Lista de plantillas d'o Basket Zaragoza 2002

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Ista ye a lista de plantillas d'o Basket Zaragoza 2002 por temporatas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o Basket Zaragoza 2002.

1930/1931 · 2002/2003 · 2003/2004 · 2004/2005 · 2005/2006 · 2006/2007 · 2007/2008 · 2008/2009 · 2009/2010 · 2010/2011 · 2011/2012 · 2012/2013

Plantilla 2002/03[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2002-03
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
P 4 Flag of the United States.svg Hill, Otis 2,04 m. 123 kg Flag of Italy.svg Orlandina Basket
P 7 Flag of the United States.svg Hill, Keith 2,09 m. kg Flag of the Philippines.svg San Miguel Beermen
E 8 Flag of Spain.svg Martínez, Carlos 1,96 m. 95 kg Flag of Spain.svg Tenerife CB
AP 9 Flag of Aragon.svg Ereña, David - m. - kg Cantera
B 10 Flag of Aragon.svg San Miguel, Rodrigo 1,86 m. -kg Cantera
B 11 Flag of Spain.svg Úriz, Ricardo 1,88 m. 80 kg Flag of Spain.svg CB Valladolid
P 12 Flag of Spain.svg García, Mario 2,12 m. -kg Flag of Spain.svg Lucentum Alicante
A 13 Flag of Spain.svg Cargol, Pep 2,03 m. 100 kg Flag of Spain.svg Gijón Baloncesto
E 14 Flag of Spain.svg Panadero, José María 1,96 m. -kg Flag of Spain.svg Cantabria Lobos
P 15 Flag of Brazil.svg Rodrígues, Gastao 2,10 m. 120 kg Flag of Brazil.svg Universo Mina
AP 16 Flag of Spain.svg Murcia, Fran 2,03 m. - kg Flag of Spain.svg CB Gran Canaria
B - Flag of the United States.svg Gilmore, George 1,80 m. 71 kg Flag of Italy.svg Roseto Sharks
P - Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg Ciorciari, Diego 1,85 m. 78 kg Flag of Italy.svg Vip Rimini
A - Flag of the United States.svg Washington, Derrel 1,97 m. - kg
P - Flag of the Czech Republic.svg Petruška, Richard 2,08 m. kg Flag of Italy.svg Orlandina Basket
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Melendo
Preparador(s) Fisico(s)

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

Plantilla
Ultima actualización: 24/06/2017

Plantilla 2003/2004[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Otis Hill Pivot Flag of the United States.svg White Plains 204
5 David Ereña Alero Flag of Aragon.svg Zaragoza 194
7 Benito Doblado Alero Flag of Spain.svg Lebrija (Sevilla) 196
8 Diego Ciorciari Base Flag of Argentina.svg Santa Fe 185
9 Rocky Walls Pivot Flag of the United States.svg - 203
10 Rodrigo San Miguel Base Flag of Aragon.svg Zaragoza 196
11 Javi Mesa Pivot Flag of Spain.svg - 204
12 José Antonio Ferrer Alero Flag of Spain.svg - 202
13 Francesc Sabaté Escolta Flag of Spain.svg - 194
14 Matías Lescano Alero Flag of Argentina.svg Córdoba 196
16 José Ramón Esmorís Ala-Pivot Flag of Spain.svg A Laracha (A Corunya) 204
17 Óscar González Base Flag of Spain.svg Madrit 184

Plantilla 2004/2005[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Antonio Reynolds Pivot Flag of the United States.svg Marietta 200
5 José Luis Galilea Base Flag of Spain.svg Sant Sabastián 187
7 Asier García Pivot Flag of Spain.svg Salamanca 207
8 Diego Ciorciari Base Flag of Argentina.svg Santa Fe 185
9 Javier Terrén
10 Txemi Urtasun Escolta Flag of Spain.svg Pamplona 193
11 Jesús Cilla Alero Flag of Aragon.svg Zaragoza 196
12 José Antonio Ferrer Alero Flag of Spain.svg - 202
13 John Brown Pivot Flag of the United States.svg Miami 205
14 Matías Lescano Alero Flag of Argentina.svg Córdoba 196

Plantilla 2005/2006[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Matías Lescano Escolta Flag of Argentina.svg Córdoba 196
5 Lionel Chalmers Base Flag of the United States.svg Albany (Nueva York) 182
7 Javier Terrén
8 Benito Doblado Alero Flag of Spain.svg Lebrija (Sevilla) 195
9 Oliver Arteaga Pívot Flag of Spain.svg El Hierro 209
10 Billy Keys Base Flag of the United States.svg Chicago 188
11 Alberto Angulo Escolta Flag of Aragon.svg Zaragoza 196
12 Rafael Vidaurreta Pivot Flag of Spain.svg Madrit 206
13 Mario Fernández Base Flag of Spain.svg Barcelona 193
14 Richard Fox Pivot Flag of the United States.svg 211
15 JoJo García Pivot Flag of the United States.svg Flag of Cyprus.svg Las Vegas 206
16 José Ángel Antelo Ala-Pivot Flag of Spain.svg Noya (A Corunya) 203

Plantilla 2006/2007[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Matías Lescano Escolta Flag of Argentina.svg Córdoba 196
5 Hesimu Evans Alero Flag of the United States.svg Nueva York 198
7 Iván García Alero Flag of Spain.svg Barcelona 205
10 Juan Pablo Sartorelli Base Flag of Argentina.svg 193
11 Alberto Angulo Escolta Flag of Aragon.svg Zaragoza 196
12 Rafael Vidaurreta Pivot Flag of Spain.svg Madrit 206
13 Vitor Faverani Pívot Flag of Brazil.svg Paulínia 211
14 Alberto Corbacho Alero Flag of Spain.svg Palma 201
15 JoJo García Pivot Flag of the United States.svg Flag of Cyprus.svg Las Vegas 206
16 Quino Colom Base Flag of Andorra.svg Flag of Spain.svg Andorra la Viella 188

Plantilla 2007/2008[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Matías Lescano Escolta Flag of Argentina.svg Córdoba 196
5 Cuthbert Victor Ala-Pivot Flag of the United States.svg Islas Virchens 198
7 Darren Phillip Ala-Pivot Flag of the United Kingdom.svg Londres 201
8 Lucas Victoriano Base Flag of Argentina.svg San Miguel de Tucumán 190
9 Iván García Alero Flag of Spain.svg Barcelona 205
10 André Turner Base Flag of the United States.svg Memphis 182
12 Howard Brown Alero Flag of the United States.svg 198
13 Paolo Quinteros Escolta Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg Colón 188
14 Óscar González Base Flag of Spain.svg Madrit 184
15 Ondřej Starosta Pivot Flag of the Czech Republic.svg Praga 216
16 Blaž Črešnar Pivot Flag of Slovenia.svg Maribor 214
17 José Antonio Rojas Alero Flag of Spain.svg Málaga 198

Plantilla 2008/2009[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Matías Lescano Escolta Flag of Argentina.svg Córdoba 196
7 Darren Phillip Ala-Pivot Flag of the United Kingdom.svg Londres 201
8 Lucas Victoriano Base Flag of Argentina.svg San Miguel de Tucumán 190
11 Taurean Green Base Flag of the United States.svg Boca Ratón 183
12 Oliver Arteaga Pivot Flag of Spain.svg El Hierro 209
13 Paolo Quinteros Escolta Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg Colón 188
14 Sergio Pérez Alero Flag of Spain.svg Madrit 205
22 Iván García Alero Flag of Spain.svg Barcelona 205
24 Rubén Garcés Pivot Flag of Panama.svg Colón 206
42 Larry Lewis Pivot Flag of the United States.svg Los Angeles 201
44 Roberto Guerra Escolta Flag of Spain.svg Las Palmas 196

Plantilla 2009/2010[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
4 Matías Lescano Escolta Flag of Argentina.svg Córdoba 196
5 Chinemelu Elonu Ala-Pivot Flag of Nigeria.svg 188
7 Darren Phillip Ala-Pivot Flag of the United Kingdom.svg Londres 201
8 Ander Arruti Escolta Flag of Spain.svg Vitoria 190
9 Matt Kiefer Pivot Flag of the United States.svg Indiana 208
10 David Barlow Alero Flag of Australia.svg Melbourne 205
11 Roberto Guerra Escolta Flag of Spain.svg Las Palmas 196
12 Nacho Martín Ala-Pivot Flag of Spain.svg Valladolit 205
13 Paolo Quinteros Escolta Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg Colón 188
14 Pedro Rivero Base Flag of Spain.svg Segovia 186
16 Edu Sánchez Base Flag of Spain.svg 183
19 Fran Robles Base Flag of Spain.svg Málaga 188

Plantilla 2010/2011[editar | editar código]

Num. Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
7 Darren Phillip Ala-Pivot Flag of the United Kingdom.svg Londres 201
9 Sam Van Rossom Base Flag of Belgium.svg Gant 188
10 Rafael Hettsheimeir Pibot Flag of Brazil.svg Araçatuba 208
11 Jorge Cano Ala-Pivot Flag of Aragon.svg Zaragoza 200
13 Paolo Quinteros Escolta Flag of Argentina.svg Flag of Italy.svg Colón 188
15 Adam Chubb Pivot Flag of the United States.svg Harrisburg 207
20 David Barlow Alero Flag of Australia.svg Melbourne 205
21 Joan Riera Base Flag of the Balearic Islands.svg Palma 188
31 Andrés Miso Escolta Flag of Spain.svg Madrit 199
33 Chad Toppert Alero Flag of the United States.svg Flag of Germany.svg Albuquerque 201
34 Pablo Aguilar Ala-Pívot Flag of Andalusia.svg Granada 203

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2011-12
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
E 8 Flag of the United States.svg Wright, Bracey 1,91 m. 91 kg Flag of Croatia.svg Cedevita de Zagreb
B 9 Flag of Belgium.svg Van Rossom, Sam 1,88 m. - kg Flag of Italy.svg Victoria Libertas Pesaro
P 10 Flag of Brazil.svg Hettsheimeir, Rafael 2,08 m. 120 kg Flag of Spain.svg Lleida Bàsquet
E 11 Flag of Iceland.svg Stefánsson, Jón Arnór 1,96 m. 95 kg Flag of Spain.svg CB Granada
A 12 Flag of Spain.svg Almazán, Pablo 2,00 m. 100 kg Flag of Spain.svg Unicaja de Málaga
B 16 Flag of Spain.svg Cabezas, Carlos 1,86 m. 92 kg Flag of Russia.svg Khimki BC
P 21 Flag of the United Kingdom.svg Archibald, Robert 2,11 m. 110 kg Flag of Spain.svg Unicaja de Málaga
P 31 Flag of Spain.svg Fontet, Albert 2,12 m. kg Flag of Spain.svg Baloncesto León
A 33 Flag of the United States.svg Flag of Germany.svg Toppert, Chad 2,01 m. -kg Flag of the United States.svg New Mexico Thunderbirds
AP 34 Flag of Spain.svg Aguilar, Pablo 2,03 m. -kg Flag of Spain.svg Real Madrid
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Iván Carrascón
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 07-12-2017

Altas[editar | editar código]

Altas 2011-12
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste Referencia
Flag of the United States.svg Bracey Wright Escolta Flag of Croatia.svg Cedevita de Zagreb
Achent libre.
0 €
Referencia
Flag of Iceland.svg Jón Arnór Stefánsson Escolta Flag of Spain.svg CB Granada
Achent libre.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Jacob Burtschi Alero Flag of Germany.svg Phoenix Hagen
Achent libre.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Pablo Almazán Alero Flag of Spain.svg Unicaja de Málaga
Achent libre.
0 €
Referencia
Flag of the United Kingdom.svg Robert Archibald Pivot Flag of Spain.svg Unicaja de Málaga
Achent libre.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Albert Fontet Pivot Flag of Spain.svg Baloncesto León
Achent libre.
0 €
Referencia

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2011-12
Chugadors Posición Destino Tipo Cobro Referencia
Flag of Spain.svg Joan Riera Base Flag of Spain.svg Basquet Mallorca
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Andrés Miso Escolta Flag of Spain.svg UCAM Murcia
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of Argentina.svg Paolo Quinteros Alero Flag of Argentina.svg Regatas Corrientes
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of Australia.svg David Barlow Pivot Flag of Spain.svg UCAM Murcia
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Darren Phillip Pivot Flag of Spain.svg Autocid Burgos
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Adam Chubb Pivot Flag of Germany.svg EWE Baskets Oldenburg
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Jacob Burtschi Alero Flag of Germany.svg Skyliners Frankfurt
Rescisión de contrato.
0 €
Referencia

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2012-13
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
P 5 Flag of the United States.svg Jones, Joseph 2,06 m. 127 kg Flag of Israel.svg Hapoel Gilboa Galil Elyon
A 8 Flag of the United States.svg Roll, Michael 1,97 m. kg Flag of Belgium.svg Antwerp Giants
B 9 Flag of Belgium.svg Van Rossom, Sam 1,88 m. - kg Flag of Italy.svg Victoria Libertas Pesaro
AP 10 Flag of Croatia.svg Rudež, Damjan 2,08 m. 91 kg Flag of Croatia.svg Cibona Zagreb
E 11 Flag of Iceland.svg Stefánsson, Jón Arnór 1,96 m. 95 kg Flag of Spain.svg CB Granada
B 12 Flag of Spain.svg Llompart, Pedro (C) 1,85 m. 84 kg Flag of Spain.svg Lucentum Alicante
A 13 Flag of Spain.svg García, Adrián 2,00 m. -kg Flag of Aragon.svg Peñas Huesca
B 17 Flag of Aragon.svg Marín, Javier 1,93 m. 90 kg Cantera
P 18 Flag of Hungary.svg Dobos, Laszlo 2,19 m. kg Flag of Greece.svg Ikaros Kalliteas
P 21 Flag of Montenegro.svg Golubović, Vladimir 2,12 m. -kg Flag of the United Arab Emirates.svg Al Ahli Dubai
P 25 Flag of the Netherlands.svg Norel, Henk 2,12 m. 96 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
P 31 Flag of Spain.svg Fontet, Albert (C) 2,12 m. kg Flag of Spain.svg Baloncesto León
A 33 Flag of the United States.svg Flag of Germany.svg Toppert, Chad (C) 2,01 m. -kg Flag of the United States.svg New Mexico Thunderbirds
AP 343 Flag of Spain.svg Aguilar, Pablo (C) 2,03 m. -kg Flag of Spain.svg Real Madrid
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Giménez
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 18-02-16

Altas[editar | editar código]

Altas 2012-13
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste Referencia
Flag of Spain.svg Pedro Llompart Base Flag of Spain.svg Lucentum Alicante
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Michael Roll Alero Flag of Belgium.svg Antwerp Giants
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Adrián García Alero Flag of Aragon.svg Peñas Huesca
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Gregg Thondique Ala-Pivot Flag of Israel.svg Hapoel Afula
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of Croatia.svg Damjan Rudež Ala-Pivot Flag of Croatia.svg Cibona Zagreb
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of the Netherlands.svg Henk Norel Pivot Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
Traspaso.
? €
Referencia
Flag of the United States.svg Joseph Jones Pivot Flag of Israel.svg Hapoel Gilboa
Achén libre.
0 €
Referencia

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2012-13
Chugadors Posición Destino Tipo Cobro Referencia
Flag of Spain.svg Carlos Cabezas Escolta/Alero Flag of Spain.svg Saski Baskonia
Traspaso.
30.000 €
Referencia
Flag of the United States.svg Bracey Wright Escolta Flag of Croatia.svg Cedevita Zagreb
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Pablo Almazán Alero Flag of Spain.svg Básquet Coruña
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United Kingdom.svg Robert Archibald Pivot Retirato
Retiro.
0 €
Referencia

Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2013-14
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
P 5 Flag of the United States.svg Jones, Joseph 2,06 m. 127 kg Flag of Israel.svg Hapoel Gilboa Galil Elyon
A 8 Flag of the United States.svg Roll, Michael 1,97 m. kg Flag of Belgium.svg Antwerp Giants
P 9 Flag of Iceland.svg Stefánsson, Jón Arnór 1,96 m. 95 kg Flag of Spain.svg CB Granada
AP 10 Flag of Croatia.svg Rudež, Damjan 2,08 m. 91 kg Flag of Croatia.svg Cibona Zagreb
P 11 Flag of the United States.svg Elonu, Chinemelu 2,08 m. 107 kg Flag of Turkey.svg Tofaş Spor Kulübü
B 12 Flag of Spain.svg Llompart, Pedro (C) 1,85 m. 84 kg Flag of Spain.svg Lucentum Alicante
AP 13 Flag of Georgia.svg Sanikidze, Viktor 2,03 m. 100 kg Flag of Italy.svg Mens Sana Basket
B 17 Flag of Aragon.svg Marín, Javier 1,93 m. 90 kg Cantera
P 18 Flag of Hungary.svg Dobos, Laszlo 2,19 m. kg Flag of Greece.svg Ikaros Kalliteas
P 19 Flag of Georgia.svg Shermadini, Giorgi 2,16 m. 113 kg Flag of Greece.svg Olympiakos
AP 20 Flag of Senegal.svg Ndiaye, Madiop 2,04 m. kg Cantera
A 8 Flag of Spain.svg Tomàs, Pere 2,02 m. 90 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
P 25 Flag of the Netherlands.svg Norel, Henk 2,12 m. 96 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
B 30 Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Flag of Belgium.svg Tabu, Jonathan 1,90 m. 88 kg Flag of Italy.svg Pallacanestro Cantù
P 31 Flag of Spain.svg Fontet, Albert (C) 2,12 m. kg Flag of Spain.svg Baloncesto León
P 34 Flag of the United States.svg McCauley, Ben 2,12 m. 107 kg Flag of Ukraine.svg BC Donetsk
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Giménez
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 06-03-2015

Altas[editar | editar código]

Altas 2013-14
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste Referencia
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Flag of Belgium.svg Jonathan Tabu Base Flag of Italy.svg Pallacanestro Cantù
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Pere Tomàs Alero Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of Georgia.svg Viktor Sanikidze Ala-Pivot Flag of Italy.svg Mens Sana Basket
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of Georgia.svg Giorgi Shermadini Pivot Flag of Greece.svg Olympiakos
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Chinemelu Elonu Pivot Flag of Turkey.svg Tofaş Spor Kulübü
Achén libre.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Ben McCauley Pivot Flag of Ukraine.svg BC Donetsk
Achén libre.
0 €
Referencia

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2013-14
Chugadors Posición Destino Tipo Cobro Referencia
Flag of Greece.svg Giannis Antetokounmpo Escolta/Alero Flag of the United States.svg Milwaukee Bucks
Traspaso d'os dreitos.
400.000 €
Referencia
Flag of Belgium.svg Sam Van Rossom Base Flag of Spain.svg Valencia Basket
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Flag of Germany.svg Chad Toppert Alero Flag of Germany.svg Artland Dragons
Fin de contrato.
0 €
Referencia
Flag of the United States.svg Levi Knutson Escolta Flag of Spain.svg Bàsquet Mallorca
Cesión.
0 €
Referencia
Flag of Spain.svg Pablo Aguilar Ala-Pivot Flag of Spain.svg Valencia Basket
Traspaso.
100.000 €
Referencia
Flag of Montenegro.svg Vladimir Golubović Pivot Flag of Turkey.svg TED Ankara
Fin de contrato.
0 €

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2014-2015
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
B 10 Flag of the United States.svg Lisch, Kevin (PE) 1,88 m. 89 kg Flag of France.svg JSF Nanterre
B 12 Flag of Spain.svg Llompart, Pedro (C) 1,83 m. 84 kg Flag of Spain.svg Lucentum Alicante
P 14 Flag of Serbia.svg Katić, Raško 2,08 m. 114 kg Flag of Serbia.svg Estrela Roya
E-A 15 Flag of Spain.svg Sastre, Joan 2,01 m. 86 kg Flag of Spain.svg Baloncesto Sevilla
A 19 Flag of Spain.svg Tomàs, Pere 2,01 m. 91 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
E-A 20 Flag of the United States.svg Robinson, Jason 1,96 m. 95 kg Flag of Spain.svg Gipuzkoa Basket
AP 22 Flag of the Dominican Republic.svg García, Juan José (PE) 2,01 m. -kg Flag of Spain.svg Oviedo CB
AP 24 Flag of the United States.svg Landry, Marcus 2,01 m. 102 kg Flag of Spain.svg Baloncesto Sevilla
P 25 Flag of the Netherlands.svg Norel, Henk 2,11 m. 104 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
E 43 Flag of Australia.svg Goulding, Chris 1,93 m. 92 kg Flag of Australia.svg Melbourne Tigers
AP 89 Flag of Serbia.svg Jelovac, Stevan 2,06 m. 110 kg Flag of Lithuania.svg Lietuvos rytas
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Giménez
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 06-03-2015

Altas[editar | editar código]

Altas 2014-15
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste
Flag of the United States.svg Kevin Lisch Base Flag of France.svg JSF Nanterre
Achén libre.
0 €
Flag of Serbia.svg Stevan Jelovac Ala-pivot Flag of Lithuania.svg Lietuvos Rytas
Achén libre.
0 €
Flag of Australia.svg Chris Goulding Escolta Flag of Australia.svg Melbourne Tigers
Achén libre.
0 €
Flag of the United States.svg Marcus Landry Ala-pivot Flag of Spain.svg Baloncesto Sevilla
Achén libre.
0 €
Flag of the United States.svg Jason Robinson Alero Flag of Spain.svg Gipuzkoa Basket
Achén libre.
0 €
Flag of Spain.svg Joan Sastre Alero Flag of Spain.svg Baloncesto Sevilla
Achén libre.
0 €
Flag of Serbia.svg Raško Katić Pivot Flag of Serbia.svg Estrela Roya de Belgrado
Achén libre.
0 €
Flag of Georgia.svg Giorgi Shermadini Pivot Flag of Greece.svg Olympiacos
Achén libre.
0 €
Flag of Belarus.svg Vladimir Veremeenko Pivot Flag of Russia.svg UNICS Kazan
Achén libre.
0 €

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2014-15
Chugador Posición Destino Tipo Cobro
Flag of the United States.svg Michael Roll Escolta Flag of Turkey.svg TED Kolejliler Ankara
Fin de contrato.
0 €
Flag of Belgium.svg Jonathan Tabu Base Flag of Germany.svg ALBA Berlín
Fin de contrato.
0 €
Flag of Iceland.svg Jon Stefansson Escolta Flag of Spain.svg Unicaja Málaga
Fin de contrato.
0 €
Flag of Georgia.svg Viktor Sanikidze Ala-pivot Flag of Russia.svg UNICS Kazan
Fin de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Joseph Jones Pivot Flag of Israel.svg Hapoel Jerusalem BC
Fin de contrato.
0 €
Flag of Croatia.svg Damjan Rudež Alero Flag of the United States.svg Indiana Pacers
Traspaso.
300.000 €
Flag of Georgia.svg Giorgi Shermadini Pivot Flag of Greece.svg Olympiacos
Traspaso.
100.000 €
Flag of Montenegro.svg Vladimir Golubović Pivot Flag of Spain.svg Unicaja Málaga
Traspaso.
50.000 €
Flag of Belarus.svg Vladimir Veremeenko Pivot Flag of Turkey.svg Bandırma Banvit
Traspaso.
100.000 €
Flag of Spain.svg Albert Fontet Pivot -
Rescisión de contrato.
0 €

Cesions[editar | editar código]

Cedidos 2014-15
Chugador Posición Destino Liga
Flag of New Zealand.svg Isaac Fotu Ala-pivot Flag of Spain.svg Bàsquet Manresa
Liga ACB
Flag of Hungary.svg Lazslo Dobos Pivot Flag of Spain.svg Leyma Básquet Coruña
LEB Oro
Flag of the United States.svg John Di Bartolomeo Base Flag of Spain.svg Palma Air Europa
LEB Oro
Flag of Aragon.svg Marcos Portález Pivot Flag of Spain.svg Basket Navarra Club
LEB Oro
Flag of Aragon.svg Javier Marín Base Flag of Spain.svg CB Lucentum
LEB Plata

Plantilla 2015/16[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2015-16
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
A 4 Flag of the United States.svg Linhart, Nate 2,01 m. 98 kg Flag of Israel.svg Maccabi Tel Aviv
B 5 Flag of the United States.svg Flag of Jamaica.svg Henry, Sek 1,93 m. 91 kg Flag of Italy.svg Orlandina Basket
P 7 Flag of Spain.svg Romera, Pedro 2,11 m. -kg Flag of Spain.svg CB Cazorla
B 11 Flag of Spain.svg Bellas, Tomás 1,85 m. 90 kg Flag of Spain.svg Herbalife Gran Canaria
E-A 15 Flag of Spain.svg Sastre, Joan 2,01 m. - kg Flag of Spain.svg Baloncesto Sevilla
E 16 Flag of the United States.svg Diener, Drake 1,96 m. 86 kg Flag of Italy.svg Grissin Bon Reggio Emilia
A 19 Flag of Spain.svg Tomàs, Pere 2,01 m. 91 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
A 21 Flag of Germany.svg Benzing, Robin 2,08 m. 95 kg Flag of Germany.svg Bayern de Munich
P 25 Flag of the Netherlands.svg Norel, Henk 2,11 m. 104 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
AP 42 Flag of New Zealand.svg Fotu, Isaac 2,03 m. 104 kg Flag of the United States.svg Hawaii Rainbow Warriors
E 44 Flag of the United States.svg Swing, Jordan 1,96 m. - kg Flag of Spain.svg Oviedo CB
P 45 Flag of the United States.svg Flag of Montenegro.svg Kanačević, Halil 2,03 m. - kg Flag of Slovenia.svg Union Olimpija
P 55 Flag of Ukraine.svg Kravtsov, Viacheslav 2,11 m. 112 kg Flag of Russia.svg CSKA Moscú
AP 89 Flag of Serbia.svg Jelovac, Stevan 2,06 m. 110 kg Flag of Lithuania.svg Lietuvos rytas
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Giménez
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 27-08-2015

Altas[editar | editar código]

Altas 2015-16
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste
Flag of Spain.svg Tomás Bellas Base Flag of Spain.svg Herbalife Gran Canaria
Achent libre.
0 €
Flag of the United States.svg Flag of Jamaica.svg Sek Henry Base Flag of Italy.svg Upea Capo d’Orlando
Achent libre.
0 €
Flag of the United States.svg Drake Diener Escolta Flag of Italy.svg Grissin Bon Reggio Emilia
Achent libre.
0 €
Flag of Germany.svg Robin Benzing Alero Flag of Germany.svg Bayern de Munich
Achent libre.
0 €
Flag of the United States.svg Nate Linhart Alero Flag of Israel.svg Maccabi Tel Aviv
Achent libre.
0 €
Flag of the United States.svg Flag of Montenegro.svg Halil Kanačević Pivot Flag of Slovenia.svg Union Olimpija
Achent libre.
0 €
Flag of Spain.svg Pedro Romera Pivot Flag of Spain.svg Club Baloncesto Cazorla
Achent libre.
0 €
Flag of Ukraine.svg Viacheslav Kravtsov Pivot Flag of Russia.svg CSKA Moscú
Achent libre.
0 €
Flag of the United States.svg Jordan Swing Escolta Flag of Spain.svg Oviedo Club Baloncesto
Achent libre.
0 €

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2015-16
Chugador Posición Destino Tipo Cobro
Flag of the United States.svg Kevin Lisch Base Flag of Australia.svg Illawarra Hawks
Fin de contrato.
0 €
Flag of Spain.svg Pedro Llompart Base Flag of Spain.svg RETAbet.es GBC
Fin de contrato.
0 €
Flag of Australia.svg Chris Goulding Escolta Flag of Australia.svg Melbourne Tigers
Fin de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Jason Robinson Alero -
Fin de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Marcus Landry Ala-Pivot Flag of the United States.svg Milwaukee Bucks
Fin de contrato.
0 €
Flag of Serbia.svg Raško Katić Pivot Flag of Belgium.svg Telenet Oostende
Fin de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Drake Diener Escolta -
Anulación d'o contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Flag of Montenegro.svg Halil Kanačević Pivot -
Anulación d'o contrato.
0 €
Flag of the United States.svg John Di Bartolomeo Base Flag of Israel.svg Maccabi Haifa
Fin de contrato.
? €
Flag of Aragon.svg Javier Marín Base Flag of Spain.svg CB Oviedo
Fin de contrato.
0 €
Flag of Aragon.svg Marcos Portález Pivot Flag of Aragon.svg Peñas Huesca
Fin de contrato.
0 €

Cesions[editar | editar código]

Cedidos 2015-16
Chugador Posición Destino Liga
Flag of the Dominican Republic.svg Juan José García Ala-pivot Flag of Spain.svg Bàsquet Manresa
ACB
Flag of Hungary.svg Lazslo Dobos Pivot Flag of Hungary.svg Falco KC
Primera división

Plantilla 2016/17[editar | editar código]

Basket Zaragoza 2016-17
Chugadors Equipe tecnico
Pos. # Nac. Nombre Altaria Peso Procedencia
E 0 Flag of the United States.svg Knight, Marcos 1,88 m. 88 kg Flag of Germany.svg Science City Jena
P 7 Flag of Croatia.svg Kraljević, Filip 2,11 m. 104 kg Flag of Croatia.svg KK Zadar
B-E 8 Flag of Lithuania.svg Juškevičius, Adas 1,94 m. -kg Flag of Lithuania.svg Lietuvos rytas
B 10 Flag of Spain.svg García, Sergi 1,89 m. - kg Cantera
B 11 Flag of Spain.svg Bellas, Tomás 1,85 m. 90 kg Flag of Spain.svg Herbalife Gran Canaria
E 13 Flag of Lithuania.svg Gecevicius, Martynas 1,93 m. - kg Flag of Turkey.svg TED Ankara
A 20 Flag of Spain.svg Barreiro, Jonathan 2,04 m. - kg Flag of Spain.svg CB Ourense
A 21 Flag of Germany.svg Benzing, Robin 2,08 m. 95 kg Flag of Germany.svg Bayern de Munich
P 25 Flag of the Netherlands.svg Norel, Henk 2,11 m. 104 kg Flag of Spain.svg Joventut de Badalona
B 31 Flag of Spain.svg Servera, Miki 1,97 m. - kg Flag of Spain.svg Planasa Navarra
AP 42 Flag of New Zealand.svg Fotu, Isaac 2,03 m. 104 kg Flag of the United States.svg Hawaii Rainbow Warriors
AP 89 Flag of Serbia.svg Jelovac, Stevan 2,06 m. 110 kg Flag of Lithuania.svg Lietuvos rytas
Entrenador Prencipal
Entrenador(s) Asistent(s)
Delegato
  • Flag of Spain.svg Luis Giménez
Preparador(s) Fisico(s)
  • Flag of Spain.svg Isaac López

Leyenda
  • (C) Capitán
  • (*) Chuega solo en a Euroliga
  • (PE) Pasaporte Europeu
  • Injured Lesionado

PlantillaTransaccions
Ultima actualización: 07-03-2017

Altas[editar | editar código]

Altas 2016-17
Chugador Posición Procedencia Tipo Coste
Flag of the United States.svg Stephen Holt Base-Escolta Flag of Andorra.svg MoraBanc Andorra
Achent libre.
0 €
Flag of Croatia.svg Filip Kraljević Pivot Flag of Croatia.svg KK Zadar
Achent libre.
0 €
Flag of Spain.svg Jonathan Barreiro Alero Flag of Spain.svg Club Baloncesto Ourense
Achent libre.
0 €
Flag of Spain.svg Miki Servera Base Flag of Spain.svg Club Baloncesto Navarra
Achent libre.
0 €
Flag of Lithuania.svg Martynas Gecevicius Escolta Flag of Turkey.svg TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü
Achent libre.
0 €
Flag of Lithuania.svg Adas Juškevičius Base-Escolta Flag of Lithuania.svg Lietuvos rytas
Achent libre.
0 €[1]
Flag of the United States.svg Marcos Knight Escolta Flag of Germany.svg Science City Jena
Achent libre.
0 €[2]

Baixas[editar | editar código]

Baixas 2016-17
Chugador Posición Destino Tipo Cobro
Flag of Greece.svg Giannoulis Larentzakis Base Flag of Greece.svg AEK Atenas
Clausula de rescisión.
25.000 €
Flag of Spain.svg Joan Sastre Escolta-Alero Flag of Spain.svg Valencia Basket
Clausula de rescisión.
190.000 €
Flag of the United States.svg Nate Linhart Alero Flag of Germany.svg Medi Bayreuth
Fin de contrato.
0 €
Flag of Spain.svg Pere Tomàs Alero Flag of Spain.svg ICL Manresa
Fin de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Jordan Swing Alero Flag of Belgium.svg Limburg United
Fin de contrato.
0 €
Flag of Spain.svg Pedro Romera Pivot Flag of Spain.svg Xuven Cambados
Fin de contrato.
0 €
Flag of Spain.svg Juan José García Ala-Pivot Sin equipe
Recisión de contrato.
0 €
Flag of the United States.svg Stephen Holt Base-Escolta Flag of the Czech Republic.svg ČEZ Nymburk
Recisión de contrato.
0 €

Plantilla 2017/18[editar | editar código]

Ta plantilla d'ista temporada se veiga Basket Zaragoza 2002

Referencias[editar | editar código]