Lista de municipios de Navarra

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Municipios d'a comunidat autonoma de Navarra (Espanya):

Mapa municipal de Navarra
Nombre Pob. (2005)
Abáigar 103
Abárzuza 534
Abaurrea de Chuso 41
Abaurrea de Suso 150
Aberin 328
Ablitas 2.425
Adiós 170
Aguilar de Codés 109
Aibar u Oibar 939
Aiegi 1.388
Allín 815
Allo 1.072
Altsasu 7.455
Améscua la Baixa 851
Ancín 387
Andosiella 2.722
Ansoáin 9.862
Anue 402
Añorbe 520
Aoiz 2.109
Araitz 577
Aranarach 80
Aranguren 5.762
Arano 143
Arantza 625
Araquil 862
Aras 217
Arbizu 982
Arce u Artzi 273
Los Arcos 1.298
Arellano 186
Areso 291
Arguedas 2.355
Aria 67
Arive 62
Armañanzas 78
Arroitz 1.154
Arruazu 106
Artaxona 1.700
Artazu 108
Atez 236
Azagra 3.785
Azuelo 43
Bakaiku 338
Barañáin 22.295
Barásoain 544
Barbarin 85
Bargota 364
Bariellas 198
Basaburúa 714
Baztan 7.798
Beintza-Labaien 268
Beire 312
Belascoáin 120
Berbinzana 715
Beriáin 3.073
Berrio Plano 1.649
Berriozar 8.244
Bertizarana 678
Betelu 346
Bidángoz u Bidankoze 114
Bidaurreta 120
Biurrun-Olcoz 185
Bunyuel 2.432
Burguet 315
Burgui 235
Burlata 18.316
El Busto 85
Cabaniellas 1.586
Cabredo 103
Cadreita 2.132
Caparroso 2.531
Cárcar 1.232
Carcastiello 2.648
Cascant 3.989
Cáseda 1.037
Castellón 3.698
Castiello Nuevo 19
Cintruénigo 6.725
Corella 7.621
Cortz 3.329
Chaurrieta 225
Chus la Peña 502
Desollo 119
Deyerri 1.557
Dicastiello 696
Donamaria 414
Doneztebe 1.504
Egüés 4.912
Elgorriaga 223
Enériz 242
Eratsun 178
Ergoiena 445
Erroibar 747
Escároz u Ezcároz/Ezkaroze 363
Eslava 158
Esparza de Salazar 100
Espronceda 158
Estella u Lizarra 13.708
Esteribar 1.591
Estuniga 178
Etayo 94
Echalar 801
Etxarri 66
Echarri-Aranaz 2.454
Etxauri 486
Eulate 349
Ezcabarte 1.490
Ezkurra 200
Ezprogui 62
Falzes 2.603
Fitero 2.222
Fontellas 828
Funes 2.358
Fustiñana 2.506
Galar 1.408
Gallipienzo 156
Gallués u Galoze 118
Garayoa 123
Garde 185
Garínoain 464
Garralda 193
Genevilla 112
Goizueta 814
Goñi 197
Güesa u Gorza 65
Guesálaz 465
Guirguillano 94
Hiriberri 135
Ibargoiti 228
Iganzi 617
Igúzquiza 357
Imotz 418
Irañeta 158
Irurzun u Irurtzun 2.209
Isaba u Izaba 481
Ituren 473
Iturmendi 380
Iza 839
Izagaondoa 176
Izalzu u Itzaltzu 46
Lakuntza 1.103
Lana 213
Lantz 119
La Poblazión 163
Larraga 2.007
Larraona 136
Larraun 1.081
Lazagurría 207
Liach 45
Lecumberri u Lekunberri 1.050
Legarda 112
Legaria 118
Leitza 2.953
Leoz 270
Lerga 76
Lerín 1.851
Lesaca 2.680
Lezáun 259
Liédena 339
Lizoáin 273
Lodosa 4.726
Lónguida u Longida 324
Lumbier u Ilunberri 1.409
Luquin 139
Luzaide 435
Mañeru 374
Marañón 59
Marziella 2.674
Mélida 762
Mendabia 3.757
Mendaza 340
Mendigorría 1.055
Metauten 287
Miraglo 3.061
Mirafuentes 53
Miranda d'Arga 997
Mont-reyal 389
Mont Agut 1.132
Morentin 157
Mués 101
Murchán 3.321
Murieta 282
Moriello del Cuende 666
Moriello Freito 746
Muruzábal 296
Nabascués 208
Nazar 56
Noáin (Val d'Elorz) u Noain (Elortzibar) 4.496
Obanos 885
Otsagabia 651
Oco 76
Odieta 336
Oiz 147
Oláibar 198
Olazti 1.730
Olexoa 54
Olit 3.435
Ollo 308
Olóriz 193
Olza 1.322
Orbaizeta 219
Orbara 56
Orcoyen 2.109
Orísoain 87
Oronz 55
Oroz-Betelu 201
Oteiza 933
Pamplona u Iruña 193.328
Peralta 5.741
Petiella d'Aragón 33
Piedramillera 60
Pitiellas 584
Puent de la Reina u Gares 2.611
Pueyo 334
Riba Forada 3.437
Romanzado 151
Roncal u Erronkari 303
Roncesvals u Orreaga 24
Sada 215
Saldías 122
Salinas d'Oro 114
Sant Hadrián 5.968
San Martín de Unx 438
Sangüesa u Zangoza 5.041
Sansol 113
Santa Cara 1.009
Sarriés u Sartze 81
Sartaguda 1.340
Sesma 1.360
Sorlada 40
Sunbilla 670
Tafalla 10.924
Tiebas-Muru Artederreta 501
Tirapu 60
Torralba del Río 131
Torres del Río 171
Tudela 32.345
Tulebras 102
Úcar 157
Uart 4.247
Uart-Araquil 799
Uxué 227
Uzama 1.613
Unzit 223
Unzué 144
Urdazubi 367
Urdiain 620
Urraúl Alta 173
Urraúl Baixa 289
Urroz 184
Urroz 379
Urzainqui 106
Uterga 170
Uztárroz u Uztarroze 220
Val Tierra 2.415
Vera 3.666
Viana 3.596
Villava u Atarrabia 10.236
Villafranca 2.802
Villatuerta 990
Villamayor de Mont Chardín 140
Xabier 77
Yesa 263
Zabalza 18
Ziordia 361
Zizur 1.977
Zirauqui 482
Ziriza 81
Zizur Mayor u Zizur Nagusia 13.052
Zubieta 299
Zugarramurdi 233