Ir al contenido

Lista d'asteroides (1-1000)

De Biquipedia

Contenius: 001... 101... 201... 301... 401... 501... 601... 701... 801... 901...

Nombre Calendata d'a troballa Puesto d'a troballa Descubridor(s)
1–100 edit
1 Ceres 1 de chinero, 1801 Palermo, Sicilia G. Piazzi
2 Pallas 28 de marzo, 1802 Bremen, Alemanya H. W. Olbers
3 Juno 1 de setiembre, 1804 Lilienthal, Alemanya K. Harding
4 Vesta 29 de marzo, 1807 Bremen, Alemanya H. W. Olbers
5 Astraea 8 d'aviento, 1845 Driesen (agora Drezdenko, Polonia) K. L. Hencke
6 Hebe 1 de chulio, 1847 Driesen (agora Drezdenko, Polonia) K. L. Hencke
7 Iris 13 d'agosto, 1847 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
8 Flora 18 d'octubre, 1847 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
9 Metis 25 d'abril, 1848 Observatorio Markree, County Sligo, Irlanda A. Graham
10 Hygiea 12 d'abril, 1849 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
11 Parthenope 11 de marzo, 1850 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
12 Victoria 13 de setiembre, 1850 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
13 Egeria 2 de noviembre, 1850 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
14 Irene 19 de marzo, 1851 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
15 Eunomia 29 de chulio, 1851 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
16 Psyche 17 de marzo, 1852 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
17 Thetis 17 d'abril, 1852 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
18 Melpomene 24 de chunio, 1852 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
19 Fortuna 22 d'agosto, 1852 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
20 Massalia 19 de setiembre, 1852 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
21 Lutetia 15 de noviembre, 1852 París, Francia H. Goldschmidt
22 Kalliope 16 de noviembre, 1852 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
23 Thalia 15 d'aviento, 1852 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
24 Themis 5 d'abril, 1853 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
25 Phocaea 6 d'abril, 1853 Marsella, Francia J. Chacornac
26 Proserpina 5 de marzo, 1853 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
27 Euterpe 8 de noviembre, 1853 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
28 Bellona 1 de marzo, 1854 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
29 Amphitrite 1 de marzo, 1854 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra A. Marth
30 Urania 22 de chulio, 1854 Observatorio George Bishop, Regent's Park, London, Anglaterra J. R. Hind
31 Euphrosyne 1 de setiembre, 1854 Washington, D.C. J. Ferguson
32 Pomona 26 d'octubre, 1854 París, Francia H. Goldschmidt
33 Polyhymnia 28 d'octubre, 1854 París, Francia J. Chacornac
34 Circe 6 d'abril, 1855 París, Francia J. Chacornac
35 Leukothea 19 d'abril, 1855 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
36 Atalante 5 d'octubre, 1855 París, Francia H. Goldschmidt
37 Fides 5 d'octubre, 1855 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
38 Leda 12 de chinero, 1856 París, Francia J. Chacornac
39 Laetitia 8 de febrero, 1856 París, Francia J. Chacornac
40 Harmonia 31 de marzo, 1856 París, Francia H. Goldschmidt
41 Daphne 22 de marzo, 1856 París, Francia H. Goldschmidt
42 Isis 23 de marzo, 1856 Oxford, Anglaterra N. R. Pogson
43 Ariadne 15 d'abril, 1857 Oxford, Anglaterra N. R. Pogson
44 Nysa 27 de marzo, 1857 París, Francia H. Goldschmidt
45 Eugenia 27 de chunio, 1857 París, Francia H. Goldschmidt
46 Hestia 16 d'agosto, 1857 Oxford, Anglaterra N. R. Pogson
47 Aglaja 15 de setiembre, 1857 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
48 Doris 19 de setiembre, 1857 París, Francia H. Goldschmidt
49 Pales 19 de setiembre, 1857 París, Francia H. Goldschmidt
50 Virginia 4 d'octubre, 1857 J. Ferguson
51 Nemausa 22 de chinero, 1858 Nimes, Francia A. Laurent
52 Europa 4 de febrero, 1858 París, Francia H. Goldschmidt
53 Kalypso 4 d'abril, 1858 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
54 Alexandra 10 de setiembre, 1858 París, Francia H. Goldschmidt
55 Pandora 10 de setiembre, 1858 Albany, Nueva York G. M. Searle
56 Melete 9 de setiembre, 1857 París, Francia H. Goldschmidt
57 Mnemosyne 22 de setiembre, 1859 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
58 Concordia 24 de marzo, 1860 Düsseldorf, Alemanya R. Luther
59 Elpis 12 de setiembre, 1860 París, Francia J. Chacornac
60 Echo 14 de setiembre, 1860 Washington, D.C. J. Ferguson
61 Danaë 19 de setiembre, 1860 París, Francia H. Goldschmidt
62 Erato 14 de setiembre, 1860 Berlín, Alemanya O. Lesser, W. Förster
63 Ausonia 10 de febrero, 1861 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
64 Angelina 4 de marzo, 1861 Marsella, Francia E. W. Tempel
65 Cybele 8 de marzo, 1861 Marsella, Francia E. W. Tempel
66 Maja 9 d'abril, 1861 Cambridge, Massachusetts H. P. Tuttle
67 Asia 17 d'abril, 1861 Madras, India N. R. Pogson
68 Leto 29 d'abril, 1861 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
69 Hesperia 26 d'abril, 1861 Milán, Italia G. Schiaparelli
70 Panopaea 5 de marzo, 1861 París, Francia H. Goldschmidt
71 Niobe 13 d'agosto, 1861 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
72 Feronia 29 de marzo, 1861 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
73 Klytia 7 d'abril, 1862 Cambridge, Massachusetts H. P. Tuttle
74 Galatea 29 d'agosto, 1862 Marsella, Francia E. W. Tempel
75 Eurydike 22 de setiembre, 1862 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
76 Freia 2 d'octubre, 1862 Copenaguen, Dinamarca H. d'Arrest
77 Frigga 12 de noviembre, 1862 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
78 Diana 15 de marzo, 1863 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
79 Eurynome 14 de setiembre, 1863 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
80 Sappho 2 de marzo, 1864 Madras, India N. R. Pogson
81 Terpsichore 30 de setiembre, 1864 Marsella, Francia E. W. Tempel
82 Alkmene 27 de noviembre, 1864 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
83 Beatrix 26 d'abril, 1865 Observatorio Astronomico de Capodimonte, Nápols, Italia A. de Gasparis
84 Klio 25 d'agosto, 1865 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
85 Io 19 de setiembre, 1865 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
86 Semele 4 de chinero, 1866 Berlín, Alemanya F. Tietjen
87 Sylvia 16 de marzo, 1866 Madras, India N. R. Pogson
88 Thisbe 15 de chunio, 1866 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
89 Julia 6 d'agosto, 1866 Marsella, Francia É. Stephan
90 Antiope 1 d'octubre, 1866 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
91 Aegina 4 de noviembre, 1866 Marsella, Francia É. Stephan
92 Undina 7 de chulio, 1867 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
93 Minerva 24 d'agosto, 1867 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
94 Aurora 6 de setiembre, 1867 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
95 Arethusa 23 de noviembre, 1867 Observatorio de Düsseldorf-Bilk, Düsseldorf, Alemanya. R. Luther
96 Aegle 17 de febrero, 1868 Marsella, Francia J. Coggia
97 Klotho 17 de febrero, 1868 Marsella, Francia E. W. Tempel
98 Ianthe 18 d'abril, 1868 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
99 Dike 28 de marzo, 1868 Marsella, Francia A. Borrelly
100 Hekate 11 de chulio, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson

101–200 edit 101 Helena 15 d'agosto, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 102 Miriam 22 d'agosto, 1868 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 103 Hera 7 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 104 Klymene 13 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 105 Artemis 16 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 106 Dione 10 d'octubre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 107 Camilla 17 de noviembre, 1868 Madras, India N. R. Pogson 108 Hecuba 2 d'abril, 1869 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 109 Felicitas 9 d'octubre, 1869 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 110 Lydia 19 d'abril, 1870 Marsella, Francia A. Borrelly 111 Ate 14 d'agosto, 1870 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 112 Iphigenia 19 de setiembre, 1870 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 113 Amalthea 12 de marzo, 1871 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 114 Kassandra 23 de chulio, 1871 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 115 Thyra 6 d'agosto, 1871 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 116 Sirona 8 de setiembre, 1871 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 117 Lomia 12 de setiembre, 1871 Marsella, Francia A. Borrelly 118 Peitho 15 de marzo, 1872 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 119 Althaea 3 d'abril, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 120 Lachesis 10 d'abril, 1872 Marsella, Francia A. Borrelly 121 Hermione 12 de mayo, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 122 Gerda 31 de chulio, 1872 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 123 Brunhild 31 de chulio, 1872 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 124 Alkeste 23 d'agosto, 1872 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 125 Liberatrix 11 de setiembre, 1872 París, Francia P. M. Henry 126 Velleda 5 de noviembre, 1872 París, Francia P. P. Henry 127 Johanna 5 de noviembre, 1872 París, Francia P. M. Henry 128 Nemesis 25 de noviembre, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 129 Antigone 5 de febrero, 1873 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 130 Elektra 17 de febrero, 1873 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 131 Vala 24 de mayo, 1873 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 132 Aethra 13 de chunio, 1873 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 133 Cyrene 16 d'agosto, 1873 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 134 Sophrosyne 17 de setiembre, 1873 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 135 Hertha 18 de febrero, 1874 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 136 Austria 18 de marzo, 1874 Pola, Croacia J. Palisa 137 Meliboea 21 d'abril, 1874 Pola, Croacia J. Palisa 138 Tolosa 19 de mayo, 1874 Tolosa, Francia J. Perrotin 139 Juewa 10 d'octubre, 1874 Pequín, Xina J. C. Watson 140 Siwa 13 d'octubre, 1874 Pola, Croacia J. Palisa 141 Lumen 13 de chinero, 1875 París, Francia P. P. Henry 142 Polana 28 de chinero, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 143 Adria 23 de febrero, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 144 Vibilia 3 de chunio, 1875 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 145 Adeona 3 de chunio, 1875 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 146 Lucina 8 de chunio, 1875 Marsella, Francia A. Borrelly 147 Protogeneia 10 de chulio, 1875 Viena, Austria L. Schulhof 148 Gallia 7 d'agosto, 1875 París, Francia P. M. Henry 149 Medusa 21 de setiembre, 1875 Tolosa, Francia J. Perrotin 150 Nuwa 18 d'octubre, 1875 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 151 Abundantia 1 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 152 Atala 2 de noviembre, 1875 París, Francia P. P. Henry 153 Hilda 2 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 154 Bertha 4 de noviembre, 1875 París, Francia P. M. Henry 155 Scylla 8 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 156 Xanthippe 22 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa 157 Dejanira 1 d'aviento, 1875 Marsella, Francia A. Borrelly 158 Koronis 4 de chinero, 1876 Berlin, Alemanya V. Knorre 159 Aemilia 26 de chinero, 1876 París, Francia P. P. Henry 160 Una 20 de febrero, 1876 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 161 Athor 19 d'abril, 1876 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 162 Laurentia 21 d'abril, 1876 París, Francia P. M. Henry 163 Erigone 26 d'abril, 1876 Tolosa, Francia J. Perrotin 164 Eva 12 de chulio, 1876 París, Francia P. P. Henry 165 Loreley 9 d'agosto, 1876 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 166 Rhodope 15 d'agosto, 1876 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 167 Urda 28 d'agosto, 1876 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 168 Sibylla 28 de setiembre, 1876 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 169 Zelia 28 de setiembre, 1876 París, Francia P. M. Henry 170 Maria 10 de chinero, 1877 Tolosa, Francia J. Perrotin 171 Ophelia 13 de chinero, 1877 Marsella, Francia A. Borrelly 172 Baucis 5 de febrero, 1877 Marseille, Francia A. Borrelly 173 Ino 1 d'agosto, 1877 Marseille, Francia A. Borrelly 174 Phaedra 2 de setiembre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 175 Andromache 1 d'octubre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 176 Iduna 14 d'octubre, 1877 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 177 Irma 5 de noviembre, 1877 París, Francia P. P. Henry 178 Belisana 6 de noviembre, 1877 Pola, Croacia J. Palisa 179 Klytaemnestra 11 de noviembre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson 180 Garumna 19 de chinero, 1878 Tolosa, Francia J. Perrotin 181 Eucharis 2 de febrero, 1878 Marsella, Francia P. Cottenot 182 Elsa 7 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa 183 Istria 8 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa 184 Dejopeja 28 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa 185 Eunike 1 de marzo, 1878 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 186 Celuta 6 d'abril, 1878 París, Francia P. M. Henry 187 Lamberta 11 d'abril, 1878 Marsella, Francia J. Coggia 188 Menippe 18 de chunio, 1878 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 189 Phthia 9 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 190 Ismene 22 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 191 Kolga 30 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 192 Nausikaa 17 de febrero, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 193 Ambrosia 28 de febrero, 1879 Marsella, Francia J. Coggia 194 Prokne 2 de marzo, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 195 Eurykleia 19 d'abril, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 196 Philomela 14 de mayo, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 197 Arete 21 de mayo, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 198 Ampella 13 de chunio, 1879 Marsella, Francia A. Borrelly 199 Byblis 9 de chulio, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 200 Dynamene 27 de chulio, 1879 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters

201–300 edit 201 Penelope 7 d'agosto, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 202 Chryseïs 11 de setiembre, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 203 Pompeja 25 de setiembre, 1879 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters 204 Kallisto 8 d'octubre, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 205 Martha 13 d'octubre, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 206 Hersilia 13 d'octubre, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 207 Hedda 17 d'octubre, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 208 Lacrimosa 21 d'octubre, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 209 Dido 22 d'octubre, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 210 Isabella 12 de noviembre, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 211 Isolda 10 d'aviento, 1879 Pola, Croacia J. Palisa 212 Medea 6 de febrero, 1880 Pola, Croacia J. Palisa 213 Lilaea 16 de febrero, 1880 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 214 Aschera 29 de febrero, 1880 Pola, Croacia J. Palisa 215 Oenone 7 d'abril, 1880 Berlín, Alemanya V. Knorre 216 Kleopatra 10 d'abril, 1880 Pola, Croacia J. Palisa 217 Eudora 10 d'agosto, 1880 Marsella, Francia J. Coggia 218 Bianca 4 de setiembre, 1880 Pola, Croacia J. Palisa 219 Thusnelda 30 de setiembre, 1880 Pola, Croacia J. Palisa 220 Stephania 19 de marzo, 1881 Viena, Austria J. Palisa 221 Eos 18 de chinero, 1882 Viena, Austria J. Palisa 222 Lucia 9 de febrero, 1882 Viena, Austria J. Palisa 223 Rosa 9 de marzo, 1882 Viena, Austria J. Palisa 224 Oceana 30 de marzo, 1882 Viena, Austria J. Palisa 225 Henrietta 19 d'abril, 1882 Viena, Austria J. Palisa 226 Weringia 19 de chulio, 1882 Viena, Austria J. Palisa 227 Philosophia 12 d'agosto, 1882 París, Francia P. P. Henry 228 Agathe 19 d'agosto, 1882 Viena, Austria J. Palisa 229 Adelinda 22 d'agosto, 1882 Viena, Austria J. Palisa 230 Athamantis 3 de setiembre, 1882 Bothkamp, Alemanya K. de Ball 231 Vindobona 10 de setiembre, 1882 Viena, Austria J. Palisa 232 Russia 31 de chinero, 1883 Viena, Austria J. Palisa 233 Asterope 11 de marzo, 1883 Marsella, Francia A. Borrelly 234 Barbara 12 d'agosto, 1883 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 235 Carolina 28 de noviembre, 1883 Viena, Austria J. Palisa 236 Honoria 26 d'abril, 1884 Viena, Austria J. Palisa 237 Coelestina 27 de chunio, 1884 Viena, Austria J. Palisa 238 Hypatia 11 de chulio, 1884 Berlín, Alemanya V. Knorre 239 Adrastea 18 d'agosto, 1884 Viena, Austria J. Palisa 240 Vanadis 27 d'agosto, 1884 Marsella, Francia A. Borrelly 241 Germania 12 de setiembre, 1884 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 242 Kriemhild 22 de setiembre, 1884 Viena, Austria J. Palisa 243 Ida 29 de setiembre, 1884 Viena, Austria J. Palisa 244 Sita 14 d'octubre, 1884 Viena, Austria J. Palisa 245 Vera 6 de febrero, 1885 Madras, India N. R. Pogson 246 Asporina 6 de marzo, 1885 Marsella, Francia A. Borrelly 247 Eukrate 14 de marzo, 1885 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 248 Lameia 5 de chunio, 1885 Viena, Austria J. Palisa 249 Ilse 16 d'agosto, 1885 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 250 Bettina 3 de setiembre, 1885 Viena, Austria J. Palisa 251 Sophia 4 d'octubre, 1885 Viena, Austria J. Palisa 252 Clementina 11 d'octubre, 1885 Niza, Francia J. Perrotin 253 Mathilde 12 de noviembre, 1885 Viena, Austria J. Palisa 254 d'agosta 31 de marzo, 1886 Viena, Austria J. Palisa 255 Oppavia 31 de marzo, 1886 Viena, Austria J. Palisa 256 Walpurga 3 d'abril, 1886 Viena, Austria J. Palisa 257 Silesia 5 d'abril, 1886 Viena, Austria J. Palisa 258 Tyche 4 de marzo, 1886 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 259 Aletheia 28 de chunio, 1886 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 260 Huberta 3 d'octubre, 1886 Viena, Austria J. Palisa 261 Prymno 3 d'octubre, 1886 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 262 Valda 3 de noviembre, 1886 Viena, Austria J. Palisa 263 Dresda 3 de noviembre, 1886 Viena, Austria J. Palisa 264 Libussa 22 d'aviento, 1886 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 265 Anna 25 de febrero, 1887 Viena, Austria J. Palisa 266 Aline 17 de marzo, 1887 Viena, Austria J. Palisa 267 Tirza 27 de marzo, 1887 Niza, Francia A. Charlois 268 Adorea 8 de chunio, 1887 Marsella, Francia A. Borrelly 269 Justitia 21 de setiembre, 1887 Viena, Austria J. Palisa 270 Anahita 8 d'octubre, 1887 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 271 Penthesilea 13 d'octubre, 1887 Berlín, Alemanya V. Knorre 272 Antonia 4 de febrero, 1888 Niza, Francia A. Charlois 273 Atropos 8 de marzo, 1888 Viena, Austria J. Palisa 274 Philagoria 3 d'abril, 1888 Viena, Austria J. Palisa 275 Sapientia 15 d'abril, 1888 Viena, Austria J. Palisa 276 Adelheid 17 d'abril, 1888 Viena, Austria J. Palisa 277 Elvira 3 de marzo, 1888 Niza, Francia A. Charlois 278 Paulina 16 de marzo, 1888 Viena, Austria J. Palisa 279 Thule 25 d'octubre, 1888 Viena, Austria J. Palisa 280 Philia 29 d'octubre, 1888 Viena, Austria J. Palisa 281 Lucretia 31 d'octubre, 1888 Viena, Austria J. Palisa 282 Clorinde 28 de chinero, 1889 Niza, Francia A. Charlois 283 Emma 8 de febrero, 1889 Niza, Francia A. Charlois 284 Amalia 29 de marzo, 1889 Niza, Francia A. Charlois 285 Regina 3 d'agosto, 1889 Niza, Francia A. Charlois 286 Iclea 3 d'agosto, 1889 Viena, Austria J. Palisa 287 Nephthys 25 d'agosto, 1889 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters 288 Glauke 20 de febrero, 1890 Düsseldorf, Alemanya R. Luther 289 Nenetta 10 de marzo, 1890 Niza, Francia A. Charlois 290 Bruna 20 de marzo, 1890 Viena, Austria J. Palisa 291 Alice 25 d'abril, 1890 Viena, Austria J. Palisa 292 Ludovica 25 d'abril, 1890 Viena, Austria J. Palisa 293 Brasilia 20 de marzo, 1890 Niza, Francia A. Charlois 294 Felicia 15 de chulio, 1890 Niza, Francia A. Charlois 295 Theresia 17 d'agosto, 1890 Viena, Austria J. Palisa 296 Phaëtusa 19 d'agosto, 1890 Niza, Francia A. Charlois 297 Caecilia 9 de setiembre, 1890 Niza, Francia A. Charlois 298 Baptistina 9 de setiembre, 1890 Niza, Francia A. Charlois 299 Thora 6 d'octubre, 1890 Viena, Austria J. Palisa 300 Geraldina 3 d'octubre, 1890 Niza, Francia A. Charlois

301–400 edit 301 Bavaria 16 de noviembre, 1890 Viena, Austria J. Palisa 302 Clarissa 14 de noviembre, 1890 Niza, Francia A. Charlois 303 Josephina 12 de febrero, 1891 Roma, Italia E. Millosevich 304 Olga 14 de febrero, 1891 Viena, Austria J. Palisa 305 Gordonia 16 de febrero, 1891 Niza, Francia A. Charlois 306 Unitas 1 de marzo, 1891 Roma, Italia E. Millosevich 307 Nike 5 de marzo, 1891 Niza, Francia A. Charlois 308 Polyxo 31 de marzo, 1891 Marsella, Francia A. Borrelly 309 Fraternitas 16 d'abril, 1891 Viena, Austria J. Palisa 310 Margarita 16 de marzo, 1891 Niza, Francia A. Charlois 311 Claudia 11 de chunio, 1891 Niza, Francia A. Charlois 312 Pierretta 28 d'agosto, 1891 Niza, Francia A. Charlois 313 Chaldaea 30 d'agosto, 1891 Viena, Austria J. Palisa 314 Rosalia 1 de setiembre, 1891 Niza, Francia A. Charlois 315 Constantia 4 de setiembre, 1891 Viena, Austria J. Palisa 316 Goberta 8 de setiembre, 1891 Niza, Francia A. Charlois 317 Roxane 11 de setiembre, 1891 Niza, Francia A. Charlois 318 Magdalena 24 de setiembre, 1891 Niza, Francia A. Charlois 319 Leona 8 d'octubre, 1891 Niza, Francia A. Charlois 320 Katharina 11 d'octubre, 1891 Viena, Austria J. Palisa 321 Florentina 15 d'octubre, 1891 Viena, Austria J. Palisa 322 Phaeo 27 de noviembre, 1891 Marsella, Francia A. Borrelly 323 Brucia 22 d'aviento, 1891 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 324 Bamberga 25 de febrero, 1892 Viena, Austria J. Palisa 325 Heidelberga 4 de marzo, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 326 Tamara 19 de marzo, 1892 Viena, Austria J. Palisa 327 Columbia 22 de marzo, 1892 Niza, Francia A. Charlois 328 Gudrun 18 de marzo, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 329 Svea 21 de marzo, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 330 Adalberta 2 de febrero, 1910 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 331 Etheridgea 1 d'abril, 1892 Niza, Francia A. Charlois 332 Siri 19 de marzo, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 333 Badenia 22 d'agosto, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 334 Chicago 23 d'agosto, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 335 Roberta 1 de setiembre, 1892 Heidelberg, Alemanya A. Staus 336 Lacadiera 19 de setiembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 337 Devosa 22 de setiembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 338 Budrosa 25 de setiembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 339 Dorothea 25 de setiembre, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 340 Eduarda 25 de setiembre, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 341 California 25 de setiembre, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 342 Endymion 17 d'octubre, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 343 Ostara 15 de noviembre, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 344 Desiderata 15 de noviembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 345 Tercidina 23 de noviembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 346 Hermentaria 25 de noviembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 347 Pariana 28 de noviembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 348 May 28 de noviembre, 1892 Niza, Francia A. Charlois 349 Dembowska 9 d'aviento, 1892 Niza, Francia A. Charlois 350 Ornamenta 14 d'aviento, 1892 Niza, Francia A. Charlois 351 Yrsa 16 d'aviento, 1892 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 352 Gisela 12 de chinero, 1893 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 353 Ruperto-Carola 16 de chinero, 1893 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 354 Eleonora 17 de chinero, 1893 Niza, Francia A. Charlois 355 Gabriella 20 de chinero, 1893 Niza, Francia A. Charlois 356 Liguria 21 de chinero, 1893 Niza, Francia A. Charlois 357 Ninina 11 de febrero, 1893 Niza, Francia A. Charlois 358 Apollonia 8 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 359 Georgia 10 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 360 Carlova 11 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 361 Bononia 11 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 362 Havnia 12 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 363 Padua 17 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 364 Isara 19 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 365 Corduba 21 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 366 Vincentina 21 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 367 Amicitia 19 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 368 Haidea 19 de marzo, 1893 Niza, Francia A. Charlois 369 Aëria 14 de chulio, 1893 Marsella, Francia A. Borrelly 370 Modestia 14 de chulio, 1893 Niza, Francia A. Charlois 371 Bohemia 16 de chulio, 1893 Niza, Francia A. Charlois 372 Palma 19 d'agosto, 1893 Niza, Francia A. Charlois 373 Melusina 15 de setiembre, 1893 Niza, Francia A. Charlois 374 Burgundia 18 de setiembre, 1893 Niza, Francia A. Charlois 375 Ursula 18 de setiembre, 1893 Niza, Francia A. Charlois 376 Geometria 18 de setiembre, 1893 Niza, Francia A. Charlois 377 Campania 20 de setiembre, 1893 Niza, Francia A. Charlois 378 Holmia 6 d'aviento, 1893 Niza, Francia A. Charlois 379 Huenna 8 de chinero, 1894 Niza, Francia A. Charlois 380 Fiducia 8 de chinero, 1894 Niza, Francia A. Charlois 381 Myrrha 10 de chinero, 1894 Niza, Francia A. Charlois 382 Dodona 29 de chinero, 1894 Niza, Francia A. Charlois 383 Janina 29 de chinero, 1894 Niza, Francia A. Charlois 384 Burdigala 11 de febrero, 1894 Bordeus, Francia F. Courty 385 Ilmatar 1 de marzo, 1894 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 386 Siegena 1 de marzo, 1894 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 387 Aquitania 5 de marzo, 1894 Bordeus, Francia F. Courty 388 Charybdis 7 de marzo, 1894 Niza, Francia A. Charlois 389 Industria 8 de marzo, 1894 Niza, Francia A. Charlois 390 Alma 24 de marzo, 1894 París, Francia G. Bigourdan 391 Ingeborg 1 de noviembre, 1894 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 392 Wilhelmina 4 de noviembre, 1894 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 393 Lampetia 4 de noviembre, 1894 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 394 Arduina 19 de noviembre, 1894 Marsella, Francia A. Borrelly 395 Delia 30 de noviembre, 1894 Niza, Francia A. Charlois 396 Aeolia 1 d'aviento, 1894 Niza, Francia A. Charlois 397 Vienna 19 d'aviento, 1894 Niza, Francia A. Charlois 398 Admete 28 d'aviento, 1894 Niza, Francia A. Charlois 399 Persephone 23 de febrero, 1895 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 400 Ducrosa 15 de marzo, 1895 Niza, Francia A. Charlois

401–500 edit 401 Ottilia 16 de marzo, 1895 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 402 Chloë 21 de marzo, 1895 Niza, Francia A. Charlois 403 Cyane 18 de marzo, 1895 Niza, Francia A. Charlois 404 Arsinoë 20 de chunio, 1895 Niza, Francia A. Charlois 405 Thia 23 de chulio, 1895 Niza, Francia A. Charlois 406 Erna 22 d'agosto, 1895 Niza, Francia A. Charlois 407 Arachne 13 d'octubre, 1895 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 408 Fama 13 d'octubre, 1895 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 409 Aspasia 9 d'aviento, 1895 Niza, Francia A. Charlois 410 Chloris 7 de chinero, 1896 Niza, Francia A. Charlois 411 Xanthe 7 de chinero, 1896 Niza, Francia A. Charlois 412 Elisabetha 7 de chinero, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 413 Edburga 7 de chinero, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 414 Liriope 16 de chinero, 1896 Niza, Francia A. Charlois 415 Palatia 7 de febrero, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 416 Vaticana 4 de marzo, 1896 Niza, Francia A. Charlois 417 Suevia 6 de marzo, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 418 Alemannia 7 de setiembre, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 419 Aurelia 7 de setiembre, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 420 Bertholda 7 de setiembre, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 421 Zähringia 7 de setiembre, 1896 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 422 Berolina 8 d'octubre, 1896 Berlín, Alemanya G. Witt 423 Diotima 7 d'aviento, 1896 Niza, Francia A. Charlois 424 Gratia 31 d'aviento, 1896 Niza, Francia A. Charlois 425 Cornelia 28 d'aviento, 1896 Niza, Francia A. Charlois 426 Hippo 25 d'agosto, 1897 Niza, Francia A. Charlois 427 Galene 27 d'agosto, 1897 Niza, Francia A. Charlois 428 Monachia 18 de noviembre, 1897 Múnic, Alemanya W. Villiger 429 Lotis 23 de noviembre, 1897 Niza, Francia A. Charlois 430 Hybris 18 d'aviento, 1897 Niza, Francia A. Charlois 431 Nephele 18 d'aviento, 1897 Niza, Francia A. Charlois 432 Pythia 18 d'aviento, 1897 Niza, Francia A. Charlois 433 Eros 13 d'agosto, 1898 Berlín, Alemanya G. Witt 434 Hungaria 11 de setiembre, 1898 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 435 Ella 11 de setiembre, 1898 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 436 Patricia 13 de setiembre, 1898 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 437 Rhodia 16 de chulio, 1898 Niza, Francia A. Charlois 438 Zeuxo 8 de noviembre, 1898 Niza, Francia A. Charlois 439 Ohio 31 d'octubre, 1898 Mon Hamilton, California (Observatorio Lick) E. F. Coddington 440 Theodora 13 d'octubre, 1898 Mon Hamilton, California (Observatorio Lick) E. F. Coddington 441 Bathilde 8 d'aviento, 1898 Niza, Francia A. Charlois 442 Eichsfeldia 15 de febrero, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 443 Photographica 17 de febrero, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 444 Gyptis 31 de marzo, 1899 Marsella, Francia J. Coggia 445 Edna 2 d'octubre, 1899 Mon Hamilton, California (Observatorio Lick) E. F. Coddington 446 Aeternitas 27 d'octubre, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 447 Valentine 27 d'octubre, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 448 Natalie 27 d'octubre, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 449 Hamburga 31 d'octubre, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 450 Brigitta 10 d'octubre, 1899 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 451 Patientia 4 d'aviento, 1899 Niza, Francia A. Charlois 452 Hamiltonia 6 d'aviento, 1899 Mon Hamilton, California (Observatorio Lick) J. E. Keeler 453 Tea 22 de febrero, 1900 Niza, Francia A. Charlois 454 Mathesis 28 de marzo, 1900 Heidelberg, Alemanya A. Schwassmann 455 Bruchsalia 22 de marzo, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 456 Abnoba 4 de chunio, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 457 Alleghenia 15 de setiembre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 458 Hercynia 21 de setiembre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Schwassmann 459 Signe 22 d'octubre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 460 Scania 22 d'octubre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 461 Saskia 22 d'octubre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 462 Eriphyla 22 d'octubre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 463 Lola 31 d'octubre, 1900 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 464 Megaira 9 de chinero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 465 Alekto 13 de chinero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 466 Tisiphone 17 de chinero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, L. Carnera 467 Laura 9 de chinero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 468 Lina 18 de chinero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 469 Argentina 20 de febrero, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 470 Kilia 21 d'abril, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 471 Papagena 7 de chunio, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 472 Roma 11 de chulio, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 473 Nolli 13 de febrero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 474 Prudentia 13 de febrero, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 475 Ocllo 14 d'agosto, 1901 Arequipa, Peru D. Stewart 476 Hedwig 17 d'agosto, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 477 Italia 23 d'agosto, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 478 Tergeste 21 de setiembre, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 479 Caprera 12 de noviembre, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 480 Hansa 21 de marzo, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, L. Carnera 481 Emita 12 de febrero, 1902 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 482 Petrina 3 de marzo, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 483 Seppina 4 de marzo, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 484 Pittsburghia 29 d'abril, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 485 Genua 7 de marzo, 1902 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 486 Cremona 11 de marzo, 1902 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 487 Venetia 9 de chulio, 1902 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 488 Kreusa 26 de chunio, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, L. Carnera 489 Comacina 2 de setiembre, 1902 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 490 Veritas 3 de setiembre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 491 Carina 3 de setiembre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 492 Gismonda 3 de setiembre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 493 Griseldis 7 de setiembre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 494 Virtus 7 d'octubre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 495 Eulalia 25 d'octubre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 496 Gryphia 25 d'octubre, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 497 Iva 4 de noviembre, 1902 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 498 Tokio 2 d'aviento, 1902 Niza, Francia A. Charlois 499 Venusia 24 d'aviento, 1902 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 500 Selinur 16 de chinero, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf

501–600 edit 501 Urhixidur 18 de chinero, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 502 Sigune 19 de chinero, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 503 Evelyn 19 de chinero, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 504 Cora 30 de chunio, 1902 Arequipa, Perú S. I. Bailey 505 Cava 21 d'agosto, 1902 Arequipa, Perú R. H. Frost 506 Marion 17 de febrero, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 507 Laodica 19 de febrero, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 508 Princetonia 20 d'abril, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 509 Iolanda 28 d'abril, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 510 Mabella 20 de marzo, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 511 Davida 30 de marzo, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 512 Taurinensis 23 de chunio, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 513 Centesima 24 d'agosto, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 514 Armida 24 d'agosto, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 515 Athalia 20 de setiembre, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 516 Amherstia 20 de setiembre, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 517 Edith 22 de setiembre, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 518 Halawe 20 d'octubre, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 519 Sylvania 20 d'octubre, 1903 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 520 Franziska 27 d'octubre, 1903 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, P. Götz 521 Brixia 10 de chinero, 1904 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 522 Helga 10 de chinero, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 523 Ada 27 de chinero, 1904 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 524 Fidelio 14 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 525 Adelaide 21 d'octubre, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 526 Jena 14 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 527 Euryanthe 20 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 528 Rezia 20 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 529 Preziosa 20 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 530 Turandot 11 d'abril, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 531 Zerlina 12 d'abril, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 532 Herculina 20 d'abril, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 533 Sara 19 d'abril, 1904 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 534 Nassovia 19 d'abril, 1904 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 535 Montague 7 de marzo, 1904 Heidelberg, Alemanya R. S. Dugan 536 Merapi 11 de marzo, 1904 Washington, D.C. G. H. Peters 537 Pauly 7 de chulio, 1904 Niza, Francia A. Charlois 538 Friederike 18 de chulio, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 539 Pamina 2 d'agosto, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 540 Rosamunde 3 d'agosto, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 541 Deborah 4 d'agosto, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 542 Susanna 15 d'agosto, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz, A. Kopff 543 Charlotte 11 de setiembre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 544 Jetta 11 de setiembre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 545 Messalina 3 d'octubre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 546 Herodias 10 d'octubre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 547 Praxedis 14 d'octubre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 548 Kressida 14 d'octubre, 1904 Heidelberg, Alemanya P. Götz 549 Jessonda 15 de noviembre, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 550 Senta 16 de noviembre, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 551 Ortrud 16 de noviembre, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 552 Sigelinde 14 d'aviento, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 553 Kundry 27 d'aviento, 1904 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 554 Peraga 8 de chinero, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 555 Norma 14 de chinero, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 556 Phyllis 8 de chinero, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 557 Violetta 26 de chinero, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 558 Carmen 9 de febrero, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 559 Nanon 8 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 560 Delila 13 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 561 Ingwelde 26 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 562 Salome 3 d'abril, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 563 Suleika 6 d'abril, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 564 Dudu 9 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 565 Marbachia 9 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 566 Stereoskopia 28 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 567 Eleutheria 28 de marzo, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 568 Cheruskia 26 de chulio, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 569 Misa 27 de chulio, 1905 Viena, Austria J. Palisa 570 Kythera 30 de chulio, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 571 Dulcinea 4 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 572 Rebekka 19 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 573 Recha 19 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 574 Reginhild 19 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 575 Renate 19 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 576 Emanuela 22 de setiembre, 1905 Heidelberg, Alemanya P. Götz 577 Rhea 20 d'octubre, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 578 Happelia 1 de noviembre, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 579 Sidonia 3 de noviembre, 1905 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 580 Selene 17 d'aviento, 1905 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 581 Tauntonia 24 d'aviento, 1905 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 582 Olympia 23 de chinero, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 583 Klotilde 31 d'aviento, 1905 Viena, Austria J. Palisa 584 Semiramis 15 de chinero, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 585 Bilkis 16 de febrero, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 586 Thekla 21 de febrero, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 587 Hypsipyle 22 de febrero, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 588 Achilles 22 de febrero, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 589 Croatia 3 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 590 Tomyris 4 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 591 Irmgard 14 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 592 Bathseba 18 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 593 Titania 20 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 594 Mireille 27 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 595 Polyxena 27 de marzo, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 596 Scheila 21 de febrero, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 597 Bandusia 16 d'abril, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 598 Octavia 13 d'abril, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 599 Luisa 25 d'abril, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 600 Musa 14 de chunio, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf

601–700 edit 601 Nerthus 21 de chunio, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 602 Marianna 16 de febrero, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 603 Timandra 16 de febrero, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 604 Tekmessa 16 de febrero, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 605 Juvisia 27 d'agosto, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 606 Brangäne 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 607 Jenny 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 608 Adolfine 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 609 Fulvia 24 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 610 Valeska 26 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 611 Valeria 24 de setiembre, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 612 Veronika 8 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 613 Ginevra 11 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 614 Pia 11 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 615 Roswitha 11 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 616 Elly 17 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 617 Patroclus 17 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 618 Elfriede 17 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya K. Lohnert 619 Triberga 22 d'octubre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 620 Drakonia 26 d'octubre, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 621 Werdandi 11 de noviembre, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 622 Esther 13 de noviembre, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 623 Chimaera 22 de chinero, 1907 Heidelberg, Alemanya K. Lohnert 624 Hektor 10 de febrero, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 625 Xenia 11 de febrero, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 626 Notburga 11 de febrero, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 627 Charis 4 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 628 Christine 7 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 629 Bernardina 7 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 630 Euphemia 7 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 631 Philippina 21 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 632 Pyrrha 5 d'abril, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 633 Zelima 12 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 634 Ute 12 de marzo, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 635 Vundtia 9 de chunio, 1907 Heidelberg, Alemanya K. Lohnert 636 Erika 8 de febrero, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 637 Chrysothemis 11 de marzo, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 638 Moira 5 de marzo, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 639 Latona 19 de chulio, 1907 Heidelberg, Alemanya K. Lohnert 640 Brambilla 29 d'agosto, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 641 Agnes 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 642 Clara 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 643 Scheherezade 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 644 Cosima 7 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 645 Agrippina 13 de setiembre, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 646 Kastalia 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 647 Adelgunde 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 648 Pippa 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 649 Josefa 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 650 Amalasuntha 4 d'octubre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 651 Antikleia 4 d'octubre, 1907 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 652 Jubilatrix 4 de noviembre, 1907 Viena, Austria J. Palisa 653 Berenike 27 de noviembre, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 654 Zelinda 4 de chinero, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 655 Briseïs 4 de noviembre, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 656 Beagle 22 de chinero, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 657 Gunlöd 23 de chinero, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 658 Asteria 23 de chinero, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 659 Nestor 23 de marzo, 1908 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 660 Crescentia 8 de chinero, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 661 Cloelia 22 de febrero, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 662 Newtonia 30 de marzo, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 663 Gerlinde 24 de chunio, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 664 Judith 24 de chunio, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 665 Sabine 22 de chulio, 1908 Heidelberg, Alemanya W. Lorenz 666 Desdemona 23 de chulio, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 667 Denise 23 de chulio, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 668 Dora 27 de chulio, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 669 Kypria 20 d'agosto, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 670 Ottegebe 20 d'agosto, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 671 Carnegia 21 de setiembre, 1908 Viena, Austria J. Palisa 672 Astarte 21 de setiembre, 1908 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 673 Edda 20 de setiembre, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 674 Rachele 28 d'octubre, 1908 Heidelberg, Alemanya W. Lorenz 675 Ludmilla 30 d'agosto, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 676 Melitta 16 de chinero, 1909 Greenwich, Anglaterra P. Melotte 677 Aaltje 18 de chinero, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 678 Fredegundis 22 de chinero, 1909 Heidelberg, Alemanya W. Lorenz 679 Pax 28 de chinero, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 680 Genoveva 22 d'abril, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 681 Gorgo 13 de marzo, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 682 Hagar 17 de chunio, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 683 Lanzia 23 de chulio, 1909 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 684 Hildburg 8 d'agosto, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 685 Hermia 12 d'agosto, 1909 Heidelberg, Alemanya W. Lorenz 686 Gersuind 15 d'agosto, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 687 Tinette 16 d'agosto, 1909 Viena, Austria J. Palisa 688 Melanie 25 d'agosto, 1909 Viena, Austria J. Palisa 689 Zita 12 de setiembre, 1909 Viena, Austria J. Palisa 690 Wratislavia 16 d'octubre, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 691 Lehigh 11 d'aviento, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 692 Hippodamia 5 de noviembre, 1901 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf, A. Kopff 693 Zerbinetta 21 de setiembre, 1909 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 694 Ekard 7 de noviembre, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 695 Bella 7 de noviembre, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 696 Leonora 10 de chinero, 1910 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 697 Galilea 14 de febrero, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 698 Ernestina 5 de marzo, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 699 Hela 5 de chunio, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 700 Auravictrix 5 de chunio, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich

701–800 edit 701 Oriola 12 de chulio, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 702 Alauda 16 de chulio, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 703 Noëmi 3 d'octubre, 1910 Viena, Austria J. Palisa 704 Interamnia 2 d'octubre, 1910 Teramo, Italia V. Cerulli 705 Erminia 6 d'octubre, 1910 Heidelberg, Alemanya E. Ernst 706 Hirundo 9 d'octubre, 1910 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 707 Steïna 22 d'aviento, 1910 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 708 Raphaela 3 de febrero, 1911 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 709 Fringilla 3 de febrero, 1911 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 710 Gertrud 28 de febrero, 1911 Viena, Austria J. Palisa 711 Marmulla 1 de marzo, 1911 Viena, Austria J. Palisa 712 Boliviana 19 de marzo, 1911 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 713 Luscinia 18 d'abril, 1911 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 714 Ulula 18 de marzo, 1911 Heidelberg, Alemanya J. Helffrich 715 Transvaalia 22 d'abril, 1911 Johannesburg, Sudafrica H. E. Wood 716 Berkeley 30 de chulio, 1911 Viena, Austria J. Palisa 717 Wisibada 26 d'agosto, 1911 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 718 Erida 29 de setiembre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 719 Albert 3 d'octubre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 720 Bohlinia 18 d'octubre, 1911 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 721 Tabora 18 d'octubre, 1911 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 722 Frieda 18 d'octubre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 723 Hammonia 21 d'octubre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 724 Hapag 21 d'octubre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 725 Amanda 21 d'octubre, 1911 Viena, Austria J. Palisa 726 Joëlla 22 de noviembre, 1911 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 727 Nipponia 11 de febrero, 1912 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 728 Leonisis 16 de febrero, 1912 Viena, Austria J. Palisa 729 Watsonia 9 de febrero, 1912 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 730 Athanasia 10 d'abril, 1912 Viena, Austria J. Palisa 731 Sorga 15 d'abril, 1912 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 732 Tjilaki 15 d'abril, 1912 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 733 Mocia 16 de setiembre, 1912 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 734 Benda 11 d'octubre, 1912 Viena, Austria J. Palisa 735 Marghanna 9 d'aviento, 1912 Heidelberg, Alemanya H. Vogt 736 Harvard 16 de noviembre, 1912 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 737 Arequipa 7 d'aviento, 1912 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 738 Alagasta 7 de chinero, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 739 Mandeville 7 de febrero, 1913 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 740 Cantabia 10 de febrero, 1913 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 741 Botolphia 10 de febrero, 1913 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 742 Edisona 23 de febrero, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 743 Eugenisis 25 de febrero, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 744 Aguntina 26 de febrero, 1913 Viena, Austria J. Rheden 745 Mauritia 1 de marzo, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 746 Marlu 1 de marzo, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 747 Winchester 7 de marzo, 1913 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 748 Simeïsa 14 de marzo, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 749 Malzovia 5 d'abril, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 750 Oskar 28 d'abril, 1913 Viena, Austria J. Palisa 751 Faïna 28 d'abril, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 752 Sulamitis 30 d'abril, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 753 Tiflis 30 d'abril, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 754 Malabar 22 d'agosto, 1906 Heidelberg, Alemanya A. Kopff 755 Quintilla 6 d'abril, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 756 Lilliana 26 d'abril, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 757 Portlandia 30 de setiembre, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 758 Mancunia 18 de marzo, 1912 Johannesburg, Sudafrica H. E. Wood 759 Vinifera 26 d'agosto, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 760 Massinga 28 d'agosto, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 761 Brendelia 8 de setiembre, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 762 Pulcova 3 de setiembre, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 763 Cupido 25 de setiembre, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 764 Gedania 26 de setiembre, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 765 Mattiaca 26 de setiembre, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 766 Moguntia 29 de setiembre, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 767 Bondia 23 de setiembre, 1913 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 768 Struveana 4 d'octubre, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 769 Tatjana 6 d'octubre, 1913 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 770 Bali 31 d'octubre, 1913 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 771 Libera 21 de noviembre, 1913 Viena, Austria J. Rheden 772 Tanete 19 d'aviento, 1913 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 773 Irmintraud 22 d'aviento, 1913 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 774 Armor 19 d'aviento, 1913 París, Francia C. le Morvan 775 Lumière 6 de chinero, 1914 Niza, Francia J. Lagrula 776 Berbericia 24 de chinero, 1914 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 777 Gutemberga 24 de chinero, 1914 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 778 Theobalda 25 de chinero, 1914 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 779 Nina 25 de chinero, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 780 Armenia 25 de chinero, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 781 Kartvelia 25 de chinero, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 782 Montefiore 18 de marzo, 1914 Viena, Austria J. Palisa 783 Nora 18 de marzo, 1914 Viena, Austria J. Palisa 784 Pickeringia 20 de marzo, 1914 Winchester, Massachusetts J. H. Metcalf 785 Zwetana 30 de marzo, 1914 Heidelberg, Alemanya A. Massinger 786 Bredichina 20 d'abril, 1914 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 787 Moskva 20 d'abril, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 788 Hohensteina 28 d'abril, 1914 Heidelberg, Alemanya F. Kaiser 789 Lena 24 de chunio, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 790 Pretoria 16 de chinero, 1912 Johannesburg, Sudafrica H. E. Wood 791 Ani 29 de chunio, 1914 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 792 Metcalfia 20 de marzo, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf 793 Arizona 9 d'abril, 1907 Flagstaff, Arizona P. Lowell 794 Irenaea 27 d'agosto, 1914 Viena, Austria J. Palisa 795 Fini 26 de setiembre, 1914 Viena, Austria J. Palisa 796 Sarita 15 d'octubre, 1914 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 797 Montana 17 de noviembre, 1914 Bergedorf, Alemanya H. Thiele 798 Ruth 21 de noviembre, 1914 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 799 Gudula 9 de marzo, 1915 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 800 Kressmannia 20 de marzo, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf

801–900 edit 801 Helwerthia 20 de marzo, 1915 Observatorio de Heidelberg-Königstuhl, Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 802 Epyaxa 20 de marzo, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 803 Picka 21 de marzo, 1915 Observatorio de Viena, Viena, Austria J. Palisa 804 Hispania 20 de marzo, 1915 Observatorio Fabra, Barcelona J. Comas Solà 805 Hormuthia 17 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 806 Gyldenia 18 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 807 Ceraskia 18 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 808 Merxia 1 d'octubre, 1901 Heidelberg, Alemanya L. Carnera 809 Lundia 11 d'agosto, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 810 Atossa 8 de setiembre, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 811 Nauheima 8 de setiembre, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 812 Adele 8 de setiembre, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 813 Baumeia 28 de noviembre, 1915 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 814 Tauris 2 de chinero, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 815 Coppelia 2 de febrero, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 816 Juliana 8 de febrero, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 817 Annika 6 de febrero, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 818 Kapteynia 21 de febrero, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 819 Barnardiana 3 de marzo, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 820 Adriana 30 de marzo, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 821 Fanny 31 de marzo, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 822 Lalage 31 de marzo, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 823 Sisigambis 31 de marzo, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 824 Anastasia 25 de marzo, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 825 Tanina 27 de marzo, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 826 Henrika 28 d'abril, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 827 Wolfiana 29 d'agosto, 1916 Viena, Austria J. Palisa 828 Lindemannia 29 d'agosto, 1916 Viena, Austria J. Palisa 829 Academia 25 d'agosto, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 830 Petropolitana 25 d'agosto, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 831 Stateira 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 832 Karin 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 833 Monica 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 834 Burnhamia 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 835 Olivia 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 836 Jole 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 837 Schwarzschilda 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 838 Seraphina 24 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 839 Valborg 24 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 840 Zenobia 25 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 841 Arabella 1 d'octubre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 842 Kerstin 1 d'octubre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 843 Nicolaia 30 de setiembre, 1916 Bergedorf H. Thiele 844 Leontina 1 d'octubre, 1916 Viena, Austria J. Rheden 845 Naëma 16 de noviembre, 1916 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 846 Lipperta 26 de noviembre, 1916 Bergedorf K. Gyllenberg 847 Agnia 2 de setiembre, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 848 Inna 5 de setiembre, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 849 Ara 9 de febrero, 1912 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 850 Altona 27 de marzo, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 851 Zeissia 2 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 852 Wladilena 2 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 853 Nansenia 2 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 854 Frostia 3 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 855 Newcombia 3 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 856 Backlunda 3 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 857 Glasenappia 6 d'abril, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 858 El Djezaïr 26 de marzo, 1916 Alcher, Alcheria F. Sy 859 Bouzaréah 2 d'octubre, 1916 Alcher, Alcheria F. Sy 860 Ursina 22 de chinero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 861 Aïda 22 de chinero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 862 Francia 28 de chinero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 863 Benkoela 9 de febrero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 864 Aase 30 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 865 Zubaida 15 de febrero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 866 Fatme 25 de febrero, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 867 Kovacia 25 de febrero, 1917 Viena, Austria J. Palisa 868 Lova 26 d'abril, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 869 Mellena 9 de marzo, 1917 Bergedorf, Alemanya R. Schorr 870 Manto 12 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 871 Amneris 14 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 872 Holda 21 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 873 Mechthild 21 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 874 Rotraut 25 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 875 Nymphe 19 de marzo, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 876 Scott 20 de chunio, 1917 Viena, Austria J. Palisa 877 Walküre 13 de setiembre, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 878 Mildred 6 de setiembre, 1916 Observatorio Mount Wilson, California S. B. Nicholson 879 Ricarda 22 de chulio, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 880 Herba 22 de chulio, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 881 Athene 22 de chulio, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 882 Swetlana 15 d'agosto, 1917 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 883 Matterania 14 de setiembre, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 884 Priamus 22 de setiembre, 1917 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 885 Ulrike 23 de setiembre, 1917 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 886 Washingtonia 16 de noviembre, 1917 Washington, D.C. G. H. Peters 887 Alinda 3 de chinero, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 888 Parysatis 2 de febrero, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 889 Erynia 5 de marzo, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 890 Waltraut 11 de marzo, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 891 Gunhild 17 de marzo, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 892 Seeligeria 31 de marzo, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 893 Leopoldina 31 de marzo, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 894 Erda 4 de chunio, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 895 Helio 11 de chulio, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 896 Sphinx 1 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 897 Lysistrata 3 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 898 Hildegard 3 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 899 Jokaste 3 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 900 Rosalinde 10 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf

901–1000 edit 901 Brunsia 30 d'agosto, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 902 Probitas 3 de setiembre, 1918 Viena, Austria J. Palisa 903 Nealley 13 de setiembre, 1918 Viena, Austria J. Palisa 904 Rockefellia 29 d'octubre, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 905 Universitas 30 d'octubre, 1918 Bergedorf, Alemanya A. Schwassmann 906 Repsolda 30 d'octubre, 1918 Bergedorf, Alemanya A. Schwassmann 907 Rhoda 12 de noviembre, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 908 Buda 30 de noviembre, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 909 Ulla 7 de febrero, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 910 Anneliese 1 de marzo, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 911 Agamemnon 19 de marzo, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 912 Maritima 27 d'abril, 1919 Bergedorf, Alemanya A. Schwassmann 913 Otila 19 de marzo, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 914 Palisana 14 de chulio, 1919 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 915 Cosette 14 d'aviento, 1918 Alcher, Alcheria F. Gonnessiat 916 America 7 d'agosto, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 917 Lyka 5 de setiembre, 1915 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 918 Itha 12 d'agosto, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 919 Ilsebill 30 d'octubre, 1918 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 920 Rogeria 1 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 921 Jovita 4 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 922 Schlutia 18 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 923 Herluga 30 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 924 Toni 20 d'octubre, 1919 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 925 Alphonsina 13 de chinero, 1920 Barcelona J. Comas Solà 926 Imhilde 15 de febrero, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 927 Ratisbona 16 de febrero, 1920 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 928 Hildrun 23 de febrero, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 929 Algunde 10 de marzo, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 930 Westphalia 10 de marzo, 1920 Bergedorf, Alemanya W. Baade 931 Whittemora 19 de marzo, 1920 Alcher, Alcheria F. Gonnessiat 932 Hooveria 23 de marzo, 1920 Viena, Austria J. Palisa 933 Susi 10 de febrero, 1927 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 934 Thüringia 15 d'agosto, 1920 Bergedorf, Alemanya W. Baade 935 Clivia 7 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 936 Kunigunde 8 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 937 Bethgea 12 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 938 Chlosinde 9 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 939 Isberga 4 d'octubre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 940 Kordula 10 d'octubre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 941 Murray 10 d'octubre, 1920 Viena, Austria J. Palisa 942 Romilda 11 d'octubre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 943 Begonia 20 d'octubre, 1920 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 944 Hidalgo 31 d'octubre, 1920 Bergedorf, Alemanya W. Baade 945 Barcelona 3 de febrero, 1921 Barcelona J. Comas Solà 946 Poësia 11 de febrero, 1921 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 947 Monterosa 8 de febrero, 1921 Bergedorf, Alemanya A. Schwassmann 948 Jucunda 3 de marzo, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 949 Hel 11 de marzo, 1921 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 950 Ahrensa 11 d'abril, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 951 Gaspra 30 de chulio, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 952 Caia 27 d'octubre, 1916 Observatorio Simeiz, Crimea G. N. Neujmin 953 Painleva 29 d'abril, 1921 Alcher, Alcheria B. Jekhovsky 954 Li 4 d'agosto, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 955 Alstede 5 d'agosto, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 956 Elisa 8 d'agosto, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 957 Camelia 7 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 958 Asplinda 28 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 959 Arne 30 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 960 Birgit 1 d'octubre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 961 Gunnie 10 d'octubre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 962 Aslög 25 d'octubre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 963 Iduberga 26 d'octubre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 964 Subamara 27 d'octubre, 1921 Viena, Austria J. Palisa 965 Angelica 4 de noviembre, 1921 La Plata, Archentina J. Hartmann 966 Muschi 9 de noviembre, 1921 Bergedorf, Alemanya W. Baade 967 Helionape 9 de noviembre, 1921 Bergedorf, Alemanya W. Baade 968 Petunia 24 de noviembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 969 Leocadia 5 de noviembre, 1921 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 970 Primula 29 de noviembre, 1921 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 971 Alsatia 23 de noviembre, 1921 Niza, Francia A. Schaumasse 972 Cohnia 18 de chinero, 1922 Heidelberg, Alemanya M. F. Wolf 973 Aralia 18 de marzo, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 974 Lioba 18 de marzo, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 975 Perseverantia 27 de marzo, 1922 Viena, Austria J. Palisa 976 Benjamina 27 de marzo, 1922 Alcher, Alcheria B. Jekhovsky 977 Philippa 6 d'abril, 1922 Alcher, Alcheria B. Jekhovsky 978 Aidamina 18 de marzo, 1922 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 979 Ilsewa 29 de chunio, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 980 Anacostia 21 de noviembre, 1921 Washington, DC G. H. Peters 981 Martina 23 de setiembre, 1917 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 982 Franklina 21 de marzo, 1922 Johannesburg, Sudafrica H. E. Wood 983 Gunila 30 de chulio, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 984 Gretia 27 d'agosto, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 985 Rosina 14 d'octubre, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 986 Amelia 19 d'octubre, 1922 Barcelona J. Comas Solà 987 Wallia 23 d'octubre, 1922 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 988 Appella 10 de noviembre, 1922 Alcher, Alcheria B. Jekhovsky 989 Schwassmannia 18 de noviembre, 1922 Bergedorf, Alemanya A. Schwassmann 990 Yerkes 23 de noviembre, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatorio Yerkes) G. Van Biesbroeck 991 McDonalda 24 d'octubre, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatorio Yerkes) O. Struve 992 Swasey 14 de noviembre, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatorio Yerkes) O. Struve 993 Moultona 12 de chinero, 1923 Williams Bay, Wisconsin (Observatorio Yerkes) G. Van Biesbroeck 994 Otthild 18 de marzo, 1923 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 995 Sternberga 8 de chunio, 1923 Observatorio Simeiz, Crimea S. Beljavskij 996 Hilaritas 21 de marzo, 1923 Viena, Austria J. Palisa 997 Priska 12 de chulio, 1923 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 998 Bodea 6 d'agosto, 1923 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 999 Zachia 9 d'agosto, 1923 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth 1000 Piazzia 12 d'agosto, 1923 Heidelberg, Alemanya K. Reinmuth


Predecesor:
Lista d'asteroides
1–1000
Succesor:
1001–2000