Lista de molimentos d'a Plana de Uesca

De Biquipedia
Iste articlo ye en proceso de cambio enta la ortografía oficial de Biquipedia (la Ortografía de l'aragonés de l'Academia Aragonesa d'a Luenga). Puez aduyar a completar este proceso revisando l'articlo, fendo-ie los cambios ortograficos necesarios y sacando dimpués ista plantilla.

Lista de molimentos d'a Plana de Uesca catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-HUE-006-150-005 Crucero d'a Cruz d'a Fuent d'Aguas Aguas
1-INM-HUE-006-004-002 Ilesia de Sant Chaime d'Agüero Agüero
1-INM-HUE-006-004-003 Castiello d'os Mallos Agüero
7-INM-HUE-006-004-005 Ilesia d'o Salvador d'Agüero Agüero
1-INM-HUE-006-011-001 Castiello de Corvins Albero d'Alto
1-INM-HUE-006-014-013 Castiello d'Alcalá de Gurrea Alcalá de Gurrea
7-INM-HUE-006-014-002 Ermita de Nuestra Sinyora d'os Agudos Alcalá de Gurrea
1-INM-HUE-006-015-003 Castiello d'Alcalá d'o Bispe Alcalá d'o Bispe
1-INM-HUE-006-019-001 Crucero d'o camín enta Lupinyén Alerre
1-INM-HUE-006-021-001 Cruz d'o Carmen d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017 Palacio fortificato de Torres Secas Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017-2_1 Ilesia de Sant Lorient d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017-2_2 Torre d'a ilesia de Sant Lorient d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-018 Cruz de Santo Domingo d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-022 Cruz d'a Corona d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-024 Castiello d'a Corona d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-026 Cruz d'o Pilar d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-038 Cruz de Mondina Almudévar
1-INM-HUE-006-027-021 Crucero d'a Cruz de Sant Blas d'Angüés Angüés
1-INM-HUE-006-027-022 Cruz d'a Balsa d'Angüés Angüés
1-INM-HUE-006-029-001 Murallas d'Antillón Antillón
1-INM-HUE-006-029-002 Crucero d'o Ligallo Reyal d'Antillón Antillón
1-INM-HUE-006-125-025 Crucero d'a carretera d'a Cruz d'Apiés Apiés
1-INM-HUE-006-036-001 Palacio d'os Gurrea d'Argavieso Argavieso
1-INM-HUE-006-039-004 Castiello d'Ayerbe Ayerbe
7-INM-HUE-006-039-001 Palacio d'Ayerbe Ayerbe
7-INM-HUE-006-039-002 Torre d'a ilesia de Sant Per d'Ayerbe Ayerbe
1-INM-HUE-006-047-002 Crucero de Banastás Banastás
1-INM-HUE-006-150-009 Crucero d'a Cruz Viella d'Ayera Bandaliés
1-INM-HUE-006-150-010 Crucero d'a Cruz d'Ayera Bandaliés
1-INM-HUE-006-150-011 Cruz de Sant Miguel de Barluenga Barluenga
7-INM-HUE-006-150-002 Ermita de Sant Miguel de Barluenga Barluenga
1-INM-HUE-006-081-007 Crucero d'a Fuent de Bastarás Bastarás
1-INM-HUE-006-163-004 Ilesia de Sant Martín de Belsué Belsué
1-INM-HUE-006-027-007 Castiello de Bespén Bespén
1-INM-HUE-006-027-023 Crucero d'a Cruz de Lizana Bespén
1-INM-HUE-006-064-001 Ilesia fortificata de Santa Ana de Blecua Blecua
1-INM-HUE-006-904-062 Castiello de Boleya Boleya
1-INM-HUE-006-904-063 Crucero d'a Cruz de Sant Andreu de Boleya Boleya
7-INM-HUE-006-904-001 Ilesia de Santa María la Mayor de Boleya Boleya
7-INM-HUE-006-081-001 Monesterio de Nuestra Sinyora d'a Gloria de Casbas de Uesca Casbas de Uesca
7-INM-HUE-006-081-001-1_1 Ilesia de Nuestra Sinyora d'a Gloria de Casbas de Uesca Casbas de Uesca
1-INM-HUE-006-222-026 Cruz de Sant Per Martir de Castillón d'Arbaniés Castillón d'Arbaniés
1-INM-HUE-006-150-012 Crucero de Castilsabás Castilsabás
7-INM-ZAR-006-185-001 Ilesia de Santa María de Concilio Concilio
1-INM-HUE-006-150-014 Crucero d'a Cruz de Sant Per de Coscullano Coscullano
1-INM-HUE-006-150-015 Cruz votiva de Coscullano Coscullano
1-INM-HUE-006-015-002 Castiello de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-015-004 Crucero d'a Virchen de Bureta de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-015-005 Crucero d'o camín de Bureta de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-039-006 Crucero d'a Fuent de Fontellas Fontellas
1-INM-HUE-006-039-007 Cruz d'o Monte de Fontellas Fontellas
1-INM-HUE-006-125-028 Crucero de Forniellos d'Apiés Forniellos d'Apiés
1-INM-HUE-006-125-011 Puent de Sant Miguel de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-017 Palacio reyal de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-018 Muralla de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-029 Cruz de Sant Miguel de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-031 Crucero de l'ermita de Loreto de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-001 Monesterio de Sant Per o Viello Uesca
7-INM-HUE-006-125-001-7_1 Claustro d'a ilesia de Sant Per o Viello de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-002 Museu de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-004 Santuario de Loreto de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-005 Santuario de Nuestra Sinyora de Salas Uesca
7-INM-HUE-006-125-006 Ilesia de Sant Miguel de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-008 Seu de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-012 Ilesia de Santo Domingo y Sant Martín de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-126-003 Ilesia de Sant Miguel de Foces Foces
1-INM-HUE-006-126-005 Crucero de Foces d'Ibieca Ibieca
1-INM-HUE-006-127-002 Crucero d'a Cruz de Sant Chuan d'Igriés Igriés
1-INM-HUE-006-149-003 Cruz de termin de Chabarrillo Chabarrillo
1-INM-HUE-006-081-008 Crucro d'a Cruz d'a Balsa de Chunzano Chunzano
1-INM-HUE-006-081-009 Crucero de Torrolluelas de Chunzano Chunzano
1-INM-HUE-006-150-006 Crucero de l'Almunia d'o Romeral Almunia d'o Romeral
1-INM-HUE-006-150-007 Cruz d'a ilesia de l'Almunia d'o Romeral Almunia d'o Romeral
1-INM-HUE-006-081-006 La Carceleta Labata
1-INM-HUE-006-081-010 Crucero de Santa Lucia de Labata Labata
1-INM-HUE-006-125-033 Crucero de Sant Chulián de Lienas Lienas
1-INM-HUE-006-222-013 Ermita de Santa María d'o Mont de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-222-028 Crucero d'Arbaniés de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-222-029 Crucero de Velillas de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-149-034 Cruz de termin de Lobarre 1 Lobarre
1-INM-HUE-006-149-034 Cruz de termin de Lobarre 2 Lobarre
1-INM-HUE-006-149-062 Crucero de Novalla de Lobarre Lobarre
1-INM-HUE-006-149-063 Cruz de Santa Marina de Lobarre Lobarre
7-INM-HUE-006-149-001 Castiello de Lobarre Lobarre
7-INM-HUE-006-149-002 Ilesia d Sant Esteban de Lobarre Lobarre
1-INM-HUE-006-039-008 Cruz d'os Pobres d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-009 Cruz de Mayo d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-010 Cruz de Piedra d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-011 Cruz de Sant Chil d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-151-001 Castiello d'Artasona Os Corrals
1-INM-HUE-006-151-002 Torre de Sant Mitier d'os Corrals Os Corrals
1-INM-HUE-006-151-008 Crucero de Sant Chuan d'os Corrals Os Corrals
1-INM-HUE-006-163-027 Crucero d'a ilesia de Lusera Lusera
7-INM-HUE-006-156-001 Casa sinyorial de Monflorite Monflorite
7-INM-HUE-006-156-002 Ermita de Nuestra Sinyora d'os Dolors de Monflorite Monflorite
7-INM-ZAR-006-185-002 Ilesia d'o Salvador de Morillo de Galligo Morillo de Galligo
1-INM-HUE-006-163-003 Palacio fortificato d'os Montemuzo Nisano
1-INM-HUE-006-163-011 Santuario de Sant Úrbez de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-028 Cruz de Sant Chuan de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-029 Cruz de Betué de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-030 Cruz de Sant Úrbez de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-031 Cruz d'o Santuario de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-032 Cruz de Belarra de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-033 Cruz de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-034 Cruz de Chesera de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-035 Cruz d'o Sarrablo de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-162-001 Castiello de Novals Novals
1-INM-HUE-006-163-022 Castiello d'Ordás Nueno
1-INM-HUE-006-015-006 Crucero d'o Saso d'Ola Ola
1-INM-HUE-006-905-067 Cruz de termin d'Ortiella Ortiella
1-INM-HUE-006-081-012 Crucero d'a Plaza de Panzano Panzano
1-INM-HUE-006-081-013 Crucero d'os Santos Cosme y Damián de Panzano Panzano
1-INM-HUE-006-178-004 Crucero d'a Calzata de Pertusa Pertusa
1-INM-HUE-006-178-005 Cruz d'a carretera de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001 Ilesia de Santa María de Pertusa Romanico Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_1 Torre d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_2 Claustro d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_3 Cripta d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
1-INM-HUE-006-063-049 Crucero d'Erés de Piedramorrera Piedramorrera
1-INM-HUE-006-181-008 Castiello de Piracés Piracés
1-INM-HUE-006-904-064 Crucero d'a Cruz de Sant Chuan de Plasencia d'a Sotonera Plasencia d'a Sotonera
1-INM-HUE-006-015-007 Crucero d'o Pueyo de Fanyanars Pueyo de Fanyanars
1-INM-HUE-006-904-065 Crucero de Puimedón de Pui Boleya Pui Boleya
7-INM-HUE-006-195-001 Castiello de Mont Aragón Romanico Quicena
7-INM-HUE-006-195-001-1_1 Ilesia de Chesús Nazareno de Quicena Quicena
7-INM-HUE-006-173-001 Ermita de Sant Chuan Baptista de Rasal Romanico Rasal
1-INM-HUE-006-173-021 Cruz d'o Barranco de Riglos Riglos
1-INM-HUE-006-173-022 Cruz d'a Fuent de Riglos Riglos
1-INM-HUE-006-203-002 Castiello de Saliellas Saliellas
1-INM-HUE-006-150-016 Crucero de Sant Chulián de Banzo Sant Chulián de Banzo
1-INM-HUE-006-150-017 Cruz votiva de Sant Chulián de Banzo Sant Chulián de Banzo
1-INM-HUE-006-149-048 Cruz de termin de Santa Engracia Santa Engracia
1-INM-HUE-006-149-064 Crucero de Santa Engracia Santa Engracia
1-INM-HUE-006-163-018 Castiello de Sen Santolarieta
1-INM-HUE-006-163-036 Crucero de Sant Chuaquín de Santolarieta Santolarieta
1-INM-HUE-006-150-004 Castiello de Santolaria Santolaria
1-INM-HUE-006-173-019 Torre de Cacaviello Santa María d'a Penya
1-INM-HUE-006-149-037 Castiello de Marcuello Sarsamarcuello
1-INM-HUE-006-150-018 Crucero de Sasa de l'Abadiato Sasa de l'Abadiato
1-INM-HUE-006-220-003 Crucero d'a Balsa de Sesa Sesa
1-INM-HUE-006-220-004 Crucero d'a Xarea de Sesa Sesa
1-INM-HUE-006-150-019 Crucero d'o Puent de Sipán Sipán
1-INM-HUE-006-150-020 Crucero d'o Saso de Sipán Sipán
1-INM-HUE-006-222-020 Castiello d'o conte d'Aranda Sietemo
1-INM-HUE-006-222-030 Crucero d'a Plaza de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-222-031 Crucero de Sant Per Mártir de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-222-032 Crucero de Castillón de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-228-002 Crucero d'a Santa Cruz de Tierz Tierz
1-INM-HUE-006-014-012 A Talaya de Tormos Tormos
1-INM-HUE-006-064-002 Crucero d'a ilesia de Torres de Montes Torres de Montes
1-INM-HUE-006-064-003 Cruz votiva de Torres de Montes Torres de Montes
1-INM-HUE-006-239-002 Castiello de Tramacet Tramacet
1-INM-HUE-006-239-003 Crucero d'o Puyal de Tramacet Tramacet

Vinclos externos[editar | modificar o codigo]