Wikipedia:Tabierna/Noticias/Archivo/08-2013

De Biquipedia

Nova convocatòria d'ajudes IEG de la Fundació Wikimedia[modificar o codigo]

(ca) Hola, us volia informar que la Fundació Wikimedia ha obert la segona convocatòria de IEG's. Ja podeu enviar propostes de projectes per millorar la comunitat Wikimedia i els seus projectes. Són ajudes a nivell personal o per a petits equips per tal d'organitzar, crear, investigar o dinamitzar projectes que facilitin la feina dels voluntaris als projectes de coneixement lliure.

Alguns ja sabeu (i fins i tot em vau donar suport) que la Fundació Wikimedia em va donar un Individual Engagement Grant que m'està permeten dedicar més temps a la consolidació a la iniciativa wikiArS durant uns mesos i que cobreix algunes de les despeses que té el projecte. Si algú s'anima a demanar un grant i puc ajudar-lo en alguna cosa a partir de la meva experiència que no dubti en contactar-me.

La data límit per enviar propostes serà el proper 30 de setembre però potser podeu aprofitar l'agost per anar pensant-hi i esbossant-los. Si no us hi voleu presentar però teniu idees que algú altre pot desenvolupar les podeu escriure i participar a l'IdeaLab. I si voleu participar en el la selecció de propostes també pot formar part del IEG Committee.

Podeu veure per què estan servint les IEGrants en el darrer post del blog de Wikimedia. Aquesta és una via complementària als ajuts que es canalitzen a través dels capítols locals i organitzacions temàtiques. Permet a una persona o petit equip de dedicar un temps (mig any) a un projecte i així fer-lo avançar, en benefici del coneixement lliure.

Vinga, ¿us hi animeu? --Dvdgmz (discusión) 01:47 8 ago 2013 (UTC)[responder]

HTTPS for users with an account[modificar o codigo]

Greetings. Starting on August 21 (tomorrow), all users with an account will be using HTTPS to access Wikimedia sites. HTTPS brings better security and improves your privacy. More information is available at m:HTTPS.

If HTTPS causes problems for you, tell us on bugzilla, on IRC (in the #wikimedia-operations channel) or on meta. If you can't use the other methods, you can also send an e-mail to https@wikimedia.org.

Greg Grossmeier (via the Global message delivery system). 18:41 20 ago 2013 (UTC) (wrong page? You can fix it.)[responder]