Lista d'asteroides/85101–85200

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
85101 - 2192 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85102 - 2211 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85103 - 2412 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85104 - 2415 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85105 - 2433 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85106 - 3038 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85107 - 3144 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85108 - 3475 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85109 - 3892 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85110 - 4043 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85111 - 4051 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85112 - 4060 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85113 - 4116 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85114 - 4285 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85115 - 4329 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85116 - 4342 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85117 - 5135 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85118 - 1971 UU 26 d'octubre, 1971 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
85119 - 1972 RD 15 de setiembre, 1972 Palomar T. Gehrels
85120 - 1975 SP1 30 de setiembre, 1975 Palomar S. J. Bus
85121 Loehde 1976 KF3 27 de mayo, 1976 Siding Spring A. Lowe
85122 - 1978 UZ5 27 d'octubre, 1978 Palomar C. M. Olmstead
85123 - 1978 VC8 7 de noviembre, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
85124 - 1978 VF8 7 de noviembre, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
85125 - 1978 VU8 7 de noviembre, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
85126 - 1978 VO10 7 de noviembre, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
85127 - 1978 VJ11 7 de noviembre, 1978 Palomar E. F. Helin, S. J. Bus
85128 - 1979 HA 21 d'abril, 1979 Palomar D. Zelinsky
85129 - 1979 MC5 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85130 - 1979 MH5 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85131 - 1979 MT6 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85132 - 1979 MR7 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85133 - 1979 MX7 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85134 - 1979 MH8 25 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
85135 - 1979 QN1 22 d'agosto, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
85136 - 1979 QX2 22 d'agosto, 1979 La Silla C.-I. Lagerkvist
85137 - 1981 DS3 28 de febrero, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85138 - 1981 ED7 6 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85139 - 1981 EN9 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85140 - 1981 ES19 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85141 - 1981 EM28 6 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85142 - 1981 EO29 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85143 - 1981 EE30 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85144 - 1981 EU30 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85145 - 1981 ED33 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85146 - 1981 EF33 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85147 - 1981 EV38 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85148 - 1981 EH39 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85149 - 1981 EU43 6 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85150 - 1981 EO46 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
85151 - 1983 QT 30 d'agosto, 1983 Palomar J. Gibson
85152 - 1985 QL3 16 d'agosto, 1985 Palomar E. F. Helin
85153 - 1985 TA 12 d'octubre, 1985 Kitt Peak Spacewatch
85154 - 1986 TS4 11 d'octubre, 1986 Brorfelde P. Jensen
85155 - 1986 VH7 7 de noviembre, 1986 Kleť A. Mrkos
85156 - 1987 RN1 13 de setiembre, 1987 La Silla H. Debehogne
85157 - 1987 SP5 30 de setiembre, 1987 Brorfelde P. Jensen
85158 - 1987 UT1 17 d'octubre, 1987 Palomar C. S. Shoemaker
85159 - 1988 DL 22 de febrero, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
85160 - 1988 RW12 14 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
85161 - 1988 SA2 16 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
85162 - 1988 SL2 16 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
85163 - 1988 SQ2 16 de setiembre, 1988 Cerro Tololo S. J. Bus
85164 - 1988 TG2 3 d'octubre, 1988 Kleť A. Mrkos
85165 - 1988 TV2 7 d'octubre, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
85166 - 1989 OC 21 de chulio, 1989 Siding Spring R. H. McNaught
85167 - 1989 RS2 7 de setiembre, 1989 Kleť A. Mrkos
85168 Albertacentenary 1989 RC6 2 de setiembre, 1989 Palomar A. Lowe
85169 - 1989 SN2 26 de setiembre, 1989 La Silla E. W. Elst
85170 - 1989 TZ3 7 d'octubre, 1989 La Silla E. W. Elst
85171 - 1989 TZ6 7 d'octubre, 1989 La Silla E. W. Elst
85172 - 1990 QU6 20 d'agosto, 1990 La Silla E. W. Elst
85173 - 1990 QV6 20 d'agosto, 1990 La Silla E. W. Elst
85174 - 1990 QN8 16 d'agosto, 1990 La Silla E. W. Elst
85175 - 1990 RS 13 de setiembre, 1990 Palomar C. M. Olmstead
85176 - 1990 RP2 15 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
85177 - 1990 SE3 18 de setiembre, 1990 Palomar H. E. Holt
85178 - 1990 TQ 10 d'octubre, 1990 Kitami K. Endate, K. Watanabe
85179 Meistereckhart 1990 TS11 11 d'octubre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85180 - 1990 UW5 26 d'octubre, 1990 Oohira T. Urata
85181 - 1990 VF6 15 de noviembre, 1990 La Silla E. W. Elst
85182 - 1991 AQ 14 de chinero, 1991 Palomar E. F. Helin
85183 - 1991 BE1 18 de chinero, 1991 Haute Provence E. W. Elst
85184 - 1991 JG1 9 de mayo, 1991 Palomar E. F. Helin
85185 - 1991 LM3 6 de chunio, 1991 La Silla E. W. Elst
85186 - 1991 PR2 2 d'agosto, 1991 La Silla E. W. Elst
85187 - 1991 PC12 7 d'agosto, 1991 Palomar H. E. Holt
85188 - 1991 PK12 7 d'agosto, 1991 Palomar H. E. Holt
85189 - 1991 RL2 4 de setiembre, 1991 Palomar E. F. Helin
85190 - 1991 RR3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85191 - 1991 RP4 7 de setiembre, 1991 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
85192 - 1991 RS11 4 de setiembre, 1991 La Silla E. W. Elst
85193 - 1991 RD19 14 de setiembre, 1991 Palomar H. E. Holt
85194 - 1991 TL2 5 d'octubre, 1991 Palomar C. S. Shoemaker
85195 von Helfta 1991 TW2 7 d'octubre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85196 - 1991 TG3 4 d'octubre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85197 Ginkgo 1991 TG5 5 d'octubre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85198 - 1991 TC6 2 d'octubre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85199 Habsburg 1991 TE7 3 d'octubre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85200 Johnhault 1991 TG15 6 d'octubre, 1991 Palomar A. Lowe
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...