Lista d'asteroides/101–200

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
101 Helena 15 d'agosto, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
102 Miriam 22 d'agosto, 1868 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
103 Hera 7 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
104 Klymene 13 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
105 Artemis 16 de setiembre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
106 Dione 10 d'octubre, 1868 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
107 Camilla 17 de noviembre, 1868 Madras, India N. R. Pogson
108 Hecuba 2 d'abril, 1869 Düsseldorf, Alemanya R. Luther
109 Felicitas 9 d'octubre, 1869 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
110 Lydia 19 d'abril, 1870 Marsella, Francia A. Borrelly
111 Ate 14 d'agosto, 1870 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
112 Iphigenia 19 de setiembre, 1870 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
113 Amalthea 12 de marzo, 1871 Düsseldorf, Alemanya R. Luther
114 Kassandra 23 de chulio, 1871 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
115 Thyra 6 d'agosto, 1871 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
116 Sirona 8 de setiembre, 1871 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
117 Lomia 12 de setiembre, 1871 Marsella, Francia A. Borrelly
118 Peitho 15 de marzo, 1872 Düsseldorf, Alemanya R. Luther
119 Althaea 3 d'abril, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
120 Lachesis 10 d'abril, 1872 Marsella, Francia A. Borrelly
121 Hermione 12 de mayo, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
122 Gerda 31 de chulio, 1872 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
123 Brunhild 31 de chulio, 1872 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
124 Alkeste 23 d'agosto, 1872 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
125 Liberatrix 11 de setiembre, 1872 París, Francia P. M. Henry
126 Velleda 5 de noviembre, 1872 París, Francia P. P. Henry
127 Johanna 5 de noviembre, 1872 París, Francia P. M. Henry
128 Nemesis 25 de noviembre, 1872 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
129 Antigone 5 de febrero, 1873 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
130 Elektra 17 de febrero, 1873 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
131 Vala 24 de mayo, 1873 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
132 Aethra 13 de chunio, 1873 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
133 Cyrene 16 d'agosto, 1873 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
134 Sophrosyne 17 de setiembre, 1873 Düsseldorf, Alemanya R. Luther
135 Hertha 18 de febrero, 1874 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
136 Austria 18 de marzo, 1874 Pola, Croacia J. Palisa
137 Meliboea 21 d'abril, 1874 Pola, Croacia J. Palisa
138 Tolosa 19 de mayo, 1874 Tolosa, Francia J. Perrotin
139 Juewa 10 d'octubre, 1874 Pequín, Xina J. C. Watson
140 Siwa 13 d'octubre, 1874 Pola, Croacia J. Palisa
141 Lumen 13 de chinero, 1875 París, Francia P. P. Henry
142 Polana 28 de chinero, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
143 Adria 23 de febrero, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
144 Vibilia 3 de chunio, 1875 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
145 Adeona 3 de chunio, 1875 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
146 Lucina 8 de chunio, 1875 Marsella, Francia A. Borrelly
147 Protogeneia 10 de chulio, 1875 Viena, Austria L. Schulhof
148 Gallia 7 d'agosto, 1875 París, Francia P. M. Henry
149 Medusa 21 de setiembre, 1875 Tolosa, Francia J. Perrotin
150 Nuwa 18 d'octubre, 1875 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
151 Abundantia 1 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
152 Atala 2 de noviembre, 1875 París, Francia P. P. Henry
153 Hilda 2 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
154 Bertha 4 de noviembre, 1875 París, Francia P. M. Henry
155 Scylla 8 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
156 Xanthippe 22 de noviembre, 1875 Pola, Croacia J. Palisa
157 Dejanira 1 d'aviento, 1875 Marsella, Francia A. Borrelly
158 Koronis 4 de chinero, 1876 Berlin, Alemanya V. Knorre
159 Aemilia 26 de chinero, 1876 París, Francia P. P. Henry
160 Una 20 de febrero, 1876 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
161 Athor 19 d'abril, 1876 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
162 Laurentia 21 d'abril, 1876 París, Francia P. M. Henry
163 Erigone 26 d'abril, 1876 Tolosa, Francia J. Perrotin
164 Eva 12 de chulio, 1876 París, Francia P. P. Henry
165 Loreley 9 d'agosto, 1876 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
166 Rhodope 15 d'agosto, 1876 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
167 Urda 28 d'agosto, 1876 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
168 Sibylla 28 de setiembre, 1876 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
169 Zelia 28 de setiembre, 1876 París, Francia P. M. Henry
170 Maria 10 de chinero, 1877 Tolosa, Francia J. Perrotin
171 Ophelia 13 de chinero, 1877 Marsella, Francia A. Borrelly
172 Baucis 5 de febrero, 1877 Marseille, Francia A. Borrelly
173 Ino 1 d'agosto, 1877 Marseille, Francia A. Borrelly
174 Phaedra 2 de setiembre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
175 Andromache 1 d'octubre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
176 Iduna 14 d'octubre, 1877 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
177 Irma 5 de noviembre, 1877 París, Francia P. P. Henry
178 Belisana 6 de noviembre, 1877 Pola, Croacia J. Palisa
179 Klytaemnestra 11 de noviembre, 1877 Ann Arbor, Michigan J. C. Watson
180 Garumna 19 de chinero, 1878 Tolosa, Francia J. Perrotin
181 Eucharis 2 de febrero, 1878 Marsella, Francia P. Cottenot
182 Elsa 7 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa
183 Istria 8 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa
184 Dejopeja 28 de febrero, 1878 Pola, Croacia J. Palisa
185 Eunike 1 de marzo, 1878 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
186 Celuta 6 d'abril, 1878 París, Francia P. M. Henry
187 Lamberta 11 d'abril, 1878 Marsella, Francia J. Coggia
188 Menippe 18 de chunio, 1878 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
189 Phthia 9 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
190 Ismene 22 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
191 Kolga 30 de setiembre, 1878 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
192 Nausikaa 17 de febrero, 1879 Pola, Croacia J. Palisa
193 Ambrosia 28 de febrero, 1879 Marsella, Francia J. Coggia
194 Prokne 2 de marzo, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
195 Eurykleia 19 d'abril, 1879 Pola, Croacia J. Palisa
196 Philomela 14 de mayo, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
197 Arete 21 de mayo, 1879 Pola, Croacia J. Palisa
198 Ampella 13 de chunio, 1879 Marsella, Francia A. Borrelly
199 Byblis 9 de chulio, 1879 Clinton, Condau d'Oneida, Nueva York C. H. F. Peters
200 Dynamene 27 de chulio, 1879 Clinton, Nueva York C. H. F. Peters
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...