Lista d'entrenadors d'o Real Zaragoza

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de totz os entrenadors d'o Real Zaragoza en a suya historia. S'encluyen antimás as calendatas entre as qualas o entrenador estió en o equipe y os títols ganatos en ixas anyadas.

Real Zaragoza
Real Zaragoza
Nombre Calendatas Tetulos
Elías Sauca Marzo 03-1932 a 06-1932 -
Felipe Dos Santos 07-1932 a 04-1934 -
Tomás Arnanz 04-1934 a 06-1934 -
Francisco González 07-1934 a 06-1935 -
José Planas 07-1935 a 03-1936 -
Manuel Olivares 03-1936 a 06-1936 -
Tomás Arnanz 07-1939 a 06-1941 -
Francisco Gamborena 07-1941 a 11-1941 -
Julio Uriarte/Julio Ostalé 11-1941 a 12-1941 -
Jacinto Quincoces 12-1941 a 06-1943 -
Patricio Caicedo 07-1943 a 06-1945 -
Tomás Arnanz 07-1945 a 12-1945 -
Juanito Ruíz 12-1945 a 06-1946 -
Manuel Olivares 07-1946 a 06-1947 -
Antonio Sorribas 07-1947 a 01-1948 -
Enrique Soladrero 01-1948 a 04-1948 -
Antonio Macheda 04-1948 a 05-1948 -
Francisco Bru 07-1948 a 01-1949 -
Isaac Oceja 01-1949 a 06-1949 -
Juanito Ruiz 07-1949 a 02-1950 -
José Planas 02-1950 a 06-1950 -
Luis Urquiri 07-1950 a 04-1951 -
Juanito Ruiz 04-1951 a 06-1951 -
Emilio Berkessy 06-1951 a 10-1952 -
Domingo Balmanya 11-1952 a 11-1953 -
Pedro Eguiluz 11-1953 a 04-1954 -
Edmundo Suárez 07-1954 a 06-1956 -
Jacinto Quincoces 06-1956 a 02-1958 -
Juan Álvarez Casariego 02-1958 a 06-1958 -
Juan Ochoantesana 07-1958 a 12-1959 -
Edmundo Suárez 12-1959 a 06-1960 -
César Rodríguez 07-1960 a 06-1963 -
Antoni Ramallets 07-1963 a 05-1964 -
Luis Bello 05-1964 a 06-1964 Copa d'Espanya y Copa de Ferias
Roque Olsen 07-1964 a 06-1965 -
Luis Hon 07-1965 a 02-1966 -
Fernando Daucik 02-1966 a 05-1967 Copa d'Espanya
Andrés Lerín 05-1967 a 06-1967 -
Roque Olsen 07-1967 a 11-1968 -
César Rodríguez 11-1968 a 06-1969 -
Héctor Rial 07-1969 a 06-1970 -
José María Martín 07-1970 a 10-1970 -
Domingo Balmanya 10-1970 a 01-1971 -
José Luis García Traid 01-1971 a 06-1971 -
Rosendo Hernández 10-1971 a 06-1972 -
Rafael Iriondo 10-1971 a 06-1972 -
Luis Cid "Carriega" 07-1972 a 06-1976 -
Lucien Muller 07-1976 a 06-1977 -
Arsenio Iglesias 07-1977 a 06-1978 Campeonato de 2ª división
Vujadin Boskov 07-1978 a 05-1979 -
Manolo Villanova 05-1979 a 03-1981 -
Leo Benhakker 03-1981 a 06-1984 -
Enzo Ferrari 07-1984 a 06-1985 -
Luis Costa 07-1985 a 12-1987 Copa d'o Rei
Manolo Villanova 12-1987 a 06-1988 -
Radomir Antic 07-1988 a 06-1990 -
Ildo Maneiro 07-1990 a 02-1991 -
Víctor Fernández 03-1991 a 11-1996 Copa d'o Rei y Recopa d'Europa
Víctor Esparrago 11-1996 a 01-1997 -
Luis Costa 01-1997 a 06-1998 -
Chechu Rojo 07-1998 a 06-2000 -
Juan Manuel Lillo 07-2000 a 10-2000 -
Luis Costa 01-2000 a 06-2001 Copa d'o Rei
Chechu Rojo 07-2001 a 01-2002 -
Luis Costa 01-2002 a 03-2002 -
Marcos Alonso 03-2002 a 05-2002 -
Francisco Flores 06-2002 a 06-2004 -
Víctor Muñoz 01-2004 a 06-2006 Copa d'o Rei y Supercopa d'Espanya
Víctor Fernández 06-2006 a 14-01-2008 -
Ander Garitano 14-01-2008 a 22-01-2008 -
Javier Irureta 22-01-2008 a 03-03-2008 -
Manolo Villanova 03-03-2008 a 2008 -
Marcelino García Toral 2008 a 13-12-2009 -
José Aurelio Gay 13-12-2009 a 18-11-2010 -
Javier Aguirre 18-11-2010 a 30-12-2011 -
Manolo Jiménez[1] 31-12-2011 a 10-06-2013 -
Paco Herrera [2] 20-06-2013 a 17-03-2014 -
Víctor Muñoz [3] 19-03-2014 a 24-11-2014[4] -
Ranko Popovic [5] 25-11-2014 dica 20-12-2015 -
Lluis Carreras [6] 28-12-2015 dica 6-6-2016 -
Luis Milla [7] 15 de chunio de 2016 dica 23 d'octubre de 2016 -
Raül Agné 25 d'octubre de 2016 dica 19 de marzo de 2017 -
César Láinez 20 de marzo de 2017 dica 9 de chunio de 2017 -
Natxo González 14 de chunio de 2017 dica 11 de chunio de 2018 -
Imanol Idiakez 18 de chunio de 2018 dica 21 d'otubre de 2018 -
Lucas Alcaraz 22 d'otubre de 2018 dica l'actualidat -

Referencias[editar | editar código]