Lista de comunas de l'Alta Garona

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista d'as 586 comunas de l'Alta Garona.

(CAM) Mancomunidat d'o Muretenc, creyata en 2004.
(CAS) Mancomunidat Sicoval, creyata en 2001.
(CAT) Mancomunidat d'a Gran Tolosa, creyata en 2001.

Codigo INSEE Codigo Postal Comuna
31001 31230 Agaçac
31240 31450 Aissús (CAS)
31005 31420 Alan
31006 31460 Albiac
31007 31230 Ambacs
31008 31230 Anan
31002 31550 Anhas
31009 31510 Antishan de Frontinha
31010 31110 Antinhac
31011 31160 Arbast
31012 31160 Arbon
31013 31210 Ardièja
31014 31160 Arguenòs
31015 31440 Argut
31017 31440 Arlòs
31018 31360 Arnaud Guilhèm
31019 31110 Artiga
31461 31160 Arrueda
31020 31160 Aspèth
31021 31800 Aspret e eth Sarrat
31022 31140 Aucamvila (CAT)
31402 31450 Audars (CAS)
31023 31420 Aulon
31024 31190 Auranha
31025 31320 Aurevila (CAS)
31026 31460 Auriac de Vendinèla
31027 31190 Aurivalh
31028 31420 Aurinhac
31029 31570 Aurinh
31030 31260 Aussen
31031 31210 Ausson
31032 31840 Aussòna (CAT)
31033 31190 Autariba
31034 31360 Ausàs
31035 31320 Ausevila Tolosana (CAS)
31036 31650 Ausièla (CAS)
31037 31290 Avinhonet de Lauragués
31004 31450 Aigas Vivas (CAS)
31038 31380 Asàs
31039 31420 Baishàs
31040 31440 Baishòs
31041 31510 Bagiri
31044 31130 Balma (CAT)
31045 31510 Barbasan
31048 31450 Basièja (CAS)
31049 31380 Basús
31056 31700 Bausèla (CAT)
31054 31290 Bautevila
31055 31460 Bauvila
31567 31570 Bèlasvilas
31057 31450 Bèlberaud (CAS)
31043 31580 Belestar
31060 31540 Belestar de Lauragués
31053 31850 Bèlpuèg
31058 31450 Bèlvéser de Lauragués (CAS)
31061 31530 Bèragarda e Senta Maria
31062 31480 Bèra-sèrra
31059 31260 Bèthvéder de Comenge
31051 31370 Bèuhòrt
31052 31870 Bèumont de Lesa
31063 31420 Benca
31572 31810 Benèrca
31064 31110 Benque
31065 31370 Bérat
31066 31660 Becièras
31067 31440 Bedins e Garraus
31590 31440 Binòs
31069 31700 Blanhac (CAT)
31070 31350 Blajan
31083 31420 Boçan
31086 31420 Bodin
31078 31580 Bodrac
31072 31230 Boisheda
31073 31340 Bondigós
31074 31590 Bonrepaus Riquet
31075 31470 Bonrepaus d'Aussonèra
31079 31620 Bonlòc
31080 31350 Bolonha de Gessa
31081 31110 Borg de Guelh
31082 31570 Borg de Sant Bernat
31071 31390 Bòsc de la Pèira
31084 31360 Bossens
31085 31440 Bots
31087 31470 Bragairac
31088 31490 Bracs (CAT)
31089 31530 Bretz
31090 31480 Brinhemont
31091 31150 Bruguièras
31092 31440 Burgalais
31094 31660 Buset de Tarn
31095 31160 Cabanac e Casaus
31096 31480 Cabanac e Seguenvila
31098 31480 Cadors
31099 31560 Canhac
31100 31560 Calmont
31101 31470 Campbernat
31102 31460 Cambiac
31103 31310 Canens
31104 31410 Capens
31105 31460 Caragodas
31106 31460 Caramanh
31107 31390 Carbona
31108 31350 Cardelhac
31109 31420 Cassinhabèra e Tornàs
31110 31260 Cassanha
31111 31310 Castanhac
31112 31260 Castanheda
31113 31320 Castanet Tolosan (CAS)
31114 31160 Castèthviague
31115 31230 Castèthgalhard
31116 31780 Castèlginèst (CAT)
31117 31180 Castèlmauron
31118 31620 Castèlnau d'Estretasfonts
31119 31430 Castèthnau Picampau
31121 31350 Casterar e Vinhòlas
31122 31430 Castia de la Branda
31123 31110 Castilhon de Larbost
31124 31360 Castilhon de Sent Martòri
31125 31110 Catervièla
31126 31480 Caubiac
31127 31110 Caubós
31128 31190 Caujac
31593 31230 Casac
31129 31110 Cadelh e las Penas
31130 31580 Casarilh e Tamborés
31131 31160 Casaunaus
31132 31440 Casau de Lairiça
31133 31110 Casaus de Larbost
31134 31420 Casanava de Montaut
31135 31220 Casèras
31136 31620 Cepet
31137 31290 Cessalas
31138 31350 Charlàs
31142 31110 Cièr de Luishon
31143 31510 Cièr d'Arribèra
31144 31440 Cièrp e Gaud
31146 31110 Cirés
31147 31210 Clarac
31148 31810 Clarmont (CAS)
31003 31280 Crefuèlha
31149 31770 Colomèrs (CAT)
31150 31700 Còrnabarriu (CAT)
31151 31450 Corronsac (CAS)
31152 31230 Coèlhas
31153 31220 Coladèra
31155 31160 Corèth
31156 31480 Còths
31157 31270 Cunhaus (CAT)
31158 31210 Cuguron
31160 31700 Daus
31161 31450 Dèime (CAS)
31162 31450 Dònevila (CAS)
31163 31280 Dremil e La Faja
31164 31480 Drudàs
31165 31600 Èunas (CAM)
31166 31470 Empèuts
31167 31160 Encausse
31270 31800 Era Andòrta
31276 31580 Era Arròca
31246 31800 Era Barta d'Inard
31247 31800 Era Barta d'Arribèra
31255 31510 Era Broquèra
31295 31350 Era Espuga
31296 31360 Era Estela de Sent Martòri
31260 31360 Era Hita Topièra
31278 31800 Era Toa
31076 31210 Eras Bòrdas d'Arribèra
31556 31210 Eras Torrelhas
31169 31750 Escalquens (CAS)
31170 31350 Escanacraba
31591 31260 Escolís
31171 31450 Espanés (CAS)
31172 31420 Esparron
31173 31190 Espèrça
31174 31160 Estadens
31175 31800 Estanhcarbon
31176 31440 Estenòs
31159 31210 Eth Cunh
31294 31160 Eth Espitau
31198 31360 Eth Herishet
31537 31800 Eth Savartés
31177 31440 Eup
31168 31420 Èus
31182 31150 Fenolhet (CAT)
31184 31130 Florenç
31185 31290 Fòlcarda
31186 31140 Fontbausard (CAT)
31187 31470 Fontsòrbas
31188 31470 Fontanilhas
31192 31450 Forcasvals (CAS)
31194 31460 Francarvila
31196 31420 Francon
31197 31210 Francavièla
31199 31440 Fronsac
31200 31510 Frontinhan de Comenge
31201 31230 Frontinhan de Savés
31202 31620 Frontonh
31203 31270 Frosins
31205 31150 Ganhac de Garona (CAT)
31206 31550 Galhac Tolzan
31207 31510 Galièr
31208 31160 Gantias
31209 31480 Garac
31210 31290 Gardog
31211 31620 Gargàs
31212 31380 Garidèit
31213 31110 Garin
31215 31590 Gaure
31216 31380 Gemilh
31217 31510 Genòs
31218 31350 Gençac de Bolonha
31219 31310 Gençac de Garona
31220 31560 Gibèl
31221 31110 Guaus de Larbost
31222 31110 Guaus de Luishon
31223 31230 Godets
31224 31210 Gordan e Polinhan
31225 31310 Gotavernissa
31226 31310 Gosens
31227 31120 Goirans (CAS)
31228 31380 Granhaga
31229 31430 Gratens
31230 31150 Gratentorn
31231 31190 Grasac
31232 31330 Granada
31233 31190 Grepiac
31235 31440 Guran
31178 31230 Havars
31236 31160 Herran
31183 31260 Higaròu
31237 31260 Hins
31189 31370 Hòrgas
31190 31440 Hòs
31191 31160 Hogaron
31195 31260 Hranccasau
31204 31430 Hustinhac
31241 31160 Isaut
31242 31110 Jurvièla
31243 31540 Jusas
31244 31110 Judèth de Luishon
31245 31160 Jusèth d'Aisaut
31248 31860 La Barta de Lesat (CAM)
31249 31450 La Bastida (CAS)
31250 31370 La Bastida de Clarmont
31251 31230 La Bastida de Paumèrs
31252 31620 La Bastida de Sant Sarnin
31253 31600 La Bastideta (CAM)
31254 31670 Labeja (CAS)
31256 31190 La Bruguièra Dorçan
31258 31390 La Caunha
31259 31120 La Crotz e Falgarda (CAS)
31261 31390 La Hita Bigordana
31262 31290 La Garda de Lauragués
31263 31870 La Gardèla de Lesa
31264 31190 La Gràcia de Dieu
31265 31480 L'Agraulet Sent Nicolau
31266 31370 La Haja
31267 31310 La Hitèra
31268 31800 Laloret e era Fitau
31311 31340 La Magdalena de Tarn
31269 31600 La Masquèra
31271 31570 Lantar
31272 31310 La Peirèra
31273 31180 La Peirosa e Le Fossat
31274 31800 Larcan
31275 31480 La Reula (Alta Garona)
31592 31330 Larran
31527 31460 La Salvetat de Lauragués
31526 31880 La Sauvetat de Sent Gili
31277 31530 La Sèrra e Pradèra
31568 31450 Las Varenas (CAS)
31279 31310 La Tor
31280 31310 La Trapa
31281 31330 Launac
31282 31140 Launaguet (CAT)
31283 31370 Lautinhac
31284 31650 Lauservila (CAS)
31285 31590 La Valeta
31286 31220 L'Avereit de Comenge
31287 31410 La Vernosa e la Caça (CAM)
31288 31340 Lairac de Tarn
31570 31540 Le Bauç
31093 31330 Le Burgau
31097 31460 Le Cabanial
31120 31530 Le Casterar
31289 31580 Lecuçan
31234 31480 Le Gres
31179 31460 Le Faget
31180 31540 Le Falgar
31181 31410 Le Haugar
31193 31430 Le Hosseret
31290 31440 Leja
31291 31490 Legavin
31418 31130 Le Pin de Balmar (CAT)
31419 31370 Le Pin de Murelet
31425 31220 Le Plan
31292 31220 Les Cunhs
31293 31150 L'Espinassa
31297 31530 Levinhac
31299 31600 L'Èrm
31301 31230 Lilhac
31239 31230 L'Isla de Haut
31302 31800 Lòdas
31303 31410 Longatges
31304 31460 Lobens de Lauragués
31077 31340 Lo Bòrn
31305 31580 Lodet
31306 31510 Lorda
31308 31510 Luscan
31309 31430 Luçan e Adelhac
31310 31290 Lutz
31312 31310 Malholàs
31313 31510 Malavedia
31314 31360 Mancius
31315 31260 Mana
31316 31440 Marinhac
31317 31430 Marilhac e las Claras
31318 31220 Marinhac e eras Pèiras
31319 31550 Marlhac
31320 31390 Marcahava
31321 31260 Marsolàs
31322 31230 Martissèrra
31323 31210 Martras de Ribèra
31324 31220 Martras Tolosana
31325 31460 Mascarvila
31326 31310 Massabrac
31327 31220 Mauran
31328 31290 Mauremont
31329 31540 Maurens
31330 31190 Moreçac
31331 31460 Maurevila
31332 31190 Malvesin
31333 31230 Mauvesin
31334 31410 Mausac
31335 31110 Mairenha
31336 31260 Maseras de Salat
31337 31440 Mèles
31338 31530 Menvila
31339 31530 Merenvièla
31340 31320 Mervilar (CAS)
31341 31330 Mervila
31342 31160 Milhars
31343 31230 Mirambèu
31344 31800 Miramont de Comenge
31345 31190 Miramont
31346 31340 Mirapeis de Tarn
31347 31230 Molans
31348 31160 Montcauv
31349 31220 Montdavesan
31350 31350 Mondilhan
31351 31700 Mondonvila (CAT)
31352 31850 Montdosilh
31353 31370 Monés
31354 31560 Monestròl
31355 31280 Monts
31356 31530 Montagut de Sava
31357 31160 Montastruc de Salias
31358 31380 Montastruc e la Conselhièra
31359 31370 Montastruc de Savés
31360 31110 Montauban de Luishon
31361 31410 Montaut
31362 31220 Montberaud
31363 31230 Montbernard
31364 31140 Montberon
31365 31310 Montbrun del Boscatge
31366 31450 Montbrun de Lauragués (CAS)
31367 31220 Montclar de Comenge
31368 31290 Montclar de Lauragués
31369 31510 Mont de Galièr
31370 31430 Montagut de Borjac
31371 31540 Montagut de Lauragués
31372 31260 Montespan
31373 31230 Montesquiu de Guitaud
31374 31450 Montesquiu de Lauragués
31375 31310 Montesquiu de Volvèstre
31376 31260 Montgalhard de Saliás
31377 31290 Montgalhard de Lauragués
31378 31350 Montgalhard de Sava
31379 31410 Montgasin
31380 31560 Montjard
31381 31450 Montgiscard (CAS)
31382 31370 Montgràs
31383 31380 Montjòire
31384 31450 Montlaur (CAS)
31385 31350 Montmaurin
31386 31420 Montoliu de Sent Bernat
31387 31430 Montossin
31388 31380 Montpitòl
31389 31850 Monrabe
31390 31210 Montrejau
31391 31260 Montsaunèrs
31392 31460 Morvilas Bassas
31393 31540 Morvilas Nautas
31394 31110 Mostajon
31395 31600 Muriel (CAM)
31396 31560 Nalhós
31397 31350 Nenigan
31398 31350 Nisan de Gessa
31399 31410 Noèr
31400 31540 Nogaret
31401 31450 Navelhas (CAS)
31403 31330 Ondas
31404 31110 Òu
31405 31510 Òra
31406 31220 Palamenic
31407 31380 Paulhac
31408 31510 Paishons
31409 31320 Pujabon (CAS)
31410 31140 Puègbonieu
31411 31320 Puègbusca (CAS)
31412 31350 Pegulhan
31413 31480 Pelapòrc
31414 31420 Peiriçans
31415 31420 Peirosèt
31416 31390 Peishias
31417 31820 Pibrac (CAT)
31420 31120 Pinsaguèl (CAM)
31421 31860 Pins e Justaret (CAM)
31422 31220 Planha
31423 31370 Planhòla
31424 31830 Plasença deu Toish
31426 31210 Poentís de Ribèra
31427 31800 Puntís d'Inard
31428 31430 Polastron
31429 31450 Pontpertusat (CAS)
31430 31210 Pontlat e Talhaborg
31431 31160 Portèth d'Aspèth
31432 31110 Portèth de Luishon
31433 31120 Portèth de Garona (CAM)
31434 31110 Pobòu
31435 31370 Pojarramet
31436 31430 Poi de Tojas
31437 31450 Posa (CAS)
31439 31570 Preservila
31440 31360 Propiari
31441 31460 Prunet
31442 31190 Puègdanièl
31443 31230 Poimaurin
31444 31480 Poisigur
31445 31130 Quint e Fontsagrivas‎ (CAT)
31446 31520 Ramonvila e Sent Anha (CAS)
31448 31320 Rebiga (CAS)
31447 31160 Reculhèr
31449 31800 Regadas
31450 31290 Renevila
31451 31250 Revèl
31452 31800 Riucasèr
31453 31290 Riumajor
31454 31370 Riumas
31455 31310 Rius
31456 31230 Riulàs
31457 31360 Ròcahòrt de Garona
31458 31120 Ròcas de Garona
31459 31380 Ròcacerièra
31460 31120 Roquetas (CAM)
31462 31180 Rofiac Tolosan
31463 31540 Romens
31464 31370 Sabonèras
31465 31110 Sacorvièla
31520 31370 Sajàs
31521 31260 Saleish
31480 31570 Santa Fe de Grefuèlha
31478 31540 Sant Felitz de Lauragués
31484 31180 Sant Ginèst
31485 31290 Sant Germièr
31512 31570 Sant Pèire de Latge
31523 31260 Salias de Salat
31524 31110 Sales e Pratvièlh
31525 31390 Salas de Garona
31528 31350 Saman
31529 31420 Samolhan
31530 31220 Sanà
31531 31350 Sarracauva
31532 31350 Sarramesan
31533 31600 Saubens (CAM)
31534 31460 Saussens
31535 31510 Sauvatèrra de Comenge
31536 31800 Sauç e Pomareda
31538 31370 Savèra
31539 31580 Sedelhac
31540 31460 Segrevila
31466 31470 Següeda
31546 31560 Sèira
31547 31600 Sèishes
31522 31230 Selèrm
31541 31840 Selh (CAT)
31542 31510 Selhan
31543 31430 Senarens
31544 31160 Senguanhet
31467 31140 Sent Alban (CAT)
31468 31420 Sent Andrèu
31469 31430 Senta Aralha
31145 31550 Senta Gabèla
31481 31470 Senta Fe de Peirolièras
31496 31530 Senta Liurada
31470 31110 Sent Avantin
31471 31440 Sent Biat e Les
31472 31510 Sent Bertran de Comenge
31473 31330 Sent Cesèrt
31474 31310 Sent Cristau
31475 31600 Sent Clar de Ribèra (CAM)
31476 31430 Sent Helitz deu Castèth
31477 31420 Sent Helitz e Saglan
31479 31350 Sent Harriòu
31482 31230 Sent Frajó
31483 31800 Sent Gaudenç
31486 31410 Sent Alari (CAM)
31487 31800 Sent Inhan
31561 31240 Sent Joan le Nòu (CAT)
31488 31240 Sent Joan le Vièlh
31489 31380 Sent Joan de L'Èrm
31490 31790 Sent Jòri
31491 31540 Sent Julian
31492 31220 Sent Julian
31493 31350 Sent Lari e Bojan
31494 31230 Sent Laurenç
31495 31560 Sent Lon
31497 31140 Sent Lop e Capmàs
31498 31350 Sent Lop de Comenge
31499 31470 Sent Lis (CAM)
31500 31110 Sent Mamet
31501 31590 Sent Marcèl e Paulèl
31502 31800 Sent Marcèth
31503 31360 Sent Martòri
31504 31360 Sent Mesard
31505 31220 Sent Miquèu
31506 31650 Sent Orenç (CAT)
31508 31110 Sent Pau d'Oelh
31507 31530 Sent Pau de Sava
31509 31510 Sent Pèr d'Ardet
31510 31350 Sent Pèr deth Bòsc
31511 31590 Sent Pèire
31513 31580 Sent Blancat
31514 31290 Sent Roma
31515 31620 Sent Rostesi
31516 31790 Sent Salvador
31517 31410 Sent Somplesi
31518 31470 Sent Tomàs
31519 31290 Sent Vincenç
31545 31360 Seps
31139 31440 Shaum
31140 31160 Shenh Dessús
31141 31350 Siadors
31548 31440 Sinhac
31549 31110 Sòda
31550 31160 Soeish
31551 31570 Tarabèl
31552 31420 Tèrrabaisha
31553 31530 Tilh
31554 31260 Tolha
31555 31000 Tolosa (CAT)
31557 31170 Tornafuèlha (CAT)
31558 31460 Totens
31559 31110 Trebòns de Luishon
31560 31290 Trebons de la Grassa
31238 31210 Uòs
31562 31260 Urau
31565 31800 Valentina
31566 31290 Valèga
31563 31340 Vaquièrs
31046 31440 Varenh
31564 31510 Vathcrabèra
31047 31310 Vaths
31050 31360 Vauchalòt
31569 31250 Vaudrulha
31571 31460 Vendina
31574 31810 Vernet
31575 31320 Vièlha Tolosa (CAS)
31576 31290 Vièlhavinha
31577 31480 Vinhaus
31578 31320 Vigolen e Ausil (CAS)
31579 31380 Vilariès
31580 31860 Vilata (CAM)
31581 31620 Vilaudric
31582 31290 Vilafranca de Lauragués
31583 31340 Vilamatièr
31584 31340 Vilamur de Tarn
31585 31800 Vilanava d'Arribèra
31586 31580 Vièlanava de Lecuçan
31587 31620 Vilanava de Bonlòc
31588 31270 Vilanava Tolosana (CAT)
31589 31290 Vilanovèla
31068 31110 Vilhèra
31573 31590 Vrudfuèlh