Lista de molimentos d'o Sobrarbe

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'o Sobrarbe catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-HUE-003-002-005 Casa Carlos de l'Abizanda[1] L'Abizanda 42°16’48’’N 0°15’ 0’’E
1-INM-HUE-003-002-011 Castiello de l'Abizanda[1] L'Abizanda 163.Abizanda.jpg 42°16’48’’N 0°15’ 0’’E
1-INM-HUE-003-002-034 Casa Maza de l'Abizanda L'Abizanda 42°16’48’’N 0°15’ 0’’E
Casa Cazolero de l'Abizanda[1] L'Abizanda 156.Abizanda.JPG 42°16’48’’N 0°15’ 0’’E
1-INM-HUE-003-109-013) Cruz de suelo d'Albella Albella
1-INM-HUE-003-051-006 Ilesia de Sant Esteban d'Almazore Almazore Almazorre.JPG
1-INM-HUE-003-051-006-1_1 Casa Abadía d'Almazore Almazore
1-INM-HUE-003-051-006-1_2 Esconchurador d'Almazore Almazore
1-INM-HUE-003-051-022 Castiello d'a Zaba d'Almazore Almazore
1-INM-HUE-003-113-080 Casa Mur d'Aluchán[1] Aluchán 090.Aluján Casa Mur.JPG
1-INM-HUE-003-113-178 Cruz de suelo d'Aluchán Aluchán
1-INM-HUE-003-190-001 Torre de Casa de l'Arrendador d'Araguás[1] Araguás 198.Araguás - Casa de l'Arrendador.JPG
1-INM-HUE-003-113-077 Casa Morillo d'Arasanz[1] Arasanz
1-INM-HUE-003-907-009 Torre d'Arcusa[1] Arcusa
1-INM-HUE-003-907-046 Cruz de Sant Antón d'Arcusa Arcusa
1-INM-HUE-003-907-015 Casa Abadía d'Arro[1] Arro
1-INM-HUE-003-907-019 Casa Lanao d'Arro[1] Arro
1-INM-HUE-003-907-335 Cruz de Baixo d'Arro Arro
1-INM-HUE-003-907-336 Cruz d'Alto d'Arro Arro
1-INM-HUE-003-069-036 Crucero d'o barranco d'Asín de Broto Asín de Broto
1-INM-HUE-003-069-037 Crucero d'Alto d'Asín de Broto Asín de Broto
1-INM-HUE-003-069-038 Crucero de dentrada d'Asín de Broto Asín de Broto
1-INM-HUE-003-069-045 Crucero d'Ayerbe de Broto Ayerbe de Broto
1-INM-HUE-003-907-037 Molimento a la Cruz Cubierta de l'Aínsa L'Aínsa
7-INM-HUE-003-907-003 Castiello de l'Aínsa[1] L'Aínsa 01.Castillo de l'Aínsa - Muralla sur.jpg
7-INM-HUE-003-907-004 Ilesia colechiata de Santa María de l'Aínsa L'Aínsa L'Aínsa - Iglesia.jpg
1-INM-HUE-003-069-006 Torre Marcela de Bergua[1] Bergua
1-INM-HUE-003-069-009 Torre d'a ilesia[1] Bergua
1-INM-HUE-003-069-017 Crucero de Bergua Bergua
7-INM-HUE-003-069-001 Ermita de Sant Bertolomeu de Bergua Bergua
1-INM-HUE-003-189-003 Casa Mur de Bestuer[1] Bestuer
1-INM-HUE-003-057-016 Crucero de Bielsa Bielsa
2-INM-HUE-003-057-1 Casa d'a Villa de Bielsa[1] Bielsa
2-INM-HUE-003-057-1-1_1 Garitón de Bielsa Bielsa
1-INM-HUE-003-066-005 Castiello de Boltanya[1] Boltanya Boltanya - Castiello en o cinglo.jpg
1-INM-HUE-003-069-007 Garchola de Broto[1] Broto
1-INM-HUE-003-069-054 Crucero de Broto Broto
1-INM-HUE-003-107-062 Crucero de Buerba Buerba
1-INM-HUE-003-051-004 Castiello de Barcabo Barcabo
1-INM-HUE-003-051-067 Cruz de Sant Antón de Barcabo Barcabo
1-INM-HUE-003-051-068 Cruz de Santa Barbara de Barcabo Barcabo
1-INM-HUE-003-051-069 Cruz de Santa Ana de Barcabo Barcabo
1-INM-HUE-003-907-093 Crucero de Camporrotuno Camporrotuno 322.Camporrotuno.JPG
1-INM-HUE-003-907-010 O Castellar de Castillón de Sobrarbe Castillón de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-907-103 Crucero de Castillón de Sobrarbe Castillón de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-907-104 Cruz de Sant Antón de Castillón de Sobrarbe Castillón de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-907-114 Crucero de Castellaz Castellaz
1-INM-HUE-003-113-078 Castiello de Clamosa Clamosa
1-INM-HUE-003-113-121 Cruz de Sant Martín de Clamosa Clamosa
1-INM-HUE-003-907-357 Cruz d'o Calvario de Cosculluela de Sobrarbe Cosculluela de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-907-358 Cruz d'a Plaza de Cosculluela de Sobrarbe Cosculluela de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-907-359 Cruz de Sant Miguel de Cosculluela de Sobrarbe Cosculluela de Sobrarbe
1-INM-HUE-003-190-035 Crucero d'o Pueyo d'Araguás O Pueyo d'Araguás
1-INM-HUE-003-066-052 Cruz de suelo de Puimorcat Puimorcat
1-INM-HUE-003-002-007 Torre d'Escaniella[1] Escaniella
1-INM-HUE-003-002-032 Casa Mora d'Escaniella[1] Escaniella
1-INM-HUE-003-002-048 Cruz de Campolenera d'Escaniella Escaniella
1-INM-HUE-003-002-049 Cruz de Sant Chusé d'Escaniella Escaniella
1-INM-HUE-003-002-050 Cruz de Sant Esteban d'Escaniella Escaniella
1-INM-HUE-003-107-007 Casa Ruda de Fanlo[1] Fanlo
1-INM-HUE-003-107-008 Casa d'o Sinyor de Fanlo[1] Fanlo
7-INM-HUE-003-109-001 Casa Costa de Fiscal[1] Fiscal
1-INM-HUE-003-113-017 Palacio de Formigals[1] Formigals 127.Formigales palacio.jpg
1-INM-HUE-003-113-145 Crucero de Fosau Fosau
1-INM-HUE-003-907-020 Casa l'Abadía de Cherbe[1] Cherbe
1-INM-HUE-003-907-155 Crucero de Cherbe Cherbe
1-INM-HUE-003-114-001 Torre de Tardán[1] Chistén 045.Chistén torre.jpg
1-INM-HUE-003-907-165 Crucero de Griébal Griébal
1-INM-HUE-003-907-017 Casa Pallars de Guaso[1] Guaso
1-INM-HUE-003-907-018 Casa Chuan Broto[1] Guaso
1-INM-HUE-003-907-021 Casa Bara[1] Guaso
1-INM-HUE-003-907-173 Cruz de suelo de Guaso Guaso
1-INM-HUE-003-907-184 Crucero de Guaso Guaso
1-INM-HUE-003-907-024 Esconchurador de Guaso Guaso 213.Guaso - Esconxugador.JPG
1-INM-HUE-003-907-187 Ilesia d'o Salvador de Guaso Guaso 215.Guaso - ilesia d'o lugar.JPG
1-INM-HUE-003-051-014 Castiello d'Espluguiello L'Hespitalet
1-INM-HUE-003-051-106 Cruz de Sant Antón L'Hespitalet
1-INM-HUE-003-051-107 Cruz de Sant Per y Sant Gregorio L'Hespitalet
1-INM-HUE-003-109-099 Crucero de Chabierre d'Ara Chabierre d'Ara
1-INM-HUE-003-907-265 Cruz de Sant Sabastián y Sant Antón d'a Pardina A Pardina
1-INM-HUE-003-907-365 Crucero d'a Pardina A Pardina
1-INM-HUE-003-002-052 Crucero de Lamata Lamata 190.Lamata.jpg
1-INM-HUE-003-002-053 Cruz de Sant Per de Lamata Lamata
1-INM-HUE-003-907-016 Casa Molinero d'as Bellostas[1] As Bellostas
1-INM-HUE-003-907-086 Cruz de Santa Barbara d'as Bellostas As Bellostas
1-INM-HUE-003-907-214 Crucero d'a Torre A Torre
1-INM-HUE-003-907-360 Cruz de suelo d'a Torre A Torre
1-INM-HUE-003-907-219 Crucero d'a Torriciella A Torriciella
1-INM-HUE-003-907-220 Crucero de Casa Broto d'a Torriciella A Torriciella
1-INM-HUE-003-109-009 Recinto fortificato de la Velilla[1] La Velilla
1-INM-HUE-003-051-019 Casa Carruesco de Lecina[1] Lecina
1-INM-HUE-003-051-132 Cruz de Lecina Lecina
1-INM-HUE-003-002-006 Palacio de Ligüerre d'a Cinca Ligüerre d'a Cinca[1] 094.Ligüerre de Cinca.jpg
1-INM-HUE-003-230-001-1_1 Torre d'a ilesia de Sant Miguel de Linars de Broto[1] Linars de Broto
1-INM-HUE-003-190-017 Cruz de Ferdinué d'os Molins Os Molins
7-INM-HUE-003-190-001 Reyal Monesterio de Sant Veturián Os Molins Sant Veturián - plano cheneral anyo 2000.jpg
7-INM-HUE-003-190-001-1_2 Ilesia de Sant Veturián d'os Molins Os Molins Sant Veturián - portalada ilesia.jpg
1-INM-HUE-003-066-112 Cruz de Sant Per de Malgurguet Malgurguet
1-INM-HUE-003-113-070 Castiello de Monclús Mediano viello
1-INM-HUE-003-907-234 Cruz de Sant Blas de Mondot Mondot
1-INM-HUE-003-066-006 Castiello de Morcat Morcat
1-INM-HUE-003-113-032 Castiello de Moriello de Monclús[1] Moriello de Monclús
1-INM-HUE-003-907-242 Ermita d'o castiello de Moriello de Monclús Moriello de Monclús
1-INM-HUE-003-113-291 Ilesia y tozal de Muro de Roda Muro de Roda
1-INM-HUE-003-113-291-1_4 Muralla de Muro de Roda[1] Muro de Roda Muralla Muro Roda.jpg
1-INM-HUE-003-113-291-1_5 Ilesia de Santa María de l'Asumpción de Muro de Roda Muro de Roda Muro de Roda puerta.jpg
1-INM-HUE-003-113-291-1_6 Ermita de Santa Barbara de Muro de Roda Muro de Roda
1-INM-HUE-003-907-012 Castiello d'o Elsón O Elsón 270.Castillo de Olsón.JPG
1-INM-HUE-003-907-247 Crucero d'o cementerio d'o Elsón O Elsón
1-INM-HUE-003-907-248 Cruz de Sant Antón d'o Elsón O Elsón
1-INM-HUE-003-907-249 Cruz de Sant Sabastián d'o Elsón O Elsón
1-INM-HUE-003-907-250 Cruz d'o Tozal O Elsón
7-INM-HUE-003-907-002 Ilesia de Santa Olaria d'o Elsón O Elsón 273.Iglesia Sta Eulalia Olsón.jpg
1-INM-HUE-003-069-2 Ilesia de Sant Miguel d'Otal Otal
1-INM-HUE-003-069-091-1_1 Torre d'Oto[1] Oto
1-INM-HUE-003-069-096 Cruz de ra Sus Oto
1-INM-HUE-003-113-267 Cruz de Pallaruelo de Monclús Pallaruelo de Monclús
1-INM-HUE-003-168-010 Crucero de Palo Palo
1-INM-HUE-003-182-001 Casa Botigué de Plan[1] Plan
1-INM-HUE-003-109-119 Crucero de Planiello Planiello
1-INM-HUE-003-189-002 Garchola de Puértolas[1] Puértolas
1-INM-HUE-003-189-010 Cruz de suelo de Puértolas Puértolas
1-INM-HUE-003-113-086 Casa palacio de Salinas de Trillo[1] Salinas de Trillo 21.Salinas de Trillo.JPG
1-INM-HUE-003-113-231 Crucero de Salinas de Trillo Salinas de Trillo
1-INM-HUE-003-113-092 Castiello de Sant Mitier[1] Sant Mitier Samitier - Castillo de Samitier.jpg
1-INM-HUE-003-113-092-1_1 Ilesia de Sant Mitier y Sant Celedonio de Sant Mitier Sant Mitier Samitier - Ermita de San Emeterio y San Celedonio.jpg
1-INM-HUE-003-113-010 Ilesia de Sant Chuan d'o Toledo d'a Nata Sant Chuan 065.San Juan Toledo iglesia.jpg
1-INM-HUE-003-190-070 Crucero de Sant Lorient Sant Lorient
1-INM-HUE-003-133-006-1_1 Torre de Sant Vicient d'a Buerda[1] Sant Vicient d'a Buerda
7-INM-HUE-003-133-2 Ilesia de Sant Vicient de Sant Vicient d'a Buerda Sant Vicient d'a Buerda Iglesia de San Vicente de Labuerda.JPG
1-INM-HUE-003-907-013 Castiello de Buil Buil
1-INM-HUE-003-907-285 Cruz de Buil Buil
1-INM-HUE-003-907-368 Cruz de suelo de Santa María de Buil Buil 232.Santa María de Buil - Cruz d'o Lugar.JPG
1-INM-HUE-003-907-369 Crucero de Buil Buil
7-INM-HUE-003-907-001 Ilesia de Sant Martín de Buil Buil 222.Buil - Abside triple de San Martín de Buil.JPG
1-INM-HUE-003-051-045 Castiello de Miravet Santa María de La Nuez
1-INM-HUE-003-907-014 Castiello de Sasa de Surta Sasa de Surta
1-INM-HUE-003-069-103 Crucero de Saruisé Saruisé
1-INM-HUE-003-109-162 Crucero de Sasé Sasé
1-INM-HUE-003-227-044 Cruz d'o cementerio de Sin Sin
1-INM-HUE-003-227-045 Crucero de Sin Sin
1-INM-HUE-003-051-139 Crucero de Suelves Suelves
1-INM-HUE-003-113-220 Cruz de suelo de Tierrantona Tierrantona
1-INM-HUE-003-113-240 Crucero de Trillo Trillo 28.Trillo.JPG
1-INM-HUE-003-113-062 Castiello de Troncedo[1] Troncedo 131.Troncedo Castillo.jpg
1-INM-HUE-003-107-040 Crucero de Viu de Linars Viu de Linars
1-INM-HUE-003-107-047 Crucero de Yeba Yeba
1-INM-HUE-003-069-113 Crucero de Yosa Yosa

Vinclos externos[editar | editar código]

Referencias[editar | editar código]