Lista de plantillas d'o Real Zaragoza

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de plantillas d'o Real Zaragoza por temporatas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o Real Zaragoza.

1931/1932 · 1932/1933 · 1933/1934 · 1934/1935 · 1935/1936 · 1936/1937 · 1937/1938 · 1938/1939 · 1939/1940
1940/1941 · 1941/1942 · 1942/1943 · 1943/1944 · 1944/1945 · 1945/1946 · 1946/1947 · 1947/1948 · 1948/1949 · 1949/1950
1950/1951 · 1951/1952 · 1952/1953 · 1953/1954 · 1954/1955 · 1955/1956 · 1956/1957 · 1957/1958 · 1958/1959 · 1959/1960
1960/1961 · 1961/1962 · 1962/1963 · 1963/1964 · 1964/1965 · 1965/1966 · 1966/1967 · 1967/1968 · 1968/1969 · 1969/1970
1970/1971 · 1971/1972 · 1972/1973 · 1973/1974 · 1974/1975 · 1975/1976 · 1976/1977 · 1977/1978 · 1978/1979 · 1979/1980
1980/1981 · 1981/1982 · 1982/1983 · 1983/1984 · 1984/1985 · 1985/1986 · 1986/1987 · 1987/1988 · 1988/1989 · 1989/1990
1990/1991 · 1991/1992 · 1992/1993 · 1993/1994 · 1994/1995 · 1995/1996 · 1996/1997 · 1997/1998 · 1998/1999 · 1999/2000
2000/2001 · 2001/2002 · 2002/2003 · 2003/2004 · 2004/2005 · 2005/2006 · 2006/2007 · 2007/2008 · 2008/2009 · 2009/2010
2010/2011 · 2011/2012 · 2012/2013 · 2013/2014 · 2014/2015 · 2015/2016 · 2016/2017

Plantilla 1931/1932[editar | editar código]

Real Zaragoza 1931-1932.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of Navarre.svg POR Osés
- Flag of Aragon.svg POR Blesa
- Flag of the Basque Country.svg ESF Chomín Chacártegui
- Flag of the Basque Country.svg ESF Juan Chacártegui
- Flag of Navarre.svg ESF Sauca
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of the Basque Country.svg MEY Epelde
- Flag of Aragon.svg MEY Salas
- Flag of the Basque Country.svg MEY Orcolaga
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Latre
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Rioja
- Flag of the Basque Country.svg DEB Rolloso
- Flag of the Basque Country.svg DEB Zorrozúa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Anduíza
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
- Flag of the Basque Country.svg DEB Almandoz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao

Plantilla 1932/1933[editar | editar código]

Real Zaragoza 1932-1933.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of Navarre.svg POR Lerín
- Flag of Navarre.svg POR Osés
- Flag of the Basque Country.svg POR Rincón
- Flag of the Basque Country.svg ESF Chomín Chacártegui
- Flag of the Basque Country.svg ESF Juan Chacártegui
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of the Basque Country.svg MEY Epelde
- Flag of Aragon.svg MEY Salas
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Rioja
- Flag of the Basque Country.svg MEY Orcolaga
- Flag of the Basque Country.svg MEY Municha
- Flag of the Basque Country.svg MEY Basterrechea
- Flag of the Basque Country.svg MEY Barañano
Num. Posición Chugador
- Flag of None.svg MEY Basurto
- Flag of the Basque Country.svg DEB Rolloso
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
- Flag of the Basque Country.svg DEB Zorrozúa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Anduíza
- Flag of the Basque Country.svg DEB Almandoz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of the Basque Country.svg DEB Juanito Ruiz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Amand
- Flag of the Basque Country.svg DEB Esteban
- Flag of the Basque Country.svg DEB Mendiburu
- Flag of None.svg DEB Tapia

Plantilla 1933/1934[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Navarre.svg POR Lerín
- Flag of Navarre.svg POR Osés
- Flag of None.svg POR Redondo
- Flag of the Basque Country.svg ESF Chomín Chacártegui
- Flag of the Basque Country.svg ESF Juan Chacártegui
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of the Basque Country.svg ESF Deusto
- Flag of the Basque Country.svg ESF Emperanza
- Flag of the Basque Country.svg MEY Epelde
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Rioja
- Flag of the Basque Country.svg MEY Municha
- Flag of Aragon.svg MEY Primo
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ortúzar
- Flag of the Basque Country.svg DEB Rolloso
- Flag of the Basque Country.svg DEB Anduíza
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
- Flag of the Basque Country.svg DEB Juanito Ruiz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Almandoz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of Aragon.svg DEB Costa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Lucio
- Flag of the Philippines.svg DEB Amestoy
- Flag of the Basque Country.svg DEB Amand

Plantilla 1934/1935[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Navarre.svg POR Lerín
- Flag of the Basque Country.svg POR Azpirichaga
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of the Basque Country.svg ESF Emperanza
- Flag of Cantabria.svg ESF Alonso
- Flag of the Basque Country.svg ESF Uriarte
- Flag of the Basque Country.svg ESF Basabé
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ortúzar
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Rioja
- Flag of the Basque Country.svg MEY Municha
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Pelayo
- Flag of Navarre.svg MEY Senosiain
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg DEB Juanito Ruiz
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of Aragon.svg DEB Costa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Lucio
- Flag of Aragon.svg DEB Primo
- Flag of the Philippines.svg DEB Amestoy
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg DEB Eloy
- Flag of the Basque Country.svg DEB Sarmentón
- Flag of Aragon.svg DEB Escuer
- Flag of the Basque Country.svg DEB Gárate
- Flag of Aragon.svg DEB Escosa
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Juan Tomás

Plantilla 1935/1936[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Navarre.svg POR Lerín
- Flag of Cuba.svg POR Inchausti
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of Cantabria.svg ESF Alonso
- Flag of the Basque Country.svg ESF Uriarte
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ortúzar
- Flag of the Basque Country.svg MEY Municha
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Pelayo
- Flag of Aragon.svg MEY Ramos
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of the Basque Country.svg DEB Juanito Ruiz
- Flag of Aragon.svg DEB Primo
- Flag of the Philippines.svg DEB Amestoy
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Olivares
- Flag of Aragon.svg DEB Escuer
- Flag of Aragon.svg DEB Escosa
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Juan Tomás
- Flag of None.svg DEB Marcos

Plantilla 1936/1939[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Cuba.svg POR Inchausti
- Flag of Aragon.svg POR Clavero
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of Cantabria.svg ESF Alonso
- Flag of the Basque Country.svg ESF Uriarte
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ortúzar
- Flag of the Basque Country.svg MEY Municha
- Flag of the Basque Country.svg MEY Soladrero
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Pelayo
- Flag of Aragon.svg MEY Ramos
- Flag of Aragon.svg MEY Salas
Num. Posición Chugador
- Flag of Castilla y León.svg DEB Tomás
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of the Basque Country.svg DEB Juanito Ruiz
- Flag of Aragon.svg DEB Primo
- Flag of the Philippines.svg DEB Amestoy
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Olivares
- Flag of Aragon.svg DEB Escuer
- Flag of Aragon.svg DEB Escosa
- Flag of Asturias.svg DEB Julio
- Flag of None.svg DEB Gabilondo
- Flag of None.svg DEB Malón

Plantilla 1939/1940[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Cuba.svg POR Inchausti
- Flag of Aragon.svg POR Clavero
- Flag of Aragon.svg POR Castel
- Flag of the Basque Country.svg ESF Uriarte
- Flag of the Basque Country.svg ESF Deva
- Flag of the Basque Country.svg ESF Urbano
- Flag of Aragon.svg ESF Gómez
- Flag of the Basque Country.svg ESF Arrieta
- Flag of None.svg ESF Pérez
- Flag of the Basque Country.svg MEY Soladrero
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Pelayo
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ortúzar
- Flag of Aragon.svg MEY Ramos
- Flag of Catalonia.svg MEY Muñoz
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor
- Flag of the Basque Country.svg MEY Juan Ruiz Cambra
- Flag of the Basque Country.svg DEB Bilbao
- Flag of None.svg MEY Elizondo
- Flag of Asturias.svg MEY Antón
- Flag of the Basque Country.svg MEY Doro
- Flag of Aragon.svg DEB Primo
- Flag of the Philippines.svg DEB Amestoy
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Olivares
- Flag of the Basque Country.svg DEB Municha
- Flag of Aragon.svg DEB Ortigosa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Ontoria
- Flag of Aragon.svg DEB Escosa
- Flag of Aragon.svg DEB Viela

Equipe tecnico

Plantilla 1940/1941[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Juan Ruiz Cambra
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1941/1942[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Juan Ruiz Cambra
Num. Posición Chugador

Plantilla 1942/1943[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg ESF Jesús Rey Martínez
- Flag of the Basque Country.svg MEY Juan Ruiz Cambra
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1943/1944[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1944/1945[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1945/1946[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1946/1947[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1947/1948[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1948/1949[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1949/1950[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1950/1951[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1951/1952[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg ESF Juan Jugo
- Flag of the Canary Islands.svg MEY Rosendo Hernández
- Flag of the Region of Murcia.svg DEB Luis Belló

Equipe tecnico

Plantilla 1952/1953[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg ESF Juan Jugo
- Flag of the Region of Murcia.svg DEB Luis Belló

Equipe tecnico

Plantilla 1953/1954[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1954/1955[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1955/1956[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Plantilla 1956/1957[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1957/1958[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid

Equipe tecnico

Plantilla 1958/1959[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid

Equipe tecnico

Plantilla 1959/1960[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa

Equipe tecnico

Plantilla 1960/1961[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa

Equipe tecnico

Plantilla 1961/1962[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa

Equipe tecnico

Plantilla 1962/1963[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY García Traid
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1963/1964[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of Brazil.svg DEB Canario

Equipe tecnico

Plantilla 1964/1965[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of Brazil.svg DEB Canario
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1965/1966[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of Brazil.svg DEB Canario
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1966/1967[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of Brazil.svg DEB Canario
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1967/1968[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of Brazil.svg DEB Canario
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1968/1969[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg DEB Carlos Lapetra
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1969/1970[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Galicia.svg DEB Marcelino
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1970/1971[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Santos
- Flag of Andalucía.svg DEB Villa
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Luis Costa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1971/1972[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Villanova
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Luis Costa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1972/1973[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
12 Flag of Aragon.svg POR Villanova
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Luis Costa
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1973/1974[1][editar | editar código]

Num. Posición Chugador
17 Flag of Aragon.svg POR Villanova
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Paraguay.svg DEB Lobo Diarte
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1974/1975[2][editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Paraguay.svg DEB Lobo Diarte
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1975/1976[3][editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Paraguay.svg DEB Lobo Diarte
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1976/1977[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Violeta
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1977/1978[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1978/1979[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Serbia.svg ESF Radomir Antic
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
- Flag of Catalonia.svg MEY Lafita
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1979/1980[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Serbia.svg ESF Radomir Antic
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
- Flag of Catalonia.svg MEY Lafita
Num. Posición Chugador

Equipe tecnico

Plantilla 1980/1981[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Irazusta
- Flag of Asturias.svg POR Nieves
- Flag of the Basque Country.svg POR Zubeldía
- Flag of Aragon.svg ESF Benedé
- Flag of Cantabria.svg ESF Camus
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Aragon.svg ESF India
- Flag of Navarre.svg ESF Salvatierra
- Flag of Paraguay.svg ESF Zayas
- Flag of Aragon.svg ESF Barrachina
- Flag of Aragon.svg ESF Belanche
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of Catalonia.svg MEY Lafita
- Flag of the Basque Country.svg ESF Oñaederra
- Flag of Navarre.svg MEY Pérez Aguerri
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Pichi Alonso
- Flag of the Basque Country.svg DEB Amorrortu
- Flag of the Basque Country.svg DEB Badiola
- Flag of Andalucía.svg DEB Modesto
- Flag of Argentina.svg DEB Trobbiani
- Flag of Argentina.svg DEB Valdano

Equipe tecnico

Plantilla 1981/1982[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Irazusta
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of the Basque Country.svg POR Zubeldía
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Morgado
- Flag of Andalucía.svg ESF Zunzunegui
- Flag of Aragon.svg ESF Benedé
- Flag of Cantabria.svg ESF Camus
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of Paraguay.svg ESF Zayas
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Navarre.svg ESF Salvatierra
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg ESF Belanche
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of Catalonia.svg MEY Lafita
- Flag of the Basque Country.svg ESF Oñaederra
- Flag of Navarre.svg MEY Pérez Aguerri
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Pichi Alonso
- Flag of Paraguay.svg DEB Amarilla
- Flag of the Basque Country.svg DEB Amorrortu
- Flag of the Basque Country.svg DEB Badiola
- Flag of Andalucía.svg DEB Modesto
- Flag of Argentina.svg DEB Valdano

Equipe tecnico

Plantilla 1982/1983[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of the Basque Country.svg POR Irazusta
- Flag of the Basque Country.svg POR Guti
- Flag of Cantabria.svg ESF Camus
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Morgado
- Flag of Catalonia.svg ESF Salva
- Flag of Catalonia.svg ESF Saura
- Flag of the Basque Country.svg ESF Oñaederra
- Flag of Andalucía.svg ESF Zunzunegui
- Flag of Paraguay.svg ESF Zayas
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Amorrortu
- Flag of Argentina.svg MEY Barbas
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Conde
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of Catalonia.svg MEY Lafita
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Paraguay.svg DEB Amarilla
- Flag of Melilla.svg DEB Totó
- Flag of Andalucía.svg DEB Modesto
- Flag of Argentina.svg DEB Valdano
- Flag of Andalucía.svg DEB Ramírez

Equipe tecnico

Plantilla 1983/1984[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of Andalucía.svg POR Ruiz
- Flag of Paraguay.svg ESF Zayas
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Catalonia.svg ESF Salva
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Morgado
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Conde
Num. Posición Chugador
- Flag of Argentina.svg MEY Barbas
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of Paraguay.svg DEB Amarilla
- Flag of Melilla.svg DEB Totó
- Flag of Andalucía.svg DEB Modesto
- Flag of Argentina.svg DEB Valdano
- Flag of Castile-La Mancha.svg DEB Corchado
- Flag of Aragon.svg DEB Ayneto

Equipe tecnico

Plantilla 1984/1985[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of Catalonia.svg ESF Canito
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of Paraguay.svg ESF Zayas
- Flag of Argentina.svg MEY Barbas
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Conde
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Juan Carlos
- Flag of Paraguay.svg DEB Amarilla
- Flag of Aragon.svg DEB Ayneto
- Flag of Castile-La Mancha.svg DEB Corchado
- Flag of Castilla y León.svg DEB Cholo
- Flag of Croatia.svg DEB Surjak
- Flag of Melilla.svg DEB Totó

Equipe tecnico

Plantilla 1985/1986[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of Serbia.svg ESF Kalicanin
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Conde
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Juan Carlos
- Flag of Aragon.svg DEB Ayneto
- Flag of Castile-La Mancha.svg DEB Corchado
- Flag of Andalucía.svg DEB Pineda
- Flag of Uruguay.svg DEB Ruben Sosa
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza

Equipe tecnico

Plantilla 1986/1987[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of Andalucía.svg POR Ruiz
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of Aragon.svg ESF Abad
- Flag of Aragon.svg ESF Blesa
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Juan Carlos
- Flag of Aragon.svg MEY Mejías
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
- Flag of Aragon.svg DEB Ayneto
- Flag of Andalucía.svg DEB Pineda
- Flag of Catalonia.svg DEB Roberto
- Flag of Uruguay.svg DEB Ruben Sosa
- Flag of Chile.svg DEB Pato Yáñez

Equipe tecnico

Plantilla 1987/1988[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of Aragon.svg ESF Abad
- Flag of Aragon.svg ESF Casajús
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Casuco
- Flag of Catalonia.svg ESF Roca
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF García Cortés
- Flag of Cantabria.svg ESF Tino
- Flag of Aragon.svg MEY Güerri
- Flag of the Basque Country.svg MEY Herrera
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Juan Carlos
- Flag of Navarre.svg MEY Lumbreras
- Flag of Aragon.svg MEY Mejías
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
- Flag of the Netherlands.svg MEY Rijkaard
- Flag of Catalonia.svg DEB Roberto
- Flag of Andalucía.svg DEB Pineda
- Flag of Uruguay.svg DEB Ruben Sosa
- Flag of Andalucía.svg DEB Orejuela
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza

Equipe tecnico

Plantilla 1988/1989[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Paraguay.svg POR Chilavert
- Flag of Andalucía.svg POR Ruiz
- Flag of Aragon.svg POR Vitaller
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of France.svg ESF Virgilio
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of Asturias.svg ESF Juanito
- Flag of Cantabria.svg ESF Tino
- Flag of Aragon.svg ESF Villanova
- Flag of Aragon.svg MEY Juan Carlos
- Flag of Navarre.svg MEY Lumbreras
Num. Posición Chugador
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
- Flag of Aragon.svg MEY Villarroya
- Flag of Catalonia.svg MEY Vizcaino
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Bulgaria.svg DEB Sirakov
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Navarre.svg MEY Glaría
- Flag of Argentina.svg MEY Crespín
- Flag of Bulgaria.svg MEY Iskrenov
- Flag of Aragon.svg DEB Salillas
- Flag of Catalonia.svg MEY Salva

Equipe tecnico

Plantilla 1989/1990[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Paraguay.svg POR Chilavert
- Flag of Andalucía.svg POR Ruiz
- Flag of Cantabria.svg POR Echevarría
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Asturias.svg ESF Juanito
- Flag of Aragon.svg ESF Villanova
- Flag of Aragon.svg ESF Pablo Alfaro
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Señor
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
- Flag of Aragon.svg MEY Villarroya
- Flag of Catalonia.svg MEY Vizcaino
- Flag of Peru (state).svg MEY Redher
- Flag of Navarre.svg MEY Glaría
- Flag of Aragon.svg DEB Salillas
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Bulgaria.svg DEB Sirakov
- Flag of Aragon.svg DEB Tejero

Equipe tecnico

Plantilla 1990/1991[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Paraguay.svg POR Chilavert
- Flag of Aragon.svg ESF Pablo Alfaro
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Asturias.svg ESF Esteban
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Aragon.svg ESF Villanova
- Flag of the Basque Country.svg ESF Lizarralde
- Flag of Aragon.svg ESF Borao
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Navarre.svg MEY Glaría
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Víctor Muñoz
- Flag of Uruguay.svg MEY Edison Suárez
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
- Flag of Romania.svg MEY Mateut
- Flag of Aragon.svg DEB Salillas
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
- Flag of Aragon.svg DEB Tejero
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Galicia.svg DEB Peña
- Flag of Catalonia.svg MEY Salva

Equipe tecnico

Plantilla 1991/1992[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Navarre.svg POR Mario
- Flag of Aragon.svg ESF Pablo Alfaro
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Asturias.svg ESF Esteban
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Fraile
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Aragon.svg ESF Fuertes
- Flag of the Basque Country.svg ESF Lizarralde
- Flag of Aragon.svg MEY Pascual Sanz
Num. Posición Chugador
- Flag of Uruguay.svg MEY Edison Suárez
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gay
- Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
- Flag of Romania.svg MEY Mateut
- Flag of Argentina.svg MEY Darío Franco
- Flag of Aragon.svg MEY Cornago
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Galicia.svg DEB Peña
- Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
- Flag of Andalucía.svg MEY Moisés
- Flag of Catalonia.svg MEY Salva

Equipe tecnico

Plantilla 1992/1993[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of Catalonia.svg POR Sánchez Broto
- Flag of the Land of Valencia (official).svg POR Bermell
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Asturias.svg ESF Esteban
- Flag of the Basque Country.svg ESF Lizarralde
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Catalonia.svg ESF Sergi
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gay
Num. Posición Chugador
- Flag of Romania.svg MEY Mateut
- Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
- Flag of Argentina.svg MEY Darío Franco
- Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
- Flag of Germany.svg MEY Brehme
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Aragon.svg DEB Seba
- Flag of Galicia.svg DEB Peña
- Flag of Andalucía.svg MEY Moisés

Equipe tecnico

Plantilla 1993/1994[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
- Flag of Catalonia.svg POR Sánchez Broto
- Flag of Navarre.svg POR Mario
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Argentina.svg ESF Cáceres
- Flag of the Basque Country.svg ESF Lizarralde
- Flag of Asturias.svg ESF Esteban
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Catalonia.svg ESF Sergi
- Flag of Catalonia.svg ESF Juliá
Num. Posición Chugador
- Flag of Ceuta without coa.svg MEY Nayim
- Flag of Aragon.svg ESF Fuertes
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gay
- Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
- Flag of Argentina.svg MEY Darío Franco
- Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of Andalucía.svg MEY Moisés
- Flag of Argentina.svg MEY Esnáider
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Aragon.svg DEB Seba

Equipe tecnico

Plantilla 1994/1995[editar | editar código]

Real Zaragoza 1994-1995.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg POR Cedrún
- Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
- Flag of Andalucía.svg POR Belman
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Argentina.svg ESF Cáceres
- Flag of Brazil.svg ESF Cafú
- Flag of the Basque Country.svg ESF Lizarralde
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Catalonia.svg ESF Sergi
- Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
- Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
Num. Posición Chugador
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gay
- Flag of Argentina.svg MEY Darío Franco
- Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
- Flag of Ceuta without coa.svg MEY Nayim
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of Cantabria.svg MEY Geli
- Flag of Asturias.svg MEY Óscar
- Flag of Cantabria.svg MEY Íñigo
- Flag of Argentina.svg MEY Esnáider
- Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
- Flag of Andalucía.svg DEB Loreto

Equipe tecnico

Plantilla 1995/1996[editar | editar código]

Real Zaragoza 1995-1996.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
2 Flag of Aragon.svg ESF Belsué
3 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
4 Flag of Argentina.svg ESF Cáceres
5 Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
6 Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
7 Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
8 Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
9 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Morientes
10 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
11 Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
12 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
Num. Posición Chugador
13 Flag of Andalucía.svg POR Belman
14 Flag of Ceuta without coa.svg MEY Nayim
15 Flag of Asturias.svg MEY Óscar
16 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gay
17 Flag of Andalucía.svg ESF Paqui
19 Flag of Cantabria.svg MEY Geli
20 Flag of Catalonia.svg DEB Dani
21 Flag of Argentina.svg DEB Berti
- Flag of Cantabria.svg MEY Íñigo
- Flag of Argentina.svg DEB Gustavo López
- Flag of Argentina.svg DEB Rambert

Equipe tecnico

Plantilla 1996/1997[editar | editar código]

Real Zaragoza 1996-1997.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
2 Flag of Aragon.svg ESF Belsué
3 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
6 Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
7 Flag of Andalucía.svg DEB Pardeza
8 Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
9 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Morientes
10 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Higuera
11 Flag of Uruguay.svg MEY Poyet
Num. Posición Chugador
13 Flag of Andalucía.svg POR Belman
15 Flag of Asturias.svg MEY Óscar
17 Flag of Russia.svg MEY Radimov
19 Flag of Argentina.svg DEB Gustavo López
20 Flag of Catalonia.svg DEB Dani
- Flag of Brazil.svg ESF Gilmar
- Flag of Catalonia.svg ESF Soler
- Flag of Argentina.svg MEY Kily González
- Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
- Flag of Aragon.svg DEB Seba

Equipe tecnico

Plantilla 1997/1998[editar | editar código]

Real Zaragoza 1997-1998.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
2 Flag of Aragon.svg ESF Belsué
3 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Aragon.svg MEY García Sanjuán
6 Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
7 Flag of Suriname.svg DEB Wooter
8 Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
10 Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
11 Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
12 Flag of Brazil.svg ESF Gilmar
13 Flag of Andalucía.svg POR Belman
14 Flag of Galicia.svg MEY Marcos Vales
16 Flag of Catalonia.svg ESF Soler
Num. Posición Chugador
17 Flag of Russia.svg MEY Radimov
18 Flag of Argentina.svg MEY Kily González
19 Flag of Argentina.svg DEB Gustavo López
21 Flag of Sweden.svg ESF Sundgren
25 Flag of Austria.svg POR Konrad
- Flag of Aragon.svg ESF Suárez
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Rafita
- Flag of Paraguay.svg MEY Toro Acuña
- Flag of Cantabria.svg MEY Luis Helguera
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY José Ignacio
- Flag of Andalucía.svg DEB Peña
- Flag of Aragon.svg DEB Seba
- Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Pier

Equipe tecnico

Plantilla 1998/1999[editar | editar código]

Real Zaragoza 1998-1999.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
- Flag of Austria.svg POR Konrad
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Brazil.svg ESF Gilmar
- Flag of Sweden.svg ESF Sundgren
- Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
- Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY José Ignacio
Num. Posición Chugador
- Flag of Argentina.svg MEY Kily González
- Flag of Paraguay.svg MEY Toro Acuña
- Flag of Galicia.svg MEY Marcos Vales
- Flag of Asturias.svg MEY Juanele
- Flag of Cantabria.svg MEY Luis Helguera
- Flag of Suriname.svg DEB Wooter
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Pier
- Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
- Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
- Flag of Serbia.svg DEB Milošević
- Flag of Argentina.svg DEB Gustavo López
- Flag of Andalucía.svg DEB Peña

Equipe tecnico

Plantilla 1999/2000[editar | editar código]

Real Zaragoza 1999-2000.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
- Flag of Aragon.svg POR Láinez
- Flag of Aragon.svg POR Moso
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Aragon.svg ESF Belsué
- Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
- Flag of Argentina.svg ESF Negro Martínez
- Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
- Flag of Italy.svg ESF Lanna
- Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Solana
- Flag of Sweden.svg ESF Sundgren
- Flag of Paraguay.svg MEY Toro Acuña
Num. Posición Chugador
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY José Ignacio
- Flag of Cantabria.svg MEY Luis Helguera
- Flag of Galicia.svg MEY Marcos Vales
- Flag of Russia.svg MEY Radimov
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Vellisca
- Flag of Asturias.svg MEY Juanele
- Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
- Flag of Suriname.svg DEB Wooter
- Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Pier
- Flag of Serbia.svg DEB Milošević

Equipe tecnico

Plantilla 2000/2001[editar | editar código]

Real Zaragoza 2000-2001.svg
Num. Posición Chugador
- Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
- Flag of Aragon.svg POR Láinez
- Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
- Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
- Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
- Flag of Italy.svg ESF Lanna
- Flag of Peru (state).svg ESF Rebosio
- Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
- Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
- Flag of Sweden.svg ESF Sundgren
- Flag of Aragon.svg MEY Álvaro
- Flag of Paraguay.svg MEY Toro Acuña
Num. Posición Chugador
- Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
- Flag of Catalonia.svg MEY Ferrón
- Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY José Ignacio
- Flag of Asturias.svg MEY Juanele
- Flag of Galicia.svg MEY Marcos Vales
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Vellisca
- Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
- Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
- Flag of Croatia.svg DEB Peternac
- Flag of Argentina.svg DEB Esnáider

Equipe tecnico

Plantilla 2001/2002[editar | editar código]

Real Zaragoza 2001-2002.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of the Region of Murcia.svg POR Juanmi
2 Flag of Peru (state).svg ESF Rebosio
3 Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Serbia.svg ESF Komljenović
6 Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
7 Flag of Asturias.svg MEY Juanele
8 Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
10 Flag of the Basque Country.svg MEY Garitano
11 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Vellisca
13 Flag of Aragon.svg POR Láinez
14 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY José Ignacio
15 Flag of Angola.svg MEY Chaínho
Num. Posición Chugador
16 Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
17 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Corona
18 Flag of Serbia.svg DEB Drulić
19 Flag of Galicia.svg MEY Marcos Vales
20 Flag of Paraguay.svg MEY Toro Acuña
21 Flag of Serbia.svg DEB Milošević
22 Flag of Sweden.svg ESF Sundgren
23 Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
24 Flag of Argentina.svg MEY Galletti
25 Flag of Brazil.svg ESF Esquerdinha
26 Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
27 Flag of Aragon.svg MEY Cani

Equipe tecnico

Plantilla 2002/2003[editar | editar código]

Real Zaragoza 2002-2003.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Láinez
2 Flag of Catalonia.svg ESF Ferrón
3 Flag of Peru (state).svg ESF Rebosio
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Serbia.svg ESF Komljenović
6 Flag of Catalonia.svg ESF Aguado
7 Flag of Argentina.svg MEY Galletti
8 Flag of Andalucía.svg MEY Aragón
9 Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
10 Flag of Brazil.svg DEB Jamelli
11 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Vellisca
12 Flag of Paraguay.svg ESF Toledo
14 Flag of Asturias.svg MEY Juanele
15 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Corona
Num. Posición Chugador
16 Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
17 Flag of Aragon.svg MEY Cani
18 Flag of Serbia.svg DEB Drulić
19 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Jesús Muñoz
20 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Iñaki
21 Flag of Catalonia.svg MEY David Pirri
22 Flag of Romania.svg MEY Gâlcă
23 Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
24 Flag of Aragon.svg MEY Soriano
25 Flag of the Community of Madrid.svg POR Valbuena
26 Flag of the Basque Country.svg DEB Ibán Espadas
28 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
30 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
Flag of Croatia.svg DEB Peternac

Equipe tecnico

Plantilla 2003/2004[editar | editar código]

Real Zaragoza 2003-2004.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Láinez
2 Flag of Catalonia.svg ESF Ferrón
3 Flag of Peru (state).svg ESF Rebosio
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Brazil.svg ESF Álvaro Maior
6 Flag of Argentina.svg ESF Gabi Milito
7 Flag of Argentina.svg MEY Galletti
8 Flag of Aragon.svg MEY Cani
9 Flag of Andalucía.svg DEB Yordi
10 Flag of Brazil.svg MEY Sávio
11 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Vellisca
12 Flag of Paraguay.svg ESF Toledo
14 Flag of Argentina.svg MEY Leo Ponzio
15 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Corona
Num. Posición Chugador
16 Flag of Cantabria.svg ESF Pablo
17 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Movilla
18 Flag of Serbia.svg DEB Drulić
19 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Jesús Muñoz
20 Flag of Asturias.svg DEB David Villa
21 Flag of Catalonia.svg MEY David Pirri
22 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Iñaki
23 Flag of the Canary Islands.svg ESF Paco
24 Flag of Aragon.svg MEY Soriano
25 Flag of the Community of Madrid.svg POR Valbuena
27 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
29 Flag of Asturias.svg DEB Juanele
30 Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
32 Flag of Galicia.svg ESF Capi

Equipe tecnico

Plantilla 2004/2005[editar | editar código]

Real Zaragoza 2004-2005.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Láinez
3 Flag of the Basque Country.svg ESF Aranzabal
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Brazil.svg ESF Álvaro Maior
6 Flag of Argentina.svg ESF Gabi Milito
7 Flag of Argentina.svg MEY Galletti
8 Flag of Aragon.svg MEY Cani
9 Flag of Asturias.svg DEB David Villa
10 Flag of Brazil.svg MEY Sávio
11 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
12 Flag of Paraguay.svg ESF Toledo
13 Flag of Castile-La Mancha.svg POR Luis García
Num. Posición Chugador
14 Flag of Argentina.svg MEY Leo Ponzio
15 Flag of Castilla y León.svg MEY Óscar
17 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Movilla
18 Flag of Serbia.svg DEB Drulić
19 Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Javi Moreno
20 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
21 Flag of Catalonia.svg MEY David Pirri
22 Flag of the Community of Madrid.svg MEY García Granero
23 Flag of Aragon.svg MEY Soriano
24 Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
26 Flag of Aragon.svg MEY Zapater

Equipe tecnico

Plantilla 2005/2006[editar | editar código]

Real Zaragoza 2005-2006.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg POR César Sánchez
3 Flag of the Basque Country.svg ESF Aranzabal
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Brazil.svg ESF Álvaro Maior
6 Flag of Argentina.svg ESF Gabi Milito
7 Flag of Brazil.svg DEB Ewerthon
8 Flag of Aragon.svg MEY Cani
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Brazil.svg MEY Sávio
11 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
12 Flag of Paraguay.svg ESF Toledo
13 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
14 Flag of Argentina.svg MEY Leo Ponzio
Num. Posición Chugador
15 Flag of Castilla y León.svg MEY Óscar
16 Flag of Catalonia.svg MEY Celades
17 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Movilla
18 Flag of Aragon.svg MEY Ángel Lafita
19 Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
20 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
21 Flag of Aragon.svg MEY Zapater
22 Flag of Argentina.svg DEB Diego Milito
23 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Corona
24 Flag of Galicia.svg ESF Capi
25 Flag of the Community of Madrid.svg POR Valbuena
27 Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero

Equipe tecnico

Plantilla 2006/2007[editar | editar código]

Real Zaragoza 2006-2007.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg POR César Sánchez
3 Flag of the Basque Country.svg ESF Aranzabal
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Castilla y León.svg MEY Óscar
6 Flag of Argentina.svg ESF Gabi Milito
7 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Movilla
8 Flag of Argentina.svg MEY Pablo Aimar
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Argentina.svg MEY Andrés D'Alessandro
11 Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Juanfran
13 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
Num. Posición Chugador
14 Flag of Argentina.svg MEY Leo Ponzio
15 Flag of Aragon.svg MEY Ángel Lafita
16 Flag of Catalonia.svg MEY Celades
17 Flag of Brazil.svg DEB Ewerthon
18 Flag of Catalonia.svg ESF Piqué
19 Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
20 Flag of Aragon.svg MEY Longás
21 Flag of Aragon.svg MEY Zapater
22 Flag of Argentina.svg DEB Diego Milito
23 Flag of Asturias.svg ESF Sergio Fernández
24 Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero

Equipe tecnico

Plantilla 2007/2008[editar | editar código]

Real Zaragoza 2007-2008.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg POR César Sánchez
2 Flag of Uruguay.svg ESF Diogo
3 Flag of Asturias.svg ESF Paredes
4 Flag of Aragon.svg MEY Cuartero (capitán)
5 Flag of Castilla y León.svg MEY Óscar
6 Flag of Argentina.svg ESF Ayala
7 Flag of France.svg MEY Luccin
8 Flag of Argentina.svg MEY Aimar
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Argentina.svg MEY D'Alessandro
11 Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Juanfran
12 Flag of Brazil.svg DEB Oliveira
13 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
14 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gabi
Num. Posición Chugador
15 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Pavón
16 Flag of Catalonia.svg MEY Celades
19 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Generelo
20 Flag of Brazil.svg MEY Matuzalem
21 Flag of Aragon.svg MEY Zapater
22 Flag of Argentina.svg DEB Diego Milito
23 Flag of Asturias.svg ESF Sergio
24 Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero
25 Flag of Navarre.svg POR López Vallejo
26 Flag of Aragon.svg ESF Goni
28 Flag of Aragon.svg ESF Valero
34 Flag of Aragon.svg MEY Montejo
35 Flag of Aragon.svg MEY Vicente

Equipe tecnico

Plantilla 2008/2009[editar | editar código]

Real Zaragoza 2008-2009.svg
Num. Posición Chugador
1 Flag of Navarre.svg POR López Vallejo
2 Flag of Uruguay.svg ESF Diogo
3 Flag of Asturias.svg ESF Paredes
4 Flag of Aragon.svg ESF Cuartero
5 Flag of Argentina.svg ESF Ayala
6 Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero
7 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg MEY Jorge López
8 Flag of Brazil.svg DEB Ewerthon
10 Flag of the Canary Islands.svg DEB Braulio
11 Flag of Cameroon.svg MEY Songo'o
14 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Gabi
15 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Pavón
Num. Posición Chugador
17 Flag of Argentina.svg MEY Caffa
19 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Arizmendi
20 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Generelo
21 Flag of Aragon.svg MEY Zapater (capitán)
22 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Pulido
23 Flag of Argentina.svg MEY Ponzio
24 Flag of France.svg ESF Pignol
25 Flag of Andalucía.svg POR Doblas
26 Flag of Aragon.svg ESF Goni
31 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Adrià
34 Flag of the Basque Country.svg MEY Ander
38 Flag of Aragon.svg MEY Vicente

Equipe tecnico