Lista d'asteroides (46001-47000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 46001... 46101... 46201... 46301... 46401... 46501... 46601... 46701... 46801... 46901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata de trobo Descubridor/s
46001-46100
46001 - 2001 CG1 1 de febrero, 2001 LINEAR
46002 - 2001 CB3 1 de febrero, 2001 LINEAR
46003 - 2001 CF3 1 de febrero, 2001 LINEAR
46004 - 2001 CF4 1 de febrero, 2001 LINEAR
46005 - 2001 CR7 1 de febrero, 2001 LINEAR
46006 - 2001 CB11 1 de febrero, 2001 LINEAR
46007 - 2001 CG12 1 de febrero, 2001 LINEAR
46008 - 2001 CY12 1 de febrero, 2001 LINEAR
46009 - 2001 CE13 1 de febrero, 2001 LINEAR
46010 - 2001 CU16 1 de febrero, 2001 LINEAR
46011 - 2001 CM19 2 de febrero, 2001 LINEAR
46012 - 2001 CM26 1 de febrero, 2001 LINEAR
46013 - 2001 CP26 1 de febrero, 2001 LINEAR
46014 - 2001 CF27 2 de febrero, 2001 LONEOS
46015 - 2001 CJ36 15 de febrero, 2001 T. Kobayashi
46016 - 2001 CP41 15 de febrero, 2001 Črni Vrh
46017 - 2001 DP3 16 de febrero, 2001 LINEAR
46018 - 2001 DX6 16 de febrero, 2001 Črni Vrh
46019 - 2001 DT9 16 de febrero, 2001 LINEAR
46020 - 2001 DL11 17 de febrero, 2001 LINEAR
46021 - 2001 DZ14 17 de febrero, 2001 Črni Vrh
46022 - 2001 DE16 16 de febrero, 2001 LINEAR
46023 - 2001 DN16 16 de febrero, 2001 LINEAR
46024 - 2001 DC18 16 de febrero, 2001 LINEAR
46025 - 2001 DQ18 16 de febrero, 2001 LINEAR
46026 - 2001 DJ20 16 de febrero, 2001 LINEAR
46027 - 2001 DG21 16 de febrero, 2001 LINEAR
46028 - 2001 DT21 16 de febrero, 2001 LINEAR
46029 - 2001 DF22 16 de febrero, 2001 LINEAR
46030 - 2001 DQ25 17 de febrero, 2001 LINEAR
46031 - 2001 DB29 17 de febrero, 2001 LINEAR
46032 - 2001 DM29 17 de febrero, 2001 LINEAR
46033 - 2001 DG31 17 de febrero, 2001 LINEAR
46034 - 2001 DR31 17 de febrero, 2001 LINEAR
46035 - 2001 DM32 17 de febrero, 2001 LINEAR
46036 - 2001 DS32 17 de febrero, 2001 LINEAR
46037 - 2001 DF33 17 de febrero, 2001 LINEAR
46038 - 2001 DH33 17 de febrero, 2001 LINEAR
46039 - 2001 DW39 19 de febrero, 2001 LINEAR
46040 - 2001 DT44 19 de febrero, 2001 LINEAR
46041 - 2001 DX46 19 de febrero, 2001 LINEAR
46042 - 2001 DK54 21 de febrero, 2001 W. K. Y. Yeung
46043 - 2001 DR64 19 de febrero, 2001 LINEAR
46044 - 2001 DP68 19 de febrero, 2001 LINEAR
46045 - 2001 DU68 19 de febrero, 2001 LINEAR
46046 - 2001 DM70 19 de febrero, 2001 LINEAR
46047 - 2001 DN70 19 de febrero, 2001 LINEAR
46048 - 2001 DJ71 19 de febrero, 2001 LINEAR
46049 - 2001 DL73 19 de febrero, 2001 LINEAR
46050 - 2001 DM74 19 de febrero, 2001 LINEAR
46051 - 2001 DQ74 19 de febrero, 2001 LINEAR
46052 - 2001 DD76 20 de febrero, 2001 LINEAR
46053 Davidpatterson 2001 DB77 21 de febrero, 2001 D. Healy
46054 - 2001 DC80 22 de febrero, 2001 NEAT
46055 - 2001 DA83 22 de febrero, 2001 Spacewatch
46056 - 2001 DD87 23 de febrero, 2001 NEAT
46057 - 2001 DT87 21 de febrero, 2001 LONEOS
46058 - 2001 DE88 24 de febrero, 2001 NEAT
46059 - 2001 DJ88 25 de febrero, 2001 NEAT
46060 - 2001 DL88 26 de febrero, 2001 Deep Lens Survey
46061 - 2001 DC90 22 de febrero, 2001 LINEAR
46062 - 2001 DT91 20 de febrero, 2001 NEAT
46063 - 2001 DV91 20 de febrero, 2001 Spacewatch
46064 - 2001 DH92 20 de febrero, 2001 NEAT
46065 - 2001 DB93 19 de febrero, 2001 LONEOS
46066 - 2001 DV95 17 de febrero, 2001 LINEAR
46067 - 2001 DY99 17 de febrero, 2001 LINEAR
46068 - 2001 DM100 16 de febrero, 2001 Spacewatch
46069 - 2001 DY100 16 de febrero, 2001 LINEAR
46070 - 2001 DV101 16 de febrero, 2001 LINEAR
46071 - 2001 DQ103 16 de febrero, 2001 NEAT
46072 - 2001 EJ 2 de marzo, 2001 W. K. Y. Yeung
46073 - 2001 EA1 1 de marzo, 2001 LINEAR
46074 - 2001 EK1 1 de marzo, 2001 LINEAR
46075 - 2001 EK3 2 de marzo, 2001 LONEOS
46076 - 2001 EH4 2 de marzo, 2001 LONEOS
46077 - 2001 EJ5 2 de marzo, 2001 LONEOS
46078 - 2001 ET6 2 de marzo, 2001 LONEOS
46079 - 2001 EB7 2 de marzo, 2001 LONEOS
46080 - 2001 EV9 2 de marzo, 2001 LONEOS
46081 - 2001 EB10 2 de marzo, 2001 LONEOS
46082 - 2001 EC10 2 de marzo, 2001 LONEOS
46083 - 2001 ED10 2 de marzo, 2001 LONEOS
46084 - 2001 EU10 2 de marzo, 2001 NEAT
46085 - 2001 EL11 2 de marzo, 2001 NEAT
46086 - 2001 EN11 2 de marzo, 2001 NEAT
46087 - 2001 EQ11 2 de marzo, 2001 NEAT
46088 - 2001 EO12 4 de marzo, 2001 LINEAR
46089 - 2001 EC14 15 de marzo, 2001 LINEAR
46090 - 2001 EJ15 15 de marzo, 2001 Spacewatch
46091 - 2001 ES15 15 de marzo, 2001 T. Kobayashi
46092 - 2001 EP16 15 de marzo, 2001 NEAT
46093 - 2001 EL17 15 de marzo, 2001 LINEAR
46094 - 2001 EX21 15 de marzo, 2001 LONEOS
46095 Frédérickoby 2001 ER25 15 de marzo, 2001 Vicques
46096 - 2001 FB 16 de marzo, 2001 LINEAR
46097 - 2001 FN1 19 de marzo, 2001 J. Broughton
46098 - 2001 FH2 18 de marzo, 2001 LINEAR
46099 - 2001 FD5 18 de marzo, 2001 LINEAR
46100 - 2001 FD6 19 de marzo, 2001 LINEAR
46101-46200
46101 - 2001 FK8 18 de marzo, 2001 LINEAR
46102 - 2001 FR9 19 de marzo, 2001 LONEOS
46103 - 2001 FQ12 19 de marzo, 2001 LONEOS
46104 - 2001 FR12 19 de marzo, 2001 LONEOS
46105 - 2001 FQ14 19 de marzo, 2001 LONEOS
46106 - 2001 FA16 19 de marzo, 2001 LONEOS
46107 - 2001 FP17 19 de marzo, 2001 LONEOS
46108 - 2001 FW18 19 de marzo, 2001 LONEOS
46109 - 2001 FG23 21 de marzo, 2001 LONEOS
46110 - 2001 FK23 21 de marzo, 2001 LONEOS
46111 - 2001 FR24 17 de marzo, 2001 LINEAR
46112 - 2001 FA26 18 de marzo, 2001 LINEAR
46113 - 2001 FT29 18 de marzo, 2001 NEAT
46114 - 2001 FX29 20 de marzo, 2001 NEAT
46115 - 2001 FP33 18 de marzo, 2001 LINEAR
46116 - 2001 FY33 18 de marzo, 2001 LINEAR
46117 - 2001 FD34 18 de marzo, 2001 LINEAR
46118 - 2001 FL34 18 de marzo, 2001 LINEAR
46119 - 2001 FU34 18 de marzo, 2001 LINEAR
46120 - 2001 FY34 18 de marzo, 2001 LINEAR
46121 - 2001 FB36 18 de marzo, 2001 LINEAR
46122 - 2001 FJ37 18 de marzo, 2001 LINEAR
46123 - 2001 FW37 18 de marzo, 2001 LINEAR
46124 - 2001 FU40 18 de marzo, 2001 LINEAR
46125 - 2001 FB43 18 de marzo, 2001 LINEAR
46126 - 2001 FN45 18 de marzo, 2001 LINEAR
46127 - 2001 FS45 18 de marzo, 2001 LINEAR
46128 - 2001 FU45 18 de marzo, 2001 LINEAR
46129 - 2001 FP46 18 de marzo, 2001 LINEAR
46130 - 2001 FQ46 18 de marzo, 2001 LINEAR
46131 - 2001 FW47 18 de marzo, 2001 LINEAR
46132 - 2001 FG49 18 de marzo, 2001 LINEAR
46133 - 2001 FT50 18 de marzo, 2001 LINEAR
46134 - 2001 FH53 18 de marzo, 2001 LINEAR
46135 - 2001 FF56 23 de marzo, 2001 LINEAR
46136 - 2001 FH56 23 de marzo, 2001 LINEAR
46137 - 2001 FN56 23 de marzo, 2001 LINEAR
46138 - 2001 FR56 21 de marzo, 2001 LONEOS
46139 - 2001 FV56 21 de marzo, 2001 LONEOS
46140 - 2001 FU57 21 de marzo, 2001 LINEAR
46141 - 2001 FY57 21 de marzo, 2001 LONEOS
46142 - 2001 FN58 24 de marzo, 2001 NEAT
46143 - 2001 FO60 19 de marzo, 2001 LINEAR
46144 - 2001 FB63 19 de marzo, 2001 LINEAR
46145 - 2001 FC63 19 de marzo, 2001 LINEAR
46146 - 2001 FP64 19 de marzo, 2001 LINEAR
46147 - 2001 FK66 19 de marzo, 2001 LINEAR
46148 - 2001 FC67 19 de marzo, 2001 LINEAR
46149 - 2001 FJ67 19 de marzo, 2001 LINEAR
46150 - 2001 FY67 19 de marzo, 2001 LINEAR
46151 - 2001 FS68 19 de marzo, 2001 LINEAR
46152 - 2001 FV68 19 de marzo, 2001 LINEAR
46153 - 2001 FH69 19 de marzo, 2001 LINEAR
46154 - 2001 FL70 19 de marzo, 2001 LINEAR
46155 - 2001 FS70 19 de marzo, 2001 LINEAR
46156 - 2001 FR72 19 de marzo, 2001 LINEAR
46157 - 2001 FZ72 19 de marzo, 2001 LINEAR
46158 - 2001 FC73 19 de marzo, 2001 LINEAR
46159 - 2001 FO73 19 de marzo, 2001 LINEAR
46160 - 2001 FE78 19 de marzo, 2001 LINEAR
46161 - 2001 FK78 19 de marzo, 2001 LINEAR
46162 - 2001 FM78 19 de marzo, 2001 LINEAR
46163 - 2001 FV79 21 de marzo, 2001 LINEAR
46164 - 2001 FZ79 21 de marzo, 2001 LINEAR
46165 - 2001 FF80 21 de marzo, 2001 LINEAR
46166 - 2001 FF82 23 de marzo, 2001 LINEAR
46167 - 2001 FX83 26 de marzo, 2001 Spacewatch
46168 - 2001 FK86 27 de marzo, 2001 W. K. Y. Yeung
46169 - 2001 FY87 21 de marzo, 2001 LONEOS
46170 - 2001 FG90 23 de marzo, 2001 LINEAR
46171 - 2001 FV90 26 de marzo, 2001 LINEAR
46172 - 2001 FB92 16 de marzo, 2001 LINEAR
46173 - 2001 FQ92 16 de marzo, 2001 LINEAR
46174 - 2001 FB93 16 de marzo, 2001 LINEAR
46175 - 2001 FR93 16 de marzo, 2001 LINEAR
46176 - 2001 FX94 16 de marzo, 2001 LINEAR
46177 - 2001 FW97 16 de marzo, 2001 LINEAR
46178 - 2001 FA98 16 de marzo, 2001 LINEAR
46179 - 2001 FD98 16 de marzo, 2001 LINEAR
46180 - 2001 FX101 17 de marzo, 2001 LINEAR
46181 - 2001 FM113 18 de marzo, 2001 NEAT
46182 - 2001 FD119 20 de marzo, 2001 NEAT
46183 - 2001 FH119 20 de marzo, 2001 NEAT
46184 - 2001 FM120 26 de marzo, 2001 LINEAR
46185 - 2001 FF124 23 de marzo, 2001 LONEOS
46186 - 2001 FS124 29 de marzo, 2001 LONEOS
46187 - 2001 FW126 26 de marzo, 2001 LINEAR
46188 - 2001 FW134 21 de marzo, 2001 LONEOS
46189 - 2001 FN135 21 de marzo, 2001 LINEAR
46190 - 2001 FV135 21 de marzo, 2001 LINEAR
46191 - 2001 FS140 22 de marzo, 2001 Spacewatch
46192 - 2001 FG141 23 de marzo, 2001 LONEOS
46193 - 2001 FW141 23 de marzo, 2001 LONEOS
46194 - 2001 FR143 23 de marzo, 2001 LONEOS
46195 - 2001 FM144 23 de marzo, 2001 LONEOS
46196 - 2001 FH145 23 de marzo, 2001 NEAT
46197 - 2001 FK146 24 de marzo, 2001 LONEOS
46198 - 2001 FS147 24 de marzo, 2001 LONEOS
46199 - 2001 FX147 24 de marzo, 2001 LONEOS
46200 - 2001 FE148 24 de marzo, 2001 LONEOS
46201-46300
46201 - 2001 FS148 24 de marzo, 2001 LONEOS
46202 - 2001 FR151 24 de marzo, 2001 NEAT
46203 - 2001 FB153 26 de marzo, 2001 LINEAR
46204 - 2001 FC155 26 de marzo, 2001 LINEAR
46205 - 2001 FV155 26 de marzo, 2001 LINEAR
46206 - 2001 FS156 26 de marzo, 2001 NEAT
46207 - 2001 FF158 27 de marzo, 2001 LONEOS
46208 - 2001 FB160 29 de marzo, 2001 LONEOS
46209 - 2001 FK160 29 de marzo, 2001 NEAT
46210 - 2001 FX160 29 de marzo, 2001 NEAT
46211 - 2001 FO161 29 de marzo, 2001 NEAT
46212 - 2001 FD162 30 de marzo, 2001 NEAT
46213 - 2001 FN162 31 de marzo, 2001 LINEAR
46214 - 2001 FX166 19 de marzo, 2001 NEAT
46215 - 2001 FX170 24 de marzo, 2001 LONEOS
46216 - 2001 FK171 24 de marzo, 2001 NEAT
46217 - 2001 FK176 16 de marzo, 2001 LINEAR
46218 - 2001 FV177 18 de marzo, 2001 NEAT
46219 - 2001 FB187 19 de marzo, 2001 LONEOS
46220 - 2001 FW189 18 de marzo, 2001 LINEAR
46221 - 2001 GP 1 d'abril, 2001 LINEAR
46222 - 2001 GJ5 15 d'abril, 2001 LINEAR
46223 - 2001 GV7 15 d'abril, 2001 LINEAR
46224 - 2001 GN10 15 d'abril, 2001 NEAT
46225 - 2001 GV10 15 d'abril, 2001 NEAT
46226 - 2001 HP2 17 d'abril, 2001 LINEAR
46227 - 2001 HQ2 17 d'abril, 2001 LINEAR
46228 - 2001 HZ2 17 d'abril, 2001 LINEAR
46229 - 2001 HQ3 17 d'abril, 2001 LINEAR
46230 - 2001 HZ4 16 d'abril, 2001 LINEAR
46231 - 2001 HM5 18 d'abril, 2001 LINEAR
46232 - 2001 HS7 17 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
46233 - 2001 HF9 16 d'abril, 2001 LINEAR
46234 - 2001 HK9 16 d'abril, 2001 LINEAR
46235 - 2001 HX9 16 d'abril, 2001 LINEAR
46236 - 2001 HA10 16 d'abril, 2001 LINEAR
46237 - 2001 HB10 16 d'abril, 2001 LINEAR
46238 - 2001 HE10 16 d'abril, 2001 LINEAR
46239 - 2001 HX10 17 d'abril, 2001 LINEAR
46240 - 2001 HT11 18 d'abril, 2001 LINEAR
46241 - 2001 HG12 18 d'abril, 2001 LINEAR
46242 - 2001 HQ12 18 d'abril, 2001 LINEAR
46243 - 2001 HR12 18 d'abril, 2001 LINEAR
46244 - 2001 HU15 24 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
46245 - 2001 HU20 21 d'abril, 2001 LINEAR
46246 - 2001 HX20 23 d'abril, 2001 LINEAR
46247 - 2001 HG22 23 d'abril, 2001 LINEAR
46248 - 2001 HM22 25 d'abril, 2001 Ametlla de Mar
46249 - 2001 HQ22 25 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
46250 - 2001 HP28 27 d'abril, 2001 LINEAR
46251 - 2001 HO31 26 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
46252 - 2001 HH32 30 d'abril, 2001 Kleť
46253 - 2001 HW34 27 d'abril, 2001 LINEAR
46254 - 2001 HB36 29 d'abril, 2001 LINEAR
46255 - 2001 HZ36 29 d'abril, 2001 LINEAR
46256 - 2001 HR40 27 d'abril, 2001 LINEAR
46257 - 2001 HF44 16 d'abril, 2001 LONEOS
46258 - 2001 HE45 16 d'abril, 2001 LONEOS
46259 - 2001 HR45 17 d'abril, 2001 LONEOS
46260 - 2001 HC46 17 d'abril, 2001 LONEOS
46261 - 2001 HA47 18 d'abril, 2001 NEAT
46262 - 2001 HX47 19 d'abril, 2001 NEAT
46263 - 2001 HH48 21 d'abril, 2001 LINEAR
46264 - 2001 HB50 21 d'abril, 2001 LINEAR
46265 - 2001 HC51 23 d'abril, 2001 LINEAR
46266 - 2001 HE52 23 d'abril, 2001 LINEAR
46267 - 2001 HR55 24 d'abril, 2001 LINEAR
46268 - 2001 HJ56 24 d'abril, 2001 NEAT
46269 - 2001 HA58 25 d'abril, 2001 LONEOS
46270 - 2001 HW62 26 d'abril, 2001 LONEOS
46271 - 2001 HE63 26 d'abril, 2001 LONEOS
46272 - 2001 HO64 27 d'abril, 2001 NEAT
46273 - 2001 HX64 27 d'abril, 2001 NEAT
46274 - 2001 JU3 15 de mayo, 2001 NEAT
46275 - 2001 JW3 15 de mayo, 2001 NEAT
46276 - 2001 JQ4 15 de mayo, 2001 NEAT
46277 - 2001 JH7 15 de mayo, 2001 LONEOS
46278 - 2001 KM 17 de mayo, 2001 LINEAR
46279 - 2001 KQ12 18 de mayo, 2001 LINEAR
46280 Hollar 2001 KD18 21 de mayo, 2001 P. Pravec, P. Kušnirák
46281 - 2001 KR19 22 de mayo, 2001 LINEAR
46282 - 2001 KU26 17 de mayo, 2001 LINEAR
46283 - 2001 KE29 21 de mayo, 2001 LINEAR
46284 - 2001 KU33 18 de mayo, 2001 LINEAR
46285 - 2001 KD36 18 de mayo, 2001 LINEAR
46286 - 2001 KR37 22 de mayo, 2001 LINEAR
46287 - 2001 KJ41 23 de mayo, 2001 LINEAR
46288 - 2001 KK43 22 de mayo, 2001 LINEAR
46289 - 2001 KO49 24 de mayo, 2001 LINEAR
46290 - 2001 KY51 16 de mayo, 2001 NEAT
46291 - 2001 KN54 17 de mayo, 2001 NEAT
46292 - 2001 KY56 23 de mayo, 2001 LINEAR
46293 - 2001 KF58 26 de mayo, 2001 LINEAR
46294 - 2001 KR65 22 de mayo, 2001 LONEOS
46295 - 2001 KP70 23 de mayo, 2001 NEAT
46296 - 2001 KU71 24 de mayo, 2001 LONEOS
46297 - 2001 MK13 24 de chunio, 2001 NEAT
46298 - 2001 MU18 29 de chunio, 2001 LONEOS
46299 - 2001 MR24 16 de chunio, 2001 LONEOS
46300 - 2001 MW27 22 de chunio, 2001 NEAT
46301-46400
46301 - 2001 OY5 17 de chulio, 2001 LONEOS
46302 - 2001 OG13 20 de chulio, 2001 LINEAR
46303 - 2001 OZ44 16 de chulio, 2001 LONEOS
46304 - 2001 OZ62 20 de chulio, 2001 LONEOS
46305 - 2001 OW71 21 de chulio, 2001 NEAT
46306 - 2001 OW102 29 de chulio, 2001 LONEOS
46307 - 2001 OX104 28 de chulio, 2001 LONEOS
46308 - 2001 OZ104 28 de chulio, 2001 LONEOS
46309 - 2001 QA2 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46310 - 2001 QQ11 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46311 - 2001 QF20 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46312 - 2001 QJ25 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46313 - 2001 QO25 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46314 - 2001 QK29 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46315 - 2001 QR30 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46316 - 2001 QH31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46317 - 2001 QN53 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46318 - 2001 QO74 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46319 - 2001 QP74 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46320 - 2001 QY74 16 d'agosto, 2001 LINEAR
46321 - 2001 QO84 18 d'agosto, 2001 LINEAR
46322 - 2001 QD99 22 d'agosto, 2001 LINEAR
46323 - 2001 QH115 17 d'agosto, 2001 LINEAR
46324 - 2001 QW119 18 d'agosto, 2001 LINEAR
46325 - 2001 QZ130 20 d'agosto, 2001 LINEAR
46326 - 2001 QU148 20 d'agosto, 2001 NEAT
46327 - 2001 QU161 23 d'agosto, 2001 LONEOS
46328 - 2001 QD216 23 d'agosto, 2001 LONEOS
46329 - 2001 QW232 24 d'agosto, 2001 LINEAR
46330 - 2001 QQ234 24 d'agosto, 2001 LINEAR
46331 - 2001 QB264 25 d'agosto, 2001 LONEOS
46332 - 2001 QD276 19 d'agosto, 2001 LINEAR
46333 - 2001 QS276 19 d'agosto, 2001 LINEAR
46334 - 2001 QA296 24 d'agosto, 2001 LONEOS
46335 - 2001 RF57 12 de setiembre, 2001 LINEAR
46336 - 2001 RG67 10 de setiembre, 2001 LINEAR
46337 - 2001 RE76 10 de setiembre, 2001 LINEAR
46338 - 2001 RF80 12 de setiembre, 2001 NEAT
46339 - 2001 RU81 14 de setiembre, 2001 NEAT
46340 - 2001 RG86 11 de setiembre, 2001 LONEOS
46341 - 2001 RE89 11 de setiembre, 2001 LONEOS
46342 - 2001 SC53 16 de setiembre, 2001 LINEAR
46343 - 2001 SY56 16 de setiembre, 2001 LINEAR
46344 - 2001 SR58 17 de setiembre, 2001 LINEAR
46345 - 2001 SP110 20 de setiembre, 2001 LINEAR
46346 - 2001 SX112 18 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
46347 - 2001 SV123 16 de setiembre, 2001 LINEAR
46348 - 2001 SC136 16 de setiembre, 2001 LINEAR
46349 - 2001 SM140 16 de setiembre, 2001 LINEAR
46350 - 2001 SH180 19 de setiembre, 2001 LINEAR
46351 - 2001 SD226 19 de setiembre, 2001 LINEAR
46352 - 2001 SZ266 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
46353 - 2001 TY7 11 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
46354 - 2001 TY8 9 d'octubre, 2001 LINEAR
46355 - 2001 TQ65 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46356 - 2001 TQ75 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46357 - 2001 TG77 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46358 - 2001 TO79 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46359 - 2001 TQ104 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46360 - 2001 TA105 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46361 - 2001 TR105 13 d'octubre, 2001 LINEAR
46362 - 2001 TO118 15 d'octubre, 2001 LINEAR
46363 - 2001 UX34 16 d'octubre, 2001 LINEAR
46364 - 2001 UM35 16 d'octubre, 2001 LINEAR
46365 - 2001 UJ47 17 d'octubre, 2001 LINEAR
46366 - 2001 UA66 18 d'octubre, 2001 LINEAR
46367 - 2001 UP125 22 d'octubre, 2001 NEAT
46368 - 2001 VR36 9 de noviembre, 2001 LINEAR
46369 - 2001 VX42 9 de noviembre, 2001 LINEAR
46370 - 2001 VY43 9 de noviembre, 2001 LINEAR
46371 - 2001 VZ45 9 de noviembre, 2001 LINEAR
46372 - 2001 VG67 10 de noviembre, 2001 LINEAR
46373 - 2001 VA123 11 de noviembre, 2001 LONEOS
46374 - 2001 WZ13 17 de noviembre, 2001 LINEAR
46375 - 2001 WD29 17 de noviembre, 2001 LINEAR
46376 - 2001 XD3 9 d'aviento, 2001 LINEAR
46377 - 2001 XX7 8 d'aviento, 2001 LINEAR
46378 - 2001 XD17 9 d'aviento, 2001 LINEAR
46379 - 2001 XD22 9 d'aviento, 2001 LINEAR
46380 - 2001 XF54 10 d'aviento, 2001 LINEAR
46381 - 2001 XQ59 10 d'aviento, 2001 LINEAR
46382 - 2001 XP85 11 d'aviento, 2001 LINEAR
46383 - 2001 XC114 13 d'aviento, 2001 LINEAR
46384 - 2001 XM115 13 d'aviento, 2001 LINEAR
46385 - 2001 XA152 14 d'aviento, 2001 LINEAR
46386 - 2001 XP195 14 d'aviento, 2001 LINEAR
46387 - 2001 XE215 13 d'aviento, 2001 LINEAR
46388 - 2001 XH246 15 d'aviento, 2001 LINEAR
46389 - 2001 YJ45 18 d'aviento, 2001 LINEAR
46390 - 2001 YT96 18 d'aviento, 2001 NEAT
46391 - 2001 YJ97 17 d'aviento, 2001 LINEAR
46392 - 2002 AO6 5 de chinero, 2002 Asiago-DLR Asteroid Survey
46393 - 2002 AS10 6 de chinero, 2002 NEAT
46394 - 2002 AZ10 11 de chinero, 2002 T. Kobayashi
46395 - 2002 CT4 4 de febrero, 2002 NEAT
46396 - 2002 CD39 9 de febrero, 2002 W. K. Y. Yeung
46397 - 2002 CE102 7 de febrero, 2002 LINEAR
46398 - 2002 CQ146 9 de febrero, 2002 LINEAR
46399 - 2002 CD169 8 de febrero, 2002 LINEAR
46400 - 2002 CG220 10 de febrero, 2002 LINEAR
46401-46500
46401 - 2002 CY240 11 de febrero, 2002 LINEAR
46402 - 2002 DB16 16 de febrero, 2002 NEAT
46403 - 2002 EQ20 9 de marzo, 2002 LINEAR
46404 - 2002 EV20 9 de marzo, 2002 LINEAR
46405 - 2002 EJ28 9 de marzo, 2002 LINEAR
46406 - 2002 EQ67 13 de marzo, 2002 LINEAR
46407 - 2002 EC74 13 de marzo, 2002 LINEAR
46408 - 2002 FO3 19 de marzo, 2002 Fountain Hills
46409 - 2002 FT35 21 de marzo, 2002 LINEAR
46410 - 2002 GF46 2 d'abril, 2002 NEAT
46411 - 2002 GS68 8 d'abril, 2002 LINEAR
46412 - 2002 GL76 9 d'abril, 2002 LINEAR
46413 - 2002 GS87 10 d'abril, 2002 LINEAR
46414 - 2002 GD113 11 d'abril, 2002 LONEOS
46415 - 2002 GV125 12 d'abril, 2002 LINEAR
46416 - 2002 HK 16 d'abril, 2002 W. K. Y. Yeung
46417 - 2002 JV4 4 de mayo, 2002 W. K. Y. Yeung
46418 - 2002 JS12 6 de mayo, 2002 W. K. Y. Yeung
46419 - 2002 JO21 9 de mayo, 2002 W. K. Y. Yeung
46420 - 2002 JH23 8 de mayo, 2002 LINEAR
46421 - 2002 JC33 9 de mayo, 2002 LINEAR
46422 - 2002 JO33 9 de mayo, 2002 LINEAR
46423 - 2002 JR34 9 de mayo, 2002 LINEAR
46424 - 2002 JZ35 9 de mayo, 2002 LINEAR
46425 - 2002 JP44 9 de mayo, 2002 LINEAR
46426 - 2002 JG58 9 de mayo, 2002 LINEAR
46427 - 2002 JS59 9 de mayo, 2002 LINEAR
46428 - 2002 JO63 9 de mayo, 2002 LINEAR
46429 - 2002 JP63 9 de mayo, 2002 LINEAR
46430 - 2002 JV63 9 de mayo, 2002 LINEAR
46431 - 2002 JL65 9 de mayo, 2002 LINEAR
46432 - 2002 JR65 9 de mayo, 2002 LINEAR
46433 - 2002 JQ67 9 de mayo, 2002 LINEAR
46434 - 2002 JK143 12 de mayo, 2002 LINEAR
46435 - 2002 KY4 16 de mayo, 2002 LINEAR
46436 - 2002 LH5 6 de chunio, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
46437 - 2002 LL5 6 de chunio, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
46438 - 2002 LZ7 4 de chunio, 2002 LINEAR
46439 - 2002 LX12 5 de chunio, 2002 LINEAR
46440 - 2002 LS27 9 de chunio, 2002 LINEAR
46441 Mikepenston 2002 LE30 10 de chunio, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
46442 Keithtritton 2002 LK35 12 de chunio, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
46443 - 2002 LW43 10 de chunio, 2002 LINEAR
46444 - 2089 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46445 - 2102 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46446 - 2110 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46447 - 2208 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46448 - 2829 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46449 - 3036 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46450 - 3039 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46451 - 3050 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46452 - 3097 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46453 - 4013 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46454 - 4029 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46455 - 4054 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46456 - 4140 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46457 - 4166 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46458 - 4244 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46459 - 4540 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46460 - 4798 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46461 - 6105 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46462 - 6179 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46463 - 6290 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46464 - 6602 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46465 - 6617 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46466 - 6622 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46467 - 6730 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46468 - 6887 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46469 - 9572 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46470 - 9607 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46471 - 1160 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46472 - 2155 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46473 - 3066 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46474 - 3109 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46475 - 3204 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46476 - 4208 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46477 - 4266 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46478 - 1097 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46479 - 1150 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46480 - 1170 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46481 - 1198 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46482 - 1460 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46483 - 1549 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46484 - 2245 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46485 - 2279 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46486 - 3113 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46487 - 3322 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46488 - 3335 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46489 - 4156 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46490 - 4164 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46491 - 5070 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46492 - 1023 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46493 - 1032 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46494 - 1088 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46495 - 1123 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46496 - 1157 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46497 - 2214 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46498 - 2240 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46499 - 2409 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46500 - 2610 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46501-46600
46501 - 2616 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46502 - 3084 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46503 - 3191 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46504 - 3194 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46505 - 3195 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46506 - 3387 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46507 - 3479 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46508 - 3554 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46509 - 4149 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46510 - 4323 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46511 - 4356 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
46512 - 1951 QD 31 d'agosto, 1951 L. E. Cunningham
46513 - 1972 FC 16 de marzo, 1972 T. Gehrels
46514 Lasswitz 1977 JA 15 de mayo, 1977 H.-E. Schuster
46515 - 1978 VW5 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
46516 - 1978 VQ6 6 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
46517 - 1978 VM7 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
46518 - 1978 VH10 6 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
46519 - 1979 ME3 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
46520 - 1979 MJ3 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
46521 - 1979 MM7 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
46522 - 1979 MS7 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
46523 - 1979 OH10 24 de chulio, 1979 S. J. Bus
46524 - 1979 QH2 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
46525 - 1980 UG1 31 d'octubre, 1980 S. J. Bus
46526 - 1981 EN5 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
46527 - 1981 EE7 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
46528 - 1981 EB8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
46529 - 1981 ED9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
46530 - 1981 EE10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
46531 - 1981 EV11 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
46532 - 1981 EN13 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
46533 - 1981 EO23 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
46534 - 1981 EU27 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
46535 - 1981 EB36 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
46536 - 1981 EJ40 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
46537 - 1981 EV45 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
46538 - 1981 UC26 25 d'octubre, 1981 S. J. Bus
46539 - 1982 UE12 24 d'octubre, 1982 L. V. Zhuravleva
46540 - 1983 LD 13 de chunio, 1983 E. F. Helin, R. S. Dunbar
46541 - 1984 SM6 23 de setiembre, 1984 H. Debehogne
46542 - 1987 AD 4 de chinero, 1987 Palomar
46543 - 1987 DL6 23 de febrero, 1987 H. Debehogne
46544 - 1988 QO 19 d'agosto, 1988 R. H. McNaught
46545 - 1988 RY12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
46546 - 1988 VM5 4 de noviembre, 1988 A. Mrkos
46547 - 1989 GE3 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
46548 - 1989 SK1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
46549 - 1989 SA2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
46550 - 1989 SZ13 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
46551 - 1989 TC4 7 d'octubre, 1989 E. W. Elst
46552 - 1990 RM1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
46553 - 1990 RW14 14 de setiembre, 1990 E. W. Elst
46554 - 1990 SZ8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
46555 - 1990 VH3 11 de noviembre, 1990 T. Urata
46556 - 1991 FU3 22 de marzo, 1991 H. Debehogne
46557 - 1991 FW3 22 de marzo, 1991 H. Debehogne
46558 - 1991 GY5 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
46559 - 1991 PC1 15 d'agosto, 1991 E. F. Helin
46560 - 1991 PZ1 2 d'agosto, 1991 E. W. Elst
46561 - 1991 RQ 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin
46562 - 1991 RV 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin
46563 Oken 1991 RY3 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
46564 - 1991 RA11 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
46565 - 1991 RF17 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
46566 - 1991 RW21 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
46567 - 1991 RV23 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
46568 Stevenlee 1991 SL 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
46569 - 1991 SY1 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
46570 - 1991 TK8 1 d'octubre, 1991 Spacewatch
46571 - 1991 VG1 4 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
46572 - 1991 VA5 4 de noviembre, 1991 A. Sugie
46573 - 1992 AJ1 10 de chinero, 1992 A. Sugie
46574 - 1992 DE8 29 de febrero, 1992 UESAC
46575 - 1992 DS9 29 de febrero, 1992 UESAC
46576 - 1992 EP10 2 de marzo, 1992 UESAC
46577 - 1992 EK12 6 de marzo, 1992 UESAC
46578 - 1992 EC14 2 de marzo, 1992 UESAC
46579 - 1992 EA26 8 de marzo, 1992 UESAC
46580 - 1992 GC 2 d'abril, 1992 T. Seki
46581 - 1992 OK2 26 de chulio, 1992 E. W. Elst
46582 - 1992 RR3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
46583 - 1992 RW3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
46584 - 1992 RN6 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
46585 - 1992 RD7 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
46586 - 1992 SH6 26 de setiembre, 1992 Spacewatch
46587 - 1992 UJ1 22 d'octubre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
46588 - 1992 WR 16 de noviembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
46589 - 1992 WU 16 de noviembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
46590 - 1992 WP1 17 de noviembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
46591 - 1992 WS1 18 de noviembre, 1992 A. Sugie
46592 - 1992 YP 16 d'aviento, 1992 T. Seki
46593 - 1992 YP1 18 d'aviento, 1992 E. W. Elst
46594 - 1992 YP3 24 d'aviento, 1992 Spacewatch
46595 - 1992 YB4 29 d'aviento, 1992 T. Seki
46596 - 1993 BD 16 de chinero, 1993 T. Seki
46597 - 1993 DK2 24 de febrero, 1993 R. H. McNaught
46598 - 1993 FT2 19 de marzo, 1993 E. F. Helin
46599 - 1993 FP10 17 de marzo, 1993 UESAC
46600 - 1993 FG14 17 de marzo, 1993 UESAC
46601-46700
46601 - 1993 FV15 17 de marzo, 1993 UESAC
46602 - 1993 FP34 19 de marzo, 1993 UESAC
46603 - 1993 FY41 19 de marzo, 1993 UESAC
46604 - 1993 FH56 17 de marzo, 1993 UESAC
46605 - 1993 HQ1 18 d'abril, 1993 R. H. McNaught
46606 - 1993 LK2 13 de chunio, 1993 Spacewatch
46607 - 1993 OY12 19 de chulio, 1993 E. W. Elst
46608 - 1993 RA2 12 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46609 - 1993 SQ1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46610 Bésixdouze 1993 TQ1 15 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
46611 - 1993 TH4 8 d'octubre, 1993 Spacewatch
46612 - 1993 TS16 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
46613 - 1993 TA17 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
46614 - 1993 TV27 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
46615 - 1993 TT32 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
46616 - 1994 AM 2 de chinero, 1994 T. Kobayashi
46617 - 1994 BD1 19 de chinero, 1994 T. Kobayashi
46618 - 1994 CF16 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
46619 - 1994 CR16 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
46620 - 1994 EL1 6 de marzo, 1994 T. Kobayashi
46621 - 1994 EC7 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
46622 - 1994 EF7 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
46623 - 1994 GV10 14 d'abril, 1994 PCAS
46624 - 1994 JV4 4 de mayo, 1994 Spacewatch
46625 - 1994 LM 5 de chunio, 1994 Spacewatch
46626 - 1994 PL23 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
46627 - 1994 PG24 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
46628 - 1994 PD27 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
46629 - 1994 PS38 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
46630 - 1994 SA11 29 de setiembre, 1994 Spacewatch
46631 - 1994 TQ3 5 d'octubre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
46632 - 1994 TN15 14 d'octubre, 1994 Kiso
46633 - 1994 VH1 4 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
46634 - 1994 VR2 1 de noviembre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
46635 - 1994 WK2 28 de noviembre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
46636 - 1994 WD3 28 de noviembre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
46637 - 1994 WJ12 27 de noviembre, 1994 E. W. Elst
46638 - 1995 BO3 31 de chinero, 1995 T. Kobayashi
46639 - 1995 BN4 28 de chinero, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
46640 - 1995 DU 20 de febrero, 1995 T. Kobayashi
46641 - 1995 EY 5 de marzo, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
46642 - 1995 FU4 23 de marzo, 1995 Spacewatch
46643 Yanase 1995 KM 23 de mayo, 1995 A. Nakamura
46644 Lagia 1995 OF 19 de chulio, 1995 A. Boattini, L. Tesi
46645 - 1995 OP1 19 de chulio, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46646 - 1995 OC8 25 de chulio, 1995 Spacewatch
46647 - 1995 QP3 28 d'agosto, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
46648 - 1995 SY 22 de setiembre, 1995 A. Vagnozzi
46649 - 1995 SN4 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
46650 - 1995 SR19 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
46651 - 1995 SV26 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
46652 - 1995 SV30 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
46653 - 1995 SE33 21 de setiembre, 1995 Spacewatch
46654 - 1995 UB8 26 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
46655 - 1995 UR9 16 d'octubre, 1995 Spacewatch
46656 - 1995 WT6 28 de noviembre, 1995 A. Vagnozzi
46657 - 1995 WM17 17 de noviembre, 1995 Spacewatch
46658 - 1995 YH12 19 d'aviento, 1995 Spacewatch
46659 - 1996 BB5 16 de chinero, 1996 Spacewatch
46660 - 1996 BM17 25 de chinero, 1996 LINEAR
46661 - 1996 CP1 12 de febrero, 1996 T. Kobayashi
46662 - 1996 DO 19 de febrero, 1996 T. Kobayashi
46663 - 1996 DR2 26 de febrero, 1996 Kleť
46664 - 1996 EK10 12 de marzo, 1996 Spacewatch
46665 - 1996 FD 16 de marzo, 1996 NEAT
46666 - 1996 FX21 24 de marzo, 1996 E. W. Elst
46667 - 1996 HM2 18 d'abril, 1996 R. H. McNaught
46668 - 1996 HM10 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
46669 - 1996 LK 6 de chunio, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46670 - 1996 NU 15 de chulio, 1996 R. Linderholm
46671 - 1996 NW3 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
46672 - 1996 OA 16 de chulio, 1996 Kleť
46673 - 1996 OL2 23 de chulio, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
46674 - 1996 PY8 8 d'agosto, 1996 E. W. Elst
46675 - 1996 QO 17 d'agosto, 1996 NEAT
46676 - 1996 RF29 11 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
46677 - 1996 TK6 7 d'octubre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46678 - 1996 TZ8 12 d'octubre, 1996 T. B. Spahr
46679 - 1996 TE30 7 d'octubre, 1996 Spacewatch
46680 - 1996 YV 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
46681 - 1997 AN5 7 de chinero, 1997 T. Kobayashi
46682 - 1997 AV5 1 de chinero, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46683 - 1997 AK8 2 de chinero, 1997 Spacewatch
46684 - 1997 AX8 2 de chinero, 1997 Spacewatch
46685 - 1997 AG13 11 de chinero, 1997 T. Kobayashi
46686 - 1997 AS13 10 de chinero, 1997 NEAT
46687 - 1997 AP18 15 de chinero, 1997 Farra d'Isonzo
46688 - 1997 AB19 10 de chinero, 1997 Spacewatch
46689 - 1997 AL19 13 de chinero, 1997 T. Okuni
46690 - 1997 AN23 14 de chinero, 1997 S. P. Laurie
46691 - 1997 BK3 30 de chinero, 1997 P. Sicoli, V. Giuliani
46692 Taormina 1997 CW1 2 de febrero, 1997 J. Tichá, M. Tichý
46693 - 1997 CK4 4 de febrero, 1997 T. Kobayashi
46694 - 1997 CS9 1 de febrero, 1997 Spacewatch
46695 - 1997 CX13 4 de febrero, 1997 W. Offutt
46696 - 1997 CF20 12 de febrero, 1997 T. Kobayashi
46697 - 1997 CM20 12 de febrero, 1997 T. Kobayashi
46698 - 1997 CT25 13 de febrero, 1997 Spacewatch
46699 - 1997 CL26 14 de febrero, 1997 T. Kobayashi
46700 - 1997 CK27 8 de febrero, 1997 NEAT
46701-46800
46701 - 1997 CP29 7 de febrero, 1997 U. Munari, M. Tombelli
46702 Linapucci 1997 DX 28 de febrero, 1997 M. Tombelli, G. Forti
46703 - 1997 EC 1 de marzo, 1997 T. Kobayashi
46704 - 1997 EL5 4 de marzo, 1997 Spacewatch
46705 - 1997 EE37 5 de marzo, 1997 LINEAR
46706 - 1997 ET41 10 de marzo, 1997 LINEAR
46707 - 1997 FH3 31 de marzo, 1997 LINEAR
46708 - 1997 FP4 31 de marzo, 1997 LINEAR
46709 - 1997 GU6 2 d'abril, 1997 LINEAR
46710 - 1997 GB7 2 d'abril, 1997 LINEAR
46711 - 1997 GW7 2 d'abril, 1997 LINEAR
46712 - 1997 GY14 3 d'abril, 1997 LINEAR
46713 - 1997 GO19 5 d'abril, 1997 LINEAR
46714 - 1997 HF7 30 d'abril, 1997 LINEAR
46715 - 1997 HE13 30 d'abril, 1997 LINEAR
46716 - 1997 NX 3 de chulio, 1997 A. Sugie
46717 - 1997 NY5 7 de chulio, 1997 Spacewatch
46718 - 1997 NK6 9 de chulio, 1997 Farra d'Isonzo
46719 Plantade 1997 PJ 1 d'agosto, 1997 Pises
46720 Pierostroppa 1997 PO4 13 d'agosto, 1997 L. Tesi, A. Boattini
46721 - 1997 QW3 30 d'agosto, 1997 ODAS
46722 - 1997 RA1 2 de setiembre, 1997 P. Pravec, L. Šarounová
46723 - 1997 RS2 5 de setiembre, 1997 P. G. Comba
46724 - 1997 SU7 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
46725 - 1997 SS13 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
46726 - 1997 SA22 27 de setiembre, 1997 Spacewatch
46727 - 1997 SN25 30 de setiembre, 1997 T. Okuni
46728 - 1997 SJ29 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
46729 - 1997 SJ31 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
46730 - 1997 TY16 9 d'octubre, 1997 Kleť
46731 Prieurblanc 1997 TB18 4 d'octubre, 1997 C. Demeautis, P. Buttani
46732 - 1997 TD19 8 d'octubre, 1997 N. Kawasato
46733 - 1997 TA20 2 d'octubre, 1997 Spacewatch
46734 - 1997 TL25 9 d'octubre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46735 - 1997 UG1 21 d'octubre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
46736 - 1997 UD21 31 d'octubre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46737 Anpanman 1997 VO 1 de noviembre, 1997 A. Nakamura
46738 - 1997 VF1 1 de noviembre, 1997 T. Urata
46739 - 1997 WH10 21 de noviembre, 1997 Spacewatch
46740 - 1997 WQ14 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
46741 - 1997 WM15 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
46742 - 1997 WQ15 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
46743 - 1997 WE36 29 de noviembre, 1997 LINEAR
46744 - 1997 WP38 29 de noviembre, 1997 LINEAR
46745 - 1997 WK47 26 de noviembre, 1997 LINEAR
46746 - 1998 BX24 28 de chinero, 1998 T. Kobayashi
46747 - 1998 DF9 22 de febrero, 1998 NEAT
46748 - 1998 DN23 27 de febrero, 1998 ODAS
46749 - 1998 DM33 22 de febrero, 1998 Spacewatch
46750 - 1998 EL14 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
46751 - 1998 FD30 20 de marzo, 1998 LINEAR
46752 - 1998 FM35 20 de marzo, 1998 LINEAR
46753 - 1998 FL41 20 de marzo, 1998 LINEAR
46754 - 1998 FX49 20 de marzo, 1998 LINEAR
46755 - 1998 FL50 20 de marzo, 1998 LINEAR
46756 - 1998 FP55 20 de marzo, 1998 LINEAR
46757 - 1998 FX57 20 de marzo, 1998 LINEAR
46758 - 1998 FQ59 20 de marzo, 1998 LINEAR
46759 - 1998 FK65 20 de marzo, 1998 LINEAR
46760 - 1998 FK67 20 de marzo, 1998 LINEAR
46761 - 1998 FC71 20 de marzo, 1998 LINEAR
46762 - 1998 FM78 24 de marzo, 1998 LINEAR
46763 - 1998 FE79 24 de marzo, 1998 LINEAR
46764 - 1998 FE95 24 de marzo, 1998 LINEAR
46765 - 1998 FN109 31 de marzo, 1998 LINEAR
46766 - 1998 FU115 31 de marzo, 1998 LINEAR
46767 - 1998 FX115 31 de marzo, 1998 LINEAR
46768 - 1998 FK122 20 de marzo, 1998 LINEAR
46769 - 1998 HJ2 19 d'abril, 1998 Spacewatch
46770 - 1998 HY5 21 d'abril, 1998 ODAS
46771 - 1998 HM7 23 d'abril, 1998 LINEAR
46772 - 1998 HD8 21 d'abril, 1998 P. Antonini
46773 - 1998 HZ12 18 d'abril, 1998 LINEAR
46774 - 1998 HO30 20 d'abril, 1998 LINEAR
46775 - 1998 HC42 24 d'abril, 1998 Spacewatch
46776 - 1998 HN49 24 d'abril, 1998 Kleť
46777 - 1998 HO51 25 d'abril, 1998 LONEOS
46778 - 1998 HR51 30 d'abril, 1998 LONEOS
46779 - 1998 HY51 30 d'abril, 1998 LONEOS
46780 - 1998 HH52 30 d'abril, 1998 LONEOS
46781 - 1998 HH86 21 d'abril, 1998 LINEAR
46782 - 1998 HJ98 21 d'abril, 1998 LINEAR
46783 - 1998 HU101 24 d'abril, 1998 J. Broughton
46784 - 1998 HK117 23 d'abril, 1998 LINEAR
46785 - 1998 HQ117 23 d'abril, 1998 LINEAR
46786 - 1998 HH125 23 d'abril, 1998 LINEAR
46787 - 1998 HL129 19 d'abril, 1998 LINEAR
46788 - 1998 HP139 21 d'abril, 1998 LINEAR
46789 - 1998 HG141 21 d'abril, 1998 LINEAR
46790 - 1998 HG149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
46791 - 1998 HW149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
46792 - 1998 HK153 24 d'abril, 1998 LINEAR
46793 Phinney 1998 JP 1 de mayo, 1998 NEAT
46794 - 1998 JW2 1 de mayo, 1998 LONEOS
46795 - 1998 JW4 1 de mayo, 1998 LINEAR
46796 - 1998 KU 19 de mayo, 1998 T. Okuni
46797 - 1998 KA4 22 de mayo, 1998 LONEOS
46798 - 1998 KU4 22 de mayo, 1998 LONEOS
46799 - 1998 KY8 23 de mayo, 1998 LONEOS
46800 - 1998 KH27 22 de mayo, 1998 LINEAR
46801-46900
46801 - 1998 KP29 22 de mayo, 1998 LINEAR
46802 - 1998 KX30 22 de mayo, 1998 LINEAR
46803 - 1998 KL33 22 de mayo, 1998 LINEAR
46804 - 1998 KH34 22 de mayo, 1998 LINEAR
46805 - 1998 KX34 22 de mayo, 1998 LINEAR
46806 - 1998 KJ39 22 de mayo, 1998 LINEAR
46807 - 1998 KT45 22 de mayo, 1998 LINEAR
46808 - 1998 KX45 22 de mayo, 1998 LINEAR
46809 - 1998 KD47 22 de mayo, 1998 LINEAR
46810 - 1998 KK47 22 de mayo, 1998 LINEAR
46811 - 1998 KY47 22 de mayo, 1998 LINEAR
46812 - 1998 KO64 22 de mayo, 1998 LINEAR
46813 - 1998 KQ64 22 de mayo, 1998 LINEAR
46814 - 1998 KS64 22 de mayo, 1998 LINEAR
46815 - 1998 MG3 21 de chunio, 1998 L. Tesi, A. Boattini
46816 - 1998 MR13 24 de chunio, 1998 LINEAR
46817 - 1998 MG16 24 de chunio, 1998 Spacewatch
46818 - 1998 MZ24 24 de chunio, 1998 LINEAR
46819 - 1998 MH27 24 de chunio, 1998 LINEAR
46820 - 1998 MK28 24 de chunio, 1998 LINEAR
46821 - 1998 MV31 24 de chunio, 1998 LINEAR
46822 - 1998 MQ32 24 de chunio, 1998 LINEAR
46823 - 1998 MN35 24 de chunio, 1998 LINEAR
46824 - 1998 MT38 26 de chunio, 1998 E. W. Elst
46825 - 1998 OJ2 25 de chulio, 1998 P. G. Comba
46826 - 1998 OC7 28 de chulio, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46827 - 1998 OJ7 28 de chulio, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46828 - 1998 OU10 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
46829 - 1998 OS14 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
46830 - 1998 PU 15 d'agosto, 1998 P. G. Comba
46831 - 1998 QH 17 d'agosto, 1998 P. G. Comba
46832 - 1998 QQ1 17 d'agosto, 1998 Višnjan Observatory
46833 - 1998 QB8 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46834 - 1998 QL11 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46835 - 1998 QR11 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46836 - 1998 QM12 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46837 - 1998 QB13 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46838 - 1998 QS13 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46839 - 1998 QB14 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46840 - 1998 QZ17 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46841 - 1998 QE19 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46842 - 1998 QK20 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46843 - 1998 QO22 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46844 - 1998 QW22 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46845 - 1998 QB24 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46846 - 1998 QN24 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46847 - 1998 QM26 25 d'agosto, 1998 F. B. Zoltowski
46848 - 1998 QQ35 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46849 - 1998 QD36 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46850 - 1998 QO37 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46851 - 1998 QN39 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46852 - 1998 QC41 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46853 - 1998 QC42 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46854 - 1998 QY42 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46855 - 1998 QR44 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46856 - 1998 QK45 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46857 - 1998 QN45 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46858 - 1998 QB50 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46859 - 1998 QB51 17 d'agosto, 1998 LINEAR
46860 - 1998 QP60 27 d'agosto, 1998 L. Šarounová
46861 - 1998 QJ73 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46862 - 1998 QP74 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46863 - 1998 QE75 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46864 - 1998 QV86 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46865 - 1998 QZ86 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46866 - 1998 QW87 24 d'agosto, 1998 LINEAR
46867 - 1998 QN91 28 d'agosto, 1998 LINEAR
46868 - 1998 QM93 28 d'agosto, 1998 LINEAR
46869 - 1998 QC97 23 d'agosto, 1998 LINEAR
46870 - 1998 QC100 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46871 - 1998 QF100 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46872 - 1998 QP101 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46873 - 1998 QZ101 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46874 - 1998 QC103 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46875 - 1998 QD104 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46876 - 1998 QV104 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
46877 - 1998 RU 12 de setiembre, 1998 P. G. Comba
46878 - 1998 RD4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46879 - 1998 RZ4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46880 - 1998 RC5 15 de setiembre, 1998 Višnjan Observatory
46881 - 1998 RU5 15 de setiembre, 1998 LONEOS
46882 - 1998 RL9 13 de setiembre, 1998 Spacewatch
46883 - 1998 RT15 1 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46884 - 1998 RY16 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46885 - 1998 RR18 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46886 - 1998 RU29 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46887 - 1998 RV29 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46888 - 1998 RG37 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46889 - 1998 RD43 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46890 - 1998 RK48 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46891 - 1998 RV50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46892 - 1998 RJ51 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46893 - 1998 RF52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46894 - 1998 RG52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46895 - 1998 RX52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46896 - 1998 RR53 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46897 - 1998 RP55 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46898 - 1998 RW57 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46899 - 1998 RF60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46900 - 1998 RG60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46901-47000
46901 - 1998 RQ60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46902 - 1998 RY60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46903 - 1998 RQ61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46904 - 1998 RG63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46905 - 1998 RT63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46906 - 1998 RG66 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46907 - 1998 RQ70 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46908 - 1998 RV71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46909 - 1998 RF72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46910 - 1998 RM72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46911 - 1998 RW72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46912 - 1998 RY72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46913 - 1998 RD74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46914 - 1998 RX74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46915 - 1998 RK75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46916 - 1998 RG77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
46917 - 1998 SA 16 de setiembre, 1998 ODAS
46918 - 1998 SC 16 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
46919 - 1998 SN3 17 de setiembre, 1998 ODAS
46920 - 1998 SX12 23 de setiembre, 1998 CSS
46921 - 1998 SW13 16 de setiembre, 1998 LONEOS
46922 - 1998 ST19 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
46923 - 1998 SG24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46924 - 1998 SP26 24 de setiembre, 1998 Kleť
46925 - 1998 SS27 25 de setiembre, 1998 CSS
46926 - 1998 SR33 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46927 - 1998 SP54 16 de setiembre, 1998 LONEOS
46928 - 1998 SJ57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46929 - 1998 SO57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46930 - 1998 SV58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46931 - 1998 SW59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46932 - 1998 SZ60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
46933 - 1998 SP62 20 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46934 - 1998 SN63 29 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46935 - 1998 SL65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46936 - 1998 SN67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46937 - 1998 SA71 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46938 - 1998 SP71 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46939 - 1998 SM73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46940 - 1998 SK74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46941 - 1998 SQ74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46942 - 1998 SL75 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46943 - 1998 SZ99 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46944 - 1998 SO102 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46945 - 1998 SB107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46946 - 1998 SR111 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46947 - 1998 SZ111 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46948 - 1998 SU114 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46949 - 1998 SL117 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46950 - 1998 SA118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46951 - 1998 SQ118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46952 - 1998 SQ119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46953 - 1998 SB121 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46954 - 1998 SL121 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46955 - 1998 SS121 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46956 - 1998 SQ123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46957 - 1998 SD129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46958 - 1998 SM129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46959 - 1998 SW129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46960 - 1998 ST130 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46961 - 1998 SC132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46962 - 1998 SD132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46963 - 1998 SJ132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46964 - 1998 SE134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46965 - 1998 SN134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46966 - 1998 SP134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46967 - 1998 SR134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46968 - 1998 SJ135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46969 - 1998 SP137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46970 - 1998 SW137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46971 - 1998 SE138 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46972 - 1998 SV138 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46973 - 1998 SE139 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46974 - 1998 SA140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46975 - 1998 SC140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46976 - 1998 SE140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46977 - 1998 SE144 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46978 - 1998 SD145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46979 - 1998 SL154 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46980 - 1998 SW156 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46981 - 1998 SQ160 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46982 - 1998 SP161 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46983 - 1998 SX161 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46984 - 1998 SU162 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46985 - 1998 SA163 26 de setiembre, 1998 LINEAR
46986 - 1998 SR163 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
46987 - 1998 SC167 25 de setiembre, 1998 LONEOS
46988 - 1998 TJ5 13 d'octubre, 1998 K. Korlević
46989 - 1998 TO5 13 d'octubre, 1998 K. Korlević
46990 - 1998 TY6 15 d'octubre, 1998 J. Broughton
46991 - 1998 TU17 14 d'octubre, 1998 ODAS
46992 - 1998 TZ17 12 d'octubre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
46993 - 1998 TF18 13 d'octubre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
46994 - 1998 TE27 14 d'octubre, 1998 Spacewatch
46995 - 1998 TO28 15 d'octubre, 1998 Spacewatch
46996 - 1998 TR28 15 d'octubre, 1998 Spacewatch
46997 - 1998 TL29 15 d'octubre, 1998 Spacewatch
46998 - 1998 TM30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
46999 - 1998 TA32 11 d'octubre, 1998 LONEOS
47000 - 1998 TH32 11 d'octubre, 1998 LONEOS


Predecesor:
45001–46000
Lista d'asteroides
46001–47000
Succesor:
47001–48000