Lista de molimentos d'a Comunidat de Calatayú

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'a Comunidat de Calatayú catalogatos como Bien d'Intrés Cultural:

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-ZAR-020-020-002 Castiello d'Alfama d'Aragón Alfama d'Aragón
7-INM-ZAR-020-029-001 Ilesia de Nuestra Sinyora d'o Castiello d'Aninyón Aninyón
7-INM-ZAR-020-029-001-2_1 Torre d'a ilesia Aninyón
1-INM-ZAR-020-034-006 Castiello de Palafox Fariza
1-INM-ZAR-020-032-003 Castiello d'Arandiga Arandiga
1-INM-ZAR-020-038-013 Castiello d'a Moreta Encantada Ateca
7-INM-ZAR-020-038-001 Ilesia de Santa María d'Ateca Ateca 20080820-Ateca Iglesia de Santa María y San Francisco.jpg
7-INM-ZAR-020-038-001-7_1 Torre d'a ilesia de Santa María d'Ateca Ateca
1-INM-ZAR-020-046-003 Torre de Belmont Belmont de Gracián
1-INM-ZAR-020-046-004 Castiello de Belmont Belmont de Gracián
1-INM-ZAR-020-046-005 Castiello-palacio de Belmont Belmont de Gracián
7-INM-ZAR-020-046-001-7_1 Abside d'a ilesia de Sant Miguel Belmont de Gracián
7-INM-ZAR-020-046-001-7_2 Torre d'a ilesia de Sant Miguel Belmont de Gracián
1-INM-ZAR-020-050-003 Castiello de Bichuesca Bichuesca Castillo Bijuesca (Zaragoza).jpg
1-INM-ZAR-020-054-003 Castiello de Bordalba Bordalba
1-INM-ZAR-020-058-003 Castiello de Bubierca Bubierca
1-INM-ZAR-020-067-036 Recinto fortificato de Calatayú Calatayú
1-INM-ZAR-020-067-036-1_1 Puerta emiral de Calatayú Calatayú
1-INM-ZAR-020-067-036-1_2 Puerta de Soria de Calatayú Calatayú
1-INM-ZAR-020-067-036-1_3 Castiello Mayor de Calatayú Calatayú
1-INM-ZAR-020-067-036-1_4 Recinto d'a Lonchía de Calatayú Calatayú
1-INM-ZAR-020-067-036-1_5 Puerta de Zaragoza de Calatayú Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-001 Edificio num.1 d'a plaza d'Erlueta Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-002 Ilesia de Sant Andreu de Calatayú Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-002-7_1 Torre d'a ilesia de Sant Andreu de Calatayú Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-003 Colechiata de Santa María la Mayor de Calatayú Calatayú 20080817-Calatayud Santa María la Mayor Fachada.jpg
7-INM-ZAR-020-067-003-7_1 Claustro Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-003-7_2 Torre Calatayú
7-INM-ZAR-020-067-004 Ilesia de Sant Per de los Francos Calatayú
1-INM-ZAR-020-070-002 Torre d'os Palafox de Fariza de Calmarza Calmarza
1-INM-ZAR-020-071-003 Castiello de Campiello Campiello d'Aragón
1-INM-ZAR-020-072-003 Castiello de Somiet Carenas
1-INM-ZAR-020-076-003 Castiello de Castellón de las Armas Castellón de las Armas
1-INM-ZAR-020-079-002 Castiello de Cervera de la Canyada Cervera de la Canyada
7-INM-ZAR-020-079-001 Ilesia de Santa Tecla de Cervera de la Canyada Cervera de la Canyada
7-INM-ZAR-020-081-001 Castiello-palacio de Cetina Cetina
7-INM-ZAR-020-081-002 Ilesia de Sant Chuan Baptista de Cetina Cetina
1-INM-ZAR-020-082-003 Castiello de Cimballa Cimballa
1-INM-ZAR-020-110-010 Torre d'El Fraixno El Fraixno
1-INM-ZAR-020-096-002 Castiello d'Embit de Fariza Embit de Fariza
1-INM-ZAR-020-116-001 Castiello de Fuents de Xiloca Fuents de Xiloca
7-INM-ZAR-020-116-001 Ilesia de l'Asumpción de Nuestra Sinyora de Fuents de Xiloca Fuents de Xiloca
7-INM-ZAR-020-116-001-7_1 Torre Fuents de Xiloca
1-INM-ZAR-020-120-002 Castiello d'os Sinyors de Godollo Godollo
7-INM-ZAR-020-125-001 Ilesia de Sant Miguel Arcánchel d'Ibdes Ibdes
1-INM-ZAR-020-282-002 Castiello de la Viluenya La Viluenya
1-INM-ZAR-020-155-003 Torre d'o Moro de Malanquiella Malanquiella
1-INM-ZAR-020-159-004 Castiello de Maluenda Maluenda
1-INM-ZAR-020-159-021 Torre d'o Palomar de Maluenda Maluenda
1-INM-ZAR-020-159-022 Torreciella de Maluenda Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-001 Ilesia d'as Santas Chusa y Rufina de Maluenda Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-001-7_1 Frontera occidental Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-001-7_2 Capiella d'o Rosario Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-003 Ilesia de l'Asumpción de Nuestra Sinyora de Maluenda Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-003-7_1 Tellato Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-003-7_2 Torre antiga Maluenda
7-INM-ZAR-020-159-003-7_4 Torre actual Maluenda
1-INM-ZAR-020-169-001 Torre d'o Reloch de Miedes d'Aragón Miedes d'Aragón
1-INM-ZAR-020-172-002 Castiello de Mont-reyal de Fariza Mont-reyal de Fariza
1-INM-ZAR-020-173-011 Castiello de Monterd Monterd
7-INM-ZAR-020-157-001 Ilesia de Nuestra Sinyora de l'Asumpción de Monterd Monterd
7-INM-ZAR-020-157-001-7_1 Torre Monterd
1-INM-ZAR-020-174-001 Murallas de Montón Montón
1-INM-ZAR-020-176-003 Castiello de Morata de Xiloca Morata de Xiloca
7-INM-ZAR-020-176-001 Ilesia de Sant Martín de Tours de Morata de Xiloca Morata de Xiloca
1-INM-ZAR-020-178-002 Castiello de Moros Moros
1-INM-ZAR-020-177-004 Castiello de Morés Morés
1-INM-ZAR-020-192-008 Torre de Nuévalos Nuévalos
7-INM-ZAR-020-192-001 Monesterio de Piedra Nuévalos Exterior del monasterio-monasterio de piedra-nuevalos-2010 (3).JPG
7-INM-ZAR-020-192-001-1_1 Ilesia abacial Nuévalos
7-INM-ZAR-020-192-001-1_1-1_1 Claustro Nuévalos Cloister of the Monasterio de Piedra.JPG
1-INM-ZAR-020-201-005 Castiello de Paracuellos de Xiloca Paracuellos de Xiloca
1-INM-ZAR-020-229-001 Torre de Ruesca Ruesca
1-INM-ZAR-020-241-006 Torre d'as Encantadas de Sabinyán Sabinyán
1-INM-ZAR-020-253-003 Castiello de Terrer Terrer
1-INM-ZAR-020-255-003 Castiello de Tobet Tobet
7-INM-ZAR-020-255-001 Ilesia de Santa María de Tobet Tobet
1-INM-ZAR-020-257-001 Torre de Torralba de Ribota Torralba de Ribota
7-INM-ZAR-020-257-005 Ilesia de Sant Félix de Torralba de Ribota Torralba de Ribota
1-INM-ZAR-020-259-003 Castiello de Torre Fermosa Torre Fermosa
7-INM-ZAR-020-260-001 Casa de Sant Millán de Torre la Palla Torre la Palla
7-INM-ZAR-020-260-002 Ilesia de Nuestra Sinyora de Malanca de Torre la Palla Torre la Palla
7-INM-ZAR-020-260-002-1_1 Capiella Torre la Palla
7-INM-ZAR-020-260-002-1_2 Torre Torre la Palla
1-INM-ZAR-020-263-004 Torre d'a muralla de Turrillo Turrillo
1-INM-ZAR-020-263-011 Castiello de Turrillo Turrillo
1-INM-ZAR-020-047-002 Castiello de Verdello Verdello
7-INM-ZAR-020-047-001 Ilesia de Sant Millán de Verdello Verdello
1-INM-ZAR-020-284-002 Castiello de Villafelich Villafelich
1-INM-ZAR-020-293-001 Castiellos d'a Reina y d'o Rei de Villarroya de la Sierra Villarroya de la Sierra
1-INM-ZAR-020-293-012 Muralla de Villarroya de la Sierra Villarroya de la Sierra
7-INM-ZAR-020-293-001 Ilesia-fortaleza de Sant Per Apóstol de Villarroya de la Sierra Villarroya de la Sierra

Vinclos externos[editar | editar código]