Lista de molimentos de Ribagorza

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos de Ribagorza catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-HUE-004-143-003 Casa Español d'Alins Alins
1-INM-HUE-004-035-003 Castiello d'el Gubernador d'Arén de Noguera Arén de Noguera
1-INM-HUE-004-117-065 Casa Tobenya de Bellestar Bellestar
1-INM-HUE-004-053-002 Castiello de Benabarri Benabarri Iglesia de Benabarre.jpg
1-INM-HUE-004-054-010 Casa Juste de Benás Benás
1-INM-HUE-004-054-010-2_1 Torre de Benás Benás
1-INM-HUE-004-054-013 Castiello de Benás Benás
1-INM-HUE-004-054-023 Palacio fortificau d'els contes de Ribagorza Benás
1-INM-HUE-004-035-004 Torre d'el Mas d'Avall de Berganui Berganui
1-INM-HUE-004-246-026 Crucero de Biascas d'Obarra Biascas d'Obarra
1-INM-HUE-004-067-014 Casa Navarri de Bonansa Bonansa
1-INM-HUE-004-157-004 Castiello d'Estrada Bono
1-INM-HUE-004-053-005 Castiello de Caladrons Caladrons
1-INM-HUE-004-246-001 Monesterio de Santa María d'Obarra Calvera Obarra1.JPG
1-INM-HUE-004-246-001-1_4 Ilesia de Santa María de Calvera Calvera
1-INM-HUE-004-246-005 Torre de Casa Castell de Calvera Calvera
1-INM-HUE-004-074-011 Crucero de Campo Campo
1-INM-HUE-004-117-101 Crucero de Cancer Cancer
7-INM-HUE-006-080-001 Puent romanico de Capella Romanico Capella Puent de Capella.jpg
1-INM-HUE-004-105-003 Castiello d'els contes de Ribagorza Caserras
1-INM-HUE-004-157-003 Castiello-palacio de Castarné Castarné
1-INM-HUE-004-084-019 Crucero de Castilló de Sos Castilló de Sos
1-INM-HUE-004-247-002 Torre d'els Moros de Chiribeta Chiribeta
1-INM-HUE-004-053-003 Castiello de Ciscar Ciscar
1-INM-HUE-004-117-111 Cruz d'els Santos Chuan y Pavlo d'Ixep Ixep
1-INM-HUE-004-117-122 Cruz d'el cementerio de Yardo Yardo
1-INM-HUE-004-129-021 Crucero d'Esdolomada Esdolomada
1-INM-HUE-004-105-002 Castiello d'els contes de Ribagorza d'Estupinyán Estupinyán
1-INM-HUE-004-247-001 Castiello-ermita de Sant Vicient de Finestras Finestras
1-INM-HUE-004-117-062 Castiello de la Penya de Graus Graus
1-INM-HUE-004-187-002 Castiello de Castro La Puebla de Castro
7-INM-HUE-004-187-001 Ilesia de Sant Román de Castro La Puebla de Castro
1-INM-HUE-004-117-001 Castiello de Fantova La Poblla de Fantova Castell de Fontova.jpg
1-INM-HUE-004-117-001-1_1 Ilesia de Santa Cilia de la Poblla de Fantova La Poblla de Fantova
1-INM-HUE-004-117-057 Torre de Casa Pariz de la Poblla de Fantova La Poblla de Fantova
1-INM-HUE-004-117-067 Torre de Casa Girón de la Poblla de Fantova La Poblla de Fantova
1-INM-HUE-004-129-031 Cruz de la Poblla de Roda La Poblla de Roda
1-INM-HUE-004-080-002 Castiello de Llaguarres Llaguarres
1-INM-HUE-004-142-002 Castiello de la Millera Llascuarre
1-INM-HUE-004-142-003 Castiello de Llascuarre Llascuarre
1-INM-HUE-004-143-004 Torre de Rins de Las Pauls Las Pauls
1-INM-HUE-004-229-001 Castiello de Luzars Luzars
7-INM-HUE-004-229-001 Ilesia de Sant Cristoforo de Luzars Luzars
1-INM-HUE-004-129-008 Casa Turmo de Merlli Merlli
1-INM-HUE-004-129-009 Casa Coma de Merlli Merlli
1-INM-HUE-004-129-043 Crucero de Merlli 1 Merlli
1-INM-HUE-004-129-044 Crucero de Merlli 2 Merlli
1-INM-HUE-004-129-045 Basa de la Cruz de Merlli Merlli
1-INM-HUE-004-155-001 Castiello de Monesma de Benavarri Monesma de Benavarri
1-INM-HUE-004-129-005 La Llecina Mont de Roda
1-INM-HUE-004-188-004 Recinto fortificau de Montanyana Montanyana
1-INM-HUE-004-111-038 Crucero d'el cementerio de Murillo de Llena Murillo de Llena
1-INM-HUE-004-157-005 Torre de Casa Livernal de Noals Noals
1-INM-HUE-004-117-020 Castiello de Pano Pano
1-INM-HUE-004-117-047 Ermita de Sant Antón de Pano Pano
1-INM-HUE-004-117-223 Crucero de Pano Pano
1-INM-HUE-004-177-006 Castiello de Perarruga Perarruga
1-INM-HUE-004-177-049 Crucero de Perarruga Perarruga
1-INM-HUE-004-053-004 Castiello de Pilzán Pilzán
1-INM-HUE-004-117-227 Cruz de termin de Pueyo de Marguillén Pueyo de Marguillén
1-INM-HUE-004-129-006 Palacio fortificau d'el Prior de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
1-INM-HUE-004-129-010 Muralla de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
1-INM-HUE-004-129-073 Cruz de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
7-INM-HUE-004-129-001 Seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana Claustro de Roda de Isábena.jpg
7-INM-HUE-004-129-001-7_1 Ilesia de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana Claustro de Roda de Isábena.jpg
7-INM-HUE-004-129-001-7_1-7_1 Cripta de la seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana Cripta de la Catedral de Roda de Isábena.jpg
7-INM-HUE-004-129-001-7_2 Claustro de la seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana Claustro de Roda de Isábena.jpg
7-INM-HUE-004-129-001-7_2-7_1 Capiella de Sant Agostín de la seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
7-INM-HUE-004-129-001-7_2-7_2 Sala capitolar de la seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
7-INM-HUE-004-129-001-7_2-7_3 Refectorio de la seu de Sant Vicent de Roda d'Isabana Roda d'Isabana
1-INM-HUE-004-129-007 Castiello de Sant Esteban del Mall Sant Esteban del Mall
1-INM-HUE-004-212-017 Crucero de Santa Llestra y Sant Quílez 1 Santa Llestra y Sant Quílez
1-INM-HUE-004-212-018 Crucero de Santa Llestra y Sant Quílez 2 Santa Llestra y Sant Quílez
1-INM-HUE-004-214-001 Torre de Torrociudat Torrociudat
1-INM-HUE-004-214-002 Castiello de Secastiella Secastiella
1-INM-HUE-004-111-048 Crucero de Senz Senz
1-INM-HUE-004-129-107 Cruz de Sarradui Sarradui
7-INM-HUE-004-223-001 Monesterio d'Alaón Sopeira Sopeira - Absis de Santa Maria d'Alaó.jpg
1-INM-HUE-004-229-004 Castiello de Falces de Tolva Tolva
1-INM-HUE-004-117-241 Crucero de Torrobato Torrobato
1-INM-HUE-004-117-234 Crucero de Torrodesera Torrodesera
1-INM-HUE-004-117-235 Cruz de termin de Torrodesera Torrodesera
1-INM-HUE-004-117-245 Cruz de termin de Torrelabad Torlabat
1-INM-HUE-004-247-003 Castiello de Viacamp Viacamp

Vinclos externos[editar | editar código]