Lista de comunas de l'Alta Corcega

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista d'as 236 comunas d'o departamento francés de l'Alta Corcega.

Alta Corcega en Francia.
Codigo INSEE Codigo postal Comuna
2B072 20215 A Casalta
2B097 20226 A Costa
2B101 20237 A Croce
2B102 20290 A Crucichja
2B002 20270 Aghjone
2B003 20244 Aiti
2B005 20212 Alandu
2B007 20224 Albertacce
2B009 20270 Aleria
2B010 20220 Algaghjola
2B012 20251 Altiani
2B013 20212 Alzi
2B015 20272 Ampriani
2B164 20229 A Munacia
2B016 20270 Antisanti
2B179 20234 A Nuvale
2B020 20220 Aregnu
2B023 20276 Ascu
2B291 20229 A Stazzona
2B206 20290 A Penta è Acquatella
2B207 20213 A Penta di Casinca
2B226 20251 A Petra Serena
2B230 20246 A Pieve
2B246 20237 A Porta
2B339 20259 A Vallica
2B025 20225 Avapessa
2B343 20215 A Venzulà
2B355 20290 A Vulpaiola
2B029 20253 Barbaghju
2B030 20228 Barrettali
2B033 20200 Bastia
2B034 20226 Belgudè
2B036 20252 Bigornu
2B037 20620 Biguglia
2B039 20235 Bisinchi
2B043 20222 Brandu
2B045 20212 Bustanicu
2B046 20228 Cagnanu
2B047 20224 Calacuccia
2B049 20214 Calenzana
2B050 20260 Calvi
2B051 20244 Cambia
2B052 20229 Campana
2B053 20270 Campi
2B054 20290 Campile
2B055 20252 Campitellu
2B057 20230 Canale di Verde
2B058 20217 Canari
2B059 20235 Canavaghja
2B063 20229 Carchetu è Brusticu
2B067 20229 Carpinetu
2B068 20244 Carticasi
2B069 20237 Casabianca
2B073 20224 Casamacciuli
2B074 20250 Casanova
2B075 20270 Casevechje
2B079 20235 Castellu di Rustinu
2B080 20218 Castifau
2B081 20218 Castiglione
2B082 20218 Castineta
2B083 20236 Castirla
2B086 20238 Centuri
2B087 20221 Cervione
2B366 20240 Chisà
2B088 20230 Chjatra
2B093 20256 Corbara
2B095 20224 Corscia
2B096 20250 Corti
2B105 20212 Erbaghjolu
2B106 20244 Erone
2B107 20275 Ersa
2B334 20234 E Valle d'Alisgiani
2B335 20221 E Valle di Campoloru
2B337 20235 E Valle di Rustinu
2B338 20229 E Valle d'Orezza
2B352 20279 E Ville di Parasu
2B353 20200 E Ville di Petrabugnu
2B111 20234 Felce
2B109 20253 Ferringule
2B113 20237 Ficaghja
2B116 20212 Fughjuchja
2B120 20600 Furiani
2B121 20245 Galeria
2B122 20218 Gavignanu
2B124 20227 Ghisoni
2B123 20240 Ghisunaccia
2B125 20237 Ghjucatoghju
2B126 20251 Ghjuncaghju
2B134 20220 Isula Rossa
2B084 20225 I Cateri
2B208 20234 I Perelli
2B250 20290 I Prunelli di Casacconi
2B251 20243 I Prunelli di Fiumorbu
2B135 20243 L'Isulacciu di Fiumorbu
2B136 20218 Lama
2B137 20244 Lanu
2B138 20225 Lavatoghju
2B140 20252 Lentu
2B143 20230 Linguizzetta
2B192 20290 L'Olmu
2B145 20215 Loretu di Casinca
2B194 20234 L'Ortale
2B147 20224 Lozzi
2B148 20290 Lucciana
2B150 20260 Lumiu
2B152 20228 Luri
2B153 20245 Mansu
2B155 20270 Matra
2B157 20212 A Mazzola
2B159 20287 Meria
2B169 20218 Merusaglia
2B161 20270 Moita
2B162 20218 Moltifau
2B167 20214 Montegrossu
2B172 20239 Muratu
2B170 20238 Mursiglia
2B173 20225 Muru
2B175 20225 Nessa
2B178 20217 Nonza
2B176 20229 Nucariu
2B177 20219 Nuceta
2B180 20226 Nuvella
2B182 20226 Ochjatana
2B183 20217 Ogliastru
2B184 20217 Olcani
2B185 20232 Oletta
2B187 20217 Olmeta di Capicorsu
2B188 20232 Olmeta di Tuda
2B190 20259 Olmi è Cappella
2B193 20236 Omessa
2B195 20290 Ortiporiu
2B199 20226 Palasca
2B201 20251 Pancheraccia
2B202 20229 Parata
2B205 20253 Patrimoniu
2B218 20251 Pedicorti di Gaghju
2B219 20229 Pedicroce
2B220 20218 Pedigrisgiu
2B221 20229 Pedipartinu
2B210 20230 Peru è Casevechje
2B223 20218 Petralba
2B214 20215 Pianu
2B216 20234 Piazzali
2B217 20229 Piazzole
2B231 20220 Pigna
2B233 20228 Pinu
2B224 20233 Pietracorbara
2B225 20230 Pietra-di-Verde
2B235 20259 Pioghjola
2B234 20234 Piupetta
2B245 20215 Porri
2B256 20229 Rapaghju
2B257 20246 Rapale
2B260 20250 Riventosa
2B261 20247 Ruglianu
2B264 20244 Rusiu
2B263 20219 Ruspigliani
2B265 20239 Rutali
2B297 20213 San Damianu
2B298 20217 San Fiurenzu
2B299 20213 San Gavinu d'Ampugnani
2B365 20243 San Gavinu di Fiumorbu
2B301 20246 San Gavinu di Tenda
2B303 20230 San Ghjulianu
2B302 20230 San Ghjuvanni di Moriani
2B304 20244 San Lurenzu
2B305 20200 San Martinu di Lota
2B313 20230 San Niculaiu
2B292 20212 Sant' Andria di Boziu
2B293 20221 Sant' Andria di u Cutone
2B296 20220 Sant' Antoninu
2B306 20250 Santa Lucia di Mercuriu
2B307 20230 Santa Lucia di Moriani
2B309 20200 Santa Maria di Lota
2B311 20221 Santa Maria di u Poghju
2B316 20220 Santa Riparata di Balagna
2B317 20230 Santa Riparata di Moriani
2B314 20246 Santu Petru di Tenda
2B315 20250 Santu Petru di Venacu
2B277 20243 Sarra di Fiumorbu
2B273 20213 Scata
2B274 20290 Scolca
2B275 20212 Sermanu
2B281 20233 Siscu
2B286 20213 Sorbu è Occagnanu
2B287 20246 Soriu
2B289 20250 Soveria
2B290 20226 Speloncatu
2B318 20230 Tagliu è Isolacciu
2B319 20230 Talasani
2B320 20270 Tallonu
2B321 20234 Tarrano
2B328 20270 Tocchisi
2B327 20248 Tominu
2B329 20250 Tralonca
2B042 20290 U Borgu
2B078 20212 U Castellà
2B077 20213 U Castellà di Casinca
2B110 20212 U Favalellu
2B112 20225 U Felicetu
2B149 20240 U Lugu di Nazza
2B166 20290 U Monte
2B165 20214 U Mucale
2B168 20220 U Munticellu
2B171 20219 U Muracciole
2B156 20259 U Musuleu
2B222 20229 U Ped' Orezza
2B227 20234 U Petricaghju
2B229 20242 U Petrosu
2B213 20272 U Pianellu
2B236 20240 U Poghju di Nazza
2B238 20250 U Poghju di Venacu
2B239 20232 U Poghju d'Oletta
2B241 20237 U Poghju è Marinacciu
2B242 20230 U Poghju è Mezzana
2B243 20229 U Pulverosu
2B244 20218 Upulasca
2B248 20218 U Pratu di Ghjuvellina
2B252 20213 U Prunu
2B255 20237 U Quercitellu
2B332 20218 Urtaca
2B267 20218 U Salicetu
2B280 20215 U Silvarecciu
2B283 20240 U Sulaghju
2B346 20215 U Vescuvatu
2B333 20232 Vallecalle
2B340 20230 Velone è Ornetu
2B341 20231 Venacu
2B342 20240 Ventisari
2B344 20229 Verdese
2B347 20242 Vezzani
2B350 20290 Vignale
2B354 20219 Vivariu
2B356 20272 Zalana
2B361 20214 Ziglia
2B364 20272 Zuani