Lista de picos d'a provincia de Zaragoza

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye una lista de picos d'a provincia de Zaragoza ordenaus en quatre zonas: Alta Zaragoza y Prepireneu, Sierra de Moncayo, Sierras d'o Sistema Iberico y Depresión d'Ebro. En negreta se mete o pico más alto de cada zona.

Nombre Altaria Sierra / Macizo
Pico de Santo Domingo 1524 m Alta Zaragoza y Prepireneu
O Faixar 1392 m
Pico de las Leras 1362 m
Cerro de las Cabanyas 1359 m
Ralla Alta 1336 m
Paso del Oso 1334 m
Pui de Pano 1327 m
Punta de Cabo Val 1313 m
Pui Fonguera 1307 m
Pui Monet 1302 m
Pasopetón 1300 m
Virchen de Penya 1291 m
La Cerrada 1285 m
Algaralleta 1264 m
Gozopaño 1250 m
Punta del Siete 1250 m
Punta Salariña 1245 m
Pui d'Arás 1239 m
Pui de Plata 1232 m
Punta de Tres Obispos 1229 m
Sant Gorrín 1228 m
Punta d'a Selva 1228 m
Punta d'Orba 1226 m
Val de Siruela 1220 m
La Planisora 1219 m
La Cucula 1204 m
Punta de Valdemicas 1201 m
Punta del Común 1191 m
Cerro de la Casterella 1188 m
Muga de Sigüés 1178 m
Pui Polida 1178 m
Penya Rueba 1175 m
Pui Palanga 1164 m
La Vardipenya 1159 m
Pico Selva 1158 m
Val de Penya 1157 m
Cima de la Cruz 1145 m
Punta Portolás 1141 m
Penya Gurunyuelo 1129 m
Banyón 1129 m
Mont Fayanars 1127 m
Rincón de la Iglesia 1127 m
Pui de María 1121 m
Huyerna 1113 m
La Estivala 1106 m
Mucho Pan 1097 m
Portolés 1086 m
Chandri 1086 m
Pui d'arto 1086 m
Penya Nobla 1079 m
Las Valecillas 1073 m
Cima de Penya 1069 m
Cerro d'el Turullón 1051 m
Sabituero 1047 m
Mata de Leandro 1047 m
Pico de la Magdalena 1042 m
Cerro d'as Molineras 1035 m
Piquera 1031 m
Punta Casetas 1028 m
Cima de Roita 1024 m
Pueyo d'el Contadero 1016 m
La Sarda 1004 m
Pui d'o Pinar 999 m
El Rojal 997 m
Vértiz de Penya Musera 990 m
Penya Roya 976 m
Penya Musera 975 m
Mont Sant Miguel 964 m
Pui Ladrones 952 m
Punta de San Felices 938 m
Punta del Corral Nuevo 931 m
Valdearagón 930 m
Pui Perero 928 m
Vértiz de Chaime 928 m
Pueyo d'el Ferrero 924 m
Monsanjuán 913 m
Mont de Sant Salvador 907 m
Punta de San Martín 886 m
Punta de Purrundán 877 m
Cerro Pudibailo 875 m
Mont Fragas 868 m
Punta de San Esteban 854 m
Alto de las Ripas 854 m
Alto de Santa Cruz 854 m
Pico d'el Fragal 852 m
El Buyeral 842 m
Mont Novellaco 827 m
Alto de las Planas de Vecines 809 m
Punta Zamal 800 m
Loma Sentis Salado 784 m
Mont Vidiella 776 m
Pueyo de Serún 775 m
La Plana 761 m
El Penyazo 759 m
Cubilar Verde 756 m
Mont Pamplonés 753 m
Puimascarón 738 m
Pico de Sant Hadrián 719 m
Cerro de Santa Quiteria 712 m
San Cristóbal 705 m
Castiello de Barués 688 m
Alto de Batarillo 672 m
Corraliza de Vallés 664 m
Pullizar 656 m
Gallinero 632 m
Pueyo d'os Banyals 561 m
Loma de la Atalaya 450 m
Moncayo 2314 m Sierra de Moncayo
Cerro de Morca 2274 m
Penya Lobera 2226 m
Majada Alta 2003 m
Cabezo Bellido 1838 m
Cabezo d'el Cahíz 1835 m
Majada Baja 1759 m
El Morrón 1730 m
Muela de Forcalluelo 1706 m
Alto de los Almudejos 1697 m
Alto d'el Picarrón 1591 m
Muela de Beratón 1580 m
Cerro de la Estaca 1574 m
Picabrero 1561 m
Penya d'el Camino 1542 m
Cerro de la Era 1521 m
Cabezo Quartal 1506 m
Puntal de Penya Roya 1501 m
La Tonda 1498 m
Cerro de las Pilas 1494 m
Alto d'el Riberón 1491 m
Penya d'Enmedio 1462 m
Cerro Gordo 1441 m
Cabezo de la Mata 1437 m
Cabezo d'el Prado Verde 1413 m
Cabezo de los Frailes 1411 m
Punta de Val d'Ascones 1380 m
Alto d'el Raso 1363 m
La Gotera 1347 m
Cabezo de Pedro Moliné 1312 m
Penyas Albas 1296 m
Penya de los Moros 1281 m
Penya d'el Tormo de la Cina 1279 m
Cabezo Canteque 1251 m
Muela de Quartún 1208 m
Cabezo Ontomé 1175 m
Altos d'el Cogorro 1154 m
Cocota d'el Rincón 1507 m Atras sierras d'o Sistema Iberico
Alto de la Rasera 1467 m
Penya de l'Aguila 1439 m
Cerro de la Almenara Alta 1436 m
Pico Cabrera 1428 m
Pico d'el Rayo 1427 m
Cerro de Santa Cruz 1423 m
Alto de los Tres Mojones 1421 m
Virchen de la Sierra 1418 m
Pico de la Nevera 1411 m
Alto de los Anchos 1403 m
La Monja 1394 m
El Riberón 1384 m
Cerro de la Muela 1378 m
Pico de Ferrera 1349 m
Cabeza Redonda 1339 m
Los Retroncos 1332 m
Alto d'el Palancar 1329 m
Cerro del Pelado 1327 m
Pico Sant Bartolomeu 1304 m
Alto de la Cucuta 1302 m
Pico de Langa 1302 m
Mont Albo 1297 m
Alto d'el Capón 1294 m
Canyagarral 1294 m
Bigornia 1288 m
Pico de Codos 1279 m
Mollón Alto 1279 m
Pico de Sant Quílez 1274 m
Val de Madera 1273 m
Penyón de la Cruz de Pardos 1267 m
Pico de San Cristóbal 1265 m
Picota de Valdepajares 1254 m
Valdenaza 1244 m
Cabezo de la Talaya 1237 m
Pajaranca 1233 m
Caveras 1221 m
Calvario 1221 m
Pico de Santa Catalina 1220 m
Los Tres Mojones 1219 m
Cerro de la Penya 1217 m
Salmoliné 1214 m
Belmonzal 1209 m
Val de Burguenyo 1199 m
Pico Marojal 1198 m
Cerro del Espino 1188 m
Punta de San Iñigo 1185 m
Picacho 1184 m
Mont Frontón 1182 m
Torre de la Masa 1176 m
Pico Morés 1170 m
Pico El Cortado 1161 m
Cerro de la Oración 1161 m
Vértiz Moros 1168 m
Tres Mojones 1156 m
Penya de las Armas 1155 m
Los Santos de Turrillo 1149 m
Cerro Moratilla 1147 m
La Talaya 1143 m
Cuerno 1142 m
Enebrales 1139 m
Alto del Raso 1134 m
Cerro Cogorro 1133 m
Cerro La Florida 1114 m
Cerro Pelado 1109 m
Cocota Alta 1109 m
Los Picarios 1107 m
Loma Morosas 1093 m
Cabezo Rodrigo 1077 m
Cabezo 1077 m
Penya Molilla 1074 m
Cocota Baja 1062 m
Cerro Pedriza 1059 m
Pedriza de Monterd 1059 m
La Torre 1058 m
Virgen del Águila 1055 m
Cabeza d'el Galiano 1052 m
Vértiz d'Anento 1048 m
Lares 1047 m
Cerro Cañadillas 1044 m
Pico de La Cocha 1040 m
Olaza 1037 m
Pico Bollón 1036 m
La Muela Quebrada 1029 m
Cabezo de Val Mayor 1026 m
Valdelatorre 1023 m
Penya Olvés 1019 m
Varona 1018 m
Cerro de Tarayuela 1010 m
Las Pilillas 1005 m
Loma Chozón 1003 m
Cerro d'el Romero 1001 m
Manzanera 1001 m
Vuitrera de Val d'Arcos 994 m
Las Cucutas 989 m
Tinajón 989 m
Cerro de San Bartolomé 986 m
Malamergo 986 m
Galiana 985 m
Las Muelas 984 m
Penya Tambora 983 m
Mont Montemayor 982 m
El Ruiz 981 m
El Plano 979 m
Santa Barbara 977 m
Penya Roya 974 m
Mesa d'Armantes 973 m
Cerro Cruz 973 m
Cerro Cuesta 972 m
Planta El Campo 969 m
Cruz d'Armantes 966 m
Penya Rajada 966 m
Zardachera 956 m
La Lezna 950 m
Cerro Otero 947 m
Cerro de las Peñas 940 m
Las Tarayuelas 940 m
Casca Alta 937 m
Valdependón 935 m
Cerro Altroz 934 m
Pelados 932 m
Santa Magdalena 932 m
Los Castillos 929 m
Monegret 928 m
Sierra de Morata 925 m
Cerradas Hondas 919 m
Mont Altirón 919 m
Manyo Manyo 917 m
La Muela 915 m
Penya Organa 914 m
La Cabeza 913 m
Hoya del Moro 913 m
Cerro Sastre 910 m
Morrón de las Arenillas 895 m
Cerro de la Cruz 894 m
Torrelacasa 890 m
Cerro San Pascual 883 m
Alto d'el Picayo 883 m
La Esquadra 882 m
Cuatro Mojones 882 m
Mont Retuerta 880 m
Cerro Moncaraz 875 m
Cabezo de los Ramos 875 m
Torrecilla 871 m
El Serrallón 867 m
El Moto 863 m
Mont Agudo 862 m
Cerro La Loma 860 m
Alto del Quemado 848 m
La Sierra 843 m
Recuenco 841 m
Cabezo d'Artigazo 834 m
Cerro de la Pilona 833 m
Corral de las Vacas 828 m
Cerro Pelón 826 m
Torres 817 m
Albortu 816 m
Lo Ancho 808 m
Cerro Boquerón 804 m
Cerro Barrera 803 m
Penya Roya 786 m
Cabezo del Pajar 797 m
Loma del Campo 793 m
Calamoco 790 m
Cerro Blanca 786 m
Valdegalindo 784 m
El Puntal del Cuerno 782 m
Cerro Pedroso Bajo 769 m
Cerro de la Camamila 768 m
Vértiz de Fariza 765 m
Eras 763 m
Valdespín 752 m
Estella 751 m
Pico de San Cristóbal 734 m
Patarra 731 m
Caragüeyes 729 m
Cabezo del Rocín 728 m
Jabacín 674 m
Cabezo Redondo de los Picarros 599 m
Loma de la Pedregosa 501 m
Cerro Lombo 488 m
Entredicho 865 m Depresión d'Ebro
Alto de la Muga 861 m
Cantera 852 m
Desgarradero 844 m
Sant Crapasio 834 m
La Ciesma 832 m
Badarrón 827 m
Mont Escuro 825 m
Punta d'Ali 821 m
Las Torres 817 m
Puntal d'el Penyasco 808 m
Torre Ventosa 791 m
Alto de Sierra Gorda 790 m
Urel 776 m
La Lomaza 771 m
Rinconada 766 m
Guarizo 750 m
Esteban Este 748 m
Parapetos 748 m
Cabezo Frontón 745 m
Plana de Muses 741 m
Loma del Loco 717 m
Pina 714 m
Cerro de San Jorge 714 m
Corona del Fraile 710 m
Cerro Carnicero 704 m
Pui Ladrón 700 m
Pui Cervero 696 m
Alto del Chanzón 696 m
Cerro Cruz 689 m
Pola 688 m
Alto de Biota 686 m
Mont de Pinatonar 685 m
Maratilla 665 m
Cerro San Pablo 665 m
Monlora 659 m
Royo 659 m
Ataque 658 m
Armijo 652 m
Punta de la Negra 650 m
Pinar 641 m
Pogallinero 638 m
Montalbo 632 m
Cerro d'el Macerado 632 m
Mollón del Lobo 632 m
Sancho Abarca 630 m
Nasa Alta 629 m
El Castellano 628 m
Penya de l'Aguila 627 m
Cabezo de la Puntaza 626 m
Miramont 623 m
Valdejimeno 619 m
Forcallos 616 m
Alto de Salinas 614 m
Pino del Marqués 608 m
Mont Sarda 606 m
Cerro de la Torre 606 m
Cerro de Volar 604 m
Nasa Baja 602 m
Cabezo del Sillón 601 m
Puntal de l'Obaco 597 m
Castillo de la Estaca 593 m
Santa Quiteria 590 m
Penya d'el Moro 585 m
Cabezo Altamira 575 m
Punta de l'Alba 573 m
Cerro Ventolero 570 m
Sierra de la Cuenca 569 m
Opiñén 562 m
Marcuera 558 m
Vedado Alto 552 m
Ambrolla 546 m
Cerro Sierra 545 m
Mollón de los Tres Reyes 543 m
Varcebillo 543 m
Pueyo Alto 528 m
Poco Culo 527 m
Cerro del Pinar 525 m
Muñegre 523 m
Pui Almanar 519 m
Tres Mugas 511 m
Lagunas 509 m
Montolar 503 m
Pusibirón 502 m
Pui d'Aguila 500 m
Els Germanells 497 m
Atalaya de Piña 495 m
Tres Poyetes 487 m
Cerro de la Carra 485 m
Mont Pinsoro 480 m
Suelta Alta 478 m
Loma Andoli 477 m
Gasparico 476 m
Cerro Otón 470 m
Loma Pedregal 464 m
Echeverría 462 m
Pueyo de l'Aguila 462 m
Cabezo de Sardazuría 461 m
Penya Foradada 461 m
Cerro Agudo 460 m
Voladico 460 m
Borderas 459 m
Tozal de Pantorrillas 457 m
Cerro de Santa Cruz 449 m
Punta dels Auts 447 m
Sabinar 443 m
Cabezo d'el Pueyo 443 m
Corbatuelo 443 m
Corral de Hermenegildos 442 m
Loma de Puyalón 441 m
Plana de Vesecri 441 m
Pui de Pinos 441 m
Loma Lobera 439 m
Altos de Chiló 438 m
Punta Plana 437 m
Tocaburros 436 m
Aznares 435 m
Cabezo de Burrén 433 m
Blanquizo 433 m
Loma Cabrera 432 m
Cantera del Cierzo 431 m
Biscuerno 429 m
Fuesas 429 m
Loma de Castejona 427 m
Flora 426 m
Cerro de la Lomaza 424 m
Fita de les Tres Provincies 425 m
Burrena 423 m
Las Matas 422 m
Cuesta Roya 422 m
La Molilla 420 m
Partasona 418 m
Cabezo de Purburel 418 m
Nevera 414 m
Retuerta de Pina 413 m
Alcalde 410 m
Montnegre 410 m
Pedriza 408 m
Alto del Campillo 406 m
Loma del Coscojar 406 m
Valfalcón 404 m
Cabezo de las Zorras 402 m
Cabezo de Fita 401 m
Cabezo de Pedregós 401 m
Fustiguera 398 m
San Genís 396 m
Cerro de Mina Real 396 m
Pui d'Aguila 395 m
Ballesteros 395 m
Alto de Valdelosjubos 387 m
Tomillar 387 m
Pedregosa 386 m
La Coscolleta 385 m
Loma d'Utevo 383 m
Frontón 383 m
Alero 383 m
Santía 382 m
Las Torres del Bayo 382 m
Las Sueltas 381 m
Los Pueyos de Barderas 378 m
Sierra de Casp 378 m
Valdeatalaya 378 m
Muga 377 m
Valdebarrancos 377 m
Suelta Baja 377 m
La Puntaza 377 m
Tozal dels Escambrons 375 m
Loma de Valseca 375 m
Collado Ladrones 373 m
Primoral 373 m
Cabezo Casellas 372 m
Cerro San Vicente Ferrer 372 m
Atalaya 372 m
Mudevar 370 m
Cabezo d'el Ciervo 363 m
Las Banderolas 361 m
Valdelafuente 360 m
Puntales 359 m
Rebollón 357 m
Alto de los Picones 354 m
El Espartal 352 m
Ifesa 346 m
Monte Viejo 345 m
Balsa Collada 345 m
Alto de las Sardillas 344 m
El Cucutero 344 m
Lomo Royo 344 m
Los Boqueros 344 m
Pilatos 343 m
Cerro Patillas 342 m
Atalaya 341 m
Varello de los Carneros 337 m
Marcantonio 337 m
La Cala 336 m
Loma de los Hornos 335 m
Pui Negret 331 m
Las Perdigueras 331 m
Coll de Chous 327 m
Punta de Don Pablo 325 m
Varello de Belchit 322 m
Tozal de la Cogulla 315 m
Cap del Pla 314 m
Atalaya 313 m
La Pallaruela 312 m
Pillué 311 m
Bardena 311 m
Cerro Francés 311 m
Tres Mojones 311 m
Mollón de la Grallera 309 m
San Cristóbal 309 m
Sarda 306 m
Cabezo Mayor 306 m
Mont de las Forcas 304 m
Cuarta Posicion 303 m
Valdevolte 302 m
Mollón de l'Atalaya 300 m
Alabastro 297 m
Talayón de María Hernández 296 m
Cerro Mocatero 293 m
Tormo 290 m
La Radigüela 288 m
Alto de la Plana de Valdelerín 286 m
Sarda Alta 286 m
Cabezo de la Tosqueta 274 m
Lázaros 274 m
Valdetaus 271 m
Cerro Escudero 269 m
Loma del Cornero 267 m
Acampo de García 260 m
Valdeceil 259 m
Pilonas 259 m
Fortín 258 m
Altos de Zaforas 253 m
Cerro Valdemayor 251 m
Alto del Molino 240 m
Pilón de las Lebatas 226 m
Cerro Magdalena 223 m
Rigüela 218 m
Cabezo Valero 199 m
Pico de la Portillada 195 m
Balsa 182 m
Corona 179 m
Campos 171 m

Se veiga tamién[editar | editar código]

Bibliografía[editar | editar código]

Vinclos externos[editar | editar código]