Lista de picos d'a provincia de Uesca

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye una lista de picos d'a provincia de Uesca ordenaus en seis zonas: Pireneu Occidental, Pireneu Central, Pireneu Oriental, Sierras interiors pirenencas, Sierras exteriors pirenencas y Depresión d'Ebro. En negreta se mete o pico más alto de cada zona.

Nombre Altaria Sierra / Macizo
Collarada 2886 m Pireneu Occidental
Collaradeta 2729 m
Penya Nevera 2721 m
O Flaire 2705 m
Penya Somola Alta 2692 m
Campanals de Collarada 2681 m
Bixaurín 2670 m
Penya Somola Occidental 2669 m
Punta Esper / Aspe 2640 m
Punta d'a Plana d'a Garganta 2599 m
Penya Somola Baixa 2574 m
A Moleta 2572 m
Pico d'a Garganta de Borau 2570 m
Punta d'a Plana d'o Bozo 2566 m
O Sombrero 2562 m
Alto de Fetás 2539 m
Puntal de Secús 2514 m
Pico d'a Garganta d'Aísa 2504 m
Pico d'Olibón 2482 m
Picos d'Iserías 2476 m
Rueba de Bernera 2455 m
Bozo de Bernera 2454 m
Mallos de Lecherins 2452 m
Meseta d'os Tres Reis 2448 m
Punta Agüerri 2447 m
Puntal Norte de Secús 2442 m
Bernera 2432 m
Pico de la Table 2421 m
Cúpula de Secús 2421 m
Puntal de Lavata 2409 m
Rueba d'o Bozo 2407 m
Punta d'o Bozo 2407 m
Penya Forca 2390 m
Achar de Forca 2390 m
Castiello d'Acher 2384 m
Pico Alto d'a Portaza 2379 m
Mallo Acherito 2378 m
Pico d'a Portaza 2377 m
Petrechema 2371 m
Pico de Budoguía 2368 m
Rincón de Secús 2368 m
Punta Alta de Napazal 2363 m
Pico Tortiellas 2358 m
Rincón d'Alano 2357 m
Pico Secús 2353 m
Pico d'a Canal Roya 2348 m
Castiello d'Acher Sud 2347 m
Pico Lecherins 2344 m
Lenito 2339 m
Punta Alta de Rigüelo 2339 m
Pico Liovilla 2334 m
Punta Bagüer 2331 m
Chinebral de Gamueta 2329 m
Tuca Blanca 2322 m
Punta Costatiza 2322 m
Pico de Budoguía Occidental 2319 m
O Porrón 2312 m
Foya de Gamueta 2308 m
Pico Riguelo 2299 m
Pico Escalar / Belonseiche 2293 m
Loma de l'Escalar 2291 m
Lenito Central 2289 m
Anatera Alta 2289 m
Puntal de Lenito 2285 m
Punta l'Escalar 2283 m
Pico d'Astún 2283 m
Pico de la Madalena 2283 m
Penya d'Agüerri 2283 m
As Arrallas 2282 m
A Raca 2278 m
Pico d'Astú 2277 m
Punta de la Madalena 2271 m
La Rueda 2271 m
Gorreta d'os Gabachos Norte 2270 m
Gorreta d'os Gabachos 2268 m
Punta Malacara 2268 m
Campanil d'Izas 2268 m
Pico de Bénou 2267 m
Mallo Gorreta 2266 m
Punta Torrullas 2261 m
Pico l'Escalar / Nayeta 2259 m
Punta Acué 2258 m
Sobarcal 2257 m
Pico d'Ansabere Chicot 2254 m
Lo Puntal d'Uquerdi 2252 m
Punta Gabedallo 2245 m
Mouscaté 2236 m
La Zapatilla 2225 m
Punta Mazandú 2222 m
Pico Lavata 2219 m
Pico d'Aillary 2215 m
Penya Marcatón 2212 m
Anzotiello 2211 m
Pico d'Arlet 2207 m
Foya d'Acherito 2206 m
Punta de la Espata 2202 m
Punta d'Oza 2193 m
Penya Blanca 2193 m
Pico Bacún 2191 m
Penya Fumia 2189 m
Penya Blanca 2189 m
Pico Petraficha 2186 m
Punta Quimboa 2182 m
Pico Mesola 2177 m
Cubilar d'o Fayo 2177 m
Chipeta Alto 2175 m
Pico de Lac d'Arlet 2175 m
Punta d'Espenyaperros 2174 m
Ralla d'Alano 2162 m
Mallo Petraficha 2159 m
Lo Barcal 2157 m
Punta d'Arre 2157 m
Pico d'Arri 2154 m
Puntal Alto del Foratón 2154 m
La Cuta 2149 m
Pico l'Arista 2168 m
Punta d'a Ralla 2145 m
Punta Mentar 2143 m
Punta Gabás 2143 m
Mont Astún 2141 m
Mallo de las Foyas 2140 m
Penya de l'Ibón 2138 m
Penya lo Rincón 2110 m
Pourtet Ouvert 2135 m
Pico de la Lera 2132 m
Alano d'Aralla 2131 m
Punta d'as Blancas 2131 m
Mont Larrón 2128 m
Pico de la Estiva 2124 m
Petrito 2118 m
Punta de Napazal 2117 m
Penya lo Risté 2115 m
Punta Ferqueral 2114 m
Vértiz de Bacún 2114 m
Forca d'Alano / Espelunga 2106 m
Paquiza de Linzola 2104 m
Mallo d'o Incheniero 2104 m
Punta Tacheras 2102 m
Agulla d'Acherito 2101 m
Trasveral 2097 m
Pourtet Barrat 2097 m
Borreguil de la Cuca 2096 m
Pico d'Acherito 2095 m
Punta d'o Cuello Bozo 2088 m
Puntal de Valencia 2087 m
Agullas d'Alano 2083 m
Trasveral Occidental 2079 m
Agullas d'Acherito 2079 m
Marmida 2079 m
Achar d'Alano 2078 m
Pico Ruzquía 2074 m
Pico Sayestico 2072 m
Mallo Cristián 2072 m
Quimboa Baixo 2071 m
Punta d'o Huerto 2068 m
Penya d'o Cuello Marcón 2065 m
Cuta Baixa 2062 m
Tobazo 2049 m
Punta Estriviella 2048 m
Penya Ezcaurri 2045 m
Zotarola 2036 m
O Campanil 2034 m
Cotdoguy 2025 m
Punta Sesín 2022 m
Pinaré 2017 m
Punta de la Cuta 2016 m
Pico Sayerri 2016 m
La Estiva 2006 m
Pueyo de Segarra 1994 m
Mallo Paco Gamueta 1994 m
Pico Chicovil 1991 m
Tortiella 1981 m
Pico de l'Aguila 1972 m
Cucuruzuelo 1972 m
Mondoto 1957 m
Penya de Gabás 1941 m
Punta Chamanchoya 1941 m
Chipeta Baixo 1897 m
Maito 1877 m
Pitón d'Escalar 1845 m
Mont de Sobrepenya 1834 m
Remilez 1824 m
Mallo Anyarón 1820 m
Mallo d'as Ferrerías 1813 m
Pico d'Enmedio 1803 m
Cima de Candanchú 1728 m
Pin Sec 1717 m
Punta Abizondo 1673 m
Forcala 1476 m
Punta de la Rapeda 1374 m
Penya Castellón 1168 m
As Espenyetas 1062 m
Punta Tres Serols 3348 m Pireneu Central
Mallo de Marmorés 3325 m
Punta Comachibosa 3299 m
Punta dero Clot dera Fuent 3291 m
Pico d'Anyisclo 3257 m
Pico Plan de Marmorés 3251 m
Punta Cerbillonar 3248 m
Punta de ra Cuniestra 3235 m
Punda de ra Blanquera 3227 m
Pico de Montferrato 3217 m
Pundeta de Penya Roya 3194 m
Punta de ra Canal Fonda 3189 m
Mallet de ro Portiello 3185 m
Punda de ro Sarrato 3174 m
Punda de ras Crepas 3161 m
Punta Tapón Gran 3151 m
Pico Moros 3146 m
L'Almunia Gran 3132 m
Cabieto de ra Labaza 3128 m
Tetons de ra Labaza 3124 m
Penya Fiera Este 3117 m
Repunda de ras Bruixas 3111 m
Punda de ra Ula 3098 m
L'Almunia Chica 3094 m
Tozalón de ra Nieu 3092 m
Punta de las Loseras 3088 m
Punta de Tormoseta 3083 m
Punda Alta de Pondiellos 3081 m
Repunta de las Neveras 3078 m
Punda de ra Nevera 3076 m
Punta Garmo Blanco 3075 m
Punda de ro Espaldador 3075 m
Marmorés d'el Cul 3071 m
Punta Garmo Negro 3064 m
Punda Alta de ras Frondiellas 3057 m
O Casterillet / Torre de Cadier 3048 m
Mallo de Tormosa 3048 m
Penya Fiera Ueste 3047 m
Pico deras Argualas 3046 m
Punda de ras Argualas 3044 m
Garmo de ros Musaretz 3042 m
Punda de ra Liana 3036 m
Punda de ro Cabieto 3035 m
Cabieto de ra Buega 3031 m
Punda Negra / Tallón 3031 m
Punta de Tormosa 3023 m
Punda de ras Solas 3022 m
Punda de ra Breca 3022 m
Penya de ro Baste 3021 m
Garmo de Pondiellos 3020 m
Agulla d'Ussel 3020 m
Cabieto de ro Vaciero 3018 m
Garmo Negro de ras Argualas 3015 m
Marmorés d'el Cul Chicot 3013 m
Punda de ro Faixón 3012 m
Punda de ro Corral Ciego 3011 m
Punda de ro Corral 3006 m
Pico Vachimanya 3005 m
Pico de Rubinyera 3001 m
Pico de ros Arnals 3000 m
Pico Central de Casterillet 2993 m
Punta de ra Frondiella 2992 m
Garmo Blanco 2982 m
Pico entre as Brecas 2976 m
Pico de Guerreys 2972 m
Punta Suelsa 2971 m
Pico de Pallás 2970 m
Pico Cambalés 2966 m
Punteta Peguera 2964 m
Llena Cantal 2956 m
Pico de Piedrafita 2952 m
O Dedo d'a Falsa Breca 2948 m
Punta Zarra 2947 m
Punta d'el Millars 2938 m
Punta Tapón Chicot 2925 m
Punta Chabarrón 2923 m
Pico Blanco 2919 m
Punta Baldierra / Penya Aragón 2918 m
Pico de Pondiellos 2917 m
Punta de ra Estivacha 2911 m
Punta Respomuso 2909 m
Punta os Batans 2909 m
Pico de ro Pecho 2906 m
Pico de ras Marmoleras 2904 m
Punta Alta de las Blancas 2902 m
Pico Gramatuero 2898 m
Pico de ras Neveras 2891 m
Penya Batans 2890 m
Penyón / Serrato 2888 m
Punta es Ibons 2888 m
Pico Alto de Pondiellos 2886 m
Dient de ros Batans 2885 m
Gavizo Cristals 2884 m
Punta de ro Pecico Norte 2879 m
Punta Os Cerretz 2877 m
Dient de ros Batans Occidental 2875 m
Punta Fuesa 2866 m
Pico de l'Ibonet / Negro 2866 m
Punta de ros Ibons de ro Pecico 2865 m
Punta de ro Pecico Sud 2865 m
Bagüenya Baixo 2863 m
Pico Marmorés de Pineta 2861 m
Pico de Pineta 2859 m
Pico d'Arratilla Chicot 2858 m
Punta el Tromocal 2846 m
Punta de ro Pecico Central 2841 m
Punta d'el Tromacal 2846 m
Pico de la Madera 2843 m
Feniás Central 2840 m
Punta Mauri 2840 m
Penya de Chuans 2838 m
Punta de ro Dicurso 2835 m
Punta de l'Amorriador 2832 m
Pico de la Capilla 2826 m
Tuca de la Estiveta Lliterola 2825 m
Punta Saliecho 2821 m
Punta de las Coronas 2821 m
Pico de ra Badeta 2809 m
Punta de la Meseta 2808 m
Anyisclo Chicot / O Zucón 2802 m
Pico de la Peira 2798 m
Pico d'Urdiceto 2796 m
Pico de la Larri / Chinipro 2795 m
Morrón d'Arrablo 2792 m
Piton Von Martin 2785 m
Zuca Punchuda 2781 m
Pala d'Ip 2779 m
Punta Tobacor 2779 m
Pico Anonimo 2773 m
Punta de las Puertas 2771 m
Pico de ra Labaza 2767 m
Susana Mondarruego 2766 m
Pico Bucuesa / Pala Alcanyiz 2763 m
Pico Larré 2763 m
Punta Roya 2762 m
Punta Escarra 2760 m
Pico d'Oulettes 2757 m
Zuca Roncha 2757 m
Punta Baciás 2754 m
Pico Salarons 2752 m
Pico Partaniello 2751 m
Garmo de ras Salbas 2748 m
Punta Buixín Oriental 2747 m
Punteta de Vachimanya Occidental 2746 m
Punteta de Vachimanya Oriental 2746 m
Penyas de l'Hombre 2744 m
Punta Buixín Occidental 2742 m
Punta de ra Penya Os Molinos 2735 m
Punta de ro Puerto 2732 m
Punta Brazato 2731 m
Penya de ro Brazato 2731 m
Pico de Marcadau Sud 2728 m
Pico de ra Buega 2727 m
Pico de ra Forqueta 2723 m
Pico de la Pala 2723 m
Penya Nevera 2721 m
Punta d'o Forcarral 2720 m
Punta Sandaruelo 2717 m
Pico de ro Ratillo 2717 m
Pico de Campo Plano 2717 m
Punta de Socas 2716 m
Garmo de ra Frondiella 2707 m
Cima de Batcrabera 2707 m
Penya de Barana 2705 m
Punta Mallaruego Norte 2704 m
Zuca Plana 2702 m
Punta Baixa de las Blancas 2702 m
Punta Baldairán 2701 m
Pico Balsera 2701 m
Punta Tablato de Piniecho 2701 m
Pico Sancha Collons 2697 m
Punta Fernars 2696 m
Montraspo Alto 2694 m
Pico de ra Labaza Occidental 2693 m
Dient de Socas 2692 m
Saliecho Oriental 2692 m
Punta d'a Tronquera 2689 m
Pico Sancha Collons Norte 2686 m
Montarruegos d'Arriba 2685 m
Punta Mallaruego Sud 2684 m
Punta O Rincón 2683 m
Pico de l'Aguila 2681 m
Soum Blanc des Espécières 2682 m
Punta es Cuchillares 2681 m
Pico de Marcadau Central 2678 m
Pico de la Plana de l'Alba 2678 m
Punta d'a Monesma / Pennampla 2677 m
Pico de Marcadau Norte 2676 m
Punta Salcorz 2675 m
Garmo de ro Pico 2674 m
Pico Occidental de Barrosa 2674 m
La Zuqueta 2664 m
Montraspo Baixo 2662 m
Penya Castillón 2658 m
Pico Musales 2653 m
Pico de Marty Caberrou 2652 m
Punta Marcatiecho 2651 m
Pico de Lourdes 2647 m
Punta Ferreras 2643 m
Punta Ferraturas 2641 m
Pico du Vallon d'Estrémère 2638 m
Espluca Ruego 2635 m
Garmo Negro de Soba 2631 m
Tozal d'es Gorgos 2627 m
Pico d'Arrémoulit 2624 m
Pico d'o Descargador 2624 m
Pico de Soba 2624 m
Punta es Verdes 2617 m
Penya Baciás 2611 m
Punta de ro Cuello 2611 m
Pico Escusaneta 2609 m
Penya Gabarda 2608 m
Punta Batalienza 2604 m
Liena 2604 m
O Tito de ra Soba 2601 m
Campanils d'Ip 2598 m
Pico d'Ordiceto 2596 m
Pala del Millá 2596 m
Penya Marcatiecho 2595 m
Pala Montinier / Portanyús 2593 m
Pico Lava 2591 m
Alto de Crapera 2591 m
Punta Ruego 2589 m
Pico d'o Cuello de Pallás 2589 m
Penya Millaris 2582 m
Garmo de La Mina 2581 m
Foratula Central 2581 m
Punta de la Mota 2579 m
Garmo Pipós 2577 m
Foratula Oriental 2574 m
Punta de ras Arroyetas 2567 m
Punta de Piniecho Occidental 2566 m
Pico de ro Tablato 2564 m
Pico de Marioules 2563 m
Tozal Blanco 2562 m
O Tejau / Dientes de Scie 2561 m
Garmo Carnicero 2557 m
Pala Sobrestiú 2557 m
Punta O Garmo 2555 m
Pico de l'Ouradé 2554 m
Pico de la Parda 2552 m
Foratula Occidental 2548 m
Punta Bin 2547 m
Pico Anayet 2545 m
Pico Sobrestivo 2542 m
Punta de Roldán 2539 m
Agulla d'el Clot Gran 2535 m
Pico de la Forqueta 2533 m
Punta de Piniecho Oriental 2526 m
La Coroneta 2527 m
Pico la Solana 2524 m
Pico Culibillas 2523 m
Pico Bernatuara 2516 m
Cerro Gascón 2517 m
Garmo d'Izas 2515 m
Pico de ro Sarrato 2509 m
Punta l'Agulleta 2508 m
Punta dera Valle 2501 m
Tozal d'o Siso 2488 m
Punta los Cavetz 2483 m
O Dedo 2479 m
Pico d'o Puerto 2476 m
Agulla d'el Clot Chicot 2464 m
Pico d'el Montó 2462 m
Punta d'as Negras 2459 m
Pico Mener 2452 m
O Porté 2439 m
Punta Peiralún 2435 m
Pico Royo 2429 m
Pico d'el Cabo Oriental 2428 m
Tozal d'Escubillons 2427 m
Pico de l'Orbar 2422 m
Pui Arcol 2417 m
Punta es Leneretz 2417 m
Punta Maristás 2419 m
Pui Arcol Sud 2417 m
Pico d'el Cabo Occidental 2415 m
Punta Espelunciecha 2399 m
O Chiniprés 2390 m
Pueyo Mondicieto 2384 m
Pico d'o Ministirio Occidental 2381 m
Punta Arbenuso / Pala Zarrata 2379 m
Penna de l'Alba 2369 m
Penya Blanca 2365 m
Punta dera Nieu 2364 m
Punta Comodoto 2355 m
Penya Os Banyos 2346 m
Punta de Moncalbós 2326 m
Penya Foratata 2321 m
Puntal de Bachaco 2317 m
Penya de la Glera 2308 m
Pico de las Tres Güegas 2304 m
Punta Mollón 2294 m
La Sierra 2293 m
Foratata Occidental 2292 m
Punta Cubilaret 2291 m
Penya Altura 2289 m
Punta de la Cues 2286 m
Pico de Tres Hombres 2273 m
Punta Lapazuso 2271 m
La Inclusa 2267 m
Punta de l'Onso 2265 m
Gralleras 2262 m
Punta Feixons Royos 2259 m
Tozal d'o Mallo 2254 m
Punta Espelunciecha Oriental 2247 m
Punta Condiana 2244 m
Punta Sorpena 2244 m
Punta Facera de Bocalé 2232 m
Punta el Temblar 2232 m
Ralla d'a Poza 2231 m
Pico Campo de Troya 2218 m
Sierra Condiana 2215 m
Campana de ra Nieu 2214 m
Gralleras Sud 2204 m
Montarruegos d'Abaixo 2199 m
Pico d'o Ministirio 2181 m
Pico de ra Garganta 2145 m
Penya Arafita 2134 m
La Forqueta 2128 m
Punta Estremera 2128 m
Penya Mieytadère 2108 m
Punta o Forato 2106 m
Punta Chardal 2057 m
Corona de ros Faballons 2052 m
El Racón 2051 m
Punta d'el Cuezo 2049 m
Punta Pegueras 2045 m
Punta Barzapuchera 2031 m
Penya Cuchiblanga 2023 m
Pimendalluelo 1971 m
Punta Tarmanyones 1971 m
Punta Pacino 1965 m
Pico d'o Escuach 1962 m
Tozal d'Igüerra 1956 m
Punta d'a Tosquera 1946 m
Pico de ra Faixa / Lanya 1942 m
Menorias Baixo 1943 m
Punta de ra Cochata 1911 m
Tozal d'o Mallo 1909 m
Punta de ro Cautero 1868 m
Punta Peguera 1477 m
Tuca d'Aneto 3404 m Pireneu Oriental
Tuca de Posets / Punta de Lardana 3369 m
Punta d'Astorg 3354 m
Mont Maldito 3350 m
Tuca d'el Mich 3349 m
Esquena de l'Aneto 3345 m
Agulla Baixa d'Aneto 3343 m
Tuca de les Espades / Punta de Lardaneta 3328 m
Espades SU / Lardaneta SU 3322 m
Tuca de la Maladeta 3312 m
Tuqueta de la Crus 3302 m
Tuca de Corones 3297 m
Mallo de la Lit / El Tuconet 3296 m
Punta de la Lit 3292 m
Tuca de Tempestatz / Tuca Gran de Llosars 3289 m
Tuca de la Collada de Corones 3281 m
Tuca de la Brecha de Tempestatz 3272 m
Tuca d'Abadías / Roca de Creuenya 3272 m
Tuqueta Roya de Creuenya 3270 m
Tuqueta Roya 3266 m
Tuca d'el Cabo de la Tartera 3266 m
Tuca de la Rimaya 3261 m
Tuca d'el Cuello de la Rimaya 3261 m
Tuca d'el Cabo de Barrancs 3251 m
Agulla de la Collada de Corones 3226 m
Tuca d'el Perdiguero 3219 m
Tuca de Sayó 3215 m
Cap de la Vall 3199 m
Tuca d'el Cap de la Vall 3199 m
Tuca de Mur 3187 m
Punta de Vachimala 3176 m
Tuca d'el Molsero 3176 m
Fita d'el Perdiguero 3172 m
Punta de las Mardaneras / Tuca d'els Chiminucs S 3167 m
Tuca d'el Morro de Creuenya S 3153 m
Tuca d'el Morro de Creuenya N 3152 m
Punta de la Gatera 3134 m
Agulla d'Ixalenques 3132 m
Pico de la Montanyeta / Tuca d'els Chiminucs N 3129 m
Tuca de Gorgs Bllancs 3128 m
Tuca Roya de Lliterola 3122 m
Tucón Royo 3122 m
Dient d'Alba 3121 m
Torre d'Ixalenques 3116 m
Quixal d'Alba 3113 m
Tuca d'Alba 3112 m
Tuca de Malpás 3111 m
El Sellant de la Vaca 3108 m
Tuca de Crabioles 3107 m
Punta de la Cruz 3107 m
Tuca de Puixebres 3105 m
Tuca d'el Sellant de la Vaca 3104 m
Tuca d'el Cabo de la Vaca E. 3103 m
Tuca de l'Estraperlo 3102 m
Tuca d'el Paso d'Alto de Lliterola 3097 m
Tuca de Lliterola 3097 m
Tuca d'el Cabo de la Vaca O. 3097 m
Punta de l'Ibón Gran Norte 3096 m
Dient de Lardana / Tucón de la Canal Fonda 3091 m
Agulla de la Brecha de Llosars 3088 m
Tuca de la Paúl 3079 m
Agulla de la Roca de Creuenya 3077 m
Tuca d'el Forau de la Neu 3076 m
Tuca de la Collada de la Paúl 3075 m
Agulla d'Haurillon 3073 m
Tuca de Bardamina / Tuca de Posetz de Benás 3068 m
Tuca d'el Puerto d'O 3064 m
Agulla de Franqueville 3061 m
Tuca de Vallhibierna / Roca Bllanca 3059 m
Punta Alta d'es Leners / Tuca de Bagüenyola Gran 3056 m
Punta l'Ibón Chico 3055 m
Vachimala Chicot Norte 3054 m
Cap de la Tartereta 3051 m
Vachimala Chicot Sud 3051 m
Tucón de la Collada de Creuenya 3048 m
Forqueta de Llosars / Agulla de Tchihatcheff 3045 m
Tuca d'el Portillón d'O / Tuca d'el Portillón d'el Molsero 3044 m
Punta de Penya Solana / Tuca de Bagüenyola S 3041 m
Agulla de Juncadella 3041 m
Tuca de Navarro 3039 m
Tuca d'el Cabo d'els Arenals 3038 m
Agulla de la Solaneta 3038 m
Tuca de Rabadá 3036 m
Agulla d'Argarot 3036 m
Punta Culfreda Sud 3034 m
Punta Culfreda Norte 3033 m
Tuqueta de la Crencha 3032 m
Punta Culfreda d'el Medio 3031 m
Tuca de Bagüenyola Norte 3031 m
Punta de l'Abella 3025 m
Punta d'el Puerto 3022 m
Punta de la Pez 3022 m
Tucón de la Crencha de Creuenya 3022 m
Tuca de Cllarabida 3019 m
Cap d'Ixalenques 3019 m
Tuca d'el Puerto de Puixebres 3017 m
Agulla de Crabioles 3016 m
Tuca d'O / Tuca de Chíes 3013 m
Tuca de la Forqueta Norte 3011 m
Tuca de Mulleres / Cap de Mulleres 3009 m
Tuca de la Forqueta N 3008 m
Tuca d'el Bom 3005 m
Tuca de la Forqueta S 3004 m
Pico de Pedres Albes 2998 m
Tuca de Creuenya 2994 m
Tuca d'Ixalenques 2992 m
Mall Barrat 2984 m
Punta d'es Guerreis 2972 m
Cap de Toro 2971 m
Punta Baliner 2965 m
Tuca de Torets 2958 m
Pico de l'Agulla 2955 m
Tuca d'el Quillón 2953 m
Tuca d'el Feixant 2952 m
Tuca d'Estatás 2952 m
Pico d'el Sen 2949 m
Forca de Remunye 2945 m
Tuca de Bagüenya 2943 m
Mallo Planet 2941 m
Pico de la Pez Sudueste 2934 m
Tuca de la Llantia 2932 m
Pico Llauset 2910 m
Tuca Alta 2906 m
Tuca d'els Corvetz 2901 m
Punta Cabalera 2899 m
Tuca Baixa 2898 m
Turó de tres Puntes 2897 m
Punta d'el Cabo 2894 m
Tuca de Barrancs 2889 m
Tuca d'el Sen 2884 m
La Forcanada 2883 m
Tuca de Guadieso 2881 m
Fitas d'O 2877 m
Pico Royo 2874 m
Tuca d'el Cap de Llauset 2869 m
Forcau Alto 2865 m
Pico de Castanesa / Pusolobino 2858 m
Agulla d'el Sen Oriental 2854 m
Forca de Cllarabida 2853 m
Tuca Blanca de Paderna 2846 m
Tuca d'el Puerto Viello de Gorgutes 2845 m
Tuca d'Ixeia 2837 m
Pico Royo de la Paul 2832 m
Pico d'Anyes Cruces 2827 m
Tuca de la Estiveta Lliterola 2825 m
Punta d'Armenya 2823 m
Tuca Arnau 2816 m
Tuca d'Angliós 2812 m
Pico Perdigueret 2808 m
Pico Soubirón 2808 m
Punta d'el Puerto de Cllarabida 2802 m
Tuca de la Trapa 2797 m
Pico d'Auguas Tuertas 2796 m
Pico Chistau 2794 m
Tuca d'el Mich de la Tallada 2794 m
Tuqueta Arnau 2791 m
Agulla d'el Sen Central 2784 m
Pico de Guadieso 2782 m
Tuca de Posolobino 2778 m
Agulla d'el Sen Occidental 2757 m
Tuca de Gorgutes 2756 m
Tuca de Roques Trencades 2755 m
Pico d'el Turmo 2753 m
Tuca d'es Sebollers 2749 m
Tuca de Gorgutes Sud 2743 m
Tuca Salvaguardia / Cabellut 2736 m
Molars d'Angliós 2733 m
Tuca Gallinero 2732 m
Tuixal de Bocs 2732 m
La Montanyeta / Pico de Barbarisa 2729 m
Tozal d'el Portet 2724 m
Tuca de Basibé 2723 m
Pico d'el Puerto Viello 2721 m
Tuixal de las Lleras de Cecilia 2713 m
Tuca de la Mina 2708 m
Tuca de Barbarisa 2708 m
Tuca el Mall de l'Artiga 2707 m
Punta l'Ixabre 2701 m
Tuqueta de la Paúl 2698 m
Tuca Blanca d'el Pomero 2696 m
Puntons Royos 2694 m
Agulla de la Paúl 2692 m
Agulla de Chuisé 2688 m
Tuca de la Solana de Llauset 2673 m
Mollón Quadrau d'el Yerri 2671 m
Pico de Sacrotz 2668 m
Pico de Cornadelo 2667 m
Tuca Rechanzars 2665 m
Pico Bonneco 2661 m
Pala la Uló 2652 m
Tuca d'el Forau d'Ixeia 2649 m
Punta l'Ibonet 2645 m
Pala de l'Estany 2644 m
Tucón Redondo 2642 m
Tuca de Bargas 2632 m
Tuca d'el Mont 2629 m
Tuca de Cambra 2628 m
Pico de Paderna 2627 m
Tuca de Cambra 2622 m
Cap de la Picada 2617 m
Tuqueta Blanca 2607 m
Pico d'Estibafreda 2594 m
Punta de la Pleta Vella 2591 m
Tuca de Pena Nera 2581 m
Tozal de la Fontana de Vielha 2576 m
Tozal d'el Sellant 2573 m
Tozal de l'Home 2559 m
Tuca de la Montanyeta 2558 m
Agulla de Perramó 2554 m
Tuca de la Selva 2554 m
Tuca d'es Pacs 2551 m
Tuca Royero 2548 m
Tuca de Sierco 2546 m
Tuca de Roca Foradada 2537 m
Tuca d'Urmella 2532 m
Tuca d'el Dalliú 2531 m
Turonet d'el Puerto de la Picada 2528 m
Tuca de Sierco 2525 m
Punta de Tous 2524 m
Tussal de la Mina 2522 m
Puntal de Chía 2513 m
Tuca Espigantosa 2504 m
Tuca de la Glera 2496 m
Penya Lisa 2492 m
Fites de Perdigueret 2454 m
Cap del Moscadé 2434 m
Tuca d'el Frontonet 2421 m
Pico Sarllé 2407 m
Punta Petril Viello 2404 m
Agulla de la Selva 2380 m
Tuca de Casanía 2365 m
Tuca d'el Regall de la Neu 2365 m
Pico d'el Mich d'el Vedat 2322 m
Tuqueta de Rins 2315 m
Tozal de la Paúl 2257 m
Punta las Cometas 2252 m
Tuqueta d'Arca Morús 2234 m
Cerro Marradetas 2194 m
Punta Castellaso 1273 m
Cotiella 2915 m Sierras interiors pirenencas
Punta Tendennera 2847 m
Mallo as Blancas 2823 m
Punta d'as Neis 2765 m
Penya Retona 2764 m
Penya Telera 2762 m
Penya Sabocos 2755 m
Punta Puerto Rico 2753 m
Punta Alta 2735 m
Cotielleta 2731 m
Punta Blanca 2727 m
Penya la Una 2719 m
Forato Os Diaples 2715 m
Penya Forato 2711 m
Pico Llosa 2708 m
Pabellón de Telera 2707 m
Punta Yali 2706 m
Pico Mallaruego Norte 2704 m
Pico Baldairán 2701 m
Penya d'Otal 2701 m
Pico de la Rivereta 2685 m
Pico Mallaruego Sud 2684 m
Pico Mallarruego Central 2683 m
Mallo d'as Penyas 2662 m
Penya Parda 2661 m
Penya las Once 2658 m
Cima Capullo 2652 m
Pala d'os Rayos 2646 m
Pico Ferreras Norte 2643 m
Pico Occidental d'Anyo 2632 m
Pala del Puerto 2630 m
Penya es Litás 2622 m
Punta Plana / Triptico 2622 m
Penya de ro Verde 2619 m
Pico Chornaleras 2615 m
Pico Ferreras Sud 2614 m
Cima Sin Nombre 2607 m
Pico Catieras 2604 m
Mobisón Gran 2601 m
Penya de Puerto Rico 2599 m
Ereta d'as Bruixas 2594 m
Punta os Espeluns 2585 m
Penya Roya 2578 m
Pico de Vila 2578 m
Penya d'Ordiso 2574 m
Punta Zarrambucho 2571 m
Penya Zarrambucho 2571 m
Penya las Diez 2568 m
Pico Calcilé 2564 m
Penya Blanca 2555 m
Os Garranchos 2546 m
Punta Reduno 2545 m
Punta Cuello Feners 2543 m
Mobisón Chicot 2535 m
Corona de ro Mallo 2535 m
Pico de Fénez 2533 m
Penya Blanca Alta 2512 m
Penya d'as Cuellas 2507 m
Puntons de l'Ibonet 2505 m
Tuca de la Glera 2496 m
Punta de Tres Puertos 2494 m
Turbón 2492 m
Pico Royo 2491 m
Penya Mediodía 2465 m
Punta el Raso 2417 m
Puntón de Pegolera 2401 m
Penya O Campanal 2392 m
Pico Ferreras Occidental 2392 m
Punta Calva 2382 m
Penya el Monticiello 2372 m
Balcón de Pilatos 2358 m
La Muralla 2354 m
Punta d'as Cuellas 2349 m
Turbonet 2346 m
Tozal de ras Comas 2342 m
Pico d'Azurillo Occidental 2326 m
Puntal de Bachaco 2317 m
Pico d'Azurillo Oriental 2317 m
Punta Gorda 2314 m
Pico Turbón 2313 m
Penya Blanca 2314 m
Punta Mondeniero 2295 m
Montanya de ro Verde 2295 m
Picón d'o Libro 2295 m
Penya Montanyesa 2291 m
Picalbo 2279 m
La Tuca 2275 m
Garmo d'Azurillo 2274 m
Punta Lierga 2267 m
Pico de Toronzué 2263 m
Mont Bachesango 2256 m
Punta Boltorín 2255 m
Punta Pegolera 2252 m
Fanyanizas Altas 2248 m
Mont Navariecho 2248 m
Punta Schrader 2247 m
Pico las Forcas 2244 m
Punta a Cuta 2242 m
Corona Lierga 2242 m
Punta Sarnera 2234 m
Punta Betrín 2233 m
Pastorón 2223 m
Cubilar de Sus 2222 m
Punta Sagueta 2220 m
Punta Picón 2216 m
Penya d'o Huerto 2214 m
Punta Cochaldo 2213 m
Mandilar 2211 m
Penya Calcina Occidental 2208 m
Penya Calcina Central 2206 m
Penya Gabacha 2206 m
Penya Petroso / Punta Balposata 2198 m
Punta Pacina 2197 m
Penya Gradiello 2194 m
Punta el Bocolón 2179 m
Mont Sarasé 2179 m
Tozal d'o Cebollar 2179 m
Penya Calcina Oriental 2178 m
Penya Foradada 2176 m
Punta el Solán 2173 m
Punta Diazas 2169 m
Tozal de Selva Plana 2169 m
Tozal de la Forquiella 2165 m
Penya de ra Pita / Fajalata 2156 m
Punta Napinal 2148 m
Punta las Forcas 2147 m
Punta de Burrambalo 2146 m
Pico de Faceras 2141 m
Punta d'Icún 2141 m
Punta Estatón 2137 m
Tozal d'o Basón 2131 m
Coma Carma 2124 m
Pico de la Estiva 2124 m
Los Ixarruegos 2121 m
Cerro d'o Morral 2119 m
Pico Vaciero 2116 m
Planarralla 2112 m
Fanyanizas Baixas 2111 m
Forqueta d'os Palomos 2109 m
Sestral Alta 2106 m
Pico Vaciero Oriental 2099 m
Punta Castech 2099 m
Puyas Lanas 2099 m
Tozal d'a Sant Vicienda 2092 m
Penya Meyodía / Pimpinos 2078 m
Sestral d'o Reguero 2073 m
Forqueta d'os Huertos 2069 m
Pico Cecutar 2062 m
Sestral Baixa 2060 m
Sarrataclau 2059 m
A Loba 2047 m
Punta Pegueras 2045 m
Punta Facera 2036 m
Monchoya 2033 m
Pueyo Ballarín / Punta Trallata 2027 m
Pala d'o Vado 2025 m
Litro 2018 m
Castiello Mayor 2014 m
Punta d'Enmedio 2010 m
Cerruza 2009 m
Punta Punyero 2007 m
Tozal de Pelopín 2007 m
Punta Estiva 2006 m
Tozal de la Canya 2006 m
Erata 2005 m
Penya d'o Reloch 2001 m
Punta Bacibosa 1993 m
Penya Madrí 1992 m
Tozal d'as Planas 1966 m
Punta Suerio 1954 m
Punta de las Bruixas 1944 m
Penya Ronata 1943 m
Punta Chamanchoya 1941 m
Penya Canciás 1929 m
Punta la Quasta 1929 m
Punta Gradatiello 1927 m
Auturía 1921 m
Punta Lopé 1905 m
Penya Solano 1903 m
Garrot d'o Diablo 1897 m
Punta Comiello 1894 m
Tozal de la Fueva 1885 m
Punta Maito 1877 m
Dedo de Yenefrito 1818 m
Nabaín 1799 m
Penya de Sant Martín 1792 m
L'Amurriadó 1791 m
Tozal de Sant Martín 1776 m
Cruz de Bonansa 1765 m
Cruceta de Yeba 1719 m
Punta Rayuala 1709 m
Punta Gabardús 1698 m
Calveira 1684 m
Pico Cervín 1684 m
Punta Coasta 1671 m
Punta Berroy 1658 m
Punta d'o Mallo 1653 m
Penya d'Artiés 1646 m
Penya de Sin 1639 m
Punta Güé 1579 m
Chordal 1556 m
Albarún 1551 m
Punta Portiello 1548 m
Campanué 1548 m
Agulla de l'Asieso 1548 m
Punta Bramapán 1546 m
Turón Negro 1546 m
Punta Picardiello 1528 m
Tozal de Ginebrell 1526 m
Punta d'o Lobo 1496 m
Pico de Sant Miguel 1485 m
Forcala 1476 m
Piétrola 1465 m
Tozal de las Cazcarras 1438 m
Arguibiela 1433 m
Grosín 1422 m
Dozola 1402 m
A Ferrera 1392 m
Penya Cuerva 1368 m
El Morral 1342 m
Tozal d'o Pozo 1314 m
Punta del Trueno 1267 m
Cerro Artolés 1256 m
Punta de Suenya 1255 m
Penyaverde 1253 m
Puntal d'Ansó 1251 m
Puntal de Forquiello 1249 m
Puntal de Garay 1232 m
Tozal de Guara 2077 m Sierras exteriors pirenencas
Tozal de Cubilars 1929 m
Penya Canciás 1929 m
Punta Vallemona 1873 m
Cabezo de Guara 1870 m
Cerro Napinales 1804 m
Gabardón 1781 m
Punta Uruel 1769 m
Pico de las Canales de Frachineto 1749 m
Punta de Sora 1707 m
Punta Bacials 1689 m
Gabardiella 1696 m
Punta del Corcurezo 1666 m
Punta d'o Mallo 1653 m
Bonés 1608 m
Pusilibro 1597 m
Pico de la Calma 1581 m
Mont Peiró 1579 m
La Sarramiana 1569 m
Penya Gratal 1563 m
Tozal de Paco Tiesto 1563 m
Penya Cuculo 1549 m
Punta Portiello 1548 m
Pico de Sant Salvador 1547 m
Vértiz de Gratal 1542 m
Pico Forcas 1540 m
Matapanyos 1532 m
Pico Sant Chulián 1528 m
Punta Picardiello 1528 m
Collicierzo 1514 m
Punta Planas 1514 m
Penya Buitrera 1512 m
Tozal de los Cornasses 1508 m
Punta Pellurco 1494 m
Pico Don Hueso 1491 m
Punta d'a Tallada 1482 m
Lupera 1469 m
Montidinera 1467 m
Tozal de Lúsera 1433 m
Cerro Layán 1433 m
Galirón 1431 m
Tozal d'Asba 1431 m
Grosín 1422 m
Penya d'o Mediodía 1418 m
Tozal de Nasarre 1403 m
Morrón de Güell 1401 m
O Faixar 1392 m
Tozal de Balluals 1390 m
Cantera Caixico 1375 m
Tozal de Mediodía 1365 m
Estuche 1361 m
Tozal de Surta 1348 m
Lo Graller 1330 m
El Borón 1326 m
Punta Larraín 1311 m
Punta Mondiniero 1304 m
Penya d'o Sol 1287 m
Punta Sousa 1284 m
Beldorero 1271 m
Puntal d'Arraro 1259 m
Punta Ascuitadero 1256 m
Punta Barruaca 1253 m
Mont Ganet 1252 m
Punta Salariña 1245 m
O Puyaldo 1243 m
Gabardiella 1239 m
Pui de Plata 1232 m
Punta de Tres Obispos 1229 m
Sant Gorrín 1228 m
La Planisora 1219 m
Punta Chanlayo 1214 m
Palomar de Gabardiella 1202 m
Punta de Valdemicas 1201 m
Punta del Común 1191 m
Cerro de la Madalena 1188 m
Cerro de la Casterella 1188 m
Tozal d'o Muro 1182 m
Punta San Cristóbal 1173 m
O Castillé d'os Coronals 1173 m
Punta Selva 1172 m
Tozal de Palo / Santa Barbara 1171 m
Punta Beleis 1168 m
Pui Arraso 1167 m
Tozal de Salillas 1164 m
Tozal de Calvera 1155 m
Palangosa 1155 m
Cerro Fanfanrongan 1153 m
Tozal deras Gleras 1151 m
A Fogaza 1150 m
Cerro Sancerola 1146 m
Cerro Campillón 1146 m
Penya Fambre 1142 m
Punta Portolás 1141 m
Picón de Laguarres 1141 m
Punta d'o Rapitán 1140 m
Penya Sen 1126 m
Mosquera Alta 1125 m
Penya d'Amán 1121 m
Pui de María 1121 m
Penya Grau 1116 m
Castiel Mayor 1110 m
Cerro Bozonyero 1109 m
Penyarrueba 1109 m
Bunyero 1109 m
Cerro Castellazo 1097 m
Tozal de Trillo 1088 m
Pico Sant Quílez 1084 m
Malacastro 1079 m
Pichiruel 1076 m
Mont Torla 1072 m
El Cabezón 1062 m
Penya de Sant Cosme 1052 m
Cogulla 1049 m
Cubilillo Os Fils 1047 m
Tozal de Santa Catalina 1047 m
San Cristóbal 1037 m
Pico de Chuan de Diu 1037 m
O Puindino 1033 m
Penya Maxonera 1019 m
Alto del Pino 1018 m
Bentuso 1012 m
Tozal de Charo 994 m
Muyola 992 m
Penya del Pipré 986 m
Pui Alero 983 m
Sierra Mayor 980 m
Cornaranya 975 m
Tozal del Verdolo 974 m
Campo d'Oro 973 m
Platiello 958 m
Mallo Pisón 934 m
Punta del Corral Nuevo 931 m
Cerro del Pullicar 881 m
Tozal Corona 878 m
Mont Solandoto 877 m
Mont Samitier 869 m
Punta de Sant Esteban 854 m
El Buyeral 842 m
El Paco de Martes 828 m
Mirasol 826 m
Cerro de San Cristóbal 773 m
Penya Falconera 766 m
Castil de Moros 737 m
El Tozal 713 m
Penya d'el Morral 599 m
Sant Crapasio 834 m Depresión d'Ebro
Pui Ladrón 700 m

Se veiga tamién[editar | editar código]

Vinclos externos[editar | editar código]