Lista de plantillas d'o Reial Club Deportiu Espanyol

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de plantillas d'o RCD Espanyol por temporatas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o Reial Club Deportiu Espanyol.

Plantilla 2009/2010[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Cameroon.svg POR Carlos Kameni
2 Flag of Catalonia.svg ESF Francisco Javier Chica
3 Flag of Catalonia.svg ESF David García
4 Flag of Catalonia.svg MEY Javier Márquez
5 Flag of Argentina.svg ESF Iván Pillud
8 Flag of Andalusia.svg DEB José Callejón
9 Flag of Cantabria.svg MEY Iván De la Peña
10 Flag of Asturias.svg DEB Luis García
11 Flag of Catalonia.svg MEY Joan Verdú
12 Flag of Argentina.svg ESF Facundo Roncaglia
13 Flag of Andalusia.svg POR Francisco Javier Ruiz
14 Flag of Israel.svg DEB Ben Sahar
16 Flag of Argentina.svg ESF Nicolás Pareja
Num. Posición Chugador
17 Flag of Italy.svg DEB Pablo Osvaldo
18 Flag of Argentina.svg ESF Juan Forlín
19 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Fernando Marqués
20 Flag of Catalonia.svg DEB Ferran Corominas
22 Flag of Catalonia.svg MEY Moisés Hurtado
23 Flag of Catalonia.svg DEB Raúl Tamudo Capitán
24 Flag of Uruguay.svg DEB Iván Alonso
25 Flag of Argentina.svg POR Cristian Álvarez
29 Flag of Argentina.svg DEB Marc Pedraza
30 Flag of Catalonia.svg ESF Víctor Ruiz
35 Flag of Catalonia.svg ESF Dídac Vilà
37 Flag of Andalusia.svg MEY Raúl Baena
40 Flag of Catalonia.svg ESF Jordi Amat

Equipe tecnico

Plantilla 2010/11[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Cameroon.svg POR Carlos Kameni
2 Flag of Catalonia.svg ESF Francisco Javier Chica
3 Flag of Catalonia.svg ESF David García
4 Flag of Catalonia.svg MEY Javier Márquez
7 Flag of Andalusia.svg MEY Raúl Baena
8 Flag of Andalusia.svg DEB José Callejón
9 Flag of Cantabria.svg MEY Iván De la Peña Capitán
10 Flag of Asturias.svg DEB Luis García
11 Flag of Catalonia.svg MEY Joan Verdú
14 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Ernesto Galán
15 Flag of Brazil.svg ESF Felipe Mattioni
16 Flag of Andalusia.svg MEY Javi López
17 Flag of Italy.svg DEB Pablo Osvaldo
18 Flag of Argentina.svg ESF Juan Forlín
Num. Posición Chugador
19 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
22 Flag of Austria.svg MEY Aldo Duscher
23 Flag of Argentina.svg MEY Jesus Datolo
24 Flag of Uruguay.svg DEB Iván Alonso
25 Flag of Argentina.svg POR Cristian Álvarez
27 Flag of Catalonia.svg ESF Jordi Amat
28 Flag of Catalonia.svg DEB Alvarito
29 Flag of Andalusia.svg MEY Manuel Molina
32 Flag of Catalonia.svg ESF Raúl Rodríguez
33 Flag of Catalonia.svg MEY David López
34 Flag of Catalonia.svg ESF Víctor Álvarez Delgado
35 Flag of Portugal.svg DEB Rui Fonte
37 Flag of Catalonia.svg MEY Eric López Royo
38 Flag of Catalonia.svg ESF Albert Canal Bartrina
39 Flag of France.svg DEB Thievy
39 Flag of Catalonia.svg MEY Isaías

Baixas d'hibierno[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
5 Flag of Catalonia.svg ESF Dídac Vilà traspasato enta l'AC Milán.
6 Flag of Catalonia.svg ESF Víctor Ruiz traspasato enta o SSC Napoli.
20 Flag of Catalonia.svg DEB Ferran Corominas traspasato enta o CA Osasuna.

Equipe tecnico[editar | editar código]

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Cameroon.svg POR Carlos Kameni
2 Flag of Brazil.svg ESF Felipe Mattioni Lesionato
3 Flag of Catalonia.svg ESF Raúl Rodríguez
4 Flag of Catalonia.svg MEY Javier Márquez
5 Flag of Catalonia.svg ESF Jordi Amat
6 Flag of Portugal.svg DEB Rui Fonte
7 Flag of Andalusia.svg MEY Raúl Baena
8 Flag of Catalonia.svg DEB Alvarito
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Catalonia.svg MEY Joan Verdú
11 Flag of Côte d'Ivoire.svg DEB Romaric
12 Flag of Nigeria.svg DEB Kalu Uche
13 Flag of Catalonia.svg POR Kiko Casilla
14 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Ernesto Galán
15 Flag of Mexico.svg ESF Héctor Moreno
Num. Posición Chugador
16 Flag of Andalusia.svg MEY Javi López
17 Flag of Slovakia.svg MEY Vladimir Weiss
18 Flag of Argentina.svg ESF Juan Forlín
19 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez
20 Flag of Uruguay.svg DEB Walter Pandiani
22 Flag of Catalonia.svg ESF Dídac Vilà
23 Flag of Brazil.svg MEY Philippe Coutinho
23 Flag of Argentina.svg MEY Jesus Datolo
24 Flag of Uruguay.svg DEB Albín Lesionato
25 Flag of Argentina.svg POR Cristian Álvarez
26 Flag of Romania.svg POR Dinu Bogdan
34 Flag of Catalonia.svg ESF Victor Alvárez
38 Flag of Catalonia.svg ESF Canal
39 Flag of France.svg DEB Thievi
41 Flag of Catalonia.svg MEY Christian Alfonso
42 Flag of Catalonia.svg MEY Cristian Gómez

Altas d'hibierno[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
23 Flag of Brazil.svg MEY Philippe Coutinho (cedito por l'Inter de Milán)
12 Flag of Nigeria.svg DEB Kalu Uche (d'o Neuchâtel Xamax)
19 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez (d'o Neuchâtel Xamax)

Baixas d'hibierno[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Cameroon.svg POR Carlos Kameni (a o Málaga)
23 Flag of Argentina.svg DEB Jesús Dátolo (a l'Internacional de Porto Alegre)

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Argentina.svg POR Cristian Álvarez
2 Flag of Brazil.svg ESF Felipe Mattioni
3 Flag of Catalonia.svg ESF Raúl Rodríguez
4 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez
5 Flag of Catalonia.svg MEY Sergio Tejera
6 Flag of Argentina.svg ESF Juan Forlín
7 Flag of Andalusia.svg MEY Raúl Baena
8 Flag of Uruguay.svg DEB Stuani
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Catalonia.svg MEY Joan Verdú
11 Flag of Portugal.svg DEB Rui Fonte
12 Flag of Italy.svg DEB Longo
Num. Posición Chugador
13 Flag of Catalonia.svg POR Kiko Casilla
14 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Ernesto Galán
15 Flag of Mexico.svg ESF Héctor Moreno
16 Flag of Andalusia.svg MEY Javi López
17 Flag of Uruguay.svg DEB Albín
18 Flag of Catalonia.svg ESF Capdevila
19 Flag of Argentina.svg ESF Diego Colotto
20 Flag of Portugal.svg DEB Simao
22 Flag of Portugal.svg DEB Wakaso
23 Flag of Catalonia.svg MEY Cristian Gómez
24 Flag of Catalonia.svg MEY Christian Alfonso
27 Flag of Catalonia.svg ESF Victor Alvárez

Equipe tecnico[editar | editar código]


Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 20px POR Germán Parreño
2 Flag of Brazil.svg ESF Felipe Mattioni
3 Flag of Catalonia.svg ESF Raúl Rodríguez
4 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez
5 Flag of Catalonia.svg MEY Sergio Tejera
6 Flag of Brazil.svg ESF Sidnei
7 Flag of France.svg DEB Thievy Bifouma
8 Flag of Uruguay.svg DEB Christian Stuani
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García Capitán
10 Flag of Portugal.svg DEB Pizzi
11 Flag of Catalonia.svg ESF Joan Capdevila 2º Capitán
12 Flag of Catalonia.svg DEB Manu Lanzarote
13 Flag of Catalonia.svg POR Kiko Casilla
Num. Posición Chugador
14 Flag of Catalonia.svg MEY David López
15 Flag of Mexico.svg ESF Héctor Moreno
16 Flag of Spain.svg MEY Javi López
17 Flag of Catalonia.svg ESF Víctor Álvarez
18 Flag of Spain.svg ESF Rafael Fuentes
19 Flag of Argentina.svg ESF Diego Colotto (4t capità)
20 Flag of Portugal.svg DEB Simão Sabrosa
22 Flag of Spain.svg MEY Álex Fernández
23 Flag of Catalonia.svg MEY Abraham González
24 Flag of Colombia.svg DEB Jhon Córdoba
25 Flag of Romania.svg MEY Gabriel Torje
28 Flag of Catalonia.svg ESF Carlos Clerc

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Italy.svg POR Bardi
2 Flag of Extremadura.svg ESF Robert Correa
3 Flag of Andalucía.svg ESF Rubén Duarte
4 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez
5 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Álvarez
6 Flag of Chile.svg ESF Enzo Roco
7 Flag of Catalonia.svg DEB Gerard Moreno
8 Flag of Uruguay.svg MEY Salva Sevilla
9 Flag of Extremadura.svg DEB Burgui
10 Flag of Portugal.svg MEY Abraham González
11 Flag of Catalonia.svg MEY Montañés
12 Flag of France.svg MEY Pape Diop
13 Flag of Catalonia.svg POR Pau
Num. Posición Chugador
14 Flag of Andalucía.svg MEY Cañas
15 Flag of France.svg ESF Ciani
16 Flag of Andalucía.svg MEY Javi López Capitán
17 Flag of Paraguay.svg DEB Hernán Pérez
18 Flag of Andalucía.svg ESF Rafael Fuentes
19 Flag of Catalonia.svg MEY Jordán
20 Flag of Ecuador.svg DEB Caicedo
22 Flag of Cantabria.svg MEY Álvaro
23 Flag of Navarre.svg MEY Arbilla
24 Flag of Andalucía.svg DEB A. Raíllo
25 Flag of None.svg MEY Marco Asensio
28 Flag of Senegal.svg DEB Mamadou

Equipe tecnico[editar | editar código]

Plantilla 2015/16[editar | editar código]

Plantilla 2016/17[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of None.svg POR Roberto Jiménez
2 Flag of Argentina.svg ESF Martín Demichelis
3 Flag of Andalucía.svg ESF Rubén Duarte
4 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez (2ºCapitán)
5 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Álvarez (3er.Capitán)
6 Flag of Costa Rica.svg ESF Óscar Duarte
7 Flag of Catalonia.svg DEB Gerard Moreno
8 Flag of Andalucía.svg MEY Salva Sevilla
9 Flag of Andalucía.svg DEB José Antonio Reyes
10 Flag of Ecuador.svg DEB Felipe Caicedo
11 Flag of Brazil.svg DEB Léo Baptistao
Num. Posición Chugador
13 Flag of Galicia.svg POR Diego López
14 Flag of Andalucía.svg MEY José Manuel Jurado
15 Flag of Catalonia.svg MEY David López
16 Flag of Andalucía.svg ESF Javi López (Capitán)
17 Flag of Paraguay.svg MEY Hernán Pérez
18 Flag of Asturias.svg MEY Javi Fuego
19 Flag of Argentina.svg DEB Pablo Piatti
20 Flag of Senegal.svg MEY Pape Diop
22 Flag of Catalonia.svg DEB Álvaro Vázquez
23 Flag of Mexico.svg ESF Diego Reyes
28 Flag of Catalonia.svg MEY Marc Roca

Equipe tecnico[editar | editar código]

  • Entrenador: Flag of the Community of Madrid.svg Quique Sánchez Flores.
  • Entrenadors Asistents: Alberto Giráldez, Antonio Díaz y Juan Carlos Oliva.
  • Entrenador de porters: Flag of Catalonia.svg Jesús Salvador Garrido.
  • Doctor: Flag of Aragon.svg Antonio Turmo Garuz y Flag of Peru.svg Miguel Ángel García Díaz.
  • Preparadors fisicos: Óscar García y Toni Clavero Vico.

Plantilla 2017/18[editar | editar código]

Ta plantillas d'anyos anteriors se veiga Lista de Plantillas d'o Reial Club Deportiu Espanyol.
Num. Posición Chugador
1 Flag of Catalonia.svg POR Pau López
2 Flag of Catalonia.svg ESF Marc Navarro
3 Flag of None.svg ESF Aarón Martín
4 Flag of Catalonia.svg MEY Víctor Sánchez (2ºCapitán)
5 Flag of Brazil.svg MEY Naldo
6 Flag of Costa Rica.svg ESF Oscar Duarte
7 Flag of Catalonia.svg DEB Gerard Moreno
8 Flag of Catalonia.svg MEY Alvarito
9 Flag of Catalonia.svg DEB Sergio García
10 Flag of Andalucía.svg DEB José Manuel Jurado
11 Flag of Brazil.svg DEB Léo Baptistao
12 Flag of Catalonia.svg DEB Dídac Vilà
Num. Posición Chugador
13 Flag of Galicia.svg POR Diego López
14 Flag of Catalonia.svg MEY Óscar Melendo
15 Flag of Catalonia.svg MEY David López3er.Capitán
16 Flag of Andalucía.svg ESF Javi López (Capitán)
17 Flag of Paraguay.svg MEY Hernán Pérez
18 Flag of Asturias.svg MEY Javi Fuego
19 Flag of Argentina.svg DEB Pablo Piatti
20 Flag of Senegal.svg MEY Pape Diop
21 Flag of Catalonia.svg MEY Marc Roca
22 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Mario Hermoso
23 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Granero
24 Flag of Catalonia.svg MEY Sergio Sánchez
24 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sergi Darder

Equipe tecnico[editar | editar código]

Plantilla 2018/19[editar | editar código]

Ta plantilla d'ista temporada se veiga

Plantilla d'o RCD Espanyol.

Referencias[editar | editar código]

Vinclos externos[editar | editar código]