Lista de municipios d'os Países Baixos

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Mapa municipal d'os Países Baixos (2018).

Ista ye a lista d'os 380 municipios d'os Países Baixos (2018) por orden alfabetico:

  1. Aa en Hunze
  2. Aalburg
  3. Aalsmeer
  4. Aalten
  5. Achtkarspelen
  6. Alblasserdam
  7. Albrandswaard
  8. Alkmaar
  9. Almelo
  10. Almere
  11. Alphen aan den Rijn
  12. Alphen-Chaam
  13. Ameland
  14. Amersfoort
  15. Amstelveen
  16. Amsterdam
  17. Apeldoorn
  18. Appingedam
  19. Arnhem
  20. Assen
  21. Asten
  22. Baarle-Nassau
  23. Baarn
  24. Barendrecht
  25. Barneveld
  26. Bedum
  27. Beek
  28. Beemster
  29. Beesel
  30. Berg en Dal
  31. Bergeijk
  32. Bergen, Limburg
  33. Bergen, North Holland
  34. Bergen op Zoom
  35. Berkelland
  36. Bernheze
  37. Best
  38. Beuningen
  39. Beverwijk
  40. Binnenmaas
  41. Bladel
  42. Blaricum
  43. Bloemendaal
  44. Bodegraven-Reeuwijk
  45. Boekel
  46. Borger-Odoorn
  47. Borne
  48. Borsele
  49. Boxmeer
  50. Boxtel
  51. Breda
  52. Brielle
  53. Bronckhorst
  54. Brummen
  55. Brunssum
  56. Bunnik
  57. Bunschoten
  58. Buren
  59. Capelle aan den IJssel
  60. Castricum
  61. Coevorden
  62. Cranendonck
  63. Cromstrijen
  64. Cuijk
  65. Culemborg
  66. Dalfsen
  67. Dantumadiel
  68. De Bilt
  69. De Fryske Marren
  70. De Marne
  71. De Ronde Venen
  72. De Wolden
  73. Delft
  74. Delfzijl
  75. Den Haag
  76. Den Helder
  77. Deurne
  78. Deventer
  79. Diemen
  80. Dinkelland
  81. Doesburg
  82. Doetinchem
  83. Dongen
  84. Dongeradeel
  85. Dordrecht
  86. Drechterland
  87. Drimmelen
  88. Dronten
  89. Druten
  90. Duiven
  91. Echt-Susteren
  92. Edam-Volendam
  93. Ede
  94. Eemnes
  95. Eemsmond
  96. Eersel
  97. Eijsden-Margraten
  98. Eindhoven
  99. Elburg
  100. Emmen
  101. Enkhuizen
  102. Enschede
  103. Epe
  104. Ermelo
  105. Etten-Leur
  106. Ferwerderadiel
  107. Geertruidenberg
  108. Geldermalsen
  109. Geldrop-Mierlo
  110. Gemert-Bakel
  111. Gennep
  112. Giessenlanden
  113. Gilze en Rijen
  114. Goeree-Overflakkee
  115. Goes
  116. Goirle
  117. Gooise Meren
  118. Gorinchem
  119. Gouda
  120. Grave
  121. Groningen
  122. Grootegast
  123. Gulpen-Wittem
  124. Haaksbergen
  125. Haaren
  126. Haarlem
  127. Haarlemmerliede en Spaarnwoude
  128. Haarlemmermeer
  129. Halderberge
  130. Hardenberg
  131. Harderwijk
  132. Hardinxveld-Giessendam
  133. Haren
  134. Harlingen
  135. Hattem
  136. Heemskerk
  137. Heemstede
  138. Heerde
  139. Heerenveen
  140. Heerhugowaard
  141. Heerlen
  142. Heeze-Leende
  143. Heiloo
  144. Hellendoorn
  145. Hellevoetsluis
  146. Helmond
  147. Hendrik-Ido-Ambacht
  148. Hengelo
  149. 's-Hertogenbosch
  150. Heumen
  151. Heusden
  152. Hillegom
  153. Hilvarenbeek
  154. Hilversum
  155. Hof van Twente
  156. Hollands Kroon
  157. Hoogeveen
  158. Hoorn
  159. Horst aan de Maas
  160. Houten
  161. Huizen
  162. Hulst
  163. Kaag en Braassem
  164. Kampen
  165. Kapelle
  166. Katwijk
  167. Kerkrade
  168. Koggenland
  169. Kollumerland en Nieuwkruisland
  170. Korendijk
  171. Krimpen aan den IJssel
  172. Krimpenerwaard
  173. Laarbeek
  174. Landerd
  175. Landgraaf
  176. Landsmeer
  177. Langedijk
  178. Lansingerland
  179. Laren
  180. Leek
  181. Leerdam
  182. Leeuwarden
  183. Leiden
  184. Leiderdorp
  185. Leidschendam-Voorburg
  186. Lelystad
  187. Leudal
  188. Leusden
  189. Lingewaal
  190. Lingewaard
  191. Lisse
  192. Lochem
  193. Loon op Zand
  194. Lopik
  195. Loppersum
  196. Losser
  197. Maasdriel
  198. Maasgouw
  199. Maassluis
  200. Maastricht
  201. Marum
  202. Medemblik
  203. Meerssen
  204. Meierijstad
  205. Meppel
  206. Middelburg
  207. Midden-Delfland
  208. Midden-Drenthe
  209. Midden-Groningen
  210. Mill en Sint Hubert
  211. Moerdijk
  212. Molenwaard
  213. Montferland
  214. Montfoort
  215. Mook en Middelaar
  216. Neder-Betuwe
  217. Nederweert
  218. Neerijnen
  219. Nieuwegein
  220. Nieuwkoop
  221. Nijkerk
  222. Nijmegen
  223. Nissewaard
  224. Noord-Beveland
  225. Noordenveld
  226. Noordoostpolder
  227. Noordwijk
  228. Noordwijkerhout
  229. Nuenen, Gerwen en Nederwetten
  230. Nunspeet
  231. Nuth
  232. Oegstgeest
  233. Oirschot
  234. Oisterwijk
  235. Oldambt
  236. Oldebroek
  237. Oldenzaal
  238. Olst-Wijhe
  239. Ommen
  240. Onderbanken
  241. Oost Gelre
  242. Oosterhout
  243. Ooststellingwerf
  244. Oostzaan
  245. Opmeer
  246. Opsterland
  247. Oss
  248. Oud-Beijerland
  249. Oude IJsselstreek
  250. Ouder-Amstel
  251. Oudewater
  252. Overbetuwe
  253. Papendrecht
  254. Peel en Maas
  255. Pekela
  256. Pijnacker-Nootdorp
  257. Purmerend
  258. Putten
  259. Raalte
  260. Reimerswaal
  261. Renkum
  262. Renswoude
  263. Reusel-De Mierden
  264. Rheden
  265. Rhenen
  266. Ridderkerk
  267. Rijssen-Holten
  268. Rijswijk
  269. Roerdalen
  270. Roermond
  271. Roosendaal
  272. Rotterdam
  273. Rozendaal
  274. Rucphen
  275. Schagen
  276. Scherpenzeel
  277. Schiedam
  278. Schiermonnikoog
  279. Schinnen
  280. Schouwen-Duiveland
  281. Simpelveld
  282. Sint Anthonis
  283. Sint-Michielsgestel
  284. Sittard-Geleen
  285. Sliedrecht
  286. Sluis
  287. Smallingerland
  288. Soest
  289. Someren
  290. Son en Breugel
  291. Stadskanaal
  292. Staphorst
  293. Stede Broec
  294. Steenbergen
  295. Steenwijkerland
  296. Stein
  297. Stichtse Vecht
  298. Strijen
  299. Súdwest-Fryslân
  300. Ten Boer
  301. Terneuzen
  302. Terschelling
  303. Texel
  304. Teylingen
  305. Tholen
  306. Tiel
  307. Tilburg
  308. Tubbergen
  309. Twenterand
  310. Tynaarlo
  311. Tytsjerksteradiel
  312. Uden
  313. Uitgeest
  314. Uithoorn
  315. Urk
  316. Utrecht
  317. Utrechtse Heuvelrug
  318. Vaals
  319. Valkenburg aan de Geul
  320. Valkenswaard
  321. Veendam
  322. Veenendaal
  323. Veere
  324. Veldhoven
  325. Velsen
  326. Venlo
  327. Venray
  328. Vianen
  329. Vlaardingen
  330. Vlieland
  331. Vlissingen
  332. Voerendaal
  333. Voorschoten
  334. Voorst
  335. Vught
  336. Waadhoeke
  337. Waalre
  338. Waalwijk
  339. Waddinxveen
  340. Wageningen
  341. Wassenaar
  342. Waterland
  343. Weert
  344. Weesp
  345. Werkendam
  346. West Maas en Waal
  347. Westerveld
  348. Westervoort
  349. Westerwolde
  350. Westland
  351. Weststellingwerf
  352. Westvoorne
  353. Wierden
  354. Wijchen
  355. Wijdemeren
  356. Wijk bij Duurstede
  357. Winsum
  358. Winterswijk
  359. Woensdrecht
  360. Woerden
  361. Wormerland
  362. Woudenberg
  363. Woudrichem
  364. IJsselstein
  365. Zaanstad
  366. Zaltbommel
  367. Zandvoort
  368. Zederik
  369. Zeewolde
  370. Zeist
  371. Zevenaar
  372. Zoetermeer
  373. Zoeterwoude
  374. Zuidhorn
  375. Zuidplas
  376. Zundert
  377. Zutphen
  378. Zwartewaterland
  379. Zwijndrecht
  380. Zwolle