Lista de molimentos d'a Plana de Uesca

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'a Plana de Uesca catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-HUE-006-150-005 Crucero d'a Cruz d'a Fuent d'Aguas Aguas
1-INM-HUE-006-004-002 Ilesia de Sant Chaime d'Agüero Agüero
1-INM-HUE-006-004-003 Castiello d'os Mallos Agüero
7-INM-HUE-006-004-005 Ilesia d'o Salvador d'Agüero Agüero
1-INM-HUE-006-011-001 Castiello-palacio de Corvinos Albero d'Alto
1-INM-HUE-006-014-013 Castiello d'Alcalá de Gurrea Alcalá de Gurrea
7-INM-HUE-006-014-002 Ermita de Nuestra Sinyora d'os Agudos Alcalá de Gurrea
1-INM-HUE-006-015-003 Castiello d'Alcalá d'o Bispe Alcalá d'o Bispe
1-INM-HUE-006-019-001 Crucero d'o camín enta Lupinyén Alerre
1-INM-HUE-006-021-001 Cruz d'o Carmen d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017 Palacio fortificato de Torres Secas Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017-2_1 Ilesia de Sant Lorient d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-017-2_2 Torre d'a ilesia de Sant Lorient d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-018 Cruz de Santo Domingo d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-022 Cruz d'a Corona d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-024 Castiello d'a Corona d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-026 Cruz d'o Pilar d'Almudévar Almudévar
1-INM-HUE-006-021-038 Cruz de Mondina Almudévar
1-INM-HUE-006-027-021 Crucero d'a Cruz de Sant Blas d'Angüés Angüés
1-INM-HUE-006-027-022 Cruz d'a Balsa d'Angüés Angüés
1-INM-HUE-006-029-001 Murallas d'Antillón Antillón
1-INM-HUE-006-029-002 Crucero d'o Ligallo Reyal d'Antillón Antillón
1-INM-HUE-006-125-025 Crucero d'a carretera d'a Cruz d'Apiés Apiés
1-INM-HUE-006-036-001 Palacio d'os Gurrea d'Argavieso Argavieso
1-INM-HUE-006-039-004 Castiello d'Ayerbe Ayerbe
7-INM-HUE-006-039-001 Palacio d'Ayerbe Ayerbe
7-INM-HUE-006-039-002 Torre d'a ilesia de Sant Per d'Ayerbe Ayerbe
1-INM-HUE-006-047-002 Crucero de Banastás Banastás
1-INM-HUE-006-150-009 Crucero d'a Cruz Viella d'Ayera Bandaliés
1-INM-HUE-006-150-010 Crucero d'a Cruz d'Ayera Bandaliés
1-INM-HUE-006-150-011 Cruz de Sant Miguel de Barluenga Barluenga
7-INM-HUE-006-150-002 Ermita de Sant Miguel de Barluenga Barluenga
1-INM-HUE-006-081-007 Crucero d'a Fuent de Bastarás Bastarás
1-INM-HUE-006-163-004 Ilesia de Sant Martín de Belsué Belsué
1-INM-HUE-006-027-007 Castiello de Bespén Bespén
1-INM-HUE-006-027-023 Crucero d'a Cruz de Lizana Bespén
1-INM-HUE-006-064-001 Ilesia fortificata de Santa Ana de Blecua Blecua
1-INM-HUE-006-904-062 Castiello de Boleya Boleya
1-INM-HUE-006-904-063 Crucero d'a Cruz de Sant Andreu de Boleya Boleya
7-INM-HUE-006-904-001 Ilesia de Santa María la Mayor de Boleya Boleya
7-INM-HUE-006-081-001 Monesterio de Nuestra Sinyora d'a Gloria de Casbas de Uesca Casbas de Uesca
7-INM-HUE-006-081-001-1_1 Ilesia de Nuestra Sinyora d'a Gloria de Casbas de Uesca Casbas de Uesca
1-INM-HUE-006-222-026 Cruz de Sant Per Martir de Castillón d'Arbaniés Castillón d'Arbaniés
1-INM-HUE-006-150-012 Crucero de Castilsabás Castilsabás
7-INM-ZAR-006-185-001 Ilesia de Santa María de Concilio Concilio
1-INM-HUE-006-150-014 Crucero d'a Cruz de Sant Per de Coscullano Coscullano
1-INM-HUE-006-150-015 Cruz votiva de Coscullano Coscullano
1-INM-HUE-006-015-002 Castiello de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-015-004 Crucero d'a Virchen de Bureta de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-015-005 Crucero d'o camín de Bureta de Fanyanars Fanyanars
1-INM-HUE-006-039-006 Crucero d'a Fuent de Fontellas Fontellas
1-INM-HUE-006-039-007 Cruz d'o Monte de Fontellas Fontellas
1-INM-HUE-006-125-028 Crucero de Forniellos d'Apiés Forniellos d'Apiés
1-INM-HUE-006-125-011 Puent de Sant Miguel de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-017 Palacio reyal de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-018 Muralla de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-029 Cruz de Sant Miguel de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-125-031 Crucero de l'ermita de Loreto de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-001 Ilesia de Sant Per o Viello de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-001-7_1 Claustro d'a ilesia de Sant Per o Viello de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-002 Edificio d'o Museu Arqueolochico de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-004 Santuario de Loreto de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-005 Santuario de Nuestra Sinyora de Salas Uesca
7-INM-HUE-006-125-006 Ilesia de Sant Miguel de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-008 Seu de Uesca Uesca
7-INM-HUE-006-125-012 Ilesia deSanto Domingo y Sant Martín de Uesca Uesca
1-INM-HUE-006-126-003 Ilesia de Sant Miguel de Foces Foces San Miguel de Foces 2.JPG
1-INM-HUE-006-126-005 Crucero de Foces d'Ibieca Ibieca
1-INM-HUE-006-127-002 Crucero d'a Cruz de Sant Chuan d'Igriés Igriés
1-INM-HUE-006-149-003 Cruz de termin de Chabarrillo Chabarrillo
1-INM-HUE-006-081-008 Crucro d'a Cruz d'a Balsa de Chunzano Chunzano
1-INM-HUE-006-081-009 Crucero de Torrolluelas de Chunzano Chunzano
1-INM-HUE-006-150-006 Crucero de l'Almunia d'o Romeral Almunia d'o Romeral
1-INM-HUE-006-150-007 Cruz d'a ilesia de l'Almunia d'o Romeral Almunia d'o Romeral
1-INM-HUE-006-081-006 La Carceleta Labata
1-INM-HUE-006-081-010 Crucero de Santa Lucía de Labata Labata
1-INM-HUE-006-125-033 Crucero de Sant Chulián de Lienas Lienas
1-INM-HUE-006-222-013 Ermita de Santa María d'o Mont de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-222-028 Crucero d'Arbaniés de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-222-029 Crucero de Velillas de Liesa Liesa
1-INM-HUE-006-149-034 Cruz de termin de Lobarre 1 Lobarre
1-INM-HUE-006-149-034 Cruz de termin de Lobarre 2 Lobarre
1-INM-HUE-006-149-062 Crucero de Novalla de Lobarre Lobarre
1-INM-HUE-006-149-063 Cruz de Santa Marina de Lobarre Lobarre
7-INM-HUE-006-149-001 Castiello de Lobarre Lobarre
7-INM-HUE-006-149-002 Ilesia d Sant Esteban de Lobarre Lobarre
1-INM-HUE-006-039-008 Cruz d'os Pobres d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-009 Cruz de Mayo d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-010 Cruz de Piedra d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-039-011 Cruz de Sant Chil d'os Anglis Os Anglis
1-INM-HUE-006-151-001 Castiello d'Artasona Os Corrals
1-INM-HUE-006-151-002 Torre de Sant Mitier d'os Corrals Os Corrals
1-INM-HUE-006-151-008 Crucero de Sant Chuan d'os Corrals Os Corrals
1-INM-HUE-006-163-027 Crucero d'a ilesia de Lusera Lusera
7-INM-HUE-006-156-001 Casa sinyorial de Monflorite Monflorite
7-INM-HUE-006-156-002 Ermita de Nuestra Sinyora d'os Dolors de Monflorite Monflorite
7-INM-ZAR-006-185-002 Ilesia d'o Salvador de Morillo de Galligo Morillo de Galligo Iglesia murillo.jpg
1-INM-HUE-006-163-003 Palacio fortificato d'os Montemuzo Nisano
1-INM-HUE-006-163-011 Santuario de Sant Úrbez de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-028 Cruz de Sant Chuan de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-029 Cruz de Betué de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-030 Cruz de Sant Úrbez de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-031 Cruz d'o Santuario de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-032 Cruz de Belarra de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-033 Cruz de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-034 Cruz de Chesera de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-163-035 Cruz d'o Sarrablo de Nocito Nocito
1-INM-HUE-006-162-001 Castiello de Novals Novals
1-INM-HUE-006-163-022 Castiello d'Ordás Nueno
1-INM-HUE-006-015-006 Crucero d'o Saso d'Ola Ola
1-INM-HUE-006-905-067 Cruz de termin d'Ortiella Ortiella
1-INM-HUE-006-081-012 Crucero d'a Plaza de Panzano Panzano
1-INM-HUE-006-081-013 Crucero d'os Santos Cosme y Damián de Panzano Panzano
1-INM-HUE-006-178-004 Crucero d'a Calzata de Pertusa Pertusa
1-INM-HUE-006-178-005 Cruz d'a carretera de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001 Ilesia de Santa María de Pertusa Romanico Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_1 Torre d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_2 Claustro d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
7-INM-HUE-006-178-001-7_3 Cripta d'a ilesia de Santa María de Pertusa Pertusa
1-INM-HUE-006-063-049 Crucero d'Erés de Piedramorrera Piedramorrera
1-INM-HUE-006-181-008 Castiello de Piracés Piracés
1-INM-HUE-006-904-064 Crucero d'a Cruz de Sant Chuan de Plasencia d'a Sotonera Plasencia d'a Sotonera
1-INM-HUE-006-015-007 Crucero d'o Pueyo de Fanyanars Pueyo de Fanyanars
1-INM-HUE-006-904-065 Crucero de Puimedón de Pui Boleya Pui Boleya
7-INM-HUE-006-195-001 Castiello de Mont Aragón Romanico Quicena Castillo Montearagon.JPG
7-INM-HUE-006-195-001-1_1 Ilesia de Chesús Nazareno de Quicena Quicena
7-INM-HUE-006-173-001 Ermita de Sant Chuan Baptista de Rasal Romanico Rasal
1-INM-HUE-006-173-021 Cruz d'o Barranco de Riglos Riglos
1-INM-HUE-006-173-022 Cruz d'a Fuent de Riglos Riglos
1-INM-HUE-006-203-002 Castiello de Saliellas Saliellas
1-INM-HUE-006-150-016 Crucero de Sant Chulián de Banzo Sant Chulián de Banzo
1-INM-HUE-006-150-017 Cruz votiva de Sant Chulián de Banzo Sant Chulián de Banzo
1-INM-HUE-006-149-048 Cruz de termin de Santa Engracia Santa Engracia
1-INM-HUE-006-149-064 Crucero de Santa Engracia Santa Engracia
1-INM-HUE-006-163-018 Castiello de Sen Santolarieta
1-INM-HUE-006-163-036 Crucero de Sant Chuaquín de Santolarieta Santolarieta
1-INM-HUE-006-150-004 Castiello de Santolaria Santolaria
1-INM-HUE-006-173-019 Torre de Cacaviello Santa María d'a Penya
1-INM-HUE-006-149-037 Castiello de Marcuello Sarsamarcuello
1-INM-HUE-006-150-018 Crucero de Sasa de l'Abadiato Sasa de l'Abadiato
1-INM-HUE-006-220-003 Crucero d'a Balsa de Sesa Sesa
1-INM-HUE-006-220-004 Crucero d'a Xarea de Sesa Sesa
1-INM-HUE-006-150-019 Crucero d'o Puent de Sipán Sipán
1-INM-HUE-006-150-020 Crucero d'o Saso de Sipán Sipán
1-INM-HUE-006-222-020 Castiello d'o conte d'Aranda Sietemo
1-INM-HUE-006-222-030 Crucero d'a Plaza de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-222-031 Crucero de Sant Per Mártir de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-222-032 Crucero de Castillón de Sietemo Sietemo
1-INM-HUE-006-228-002 Crucero d'a Santa Cruz de Tierz Tierz
1-INM-HUE-006-014-012 Atalaya de Tormos Tormos
1-INM-HUE-006-064-002 Crucero d'a ilesia de Torres de Montes Torres de Montes
1-INM-HUE-006-064-003 Cruz votiva de Torres de Montes Torres de Montes
1-INM-HUE-006-239-002 Castiello de Tramacet Tramacet
1-INM-HUE-006-239-003 Crucero d'o Puyal de Tramacet Tramacet

Vinclos externos[editar | editar código]