Lista de municipios de Teruel

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Logo SLA.png Iste articlo tien una versión escrita con a grafía d'a SLA. Puet veyer-se aquí.

Lista de municipios d'a provincia de Teruel:

Mapa d'os municipios de Teruel
Municipio Población
Abechuela 47
Aguilar d'Alfambra 82
Alacón 445
Alba 271
Albalat de l'Arcebispe 2.221
Albarrazín 1.028
Albentosa 281
Alcalá de la Selva 539
Alcanyiz 13.708
Alcorisa 3.318
Alfambra 642
Aliaga 403
Allepuz 139
Alloza 715
Allueva 15
Almofalla 29
Alobras 85
Alpenyés 28
Anadón 19
Andorra 7.868
Arcos de las Salinas 131
Arens de Ledón 233
Arcaine 72
Archent 252
Arinyo 872
Auguaviva 689
Aguatón 26
Badenas 20
Baguena 459
Banyón 171
Barrachina 164
Beguiellas d'El Cuervo 27
Bello 373
Belmont de Sant Chusé 142
Berche 249
Beya 38
Bezas 68
Bezeit 634
Bellestar 339
Binazeit 282
Blancas 181
Blesa 142
Bordón 137
Bronchales 474
Buenya 92
Burbaguena 311
Cabra 161
Cabra de Mora 114
Calazeit 1.172
Calamocha 4.155
Calanda 3.496
Calomart 73
Camanyas 137
Camarena de la Sierra 173
Camariellas 106
Camín Reyal 781
Cantaviella 710
Canyada de Benatanduz 77
Canyada de Beric 105
Canyada Vellida 53
Canyizar de l'Olivar 120
Cascant 109
Castellón de Tornos 93
Castellar, Lo 90
Castellot 796
Casterló 107
Castelserás 838
Cedriellas 519
Celadas 414
Cella 2.864
Cerollera, La 128
Chabaloyas 77
Cingla 92
Codonyera, La 324
Corbalán 85
Cortz d'Aragón 122
Cosa 93
Cretas 583
Crivillent 118
Cuba, La 58
Cubla 51
Cucalón 72
Cuervo 114
Cuevas d'Almudén 101
Cuevas Labradas 148
Chinebrosa, La 244
Chosa 36
Escoriuela 213
Escucha 1.094
Estercuel 319
Exarc de la Val 91
Exatiel 54
Exea d'Albarrazín 448
Exulv 225
Exorcas 42
Fababux 88
Finollosa d'Exarc 184
Ferreruela 80
Formich Alto 204
Fornols 100
Fortanet 208
Foz Calanda 258
Foz de la Biella, La 118
Foz Espalda 340
Fraxneda, La 402
Fridas d'Albarrazín 154
Fuent Ferrada 48
Fuent Frida 32
Fuents Calients 124
Fuents Claras 613
Fuents de Rubielos 104
Galv 144
Gargallo 127
Griegos 126
Guadalaviar 279
Gúdar 76
Iglesuela, La 493
Íxar 1.901
Lagueruela 64
Lanzuela 32
Ledón 204
Libros 156
Lidón 73
Linars de Mora 311
Loscos 196
Maicas 42
Manzanera 516
Martín 490
Mas de las Matas, lo 1.448
Mata de los Olmos, La 258
Mazalión 611
Mezquita d'Exarc 133
Mirambel 145
Miravet de la Sierra 47
Molins 307
Monterd d'Albarrazín 60
Mont Fort 77
Mont Reyal 2.382
Mont Royo 340
Mont Albán 1.565
Mont Agut 67
Mora de Rubielos 1.370
Moscardón 55
Mosqueruela 721
Muniesa 697
Noguera d'Albarrazín 166
Nogueras 18
Nogueruelas 212
Obón 67
Odón 260
Olba 228
Oliet 476
Oriuela 645
Orrios 188
Palomar 246
Pancrudo 156
Parras de Castellot, Las 78
Penyarroya de Tastavins 545
Peracens 101
Peralellos 86
Perals 291
Pitarc 107
Plou 51
Pobo, Lo 131
Portellada, La 297
Pozondón 83
Pozuel 111
Puebla d'Íxar, La 1.074
Puebla de Valverde, La 504
Puertomingalvo 163
Ráfals 185
Riello 134
Riodeva 203
Rodenas 85
Royuela 229
Rubials 59
Rubiuelos 58
Rubielos de Mora 615
Salcediello 7
Saldón 35
Sant Per de Calanda 984
Sant Agostín 132
Sant Martín d'el Río 275
Santa Cruz de Nogueras 25
Santa Olalia 1.178
Sarrión 1.018
Segura de los Banyos 48
Seno 48
Terrient 173
Teruel 31.506
Toril y Masegoso 29
Tormón 36
Tornos 243
Torralba de los Sisons 225
Torre la Cárcel 282
Torre de Viliella, La 210
Torre d'Arcas 96
Torre de las Arcas 164
Torrelconte 185
Torre los Negros 99
Torremocha de Xiloca 165
Torres d'Albarrazín 158
Torrociella d'Alcanyiz 447
Torreciella de lo Rebollar 180
Torrillas 68
Torrillo 550
Tramacastiel 110
Tramacastiella 130
Tronchón 96
Urreya de Gayén 588
Los Olmos 146
Uellos Negros 547
Uesa 130
Utriellas 3.217
Valacroch 20
Valbona 199
Val Chunquera 432
Val d'Algorfa 719
Val de Robres 1.945
Val de Linars 118
Val d'el Tormo, La 368
Val Longuiello, Lo 53
Val de Cuenca 43
Vivel 89
Villafranca 381
Villanueva de lo Rebollar de la Sierra 50
Villafermosa 71
Villar Cremato 957
Villar d'el Cobo 231
Villar d'el Salz 95
Villar Luengo 207
Villarroya de los Pinars 196
Villel 343
Visiedo 196
Zaila 172
Zoma, La 28

Se veiga tamién[editar | editar código]