Lista de comunas de Corcega d'o Sud

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista d'as 124 comunas d'o departamento francés de Corcega d'o Sud.

Corcega d'o Sud en Francia

Code INSEE Code Postal Comuna
2A001 20167 Afà
2A004 20000 Aiacciu
2A006 20167 Alata
2A008 20128 Albitreccia
2A011 20112 Altaghjè
2A014 20151 Ambiegna
2A017 20167 Appiettu
2A018 20110 Arbiddara
2A019 20160 Arburi
2A021 20140 Arghjusta è Muricciu
2A022 20151 Arru
2A330 20133 Auccià
2A024 20116 Auddè
2A026 20190 Azilonu è Ampaza
2A027 20121 Azzana
2A028 20160 Balogna
2A031 20119 Bastelica
2A032 20129 Bastilicaccia
2A035 20110 Belvideri è Campumoru
2A038 20100 Bilia
2A040 20136 Bucugnà
2A041 20169 Bunifaziu
2A048 20111 Calcatoghju
2A056 20142 Campu
2A060 20151 Cannelle
2A061 20170 Carbini
2A062 20133 Carbuccia
2A064 20190 Cardu è Turghjà
2A066 20164 Carghjaca
2A065 20130 Carghjese
2A070 20111 Casaglionu
2A071 20140 Casalabriva
2A085 20117 Cavru
2A089 20134 Ciamannaccia
2A090 20160 Coghja
2A092 20135 Conca
2A098 20138 Coti è Chjavari
2A100 20126 Cristinacce
2A091 20123 Cugnocolu è Muntichji
2A094 20168 Currà
2A103 20167 Cuttuli è Curtichjatu
2A099 20148 Cuzzà
2A104 20117 Eccica è Suaredda
2A108 20126 Evisa
2A114 20114 Figari
2A115 20100 Foce
2A119 20157 Frassetu
2A117 20190 Furciolu
2A118 20143 Fuzzà
2A127 20100 Ghjunchetu
2A128 20100 Granaccia
2A129 20100 Grossa
2A130 20128 Grussetu è a Prugna
2A131 20160 Guagnu
2A132 20128 Guargualè
2A146 20165 Laretu di Taddà
2A139 20137 Lecci
2A141 20160 Letia
2A186 20140 Livesi
2A142 20170 Livia
2A144 20139 Lopigna
2A160 20140 Macà è Croci
2A154 20141 Marignana
2A158 20112 Mela
2A163 20171 Munacia d'Auddè
2A174 20160 Murzu
2A181 20117 Ocana
2A196 20125 Ortu
2A197 20147 Osani
2A198 20150 Ota
2A200 20134 Palleca
2A203 20147 Partinellu
2A204 20121 Pastricciola
2A209 20167 Peri
2A212 20115 Piana
2A215 20131 Pianottuli è Caldareddu
2A232 20123 Pila è Canali
2A211 20140 Pitretu è Bicchisgià
2A228 20166 Pitrusedda
2A240 20125 Poghjolu
2A247 20137 Portivechju
2A249 20110 Prupià
2A253 20142 Quasquara
2A254 20122 Quenza
2A258 20160 Rennu
2A259 20121 Rezza
2A262 20121 Rosazia
2A266 20121 Salice
2A268 20134 Sampolu
2A300 20170 San Gavinu di Carbini
2A295 20151 Sant' Andrea d'Urcinu
2A308 20112 Santa Lucia di Tallà
2A310 20143 Santa Maria è Figaniedda
2A312 20190 Santa Maria è Sichè
2A270 20151 Sari d'Urcinu
2A269 20145 Sari è Sulinzara
2A276 20140 Sarra di Farru
2A278 20127 Sarra di Scupamè
2A271 20167 Sarrula è Carcupinu
2A272 20100 Sartè
2A279 20147 Serriera
2A282 20125 Soccia
2A288 20146 Sotta
2A284 20140 Suddacarò
2A285 20152 Surbuddà
2A322 20134 Tassu
2A323 20167 Tavacu
2A324 20163 Tavera
2A326 20117 Todda
2A189 20113 Ulmetu
2A191 20112 Ulmiccia
2A331 20128 Urbalaconu
2A336 20167 Valli di Mezzana
2A345 20172 Veru
2A348 20160 Vicu
2A349 20110 Vighjaneddu
2A351 20167 Villanova
2A133 20153 Vutera-I Bagni
2A358 20173 Zevacu
2A359 20132 Zicavu
2A360 20190 Zigliara
2A357 20116 Zirubia
2A362 20124 Zonza
2A363 20112 Zoza