Lista d'asteroides/85201–85300

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
85201 - 1991 VU8 4 de noviembre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
85202 - 1992 DR11 29 de febrero, 1992 La Silla UESAC
85203 - 1992 EE5 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85204 - 1992 EX5 2 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85205 - 1992 EM6 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85206 - 1992 EQ7 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85207 - 1992 EB19 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85208 - 1992 EG20 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
85209 - 1992 GM3 4 d'abril, 1992 La Silla E. W. Elst
85210 - 1992 HM1 26 d'abril, 1992 Kitt Peak Spacewatch
85211 - 1992 PL 8 d'agosto, 1992 Caussols E. W. Elst
85212 - 1992 RF 4 de setiembre, 1992 Siding Spring R. H. McNaught
85213 - 1992 RN7 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
85214 - 1992 SZ1 21 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85215 Hohenzollern 1992 SD14 26 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85216 - 1992 SL17 24 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
85217 Bilzingsleben 1992 US8 31 d'octubre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen
85218 - 1993 FW5 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85219 - 1993 FM9 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85220 - 1993 FY11 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85221 - 1993 FX13 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85222 - 1993 FO14 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85223 - 1993 FU22 21 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85224 - 1993 FT28 21 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85225 - 1993 FP31 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85226 - 1993 FQ37 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85227 - 1993 FT40 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85228 - 1993 FU45 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85229 - 1993 FU46 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85230 - 1993 FM52 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85231 - 1993 FR52 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85232 - 1993 FT52 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85233 - 1993 FA53 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
85234 - 1993 HY2 19 d'abril, 1993 Kitt Peak Spacewatch
85235 - 1993 JA 13 de mayo, 1993 Kitt Peak Spacewatch
85236 - 1993 KH 24 de mayo, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
85237 - 1993 NE2 12 de chulio, 1993 La Silla E. W. Elst
85238 - 1993 OU1 25 de chulio, 1993 Kitt Peak Spacewatch
85239 - 1993 OB7 20 de chulio, 1993 La Silla E. W. Elst
85240 - 1993 OT11 19 de chulio, 1993 La Silla E. W. Elst
85241 - 1993 PC3 14 d'agosto, 1993 Caussols E. W. Elst
85242 - 1993 QP4 18 d'agosto, 1993 Caussols E. W. Elst
85243 - 1993 QG8 20 d'agosto, 1993 La Silla E. W. Elst
85244 - 1993 QB9 20 d'agosto, 1993 La Silla E. W. Elst
85245 - 1993 RM2 14 de setiembre, 1993 Palomar E. F. Helin
85246 - 1993 RL4 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
85247 - 1993 RE5 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
85248 - 1993 RR6 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
85249 - 1993 RT11 14 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
85250 - 1993 RQ16 15 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
85251 - 1993 RJ18 15 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
85252 - 1993 SX12 16 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
85253 - 1993 TD5 8 d'octubre, 1993 Kitt Peak Spacewatch
85254 - 1993 TG12 14 d'octubre, 1993 Palomar H. E. Holt
85255 - 1993 TZ13 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85256 - 1993 TC14 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85257 - 1993 TT14 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85258 - 1993 TE16 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85259 - 1993 TO19 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85260 - 1993 TC23 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85261 - 1993 TO23 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85262 - 1993 TE32 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85263 - 1993 TU37 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85264 - 1993 TN46 11 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
85265 - 1993 VR 14 de noviembre, 1993 Oizumi T. Kobayashi
85266 - 1993 YK1 16 d'aviento, 1993 Kitt Peak Spacewatch
85267 - 1994 AD2 12 de chinero, 1994 Colleverde V. S. Casulli
85268 - 1994 AK5 5 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85269 - 1994 AV5 6 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85270 - 1994 AY5 6 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85271 - 1994 AH14 13 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85272 - 1994 BE2 18 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85273 - 1994 CW13 8 de febrero, 1994 La Silla E. W. Elst
85274 - 1994 GH 3 d'abril, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85275 - 1994 LY 11 de chunio, 1994 Palomar E. F. Helin
85276 - 1994 PY4 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85277 - 1994 PH5 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85278 - 1994 PU8 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85279 - 1994 PM10 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85280 - 1994 PU14 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85281 - 1994 PZ16 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85282 - 1994 PE19 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85283 - 1994 PO21 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85284 - 1994 PT21 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85285 - 1994 PE23 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85286 - 1994 PA27 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85287 - 1994 PM29 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85288 - 1994 PC30 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85289 - 1994 PJ32 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85290 - 1994 PZ32 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85291 - 1994 PF33 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
85292 - 1994 RA18 3 de setiembre, 1994 La Silla E. W. Elst
85293 - 1994 RC25 12 de setiembre, 1994 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
85294 - 1994 SO9 28 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85295 - 1994 TY 2 d'octubre, 1994 Kitami K. Endate, K. Watanabe
85296 - 1994 TT7 6 d'octubre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85297 - 1994 TJ8 6 d'octubre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85298 - 1994 TF10 8 d'octubre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85299 Neander 1994 TM16 5 d'octubre, 1994 Tautenburg Observatory F. Börngen
85300 - 1994 UW2 30 d'octubre, 1994 Palomar E. F. Helin
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...