Lista d'asteroides (8001-9000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 8001... 8101... 8201... 8301... 8401... 8501... 8601... 8701... 8801... 8901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
8001-8100
8001 Ramsden 1986 TR3 4 d'octubre, 1986 A. Mrkos
8002 - 1986 XF5 4 d'aviento, 1986 A. Mrkos
8003 Kelvin 1987 RJ 1 de setiembre, 1987 E. W. Elst
8004 - 1987 RX 12 de setiembre, 1987 H. Debehogne
8005 Albinadubois 1988 MJ 16 de chunio, 1988 E. F. Helin
8006 Tacchini 1988 QU 22 d'agosto, 1988 Osservatorio San Vittore
8007 - 1988 RU6 8 de setiembre, 1988 H. Debehogne
8008 - 1988 TQ4 10 d'octubre, 1988 Y. Oshima
8009 Béguin 1989 BA1 25 de chinero, 1989 C. Pollas
8010 Böhnhardt 1989 GB1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
8011 Saijokeiichi 1989 WG7 29 de noviembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
8012 - 1990 HO3 29 d'abril, 1990 A. N. Zytkow, M. J. Irwin
8013 Gordonmoore 1990 KA 18 de mayo, 1990 E. F. Helin
8014 - 1990 MF 26 de chunio, 1990 E. F. Helin
8015 - 1990 QT2 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8016 - 1990 QW10 27 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8017 - 1990 RM5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8018 - 1990 SW 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8019 Karachkina 1990 TH12 14 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
8020 Erzgebirge 1990 TV13 14 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
8021 Walter 1990 UO2 22 d'octubre, 1990 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
8022 - 1990 VD7 10 de noviembre, 1990 A. Mrkos
8023 - 1991 DD 17 de febrero, 1991 T. Urata
8024 - 1991 FN 17 de marzo, 1991 E. F. Helin
8025 - 1991 FB4 22 de marzo, 1991 H. Debehogne
8026 - 1991 JA1 8 de mayo, 1991 E. F. Helin
8027 - 1991 PB12 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8028 - 1991 QE 30 d'agosto, 1991 R. H. McNaught
8029 - 1991 RR30 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8030 - 1991 SK 29 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
8031 - 1992 ER 7 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8032 - 1992 ES1 8 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8033 - 1992 FY1 26 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8034 Akka 1992 LR 3 de chunio, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8035 - 1992 TB 2 d'octubre, 1992 Spacewatch
8036 Maehara 1992 UG4 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8037 - 1993 HO1 20 d'abril, 1993 R. H. McNaught
8038 - 1993 JG 11 de mayo, 1993 Y. Shimizu, T. Urata
8039 Grandprism 1993 RB16 15 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
8040 Utsumikazuhiko 1993 SY3 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8041 Masumoto 1993 VR2 15 de noviembre, 1993 F. Uto
8042 - 1994 AX2 12 de chinero, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
8043 Fukuhara 1994 XE1 6 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
8044 Tsuchiyama 1994 YT 28 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
8045 Kamiyama 1995 AW 6 de chinero, 1995 T. Kobayashi
8046 Ajiki 1995 BU 25 de chinero, 1995 T. Kobayashi
8047 Akikinoshita 1995 BT3 31 de chinero, 1995 T. Kobayashi
8048 Andrle 1995 DB1 22 de febrero, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
8049 - 1996 FL2 17 de marzo, 1996 NEAT
8050 Beishida 1996 ST 18 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8051 Pistoria 1997 PP4 13 d'agosto, 1997 L. Tesi, G. Cattani
8052 Novalis 2093 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8053 Kleist 4082 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8054 Brentano 4581 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8055 Arnim 5004 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8056 Tieck 6038 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8057 Hofmannsthal 4034 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8058 Zuckmayer 3241 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8059 Deliyannis 1957 JP 6 de mayo, 1957 Unibersidá d'Indiana
8060 Anius 1973 SD1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8061 Gaudium 1975 UF 27 d'octubre, 1975 P. Wild
8062 Okhotsymskij 1977 EZ 13 de marzo, 1977 N. S. Chernykh
8063 - 1977 XP2 7 d'aviento, 1977 S. J. Bus
8064 Lisitsa 1978 RR 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
8065 Nakhodkin 1979 FD3 31 de marzo, 1979 N. S. Chernykh
8066 Poldimeri 1980 PB2 6 d'agosto, 1980 R. M. West
8067 Helfenstein 1980 RU 7 de setiembre, 1980 E. Bowell
8068 - 1981 EQ28 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
8069 - 1981 EF30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8070 - 1981 EM30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8071 Simonelli 1981 GO 5 d'abril, 1981 E. Bowell
8072 Yojikondo 1981 GO1 1 d'abril, 1981 Harvard Observatory
8073 Johnharmon 1982 BS 24 de chinero, 1982 E. Bowell
8074 Slade 1984 WC2 20 de noviembre, 1984 E. Bowell
8075 Roero 1985 PE 14 d'agosto, 1985 E. Bowell
8076 - 1985 RV4 15 de setiembre, 1985 H. Debehogne
8077 Hoyle 1986 AW2 12 de chinero, 1986 E. Bowell
8078 Carolejordan 1986 RS2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
8079 Bernardlovell 1986 XF1 4 d'aviento, 1986 E. Bowell
8080 Intel 1987 WU2 17 de noviembre, 1987 CERGA
8081 Leopardi 1988 DD 17 de febrero, 1988 Osservatorio San Vittore
8082 Haynes 1988 NR 12 de chulio, 1988 E. F. Helin
8083 Mayeda 1988 VB 1 de noviembre, 1988 T. Seki
8084 Dallas 1989 CL1 6 de febrero, 1989 M. Koishikawa
8085 - 1989 CD8 7 de febrero, 1989 H. Debehogne
8086 Peterthomas 1989 RB6 1 de setiembre, 1989 E. Bowell
8087 Kazutaka 1989 WA2 29 de noviembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
8088 Australia 1990 SL27 23 de setiembre, 1990 G. R. Kastel', L. V. Zhuravleva
8089 Yukar 1990 TW7 13 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
8090 - 1991 RO23 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8091 - 1992 BG 24 de chinero, 1992 T. Urata
8092 - 1992 DC10 29 de febrero, 1992 UESAC
8093 - 1992 UZ2 25 d'octubre, 1992 N. Kawasato
8094 - 1992 UG3 24 d'octubre, 1992 A. Sugie
8095 - 1992 WS2 18 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8096 Emilezola 1993 OW3 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
8097 Yamanishi 1993 RE 12 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8098 Miyamotoatsushi 1993 SH2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8099 - 1993 TE 8 d'octubre, 1993 H. Abe, S. Miyasaka
8100 Nobeyama 1993 XF 4 d'aviento, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
8101-8200
8101 Yasue 1993 XK1 15 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8102 Yoshikazu 1994 AQ2 14 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8103 Fermi 1994 BE 19 de chinero, 1994 Farra d'Isonzo
8104 Kumamori 1994 BW4 19 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8105 - 1994 WH2 28 de noviembre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
8106 Carpino 1994 YB 23 d'aviento, 1994 M. Cavagna, P. Sicoli
8107 - 1995 BR4 31 de chinero, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8108 Wieland 1995 BC16 30 de chinero, 1995 F. Börngen
8109 - 1995 DU1 25 de febrero, 1995 C. W. Hergenrother
8110 Heath 1995 DE2 27 de febrero, 1995 T. Kobayashi
8111 Hoepli 1995 GE 2 d'abril, 1995 A. Testa, V. Giuliani
8112 Cesi 1995 JJ 3 de mayo, 1995 Stroncone
8113 Matsue 1996 HD1 21 d'abril, 1996 R. H. McNaught, H. Abe
8114 Lafcadio 1996 HZ1 24 d'abril, 1996 H. Abe
8115 Sakabe 1996 HB2 24 d'abril, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
8116 Jeanperrin 1996 HA15 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
8117 Yuanlongping 1996 SD1 18 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8118 - 1996 WG3 26 de noviembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8119 - 1997 TP25 12 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8120 Kobe 1997 VT 2 de noviembre, 1997 H. Abe
8121 Altdorfer 2572 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8122 Holbein 4038 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8123 Canaletto 3138 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8124 Guardi 4370 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8125 Tyndareus 5493 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8126 - 1966 BL 20 de chinero, 1966 Purple Mountain Observatory
8127 - 1967 HA 27 d'abril, 1967 C. U. Cesco
8128 Nicomachus 1967 JP 6 de mayo, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
8129 - 1975 SK1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
8130 Seeberg 1976 DJ1 27 de febrero, 1976 F. Börngen
8131 Scanlon 1976 SC 27 de setiembre, 1976 E. F. Helin
8132 - 1976 YA6 18 d'aviento, 1976 L. I. Chernykh
8133 Takanochoei 1977 DX3 18 de febrero, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
8134 Minin 1978 SQ7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
8135 - 1978 VP10 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8136 - 1979 MH2 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
8137 Kvíz 1979 SJ 19 de setiembre, 1979 Kleť
8138 - 1980 FF12 20 de marzo, 1980 Perth Observatory
8139 - 1980 UM1 31 d'octubre, 1980 S. J. Bus
8140 - 1981 EO15 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8141 Nikolaev 1982 SO4 20 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
8142 Zolotov 1982 UR6 20 d'octubre, 1982 L. G. Karachkina
8143 - 1982 VN 11 de noviembre, 1982 A. Mrkos
8144 Hiragagennai 1982 VY2 14 de noviembre, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
8145 Valujki 1983 RY4 5 de setiembre, 1983 L. V. Zhuravleva
8146 Jimbell 1983 WG 28 de noviembre, 1983 E. Bowell
8147 Colemanhawkins 1984 SU3 28 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
8148 - 1985 CR2 15 de febrero, 1985 H. Debehogne
8149 Ruff 1985 JN1 11 de mayo, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8150 Kaluga 1985 QL4 24 d'agosto, 1985 N. S. Chernykh
8151 Andranada 1986 PK6 12 d'agosto, 1986 L. V. Zhuravleva
8152 - 1986 VY 3 de noviembre, 1986 A. Mrkos
8153 - 1986 WO1 25 de noviembre, 1986 A. Mrkos
8154 Stahl 1988 CQ7 15 de febrero, 1988 E. W. Elst
8155 Battaglini 1988 QA 17 d'agosto, 1988 Osservatorio San Vittore
8156 Tsukada 1988 TR 13 d'octubre, 1988 K. Endate, K. Watanabe
8157 - 1988 XG2 15 d'aviento, 1988 Y. Oshima
8158 Herder 1989 UH7 23 d'octubre, 1989 F. Börngen
8159 Fukuoka 1990 BE1 24 de chinero, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8160 - 1990 MG 21 de chunio, 1990 H. E. Holt
8161 Newman 1990 QP3 19 d'agosto, 1990 Oak Ridge Observatory
8162 - 1990 SK11 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8163 Ishizaki 1990 UF2 27 d'octubre, 1990 T. Seki
8164 Andreasdoppler 1990 UO3 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
8165 Gnädig 1990 WQ3 21 de noviembre, 1990 E. W. Elst
8166 Buczynski 1991 AH1 12 de chinero, 1991 B. G. W. Manning
8167 Ishii 1991 CM3 14 de febrero, 1991 K. Endate, K. Watanabe
8168 Rogerbourke 1991 FK1 18 de marzo, 1991 E. F. Helin
8169 Mirabeau 1991 PO2 2 d'agosto, 1991 E. W. Elst
8170 - 1991 PZ11 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8171 Stauffenberg 1991 RV3 5 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
8172 - 1991 RP15 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8173 - 1991 RX23 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8174 - 1991 SL2 17 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8175 Boerhaave 1991 VV5 2 de noviembre, 1991 E. W. Elst
8176 - 1991 WA 29 de noviembre, 1991 R. H. McNaught
8177 - 1992 BO 28 de chinero, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8178 - 1992 DQ10 29 de febrero, 1992 UESAC
8179 - 1992 EA7 1 de marzo, 1992 UESAC
8180 - 1992 PY2 6 d'agosto, 1992 H. E. Holt
8181 Rossini 1992 ST26 28 de setiembre, 1992 L. V. Zhuravleva
8182 Akita 1992 TX 1 d'octubre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
8183 - 1992 UE3 22 d'octubre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8184 Luderic 1992 WL 16 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8185 - 1992 WR2 18 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8186 - 1992 WP3 17 de noviembre, 1992 A. Sugie
8187 Akiramisawa 1992 XL 15 d'aviento, 1992 S. Otomo
8188 - 1992 YE3 18 d'aviento, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
8189 Naruke 1992 YG3 30 d'aviento, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
8190 Bouguer 1993 ON9 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
8191 Mersenne 1993 OX9 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
8192 Tonucci 1993 RB 10 de setiembre, 1993 Stroncone
8193 Ciaurro 1993 SF 17 de setiembre, 1993 Stroncone
8194 Satake 1993 SB1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8195 - 1993 UC1 19 d'octubre, 1993 E. F. Helin
8196 - 1993 UB3 16 d'octubre, 1993 E. F. Helin
8197 Mizunohiroshi 1993 VX 15 de noviembre, 1993 T. Kobayashi
8198 - 1993 VE2 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8199 Takagitakeo 1993 XR 9 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8200 Souten 1994 AY1 7 de chinero, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
8201-8300
8201 - 1994 AH2 5 de chinero, 1994 G. J. Garradd
8202 Gooley 1994 CX2 11 de febrero, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8203 Jogolehmann 1994 CP10 7 de febrero, 1994 E. W. Elst
8204 Takabatake 1994 GC1 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8205 Van Dijck 1994 PE10 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
8206 Masayuki 1994 WK1 27 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
8207 - 1994 YS1 31 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
8208 Volta 1995 DL2 28 de febrero, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
8209 - 1995 DM2 28 de febrero, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
8210 NANTEN 1995 EH 5 de marzo, 1995 T. Kobayashi
8211 - 1995 EB1 5 de marzo, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
8212 Naoshigetani 1995 EF1 6 de marzo, 1995 S. Otomo
8213 - 1995 FE 26 de marzo, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8214 - 1995 FH 29 de marzo, 1995 S. Mottola
8215 - 1995 FZ 31 de marzo, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8216 Melosh 1995 FX14 27 de marzo, 1995 Spacewatch
8217 Dominikhašek 1995 HC 21 d'abril, 1995 P. Pravec, L. Šarounová
8218 Hosty 1996 JH 8 de mayo, 1996 R. H. McNaught
8219 - 1996 JL 10 de mayo, 1996 R. H. McNaught, T. Kojima
8220 Nanyou 1996 JD1 13 de mayo, 1996 T. Okuni
8221 La Condamine 1996 NA4 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
8222 Gellner 1996 OX 22 de chulio, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
8223 Bradshaw 1996 PD 6 d'agosto, 1996 P. G. Comba
8224 Fultonwright 1996 PE 6 d'agosto, 1996 P. G. Comba
8225 Emerson 1996 QC 16 d'agosto, 1996 C. F. Durman, B. M. Ewen-Smith
8226 - 1996 TF7 5 d'octubre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
8227 - 1996 VD4 8 de noviembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8228 - 1996 YB2 22 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8229 Kozelský 1996 YU2 28 d'aviento, 1996 M. Wolf, L. Šarounová
8230 Perona 1997 TW16 8 d'octubre, 1997 Stroncone
8231 Tetsujiyamada 1997 TX17 6 d'octubre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
8232 Akiramizuno 1997 UW3 26 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
8233 Asada 1997 VZ2 5 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
8234 Nobeoka 1997 VK8 3 de noviembre, 1997 T. Seki
8235 Fragonard 2096 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8236 Gainsborough 4040 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8237 Constable 7581 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8238 Courbet 4232 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8239 Signac 1153 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8240 Matisse 4172 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8241 Agrius 1973 SE1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8242 - 1975 SA1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
8243 - 1975 SF1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
8244 Mikolaichuk 1975 TO2 3 d'octubre, 1975 L. I. Chernykh
8245 - 1977 RC9 8 de setiembre, 1977 S. J. Bus
8246 Kotov 1979 QT8 20 d'agosto, 1979 N. S. Chernykh
8247 - 1979 SP14 20 de setiembre, 1979 S. J. Bus
8248 Gurzuf 1979 TV2 14 d'octubre, 1979 N. S. Chernykh
8249 Gershwin 1980 GG 13 d'abril, 1980 A. Mrkos
8250 Cornell 1980 RP 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
8251 Isogai 1980 VA 8 de noviembre, 1980 T. Furuta
8252 - 1981 EY14 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8253 - 1981 EU15 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8254 - 1981 EF18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8255 - 1981 EZ18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8256 Shenzhou 1981 UZ9 25 d'octubre, 1981 Purple Mountain Observatory
8257 Andycheng 1982 HO1 28 d'abril, 1982 E. Bowell
8258 - 1982 RW1 15 de setiembre, 1982 A. Mrkos
8259 - 1983 UG 16 d'octubre, 1983 Z. Vávrová
8260 - 1984 SH 23 de setiembre, 1984 Bulgarian National Observatory
8261 - 1985 RD 11 de setiembre, 1985 Copenhagen Observatory
8262 Carcich 1985 RG 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
8263 - 1986 QT 26 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8264 - 1986 QA3 29 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8265 - 1986 RB5 1 de setiembre, 1986 H. Debehogne
8266 Bertelli 1986 TC 1 d'octubre, 1986 Osservatorio San Vittore
8267 - 1986 TX3 4 d'octubre, 1986 A. Mrkos
8268 Goerdeler 1987 SQ10 29 de setiembre, 1987 F. Börngen
8269 Calandrelli 1988 QB 17 d'agosto, 1988 Osservatorio San Vittore
8270 Winslow 1989 JF 2 de mayo, 1989 E. F. Helin
8271 - 1989 NY 2 de chulio, 1989 E. F. Helin
8272 - 1989 SG 24 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
8273 Apatheia 1989 WB2 29 de noviembre, 1989 M. Akiyama, T. Furuta
8274 Soejima 1990 TJ1 15 d'octubre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8275 Inca 1990 VR8 11 de noviembre, 1990 E. W. Elst
8276 Shigei 1991 FL 17 de marzo, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
8277 Machu-Picchu 1991 GV8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
8278 - 1991 JJ 4 de mayo, 1991 Y. Mizuno, T. Furuta
8279 Cuzco 1991 PN7 6 d'agosto, 1991 E. W. Elst
8280 - 1991 PG16 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8281 - 1991 PC18 8 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8282 Delp 1991 RR40 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
8283 - 1991 SV 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
8284 Cranach 1991 TT13 8 d'octubre, 1991 F. Börngen
8285 - 1991 UK3 31 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8286 Kouji 1992 EK1 8 de marzo, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8287 - 1992 EJ4 1 de marzo, 1992 UESAC
8288 - 1992 ED17 1 de marzo, 1992 UESAC
8289 An-Eefje 1992 JQ3 3 de mayo, 1992 H. Debehogne
8290 - 1992 NP 2 de chulio, 1992 E. F. Helin, L. Lee
8291 Bingham 1992 RV1 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
8292 - 1992 SU14 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
8293 - 1992 UQ 19 d'octubre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8294 Takayuki 1992 UM3 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8295 Toshifukushima 1992 UN4 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8296 Miyama 1993 AD 13 de chinero, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8297 Gérardfaure 1993 QJ4 18 d'agosto, 1993 E. W. Elst
8298 Loubna 1993 SQ10 22 de chinero, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
8299 Téaleoni 1993 TP24 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
8300 Iga 1994 AO2 9 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8301-8400
8301 Haseyuji 1995 BG2 30 de chinero, 1995 T. Kobayashi
8302 Kazukin 1995 CY 3 de febrero, 1995 T. Kobayashi
8303 Miyaji 1995 CO1 9 de febrero, 1995 T. Kobayashi
8304 Ryomichico 1995 DJ1 22 de febrero, 1995 T. Kobayashi
8305 Teika 1995 DQ1 22 de febrero, 1995 T. Kobayashi
8306 Shoko 1995 DY1 24 de febrero, 1995 A. Nakamura
8307 Peltan 1995 EN 5 de marzo, 1995 J. Tichá
8308 Julie-Mélissa 1996 HD13 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
8309 - 1996 NL1 14 de chulio, 1996 NEAT
8310 Seelos 1996 PL2 9 d'agosto, 1996 NEAT
8311 Zhangdaning 1996 TV1 3 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8312 - 1996 TJ12 15 d'octubre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
8313 Christiansen 1996 YU1 19 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8314 Tsuji 1997 US8 25 d'octubre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
8315 Bajin 1997 WA22 25 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8316 Wolkenstein 3002 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8317 Eurysaces 4523 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8318 Averroes 1306 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8319 Antiphanes 3365 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8320 van Zee 1955 RV 13 de setiembre, 1955 Unibersidá d'Indiana
8321 Akim 1977 EX 13 de marzo, 1977 N. S. Chernykh
8322 Kononovich 1978 RL1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
8323 Krimigis 1979 UH 17 d'octubre, 1979 E. Bowell
8324 - 1981 DF2 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
8325 - 1981 EM26 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8326 Paulkling 1981 JS2 6 de mayo, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8327 Weihenmayer 1981 JE3 6 de mayo, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8328 - 1981 QQ2 23 d'agosto, 1981 H. Debehogne
8329 - 1982 FP3 22 de marzo, 1982 H. Debehogne
8330 - 1982 FX3 28 de marzo, 1982 H. Debehogne
8331 Dawkins 1982 KK1 27 de mayo, 1982 C. S. Shoemaker, S. J. Bus
8332 Ivantsvetaev 1982 TL2 14 d'octubre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
8333 - 1982 VF 7 de noviembre, 1982 A. Mrkos
8334 - 1984 CF 10 de febrero, 1984 J. Gibson
8335 - 1984 DD1 28 de febrero, 1984 H. Debehogne
8336 Šafařík 1984 SK1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
8337 - 1984 SF6 22 de setiembre, 1984 H. Debehogne
8338 - 1985 FE3 27 de marzo, 1985 Copenhagen Observatory
8339 Kosovichia 1985 RM6 15 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh
8340 Mumma 1985 TS1 15 d'octubre, 1985 E. Bowell
8341 - 1986 QQ 26 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8342 - 1986 QN3 29 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8343 Tugendhat 1986 TG3 4 d'octubre, 1986 A. Mrkos
8344 - 1987 BB 25 de chinero, 1987 T. Niijima, T. Urata
8345 Ulmerspatz 1987 BO1 22 de chinero, 1987 E. W. Elst
8346 - 1987 DW6 26 de febrero, 1987 H. Debehogne
8347 Lallaward 1987 HK 21 d'abril, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8348 - 1988 BX 26 de chinero, 1988 R. Rajamohan
8349 - 1988 DH1 19 de febrero, 1988 Y. Oshima
8350 - 1989 AG 2 de chinero, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
8351 - 1989 EH1 10 de marzo, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
8352 - 1989 GE 6 d'abril, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8353 Megryan 1989 GC4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
8354 - 1989 RF 1 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8355 - 1989 RQ1 5 de setiembre, 1989 E. F. Helin
8356 Wadhwa 1989 RO2 3 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8357 O'Connor 1989 SC1 25 de setiembre, 1989 Oak Ridge Observatory
8358 Rickblakley 1989 VN5 4 de noviembre, 1989 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
8359 - 1989 WD 19 de noviembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8360 - 1990 FD1 26 de marzo, 1990 A. Sugie
8361 - 1990 JN1 1 de mayo, 1990 A. N. Zytkow, M. J. Irwin
8362 - 1990 QM1 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8363 - 1990 RV 13 de setiembre, 1990 C. M. Olmstead
8364 - 1990 RE5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8365 - 1990 RR5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8366 - 1990 UL1 20 d'octubre, 1990 A. Sugie
8367 Bokusui 1990 UL2 23 d'octubre, 1990 T. Seki
8368 - 1991 DM 20 de febrero, 1991 R. H. McNaught
8369 - 1991 GR 8 d'abril, 1991 E. F. Helin
8370 Vanlindt 1991 RK11 4 de setiembre, 1991 E. W. Elst
8371 Goven 1991 TJ14 2 d'octubre, 1991 C. P. de Saint-Aignan
8372 - 1991 VC2 9 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8373 Stephengould 1992 AB 1 de chinero, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8374 Horohata 1992 AK1 10 de chinero, 1992 S. Otomo
8375 Kenzokohno 1992 AP1 12 de chinero, 1992 T. Seki
8376 - 1992 OZ9 30 de chulio, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
8377 Elmerreese 1992 SD1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8378 Sweeney 1992 SN1 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
8379 Straczynski 1992 SW10 27 de setiembre, 1992 Spacewatch
8380 Tooting 1992 SW17 29 de setiembre, 1992 H. E. Holt
8381 Hauptmann 1992 SO24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
8382 Mann 1992 SQ26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
8383 - 1992 UA3 25 d'octubre, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
8384 - 1992 YB 16 d'aviento, 1992 T. Urata
8385 - 1993 AN 13 de chinero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8386 Vanvinckenroye 1993 BB6 27 de chinero, 1993 E. W. Elst
8387 Fujimori 1993 DO 19 de febrero, 1993 T. Seki
8388 - 1993 FO6 17 de marzo, 1993 UESAC
8389 - 1993 FT37 19 de marzo, 1993 UESAC
8390 - 1993 FE48 19 de marzo, 1993 UESAC
8391 Kring 1993 HH3 20 d'abril, 1993 Spacewatch
8392 - 1993 OP 18 de chulio, 1993 E. F. Helin
8393 Tetsumasakamoto 1993 TJ1 15 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8394 - 1993 TM12 13 d'octubre, 1993 H. E. Holt
8395 Rembaut 1993 TQ23 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
8396 - 1993 UR2 19 d'octubre, 1993 E. F. Helin
8397 Chiakitanaka 1993 XO 8 d'aviento, 1993 S. Otomo
8398 Rubbia 1993 XY 12 d'aviento, 1993 Farra d'Isonzo
8399 Wakamatsu 1994 AD 2 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8400 Tomizo 1994 AQ 4 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8401-8500
8401 Assirelli 1994 DA 16 de febrero, 1994 Farra d'Isonzo
8402 - 1994 GH9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
8403 Minorushimizu 1994 JG 6 de mayo, 1994 T. Kobayashi
8404 - 1995 AN 1 de chinero, 1995 T. B. Spahr
8405 Asbolus 1995 GO 5 d'abril, 1995 Spacewatch
8406 Iwaokusano 1995 HJ 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8407 Houlahan 1995 ON 25 de chulio, 1995 P. G. Comba
8408 Strom 1995 SX12 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
8409 - 1995 WB43 28 de noviembre, 1995 R. Weber
8410 Hiroakiohno 1996 QZ1 24 d'agosto, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8411 Celso 1996 TO 3 d'octubre, 1996 Farra d'Isonzo
8412 - 1996 TM6 7 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8413 Kawakami 1996 TV10 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8414 Atsuko 1996 TW10 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8415 - 1996 UT 16 d'octubre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
8416 Okada 1996 VB8 3 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8417 Lancetaylor 1996 VG8 7 de noviembre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8418 Mogamigawa 1996 VS30 10 de noviembre, 1996 T. Okuni
8419 Terumikazumi 1996 VK38 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8420 Angrogna 1996 WQ 17 de noviembre, 1996 P. G. Comba
8421 Montanari 1996 XA9 2 d'aviento, 1996 Osservatorio San Vittore
8422 Mohorovičić 1996 XJ26 5 d'aviento, 1996 Farra d'Isonzo
8423 Macao 1997 AO22 11 de chinero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8424 Toshitsumita 1997 CP 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
8425 Zirankexuejijin 1997 CJ29 14 de febrero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8426 - 1997 ST 16 de setiembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8427 - 1997 TH17 6 d'octubre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
8428 Okiko 1997 VJ8 3 de noviembre, 1997 T. Seki
8429 - 1997 YK4 23 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8430 Florey 1997 YB5 25 d'aviento, 1997 F. B. Zoltowski
8431 Haseda 1997 YQ13 31 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
8432 Tamakasuga 1997 YD18 27 d'aviento, 1997 A. Nakamura
8433 Brachyrhynchus 2561 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8434 Columbianus 6571 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8435 Anser 6643 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8436 Leucopsis 2259 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8437 Bernicla 3057 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8438 Marila 4825 T-1 13 de mayo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8439 Albellus 2034 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8440 Wigeon 1017 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8441 Lapponica 4008 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8442 Ostralegus 4237 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8443 Svecica 4343 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8444 Popovich 1969 TR1 8 d'octubre, 1969 L. I. Chernykh
8445 Novotroitskoe 1973 QG2 31 d'agosto, 1973 T. M. Smirnova
8446 Tazieff 1973 SB6 28 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
8447 - 1974 OE 16 de chulio, 1974 Felix Aguilar Observatory
8448 Belyakina 1976 UT1 26 d'octubre, 1976 T. M. Smirnova
8449 Maslovets 1977 EO1 13 de marzo, 1977 N. S. Chernykh
8450 Egorov 1977 QL1 19 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
8451 Gaidai 1977 RY6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
8452 Clay 1978 WB 27 de noviembre, 1978 Harvard Observatory
8453 - 1981 EQ 1 de marzo, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
8454 - 1981 EG1 5 de marzo, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
8455 - 1981 ER6 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
8456 - 1981 EJ7 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8457 - 1981 EO8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8458 - 1981 EY9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8459 - 1981 EQ18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8460 - 1981 EP19 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8461 - 1981 EC21 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8462 - 1981 ED22 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8463 - 1981 EM27 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8464 - 1981 EF28 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8465 - 1981 EQ31 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8466 - 1981 EV34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8467 - 1981 ES35 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8468 - 1981 EA40 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8469 - 1981 TZ 5 d'octubre, 1981 N. G. Thomas
8470 Dudinskaya 1982 SA4 17 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
8471 Obrant 1983 RX4 5 de setiembre, 1983 L. V. Zhuravleva
8472 Tarroni 1983 TC 12 d'octubre, 1983 Osservatorio San Vittore
8473 - 1984 SS5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
8474 Rettig 1985 GA1 15 d'abril, 1985 E. Bowell
8475 Vsevoivanov 1985 PC2 13 d'agosto, 1985 N. S. Chernykh
8476 - 1986 QT2 28 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8477 Andrejkiselev 1986 RF7 6 de setiembre, 1986 L. V. Zhuravleva
8478 - 1987 DO6 23 de febrero, 1987 H. Debehogne
8479 - 1987 HD2 29 d'abril, 1987 A. Mrkos
8480 - 1987 RD1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
8481 - 1988 LH 14 de chunio, 1988 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
8482 - 1988 RA11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8483 - 1988 SY1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8484 - 1988 VM2 10 de noviembre, 1988 M. Arai, H. Mori
8485 Satoru 1989 FL 29 de marzo, 1989 T. Seki
8486 - 1989 QV 26 d'agosto, 1989 R. H. McNaught
8487 - 1989 SQ 29 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
8488 d'Argens 1989 SR1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8489 Boulder 1989 TA3 7 d'octubre, 1989 E. W. Elst
8490 - 1989 TU10 4 d'octubre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
8491 Joelle-gilles 1989 YL5 28 d'aviento, 1989 E. W. Elst
8492 Kikuoka 1990 BZ 21 de chinero, 1990 T. Seki
8493 - 1990 BY1 30 de chinero, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
8494 Edpatvega 1990 OT4 25 de chulio, 1990 H. E. Holt
8495 - 1990 QV1 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8496 Jandlsmith 1990 QO3 16 d'agosto, 1990 Oak Ridge Observatory
8497 - 1990 RE7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8498 Ufa 1990 RM17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
8499 - 1990 SC13 22 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8500 Hori 1990 TU 10 d'octubre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8501-8600
8501 Wachholz 1990 TK8 13 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
8502 Bauhaus 1990 TR12 14 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
8503 Masakatsu 1990 WX3 21 de noviembre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8504 - 1990 YC 17 d'aviento, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8505 - 1990 YK 19 d'aviento, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8506 - 1991 CN 5 de febrero, 1991 M. Arai, H. Mori
8507 - 1991 CB1 15 de febrero, 1991 Spacewatch
8508 - 1991 CU1 14 de febrero, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8509 - 1991 FV2 20 de marzo, 1991 H. Debehogne
8510 - 1991 PT8 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8511 - 1991 PY10 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8512 - 1991 PC11 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8513 - 1991 PK11 9 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8514 - 1991 PK15 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8515 Corvan 1991 RJ 4 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
8516 Hyakkai 1991 TW1 13 d'octubre, 1991 T. Hioki, S. Hayakawa
8517 - 1992 BB5 28 de chinero, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8518 - 1992 DM6 29 de febrero, 1992 UESAC
8519 - 1992 DB10 29 de febrero, 1992 UESAC
8520 - 1992 EC12 6 de marzo, 1992 UESAC
8521 Boulainvilliers 1992 GF4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
8522 - 1992 ML 25 de chunio, 1992 G. J. Leonard
8523 Bouillabaisse 1992 PX 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
8524 Paoloruffini 1992 RJ3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
8525 Nielsabel 1992 RZ5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
8526 Takeuchiyukou 1992 SM12 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8527 Katayama 1992 SV12 28 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8528 - 1992 SC24 29 de setiembre, 1992 H. E. Holt
8529 Sinzi 1992 UH2 19 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8530 Korbokkur 1992 UK5 25 d'octubre, 1992 M. Hirasawa, S. Suzuki
8531 Mineosaito 1992 WX2 16 de noviembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8532 - 1992 YW3 29 d'aviento, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
8533 Oohira 1993 BM 20 de chinero, 1993 T. Urata
8534 Knutsson 1993 FJ10 17 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8535 Pellesvanslös 1993 FH22 21 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8536 Måns 1993 FK23 21 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8537 Billochbull 1993 FG24 21 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8538 Gammelmaja 1993 FR26 21 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8539 Laban 1993 FT32 19 de marzo, 1993 C.-I. Lagerkvist
8540 - 1993 FK80 17 de marzo, 1993 UESAC
8541 Schalkenmehren 1993 TZ32 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
8542 - 1993 VB2 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8543 Tsunemi 1993 XO1 15 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8544 Sigenori 1993 YE 17 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8545 McGee 1994 AM1 2 de chinero, 1994 B. G. W. Manning
8546 Kenmotsu 1994 AH3 13 de chinero, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8547 - 1994 CQ 4 de febrero, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
8548 Sumizihara 1994 ER3 14 de marzo, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8549 Alcide 1994 FS 30 de marzo, 1994 Farra d'Isonzo
8550 Hesiodos 1994 PV24 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
8551 Daitarabochi 1994 VC7 11 de noviembre, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
8552 Hyoichi 1995 HE 20 d'abril, 1995 A. Nakamura
8553 Bradsmith 1995 HG 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8554 Gabreta 1995 KH 25 de mayo, 1995 M. Tichý
8555 Mirimao 1995 LD 3 de chunio, 1995 Stroncone
8556 Jana 1995 NB 7 de chulio, 1995 Z. Moravec
8557 Šaroun 1995 OK 23 de chulio, 1995 L. Šarounová
8558 Hack 1995 PC 1 d'agosto, 1995 L. Tesi, A. Boattini
8559 - 1995 QM2 25 d'agosto, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8560 Tsubaki 1995 SD5 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8561 - 1995 SO29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
8562 - 1995 SK53 28 de setiembre, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8563 - 1995 US 19 d'octubre, 1995 T. B. Spahr
8564 Anomalocaris 1995 UL3 17 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8565 - 1995 WB6 24 de noviembre, 1995 T. Niijima, T. Urata
8566 - 1996 EN 15 de marzo, 1996 NEAT
8567 - 1996 HW1 23 d'abril, 1996 Spacewatch
8568 Larrywilson 1996 RU2 10 de setiembre, 1996 NEAT
8569 Mameli 1996 TG 1 d'octubre, 1996 V. S. Casulli
8570 - 1996 TN10 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8571 Taniguchi 1996 UX 20 d'octubre, 1996 T. Kobayashi
8572 Nijo 1996 UG1 19 d'octubre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
8573 Ivanka 1996 VQ 4 de noviembre, 1996 Z. Moravec
8574 - 1996 VC2 6 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
8575 Seishitakeuchi 1996 VL8 7 de noviembre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8576 - 1996 VN8 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8577 Choseikomori 1996 VX8 7 de noviembre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8578 - 1996 WZ 19 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
8579 - 1996 XV19 11 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
8580 Pinsky 1996 XZ25 14 d'aviento, 1996 P. G. Comba
8581 Johnen 1996 YO2 28 d'aviento, 1996 N. Sato
8582 - 1997 AY 2 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8583 Froberger 1997 AK6 8 de chinero, 1997 P. G. Comba
8584 - 1997 AN22 11 de chinero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8585 Purpurea 2025 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8586 Epops 2563 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8587 Ruficollis 3078 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8588 Avosetta 4025 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8589 Stellaris 4068 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8590 Pygargus 6533 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8591 Excubitor 6543 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8592 Rubetra 1188 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8593 Angustirostris 2186 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8594 Albifrons 2245 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8595 Dougallii 3233 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8596 Alchata 1298 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8597 Sandvicensis 2045 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8598 Tetrix 2202 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8599 Riparia 2277 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8600 Arundinaceus 3060 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8601-8700
8601 Ciconia 3155 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8602 Oedicnemus 2480 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8603 Senator 3134 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8604 - 1929 PK 12 d'agosto, 1929 C. J. Krieger
8605 - 1968 OH 18 de chulio, 1968 C. Torres, S. Cofre
8606 - 1971 UG 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
8607 - 1971 UT 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
8608 Chelomey 1976 YO2 16 d'aviento, 1976 L. I. Chernykh
8609 Shuvalov 1977 QH3 22 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
8610 Goldhaber 1977 UD 22 d'octubre, 1977 Harvard Observatory
8611 - 1977 UM4 18 d'octubre, 1977 S. J. Bus
8612 Burov 1978 SS7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
8613 - 1978 VE10 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8614 - 1978 VP11 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8615 - 1979 MB2 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
8616 Fogelquist 1980 FY4 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
8617 - 1980 PW 6 d'agosto, 1980 Z. Vávrová
8618 - 1981 DX 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
8619 - 1981 EH1 6 de marzo, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
8620 - 1981 EK5 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8621 - 1981 EK7 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8622 - 1981 EM8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8623 - 1981 EQ9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8624 - 1981 ES9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8625 - 1981 EX15 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8626 - 1981 EC18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8627 - 1981 EU20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8628 - 1981 EX21 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8629 - 1981 EU26 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8630 - 1981 EY35 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8631 - 1981 EK41 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8632 Egleston 1981 FR 28 de marzo, 1981 Harvard Observatory
8633 - 1981 FC1 16 de marzo, 1981 S. J. Bus
8634 Neubauer 1981 GG 5 d'abril, 1981 E. Bowell
8635 Yuriosipov 1985 PG2 13 d'agosto, 1985 N. S. Chernykh
8636 Malvina 1985 UH2 17 d'octubre, 1985 CERGA
8637 - 1986 CS1 6 de febrero, 1986 H. Debehogne
8638 - 1986 QY 26 d'agosto, 1986 H. Debehogne
8639 - 1986 VB1 3 de noviembre, 1986 A. Mrkos
8640 Ritaschulz 1986 VX5 6 de noviembre, 1986 E. Bowell
8641 - 1987 BM1 27 de chinero, 1987 P. Jensen
8642 - 1988 RZ11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8643 Quercus 1988 SC 16 de setiembre, 1988 E. W. Elst
8644 Betulapendula 1988 SD 16 de setiembre, 1988 E. W. Elst
8645 - 1988 TN 5 d'octubre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
8646 - 1988 TB1 13 d'octubre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
8647 Populus 1989 RG 2 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8648 Salix 1989 RJ 2 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8649 Juglans 1989 SS2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8650 - 1989 TJ2 5 d'octubre, 1989 A. Mrkos
8651 Alineraynal 1989 YU5 29 d'aviento, 1989 E. W. Elst
8652 Acacia 1990 EA5 2 de marzo, 1990 E. W. Elst
8653 - 1990 KE 20 de mayo, 1990 R. H. McNaught
8654 - 1990 KC1 20 de mayo, 1990 R. H. McNaught
8655 - 1990 QJ1 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8656 Cupressus 1990 QY8 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
8657 Cedrus 1990 QE9 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
8658 - 1990 RG3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8659 - 1990 SE11 17 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8660 Sano 1990 TM1 15 d'octubre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8661 Ratzinger 1990 TA13 14 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
8662 - 1990 UT10 22 d'octubre, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8663 - 1991 DJ1 18 de febrero, 1991 E. F. Helin
8664 - 1991 GR1 10 d'abril, 1991 E. F. Helin
8665 Daun-Eifel 1991 GA9 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
8666 Reuter 1991 GG10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
8667 Fontane 1991 GH10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
8668 - 1991 HM 16 d'abril, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
8669 - 1991 NS1 13 de chulio, 1991 H. E. Holt
8670 - 1991 OM1 18 de chulio, 1991 H. Debehogne
8671 - 1991 PW 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8672 Morse 1991 PW16 6 d'agosto, 1991 E. W. Elst
8673 - 1991 RN5 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8674 - 1991 VA1 4 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8675 - 1991 YZ 30 d'aviento, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8676 Lully 1992 CT2 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
8677 Charlier 1992 ES5 2 de marzo, 1992 UESAC
8678 Bäl 1992 ER6 1 de marzo, 1992 UESAC
8679 Tingstäde 1992 EG8 2 de marzo, 1992 UESAC
8680 Rone 1992 EJ9 2 de marzo, 1992 UESAC
8681 Burs 1992 EN9 2 de marzo, 1992 UESAC
8682 Kräklingbo 1992 ER9 2 de marzo, 1992 UESAC
8683 Sjölander 1992 EE13 2 de marzo, 1992 UESAC
8684 Reichwein 1992 FO3 30 de marzo, 1992 F. Börngen
8685 Fauré 1992 GG3 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
8686 Akenside 1992 OX1 26 de chulio, 1992 E. W. Elst
8687 Caussols 1992 PV 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
8688 Delaunay 1992 PV1 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
8689 - 1992 PU3 5 d'agosto, 1992 H. E. Holt
8690 Swindle 1992 SW3 24 de setiembre, 1992 Spacewatch
8691 Etsuko 1992 UZ1 21 d'octubre, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
8692 - 1992 WH 16 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8693 Matsuki 1992 WH1 16 de noviembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8694 - 1993 CO 10 de febrero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8695 Bergvall 1993 FW8 17 de marzo, 1993 UESAC
8696 Kjeriksson 1993 FM16 17 de marzo, 1993 UESAC
8697 Olofsson 1993 FT23 21 de marzo, 1993 UESAC
8698 Bertilpettersson 1993 FT41 19 de marzo, 1993 UESAC
8699 - 1993 FO48 19 de marzo, 1993 UESAC
8700 Gevaert 1993 JL1 14 de mayo, 1993 E. W. Elst
8701-8800
8701 - 1993 LG2 15 de chunio, 1993 H. E. Holt
8702 Nakanishi 1993 VX3 14 de noviembre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
8703 Nakanotadao 1993 XP1 15 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8704 Sadakane 1993 YJ 17 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
8705 - 1994 AL3 8 de chinero, 1994 H. Shiozawa, T. Urata
8706 - 1994 CM 3 de febrero, 1994 T. Kobayashi
8707 - 1994 CE2 12 de febrero, 1994 T. Kobayashi
8708 - 1994 DD 17 de febrero, 1994 S. Otomo
8709 Kadlu 1994 JF1 14 de mayo, 1994 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8710 Hawley 1994 JK9 15 de mayo, 1994 C. P. de Saint-Aignan
8711 - 1994 LL 5 de chunio, 1994 C. W. Hergenrother
8712 Suzuko 1994 TH2 2 d'octubre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8713 Azusa 1995 BT2 26 de chinero, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8714 - 1995 OT 24 de chulio, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8715 - 1995 OX1 26 de chulio, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8716 Ginestra 1995 SB2 23 de setiembre, 1995 V. S. Casulli
8717 - 1995 SN29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
8718 - 1995 UC8 27 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8719 Vesmír 1995 VR 11 de noviembre, 1995 Kleť
8720 Takamizawa 1995 WE1 16 de noviembre, 1995 A. Nakamura
8721 AMOS 1996 AO3 14 de chinero, 1996 AMOS
8722 Schirra 1996 QU1 19 d'agosto, 1996 R. G. Davis
8723 Azumayama 1996 SL7 23 de setiembre, 1996 T. Okuni
8724 - 1996 SK8 17 de setiembre, 1996 S. Otomo
8725 Keiko 1996 TG5 5 d'octubre, 1996 H. Abe
8726 - 1996 VP5 14 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
8727 - 1996 VZ7 3 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8728 Mimatsu 1996 VF9 7 de noviembre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8729 Descour 1996 VZ12 5 de noviembre, 1996 Spacewatch
8730 Iidesan 1996 VT30 10 de noviembre, 1996 T. Okuni
8731 - 1996 WY 19 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
8732 Champion 1996 XR25 8 d'aviento, 1996 T. Seki
8733 - 1996 YB1 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
8734 Warner 1997 AA 1 de chinero, 1997 P. G. Comba
8735 - 1997 AA1 2 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8736 - 1997 AD7 9 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8737 - 1997 AL13 11 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8738 Saji 1997 AQ16 5 de chinero, 1997 Saji
8739 - 1997 BE3 30 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8740 Václav 1998 AS8 12 de chinero, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
8741 - 1998 BR8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
8742 Bonazzoli 1998 CB2 14 de febrero, 1998 V. S. Casulli
8743 Kèneke 1998 EH12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
8744 Cilla 1998 FE59 20 de marzo, 1998 LINEAR
8745 Delaney 1998 FO65 20 de marzo, 1998 LINEAR
8746 - 1998 FL68 20 de marzo, 1998 LINEAR
8747 Asahi 1998 FS73 24 de marzo, 1998 T. Okuni
8748 - 1998 FV113 31 de marzo, 1998 LINEAR
8749 Beatles 1998 GJ10 3 d'abril, 1998 J. Broughton
8750 Nettarufina 2197 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8751 Nigricollis 2594 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8752 Flammeus 2604 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8753 Nycticorax 2636 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8754 Leucorodia 4521 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8755 Querquedula 4586 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8756 Mollissima 6588 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8757 Cyaneus 6600 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8758 Perdix 6683 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8759 Porzana 7603 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8760 Crex 1081 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8761 Crane 1163 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8762 Hiaticula 3196 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8763 Pugnax 3271 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8764 Gallinago 1109 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8765 Limosa 1274 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8766 Niger 1304 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8767 Commontern 1335 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8768 Barnowl 2080 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8769 Arctictern 2181 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8770 Totanus 3076 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8771 Biarmicus 3187 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8772 Minutus 4254 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8773 Torquilla 5006 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8774 Viridis 5162 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8775 Cristata 5490 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8776 Campestris 2287 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8777 Torquata 5016 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8778 - 1931 TD3 10 d'octubre, 1931 C. W. Tombaugh
8779 - 1971 UH1 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
8780 - 1975 LT 13 de chunio, 1975 M. R. Cesco
8781 Yurka 1976 GA2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
8782 Bakhrakh 1976 UG2 26 d'octubre, 1976 T. M. Smirnova
8783 Gopasyuk 1977 EK1 13 de marzo, 1977 N. S. Chernykh
8784 - 1977 RQ19 9 de setiembre, 1977 C. M. Olmstead
8785 Boltwood 1978 RR1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
8786 Belskaya 1978 RA8 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
8787 Ignatenko 1978 TL4 4 d'octubre, 1978 T. M. Smirnova
8788 Labeyrie 1978 VP2 1 de noviembre, 1978 K. Tomita
8789 - 1978 VZ7 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8790 - 1978 VN9 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8791 - 1978 VG11 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8792 - 1978 VH11 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8793 Thomasmüller 1979 QX 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
8794 - 1981 EA7 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
8795 - 1981 EO9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8796 - 1981 EA12 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
8797 - 1981 EU18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8798 - 1981 EF24 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
8799 - 1981 ER25 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8800 - 1981 EB26 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8801-8900
8801 - 1981 EQ29 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8802 - 1981 EW31 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8803 - 1981 EL34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
8804 Eliason 1981 JB2 5 de mayo, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8805 - 1981 UM11 22 d'octubre, 1981 N. S. Chernykh
8806 Fetisov 1981 UU11 22 d'octubre, 1981 N. S. Chernykh
8807 - 1981 UD23 24 d'octubre, 1981 S. J. Bus
8808 - 1981 UH28 24 d'octubre, 1981 S. J. Bus
8809 Roversimonaco 1981 WE1 24 de noviembre, 1981 E. Bowell
8810 - 1982 JM1 15 de mayo, 1982 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
8811 Waltherschmadel 1982 UX5 20 d'octubre, 1982 L. G. Karachkina
8812 Kravtsov 1982 UY6 20 d'octubre, 1982 L. G. Karachkina
8813 Leviathan 1983 WF1 29 de noviembre, 1983 E. Bowell
8814 Rosseven 1983 XG 1 d'aviento, 1983 E. Bowell
8815 - 1984 DR 23 de febrero, 1984 H. Debehogne
8816 Gamow 1984 YN1 17 d'aviento, 1984 L. G. Karachkina
8817 Roytraver 1985 JU1 13 de mayo, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8818 - 1985 RW2 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
8819 - 1985 RR4 14 de setiembre, 1985 H. Debehogne
8820 - 1985 VG 14 de noviembre, 1985 P. Jensen
8821 - 1987 DP6 23 de febrero, 1987 H. Debehogne
8822 Shuryanka 1987 RQ2 1 de setiembre, 1987 L. G. Karachkina
8823 - 1987 WS3 24 de noviembre, 1987 S. W. McDonald
8824 - 1988 BH 18 de chinero, 1988 M. Matsuyama, K. Watanabe
8825 - 1988 MF 16 de chunio, 1988 E. F. Helin
8826 Corneville 1988 PZ1 13 d'agosto, 1988 E. W. Elst
8827 Kollwitz 1988 PO2 13 d'agosto, 1988 F. Börngen
8828 - 1988 RC7 10 de setiembre, 1988 H. Debehogne
8829 - 1988 RV10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8830 - 1988 VZ 7 de noviembre, 1988 Y. Kushida, M. Inoue
8831 Brändström 1989 CO5 2 de febrero, 1989 F. Börngen
8832 Altenrath 1989 EC3 2 de marzo, 1989 E. W. Elst
8833 Acer 1989 RW 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8834 Anacardium 1989 SX2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8835 Annona 1989 SA3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8836 Aquifolium 1989 SU3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8837 London 1989 TF4 7 d'octubre, 1989 E. W. Elst
8838 - 1989 UW2 29 d'octubre, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
8839 Novichkova 1989 UB8 24 d'octubre, 1989 L. I. Chernykh
8840 - 1989 WT 20 de noviembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8841 - 1990 EA7 2 de marzo, 1990 H. Debehogne
8842 - 1990 KF 20 de mayo, 1990 R. H. McNaught
8843 - 1990 OH 22 de chulio, 1990 E. F. Helin
8844 - 1990 QR2 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
8845 - 1990 RD 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8846 - 1990 RK7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8847 Huch 1990 TO3 12 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
8848 - 1990 VK1 12 de noviembre, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8849 Brighton 1990 VZ4 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
8850 Bignonia 1990 VQ6 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
8851 - 1990 XB 8 d'aviento, 1990 Y. Mizuno, T. Furuta
8852 Buxus 1991 GG6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
8853 Gerdlehmann 1991 GC10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
8854 - 1991 HC 16 d'abril, 1991 N. Kawasato
8855 Miwa 1991 JL 3 de mayo, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
8856 Celastrus 1991 LH1 6 de chunio, 1991 E. W. Elst
8857 Cercidiphyllum 1991 PA7 6 d'agosto, 1991 E. W. Elst
8858 Cornus 1991 PT7 6 d'agosto, 1991 E. W. Elst
8859 - 1991 PQ11 9 d'agosto, 1991 H. E. Holt
8860 Rohloff 1991 TE5 5 d'octubre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
8861 Jenskandler 1991 TF7 3 d'octubre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
8862 - 1991 UZ 18 d'octubre, 1991 S. Otomo
8863 - 1991 UV2 31 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8864 - 1991 VU 4 de noviembre, 1991 Y. Mizuno, T. Furuta
8865 Yakiimo 1992 AF 1 de chinero, 1992 A. Natori, T. Urata
8866 Tanegashima 1992 BR 26 de chinero, 1992 M. Mukai, M. Takeishi
8867 Tubbiolo 1992 BF4 29 de chinero, 1992 Spacewatch
8868 Hjorter 1992 EE7 1 de marzo, 1992 UESAC
8869 Olausgutho 1992 EE11 6 de marzo, 1992 UESAC
8870 von Zeipel 1992 EQ11 6 de marzo, 1992 UESAC
8871 Svanberg 1992 EA22 1 de marzo, 1992 UESAC
8872 Ebenum 1992 GA4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
8873 - 1992 UM2 21 d'octubre, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
8874 Showashinzan 1992 UY3 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8875 Fernie 1992 UP10 22 d'octubre, 1992 E. Bowell
8876 - 1992 WU3 23 de noviembre, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
8877 Rentaro 1993 BK2 19 de chinero, 1993 T. Seki
8878 - 1993 FN16 17 de marzo, 1993 UESAC
8879 - 1993 FN20 19 de marzo, 1993 UESAC
8880 - 1993 FT33 19 de marzo, 1993 UESAC
8881 Prialnik 1993 FW36 19 de marzo, 1993 UESAC
8882 Sakaetamura 1994 AP2 10 de chinero, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8883 Miyazakihayao 1994 BS4 16 de chinero, 1994 T. Kobayashi
8884 - 1994 CM2 12 de febrero, 1994 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
8885 Sette 1994 EL3 13 de marzo, 1994 M. Tombelli, V. Goretti
8886 Elaeagnus 1994 EG6 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
8887 Scheeres 1994 LK1 9 de chunio, 1994 E. F. Helin
8888 - 1994 NT1 8 de chulio, 1994 E. W. Elst
8889 Mockturtle 1994 OC 31 de chulio, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
8890 Montaigne 1994 PS37 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
8891 Irokawa 1994 RC1 1 de setiembre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8892 Kakogawa 1994 RC11 11 de setiembre, 1994 M. Sugano, T. Nomura
8893 - 1995 KZ 23 de mayo, 1995 T. B. Spahr
8894 - 1995 PV 2 d'agosto, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8895 Nha 1995 QN 21 d'agosto, 1995 K. Watanabe
8896 - 1995 QG2 24 d'agosto, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8897 Defelice 1995 SX 22 de setiembre, 1995 Stroncone
8898 Linnaea 1995 SL5 29 de setiembre, 1995 G. P. Emerson
8899 - 1995 SX29 22 de setiembre, 1995 R. H. McNaught
8900 AAVSO 1995 UD2 24 d'octubre, 1995 D. di Cicco
8901-9000
8901 - 1995 UJ4 20 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
8902 - 1995 UK4 20 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
8903 - 1995 UB7 26 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8904 - 1995 VY 15 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
8905 - 1995 WJ 16 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
8906 Yano 1995 WF2 18 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
8907 Takaji 1995 WM5 24 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
8908 - 1995 WY6 18 de noviembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
8909 Ohnishitaka 1995 WL7 27 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
8910 - 1995 WV42 25 de noviembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
8911 Kawaguchijun 1995 YA 17 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
8912 Ohshimatake 1995 YN1 21 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
8913 - 1995 YB2 22 d'aviento, 1995 NEAT
8914 Nickjames 1995 YP2 25 d'aviento, 1995 B. G. W. Manning
8915 Sawaishujiro 1995 YK3 27 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
8916 - 1996 CC 1 de febrero, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8917 - 1996 EU2 9 de marzo, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8918 - 1996 OR1 20 de chulio, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8919 - 1996 TU13 9 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8920 - 1996 VZ29 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8921 - 1996 VH30 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8922 Kumanodake 1996 VQ30 10 de noviembre, 1996 T. Okuni
8923 Yamakawa 1996 WQ1 30 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
8924 Iruma 1996 XA32 14 d'aviento, 1996 N. Sato
8925 Boattini 1996 XG32 4 d'aviento, 1996 M. Tombelli, U. Munari
8926 Abemasanao 1996 YK 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
8927 Ryojiro 1996 YT 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
8928 - 1996 YH2 23 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8929 Haginoshinji 1996 YQ2 29 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
8930 Kubota 1997 AX3 6 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8931 Hirokimatsuo 1997 AC4 6 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8932 Nagamoto 1997 AR4 6 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8933 Kurobe 1997 AU6 6 de chinero, 1997 N. Sato
8934 Nishimurajun 1997 AQ12 10 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8935 Beccaria 1997 AV13 11 de chinero, 1997 P. Sicoli, M. Cavagna
8936 - 1997 AS17 14 de chinero, 1997 Farra d'Isonzo
8937 Gassan 1997 AK19 13 de chinero, 1997 T. Okuni
8938 - 1997 AF21 9 de chinero, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
8939 Onodajunjiro 1997 BU1 29 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8940 Yakushimaru 1997 BA2 29 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8941 Junsaito 1997 BL2 30 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8942 Takagi 1997 BR2 30 de chinero, 1997 T. Kobayashi
8943 - 1997 BH3 30 de chinero, 1997 Stroncone
8944 Ortigara 1997 BF9 30 de chinero, 1997 U. Munari, M. Tombelli
8945 Cavaradossi 1997 CM 1 de febrero, 1997 P. G. Comba
8946 Yoshimitsu 1997 CO 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
8947 Mizutani 1997 CH26 14 de febrero, 1997 T. Kobayashi
8948 - 1997 CW27 6 de febrero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8949 - 1997 CM28 13 de febrero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8950 - 1997 EG46 15 de marzo, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8951 - 1997 FO 19 de marzo, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
8952 ODAS 1998 EG2 2 de marzo, 1998 ODAS
8953 - 1998 FC61 20 de marzo, 1998 LINEAR
8954 - 1998 FK62 20 de marzo, 1998 LINEAR
8955 - 1998 FR79 24 de marzo, 1998 LINEAR
8956 - 1998 FN119 31 de marzo, 1998 LINEAR
8957 Koujounotsuki 1998 FM125 22 de marzo, 1998 T. Seki
8958 Stargazer 1998 FJ126 23 de marzo, 1998 J. Broughton
8959 Oenanthe 2550 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8960 Luscinioides 2575 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8961 Schoenobaenus 2702 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8962 Noctua 2771 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8963 Collurio 4651 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8964 Corax 7643 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8965 Citrinella 9511 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8966 Hortulana 3287 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8967 Calandra 4878 T-1 13 de mayo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8968 Europaeus 1212 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8969 Alexandrinus 1218 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8970 Islandica 1355 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8971 Leucocephala 2256 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8972 Sylvatica 2319 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8973 Pratincola 3297 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8974 Gregaria 3357 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8975 Atthis 4076 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8976 Leucura 4221 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8977 Paludicola 4272 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8978 Barbatus 3109 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8979 Clanga 3476 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8980 Heliaca 4190 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8981 - 1964 YJ 31 d'aviento, 1964 Purple Mountain Observatory
8982 Oreshek 1973 SQ3 25 de setiembre, 1973 L. V. Zhuravleva
8983 Rayakazakova 1977 ED1 13 de marzo, 1977 N. S. Chernykh
8984 Derevyanko 1977 QD3 22 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
8985 Tula 1978 PV3 9 d'agosto, 1978 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
8986 Kineyayasuyo 1978 VN2 1 de noviembre, 1978 K. Tomita
8987 - 1978 VD4 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8988 - 1979 MA4 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
8989 - 1979 XJ 15 d'aviento, 1979 H. Debehogne, E. R. Netto
8990 Compassion 1980 DN 19 de febrero, 1980 Kleť
8991 Solidarity 1980 PV1 6 d'agosto, 1980 ESO
8992 Magnanimity 1980 TE7 14 d'octubre, 1980 Purple Mountain Observatory
8993 Ingstad 1980 UL 30 d'octubre, 1980 R. M. West
8994 Kashkashian 1980 VG 6 de noviembre, 1980 B. A. Skiff
8995 - 1981 EB9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8996 - 1981 EC10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8997 - 1981 ES14 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
8998 - 1981 EG23 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
8999 - 1981 EJ28 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
9000 Hal 1981 JO 3 de mayo, 1981 E. Bowell


Predecesor:
7001–8000
Lista d'asteroides
8001–9000
Succesor:
9001–10000