Lista de plantillas d'o Deportivo Aragón

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de plantillas d'o Deportivo Aragón por anyadas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o Deportivo Aragón.

Plantilla 2001/02[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Rubén Falcón
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
- Flag of the Region of Murcia.svg ESF Olivares
- Flag of Catalonia.svg ESF Pelegrín
- Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Raúl Sánchez
- Flag of Castilla y León.svg ESF César Jiménez
- Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Álex Pérez
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
- Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
- Flag of Aragon.svg MEY Tino
- Flag of the Basque Country.svg MEY Edu Roldán
- Flag of Aragon.svg MEY Cani
Num. Posición Chugador
- Flag of the Basque Country.svg MEY Lopategui
- Flag of Aragon.svg MEY Rafa Franco
- Flag of Aragon.svg MEY Jorge Pina
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY García Granero
- Flag of Aragon.svg MEY Iván Martínez
- Flag of the Basque Country.svg DEB Iban Espadas
- Flag of Catalonia.svg DEB Raúl Rodríguez
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg DEB Adrián
- Flag of Andalucía.svg DEB Pedro Curtido
- Flag of Aragon.svg DEB Nacho Franco
- Flag of Andalucía.svg DEB Mendoza
- Flag of France.svg DEB Toledo

Equipe tecnico

Plantilla 2002/03[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
- Flag of Aragon.svg POR Cabrero
- Flag of Aragon.svg POR Aznar
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Raúl Sánchez
- Flag of Catalonia.svg ESF Pelegrín
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Jorge González
- Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Álex Pérez
- Flag of Aragon.svg MEY Jorge Pina
- Flag of Aragon.svg MEY Monforte
- Flag of the Basque Country.svg MEY Lopategui
- Flag of Aragon.svg MEY Tino
Num. Posición Chugador
- Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Miguel García
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY García Granero
- Flag of Aragon.svg MEY Iván Martínez
- Flag of Catalonia.svg MEY May
- Flag of Aragon.svg MEY Cani
- Flag of Galicia.svg MEY Figueroa
- Flag of the Basque Country.svg DEB Iban Espadas
- Flag of Andalucía.svg DEB Mendoza
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg DEB Adrián
- Flag of Andalusia.svg DEB Muiños
- Flag of Andalucía.svg DEB Carlos Rubén
- Flag of France.svg DEB Toledo

Equipe tecnico

Plantilla 2003/04[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Rubén Falcón
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of Aragon.svg ESF Villacián
- Flag of Andalucía.svg ESF Castaño
- Flag of Aragon.svg ESF Rafa Martínez
- Flag of Galicia.svg ESF Capi
- Flag of Andalucía.svg ESF Canterla
- Flag of Aragon.svg ESF Luso
- Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
- Flag of Andalucía.svg ESF Guerra
- Flag of Aragon.svg MEY Jorge Pina
- Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Miguel García
- Flag of Aragon.svg MEY Lafita
- Flag of Aragon.svg MEY Aibar
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Monforte
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
- Flag of Aragon.svg MEY Longás
- Flag of Catalonia.svg MEY May
- Flag of Galicia.svg MEY Figueroa
- Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY Generelo
- Flag of Aragon.svg MEY Aranguren
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Richard
- Flag of Catalonia.svg DEB Virgili
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Blázquez
- Flag of Andalucía.svg DEB Lolo
- Flag of Andalucía.svg DEB Carlos Rubén
- Flag of France.svg DEB Toledo

Equipe tecnico

Plantilla 2004/05[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of Aragon.svg POR Aznar
- Flag of Andalucía.svg ESF Castaño
- Flag of Galicia.svg ESF Capi
- Flag of Andalucía.svg ESF Canterla
- Flag of Aragon.svg ESF Bobed
- Flag of Aragon.svg ESF Luso
- Flag of Aragon.svg ESF Ripa
- Flag of Aragon.svg ESF Gil
- Flag of Andalucía.svg ESF Guerra
- Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero
- Flag of Aragon.svg MEY Eneko
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Aranguren
- Flag of Aragon.svg MEY Fonsi
- Flag of Aragon.svg MEY Aibar
- Flag of Aragon.svg MEY Yuste
- Flag of Aragon.svg MEY Lafita
- Flag of Aragon.svg MEY Longás
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Blázquez
- Flag of Andalucía.svg DEB Carlos Rubén
- Flag of Aragon.svg DEB Linares
- Flag of Aragon.svg DEB Bugui
- Flag of France.svg DEB Toledo
- Flag of Catalonia.svg DEB Piti

Equipe tecnico

Plantilla 2005/06[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Aznar
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of Cantabria.svg POR Dorronsoro
- Flag of Aragon.svg ESF Óscar Valero
- Flag of Asturias.svg ESF Salva
- Flag of Aragon.svg ESF Machote
- Flag of Aragon.svg ESF Luso
- Flag of Aragon.svg ESF Ripa
- Flag of Catalonia.svg ESF Jerson
- Flag of Aragon.svg ESF Gil
- Flag of Aragon.svg ESF Gotor
- Flag of Aragon.svg ESF Bobed
- Flag of Andalucía.svg ESF Canterla
- Flag of Aragon.svg ESF Chus Herrero
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Abadías
- Flag of Aragon.svg MEY Charly
- Flag of Aragon.svg MEY Bruna
- Flag of Aragon.svg MEY Longás
- Flag of Aragon.svg MEY Yuste
- Flag of Aragon.svg MEY Eneko
- Flag of Aragon.svg MEY Vicente
- Flag of Aragon.svg MEY Gallego
- Flag of Castile and León.svg MEY Jaime Moreno
- Flag of Aragon.svg DEB Bugui
- Flag of Castile-La Mancha.svg DEB Rojas
- Flag of the Balearic Islands.svg DEB Gillem
- Flag of Catalonia.svg DEB Martí
- Flag of Andalucía.svg DEB Cueto

Equipe tecnico

Plantilla 2006/07[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Cantabria.svg POR Dorronsoro
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Veral
- Flag of Aragon.svg ESF Machote
- Flag of Catalonia.svg ESF Jerson
- Flag of Aragon.svg ESF Ripa
- Flag of Aragon.svg ESF Gotor
- Flag of Aragon.svg ESF Gil
- Flag of Cantabria.svg ESF Víctor
- Flag of Aragon.svg MEY Charly
- Flag of Aragon.svg MEY Carmelo Yuste
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Burbu
- Flag of Aragon.svg MEY Abadías
- Flag of Aragon.svg MEY Grande
- Flag of Aragon.svg MEY Óscar Valero
- Flag of Aragon.svg MEY Eneko
- Flag of Aragon.svg MEY Vicente
- Flag of Andalusia.svg DEB Camacho
- Flag of Aragon.svg DEB Gallego
- Flag of Castile and León.svg DEB Esaú
- Flag of Andalusia.svg DEB Guerra
- Flag Ceuta.svg DEB Prieto

Equipe tecnico

Plantilla 2007/08[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Aznar
- Flag of Cantabria.svg POR Dorronsoro
- Flag of Aragon.svg ESF Gil
- Flag of Aragon.svg ESF Goni
- Flag of Aragon.svg ESF Gotor
- Flag of Aragon.svg ESF Óscar Valero
- Flag of the Community of Madrid.svg ESF Veral
- Flag of Cantabria.svg ESF Víctor
- Flag of Aragon.svg MEY Abadías
- Flag of Aragon.svg MEY Bringola
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Sergio Alonso
- Flag of Aragon.svg MEY Burbu
- Flag of Aragon.svg MEY Grande
- Flag of Aragon.svg MEY Vicente
- Flag of Catalonia.svg MEY Xavi Marqués
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Dani Segovia
- Flag of Catalonia.svg DEB Del Moral
- Flag of Castile and León.svg DEB Esaú
- Flag of Andalusia.svg DEB Guerra
- Flag of Aragon.svg DEB Montejo

Equipe tecnico

Plantilla 2008/09[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
- Flag of Cantabria.svg POR Dorronsoro
- Flag of the Community of Madrid.svg POR Eladio
- Flag of Aragon.svg ESF Óscar Valero
- Flag of Aragon.svg ESF Gil
- Flag of Cantabria.svg ESF Víctor
- Flag of France.svg ESF Gaffoor
- Flag of Aragon.svg ESF Laguardia
- Flag of Andalucía.svg ESF Durán
- Flag of Aragon.svg ESF Goni
- Flag of Aragon.svg ESF Chavi García
- Flag of the Basque Country.svg ESF Kolo
- Flag of the Basque Country.svg MEY Ander
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Adrià Granell
- Flag of Aragon.svg MEY Barba
- Flag of Aragon.svg MEY Grande
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Kevin
- Flag of Aragon.svg MEY Nacho Gómez
- Flag of Aragon.svg MEY Nacho Lafita
- Flag of France.svg MEY Raphaël Lecomte
- Flag of Aragon.svg MEY Vicente
- Flag of Catalonia.svg MEY Xavi Marqués
- Flag of Aragon.svg DEB Álex Sánchez
- Flag of The Gambia.svg DEB Bacari
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Dani Segovia
- Flag of France.svg DEB Djaïd Kasri
- Flag of Catalonia.svg DEB Edgar
- Flag of the Basque Country.svg DEB Josu Hernáez
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Matas
- Flag of France.svg DEB N'Gamukol
- Flag of Andalusia.svg DEB Seoane

Equipe tecnico

Plantilla 2009/10[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Alcolea
- Flag of Asturias.svg POR Diego
- Flag of Benin.svg ESF Arsène Menessou
- Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Del Amo
- Flag of Aragon.svg ESF Borque
- Flag of France.svg ESF Gaffoor
- Flag of the Basque Country.svg ESF Kolo
- Flag of Aragon.svg ESF Laguardia
- Flag of Castile and León.svg ESF Prada
- Flag of Aragon.svg ESF Ramiro
- Flag of Aragon.svg ESF Úbeda
- Flag of Aragon.svg MEY Barba
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Kevin
- Flag of Switzerland.svg MEY Kosovac
- Flag of Aragon.svg MEY Miramón
- Flag of Aragon.svg MEY Montejo
- Flag of Aragon.svg MEY Nacho Gómez
- Flag of Aragon.svg MEY Nacho Lafita
- Flag of Aragon.svg DEB Álex Sánchez
- Flag of the Canary Islands.svg DEB Aridane
- Flag of Japan.svg DEB Hiroshi Ibusuki
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Matas
- Flag of Brazil.svg DEB Rafael Martins

Equipe tecnico

Plantilla 2010/11[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Alcolea
- Flag of Catalonia.svg POR Álex
- Flag of Aragon.svg POR Unai Calavia
- Flag of Catalonia.svg ESF Arnau
- Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Del Amo
- Flag of Castile and León.svg ESF Litri
- Flag of Catalonia.svg ESF Oriol Ricarte
- Flag of Aragon.svg ESF Ramiro
- Flag of Cameroon.svg ESF Yann Songo'o
- Flag of Aragon.svg ESF Úbeda
- Flag of Aragon.svg MEY Asín
- Flag of Aragon.svg MEY Barba
- Flag of Aragon.svg MEY Edu García
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Kevin
- Flag of Argentina.svg MEY Marcelo
- Flag of Aragon.svg MEY Matute
- Flag of Catalonia.svg MEY Moñino
- Flag of Brazil.svg MEY Rômulo
- Flag of Catalonia.svg MEY Sergi Maestre
- Flag of Aragon.svg MEY Terré
- Flag of Aragon.svg DEB Álex Sánchez
- Flag of Catalonia.svg DEB Guillem Creus
- Flag of Navarre.svg DEB Isma López
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Matas
- Flag of Aragon.svg DEB Ortí

Equipe tecnico

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Alcolea
2 Flag of the Canary Islands.svg ESF Carlos Javier
3 Flag of Castile and León.svg ESF Litri
4 Flag of Aragon.svg ESF Ramiro
5 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Marc Mateu
6 Flag of Aragon.svg MEY Kevin
7 Flag of Aragon.svg MEY Edu García
8 Flag of Aragon.svg MEY Matute
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Matas
10 Flag of Andalucía.svg DEB Carreño
11 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Joshua
12 Flag of Andalucía.svg MEY Javi Martínez
13 Flag of the Canary Islands.svg POR Kilian
14 Flag of Argentina.svg ESF San Román
15 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Montero
16 Flag of Argentina.svg MEY Marcelo
17 Flag of Catalonia.svg MEY Brian
Num. Posición Chugador
18 Flag of Andalucía.svg ESF Fran González
19 Flag of Catalonia.svg DEB Nierga
20 Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Forniés
21 Flag of Asturias.svg MEY Jorge
22 Flag of Catalonia.svg MEY Sergi Maestre
25 Flag of Ecuador.svg MEY Joel
24 Flag of Aragon.svg DEB Ortí
26 Flag of Aragon.svg ESF Roy
27 Flag of Russia.svg MEY Anton
28 Flag of The Gambia.svg DEB Gassama
29 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg DEB Martínez de Quel
30 Flag of Catalonia.svg POR Aroca
31 Flag of Aragon.svg DEB Moreno
32 Flag of Castile and León.svg ESF Rico
33 Flag of Aragon.svg DEB Diego Suárez
34 Flag of Aragon.svg DEB Martínez

Equipe tecnico

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Alcolea
- Flag of the Canary Islands.svg POR Kilian Falcón
- Flag of Aragon.svg POR Whalley
- Flag of Catalonia.svg POR Aroca
- Flag of Castile and León.svg ESF Diego Rico
- Flag of Andalucía.svg ESF Carlos Hernández
- Flag of Castile and León.svg ESF Litri
- Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF Forniés
- Flag of Aragon.svg ESF Bonilla
- Flag of Catalonia.svg ESF Santigosa
- Flag of Aragon.svg ESF Escuder
- Flag of Aragon.svg ESF Meseguer
- Flag of Andalucía.svg ESF Fran González
- Flag of Asturias.svg MEY Jorge
- Flag of the Community of Madrid.svg MEY Joshua
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Kevin
- Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Marc Mateu
- Flag of Ecuador.svg MEY Joel Valencia
- Flag of Navarre.svg MEY Tarsi
- Flag of Russia.svg MEY Anton
- Flag of Catalonia.svg DEB Víctor
- Flag of the Sahrawi Arab Democratic Republic.svg DEB Rekrouk
- Flag of Aragon.svg DEB Ortí
- Flag of The Gambia.svg DEB Gassama
- Flag of Catalonia.svg MEY Brian Canalejo
- Flag of Andalucía.svg DEB Juanillo
- Flag of the Region of Murcia.svg DEB Dani Gómez
- Flag of Andalucía.svg DEB Hugo Díaz
- Flag of Aragon.svg DEB Diego Suárez

Equipe tecnico

Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg POR Whalley
- Flag of Catalonia.svg POR Aroca
- Flag of Aragon.svg POR Armañac
- Flag of Castile and León.svg ESF Diego Rico
- Flag of Aragon.svg ESF Escuder
- Flag of Aragon.svg ESF Lasure
- Flag of Aragon.svg ESF Meseguer
- Flag of Aragon.svg ESF Motero
- Flag of Aragon.svg ESF Nieto
- Flag of Aragon.svg ESF Parra
- Flag of Aragon.svg ESF Roy
- Flag of Catalonia.svg ESF Santigosa
- Flag of the Canary Islands.svg MEY Carlos Javier
Num. Posición Chugador
- Flag of Russia.svg MEY Anton Shvets
- Flag of Ecuador.svg MEY Joel Valencia
- Flag of Aragon.svg MEY Josete Abarca
- Flag of Aragon.svg MEY Pombo
- Flag of Catalonia.svg MEY Robert Simón
- Flag of Navarre.svg MEY Tarsi
- Flag of Aragon.svg MEY Tierno
- Flag of Aragon.svg MEY Adán Pérez
- Flag of Aragon.svg DEB Diego Suárez
- Flag of the Community of Madrid.svg DEB Juan Esnáider
- Flag of Aragon.svg DEB Pablo Moreno
- Flag of Mali.svg DEB Samba

Equipe tecnico

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
- Flag of Catalonia.svg POR Víctor
- Flag of the Balearic Islands.svg POR Sergio Sanz
- Flag of Aragon.svg POR Whalley
- Flag of Aragon.svg ESF Guti
- Flag of Aragon.svg ESF Bonilla
- Flag of Aragon.svg ESF Goni
- Flag of Aragon.svg ESF Lasure
- Flag of Aragon.svg ESF Meseguer
- Flag of Aragon.svg ESF Nieto
- Flag of Catalonia.svg ESF Santigosa
- Flag of Andorra.svg ESF Vales
- Flag of Aragon.svg ESF Vallejo
- Flag of Navarre.svg MEY Tarsi
Num. Posición Chugador
- Flag of Aragon.svg MEY Gil
- Flag of the Canary Islands.svg MEY Carlos Javier
- Flag of Aragon.svg MEY Nacho Lafita
- Flag of Aragon.svg MEY Moreno
- Flag of Aragon.svg MEY Pombo
- Flag of Aragon.svg MEY Tierno
- Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Esteve
- Flag of Catalonia.svg DEB Kilian
- Flag of Cantabria.svg DEB Isuardi
- Flag of Aragon.svg DEB David Muñoz
- Flag of Aragon.svg DEB Ortí
- Flag of Aragon.svg DEB Diego Suárez

Plantilla 2015/16[editar | editar código]

Ta plantilla d'ista temporada se veiga Zaragoza B