Lista de doctors honoris causa por a Universidat de Zaragoza

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Ista ye a lista de doctors honoris causa por a Universidat de Zaragoza.

Doctor Especialidat Calendata
José María Bueno Monreal Dreito 1957
Gunnar Tilander Dreito 1959
José María Escrivá de Balaguer Filosofía y Letras 1960
Johannes Vincke Filosofía y Letras 1960
André Garrigou Lagrange Dreito 1963
George Pequinet Dreito 1963
Giangastone Bella Dreito 1966
José Lorente Sanz Dreito 1968
Francisco Palá Mediano Dreito 1967
Luís Antônio da Gama e Silva Dreito 1968
Benigno Lorenzo Velázquez Medecina 1975
Andre Cazieux Albeitería 1979
Joe Hin Tjio Sciencias 1980
Ricardo Lozano Blesa Medecina 1981
Pedro Laín Entralgo Medecina 1983
Gerard Trautwein Albeitería 1983
Eduardo García de Enterría Dreito 1983
Manuel García Pelayo Dreito 1983
Karl Engisch Dreito 1983
Armin Kauffman Dreito 1983
Luis Buñuel Portolés Filosofía y Letras 1983
Pablo Serrano Aguilar Filosofía y Letras 1983
Manuel Tuñón de Lara Filosofía y Letras 1983
José Manuel Blecua Teijeiro Filosofía y Letras 1983
Jorge Cervós Navarro Medecina 1984
José María Lacarra de Miguel Filosofía y Letras 1984
Manuel Alvar López Filosofía y Letras 1984
Fernando Lázaro Carreter Filosofía y Letras 1984
Henri Cartan Sciencias 1984
Ian Isherwood Medecina 1985
Julian E. Davis Medecina 1988
Andrea Prader Medecina 1988
Francisco Villardell Viñas Medecina 1989
Andre Deprit Sciencias 1989
Enrique Balcells Rocamora Filosofía y Letras 1990
Daniel Noin Filosofía y Letras 1990
Marcin M. Rosciszewski Filosofía y Letras 1990
Alexander Turnbull Medecina 1991
Rudiger Lorenz Medecina 1991
J. Hillis Miller Filosofía y Letras 1992
Jacob L. Mey Filosofía y Letras 1992
Konrad Messmer Medecina 1992
Carlos Saura Atarés Filosofía y Letras 1993
Frank Albert Cotton Sciencias 1994
F. Gordon A. Stone Sciencias 1994
Charles A. Micchelli Sciencias 1994
Marcelino Oreja Aguirre Dreito 1994
Enrique Fuentes Quintana Economicas y Empresarials 1995
Jean Dausset Medecina 1995
Rigoberta Menchú Filosofía y Letras 1995
Amable Liñán Centro Politecnico Superior 1998
Stephen W. Tsai Centro Politecnico Superior 1998
Carl Adam Petri Centro Politecnico Superior 1998
Giuseppe Attardi Sciencias 1999
Lorenzo Martín-Retortillo Baquer Dreito 1999
Bernard Pottier Filosofía y Letras 1999
Gerold Hilty Filosofía y Letras 1999
José Elguero Bertolini Sciencias 2001
Helmut Werner Sciencias 2001
Enrique Alarcón Álvarez Centro Politecnico Superior 2003
Tilo Pfeifer Centro Politecnico Superior 2003
Donald Scott Centro Politecnico Superior 2003
James Michael Sharp Albeitería 2003
Hans Leo Weyers Dreito 2003
Robert Kugler Centro Politecnico Superior 2004
Johann-Martin Spaeth Sciencias 2004
Alberto Bercovitz Rodríguez-Cano Dreito 2006
Bernd Schünemann Dreito 2007
Vinton G. Cerf Economicas y Empresarials 2007
Richard Schrock IUI de Catalisi Homogénea 2007
Albert Fert IUI de Nanosciencia de Aragón 2008
José Antonio Labordeta Subías Varios 2010
Graeme Clark Medecina 2008
Manuel Losada Villasante Sciencias 2009
Michel Prieur Dreito 2010
Frank T. Avignone Sciencias 2010
Mateo Valero Cortés Informatica 2010
Yossi Sheffi Incheniería 2010
Alicia Yllera Fernández Filolochía Francesa 2010
Valentín Fuster de Carulla Medecina 2011
Paul R. Mchugh Medecina 2011
Carlos López Otín Bioquimica y Biolochía Molecular 2015
Robert Alexy Dreito 2016
Jose Luis García Delgado Economía y Interpresa 2016
Juan Luis Arsuaga Ferreras Sciencias Ambientals 2018

Vinclos externos[editar | editar código]