Lista d'asteroides/85001–85100

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
85001 - 2003 YP128 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
85002 - 2003 YT138 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
85003 - 2003 YR142 28 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
85004 - 2003 YY152 29 d'aviento, 2003 Catalina CSS
85005 - 2003 YF154 29 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
85006 - 2003 YU154 29 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
85007 - 2004 AK3 13 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
85008 - 2004 BL3 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
85009 - 2004 BL4 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
85010 - 2004 BY9 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
85011 - 2004 BA16 18 de chinero, 2004 Palomar NEAT
85012 - 2004 BY27 18 de chinero, 2004 Palomar NEAT
85013 - 2004 BO36 19 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
85014 - 2004 BD38 19 de chinero, 2004 Catalina CSS
85015 - 2004 BE38 19 de chinero, 2004 Catalina CSS
85016 - 2004 BW42 19 de chinero, 2004 Catalina CSS
85017 - 2004 BH52 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
85018 - 2004 BL54 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
85019 - 2039 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85020 - 2057 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85021 - 2067 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85022 - 2068 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85023 - 2087 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85024 - 2224 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85025 - 2544 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85026 - 2653 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85027 - 2677 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85028 - 2729 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85029 - 2755 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85030 Admetos 2804 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85031 - 2860 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85032 - 3054 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85033 - 3073 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85034 - 3542 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85035 - 4149 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85036 - 4203 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85037 - 4279 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85038 - 4313 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85039 - 4541 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85040 - 4617 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85041 - 4653 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85042 - 4779 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85043 - 4817 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85044 - 4829 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85045 - 5015 P-L 22 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85046 - 6126 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85047 - 6255 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85048 - 6265 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85049 - 6279 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85050 - 6572 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85051 - 6641 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85052 - 6778 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85053 - 6789 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85054 - 6841 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85055 - 6872 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85056 - 9093 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85057 - 9608 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85058 - 1112 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85059 - 1211 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85060 - 2080 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85061 - 2137 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85062 - 2272 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85063 - 3148 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85064 - 3338 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85065 - 4053 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85066 - 4255 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85067 - 4333 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85068 - 1021 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85069 - 1056 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85070 - 1120 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85071 - 1189 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85072 - 1245 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85073 - 1263 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85074 - 1288 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85075 - 1444 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85076 - 1451 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85077 - 1454 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85078 - 1509 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85079 - 2047 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85080 - 2070 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85081 - 2153 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85082 - 2158 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85083 - 2305 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85084 - 2309 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85085 - 3014 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85086 - 3059 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85087 - 3090 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85088 - 3202 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85089 - 3304 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85090 - 4028 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85091 - 4112 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85092 - 4253 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85093 - 5071 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85094 - 5119 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85095 - 5192 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85096 - 1044 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85097 - 1082 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85098 - 1208 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85099 - 1213 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
85100 - 2189 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...