Lista de comunas d'os Pireneus Orientals

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista d'as 226 comunas d'os Pireneus Orientals por orden alfabetico.

(CAP) Mancomunidat Perpinyán Mediterrania, creyata en 2001.

Code INSEE Code Postal Comuna
66001 66480 L'Albera
66002 66200 Alenyà
66004 66210 Els Angles
66005 66760 Angostrina i Vilanova de les Escaldes
66006 66220 Ansinhan
66007 66320 Arbossòls
66008 66700 Argelers
66009 66150 Arles
66010 66360 Aiguatèbia i Talau
66011 66670 Bages de Rosselló
66012 66540 Bao (CAP)
66014 66390 Baixàs
66015 66300 Banyuls dels Aspres
66016 66650 Banyuls de la Marenda
66003 66110 Els Banys i Palaldà
66017 66420 El Barcarès
66018 66110 La Bastida
66019 66720 Bellestar
66020 66210 Bolquera
66021 66430 Bompàs (CAP)
66022 66130 Bula d'Amunt
66023 66130 Bulaternera
66026 66620 Brullà
66027 66210 La Cabanassa
66028 66330 Cabestany
66030 66600 Calce
66032 66400 Calmella
66033 66300 Cameles
66034 66500 Campome
66035 66730 Camporsin
66036 66360 Canavelles
66037 66140 Canet de Rosselló (CAP)
66038 66680 Cànoes (CAP)
66039 66720 Caramanh
66040 66130 Casafabre
66041 66600 Les Cases de Pena
66042 66720 Cassanyes
66043 66820 Castell de Vernet
66044 66300 Castellnou dels Aspres
66045 66500 Catllà
66047 66360 Caudiers de Conflent
66046 66220 Caudièrs de Fenolhet
66191 66360 Censà
66169 66220 Centernac
66048 66290 Cervera de la Marenda
66049 66400 Ceret
66050 66530 Clairà
66051 66500 Clarà i Villerac
66063 66480 Les Cluses
66052 66500 Codalet
66053 66190 Cotlliure
66054 66500 Conat
66055 66130 Corbera del Castell
66056 66130 Corbera de les Cabanes
66057 66820 Cornellà de Conflent
66058 66550 Cornellà de la Ribera
66059 66200 Cornellà del Bercol
66060 66150 Cortsaví
66061 66260 Costoja
66062 66760 Dorres
66064 66120 Èguet
66065 66200 Euna
66066 66760 Enveig
66067 66800 Er
66068 66360 Escaró
66070 66320 Espirà de Conflent
66069 66600 Espirà de l'Aglí
66071 66310 Estagell
66072 66800 Estavar
66073 66320 Estoer
66074 66500 Eus
66075 66800 Eina
66076 66730 Felhunhs
66077 66220 Fenolhet
66078 66820 Fillols
66079 66320 Finestret
66080 66360 Fontpedrosa
66081 66210 Font-rabiosa
66124 66120 Font-romeu, Odelló i Vià
66082 66210 Formiguera
66083 66220 Fòssa
66084 66300 Forques
66085 66820 Fullà
66025 66760 La Guingueta d'Ix
66086 66320 Glorianes
66088 66130 Illa
66089 66320 Jóc
66090 66360 Jújols
66091 66230 La Menera
66092 66720 Lançac
66097 66220 L'Esquérda
66098 66210 La Llaguna
66099 66300 Llauró
66100 66800 Llo
66101 66300 Llupià
66102 66360 Mentet
66103 66320 Marqueixanes
66104 66500 Els Masos
66105 66210 Matamala
66107 66460 Maurin
66108 66170 Millars
66109 66500 Molig
66111 66130 Montalbà del Castell
66112 66300 Montoriol
66113 66110 Montboló
66114 66200 Montescot
66115 66740 Montesquiu d'Albera
66116 66150 Montferrer
66117 66210 Montlluís
66118 66720 Montner
66106 66480 Morellàs i les Illes
66119 66500 Mosset
66120 66340 Naüja
66121 66170 Nefiac
66122 66500 Noedes
66123 66360 Nyer
66125 66360 Oleta i Èvol
66126 66400 Oms
66127 66600 Òpol i Perellós
66219 66500 Orbanyà
66128 66360 Orellà
66129 66560 Ortafà
66130 66340 Oceja
66132 66340 Palau de Cerdanya
66133 66690 Palau del Vidre
66134 66300 Paçà
66138 66600 Paretstortes (CAP)
66136 66000 Perpinyán (CAP)
66137 66480 El Pertús
66139 66730 Pesilhan de Conflent
66140 66370 Pesillà de la Ribera (CAP)
66141 66380 Pià
66142 66210 Planès
66143 66720 Planesas
66144 66450 Pollestres (CAP)
66145 66300 Pontellà
66146 66760 Porta
66147 66760 Portè
66148 66660 Portvendres
66149 66500 Prada
66150 66230 Prats de Molló i la Presta
66151 66730 Prats de Sornhan
66152 66220 Prunhanas
66153 66130 Prunet i Bellpuig
66154 66210 Puigbalador
66155 66360 Pi de Conflent
66029 66300 Queixàs
66157 66360 Ralleu
66158 66720 Rasiguèras
66159 66210 Real
66156 66730 Rebolhet
66160 66400 Reiners
66161 66500 Rià i Cirac
66162 66320 Rigardà
66164 66600 Ribesaltes
66165 66320 Rodès
66093 66740 La Roca d'Albera
66167 66800 Sallagosa
66168 66690 Sant Andreu de Sureda
66171 66750 Sant Cebrià de Rosselló
66170 66300 Santa Coloma de Tuïr
66181 66800 Santa Llocaia
66182 66470 Santa Maria la Mar (CAP)
66172 66240 Sant Esteve del Monestir (CAP)
66173 66170 Sant Feliu d'Amunt
66174 66170 Sant Feliu d'Avall (CAP)
66175 66740 Sant Genís de Fontanes
66176 66510 Sant Hipòlit de la Salanca
66177 66300 Sant Joan la Cella
66178 66490 Sant Joan de Pladecorts
66179 66260 Sant Llorenç de Cerdans
66180 66250 Sant Llorenç de la Salanca
66183 66110 Sant Marçal
66184 66220 Sant Martin de Fenolhet
66185 66130 Sant Miquel de Llotes
66186 66570 Sant Nazari de Rosselló (CAP)
66187 66220 Sant Pau de Fenolhet
66188 66210 Sant Pere dels Forcats
66189 66280 Salelles
66190 66600 Salses
66166 66360 Saorra
66192 66210 Sautó
66193 66360 Serdinyà
66194 66230 Serrallonga
66195 66270 El Soler (CAP)
66196 66690 Sureda
66197 66360 Soanyes
66198 66730 Sornhan
66199 66400 Tellet
66201 66320 Tarerac
66202 66120 Targasona
66204 66500 Taurinyà
66205 66720 Talteüll
66206 66230 El Tec
66207 66300 Terrats
66208 66200 Tesà
66203 66110 Teulís
66209 66360 Toès i Entrevalls
66210 66300 Tuïr
66211 66300 Torderes
66096 66720 La Tor de França
66095 66760 La Tor de Querol
66094 66200 La Torre d'Elna
66212 66440 Torrelles de la Salanca
66213 66350 Toluges (CAP)
66214 66300 Tresserra
66215 66130 Trevilhac
66216 66220 Trilhan
66217 66300 Trullars
66218 66760 Ur
66220 66340 Vallcebollera
66013 66320 Vallestàvia
66221 66320 Vallmanya
66222 66820 Vernet
66223 66500 Vilafranca de Conflent
66224 66410 Vilallonga de la Salanca (CAP)
66225 66740 Vilallonga dels Monts
66226 66300 Vilamulaca
66227 66180 Vilanova de Raò (CAP)
66228 66610 Vilanova de la Ribera (CAP)
66230 66320 Vinçà
66231 66600 Vingrau
66232 66220 Viran
66233 66490 Vivers
66234 66730 Lo Vivièr
66024 66160 El Voló