Lista de municipios de Valencia

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Mapa municipal d'a provincia de Valencia

Lista de municipios de Valencia

Nombre Habitants
(2002)
Ademuz 1,152
Ador 1,216
Agullent 2,289
Aielo de Malferit 4,233
Aielo de Rugat 207
Alaquàs 28,309
Albaida 6,044
Albal 12,302
Albalat de la Ribera 3,400
Albalat dels Sorells 3,508
Albalat dels Tarongers 742
Alberic 9,465
Alborache 941
Alboraia 18,656
Albuixec 3,133
Alcàntera de Xúquer 1,373
Alcàsser 7,647
Alcublas 835
L'Alcúdia 10,692
L'Alcúdia de Crespins 4,570
Aldaia 24,866
Alfafar 18,436
Alfara d'Algímia 488
Alfara del Patriarca 2,657
Alfarp 1,344
Alfarrasí 1,256
Alfauir 356
Algar de Palància 422
Algemesí 25,259
Algímia d'Alfara 939
Alginet 11,661
Almàssera 6,038
Almiserà 266
Almoines 1,677
Almussafes 7,318
Alpuent 916
L'Alqueria de la Comtessa 1,414
Alchezira 41,264
Andilla 395
Anna 2,723
Antella 1,508
Aras de los Olmos 367
Atzeneta d'Albaida 1,285
Ayora 5,517
Barx 1,250
Barxeta 1,634
Bèlgida 718
Bellreguard 3,780
Bellús 385
Benaxep 204
Benaguacir 9,408
Benavites 627
Beneixida 588
Benetússer 13,683
Beniarjó 1,288
Beniatjar 229
Benicolet 508
Benifaió 12,172
Benifairó de la Valldigna 1,675
Benifairó de les Valls 1,915
Beniflà 204
Benigànim 5,603
Benimodo 1,821
Benimuslem 561
Beniparrell 1,677
Benirredrà 1,330
Benissanó 1,836
Benissoda 304
Benissuera 191
Betera 15,087
Bicorp 664
Bocairent 4,524
Bolbait 1,436
Bonrepòs i Mirambell 2,251
Bufalí 197
Bugarra 838
Bunyol 9,233
Burchazot 36,168
Calles 419
Camporrobres 1,378
Canals 13,040
Canet d'en Berenguer 2,712
Carcaixent 20,851
Càrcer 2,018
Carlet 14,080
Carrícola 81
Casas Altas 159
Casas Baixas 274
Casinos 2,352
Castelló de Rugat 2,194
Castellón d'Exativa 7,189
Castellonet de la Conquesta 138
Castiel Fabib 508
Catadau 2,371
Catarroya 21,414
Caudet 811
Cerdà 286
Cofrentes 999
Corbera 3,039
Cortes de Pallars 857
Cotes 378
Cullera 20,622
Chelva 2,046
Chella 2,566
Chera 543
Chest 7,108
Chestalgar 664
Chiba 10,483
Chilviella 27,384
Chuliella 759
Daimús 1,855
Domenyo 525
Dos Aguas 415
L'Eliana 14,040
Emperador 221
Enguera 5,365
L'Ènova 1,032
Estivella 1,125
Estubeny 142
Exativa 26,520
Faura 2,792
Favara 1,777
Figueruelas 557
Foyos 5,695
La Font de la Figuera 2,113
La Font d'en Carròs 3,286
Fontanars dels Alforins 966
Fortaleny 999
Fuenterrobres 706
Gandia 62,280
Gátova 475
Gavarda 1,196
El Genovés 2,454
Gilet 1,577
Godella 11,583
Godelleta 2,342
La Granja de la Costera 355
Guadassèquies 380
Guadassuar 5,423
Guardamar de la Safor 71
Loriguiella 1,015
Losa del Obispo 431
Lugar Nuevo de la Corona 101
Llanera de Ranes 1,136
Llaurí 1,335
Liria 17,941
Llocnou de Sant Jeroni 586
Llocnou d'en Fenollet 774
Llombai 2,240
La Llosa de Ranes 3,694
Luchén 2,456
Macastre 1,066
Manises 26,460
Manuel 2,436
Marines 1,437
Massalavés 1,597
Massalfassar 1,345
Massamagrell 13,221
Massanassa 7,393
Meliana 9,164
Millars 599
Miramar 1,406
Mizlata 41,658
Moixent 4,355
Montcada 19,181
Montserrat d'Alcalà 3,364
Montaverner 1,722
Montesa 1,353
Montichelvo 649
Montroi 1,616
Museros 4,277
Nàquera 3,141
Navarrés 2,882
Novetlè 655
Oliva 21,782
Olocau de Carraixet 964
L'Olleria 7,302
Ontenyent 33,734
Otos 520
Paiporta 19,459
Palma de Gandia 1,608
Palmera 611
El Palomar 511
Paterna 48,367
Pedralba 2,283
Petrés 833
Picanya 9,174
Picassent 16,475
Piles de Mar 2,238
Pinet 207
La Pobla de Farnals 5,749
La Pobla de Vallbona 13,068
La Pobla del Duc 2,543
La Pobla Llarga 4,372
Polinyà de Xúquer 3,016
Potries 920
Pozuel 15,057
Puebla de San Miguel 73
Pueyo de Cebolla 7,574
Quart de les Valls 1,069
Quart de Poblet 25,790
Quartell 1,369
Quatretonda 2,530
Quesa 762
Rafelbunyol 5,811
Rafelcofer 1,389
Rafelguaraf 2,359
Ràfol de Salem 363
Real de Gandía 1,845
Real de Montroi 1,725
Requena 19,688
Ribarroya 14,261
Riola 1,638
Rocafort 5,464
Rotglà i Corberà 988
Ròtova 1,254
Rugat 200
Murviedro 57,741
Salem 477
San Antonio de Benagéber 3,150
Sant Joan de l'Ènova 357
Sedaví 8,534
Segart 183
Sallent d'Exativa 455
Sant Pere d'Albaida 38
Senyera 952
Serra de Portaceli 2,012
Siete Aguas 1,206
Silla 15,620
Simat de la Valldigna 3,121
Sinarcas 1,206
Sollana 4,478
Sot de Chera 349
Sueca 26,126
Sumacàrcer 1,347
Tavernes Blanques 8,664
Tavernes de la Valldigna 16,803
Teresa de Cofrentes 678
Terrateig 232
Titaguas 543
Torre Baixa 439
Torrella 174
Torrent 67,393
Torres Torres 458
Tous 1,116
Tuexa 1,225
Torís 4,954
Utiel 11,789
Valencia 761,871
Vallada 3,185
Vallanca 209
Vallés 100
Venta del Moro 1,543
Vilallonga 3,550
Villamarchent 6,295
Villar 3,505
Villargordo del Cabriel 702
Vinalesa 2,475
Xalanz 1,030
Xarafuel 873
Xeraco 5,145
Xeresa 1,884
Yátova 1,953
La Yesa 267
Zarra 400

Se veiga tamién[editar | editar código]