Lista de Biquipedias

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Traducción.png
Ista pachina actualment ye traducindo-se.

Ista ye una tabla con todas as Biquipedias, ordenatas por o suyo numero de pachinas de contenius. Os datos son amilloratos una vegada cada diya.

Idioma Idioma (local) Wiki P. de conteniu Pachinas Edicions Admins. Usuarios U. activos Fichers Fundaria
1 Anglés English en 5 054 640 38 227 337 808 364 740 1327 27 222 014 114 783 870 874 910
2 Sueco Svenska sv 2 545 815 5 509 311 32 400 042 74 473 618 2448 0 7
3 Alemán Deutsch de 1 896 286 5 419 474 155 220 857 245 2 330 100 18 773 135 167 98
4 Neerlandés Nederlands nl 1 850 867 3 525 736 46 754 506 51 741 603 4028 19 10
5 Cebuano Sinugboanong ceb 1 818 597 3 745 289 7 305 525 5 24 750 96 261 2
6 Francés Français fr 1 714 045 7 904 437 124 536 778 165 2 419 531 15 375 48 973 205
7 Ruso Русский ru 1 281 554 4 662 913 88 005 696 90 1 827 259 10 261 186 098 131
8 Samareño Winaray war 1 259 448 2 869 785 6 279 320 2 27 154 89 353 3
9 Italián Italiano it 1 246 674 4 296 524 83 320 119 104 1 314 247 7769 133 119 116
10 Castellán Español es 1 225 248 5 346 581 93 699 599 76 4 061 362 14 243 1 198
11 Polaco Polski pl 1 151 894 2 392 508 44 476 372 114 730 926 4165 0 21
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 142 216 3 110 418 22 834 610 23 477 236 1318 21 076 21
13 Chaponés 日本語 ja 998 971 2 872 279 59 210 371 49 1 050 719 11 733 82 719 72
14 Portugués Português pt 904 991 3 998 895 45 447 462 63 1 693 385 5697 35 867 132
15 Chinés 中文 zh 856 439 4 541 837 39 998 372 74 2 210 203 6049 40 267 163
16 Ucrainés Українська uk 612 430 1 810 682 17 600 922 43 300 962 2453 78 094 37
17 Catalán Català ca 492 262 1 237 212 16 671 404 26 218 846 1567 8933 30
18 Persa فارسی fa 479 941 3 159 403 21 161 734 30 549 577 2733 29 498 208
19 Noruego Norsk (Bokmål) no 430 351 1 123 397 15 494 718 49 348 468 1438 18 35
20 Serbocrovata Srpskohrvatski sh 429 744 4 530 903 20 338 668 10 87 848 277 6827 408
21 Arabe العربية ar 404 438 2 512 424 20 637 163 38 1 122 144 3857 26 933 223
22 Finés Suomi fi 386 228 1 048 937 16 287 447 39 305 779 1507 43 560 45
23 Hongaro Magyar hu 378 445 1 098 304 17 728 787 34 307 632 1732 33 853 58
24 Indonesio Bahasa Indonesia id 372 772 1 687 538 11 492 457 26 758 608 2087 56 955 84
25 Rumán Română ro 367 167 1 632 437 10 632 476 18 360 364 944 36 128 77
26 Checo Čeština cs 342 531 906 591 13 596 689 28 322 269 2027 2 40
27 Corián 한국어 ko 338 591 1 172 626 17 412 466 33 384 136 2769 12 047 90
28 Serbio Српски / Srpski sr 330 314 1 200 129 11 836 464 21 174 054 1075 27 712 68
29 Malayo Bahasa Melayu ms 280 091 757 707 4 107 383 16 167 049 361 20 181 15
30 Turco Türkçe tr 259 444 1 394 099 17 436 981 26 829 338 3951 28 866 239
31 Esperanto Esperanto eo 224 399 489 057 5 932 714 19 114 931 416 6701 16
32 Minangkabau Minangkabau min 221 676 315 865 1 367 248 3 4283 27 188 0
33 Euskera/Vasco Euskara eu 221 459 593 126 5 234 733 11 64 123 296 1 24
34 Cazaco Қазақша kk 213 995 499 064 2 478 584 14 53 723 191 9569 8
35 Danés Dansk da 213 365 716 654 8 752 707 29 258 444 945 4 67
36 Bulgaro Български bg 211 940 468 996 7 470 343 27 188 378 731 1233 23
37 Eslovaco Slovenčina sk 208 046 447 114 6 219 366 9 123 746 544 5 18
38 Armenio Հայերեն hy 193 291 611 178 3 923 666 9 47 006 509 6140 30
39 Hebreu עברית he 183 661 771 277 18 892 433 38 293 323 2582 45 960 250
40 Lituán Lietuvių lt 175 409 398 458 5 072 649 17 95 593 429 18 544 20
41 Crovata Hrvatski hr 160 654 439 672 4 815 319 27 155 760 541 14 034 33
42 Esloveno Slovenščina sl 149 010 349 215 4 711 462 25 139 696 430 6629 24
43 Estonio Eesti et 141 428 364 410 4 467 686 31 85 142 399 2542 30
44 Uzbeko O‘zbek uz 128 058 611 900 2 621 070 8 24 957 117 426 61
45 Gallego Galego gl 127 181 290 157 3 864 069 14 64 774 282 10 476 21
46 Noruego Nynorsk nn 124 883 288 152 2 998 943 25 69 148 209 6 17
47 Latín Latina la 124 761 234 374 3 110 952 18 81 237 196 1 10
48 Volapük Volapük vo 120 252 249 121 3 307 271 3 20 400 39 0 15
49 Anglés simple Simple English simple 116 771 383 599 12 678 990 19 492 754 652 23 172
50 Checheno Нохчийн ce 115 931 131 971 984 025 1 11 331 37 330 0
51 Griego Ελληνικά el 113 520 347 788 5 749 214 20 190 364 846 14 114 70
52 Belorruso Беларуская be 111 582 277 946 2 321 889 9 55 695 240 1787 18
53 Min Nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 109 077 400 732 958 063 7 23 693 64 431 17
54 Cheorchián ქართული ka 102 341 282 397 3 125 333 3 75 853 253 12 340 34
55 Azerí Azərbaycan az 102 181 262 427 3 674 823 13 103 929 555 16 634 34
56 Urdu اردو ur 101 184 422 945 4 800 592 15 49 151 232 4558 114
57 Hindi हिन्दी hi 100 794 551 145 3 114 199 8 209 751 464 2644 112
58 Tailandés ไทย th 99 446 592 257 6 606 471 15 253 120 881 34 087 273
59 Occitán Occitan oc 89 165 143 009 2 130 243 4 25 230 103 1258 5
60 Macedonián Македонски mk 84 703 387 056 4 253 178 15 58 918 208 7114 140
61 Tamil தமிழ் ta 83 222 240 891 2 081 643 37 93 887 288 9276 31
62 Malgache Malagasy mg 81 137 214 958 811 431 2 11 284 51 54 10
63 Nepal Bhasa नेपाल भाषा new 72 346 195 335 829 260 1 14 047 21 83 12
64 Galés Cymraeg cy 69 210 157 107 5 300 775 16 35 381 112 15 818 54
65 Tartre Tatarça (Татарча) tt 68 310 157 960 2 129 110 3 19 225 68 3123 23
66 Bosniaco Bosanski bs 67 550 337 268 2 898 129 8 83 677 160 23 991 136
67 Letón Latviešu lv 64 901 267 437 2 538 783 11 56 395 297 17 381 92
68 Telugú తెలుగు te 64 320 200 208 1 792 899 17 51 599 153 10 015 39
69 Tagalo Tagalog tl 64 239 208 146 1 576 542 13 70 776 112 1968 38
70 Piemontés Piemontèis pms 63 868 95 167 856 979 9 14 253 50 2262 2
71 Taraškievica Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 57 927 149 936 1 903 644 5 43 950 146 1605 32
72 Bretón Brezhoneg br 56 738 114 433 1 760 045 8 36 969 105 5403 15
73 Kirguis Кыргызча (Kyrgyzça) ky 53 121 67 890 232 466 3 12 418 57 2647 0
74 Kreyòl Krèyol ayisyen ht 52 473 61 829 711 047 1 14 552 31 64 0
75 Albanés Shqip sq 51 716 139 787 1 712 103 11 80 169 231 11 487 35
76 Chavanés Basa Jawa jv 48 644 124 767 969 601 8 26 677 74 5223 19
77 Asturiano Asturianu ast 45 677 70 096 1 021 570 9 30 888 103 23 4
78 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 45 149 100 827 1 974 342 6 29 761 108 2490 29
79 Marati मराठी mr 42 873 174 405 1 418 644 10 62 396 154 20 376 76
80 Cantonés 粵語 zh-yue 41 973 117 666 1 022 991 8 116 385 222 918 28
81 Malayalam മലയാളം ml 41 301 283 655 2 335 418 18 78 060 324 4832 283
82 Bengalí বাংলা bn 40 183 433 979 2 074 224 16 105 741 867 3326 459
83 Islandés Íslenska is 40 173 109 984 1 576 098 24 45 653 123 3195 43
84 Tadjik Тоҷикӣ tg 40 125 89 647 739 966 4 13 958 65 559 12
85 Lahnda شاہ مکھی پنجابی pnb 39 908 48 370 447 235 4 14 934 44 256 0
86 Afrikaans Afrikaans af 38 201 93 320 1 464 787 12 74 904 162 5790 32
87 Irlandés Gaeilge ga 36 716 59 893 811 565 7 24 915 83 1260 5
88 Anglico escocés Scots sco 35 952 129 779 533 586 5 30 188 88 414 28
89 Bashkir Башҡорт ba 35 401 90 634 556 689 6 13 954 84 1574 14
90 Chuvaix Чăваш cv 33 767 54 550 576 944 2 17 419 38 671 4
91 Frisón Frysk fy 33 198 81 823 797 266 9 21 072 72 5626 20
92 Lombard Lumbaart lmo 32 794 85 883 1 068 395 6 16 141 47 4428 32
93 Birmano မ္ရန္‌မာစာ my 31 758 55 960 286 755 5 33 601 90 4103 2
94 Swahili Kiswahili sw 31 533 77 132 1 007 234 9 23 056 62 1991 27
95 Yoruba Yorùbá yo 31 122 53 485 550 146 1 13 114 40 210 5
96 Aragonés Aragonés an 31 089 100 808 1 619 295 6 38 241 75 1172 80
97 Nepalí नेपाली ne 27 591 74 679 527 032 9 25 467 108 391 20
98 Ido Ido io 26 428 40 085 940 636 4 18 529 45 103 6
99 Gucharatí ગુજરાતી gu 26 017 61 457 414 009 4 27 993 55 272 12
100 Secilián Sicilianu scn 25 351 56 612 749 899 7 22 223 44 1419 20
101 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 061 57 592 805 005 1 15 030 19 200 23
102 Baixo saxón Plattdüütsch nds 24 596 63 580 794 271 5 25 354 52 0 31
103 Kurdo Kurdî / كوردی ku 21 582 52 542 684 867 3 26 582 76 678 26
104 Alamanico Alemannisch als 20 519 46 852 679 442 7 47 081 91 791 23
105 Panyabí ਪੰਜਾਬੀ pa 20 506 65 546 303 481 4 13 252 92 1073 22
106 Quechua Runa Simi qu 19 440 51 391 658 927 2 14 994 38 85 34
107 Canarés ಕನ್ನಡ kn 18 978 68 573 584 367 5 30 786 822 3230 58
108 Sundanés Basa Sunda su 18 616 43 646 485 927 7 14 590 45 587 20
109 Austro-baverán Boarisch bar 17 153 76 477 575 424 7 30 957 91 796 89
110 Sorani Soranî ckb 16 577 99 349 505 467 5 20 938 84 479 126
111 Mongol Монгол mn 15 151 46 227 474 537 7 37 446 96 1473 43
112 Interlingua Interlingua ia 14 787 25 935 563 903 6 23 324 49 26 12
113 Arabe echipcián مصرى (Maṣrī) arz 14 586 119 594 752 489 7 73 654 78 1470 326
114 Samochitián Žemaitėška bat-smg 14 393 24 807 347 444 4 14 648 26 660 7
115 Napolitán Nnapulitano nap 14 283 26 014 697 035 3 14 125 33 387 18
116 Buginés Basa Ugi bug 14 104 18 277 198 098 0 7455 12 3 0
117 Valón Walon wa 13 959 36 080 325 262 2 12 009 26 2195 22
118 Gaelico escocés Gàidhlig gd 13 609 28 507 524 333 5 13 116 35 476 22
119 Yídix ייִדיש yi 13 028 36 963 523 342 3 22 682 39 1453 47
120 Amarico አማርኛ am 13 017 42 406 343 750 3 20 243 32 1605 41
121 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 12 990 26 754 207 367 2 8130 28 524 8
122 Mazandarani مَزِروني mzn 12 183 25 509 135 646 3 10 871 26 215 6
123 Feroés Føroyskt fo 11 733 35 006 346 296 3 13 751 54 140 38
124 Cingalés සිංහල si 11 589 54 361 365 525 2 23 795 70 4012 91
125 Náhuatl Nāhuatl nah 11 163 24 901 424 218 3 12 360 30 214 25
126 Venecián Vèneto vec 10 693 32 829 595 428 4 15 792 41 706 77
127 Yakuto Саха тыла sah 10 687 34 910 343 769 2 10 892 33 1934 50
128 Limburgués Limburgs li 10 562 40 874 401 136 5 13 990 36 684 80
129 Sorabo Hornjoserbsce hsb 10 327 26 276 343 459 3 13 400 48 246 31
130 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 10 230 47 543 230 642 4 10 680 74 148 64
131 Oseta Иронау os 10 213 38 351 483 162 3 13 666 34 342 95
132 Mari Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 093 14 373 97 546 0 4701 18 48 1
133 Sanscrito संस्कृतम् sa 9996 35 241 355 653 6 15 888 87 511 64
134 Tarantin Tarandíne roa-tara 9216 16 984 135 223 2 6123 24 303 5
135 Mari oriental Олык Марий (Olyk Marij) mhr 8738 19 665 148 692 0 6750 25 394 11
136 Pampango Kapampangan pam 8490 18 237 293 432 2 10 951 30 816 21
137 Azerí d'o sud تۆرکجه azb 8269 15 915 80 067 3 1756 44 0 4
138 Ilocano Ilokano ilo 7736 36 441 280 453 2 8300 23 112 105
139 Sami septentrional Sámegiella se 7225 16 789 287 106 5 13 475 22 59 29
140 Maori Māori mi 7095 13 297 147 739 4 7200 18 13 8
141 Paixtún پښتو ps 6884 18 220 186 387 2 11 403 41 1354 27
142 Bicolán central Bikol bcl 6656 11 844 168 771 1 9400 22 1286 8
143 Hindi de Fiyi Fiji Hindi hif 6595 18 994 232 673 1 14 039 26 196 43
144 Emiliano-romanyolo Emiliàn e rumagnòl eml 6395 20 914 100 491 2 10 573 24 1265 24
145 Chinés gan 贛語 gan 6324 32 991 408 438 2 24 077 17 260 220
146 Chinés hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 6239 11 360 102 745 1 15 852 29 38 6
147 Bihari भोजपुरी bh 6211 23 290 256 750 3 7901 20 30 83
148 Zazaqui Zazaki diq 6122 22 399 364 306 2 12 994 29 221 114
149 Gileki گیلکی glk 5986 12 161 49 858 2 7743 14 894 4
150 Baixo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 5784 15 707 303 892 7 13 467 27 1060 56
151 Flamenco occidental West-Vlams vls 5770 17 295 300 845 5 12 433 30 528 69
152 Rusino Русинська (Rusins'ka) rue 5723 9608 106 286 0 10 911 17 24 5
153 Tibetano བོད་སྐད bo 5623 16 193 138 328 0 13 308 21 292 30
154 Megreliano/Mingreliano მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 5411 18 105 115 993 2 6554 21 0 35
155 Võro Võro fiu-vro 5385 9671 176 690 2 7308 18 252 11
156 Corso Corsu co 5185 13 284 365 173 2 10 487 40 64 67
157 Sardo Sardu sc 5146 12 519 152 224 2 9624 23 178 24
158 Turcomano تركمن / Туркмен tk 5049 12 261 201 659 1 11 711 20 381 33
159 Vepsio Vepsän kel' vep 5019 12 043 80 339 0 5634 29 45 13
160 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 4942 7131 25 410 0 866 20 0 0
161 Casubio Kaszëbsczi csb 4861 8481 174 481 1 8525 17 142 11
162 Manés Gaelg gv 4821 17 483 304 899 2 10 162 31 205 120
163 Camboyano ភាសាខ្មែរ km 4799 23 929 170 646 6 17 661 35 1198 113
164 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 4703 13 051 56 518 3 5362 27 43 13
165 Tártaro de Crimea Qırımtatarca crh 4547 16 277 134 850 1 9155 23 1 55
166 Komi Коми kv 4509 10 418 130 689 0 7202 24 315 21
167 Silesiano Ślůnski szl 4325 12 387 235 646 3 10 953 27 4 66
168 Frisón septentrional Frasch frr 4292 14 727 108 308 3 7344 23 641 43
169 Zelandés Zeêuws zea 4288 7718 99 827 4 6316 16 7 8
170 Chino wu 吴语 wuu 4283 12 545 229 609 2 39 464 58 363 68
171 Chino clásico 古文 / 文言文 zh-classical 4178 66 988 258 395 1 57 283 54 2 871
172 Asamés অসমীয়া as 3911 36 113 157 969 4 13 080 46 1370 296
173 Somalí Soomaali so 3792 15 368 163 489 2 13 172 64 159 99
174 Frisón de Saterland Seeltersk stq 3683 8916 118 466 3 7166 16 493 26
175 Udmurto Удмурт кыл udm 3666 9349 108 470 4 7116 21 168 27
176 Córnico Kernewek/Karnuack kw 3664 8184 175 850 0 7280 21 76 32
177 Aimara Aymara ay 3663 7530 81 242 0 8907 32 14 12
178 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 3652 8474 48 814 3 10 096 14 35 10
179 Normando Nouormand/Normaund nrm 3598 7966 215 110 0 7184 15 5 39
180 Romanche Rumantsch rm 3492 8484 150 700 3 9344 27 59 36
181 Komi permio Перем Коми (Perem Komi) koi 3421 7361 55 309 0 4270 15 274 9
182 Judeoespañol Dzhudezmo lad 3361 10 598 162 521 4 10 505 27 59 71
183 Occidental Interlingue ie 3272 6172 124 239 1 8078 24 12 15
184 Friulano Furlan fur 3142 7251 166 413 1 7652 19 430 39
185 Maltés Malti mt 3141 14 747 259 013 4 11 022 34 1196 239
186 Picardo Picard pcd 3079 7144 54 456 1 5986 20 102 13
187 Guaraní Avañe'ẽ gn 3042 8206 99 448 1 8307 24 15 34
188 Ligur Lìgure lij 3012 12 544 163 168 0 6730 29 139 130
189 Bajo sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3001 9961 138 280 2 10 139 22 18 74
190 Dhivehi ދިވެހިބަސް dv 2965 11 166 125 505 1 14 562 19 1050 85
191 Chabacano Chavacano cbk-zam 2865 4940 107 708 1 8329 27 0 11
192 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 2855 6422 83 796 3 5530 16 19 20
193 Fráncico ripuario Ripoarisch ksh 2783 9882 2 124 381 2 13 448 24 111 1398
194 Extremeño Estremeñu ext 2764 6016 112 149 0 9068 24 3 25
195 Sesotho sa leboa Sesotho sa leboa nso 2741 4083 22 039 0 2306 9 0 1
196 Gagauzo Gagauz gag 2737 6059 64 806 1 5738 17 3 15
197 Anglosajón Englisc ang 2731 14 119 189 576 1 75 773 43 377 233
198 Mirandés Mirandés mwl 2725 6862 88 400 2 6412 25 2 29
199 Lezgui Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 2705 6465 58 506 5 4365 21 110 17
200 Achenés Bahsa Acèh ace 2608 8058 97 500 1 12 066 30 115 52
201 Uigur Oyghurque ug 2561 10 287 145 438 1 10 773 24 589 128
202 Pali पाऴि pi 2516 4331 101 672 0 3552 10 1 12
203 Pangasinense Pangasinan pag 2513 7386 61 183 0 4170 15 44 31
204 Cabilio Taqbaylit kab 2507 7885 64 250 0 5559 19 32 37
205 Navajo Diné bizaad nv 2457 13 224 154 701 2 8299 17 329 224
206 Shona chiShona sn 2456 6801 47 652 0 5861 11 3 21
207 Franco-provenzal Arpitan frp 2357 5481 190 658 2 7870 27 33 61
208 Avar Авар av 2109 8526 61 827 1 6674 18 56 67
209 Lingala Lingala ln 2094 6830 112 877 2 6068 12 36 84
210 Palatino Pfälzisch pfl 2042 4691 57 299 6 5105 17 57 20
211 Hawaiano Hawai`i haw 2036 4728 71 965 0 7548 22 1 26
212 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2018 9404 79 412 2 5492 13 6 113
213 Karachayo-bálkaro къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2005 13 237 108 260 1 5178 15 114 256
214 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1801 4455 42 686 1 5499 14 3 20
215 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1785 4961 77 544 0 5573 21 0 49
216 Maithili मैथिली mai 1770 7813 50 375 2 1528 28 17 75
217 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1755 5493 106 200 0 17 332 24 162 87
218 Tongano faka Tonga to 1673 6114 34 464 1 4673 13 455 39
219 Groenlandés Kalaallisut kl 1621 4741 71 894 2 7036 18 0 56
220 Novial Novial nov 1620 4270 184 648 2 5726 11 9 115
221 Neoarameo asirio ܐܪܡܝܐ arc 1601 6360 91 572 3 11 283 16 65 127
222 Buriato de Rusia Буряад bxr 1549 6086 46 205 1 6786 20 32 65
223 Cabardiano адыгэбзэ kbd 1544 6200 40 937 1 4412 19 7 60
224 Konkaní कोंकणी gom 1486 5866 100 662 1 969 9 0 149
225 Banjarí Bahasa Banjar bjn 1428 10 254 58 480 2 6215 15 41 217
226 Lao ລາວ lo 1427 7248 49 772 1 7389 26 7 114
227 Hausa هَوُسَ ha 1355 3300 33 361 0 5343 17 2 20
228 Tetun Tetun tet 1335 3281 60 087 1 4668 12 1 38
229 Papiamento Papiamentu pap 1301 3756 74 783 1 6174 15 5 70
230 Tok pisin Tok Pisin tpi 1281 6178 80 731 0 6543 11 4 190
231 Tuvano Тыва дыл tyv 1258 2782 17 336 0 2514 18 21 9
232 Nauruano dorerin Naoero na 1252 4946 78 015 1 5418 16 1 137
233 Lak Лакку lbe 1209 9371 42 304 0 4801 12 3 205
234 Lojban Lojban jbo 1188 6223 111 008 2 8132 16 15 320
235 Arumano Armãneashce roa-rup 1182 5267 256 381 1 8414 20 497 581
236 Tahitiano Reo Mā`ohi ty 1169 3587 49 872 0 4162 13 1 59
237 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1130 4028 48 682 2 4640 15 1 79
238 Kikongo KiKongo kg 1116 2579 42 199 1 5114 13 3 28
239 Chuang Cuengh za 1065 2592 37 922 0 5046 16 0 30
240 Igbo Igbo ig 1045 5435 59 295 1 6051 12 3 192
241 Wólof Wolof wo 1042 5525 100 798 2 8120 16 6 337
242 Sranan Sranantongo srn 1038 2583 39 848 0 3768 15 0 34
243 Abjasio Аҧсуа ab 826 4432 43 510 0 9404 23 1 187
244 Latgalio Latgaļu ltg 777 2577 31 898 0 3279 14 26 66
245 Luganda Luganda lg 707 2595 21 279 0 3540 17 0 58
246 Zulu isiZulu zu 695 3909 38 505 0 8103 24 1 210
247 Oromo Oromoo om 682 3679 24 690 0 4157 10 0 129
248 Kikuyu Gĩkũyũ ki 657 2015 18 121 0 3678 12 0 38
249 Romaní romani - रोमानी rmy 583 2491 49 363 0 9705 17 1 212
250 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 578 1987 21 365 0 5667 9 0 63
251 Antiguo eslavo eclesiástico ѩзъікъ словѣньскъіи cu 570 4146 71 281 1 13 636 23 2 676
252 Twi Twi tw 557 1694 17 722 0 5924 10 0 43
253 Setsuana Setswana tn 503 2252 21 155 1 4492 16 1 113
254 Kirundi Kirundi rn 487 1665 19 674 0 4189 12 0 69
255 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 485 3823 34 618 0 9651 10 1 428
256 Pitcairnés-norfolkense Norfuk pih 466 2285 40 691 0 5257 14 2 271
256 Bislama Bislama bi 466 1871 38 208 0 5619 12 1 185
258 Xhosa isiXhosa xh 451 2336 28 572 0 5238 13 0 213
259 Gótico 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 432 3941 35 113 2 9595 20 15 587
260 Samoano Gagana Samoa sm 424 3023 32 971 0 4116 13 1 409
261 Suazi SiSwati ss 412 1871 37 375 2 4147 8 6 250
262 Tumbuka chiTumbuka tum 364 1594 23 604 0 3374 11 0 169
263 Póntico Ποντιακά pnt 362 1743 35 419 2 5148 11 6 295
264 Bambara Bamanankan bm 358 2972 36 288 1 5996 12 1 650
265 Inuktitut ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 344 3683 37 879 1 9166 16 4 968
266 Ewe Eʋegbe ee 317 3516 48 122 1 6659 14 0 1393
267 Sesotho Sesotho st 293 2803 18 652 0 4881 13 0 488
268 Tsonga Xitsonga ts 281 1901 29 320 1 4299 9 0 512
269 Cachemir कश्मीरी / كشميري ks 265 2494 31 239 1 4865 12 1 886
270 Fiyiano Na Vosa Vaka-Viti fj 260 1700 33 860 0 4437 14 0 610
271 Acano Akana ak 252 1798 20 504 1 5741 17 0 429
272 Sango Sängö sg 240 1472 20 412 0 3433 8 0 365
273 Iñupiak Iñupiak ik 236 2161 34 574 0 4137 10 0 1064
274 Venda Tshivenda ve 189 1460 17 031 0 3501 9 0 527
275 Fula Fulfulde ff 182 1610 21 255 0 4183 9 1 812
276 Chamorro Chamoru ch 162 2789 17 874 0 8005 12 1 1685
277 Chichewa Chi-Chewa ny 160 1406 17 136 1 3696 14 0 739
278 Tigriña ትግርኛ ti 159 1469 19 743 0 4270 16 1 912
279 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 154 1505 27 546 0 4925 14 2 1408
280 Cree Nehiyaw cr 92 2892 28 910 1 7709 11 2 9259
281 Ndonga Ndonga ng[1] 8 441 6039 0 1746 1 1 40 116
282 Choctaw Choctaw cho[1] 6 203 4177 0 1410 0 2 22 181
283 Marshalés/Ebon Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh[1] 4 207 4212 0 1740 0 2 52 407
283 Kuanyama Kuanyama kj[1] 4 113 3510 0 1138 0 0 23 065
285 Yi ꆇꉙ ii[1] 3 203 11 610 0 1544 0 3 254 187
285 Hiri motu Hiri motu ho[1] 3 128 3735 0 1276 0 0 50 659
287 Afar Qafara aa[1] 1 1513 2722 0 3241 0 0 4 112 943
287 Creek/Muscogee Mvskoke mus[1] 1 114 3568 0 1627 0 0 399 647
289 Herero Otjiherero hz[1] 0 175 4431 0 3079 0 0 0
289 Kanuri Kanuri kr[1] 0 162 4563 0 4402 0 0 0
Total 38 003 053 144 048 595 2 120 875 226 4018[2] 59 744 069[2] 269 432[2] 2 407 517 114

Fuente: Wikistats 2.0 - Wikipedias

Notas[editar | editar código]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 1,9 Este proyecto se encuentra actualmente cerrado, y una copia ha sido importada por la incubadora de proyectos Wikimedia a la espera de su posible reactivación.
  2. 2,0 2,1 2,2 Esta suma no se corresponde con el total de personas reales, pues el mismo usuario (con o sin cuenta global en los proyectos) es contado tantas veces como aparezca en distintas Wikipedias para esa estadística.

Véase también[editar | editar código]

Enlaces externos[editar | editar código]