Lista de vertices cheodesicos d'Aragón

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de vertices cheodesicos d'Aragón ordenaus por provincias y altaria.

Fuella MTN50 Provincia Municipio Vértiz Numero Coordenadas Altaria
180 Uesca Benás Aneto 18057 N 42 37 51.86 E 0 39 23.92 3404
179 Uesca Saúnc Lardana 17999 N 42 39 16.66 E 0 26 6.80 3369
146 Uesca Bielsa Treserols 14660 N 42 40 31.97 E 0 23.68 3348
146 Uesca Torla Camachibosa 14616 N 42 46 26.18 W 0 8 50.46 3299
145 Uesca Sallent de Galligo Pico Moros 14569 N 42 50 20.18 W 0 17 24.92 3146
179 Uesca Tella-Sin Punta Suelsa 17949 N 42 39 7.05 E 0 17 23.51 2972
179 Uesca Seira Cotiella 17950 N 42 30 43.09 E 0 19 11.46 2912
145 Uesca Villanuga Collarada 14512 N 42 42 51.06 W 0 28 13.95 2883
145 Uesca Biescas Penya Telera 14541 N 42 41 27.96 W 0 22 26.25 2762
145 Uesca Panticosa Penya Sabocos 14570 N 42 40 45.15 W 0 15 6.79 2755
180 Uesca Castilló de Sos Tuca d'es Cebollers 18032 N 42 32 27.55 E 0 34 19.52 2749
179 Uesca Saúnc Bocs 17985 N 42 35 52.10 E 0 25 24.90 2732
144 Uesca Val d'Echo Bixaurín 14467 N 42 47 18.54 W 0 38 23.85 2670
144 Uesca Aísa Garganta 14485 N 42 45 48.50 W 0 33 56.82 2640
178 Uesca Tella-Sin Punta es Verdes 17897 N 42 37 54.13 E 0 7 50.78 2617
147 Uesca Bielsa La Hoya 14711 N 42 40 56.34 E 0 10 41.09 2579
145 Uesca Sallent de Galligo Anayet 14516 N 42 46 29.94 W 0 27 38.90 2555
180 Uesca Benás Es Pacs 18036 N 42 36 33.56 E 0 34 46.09 2551
213 Uesca Val de Bardaixí Turbón 21315 N 42 25 0.89 E 0 30 19.13 2492
180 Uesca Montanui Cornadelo 18062 N 42 31 59.86 E 0 40 34.98 2434
179 Uesca Plan Mediodía 17963 N 42 33 24.89 E 0 20 3.33 2427
144 Uesca Ansó Forca 14429 N 42 49 28.20 W 0 45 20.38 2390
179 Uesca Chía Collada 17981 N 42 31 46.34 E 0 25 36.29 2365
179 Uesca Bielsa Motinier 17926 N 42 36 46.98 E 0 12 22.68 2317
178 Uesca Torla-Ordesa Mondeniero 17818 N 42 38 36.53 W 0 8 43.00 2295
212 Uesca A Espunya Penya Montanyesa 21229 N 42 29 26.98 E 0 11 57.34 2295
179 Uesca Plan Punta Llerga 17922 N 42 32 39.65 E 0 13 35.63 2267
144 Uesca Borau Blancas 14483 N 42 43 4.03 W 0 34 1.76 2131
212 Uesca Seira Vaciero 21297 N 42 27 29.21 E 0 27 40.72 2115
145 Uesca Villanuga Vacún 14510 N 42 40 12.62 W 0 28 29.35 2114
248 Uesca Nueno Guara 24887 N 42 17 19.30 W 0 13 45.72 2078
118 Uesca Ansó Penya Ezcaurri 11801 N 42 51 11.01 W 0 50 28.19 2045
179 Uesca Tella-Sin Pegueras 17935 N 42 35 26.67 E 0 15 43.87 2045
178 Uesca Broto Monchoya 17804 N 42 34 1.46 W 0 9 56.76 2033
178 Uesca Broto Pueyo 17836 N 42 36 9.60 W 0 3 27.14 2027
178 Uesca Puértolas Castiello Mayor 17894 N 42 34 46.64 E 0 7 34.93 2014
178 Uesca Fanlo La Estiva 17865 N 42 35 43.27 E 0 2 0.52 2004
177 Uesca Broto Erata 17785 N 42 35 35.59 W 0 13 51.54 2003
144 Uesca Aísa Cucuruzuelo 14463 N 42 43 36.67 W 0 37 14.28 1972
145 Uesca Sallent de Galligo Pacino 14555 N 42 45 9.12 W 0 20 23.29 1965
178 Uesca Fiscal Suerio 17832 N 42 32 2.41 W 0 5 2.90 1954
118 Uesca Ansó Maz 11814 N 42 54 8.19 W 0 49 1.20 1941
211 Uesca Samianigo Canciás 21118 N 42 27 56.43 W 0 8 22.91 1929
177 Uesca Yebra de Basa Auturía 17772 N 42 32 4.34 W 0 16 5.82 1921
249 Uesca Biarche Cabezo 24917 N 42 17 20.47 W 0 8 40.57 1870
212 Uesca La Foradada d'el Toscar Ferrera 21265 N 42 25 40.60 E 0 20 32.35 1829
144 Uesca Val d'Echo Ramírez 14445 N 42 45 23.20 W 0 42 31.21 1820
211 Uesca Boltanya Santa Marina 21169 N 42 29 33.85 E 0 1 29.16 1799
213 Uesca Arén de Noguera Amariedo 21350 N 42 20 30.08 E 0 38 22.28 1790
211 Uesca Fiscal Gabardón 21125 N 42 25 46.42 W 0 5 25.37 1781
176 Uesca Chaca Uruel 17691 N 42 31 13.03 W 0 32 32.43 1770
177 Uesca Samianigo Lucas 17738 N 42 38 3.40 W 0 23 13.27 1766
213 Uesca Bonansa Cruz de Bonansa 21354 N 42 24 39.65 E 0 38 40.97 1765
213 Uesca Isabana Tozal del Sis 21340 N 42 20 3.71 E 0 36 22.75 1760
248 Uesca Loporzano Gabardiella 24868 N 42 18 13.42 W 0 18 36.85 1696
144 Uesca Val d'Echo Punta del Raso 14416 N 42 46 35.32 W 0 47 34.23 1656
209 Uesca Lobarre Pusilibro 20970 N 42 20 38.99 W 0 35 52.22 1597
177 Uesca Samianigo Güé 17754 N 42 34 29.18 W 0 21 2.89 1580
177 Uesca Chaca Alvarín 17706 N 42 36 11.43 W 0 30 11.06 1551
212 Uesca A Fueva Campanué 21262 N 42 22 26.03 E 0 21 1.89 1549
144 Uesca Castiello de Chaca Roda S.O. 14480 N 42 40 44.92 W 0 34 10.38 1549
176 Uesca Santa Cruz d'as Serors Sant Chuan d'a Penya 17630 N 42 30 40.86 W 0 43 8.59 1547
213 Uesca Las Pauls Turón Negro 21346 N 42 26 53.58 E 0 37 7.30 1546
210 Uesca Yebra de Basa Portiello 21077 N 42 27 9.50 W 0 16 20.64 1544
248 Uesca A Sotonera Gratal 24817 N 42 17 25.09 W 0 27 47.76 1543
249 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Forcas 24948 N 42 18 41.16 W 0 2 8.76 1542
248 Uesca Loporzano Matapanyos 24855 N 42 15 54.67 W 0 19 49.99 1532
213 Uesca Montanui Sant Aventín 21368 N 42 28 4.54 E 0 40 28.03 1526
247 Uesca Arguis Naviella 24798 N 42 18 18.78 W 0 31 38.47 1517
210 Uesca Candarenas Peñuzco 21030 N 42 20 36.19 W 0 24 26.96 1494
251 Uesca Sopeira Talló d'Aulet 25179 N 42 19 8.65 E 0 42 16.45 1489
144 Uesca Val d'Echo Forcala 14411 N 42 41 29.83 W 0 48 54.71 1476
210 Uesca Samianigo Lopina 21040 N 42 20 53.79 W 0 21 36.16 1467
177 Uesca Samianigo Bolás 17725 N 42 35 17.37 W 0 25 14.25 1466
176 Uesca Aísa Piétrola 17659 N 42 39 36.93 W 0 40 32.54 1465
211 Uesca Samianigo Serrato 21101 N 42 21 11.74 W 0 9 54.20 1459
249 Uesca Barcabo Asba 24957 N 42 17 21.73 E 0 0 44.55 1438
177 Uesca Biescas Artica 17766 N 42 36 15.46 W 0 17 53.27 1436
210 Uesca Arguis Presín 21000 N 42 20 47.14 W 0 29 23.87 1430
212 Uesca Graus Galirón 21280 N 42 20 20.03 E 0 25 4.25 1430
176 Uesca Chaca Grosín 17687 N 42 36 56.86 W 0 34 50.10 1422
251 Uesca Graus Morrón de Güell 25106 N 42 16 48.29 E 0 28 57.35 1401
249 Uesca Adauesca Acreu 24944 N 42 14 14.75 W 0 1 43.71 1395
209 Uesca As Penyas de Riglos Faixar 20904 N 42 24 31.53 W 0 50 41.48 1392
211 Uesca Boltanya Baivals 21120 N 42 20 54.29 W 0 5 20.11 1390
249 Uesca Adauesca Sivil 24954 N 42 14 10.03 W 0 1 1.99 1378
212 Uesca La Foradada d'el Toscar Santa Cruz 21282 N 42 22 47.87 E 0 25 52.64 1373
210 Uesca Samianigo Picardiello 21070 N 42 20 52.44 W 0 15 40.43 1348
289 Uesca Viacamp i Lliterà Mongai 28954 N 42 4 23.77 E 0 39 31.58 1331
211 Uesca Boltanya Pozo 21188 N 42 28 48.32 E 0 5 26.54 1314
176 Uesca Chaca Canals 17698 N 42 38 45.46 W 0 31 24.16 1314
211 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Capramonte 21162 N 42 22 28.86 E 0 1 18.09 1300
247 Uesca Lobarre Penya d'o Sol 24759 N 42 19 41.68 W 0 40 30.77 1286
251 Uesca Arén de Noguera Bosc de Berganui 25166 N 42 16 23.21 E 0 41 2.43 1277
176 Uesca A Canal de Berdún Trueno 17628 N 42 38 11.62 W 0 46 42.66 1267
209 Uesca Chaca Barruaca 20979 N 42 29 47.02 W 0 35 8.76 1253
176 Uesca Santa Cilia Canet 17646 N 42 36 23.91 W 0 41 39.97 1246
177 Uesca Chaca Buyán 17711 N 42 31 21.30 W 0 27 47.84 1243
251 Uesca Monesma y Caixigar Castiello de Monesma 25143 N 42 12 59.07 E 0 37 26.58 1236
212 Uesca Santaliestra y San Quílez Albas 21260 N 42 20 3.93 E 0 20 21.31 1213
249 Uesca Biarche Espigolar 24913 N 42 13 54.67 W 0 7 24.73 1191
249 Uesca Alquezra Pinar 24952 N 42 12 22.01 E 0 0 14.13 1183
250 Uesca Palo Santa Barbara 25029 N 42 19 7.67 E 0 13 53.62 1173
250 Uesca Graus Sant Martín 25044 N 42 14 16.10 E 0 16 41.38 1173
251 Uesca Monesma y Caixigar Santa Valdesca 25135 N 42 15 1.59 E 0 34 29.03 1158
177 Uesca Samianigo A Fogaza 17730 N 42 30 23.35 W 0 23 32.31 1150
250 Uesca Capella Calvera 25090 N 42 10 15.14 E 0 27 55.07 1141
250 Uesca Perarrúa Calamor 25056 N 42 16 50.52 E 0 18 51.78 1128
210 Uesca Candarenas Punta Pueyo 21013 N 42 23 38.59 W 0 27 11.23 1120
289 Uesca Lascuarre La Mellera 28929 N 42 9 43.68 E 0 32 15.45 1117
209 Uesca Bailo Castiel Mayor 20919 N 42 29 32.53 W 0 47 49.98 1110
288 Uesca Peralta de Calasanz Bunyero 28853 N 42 3 43.15 E 0 18 50.96 1109
249 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Penyarrueba 24994 N 42 14 46.50 E 0 7 25.32 1107
326 Uesca Estupinyán Sant Quílez 32699 N 41 59 34.46 E 0 28 19.92 1084
209 Uesca Candarenas Malacastro 20954 N 42 24 31.98 W 0 40 28.48 1079
288 Uesca Benavarri Cugulla 28884 N 42 4 1.76 E 0 24 56.09 1049
212 Uesca O Pueyo d'Araguás Santa Catalina 21215 N 42 25 49.68 E 0 11 47.56 1047
251 Uesca Puent de Montanyana Colls 25162 N 42 12 33.16 E 0 40 27.51 1036
249 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Guarra 24990 N 42 19 56.53 E 0 5 14.50 1035
176 Uesca Chaca La Predicadera 17672 N 42 32 42.04 W 0 36 51.73 1031
288 Uesca Estada Sierra d'Estada 28845 N 42 4 56.61 E 0 17 0.94 1029
289 Uesca Benavarri Rouge 28945 N 42 5 16.64 E 0 36 0.62 1028
212 Uesca A Fueva Muro de Roda 21221 N 42 21 32.37 E 0 13 51.61 1019
250 Uesca Abizanda Alto del Pino 25014 N 42 13 58.93 E 0 10 25.55 1018
289 Uesca Viacamp i Lliterà Sierra Almunia 28949 N 42 9 0.65 E 0 36 48.30 1016
251 Uesca Lascuarre Santiago 25122 N 42 12 47.03 E 0 32 48.67 1014
288 Uesca Graus Las Fagetas 28856 N 42 6 2.81 E 0 19 7.40 1012
210 Uesca Candarenas Santa Cruz 21017 N 42 27 34.11 W 0 27 51.37 1004
250 Uesca Capella Muyola 25080 N 42 10 16.01 E 0 25 45.21 992
212 Uesca A Fueva Sant Salvador 21233 N 42 23 21.23 E 0 15 0.93 991
247 Uesca Agüero Sierra Mayor 24709 N 42 19 27.13 W 0 50 50.73 980
209 Uesca Candarenas Campaniella 20984 N 42 24 35.05 W 0 34 38.28 977
249 Uesca Oz y Costeán Platiello 24991 N 42 10 56.73 E 0 7 9.93 954
210 Uesca Samianigo Pueyo 21045 N 42 25 0.37 W 0 21 40.51 952
209 Uesca Candarenas La Bososa 20996 N 42 26 29.11 W 0 32 1.71 947
249 Uesca Colungo Cunarda 24982 N 42 12 10.18 E 0 4 58.60 943
209 Uesca As Penyas de Riglos Solano 20947 N 42 27 19.31 W 0 41 57.30 927
289 Uesca Benavarri Pilzán 28903 N 42 3 7.85 E 0 29 9.36 924
249 Uesca Barcabo Eripol 24986 N 42 16 45.00 E 0 5 5.27 916
289 Uesca Benavarri Lobac 28912 N 42 2 27.62 E 0 31 41.24 896
327 Uesca Estupinyán Perpella 32739 N 41 58 56.90 E 0 35 39.40 889
249 Uesca Alquezra Coronazo 24950 N 42 10 54.49 E 0 0 10.32 884
175 Uesca A Canal de Berdún Pullicar 17584 N 42 34 8.10 W 0 54 5.54 881
248 Uesca Loporzano Campolugar 24883 N 42 13 10.53 W 0 14 33.25 874
327 Uesca Camporrélls Picot 32726 N 41 56 19.93 E 0 33 37.47 873
176 Uesca Bailo Brasanes 17613 N 42 33 4.02 W 0 48 21.58 866
211 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Partara 21194 N 42 24 10.45 E 0 7 23.27 859
327 Uesca Baells Volterol 32717 N 41 57 1.90 E 0 30 2.19 857
289 Uesca Viacamp i Lliterà Cruz 28941 N 42 1 38.55 E 0 36 50.11 852
288 Uesca Oz y Costeán Pisa 28809 N 42 9 52.20 E 0 9 15.30 840
288 Uesca Peralta de Calasanz Pico Pasteras 28880 N 42 0 42.74 E 0 24 54.95 829
250 Uesca Graus San Pedro 25051 N 42 11 50.86 E 0 18 59.97 826
356 Uesca Alcubierre Sant Crapasio 35613 N 41 43 9.93 W 0 28 0.55 811
289 Uesca Viacamp i Lliterà Chiribeta 28967 N 42 7 21.05 E 0 40 49.32 807
175 Uesca A Canal de Berdún Pudarrey 17589 N 42 39 12.11 W 0 53 34.82 805
211 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Tozal de la Sierra 21190 N 42 20 40.49 E 0 8 7.21 799
288 Uesca Estadilla Santacún 28842 N 42 2 29.84 E 0 16 47.00 791
289 Uesca Benavarri Benavarri 28906 N 42 6 24.40 E 0 28 58.33 788
248 Uesca Igriés Santacoba 24823 N 42 13 31.53 W 0 25 36.18 775
288 Uesca Secastiella Tozal Gordo 28848 N 42 8 45.55 E 0 15 58.21 766
250 Uesca Graus La Poblla de Fantova 25075 N 42 15 39.07 E 0 23 18.34 745
249 Uesca Biarche Castil de Moros 24920 N 42 10 39.60 W 0 7 1.17 737
327 Uesca Castillón Roi Sant Salvador 2 32722 N 41 52 38.34 E 0 33 37.68 736
247 Uesca A Sotonera Garisa Alta 24776 N 42 16 29.57 W 0 36 40.71 736
287 Uesca Oz y Costeán Corona d'Oz 28798 N 42 8 17.93 E 0 8 12.85 725
326 Uesca Peralta de Calasanz Coscollar 32686 N 41 56 20.79 E 0 25 47.69 720
356 Uesca Alcubierre L'Artica 35608 N 41 48 14.11 W 0 29 52.70 715
248 Uesca A Sotonera Mondó 24803 N 42 13 30.40 W 0 30 1.22 713
249 Uesca Casbas de Uesca Sant Salvador 24901 N 42 11 21.04 W 0 10 51.00 711
247 Uesca A Sotonera Muro 24785 N 42 15 39.16 W 0 33 5.72 711
287 Uesca Salas Altas El Mont 28777 N 42 7 22.75 E 0 4 5.49 707
288 Uesca Zanui-Alins Roldán 28850 N 42 0 19.67 E 0 18 55.29 705
356 Uesca Robres Pui Ladrón 35610 N 41 49 56.07 W 0 30 55.42 700
247 Uesca Ayerbe Sant Mitier 24754 N 42 14 9.61 W 0 40 37.33 676
249 Uesca L'Aínsa-Sobrarbe Plano 24997 N 42 16 58.33 E 0 8 43.59 664
248 Uesca Loporzano San Gil 24851 N 42 11 16.88 W 0 20 40.89 655
286 Uesca Ibieca Cabanyera 28699 N 42 9 41.44 W 0 13 0.35 650
287 Uesca Adauesca Las Coronas 28747 N 42 6 56.19 W 0 1 52.23 648
286 Uesca Uesca Mont Aragón 28649 N 42 9 43.27 W 0 21 50.83 644
385 Uesca Castillón de Monegros Plana de la Cruz 38559 N 41 38 59.42 W 0 19 5.00 642
356 Uesca Alcubierre Pui Sabina 35615 N 41 45 49.38 W 0 27 48.61 640
356 Uesca Lanacha Punta de Borroy 35661 N 41 41 27.73 W 0 18 57.12 633
288 Uesca Lo Grau Inyán 28829 N 42 9 7.43 E 0 12 40.21 630
323 Uesca Tardienta Corona de la Reina 32386 N 41 56 14.58 W 0 34 48.40 629
175 Uesca A Canal de Berdún Berdún 17595 N 42 35 45.92 W 0 51 50.05 623
385 Uesca Castillón de Monegros Penya 38579 N 41 39 26.65 W 0 15 7.23 619
323 Uesca Torralba d'Aragón Santa Elena 32394 N 41 54 50.87 W 0 32 31.95 614
287 Uesca Balbastro Pueyo 28772 N 42 2 7.54 E 0 3 21.69 605
285 Uesca Almudévar Saso Plano 28588 N 42 8 18.77 W 0 34 30.28 604
288 Uesca Graus Tosquilla 28877 N 42 7 46.53 E 0 23 37.48 604
247 Uesca Biscarrués Sangato 24734 N 42 14 31.56 W 0 44 5.94 602
386 Uesca Sena Sixena 38639 N 41 39 49.80 W 0 3 14.65 595
286 Uesca Almudévar Torre Lierta 28605 N 42 5 43.01 W 0 30 14.60 588
286 Uesca Sietemo Valdapar 28667 N 42 7 29.69 W 0 17 22.50 585
248 Uesca A Sotonera Torraza 24801 N 42 11 8.06 W 0 29 59.59 582
286 Uesca Piracés Repetidor 28661 N 42 0 59.91 W 0 18 56.28 582
286 Uesca Alcalá d'o Bispe Anador 28684 N 42 4 46.85 W 0 15 3.01 575
288 Uesca Oz y Costeán Puyal 28816 N 42 6 12.05 E 0 10 30.36 574
286 Uesca Monflorite-As Casas Carrascal 28656 N 42 6 14.23 W 0 20 10.63 567
287 Uesca Angüés Angüés 28716 N 42 6 28.66 W 0 8 45.18 564
285 Uesca Lopinyén-Ortiella Rossel 28539 N 42 9 33.72 W 0 44 3.12 562
247 Uesca A Sotonera San Juan 24783 N 42 13 43.39 W 0 34 20.54 561
287 Uesca Pozán de Vero Grais 28754 N 42 4 18.52 W 0 0 2.10 553
385 Uesca Castillón de Monegros Santa Ana 38597 N 41 37 25.13 W 0 12 49.65 543
324 Uesca A Lueza Mogache 32475 N 41 55 55.75 W 0 16 19.60 541
287 Uesca Ascellas-Ponzano Ascellas 28734 N 42 4 21.84 W 0 4 51.54 540
325 Uesca Berbegal Berbegal 32557 N 41 57 39.31 W 0 0 10.65 538
323 Uesca Tardienta Quiteria 32388 N 41 58 52.98 W 0 34 46.79 533
287 Uesca Ascellas-Ponzano Sant Román 28733 N 42 3 0.14 W 0 3 16.71 533
286 Uesca Uesca Uesca 28638 N 42 8 26.04 W 0 24 30.60 525
285 Uesca Alcalá de Gurrea La Coveta 28545 N 42 5 22.60 W 0 42 6.15 522
287 Uesca Antillón Antillón 28702 N 42 2 11.13 W 0 9 55.11 516
386 Uesca Castillón de Monegros Burarroyo 38609 N 41 39 23.02 W 0 10 47.07 512
386 Uesca Ontinyena Tozal 38657 N 41 37 11.20 E 0 0 1.96 510
325 Uesca Berbegal El Saso 32565 N 41 55 52.22 E 0 1 27.11 505
326 Uesca Albelda Gardench 32692 N 41 52 15.99 E 0 28 17.87 505
326 Uesca Sant Isteban de Litera Las Forcas 32664 N 41 54 1.36 E 0 20 1.22 501
285 Uesca Alcalá de Gurrea Atalaya de Tormos 28567 N 42 7 2.79 W 0 38 44.06 500
356 Uesca Alcubierre Sarda de Calvo 35629 N 41 49 50.07 W 0 26 51.00 498
287 Uesca Balbastro Burceat 28795 N 42 5 23.12 E 0 7 7.35 494
285 Uesca Alcalá de Gurrea Valiente 28552 N 42 2 44.63 W 0 40 28.91 494
324 Uesca Abaruela de Tubo Picón 32495 N 41 55 8.94 W 0 11 54.08 491
325 Uesca Peralta d'Alcofeya Foradada 32553 N 41 53 5.65 W 0 0 14.10 489
247 Uesca Lopinyén-Ortiella Aval de Riel 24770 N 42 10 48.09 W 0 35 49.82 487
286 Uesca Sangarrén Radiva 28600 N 42 0 29.52 W 0 29 37.16 482
325 Uesca Peralta d'Alcofeya Fontanetas 32534 N 41 53 58.01 W 0 3 12.26 482
325 Uesca Peralta d'Alcofeya Terreu 32561 N 41 51 5.36 E 0 1 55.13 477
326 Uesca Zanui-Alins Sierra Grande 32657 N 41 57 6.29 E 0 19 9.15 476
326 Uesca Tamarit de Litera Sant Chuan 1 32682 N 41 52 35.45 E 0 24 39.69 470
324 Uesca Sesa Saso de la Jarea 32489 N 41 59 49.43 W 0 14 48.01 465
323 Uesca Gurrea de Galligo La Sarda 32358 N 41 58 1.98 W 0 39 55.69 463
325 Uesca Torres d'Alcanadre Gosi 32537 N 41 57 52.84 W 0 4 22.83 463
325 Uesca Sarinyena Sant Sebastián 32531 N 41 51 48.37 W 0 4 54.86 459
386 Uesca Villanueva de Sixena Sisallar 38636 N 41 36 39.81 W 0 4 28.79 459
325 Uesca Berbegal La Toba 32548 N 41 58 42.03 W 0 1 58.77 458
326 Uesca L'Almunia de Sant Chuan Pradillo 32636 N 41 56 35.63 E 0 15 11.54 456
325 Uesca Saliellas Mesas 32508 N 41 58 17.04 W 0 10 56.29 455
357 Uesca Castiflorit Montija 35759 N 41 49 21.76 W 0 0 9.90 455
386 Uesca Ontinyena Las Huegas 38663 N 41 33 39.05 E 0 1 20.83 448
285 Uesca Almudévar Las Crucetas 28582 N 42 2 41.49 W 0 34 39.63 446
357 Uesca Sarinyena Saso de las Fitas 35739 N 41 49 27.11 W 0 4 27.68 444
325 Uesca Balbastro Benasque 32589 N 41 59 25.22 E 0 5 28.40 433
287 Uesca Pertusa Pertusa 28720 N 42 0 1.31 W 0 6 30.86 433
286 Uesca Uesca Colchoner 28624 N 42 4 9.59 W 0 26 26.92 432
288 Uesca Balbastro Coronas 28801 N 42 1 19.90 E 0 9 48.49 431
285 Uesca Gurrea de Galligo San Cristóbal 28510 N 42 0 19.29 W 0 47 28.18 430
356 Uesca Lanacha Mascarata 35646 N 41 46 17.31 W 0 21 24.81 427
357 Uesca Castiflorit La Portillada 35747 N 41 47 40.90 W 0 3 1.42 426
324 Uesca Granyén La Sarda 32432 N 41 51 57.47 W 0 23 33.94 426
324 Uesca Robres Pui Aguala 32412 N 41 52 40.05 W 0 28 38.28 420
324 Uesca Polinyino Cantalobos 32440 N 41 50 42.78 W 0 21 23.78 420
326 Uesca Binazet Sant Elias 32630 N 41 50 42.80 E 0 14 26.97 418
285 Uesca Almudévar Salobral 28570 N 42 0 13.57 W 0 37 4.00 412
325 Uesca Peralta d'Alcofeya Val de Barbastro 32524 N 41 54 7.57 W 0 5 51.21 410
358 Uesca Binazet Brujas 35818 N 41 48 24.42 E 0 11 41.89 406
386 Uesca Sena Sarda 38615 N 41 35 39.65 W 0 8 37.99 405
286 Uesca Albero Baixo Puyalones 28632 N 42 2 1.22 W 0 24 3.50 405
324 Uesca Granyén Cubilar Cerrado 32449 N 41 59 3.23 W 0 22 49.84 401
356 Uesca Sarinyena Cantera del Tejar 35664 N 41 43 57.53 W 0 17 22.09 400
326 Uesca Fonz Manzana 32629 N 41 59 32.24 E 0 12 52.45 400
386 Uesca Val Farta Sant Miguel de Val Farta 38613 N 41 33 44.38 W 0 7 41.33 395
414 Uesca Fraga Sable 41462 N 41 22 50.89 E 0 1 36.17 393
358 Uesca Binazet Alfages 35839 N 41 49 55.39 E 0 15 43.38 390
414 Uesca Penyalba Matadiablos 41442 N 41 22 44.44 W 0 2 21.68 389
324 Uesca Torres de Barbués Valdemoros 32417 N 41 57 4.05 W 0 28 48.93 388
326 Uesca Castillón d'o Puent Aguaderas 32607 N 41 57 22.52 E 0 9 43.54 387
387 Uesca Fraga La Punta 38740 N 41 30 10.90 E 0 16 53.95 386
325 Uesca Sarinyena Cantera de Miranda 32511 N 41 51 10.50 W 0 7 8.44 385
325 Uesca Huerto Huerto 32505 N 41 55 37.01 W 0 9 7.81 385
324 Uesca Robres Miralbueno 32433 N 41 53 42.19 W 0 24 47.18 384
386 Uesca Ontinyena Sabeta 38643 N 41 33 6.98 W 0 1 40.20 384
358 Uesca Belver d'a Cinca Sant Salvador 35826 N 41 46 1.95 E 0 13 1.28 382
386 Uesca Val Farta Pinet 38611 N 41 31 21.97 W 0 8 8.09 379
387 Uesca Fraga Riola 38733 N 41 33 1.28 E 0 15 49.47 378
356 Uesca Lanacha Mont Orillena 35677 N 41 47 6.90 W 0 16 36.81 376
414 Uesca Penyalba Collada 41436 N 41 25 57.75 W 0 4 50.08 372
324 Uesca Granyén L'Armuela 32447 N 41 57 39.56 W 0 21 9.08 369
326 Uesca Monzón Monzón 32614 N 41 54 22.36 E 0 11 37.15 369
414 Uesca Fraga El Balcón 41471 N 41 21 22.78 E 0 3 46.89 368
414 Uesca Penyalba Crispín 41450 N 41 20 51.84 W 0 0 28.72 366
325 Uesca Ilche Fornillos 32578 N 41 58 47.03 E 0 3 35.92 361
325 Uesca Huerto Chiquilín 32512 N 41 52 41.89 W 0 8 30.74 360
324 Uesca Almunient Corona d'Almunient 32437 N 41 57 2.13 W 0 24 45.64 359
356 Uesca Sarinyena El Torreón 35692 N 41 42 20.58 W 0 12 40.28 359
386 Uesca Penyalba Pudiar 38631 N 41 31 15.85 W 0 4 39.54 357
326 Uesca Monzón Salazar 32632 N 41 52 55.27 E 0 14 41.78 351
414 Uesca Penyalba Los Corneros 41447 N 41 27 17.55 W 0 2 10.37 351
386 Uesca Penyalba Cerro Blanco 38640 N 41 30 54.81 W 0 1 16.33 345
414 Uesca Penyalba Valcuerna 41456 N 41 26 11.13 E 0 0 10.98 344
386 Uesca Ballobar Moleta 38693 N 41 33 0.30 E 0 7 18.09 343
414 Uesca Penyalba Pallarés 41428 N 41 28 15.32 W 0 5 59.62 341
324 Uesca Granyén La Rambla 32454 N 41 54 21.56 W 0 19 27.89 337
387 Uesca Fraga Carlistas 38711 N 41 31 52.66 E 0 11 48.95 337
324 Uesca Huerto Gabarda 32473 N 41 53 32.27 W 0 16 11.57 337
358 Uesca Binazet Torraza 35836 N 41 46 45.81 E 0 15 3.44 337
326 Uesca Monzón Alegría 32612 N 41 52 54.06 E 0 10 16.30 332
326 Uesca Tamarit de Litera Tozal 32660 N 41 50 13.49 E 0 20 31.29 330
327 Uesca Albelda Miravet 32700 N 41 50 34.29 E 0 29 21.77 330
414 Uesca Fraga Las Colladas 41495 N 41 25 21.25 E 0 8 39.91 326
358 Uesca Belver d'a Cinca Cerro 35835 N 41 45 15.97 E 0 15 22.57 325
325 Uesca Ilche Castiello 32575 N 41 55 26.90 E 0 4 1.05 324
414 Uesca Candasnos Valdeladrones 41459 N 41 29 41.69 E 0 0 49.91 321
324 Uesca A Lueza La Torreta 32491 N 41 51 37.39 W 0 12 46.07 320
387 Uesca Ballobar Valdragas 38726 N 41 36 0.24 E 0 12 25.03 320
414 Uesca Candasnos Sant Bertolomeu 41489 N 41 29 42.14 E 0 5 18.42 318
415 Uesca Fraga Partida Baja 41526 N 41 26 5.42 E 0 13 5.72 316
324 Uesca A Lueza Deposito 32470 N 41 50 20.02 W 0 16 13.24 313
386 Uesca Ontinyena Maroto 38688 N 41 38 22.33 E 0 5 58.15 311
357 Uesca Ontinyena Vianas 35760 N 41 40 1.00 E 0 2 27.16 308
415 Uesca Fraga Loma 41509 N 41 29 45.42 E 0 9 29.79 307
357 Uesca Sarinyena Laguneta 35715 N 41 45 34.45 W 0 8 5.01 302
356 Uesca Sarinyena Matical 35696 N 41 46 35.35 W 0 12 7.63 301
325 Uesca Monzón Pialfor 32583 N 41 53 23.37 E 0 6 18.40 292
357 Uesca Alcoleya de Cinca El Espartal 35755 N 41 45 33.17 E 0 0 10.10 288
357 Uesca Sena Sant Blas 35743 N 41 43 34.66 W 0 1 56.15 288
387 Uesca Fraga Escorpión 38771 N 41 31 34.23 E 0 23 0.43 286
358 Uesca Osso d'a Cinca Punta Rana 35831 N 41 41 30.11 E 0 14 45.98 284
357 Uesca Sant Miguel d'a Cinca Matacordes 35778 N 41 48 41.74 E 0 4 18.84 280
325 Uesca Sant Miguel d'a Cinca Portillo 32580 N 41 50 34.89 E 0 6 26.66 276
357 Uesca Alcoleya de Cinca Huega 35791 N 41 40 57.68 E 0 7 57.40 276
358 Uesca Tamarit de Litera Torre Claveria 35878 N 41 48 37.28 E 0 23 17.20 275
358 Uesca Albalat de Cinca Balsa de la Villa 35813 N 41 43 54.78 E 0 10 31.65 274
387 Uesca Fraga Puntal 38783 N 41 33 26.91 E 0 24 41.55 271
357 Uesca Sena Presinyena 35723 N 41 43 21.46 W 0 6 2.81 267
358 Uesca Esplús Portillada 35847 N 41 47 8.93 E 0 17 36.81 266
387 Uesca Fraga Monreal 38774 N 41 34 14.32 E 0 21 56.16 263
357 Uesca Alcoleya de Cinca La Punta 35773 N 41 43 45.44 E 0 3 5.48 258
358 Uesca Altorricón San Juan 35887 N 41 47 3.24 E 0 25 54.40 250
387 Uesca Zaidín Moncalvos 38768 N 41 38 2.34 E 0 20 57.75 242
358 Uesca Tamarit de Litera Valbona 35875 N 41 45 19.22 E 0 23 8.75 238
357 Uesca Sant Miguel d'a Cinca Valderribera 35787 N 41 47 29.22 E 0 6 40.29 237
387 Uesca Zaidín Sant Antón 38746 N 41 36 43.40 E 0 16 10.66 235
358 Uesca Esplús Pópulo 35852 N 41 42 33.26 E 0 19 11.56 207
613 Teruel La Puebla de Valverde Chabalambre Bis 61355 N 40 5 45.91 W 0 59 57.78 1985
613 Teruel Arcos de las Salinas Vuitre 61352 N 40 2 30.57 W 1 0 58.59 1956
540 Teruel Oriuela Caimodorro 54040 N 40 30 43.03 W 1 41 5.71 1936
569 Teruel Mosqueruela Bramaderas 56903 N 40 23 52.14 W 0 30 34.18 1893
565 Teruel Noguera d'Albarrazín Penya Blanca 56557 N 40 27 47.59 W 1 40 7.40 1857
565 Teruel Noguera d'Albarrazín Sierra Alta 56579 N 40 29 0.68 W 1 35 22.04 1854
565 Teruel Villar d'el Cobo Valhondillo 56541 N 40 21 3.19 W 1 42 54.07 1809
591 Teruel Mora de Rubielos Bandera 59159 N 40 19 7.69 W 0 40 35.36 1808
568 Teruel Linars de Mora Candelar 56870 N 40 20 44.68 W 0 35 39.55 1804
565 Teruel Griegos Las Pernalas 56535 N 40 25 48.06 W 1 44 58.65 1799
613 Teruel Camarena de la Sierra San Pablo 61338 N 40 8 38.04 W 1 3 51.04 1795
544 Teruel Cantaviella Muela de Monchén 54423 N 40 33 55.64 W 0 25 58.81 1790
544 Teruel Cantaviella Rocha 54411 N 40 31 41.34 W 0 28 34.21 1787
591 Teruel Linars de Mora Cespedosa 59199 N 40 19 49.83 W 0 31 56.19 1782
591 Teruel Nogueruelas Nevera 59166 N 40 16 24.60 W 0 37 22.40 1772
569 Teruel Cantaviella Puntal d'el Cabezo 56947 N 40 27 4.40 W 0 22 43.52 1766
542 Teruel Escoriuela Hoyalta Bajo 54282 N 40 32 1.52 W 0 54 54.16 1759
567 Teruel Lo Pobo Castelfrío 56778 N 40 28 15.71 W 0 55 10.57 1757
613 Teruel Camarena de la Sierra Penya Blanca 61359 N 40 9 19.56 W 1 0 43.27 1756
569 Teruel Mosqueruela Puntal d'el Mas del Vicario 56902 N 40 22 3.72 W 0 29 22.18 1741
569 Teruel Cantaviella Tarayuela 56939 N 40 29 32.92 W 0 24 43.01 1739
569 Teruel Mosqueruela Pinos Claros 56916 N 40 26 31.07 W 0 28 42.63 1723
589 Teruel Chabaloyas Navazo 58914 N 40 14 33.17 W 1 27 25.16 1722
591 Teruel Nogueruelas Cruces 59194 N 40 14 39.06 W 0 32 52.72 1710
592 Teruel Puertomingalvo Las Sampolas 59218 N 40 17 57.50 W 0 27 7.50 1705
588 Teruel Fridas d'Albarrazín Cuerno 58879 N 40 19 6.09 W 1 36 54.80 1694
589 Teruel Chabaloyas Chabalón 58923 N 40 13 46.91 W 1 25 6.59 1692
638 Teruel Manzanera Bandera 63889 N39 59 46.33 W 0 54 23.14 1680
565 Teruel Torres d'Albarrazín Hoyuelas 56597 N 40 27 28.19 W 1 32 8.76 1668
543 Teruel Villarroya de los Pinars La Matea 54362 N 40 32 20.48 W 0 37 45.32 1657
569 Teruel Mosqueruela Milano 56933 N 40 23 50.73 W 0 23 52.54 1649
588 Teruel Moscardón Sarriosa 58887 N 40 17 34.71 W 1 33 35.42 1646
565 Teruel Villar d'el Cobo Loma Alta 56565 N 40 25 8.38 W 1 38 6.69 1642
567 Teruel Formich Susano Cabezo Alto 56781 N 40 21 31.02 W 0 54 44.44 1642
591 Teruel Mora de Rubielos Olmediella 59139 N 40 19 37.84 W 0 44 45.66 1641
638 Teruel Abechuela Retamar 63897 N39 56 56.87 W 0 51 19.88 1627
567 Teruel Corbalán Cabigordo 56775 N 40 25 29.54 W 0 56 42.99 1623
568 Teruel Mont Agut San Cristóbal 56817 N 40 27 52.19 W 0 47 22.33 1623
518 Teruel Aliaga Tres Mojones 51865 N 40 45 30.91 W 0 38 20.62 1618
588 Teruel Val Longuiello Matorra 58884 N 40 14 27.80 W 1 35 3.64 1615
589 Teruel Albarrazín Carrasco 58916 N 40 16 51.04 W 1 27 21.11 1608
588 Teruel Moscardón Santa Ana 58899 N 40 19 17.35 W 1 32 7.99 1607
541 Teruel Peracens Sant Chinés 54117 N 40 37 29.04 W 1 28 22.18 1601
518 Teruel Exulve Majalinos 51875 N 40 45 30.28 W 0 36 47.02 1601
566 Teruel Saldón Las Clafizas 56630 N 40 20 32.80 W 1 24 28.08 1594
515 Teruel Villar d'el Salz Atalaya 51591 N 40 41 5.65 W 1 31 49.28 1588
590 Teruel Cubla Fuentecilla 59041 N 40 11 17.43 W 1 1 40.79 1586
565 Teruel Calomart López 56571 N 40 21 34.17 W 1 35 29.21 1584
614 Teruel Manzanera Pelado 61400 N 40 0 8.45 W 0 50 52.87 1575
568 Teruel Cedriellas Sebo 56804 N 40 23 58.97 W 0 49 47.89 1565
612 Teruel Beguiellas d'El Cuervo Cruz de Tres Reinos 61228 N 40 8 42.54 W 1 26 55.89 1557
544 Teruel Villar Luengo Muela Mujer 54408 N 40 38 23.76 W 0 29 21.39 1555
543 Teruel Pitarc San Cristóbal Pitarc 54369 N 40 39 14.57 W 0 37 6.83 1549
518 Teruel Escuita Trinidad 51826 N 40 45 59.78 W 0 46 42.93 1547
569 Teruel Mosqueruela Masico Pallarés 56954 N 40 24 8.31 W 0 19 34.80 1544
566 Teruel Exea d'Albarrazín Carbonera 56651 N 40 21 47.55 W 1 21 3.57 1540
589 Teruel Bezas Penya Cruz 58948 N 40 18 3.54 W 1 21 6.38 1535
565 Teruel Torres d'Albarrazín Paja 56584 N 40 24 31.22 W 1 33 37.40 1532
544 Teruel Cantaviella Castellar 54441 N 40 31 26.49 W 0 22 0.58 1522
466 Teruel Calamocha Pelarda 46610 N 41 0 8.67 W 1 7 45.25 1512
567 Teruel Cedriellas Cerro de l'Alumbre 56794 N 40 24 40.68 W 0 52 59.98 1510
613 Teruel Manzanera Entaza 61381 N 40 1 54.10 W 0 53 37.39 1508
590 Teruel La Puebla de Valverde Alto de la Sima 59069 N 40 19 16.06 W 0 57 20.16 1503
592 Teruel Puertomingalvo Horca 59215 N 40 15 21.02 W 0 27 17.86 1503
542 Teruel Aguilar d'Alfambra Batiosa 54295 N 40 35 34.42 W 0 52 25.76 1502
569 Teruel Mosqueruela Gayo 56940 N 40 20 45.88 W 0 22 31.59 1501
516 Teruel Rubiuelos San Cristóbal 51695 N 40 45 11.37 W 1 11 23.28 1494
492 Teruel Fuent Frida Retuerta 49229 N 40 59 37.52 W 1 6 45.51 1492
613 Teruel Arcos de las Salinas Atalaya 61321 N 40 1 6.31 W 1 6 11.75 1492
543 Teruel Exorcas Muela d'Exorcas 54332 N 40 32 11.35 W 0 44 16.58 1487
466 Teruel Calamocha Marujal 46600 N 41 0 41.50 W 1 9 7.92 1486
466 Teruel Cucalón Modorra 46604 N 41 4 17.87 W 1 9 20.19 1481
518 Teruel Exulve Sierra 51872 N 40 42 48.58 W 0 36 21.59 1480
566 Teruel Albarrazín Moro 56616 N 40 26 46.73 W 1 27 20.28 1479
589 Teruel Rubiales Cabezo 58965 N 40 15 16.58 W 1 18 39.17 1475
543 Teruel Fababuix Umbría 54304 N 40 34 13.81 W 0 49 14.55 1472
590 Teruel La Puebla de Valverde Coronillas 59056 N 40 16 0.55 W 1 0 46.62 1462
613 Teruel Sarrión Muela 61396 N 40 6 6.59 W 0 52 55.77 1456
543 Teruel Camariellas Muela de Camariellas 54325 N 40 35 27.98 W 0 45 22.15 1455
518 Teruel Aliaga Collado Alto 51850 N 40 40 17.92 W 0 40 19.20 1450
517 Teruel Cuevas d'Almudén Cantera 51791 N 40 41 12.29 W 0 51 31.39 1448
638 Teruel Abechuela Ceja 63885 N39 55 11.51 W 0 54 43.70 1442
543 Teruel Camariellas Morrita 54329 N 40 39 12.71 W 0 46 46.20 1437
568 Teruel Cedriellas Castiello de Cedriellas 56806 N 40 26 18.86 W 0 51 11.56 1435
517 Teruel Riello Pedracho 51764 N 40 43 59.16 W 0 57 20.42 1428
516 Teruel Buenya Rasos 51671 N 40 41 11.04 W 1 15 25.61 1428
518 Teruel Finollosa d'Exarc Mojones 51821 N 40 41 53.43 W 0 46 6.20 1427
541 Teruel Pozondón Plantío 54111 N 40 31 40.69 W 1 28 21.52 1426
517 Teruel Rubiuelos Lituelo 51707 N 40 47 21.05 W 1 10 21.65 1422
517 Teruel Utriellas Abadía 51797 N 40 47 55.39 W 0 53 1.54 1422
517 Teruel Pancrudo Morteruelo 51756 N 40 46 31.57 W 1 0 45.33 1416
541 Teruel Pozondón Barabanto 54124 N 40 34 46.63 W 1 25 52.28 1414
518 Teruel Aliaga Peñalisa 51843 N 40 43 7.32 W 0 42 54.24 1414
613 Teruel Sarrión Crebentada 61388 N 40 8 30.41 W 0 54 55.86 1408
542 Teruel Lo Pobo Lo Pobo 54290 N 40 30 32.05 W 0 51 39.01 1407
566 Teruel Royuela Corral del Alto 56601 N 40 21 5.94 W 1 29 10.92 1407
492 Teruel Allueva La Ería 49238 N 40 58 34.57 W 1 4 4.62 1407
544 Teruel La Iglesuela Barragan 54450 N 40 30 7.90 W 0 19 26.99 1404
517 Teruel Lidón Carrascal 51733 N 40 43 49.20 W 1 4 55.56 1401
520 Teruel Penyarroya de Tastavins En Canader 52093 N 40 43 23.23 E 0 7 36.81 1394
518 Teruel Exulve Umbría de la Sierra 51894 N 40 44 48.88 W 0 31 15.45 1390
466 Teruel Loscos Rocha 46612 N 41 2 37.04 W 1 7 40.04 1383
466 Teruel Loscos Penya Tajada 46624 N 41 4 6.05 W 1 6 28.50 1383
568 Teruel Lo Castellar Moratiella 56801 N 40 21 5.37 W 0 49 53.27 1382
517 Teruel Martín Cantera de las Umbrías 51767 N 40 47 55.16 W 0 57 33.11 1368
492 Teruel Pancrudo El Cerro 49240 N 40 50 5.03 W 1 2 33.00 1367
541 Teruel Albarrazín Peinao 54130 N 40 30 20.33 W 1 23 49.21 1356
542 Teruel Archent Costado Villar 54209 N 40 39 52.39 W 1 10 23.80 1353
492 Teruel Torreciella La Casa 49227 N 40 57 25.83 W 1 6 7.92 1353
466 Teruel Monforte de Moyuela Corneruelo 46641 N 41 1 48.34 W 1 3 0.00 1338
590 Teruel La Puebla de Valverde Gaifas 59071 N 40 11 8.44 W 0 56 49.56 1328
590 Teruel La Puebla de Valverde Santa Barbara 59075 N 40 15 28.52 W 0 56 34.15 1325
520 Teruel Penyarroya de Tastavins Hereu 52084 N 40 44 39.97 E 0 6 6.58 1321
567 Teruel Corbalán Lobo 56753 N 40 22 59.68 W 0 59 49.75 1321
589 Teruel Albarrazín Pelado 58969 N 40 19 15.02 W 1 17 24.56 1311
542 Teruel Celadas L'Ustal 54202 N 40 32 1.21 W 1 9 43.73 1310
591 Teruel Nogueruelas Hoya 59154 N 40 14 26.86 W 0 40 19.91 1307
567 Teruel Corbalán Ermita 56755 N 40 25 22.74 W 1 0 49.85 1304
492 Teruel Torreciella Mas de Teller 49242 N 40 52 33.92 W 1 2 58.58 1303
516 Teruel Rubiuelos Berguilla 51688 N 40 48 5.94 W 1 13 39.00 1300
544 Teruel Tronchón Cerro Pozuelo 54427 N 40 37 30.51 W 0 25 41.37 1295
518 Teruel Mont Albán Muela de Mont Albán 51818 N 40 48 53.20 W 0 47 46.41 1294
542 Teruel Camanyas Suertes Altas 54215 N 40 35 16.55 W 1 7 35.70 1292
517 Teruel Visiedo Cerro de Cabeza Gorda 51731 N 40 41 24.81 W 1 3 10.35 1286
544 Teruel Cantaviella Monserrate 54462 N 40 32 29.49 W 0 18 20.49 1285
492 Teruel Calamocha Cerrezuela 49218 N 40 58 8.55 W 1 8 19.07 1285
516 Teruel Rubiuelos Sabinar 51675 N 40 45 37.23 W 1 15 26.98 1284
613 Teruel Río Deva Santa Barbara 61308 N 40 8 24.86 W 1 9 17.10 1282
567 Teruel Teruel El Chopo 56743 N 40 23 27.85 W 1 2 19.46 1277
492 Teruel Segura de los Banyos Las Coronas 49274 N 40 54 50.05 W 0 55 12.88 1276
591 Teruel Mora de Rubielos Morrón 59125 N 40 15 50.99 W 0 46 12.75 1271
591 Teruel Cabra de Mora Carramacho 59117 N 40 17 45.05 W 0 48 52.51 1267
492 Teruel Torreciella Currutacas 49225 N 40 55 41.38 W 1 6 11.52 1266
492 Teruel Calamocha Carrabanyón 49201 N 40 50 56.92 W 1 10 42.15 1263
492 Teruel Segura de los Banyos Cabezos Altos 49286 N 40 55 57.44 W 0 53 25.88 1262
567 Teruel Celadas Santa Bárbara 56709 N 40 29 31.65 W 1 10 35.78 1261
542 Teruel Camanyas Carralambra 54227 N 40 37 19.23 W 1 6 36.75 1252
544 Teruel Mirambel Cabezo de Mirabel 54454 N 40 34 36.80 W 0 19 43.60 1252
492 Teruel Anadón La Molatiella 49269 N 40 59 10.99 W 0 57 15.10 1247
614 Teruel Manzanera Balsa 61412 N 40 2 13.29 W 0 47 22.87 1246
591 Teruel Fuents de Rubielos Peñarroya 59161 N 40 11 7.23 W 0 37 17.36 1241
516 Teruel Uellos Negros San Gregorio 51604 N 40 44 37.69 W 1 30 51.37 1237
517 Teruel Visiedo Mollón d'Altonrillo 51720 N 40 40 8.03 W 1 5 54.24 1232
521 Teruel Bezeit Arany 52127 N 40 47 11.21 E 0 13 11.90 1232
493 Teruel Mont Albán Cabezo d'Aliaga 49302 N 40 52 42.09 W 0 49 20.98 1230
542 Teruel Perals Miralbueno 54248 N 40 37 57.42 W 1 1 16.01 1230
491 Teruel Tornos Valdellosa 49143 N 40 53 36.47 W 1 21 31.44 1229
542 Teruel Teruel Corral Blanco 54220 N 40 30 10.22 W 1 5 20.34 1224
567 Teruel Teruel Cerro Gordo 56705 N 40 25 38.44 W 1 10 1.38 1222
465 Teruel Villafermosa Santa Catalina 46598 N 41 8 6.51 W 1 12 20.12 1220
541 Teruel Villafranca Choza 54139 N 40 39 29.17 W 1 24 13.35 1218
519 Teruel Villar Luengo Muela Carrascosa 51930 N 40 40 44.56 W 0 24 14.90 1215
589 Teruel Bellestar Loma Gorda 58986 N 40 16 46.13 W 1 13 18.13 1213
491 Teruel Tornos Modorra 49136 N 40 56 17.59 W 1 24 48.51 1212
492 Teruel Calamocha Puntal 49208 N 40 58 44.38 W 1 10 46.28 1212
589 Teruel Tramacastiel Cascantino 58983 N 40 13 30.63 W 1 14 23.45 1208
520 Teruel Mont-royo Camiseta 52043 N 40 43 27.25 W 0 1 48.89 1206
590 Teruel Villel Villaplanos 59001 N 40 11 24.93 W 1 10 48.01 1202
612 Teruel Libros Tabaira 61299 N 40 9 47.79 W 1 11 21.07 1202
612 Teruel Lo Cuervo Quemao 61258 N 40 8 43.22 W 1 20 2.32 1196
541 Teruel Alba San Cristóbal Alba 54146 N 40 36 32.96 W 1 21 39.24 1196
520 Teruel Penyarroya de Tastavins Latosa 52074 N 40 44 9.44 E 0 3 41.03 1194
541 Teruel Villar Cremato Montero 54192 N 40 32 23.13 W 1 12 57.65 1191
591 Teruel Rubiuelos de Mora Matanzas 59142 N 40 12 18.68 W 0 42 58.14 1182
466 Teruel Badenas Valero 46617 N 41 7 44.47 W 1 8 6.79 1182
492 Teruel Calamocha La Banderola 49216 N 40 55 57.12 W 1 9 3.33 1181
491 Teruel Calamocha Cruz 49146 N 40 56 8.64 W 1 21 48.39 1173
519 Teruel Castellot Loma 51923 N 40 43 55.34 W 0 26 15.82 1172
589 Teruel Villel Tormo 58981 N 40 11 9.97 W 1 13 30.65 1171
590 Teruel Cubla Muela de Cascant 59023 N 40 13 16.63 W 1 7 0.58 1163
490 Teruel Odón Valdemadera 49075 N 40 55 47.38 W 1 35 16.95 1158
491 Teruel Torralba de los Sisons San Bernabé 49113 N 40 53 15.42 W 1 28 56.64 1157
567 Teruel Teruel Mansueto 56731 N 40 20 58.04 W 1 4 7.64 1151
519 Teruel Molins Cielo 51917 N 40 47 14.58 W 0 28 47.94 1147
518 Teruel Canyizar de l'Olivar Zoma 51868 N 40 48 16.91 W 0 37 26.51 1144
567 Teruel Teruel Cerro Gordo 2 56750 N 40 20 3.94 W 1 0 32.73 1141
542 Teruel Escoriuela San Cristobal 54262 N 40 32 14.18 W 0 58 34.75 1140
590 Teruel Bellestar Muela de Bellestar 59006 N 40 16 26.21 W 1 10 40.76 1140
516 Teruel Uellos Negros Montecillo 51632 N 40 42 10.66 W 1 24 57.03 1139
465 Teruel Lagueruela Santo Sepulcro 46592 N 41 2 36.61 W 1 11 25.33 1136
490 Teruel Odón Cocho 49083 N 40 52 58.02 W 1 34 44.40 1136
516 Teruel Blancas Mirador 51608 N 40 48 52.77 W 1 30 51.08 1136
519 Teruel Castellot San Joaquín 51981 N 40 41 28.15 W 0 14 37.39 1128
590 Teruel La Puebla de Valverde Loma Chalaras 59095 N 40 15 38.73 W 0 52 15.41 1122
541 Teruel Santa Olalia Viso 54153 N 40 33 19.07 W 1 20 32.47 1115
491 Teruel Calamocha Atalaya 49174 N 40 54 5.62 W 1 15 10.37 1108
465 Teruel Calamocha Cumbres 46570 N 41 0 8.98 W 1 16 56.74 1105
491 Teruel Calamocha Las Mojonadas 49189 N 40 59 48.33 W 1 13 9.35 1098
493 Teruel Gargallo Muela Alta 49380 N 40 50 43.40 W 0 33 23.77 1092
491 Teruel Camín Reyal San Cristóbal 49130 N 40 50 47.02 W 1 23 36.39 1087
566 Teruel Cella S. Cristóbal Cella 56667 N 40 26 58.98 W 1 17 31.46 1083
465 Teruel Castellón de Tornos San Ambrosio 46530 N 41 0 15.98 W 1 23 38.17 1082
519 Teruel Castellot Tablada 51947 N 40 47 24.88 W 0 22 9.31 1081
491 Teruel Calamocha Penyalba 49187 N 40 57 4.85 W 1 14 54.66 1079
590 Teruel Teruel Rama 59025 N 40 15 35.89 W 1 5 7.83 1077
493 Teruel Obón Loma d'Obón 49313 N 40 53 47.08 W 0 47 4.86 1073
465 Teruel Burbaguena Buitres 46552 N 41 2 45.00 W 1 20 29.21 1061
614 Teruel Sant Agostín Casulla 61456 N 40 6 25.48 W 0 39 17.07 1060
566 Teruel Albarrazín Moralejo 56682 N 40 22 53.17 W 1 13 32.04 1060
590 Teruel La Puebla de Valverde La Mata 59091 N 40 11 42.21 W 0 52 51.59 1058
541 Teruel Cingla Castillo 54169 N 40 39 20.61 W 1 18 49.42 1057
520 Teruel Foz Espalda Punta de la Umbría 52077 N 40 47 32.69 E 0 4 10.48 1054
590 Teruel Teruel Muela 59009 N 40 19 50.73 W 1 9 36.53 1053
591 Teruel Valbona Royuela 59103 N 40 13 27.21 W 0 49 35.60 1050
465 Teruel Ferreruela de la Uerba Mont Ferreruela 46573 N 41 3 18.90 W 1 15 43.60 1043
590 Teruel Teruel Herradura 59038 N 40 18 25.40 W 1 3 51.12 1040
496 Teruel Bezeit Penyagalera 49630 N 40 50 38.65 E 0 14 33.75 1035
496 Teruel Bezeit Periganyol 49600 N 40 50 7.09 E 0 8 51.64 1033
590 Teruel Teruel Galiana 59027 N 40 17 13.26 W 1 6 47.62 1022
519 Teruel Castellot Morrón 51952 N 40 42 46.82 W 0 20 22.89 1020
516 Teruel Camín Reyal Cabezo 51680 N 40 49 57.16 W 1 16 29.12 1017
465 Teruel Cucalón El Rato 46585 N 41 4 56.48 W 1 14 37.80 1016
591 Teruel Mora de Rubielos Calarizo 59122 N 40 12 26.53 W 0 46 51.18 1013
491 Teruel Bello Rivilla 49106 N 40 56 43.51 W 1 30 48.07 1007
541 Teruel Villar Cremato Villar Cremato 54170 N 40 30 41.86 W 1 15 38.85 1000
516 Teruel Villafranca Sant Salvador 51642 N 40 42 34.62 W 1 21 14.54 999
541 Teruel Torremocha de Xiloca Torremocha 54165 N 40 35 23.02 W 1 17 36.18 994
614 Teruel Albentosa Enebrillos 61435 N 40 5 14.53 W 0 44 44.98 993
614 Teruel Mora de Rubielos Pileta 61449 N 40 9 22.26 W 0 42 37.69 993
467 Teruel Muniesa Cucutas 46747 N 41 7 10.18 W 0 42 17.02 989
614 Teruel Sarrión Molino 61418 N 40 8 33.20 W 0 47 59.97 986
493 Teruel Crivillén Capotín 49372 N 40 52 9.91 W 0 36 11.73 985
516 Teruel Mont-reyal Ribaza 51635 N 40 45 13.32 W 1 23 40.55 984
493 Teruel Cortz d'Aragón Loma Gorda 49318 N 40 58 6.63 W 0 47 59.67 983
494 Teruel Berche Fogonyán 49451 N 40 51 17.33 W 0 20 39.79 969
494 Teruel Berche Cantera d'el Lugar 49431 N 40 51 13.92 W 0 24 34.51 968
494 Teruel Alloza Mont Albo 49406 N 40 56 10.84 W 0 29 43.36 963
495 Teruel La Cerollera Llobatera 49540 N 40 50 14.78 W 0 1 58.52 962
516 Teruel Mont-reyal Rubiales 51648 N 40 48 7.66 W 1 21 24.87 962
467 Teruel Arinyo Servial 46745 N 41 5 24.74 W 0 41 8.48 952
519 Teruel Las Parras de Castellot Millán 51984 N 40 44 40.92 W 0 13 36.45 949
466 Teruel Uesa Piedra Blanca 46691 N 41 1 27.78 W 0 52 9.83 946
466 Teruel Blesa Barrancales 46673 N 41 3 17.85 W 0 55 22.36 937
520 Teruel Mont-royo Sierra 52047 N 40 47 28.39 W 0 2 32.42 931
519 Teruel Castellot Atalaya 51968 N 40 48 5.57 W 0 18 16.21 927
519 Teruel Las Parras de Castellot La Tornera 51997 N 40 47 18.32 W 0 12 10.57 925
493 Teruel Arcaine Guardias 49346 N 40 56 15.27 W 0 41 39.65 894
495 Teruel La Torre de Viliella Chinebrosa 49513 N 40 53 4.16 W 0 7 11.92 892
467 Teruel Oliet Escoz 46752 N 41 2 17.16 W 0 39 24.39 879
468 Teruel Andorra Cerero 46810 N 41 0 12.06 W 0 28 46.95 855
467 Teruel Arinyo Coronas 46792 N 41 2 24.05 W 0 31 28.06 855
493 Teruel Crivillén Blanco 49386 N 40 56 6.24 W 0 33 50.54 845
519 Teruel Las Parras de Castellot Castellar 51976 N 40 46 11.05 W 0 16 59.50 840
467 Teruel Muniesa La Sarda 46711 N 41 1 54.85 W 0 47 25.37 836
467 Teruel Blesa Cañamarín 46704 N 41 4 45.39 W 0 50 57.92 828
494 Teruel Andorra La Tajonera 49440 N 40 58 3.67 W 0 24 8.16 806
493 Teruel Oliet Romero 49369 N 40 59 7.06 W 0 38 32.78 800
494 Teruel Foz-Calanda Morrón 49484 N 40 54 24.44 W 0 13 52.68 790
494 Teruel Alcorisa Saso 49446 N 40 56 3.27 W 0 21 15.77 787
494 Teruel Andorra Horca Llana 49439 N 40 58 59.24 W 0 24 27.36 775
467 Teruel Albalat de l'Arcebispe Atalaya 46785 N 41 5 43.96 W 0 34 42.44 753
495 Teruel Fórnols Fórnols 49544 N 40 54 38.60 W 0 1 25.93 744
495 Teruel La Portellada San Pedro 49573 N 40 52 55.97 E 0 4 21.76 730
495 Teruel La Chinebrosa Catma 49500 N 40 50 51.82 W 0 10 11.20 728
495 Teruel Val d'Algorfa Santa Barbara 49549 N 40 58 59.34 W 0 2 45.54 624
496 Teruel Val de Robres Els Domenges 49614 N 40 54 53.39 E 0 11 25.80 618
495 Teruel Val Chunquera Plana Encascarro 49577 N 40 57 46.39 E 0 3 24.82 611
496 Teruel Ledón Moleta 49637 N 40 57 3.16 E 0 14 40.09 593
470 Teruel Calazeit Poblato iberico 47010 N 41 0 15.83 E 0 11 7.88 588
469 Teruel Mazalión Foyas 46970 N 41 0 9.04 E 0 4 9.05 574
468 Teruel Alcanyiz Alcaine 46861 N 41 1 19.09 W 0 18 58.14 551
495 Teruel Castelserás Valdecarretas 49516 N 40 56 53.62 W 0 7 53.15 535
469 Teruel Mazalión Tremps 46974 N 41 4 4.14 E 0 3 20.46 522
468 Teruel Íxar Cabeza Gorda 46834 N 41 4 46.73 W 0 23 41.45 517
468 Teruel Íxar Cuervo 46817 N 41 7 9.14 W 0 27 11.83 512
469 Teruel Alcanyiz El Campanero 46907 N 41 7 12.91 W 0 9 26.15 496
494 Teruel Calanda Abellares 49489 N 40 59 21.01 W 0 14 19.44 467
468 Teruel Alcanyiz Peña Blanca 46883 N 41 3 51.81 W 0 14 31.52 466
468 Teruel Alcanyiz Pui Moreno 46888 N 41 8 16.62 W 0 15 0.06 465
468 Teruel Alcanyiz Mont Ardid 46890 N 41 0 4.85 W 0 11 18.20 453
469 Teruel Alcanyiz Chinchol 46933 N 41 2 58.89 W 0 3 50.37 440
468 Teruel Albalat de l'Arcebispe Las Planetas 46808 N 41 8 52.56 W 0 30 38.91 435
469 Teruel Alcanyiz Encarnación 46911 N 41 1 40.98 W 0 7 36.95 433
440 Teruel Íxar Banquera 44062 N 41 12 13.82 W 0 37 34.42 415
441 Teruel Sant Per de Calanda Muelas 44181 N 41 11 3.48 W 0 13 19.59 399
468 Teruel Sant Per de Calanda Agudillo 46858 N 41 8 27.72 W 0 19 59.95 397
469 Teruel Alcanyiz Tarrasa 46919 N 41 9 37.98 W 0 8 57.66 355
440 Teruel Binazeit Sant Martín 44085 N 41 15 37.08 W 0 34 34.42 352
441 Teruel La Puebla d'Íxar Sierra 44122 N 41 12 14.40 W 0 25 50.04 332
440 Teruel Binazeit Señor 44093 N 41 13 40.86 W 0 32 9.31 330
441 Teruel Zaila Pedrenyal 44107 N 41 16 58.73 W 0 31 0.08 320
441 Teruel La Puebla d'Íxar Tres Mojones 44119 N 41 18 57.06 W 0 27 34.92 311
441 Teruel Casterló Sasico 44163 N 41 13 15.44 W 0 17 51.72 251
352 Zaragoza Tarazona Moncayo 35207 N 41 47 13.82 W 1 50 22.90 2314
352 Zaragoza Anyón de Moncayo Morrón 35223 N 41 43 34.59 W 1 45 24.00 1730
208 Zaragoza Longars Santo Domingo 20886 N 42 26 32.55 W 0 55 4.02 1525
352 Zaragoza Talamantes Tonda 35242 N 41 42 16.63 W 1 41 5.90 1498
464 Zaragoza Fuset Almenara 46494 N 41 4 36.61 W 1 31 34.17 1436
381 Zaragoza Illueca Cabrera 38150 N 41 30 45.69 W 1 40 36.47 1428
410 Zaragoza Sediles Pico d'el Rayo 41011 N 41 21 39.24 W 1 28 52.47 1427
464 Zaragoza Atea Santa Cruz 46486 N 41 6 50.27 W 1 33 56.06 1423
381 Zaragoza Villarroya de la Sierra Ermita 38132 N 41 32 20.46 W 1 44 33.75 1418
465 Zaragoza Gallocanta La Monja 46511 N 41 1 5.82 W 1 28 51.02 1395
352 Zaragoza Purullosa Raso 35231 N 41 41 19.07 W 1 44 2.94 1363
439 Zaragoza Ferrera de los Navarros Ferrera 43920 N 41 10 6.18 W 1 6 20.78 1349
381 Zaragoza Aranda de Moncayo Cabeza Redonda 38117 N 41 37 52.10 W 1 47 11.89 1339
438 Zaragoza Villadolz Sant Bartolomeu 43880 N 41 10 54.32 W 1 14 9.04 1304
380 Zaragoza Malanquiella Cucuta 38095 N 41 35 23.25 W 1 52 59.91 1302
175 Zaragoza Sigüés Escalar 17538 N 42 38 37.10 W 1 4 49.72 1300
143 Zaragoza Salvatierra d'Esca Virchen de Penya 14351 N 42 41 43.97 W 1 0 15.04 1291
438 Zaragoza Ruesca Mollón Alto 43827 N 41 17 26.81 W 1 25 36.75 1279
438 Zaragoza Codos Pico de Codos 43846 N 41 16 16.77 W 1 22 28.20 1279
465 Zaragoza Val de Sant Martín Sant Quílez 46513 N 41 3 53.21 W 1 28 2.99 1274
438 Zaragoza Aguarón Val de Madera 43859 N 41 19 49.00 W 1 20 40.42 1273
437 Zaragoza Castellón d'Alfarba La Cruz 43750 N 41 10 17.28 W 1 39 20.51 1267
409 Zaragoza Sestrica San Cristóbal 40967 N 41 27 22.25 W 1 38 40.61 1265
143 Zaragoza Salvatierra d'Esca Algaralleta 14384 N 42 44 33.48 W 0 54 10.39 1264
208 Zaragoza Luesia Punta del Siete 20863 N 42 23 22.43 W 0 58 21.96 1250
438 Zaragoza Codos La Talaya 43865 N 41 15 10.35 W 1 17 25.03 1237
175 Zaragoza Longars Sant Gorrín 17580 N 42 30 18.00 W 0 53 28.57 1228
175 Zaragoza Salvatierra d'Esca Orba 17568 N 42 38 21.34 W 0 58 28.88 1226
410 Zaragoza Belmont de Gracián Calvario 41020 N 41 20 38.11 W 1 26 37.27 1221
464 Zaragoza L'Aldeyuela de Tiestos La Penya 46432 N 41 2 40.66 W 1 44 51.65 1217
381 Zaragoza Aranda de Moncayo Marojal 38137 N 41 37 4.62 W 1 44 26.82 1198
209 Zaragoza Morillo de Galligo Punta del Común 20921 N 42 21 51.43 W 0 46 22.14 1191
464 Zaragoza Abanto Frontón 46457 N 41 7 7.68 W 1 41 1.25 1182
381 Zaragoza Aranda de Moncayo Torre de la Masa 38103 N 41 33 7.42 W 1 49 5.47 1177
409 Zaragoza Villarroya de la Sierra Morés 40977 N 41 27 39.95 W 1 36 44.44 1170
463 Zaragoza Sisamón Moros 46339 N 41 9 41.07 W 2 3 9.05 1168
410 Zaragoza Almonecir de la Sierra El Cortado 41043 N 41 23 5.62 W 1 21 23.34 1161
208 Zaragoza Uncastiello Selva 20816 N 42 26 42.23 W 1 7 6.62 1158
352 Zaragoza Tabuenca Penya de las Armas 35281 N 41 41 28.51 W 1 34 37.72 1155
208 Zaragoza Longars Pui Palanga 20868 N 42 28 21.46 W 0 58 40.97 1153
380 Zaragoza Turrillo Los Santos de Turrillo 38080 N 41 30 8.77 W 1 54 45.90 1149
490 Zaragoza Torralba de los Fraires Cuerno 49059 N 40 59 7.54 W 1 39 28.47 1142
381 Zaragoza Trasobars Cogorro 38158 N 41 38 23.00 W 1 40 56.48 1133
208 Zaragoza Uncastiello Banyón 20845 N 42 25 8.86 W 1 2 17.34 1129
175 Zaragoza Bagüés Gurunyuelo 17561 N 42 31 48.16 W 0 57 14.33 1122
437 Zaragoza Olvés La Florida 43741 N 41 11 52.63 W 1 41 26.81 1114
436 Zaragoza Sisamón Morosas 43651 N 41 11 9.64 W 2 0 29.84 1093
438 Zaragoza Paniza Cabezo Rodrigo 43894 N 41 14 31.22 W 1 11 30.45 1077
464 Zaragoza Torralba de los Fraires Cabezo 46462 N 41 2 38.99 W 1 37 20.16 1077
380 Zaragoza Bichuesca Pedriza 38081 N 41 31 48.87 W 1 53 29.61 1059
464 Zaragoza Monterd Pedriza de Monterd 46418 N 41 7 59.24 W 1 48 27.42 1059
464 Zaragoza Fuset La Torre 46470 N 41 0 35.28 W 1 35 16.71 1058
465 Zaragoza Anento Anento 46545 N 41 5 18.42 W 1 21 7.28 1048
408 Zaragoza Bordalba Lares 40833 N 41 23 2.15 W 2 4 16.56 1047
436 Zaragoza Charava Cañadillas 43690 N 41 10 13.90 W 1 51 23.27 1044
409 Zaragoza Calatayú La Cocha 40984 N 41 24 19.93 W 1 34 2.80 1041
408 Zaragoza Turrillo Olaza 40876 N 41 26 13.98 W 1 55 25.14 1037
352 Zaragoza Tabuenca Bollón 35283 N 41 43 14.48 W 1 33 20.28 1036
437 Zaragoza Atea Val Mayor 43790 N 41 10 44.90 W 1 32 59.72 1027
408 Zaragoza Embit de Fariza Valdelatorre 40863 N 41 23 39.93 W 1 58 32.47 1023
437 Zaragoza Olvés Penya Olvés 43753 N 41 13 21.47 W 1 39 52.81 1019
408 Zaragoza Moros Varona 40894 N 41 24 48.73 W 1 51 49.78 1018
408 Zaragoza Bordalba Tarayuela 40825 N 41 25 40.45 W 2 6 25.85 1010
175 Zaragoza Os Pintanos La Sarda 17540 N 42 30 25.47 W 1 2 30.00 1004
436 Zaragoza Charava Chozón 43671 N 41 11 41.06 W 1 56 12.61 1003
408 Zaragoza Fariza El Romero 40832 N 41 22 3.48 W 2 4 39.69 1001
408 Zaragoza Pozuel de Fariza Manzanera 40822 N 41 22 25.09 W 2 5 58.44 1001
143 Zaragoza Salvatierra d'Esca Pui d'o Pinar 14381 N 42 41 45.98 W 0 54 10.05 995
382 Zaragoza Epila Vuitrera 38207 N 41 37 18.20 W 1 30 12.12 994
175 Zaragoza Undués de Lerda Penya Musera 17554 N 42 34 25.96 W 1 0 43.84 990
408 Zaragoza Embit de Fariza Tinajón 40871 N 41 21 13.61 W 1 56 49.82 989
467 Zaragoza Lecera Cucutas 46747 N 41 7 10.18 W 0 42 17.02 989
408 Zaragoza Bordalba Malamergo 40845 N 41 25 44.26 W 2 2 27.48 986
436 Zaragoza Alconchel de Fariza San Bartolomé 43622 N 41 12 36.35 W 2 5 56.98 986
408 Zaragoza Moros Las Muelas 40882 N 41 22 34.25 W 1 53 16.03 984
381 Zaragoza Villarroya de la Sierra Montemayor 38100 N 41 30 32.01 W 1 49 48.62 982
465 Zaragoza Villarroya El Ruiz 46567 N 41 7 26.49 W 1 19 1.19 981
465 Zaragoza Retascón El Plano 46538 N 41 8 39.09 W 1 24 2.45 979
436 Zaragoza Cabrafuent Cruz 43642 N 41 12 39.41 W 2 2 42.56 973
409 Zaragoza Villarroya de la Sierra Cuesta 40929 N 41 29 8.39 W 1 45 11.30 972
465 Zaragoza Manchons El Campo 46539 N 41 9 40.97 W 1 25 4.15 969
409 Zaragoza Cervera de la Canyada Armantes 40933 N 41 23 31.71 W 1 44 3.83 966
437 Zaragoza Munebrega Zardachera 43734 N 41 14 55.83 W 1 44 34.75 956
381 Zaragoza Illueca La Lezna 38172 N 41 32 42.71 W 1 35 48.75 950
408 Zaragoza Turrillo Otero 40898 N 41 28 11.44 W 1 51 29.77 947
437 Zaragoza Ateca Peñas 43718 N 41 17 57.27 W 1 47 7.99 940
208 Zaragoza Luesia San Felices 20851 N 42 21 10.36 W 0 59 30.68 938
409 Zaragoza Ateca Valdependón 40900 N 41 20 12.44 W 1 50 34.24 935
408 Zaragoza Fariza Altroz 40851 N 41 21 43.85 W 2 0 52.39 934
466 Zaragoza Villar de los Navarros Pelados 46658 N 41 8 31.13 W 1 0 7.00 932
438 Zaragoza Miedes d'Aragón Santa Magdalena 43815 N 41 15 26.95 W 1 28 22.79 932
208 Zaragoza Sos d'o Rei Catolico Pui Perero 20805 N 42 25 27.94 W 1 10 58.71 928
382 Zaragoza Epila Monegret 38215 N 41 35 28.90 W 1 27 56.68 928
410 Zaragoza Morata de Xalón Sierra de Morata 41007 N 41 27 14.32 W 1 30 25.26 925
438 Zaragoza Mainar Cerradas Hondas 43850 N 41 10 48.96 W 1 20 28.70 919
352 Zaragoza Vera de Moncayo Altirón 35238 N 41 48 10.77 W 1 44 17.86 919
439 Zaragoza Ferrera de los Navarros Navallo 43934 N 41 14 20.97 W 1 4 31.14 916
175 Zaragoza Urriés Chaime 17523 N 42 32 56.98 W 1 7 2.29 915
436 Zaragoza Alfama d'Aragón Muela 43688 N 41 18 37.56 W 1 53 32.63 915
437 Zaragoza Mara Penya Organa 43796 N 41 16 29.73 W 1 31 21.61 914
465 Zaragoza Murero La Cabeza 46508 N 41 8 22.79 W 1 30 1.55 913
207 Zaragoza Sos d'o Rei Catolico Monsanjuán 20797 N 42 27 40.26 W 1 12 29.84 913
436 Zaragoza Contamina Hoya del Moro 43684 N 41 14 52.40 W 1 55 4.21 913
436 Zaragoza Cetina Sastre 43654 N 41 14 53.72 W 2 0 40.84 910
436 Zaragoza Mont-reyal de Fariza Torrelacasa 43626 N 41 15 58.08 W 2 5 5.46 890
436 Zaragoza Torre Fermosa San Pascual 43614 N 41 14 34.17 W 2 8 11.47 883
381 Zaragoza Tierga La Esquadra 38165 N 41 35 12.37 W 1 38 38.77 882
437 Zaragoza Godollo Cuatro Mojones 43707 N 41 17 9.67 W 1 50 56.96 882
437 Zaragoza Nuévalos Retuerta 43713 N 41 13 22.80 W 1 48 11.31 880
208 Zaragoza Luesia Purrundán 20831 N 42 21 46.27 W 1 3 55.61 877
208 Zaragoza Biel Pudibailo 20882 N 42 22 16.95 W 0 54 22.50 875
436 Zaragoza Ibdes Moncaraz 43694 N 41 14 7.48 W 1 51 46.11 875
467 Zaragoza Moneva Ramos 46716 N 41 6 45.20 W 0 47 36.84 875
437 Zaragoza Maluenda Torrecilla 43777 N 41 17 15.40 W 1 35 7.63 871
439 Zaragoza Fuent de Todos Entredicho 43969 N 41 19 30.88 W 0 57 7.18 865
437 Zaragoza Villalba El Moto 43788 N 41 18 44.24 W 1 34 10.60 863
466 Zaragoza Moyuela Agudo 46687 N 41 7 33.64 W 0 53 24.99 862
320 Zaragoza Tarazona Muga 32018 N 41 58 20.88 W 1 48 50.64 861
409 Zaragoza Moros La Loma 40913 N 41 23 15.69 W 1 48 35.90 860
175 Zaragoza Undués de Lerda Cruz 17505 N 42 35 45.97 W 1 9 41.76 853
246 Zaragoza Luna Fragal 24666 N 42 16 7.54 W 0 58 31.82 852
467 Zaragoza Moneva Cantera 46718 N 41 8 42.01 W 0 47 36.13 852
436 Zaragoza Torre Fermosa Quemado 43605 N 41 15 49.60 W 2 9 31.22 848
439 Zaragoza Aguilón Desgarradero 43948 N 41 18 19.13 W 1 1 46.01 844
437 Zaragoza Val Torres La Sierra 43737 N 41 17 48.41 W 1 43 47.33 843
381 Zaragoza Trasobars Recuenco 38169 N 41 39 4.35 W 1 37 48.79 841
439 Zaragoza Tosos Artigazo 43917 N 41 17 17.87 W 1 8 1.57 834
436 Zaragoza Mont-reyal de Fariza La Pilona 43618 N 41 18 48.19 W 2 8 50.80 833
207 Zaragoza Castiliscar Ali 20782 N 42 22 48.63 W 1 14 26.19 821
320 Zaragoza Tarazona Torres 32015 N 41 55 55.26 W 1 47 48.22 817
320 Zaragoza Grisel Albortu 32031 N 41 51 47.41 W 1 44 12.51 816
355 Zaragoza Perdiguera Mont Escuro 35584 N 41 43 56.08 W 0 33 33.44 811
382 Zaragoza Arandiga Ancho 38212 N 41 32 53.12 W 1 28 28.68 808
320 Zaragoza Borcha Boquerón 32062 N 41 52 15.58 W 1 37 23.06 804
320 Zaragoza Tarazona Barrera 32012 N 41 52 18.28 W 1 48 30.04 803
208 Zaragoza Uncastiello Zamal 20802 N 42 22 1.76 W 1 10 18.10 800
438 Zaragoza Paniza Cabezo del Pajar 43887 N 41 17 26.46 W 1 14 11.15 797
409 Zaragoza Ateca Loma del Campo 40920 N 41 20 45.65 W 1 46 31.05 793
356 Zaragoza Monegriello Torre Ventosa 35641 N 41 41 15.29 W 0 22 26.94 791
411 Zaragoza Fuent de Todos Sierra Gorda 41180 N 41 20 33.57 W 0 54 29.74 791
439 Zaragoza Ferrera de los Navarros Calamoco 43953 N 41 12 58.53 W 0 59 24.90 790
381 Zaragoza Tierga Blanca 38177 N 41 37 11.76 W 1 36 26.37 786
207 Zaragoza Sos d'o Rei Catolico Salado 20775 N 42 25 8.08 W 1 15 20.51 784
437 Zaragoza Paracuellos de Xiloca Valdegalindo 43756 N 41 16 54.65 W 1 40 22.97 784
436 Zaragoza Cetina El Puntal del Cuerno 43657 N 41 17 35.96 W 1 59 45.17 782
439 Zaragoza Azuara Urel 43980 N 41 10 46.28 W 0 54 24.98 776
382 Zaragoza Tabuenca Pedroso Bajo 38219 N 41 39 51.77 W 1 27 59.68 769
381 Zaragoza Arandiga La Camamila 38180 N 41 30 13.46 W 1 33 56.47 768
439 Zaragoza Azuara Rinconada 43955 N 41 15 25.25 W 0 59 38.89 766
436 Zaragoza Fariza Fariza 43638 N 41 18 44.66 W 2 3 22.09 765
439 Zaragoza Tosos Eras 43929 N 41 19 12.59 W 1 5 15.72 763
247 Zaragoza Morillo de Galligo Cubilar Verde 24703 N 42 13 26.60 W 0 50 10.38 756
382 Zaragoza Mesons d'Isuela Valdespín 38205 N 41 35 15.54 W 1 31 7.54 752
352 Zaragoza Ambel Estella 35267 N 41 47 43.74 W 1 39 0.78 751
284 Zaragoza Castellón de Val de Chasa Guarizo 28451 N 42 1 11.01 W 0 59 35.62 750
411 Zaragoza Exaulín Parapetos 41164 N 41 24 8.33 W 0 59 1.73 748
322 Zaragoza Zuera Lomaza 32299 N 41 59 8.93 W 0 52 54.48 748
322 Zaragoza Castellón de Val de Chasa Esteban 32266 N 41 56 2.83 W 0 57 5.46 747
322 Zaragoza Taust Muses 32245 N 41 55 13.51 W 1 1 13.48 741
247 Zaragoza Santolaria de Galligo Pui Mascarón 24715 N 42 15 49.02 W 0 48 43.01 738
410 Zaragoza Alpartir San Cristóbal 41035 N 41 25 55.42 W 1 24 31.97 735
320 Zaragoza Borcha Patarra 32083 N 41 53 19.47 W 1 33 55.85 731
320 Zaragoza Borcha Caragüeyes 32082 N 41 52 23.65 W 1 33 10.09 729
411 Zaragoza Val Madriz Loco 41176 N 41 26 40.39 W 0 55 9.96 717
439 Zaragoza Azuara Pina 43975 N 41 15 38.40 W 0 55 44.25 714
246 Zaragoza Luna San Jorge 24660 N 42 10 55.78 W 0 57 16.38 714
247 Zaragoza Santolaria de Galligo Quiteria 24727 N 42 17 1.13 W 0 46 22.94 712
411 Zaragoza Exaulín Corona del Fraile 41145 N 41 25 16.39 W 1 1 26.49 710
411 Zaragoza Puebla d'Albortón Carnicero 41194 N 41 24 47.76 W 0 52 11.21 704
412 Zaragoza Val Madriz Sillero 41207 N 41 27 3.78 W 0 49 30.91 696
385 Zaragoza Monegriello Chanzón 38549 N 41 39 37.36 W 0 22 37.61 696
440 Zaragoza Belchit Cruz 44009 N 41 19 35.35 W 0 50 40.06 689
322 Zaragoza Taust Pola 32223 N 41 53 13.38 W 1 5 48.72 688
246 Zaragoza Biota Alto de Biota 24617 N 42 17 8.09 W 1 8 21.54 686
322 Zaragoza Zaragoza Pinatonar 32243 N 41 52 57.94 W 1 2 56.21 685
410 Zaragoza Chodes Jabacín 41029 N 41 29 19.17 W 1 26 42.86 674
246 Zaragoza Asín Batarillo 24637 N 42 17 19.18 W 1 3 26.19 672
440 Zaragoza Lecera Maratilla 44031 N 41 11 41.55 W 0 44 36.23 665
411 Zaragoza Villanueva de la Uerba San Pablo 41132 N 41 22 7.63 W 1 3 37.90 665
411 Zaragoza Longars Royo 41112 N 41 22 16.54 W 1 7 52.92 659
411 Zaragoza Exaulín Ataque 41157 N 41 27 8.08 W 1 1 0.49 658
284 Zaragoza Luna Monlora 28477 N 42 7 43.10 W 0 55 14.24 657
207 Zaragoza Uncastiello Pullizar 20790 N 42 20 31.74 W 1 12 4.56 656
410 Zaragoza Carinyena Silo 41080 N 41 20 21.17 W 1 13 55.11 654
383 Zaragoza Zaragoza Armijo 38381 N 41 31 3.39 W 0 53 47.15 652
409 Zaragoza Calatayú Calatayú 40961 N 41 21 34.21 W 1 38 36.15 652
283 Zaragoza Exeya d'os Caballers Punta de la Negra 28364 N 42 4 27.27 W 1 18 35.97 650
411 Zaragoza Longars Pinar 41115 N 41 25 16.67 W 1 8 5.49 641
322 Zaragoza Castellón de Val de Chasa Pogallinero 32249 N 41 59 43.52 W 1 2 7.95 638
440 Zaragoza Azuara Mont Albo 44002 N 41 12 35.99 W 0 50 36.87 632
355 Zaragoza Perdiguera El Macerado 35586 N 41 46 50.51 W 0 34 18.53 632
285 Zaragoza Ardisa Gallinero 28520 N 42 9 56.50 W 0 48 53.74 632
440 Zaragoza Almonecir de la Cuba Lobo 44026 N 41 16 25.19 W 0 45 58.90 632
283 Zaragoza Taust Sancho Abarca 28351 N 42 1 15.28 W 1 19 23.35 630
383 Zaragoza La Muela El Castellano 38312 N 41 32 44.18 W 1 7 10.02 628
383 Zaragoza La Muela Aguila 38313 N 41 33 27.01 W 1 8 57.93 627
322 Zaragoza Remolinos Cabezo de la Puntaza 32211 N 41 51 50.16 W 1 8 22.33 626
385 Zaragoza Monegriello Miramont 38557 N 41 37 24.06 W 0 19 44.37 623
383 Zaragoza La Muela Valdejimeno 38320 N 41 30 39.01 W 1 6 33.59 619
352 Zaragoza Ainzón Forcallos 35286 N 41 46 24.35 W 1 33 4.77 616
383 Zaragoza María de la Uerba Salinas 38361 N 41 31 39.64 W 0 57 26.31 614
383 Zaragoza La Muela Pino 38331 N 41 31 37.66 W 1 4 9.21 608
411 Zaragoza Muel Torre 41119 N 41 29 10.26 W 1 8 45.28 606
440 Zaragoza Letuix Bolar 44006 N 41 16 28.97 W 0 50 9.44 604
383 Zaragoza La Muela L'Obaco 38345 N 41 35 19.88 W 1 2 28.14 597
385 Zaragoza L'Almolda Santa Quiteria 38593 N 41 33 33.95 W 0 12 41.44 590
410 Zaragoza Alfamén Cabezo Altamira 41097 N 41 27 49.40 W 1 11 33.69 575
382 Zaragoza Epila Ventolero 38228 N 41 38 23.48 W 1 25 13.63 570
322 Zaragoza Zuera La Cuenca 32295 N 41 55 41.63 W 0 52 8.38 569
383 Zaragoza La Muela Opinyén 38316 N 41 36 47.38 W 1 7 24.31 562
246 Zaragoza Exeya d'os Caballers Marcuera 24631 N 42 11 55.38 W 1 4 44.35 558
323 Zaragoza Lecinyena Vedado Alto 32363 N 41 53 9.59 W 0 37 19.91 552
383 Zaragoza La Muela Ambrolla 38306 N 41 36 32.42 W 1 9 52.86 546
353 Zaragoza Fuent de Xalón Sierra 35305 N 41 45 26.33 W 1 29 15.49 545
410 Zaragoza Muel Varcebillo 41099 N 41 29 58.76 W 1 11 34.52 543
412 Zaragoza Puebla d'Albortón Pueyo Alto 41203 N 41 23 9.43 W 0 49 47.39 528
284 Zaragoza Exeya d'os Caballers Poco Culo 28432 N 42 2 17.07 W 1 4 39.06 527
383 Zaragoza La Muela Pinar 38308 N 41 38 8.18 W 1 9 7.36 525
320 Zaragoza Tarazona Muñegre 32056 N 41 56 27.07 W 1 40 0.44 523
245 Zaragoza Sadaba Pui Almanar 24578 N 42 18 25.36 W 1 17 1.32 519
410 Zaragoza Carinyena Lagunas 41083 N 41 23 49.27 W 1 13 53.21 509
245 Zaragoza Sadaba Tres Mugas 24537 N 42 17 49.52 W 1 23 30.74 508
382 Zaragoza Urreya de Xalón Montolar 38288 N 41 38 29.10 W 1 13 46.52 503
323 Zaragoza Zuera Pusibirón 32303 N 41 53 42.98 W 0 50 22.78 502
353 Zaragoza Magallón Pedregosa 35327 N 41 47 35.94 W 1 25 59.89 501
470 Zaragoza Maella Els Germanells 47014 N 41 4 52.98 E 0 10 9.51 497
245 Zaragoza Sadaba Atalaya 24576 N 42 16 4.01 W 1 15 54.00 495
320 Zaragoza Novallas Lombo 32036 N 41 56 7.89 W 1 43 15.14 488
354 Zaragoza Zaragoza Tres Poyetes 35458 N 41 48 49.06 W 0 59 42.59 487
284 Zaragoza Sierra de Luna Carra 28483 N 42 3 34.38 W 0 53 42.75 485
245 Zaragoza Sadaba Pinsoro 24543 N 42 13 44.49 W 1 22 55.06 480
355 Zaragoza Alfacharín Suelta Alta 35561 N 41 41 3.03 W 0 38 1.93 478
355 Zaragoza Lecinyena Loma Andoli 35579 N 41 49 27.63 W 0 35 53.62 477
440 Zaragoza Lecera Gasparico 44044 N 41 14 4.36 W 0 41 15.90 476
353 Zaragoza Pozuelo d'Aragón Otón 35335 N 41 45 10.29 W 1 23 50.78 470
355 Zaragoza Perdiguera Pedregal 35555 N 41 45 14.63 W 0 39 14.48 464
384 Zaragoza Zaragoza Pueyo de l'Aguila 38400 N 41 30 41.25 W 0 49 5.13 462
353 Zaragoza Rueda de Xalón Echeverría 35342 N 41 42 47.28 W 1 22 41.87 462
353 Zaragoza Rueda de Xalón Penya Foradada 35352 N 41 42 54.19 W 1 19 37.97 461
353 Zaragoza Magallón Agudo 35337 N 41 47 50.62 W 1 23 9.47 460
440 Zaragoza Belchit Voladico 44038 N 41 18 7.41 W 0 44 7.77 460
412 Zaragoza Mediana d'Aragón Borderas 41235 N 41 25 32.37 W 0 43 35.81 459
469 Zaragoza Maella Pantorrillas 46987 N 41 7 12.75 E 0 5 37.10 457
285 Zaragoza Piedratallada Atalaya 28525 N 42 5 8.03 W 0 46 45.54 450
385 Zaragoza Monegriello Santa Cruz 38538 N 41 38 13.63 W 0 25 1.39 449
443 Zaragoza Mequinenza Alto de los Auts 44349 N 41 19 8.20 E 0 17 16.40 447
412 Zaragoza Zaragoza Sabinar 41228 N 41 28 24.28 W 0 46 50.62 443
412 Zaragoza Belchit Pueyo 41223 N 41 22 59.60 W 0 46 5.83 443
355 Zaragoza Lecinyena Corbatuelo 35558 N 41 48 12.30 W 0 40 14.63 443
322 Zaragoza Zuera Hermenegildos 32291 N 41 51 25.14 W 0 51 23.33 442
382 Zaragoza Ricla Puyalón 38243 N 41 33 54.06 W 1 22 23.35 441
443 Zaragoza Mequinenza Vessecrí 44338 N 41 18 1.04 E 0 15 6.24 441
322 Zaragoza Exeya d'os Caballers Puipinos 32219 N 41 59 45.07 W 1 7 13.56 441
355 Zaragoza Villamayor de Galligo Loma Lobera 35543 N 41 43 24.62 W 0 42 13.26 439
382 Zaragoza Lumpiac Chiló 38268 N 41 38 49.29 W 1 18 47.14 438
443 Zaragoza Mequinenza Punta Plana 44328 N 41 18 23.48 E 0 13 30.93 437
354 Zaragoza Zaragoza Tocaburros 35477 N 41 47 12.80 W 0 55 6.06 436
246 Zaragoza Exeya d'os Caballers Aznares 24611 N 42 11 49.08 W 1 8 54.62 435
353 Zaragoza Borcha Blanquizo 35309 N 41 49 51.24 W 1 29 41.99 433
321 Zaragoza Frescano Burrén 32122 N 41 52 16.63 W 1 25 27.28 433
412 Zaragoza Belchit Loma Cabrera 41210 N 41 20 35.11 W 0 47 43.52 432
469 Zaragoza Casp Biscuerno 46939 N 41 9 25.56 W 0 4 43.69 432
207 Zaragoza Castiliscar Cantera del Cierzo 20751 N 42 21 5.20 W 1 19 52.23 431
322 Zaragoza Taust Fuesas 32216 N 41 56 20.67 W 1 8 6.83 429
322 Zaragoza Taust Castejona 32237 N 41 57 5.93 W 1 4 30.87 427
355 Zaragoza Villamayor de Galligo Flora 35541 N 41 41 9.37 W 0 41 59.40 426
353 Zaragoza Placiencia de Xalón Lomaza 35361 N 41 41 2.78 W 1 17 5.12 424
410 Zaragoza Alfamén Las Matas 41067 N 41 27 37.83 W 1 18 9.60 422
382 Zaragoza Epila Cuesta Roya 38273 N 41 33 34.57 W 1 15 24.28 422
384 Zaragoza Farlet Partasona 38499 N 41 39 37.10 W 0 32 17.29 418
413 Zaragoza Sastago Purburel 41375 N 41 25 48.84 W 0 15 40.73 418
410 Zaragoza L'Almunia de Donya Godina Nevera 41059 N 41 29 2.09 W 1 21 4.10 414
413 Zaragoza Pina d'Ebro Retuerta 41378 N 41 27 58.59 W 0 15 12.05 413
440 Zaragoza Belchit Alcalde 44059 N 41 19 3.93 W 0 40 25.04 410
415 Zaragoza Mequinenza Montnegre 41543 N 41 23 29.45 E 0 17 43.27 410
412 Zaragoza Fuents d'Ebro Pedriza 41254 N 41 24 19.10 W 0 39 25.86 408
355 Zaragoza Zaragoza Alto del Campillo 35535 N 41 45 23.01 W 0 43 28.11 406
353 Zaragoza Placiencia de Xalón Coscojar 35372 N 41 42 28.73 W 1 16 10.37 406
323 Zaragoza Zuera Valfalcón 32341 N 41 51 9.61 W 0 41 48.22 404
383 Zaragoza Zaragoza Cabezo de las Zorras 38384 N 41 34 42.76 W 0 53 33.03 402
383 Zaragoza Zaragoza Cabezo Fita 38365 N 41 35 10.83 W 0 58 37.87 401
469 Zaragoza Maella Pedregós 46977 N 41 7 39.50 E 0 3 17.17 401
415 Zaragoza Mequinenza Fustiguera 41511 N 41 21 32.22 E 0 10 0.57 398
354 Zaragoza Zaragoza San Genís 35484 N 41 44 20.66 W 0 54 25.44 396
354 Zaragoza Zaragoza Mina Real 35446 N 41 46 13.02 W 1 2 9.49 396
440 Zaragoza Belchit Ballesteros 44065 N 41 15 40.29 W 0 38 25.20 395
382 Zaragoza Calatorau Deposito 38251 N 41 31 37.60 W 1 20 22.58 394
413 Zaragoza Exelsa Valdelosjubos 41346 N 41 26 13.21 W 0 21 6.20 387
412 Zaragoza Fuents d'Ebro Tomillar 41265 N 41 25 9.37 W 0 38 20.46 387
384 Zaragoza Zaragoza Pedregosa 38431 N 41 31 45.52 W 0 44 11.65 386
354 Zaragoza Bardallur Coscolleta 35400 N 41 40 15.14 W 1 11 9.23 385
354 Zaragoza Zaragoza Loma d'Utevo 35454 N 41 44 25.88 W 0 59 15.05 383
385 Zaragoza Monegriello Frontón 38544 N 41 34 7.18 W 0 22 52.44 383
385 Zaragoza L'Almolda Alero 38590 N 41 30 29.30 W 0 12 18.42 383
284 Zaragoza Exeya d'os Caballers Santía 28447 N 42 7 11.89 W 1 1 8.07 382
283 Zaragoza Exeya d'os Caballers Torres 28379 N 42 9 38.35 W 1 15 37.62 382
414 Zaragoza Burcharaloz Las Sueltas 41432 N 41 22 39.36 W 0 4 56.69 381
385 Zaragoza Pina d'Ebro Poyos 38514 N 41 34 44.59 W 0 28 29.21 378
442 Zaragoza Favara Sierra de Casp 44291 N 41 11 37.87 E 0 7 22.33 378
355 Zaragoza Villamayor de Galligo Valdeatalaya 35531 N 41 41 26.25 W 0 44 13.45 378
414 Zaragoza Sastago Muga 41403 N 41 23 17.75 W 0 10 23.22 377
385 Zaragoza L'Almolda Valdebarrancos 38580 N 41 30 42.23 W 0 14 58.74 377
384 Zaragoza Alfacharín Suelta Baja 38478 N 41 38 17.87 W 0 35 38.67 377
384 Zaragoza Villafranca d'Ebro La Puntaza 38475 N 41 35 34.31 W 0 36 7.48 377
323 Zaragoza Zuera Valseca 32332 N 41 52 55.83 W 0 43 46.31 375
384 Zaragoza Alfacharín Primoral 38458 N 41 38 28.72 W 0 40 40.03 373
383 Zaragoza Zaragoza Collado Ladrones 38347 N 41 37 10.06 W 1 2 3.91 373
414 Zaragoza Casp San Vicente 41430 N 41 20 25.79 W 0 3 32.16 372
383 Zaragoza Zaragoza Cabezo Casellas 38366 N 41 36 37.61 W 0 57 15.01 372
353 Zaragoza Pedrola Atalaya 35366 N 41 46 17.82 W 1 17 31.25 372
413 Zaragoza Sastago Mudévar 41390 N 41 20 15.79 W 0 13 3.72 370
414 Zaragoza Casp Cabezo del Ciervo 41420 N 41 20 40.40 W 0 6 26.66 363
384 Zaragoza Fuents d'Ebro Campillo 38440 N 41 30 10.84 W 0 41 12.85 362
385 Zaragoza L'Almolda Las Banderolas 38562 N 41 32 3.52 W 0 18 41.18 361
414 Zaragoza Burcharaloz Valdelafuente 41416 N 41 26 35.49 W 0 8 13.52 360
284 Zaragoza Exeya d'os Caballers Exeya 28417 N 42 7 44.91 W 1 8 14.12 359
441 Zaragoza Sastago Puntales 44169 N 41 19 34.53 W 0 18 17.42 359
413 Zaragoza Sastago Rebollón 41351 N 41 21 53.03 W 0 19 17.40 357
413 Zaragoza Viliella d'Ebro Picones 41342 N 41 22 44.42 W 0 21 56.48 354
412 Zaragoza Belchit Espartal 41230 N 41 20 21.97 W 0 43 11.18 352
442 Zaragoza Casp Ifesa 44273 N 41 13 22.43 E 0 3 58.23 346
384 Zaragoza Villafranca d'Ebro Monte Viejo 38484 N 41 34 5.77 W 0 34 36.94 345
384 Zaragoza Farlet Balsa Collada 38497 N 41 37 11.34 W 0 32 48.95 345
385 Zaragoza Pina d'Ebro Sardillas 38532 N 41 31 57.81 W 0 23 42.59 344
323 Zaragoza Zuera Cucutero 32311 N 41 51 21.49 W 0 47 47.60 344
321 Zaragoza Taust Lomo Royo 32157 N 41 57 1.09 W 1 19 51.90 344
440 Zaragoza Almochuel Boqueros 44079 N 41 19 13.41 W 0 35 26.04 344
323 Zaragoza Zuera Pilatos 32335 N 41 55 32.52 W 0 43 58.00 343
412 Zaragoza Fuents d'Ebro Patillas 41268 N 41 28 25.35 W 0 37 29.89 342
442 Zaragoza Casp Atalaya 44283 N 41 13 0.57 E 0 5 27.64 341
385 Zaragoza L'Almolda Varello de los Carneros 38560 N 41 30 11.19 W 0 18 58.43 337
385 Zaragoza Pina d'Ebro Marcantonio 38530 N 41 30 5.73 W 0 24 50.85 337
443 Zaragoza Nonasp La Cala 44331 N 41 11 21.11 E 0 15 49.10 336
412 Zaragoza Belchit Loma de los Hornos 41251 N 41 21 40.93 W 0 40 22.94 335
321 Zaragoza Gallur Basurero 32150 N 41 50 13.45 W 1 20 17.83 331
385 Zaragoza Pina d'Ebro Las Perdigueras 38523 N 41 33 7.27 W 0 26 3.66 331
443 Zaragoza Nonasp Coll de Xous 44304 N 41 14 41.13 E 0 9 17.48 327
442 Zaragoza Maella Punta de Don Pablo 44280 N 41 10 26.03 E 0 5 29.92 325
384 Zaragoza Zaragoza Varello de Belchit 38413 N 41 33 44.10 W 0 48 43.83 322
443 Zaragoza Fayón Cap de Pla 44355 N 41 15 41.86 E 0 19 17.85 314
412 Zaragoza Quinto Atalaya 41273 N 41 23 20.11 W 0 35 9.25 313
355 Zaragoza Sant Mateu de Galligo La Pallaruela 35529 N 41 49 3.97 W 0 45 55.62 312
283 Zaragoza Exeya d'os Caballers Pillué 28394 N 42 4 39.39 W 1 11 53.87 311
321 Zaragoza Taust Bardena 32186 N 41 55 59.65 W 1 13 21.11 311
384 Zaragoza Villamayor de Galligo Francés 38439 N 41 39 13.97 W 0 44 34.01 311
441 Zaragoza La Zaida Tres Mojones 44119 N 41 18 57.06 W 0 27 34.92 311
355 Zaragoza Zaragoza San Cristóbal 35525 N 41 45 52.05 W 0 46 15.57 309
283 Zaragoza Taust Sarda 28391 N 42 1 2.18 W 1 12 22.42 306
321 Zaragoza Mallén Mayor 32143 N 41 53 12.37 W 1 22 29.51 306
443 Zaragoza Favara Forcas 44310 N 41 10 37.48 E 0 10 43.59 304
384 Zaragoza Alfacharín Cuarta Posicion 38455 N 41 35 11.23 W 0 39 16.05 303
443 Zaragoza Nonasp Valdevolte 44325 N 41 15 24.06 E 0 12 18.97 302
413 Zaragoza Pina d'Ebro Atalaya 41319 N 41 29 42.02 W 0 27 26.08 300
412 Zaragoza Quinto Alabastro 41283 N 41 23 19.56 W 0 35 1.99 297
385 Zaragoza Pina d'Ebro María Hernández 38502 N 41 31 56.19 W 0 29 47.43 296
441 Zaragoza Escatrón Mocatero 44185 N 41 15 42.58 W 0 14 55.63 293
441 Zaragoza Sastago Tormo 44137 N 41 17 22.28 W 0 24 30.42 290
441 Zaragoza Escatrón Radigüela 44155 N 41 15 47.69 W 0 20 25.78 288
413 Zaragoza Pina d'Ebro Lerin 41328 N 41 28 7.38 W 0 26 12.70 286
355 Zaragoza Villanueva de Galligo Sarda Alta 35507 N 41 47 19.74 W 0 50 16.81 286
354 Zaragoza Pedrola Entrerríos 35404 N 41 44 38.92 W 1 11 10.28 282
412 Zaragoza Quinto La Tosqueta 41286 N 41 26 25.14 W 0 33 14.15 274
354 Zaragoza Zaragoza Lázaros 35413 N 41 43 5.05 W 1 8 7.17 274
321 Zaragoza Taust Val de Taust 32183 N 41 53 44.42 W 1 14 36.72 271
383 Zaragoza Zaragoza Zaragoza Cazar 38388 N 41 38 48.15 W 0 53 5.46 270
412 Zaragoza Quinto Escudero 41281 N 41 21 48.91 W 0 33 33.36 269
413 Zaragoza Quinto Cornero 41303 N 41 23 23.55 W 0 30 45.64 267
354 Zaragoza Zaragoza Acampo García 1992 35432 N 41 41 25.00 W 1 5 42.75 266
354 Zaragoza Zaragoza Acampo García 35431 N 41 41 11.80 W 1 4 55.08 260
354 Zaragoza Alagón Depuradora 35415 N 41 45 41.24 W 1 8 49.17 259
442 Zaragoza Casp Valdeceil 44251 N 41 11 19.77 E 0 0 25.04 259
384 Zaragoza Zaragoza Pilonas 38405 N 41 35 36.89 W 0 50 3.09 259
413 Zaragoza Quinto Fortín 41312 N 41 21 59.66 W 0 28 35.03 258
442 Zaragoza Casp Zaforas 44212 N 41 12 36.78 W 0 8 45.61 253
353 Zaragoza Luceni Canal 35388 N 41 48 41.96 W 1 14 57.90 251
443 Zaragoza Mequinenza Vallmajor 44307 N 41 17 43.15 E 0 9 15.94 251
384 Zaragoza Zaragoza Universidad Laboral 38419 N 41 39 12.10 W 0 47 31.50 247
353 Zaragoza Alcalá d'Ebro Alcalá d'Ebro 35398 N 41 48 28.78 W 1 11 48.47 247
355 Zaragoza Zaragoza Alto del Molino 35513 N 41 43 4.37 W 0 48 0.88 240
413 Zaragoza Exelsa Lebatas 41324 N 41 23 56.80 W 0 26 27.97 226
442 Zaragoza Casp Magdalena 44277 N 41 17 36.12 E 0 4 41.84 223
442 Zaragoza Casp Rigüela 44233 N 41 13 22.32 W 0 4 45.01 218
442 Zaragoza Casp Castillo 44243 N 41 13 44.45 W 0 1 47.50 210
442 Zaragoza Casp Cabezo Valero 44248 N 41 18 4.67 W 0 3 2.04 199
442 Zaragoza Sastago Portillada 44207 N 41 17 10.64 W 0 9 10.92 195
442 Zaragoza Casp Herradura 44256 N 41 16 45.16 E 0 0 12.65 191
384 Zaragoza Alfacharín Balsa 38446 N 41 36 18.19 W 0 42 42.20 182
384 Zaragoza Fuents d'Ebro Corona 38480 N 41 30 26.13 W 0 34 32.74 179
384 Zaragoza Fuents d'Ebro Campos 38461 N 41 31 29.83 W 0 37 14.44 171

Vinclos externos[editar | editar código]