Lista de molimentos d'as Cinco Villas

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'as Cinco Villas catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-ZAR-005-033-003 Castiello de Bellestar Ardisa
7-INM-ZAR-005-036-001 Ilesia de Santa María d'o Rosario d'Asín Asín
1-INM-ZAR-005-041-001 Ilesia d'os Santos Chulián y Basilisa de Bagüés Bagüés
1-INM-ZAR-005-901-002 Torre de Biel Biel
7-INM-ZAR-005-051-001 Ilesia de Sant Miguel de Biota Biota
7-INM-ZAR-005-051-001-2_5 Frontera occidental d'a ilesia de Sant Miguel de Biota Biota
7-INM-ZAR-005-051-001-2_6 Frontera sud d'a ilesia de Sant Miguel de Biota Biota
7-INM-ZAR-005-051-002 Palacio d'os contes d'Aranda de Biota Biota
1-INM-ZAR-005-077-002 Castiello de Sora Castellón de Val de Chasa
1-INM-ZAR-005-078-006 Castiello de Castiliscar Castiliscar
1-INM-ZAR-005-095-040 Muralla d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers
7-INM-ZAR-005-095-001 Ilesia d'o Salvador d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers Ejea de los Caballeros - Iglesia de San Salvador 01.jpg
7-INM-ZAR-005-095-001-7_1 Frontera norte d'a ilesia d'o Salvador d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers
7-INM-ZAR-005-095-001-7_2 Frontera ueste d'a ilesia d'o Salvador d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers
7-INM-ZAR-005-095-002 Ilesia de Santa María d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers Ejea de los Caballeros - Iglesia de Santa Maria de la Corona 01.jpg
7-INM-ZAR-005-095-002-7_1 Exterior d'a ilesia de Santa María d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers
7-INM-ZAR-005-095-002-7_1-7_1 Torre d'a ilesia de Santa María d'Exeya d'os Caballers Exeya d'os Caballers
1-INM-ZAR-005-095-037 Torres d'o Bayo O Bayo
7-INM-ZAR-005-109-002 Ilesia de Sant Nicolau d'o Frago O Frago
1-INM-ZAR-005-100-003 Castiello d'os Luna d'Erla Erla
1-INM-ZAR-005-100-005 Castiello-palacio de Paúls Paúls
1-INM-ZAR-005-100-005-1_1 Capiella d'o castiello-palacio de Paúls Paúls
7-INM-ZAR-005-100-1 Torre d'o Senyorío Erla
1-INM-ZAR-005-151-003 Castiello de Yéquera Lacorvilla
1-INM-ZAR-005-135-002 Torre de Layana Layana
1-INM-ZAR-005-148-001 Ilesia d'o Salvador de Luesia Luesia
1-INM-ZAR-005-148-004 Castiello de Luesia Luesia
1-INM-ZAR-005-151-006 Castiello d'Obano Luna Cast Obano-Luna 001 (cropped).jpg
1-INM-ZAR-005-151-018 Castiello d'a Corona de Luna Luna
1-INM-ZAR-005-151-019 Muralla de Luna Luna
1-INM-ZAR-005-151-020 Castiello de Villaverde Luna
7-INM-ZAR-005-151-001 Ilesia de Sant Chil de Mediavilla Luna
7-INM-ZAR-005-151-002 Ilesia de Sant Chaime de Luna Luna
1-INM-ZAR-005-051-006 Castiello de Malpica d'Arba Malpica d'Arba
7-INM-ZAR-005-186-001 Castiello de Navardún Navardún
7-INM-ZAR-005-210-001 Ilesia de Nuestra Sinyora d'a Purificación de Pintano Pintano
1-INM-ZAR-005-270-007 Castiello de Ruesta Ruesta
1-INM-ZAR-005-248-072 Torre de Sofuentes Sofuentes
1-INM-ZAR-005-248-008 Murallas de Sos d'o Rei Catolico Sos d'o Rei Catolico
1-INM-ZAR-005-248-069 Castiello d'Anyués Sos d'o Rei Catolico
1-INM-ZAR-005-248-070 Castiello de Royta Sos d'o Rei Catolico
1-INM-ZAR-005-248-073 Castiello d'a Penya Felizana Sos d'o Rei Catolico
7-INM-ZAR-005-248-001 Casa-palacio d'os Sada Sos d'o Rei Catolico
7-INM-ZAR-005-248-001-7_1 Capiella de Sant Martín de Tours d'a casa-palacio d'os Sada Sos d'o Rei Catolico
7-INM-ZAR-005-248-002 Ilesia de Sant Esteban de Sos d'o Rei Catolico Sos d'o Rei Catolico
7-INM-ZAR-005-230-001 Castiello de Sadaba Sadaba Castillo de Sádaba (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-005-230-002 Mausoleu d'os Atilios (A Sinoga) Sadaba Sadaba Atilis 1.jpg
7-INM-ZAR-005-230-003 Ilesia de Santa María de Sadaba Sadaba
7-INM-ZAR-005-230-003-7_1 Torre d'a ilesia de Santa María de Sadaba Sadaba
7-INM-ZAR-005-230-005 Sepulcre román de Sadaba (Altar d'os Moros) Sadaba
1-INM-ZAR-005-252-013 Castiello de Taust Taust
7-INM-ZAR-005-252-002 Ilesia de Santa María de Taust Taust
7-INM-ZAR-005-252-002-1_1 Torre d'a ilesia de Santa María de Taust Taust Tauste - Iglesia de Santa María - Portada y torre.jpg
1-INM-ZAR-005-267-002-1_1 Torre d'a ilesia de Sant Martín d'Uncastiello Uncastiello
1-INM-ZAR-005-267-008 Castiello de Penya Ayllón Uncastiello Zaragoza Uncastillo, castillo, torre.jpg
1-INM-ZAR-005-267-021 Castiello de Sibirana Uncastiello Castiello de Sibirana 001 (Uncastiello, Zinco Billas, Aragón).jpg
1-INM-ZAR-005-267-022 Castiello de Penyamira Uncastiello
7-INM-ZAR-005-267-001 Casa d'a Villa d'Uncastiello Uncastiello Uncastiello (Zinco Billas, Aragón), Casa d'a Billa.jpg
7-INM-ZAR-005-267-002 Ilesia de Sant Miguel d'Uncastiello Uncastiello
7-INM-ZAR-005-267-003 Ilesia de Santa María la Mayor d'Uncastiello Uncastiello 151 Ambista d'a ilesia de Santa María d'Uncastiello dende a ilesia de San Chuan.jpg
7-INM-ZAR-005-267-004 Ilesia de Sant Andreu d'Uncastiello Uncastiello
1-INM-ZAR-005-270-006 Torre d'Urriés Urriés
7-INM-ZAR-005-270-001 Ilesia de Sant Esteban Protomartir d'Urriés Urriés
1-INM-ZAR-005-276-004 Torre de Val Palmas Val Palmas

Vinclos externos[editar | editar código]