Lista de comunas d'os Altos Pireneus

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista d'as 474 comunas d'os Altos Pireneus por orden alfabetico.

(CAT) Mancomunidat de Gran Tarba, creyata en 2000.

Codigo INSEE Codigo Postal Comuna
65001 65260 Adast
65002 65100 Adèr
65003 65240 Adervièla e Pocieures
65058 65170 Àdet
65004 65400 Agòs e Vidalòs
65055 65400 Airòs e Arboish
65056 65400 Aisac e Òst
65005 65360 Alièr
65006 65440 Ancida
65007 65390 Andrest
65009 65150 Aneras
65010 65690 Angòs
65012 65370 Anlar
65013 65140 Ansòst
65014 65370 Antishan
65015 65220 Antin
65016 65200 Antist
65017 65170 Aranyonet
65018 65560 Arbiost
65019 65360 Arcisac d'Ador
65020 65100 Arcisac eths Angles
65021 65400 Arcisans Avant
65022 65400 Arcisans Dessús
65023 65240 Ardengòst
65024 65200 Argelèrs de Banhèras
65025 65400 Argelèrs de Gasòst
65026 65230 Ariés e Espenan
65027 65240 Armentèula
65028 65670 Arnèr
65029 65400 Arràs
65247 65100 Arrajon era Hita
65376 65330 Arrecurt
65031 65240 Àrreu
65032 65400 Arrens e Marçós
65379 65590 Arris
65033 65100 Arrodèth
65035 65500 Artanhan
65036 65400 Artalens e Soïn
65037 65130 Artigamin
65038 65100 Artigas
65041 65130 Asca
65057 65380 Asereish
65039 65240 Aspin
65040 65100 Aspin (Lavedan)
65042 65200 Astèr
65043 65200 Astuga
65045 65400 Aucun
65353 65190 Audon
65331 65310 Audòs (CAT)
65333 65190 Auliac Dessús
65332 65350 Auliac Devath
65046 65240 Aulon
65334 65100 Aumets
65047 65800 Aurelhan (CAT)
65048 65390 Aurensan
65049 65700 Auriavath
65337 65190 Aurius
65338 65200 Aurinhac
65339 65380 Aurinclas
65341 65320 Auroish
65352 65400 Ausons
65343 65100 Aussen
65344 65380 Aussun
65345 65100 Aussun eths Angles
65050 65240 Avanha
65051 65660 Aventinhan
65052 65380 Averan
65044 65350 Avereda
65053 65370 Avèus
65054 65130 Avesac, Prat e era Hita
65060 65200 Baniòs
65059 65200 Banyeras de Bigorra
65061 65140 Barbashen
65063 65360 Barbadan Dessús
65062 65690 Barbadan Devath
65065 65100 Barlest
65066 65240 Barrancoèu
65067 65380 Barri
65068 65230 Barta
65070 65100 Bartrés
65072 65460 Badèth
65073 65140 Baselhac
65074 65670 Bajordan
65075 65170 Badús
65076 65250 Basús de Nestés
65077 65400 Beucens
65078 65710 Beudian
65079 65190 Begòla
65080 65380 Benac
65081 65130 Benquèr
65082 65100 Berberust e Liàs
65083 65360 Bernac Devath
65084 65360 Bernac Dessús
65087 65370 Bertren
65088 65230 Bèthvéser
65089 65120 Bèthpuei
65090 65230 Bèthpoi
65091 65130 Bètas
65471 65170 Biec
65469 65120 Biei
65467 65400 Bièr e Bòrdas
65470 65100 Biger
65478 65120 Biscòs
65479 65200 Bisquèr
65093 65150 Bisa
65094 65150 Bisós
65096 65130 Bonamason
65095 65220 Bonahont
65097 65330 Bonrepaus
65098 65400 Bòr e Silhen
65099 65590 Bordèras de Loron
65100 65320 Bordèras (CAT)
65101 65190 Bòrdas
65102 65140 Bolh Davant
65103 65350 Bolh Darrèr e Perulh
65104 65350 Bolin
65105 65130 Borg de Bigòrra
65106 65170 Borisp
65107 65100 Borriac
65108 65460 Borç (CAT)
65109 65370 Brauvaca
65110 65220 Bugar
65111 65130 Bulan
65112 65400 Bun
65113 65190 Burc
65114 65140 Buson
65115 65350 Cabanac
65116 65240 Cadiac
65117 65170 Cadelha e Trashèrra
65118 65190 Caharèth
65119 65500 Caishon
65120 65190 Calavantèr
65121 65500 Camalèrs
65122 65410 Camors
65123 65710 Campan
65124 65170 Camparan
65125 65300 Campistrons
65126 65230 Campudan
65127 65130 Capvèrn
65128 65330 Castèthbajac
65131 65350 Castèthvièlh
65132 65190 Casterar e Lanussa
65134 65230 Casterés
65129 65230 Castèthnau de Manhoac
65130 65700 Castèthnau de Ribèra Baisha
65135 65130 Castilhon
65136 65230 Cauvós
65137 65700 Cauçada
65138 65110 Cautarès
65139 65370 Casarilh
65140 65590 Cadau de Devath
65141 65240 Cadau, Eth Hereishet, Anèra e Camors
65420 65400 Cèra
65423 65220 Cèra d'Arrostanh
65421 65100 Cèra e Lançòu
65147 65200 Ciutat
65148 65230 Cidòs
65149 65190 Clarac
65150 65300 Clarenç
65151 65350 Còllongas
65153 65350 Coçan
65154 65370 Creishèths
65155 65230 Devesa
65156 65350 Dors
65157 65170 Ens
65239 65130 Era Bastida
65241 65130 Era Bòrda
65245 65300 Era Granja
65252 65380 Era Marca
65064 65240 Era Varelha
65219 65700 Èras
65266 65670 Eras Salas
65158 65370 Esbarèish
65159 65250 Escalar
65160 65500 Escaunets
65162 65130 Esconets
65163 65130 Escòts
65164 65100 Escobèrs e Potz
65165 65130 Esparròs
65166 65130 Espeisha
65167 65130 Espielh
65168 65120 Esquiesa e Cèra
65169 65400 Estanh
65170 65220 Estampuras
65171 65240 Estarvièla
65172 65170 Estença
65173 65120 Estèrra
65174 65700 Estirac
65180 65240 Eth Hreishet
65368 65230 Eth Poi
65011 65100 Eths Angles
65034 65130 Eths Arrodèths
65482 65150 Eths Cantaus
65177 65220 Fontralha
65178 65220 Freisheda
65175 65370 Harrèra
65176 65560 Herrèra
65179 65130 Hreishindèth
65188 65120 Gabarnía
65182 65400 Galhagòs
65183 65330 Galan
65184 65330 Galés
65185 65320 Gardèras
65186 65370 Gaudent
65187 65670 Gaussan
65189 65320 Gajan
65190 65250 Gasava
65191 65100 Gasòst
65234 65240 Gèdeu
65192 65120 Gèdra
65193 65370 Gembria
65194 65150 Generest
65195 65240 Genos
65196 65140 Gençac
65197 65100 Gèr
65198 65200 Gerda
65199 65240 Gèrm
65200 65200 Gèrms
65201 65100 Geu
65202 65400 Gès
65203 65100 Gès eths Angles
65204 65350 Gonés
65205 65240 Guaus
65206 65190 Godor
65207 65130 Gorga
65208 65170 Gralhen
65209 65240 Gredian
65210 65120 Grust
65211 65170 Gusha
65212 65240 Gushen
65213 65230 Guiseric
65214 65230 Haishan
65215 65700 Hagedèth
65216 65200 Hauban
65217 65150 Hauthaget
65218 65250 Hèishas
65220 65380 Hibarèta
65221 65200 Hins
65222 65190 Hita
65254 65140 Hlamiac
65223 65310 Hòrgas
65226 65420 Ibòs (CAT)
65228 65410 Ilhet
65229 65370 Ilhèu
65230 65370 Isaort
65231 65250 Isaus
65232 65350 Jaca
65475 65230 Jalamur
65233 65100 Jarret
65235 65290 Julhan
65236 65100 Julòs
65237 65100 Juncalàs
65069 65250 La Barta
65238 65200 Labassèra
65240 65700 L'Abatut
65242 65140 La Cassanha
65243 65700 La Fitòla
65244 65320 La Garda
65248 65700 La Hita Topièra
65249 65230 La Lana
65250 65220 La Lana de Tria
65251 65310 La Lobèra (CAT)
65253 65220 La Marca d'Arrostanh
65255 65240 Lançon
65257 65380 Lana
65258 65300 Lanamesán
65259 65350 Lançac
65256 65190 Lanespeda
65260 65220 La Pèira
65261 65670 Laran
65262 65700 La Reula
65263 65230 L'Arròca
65264 65700 Lascasèras
65265 65350 Lasladas
65267 65400 Laurs e Balanhans
65268 65380 Lairiça
65269 65140 Lescurri
65270 65190 Lespuei
65271 65100 Lesinhan
65272 65190 Lhes
65273 65140 Liac
65274 65330 Libaròs
65275 65200 Lias
65276 65350 Lidòs
65280 65100 Lobajac
65133 65350 Lo Casterar
65281 65200 Locrup
65282 65510 Lodenvièla
65283 65240 Lodervièla
65225 65350 Lo Horc
65181 65190 Lo Hrèisho e Lo Hreishet
65277 65150 Lombrés
65278 65130 Lomner
65279 65250 Lortèth
65161 65140 Los Condaus
65414 65140 Lo Segalàs
65342 65350 Los Mès
65285 65350 Loït
65286 65100 Lorda
65287 65370 Loras de Varossa
65288 65220 Lubret e Sent Luc
65289 65220 Lube e Bèthmont
65290 65190 Luc
65284 65290 Luei
65291 65100 Luganhan
65292 65320 Luquet
65293 65220 Lustar
65294 65300 Luctilhós
65295 65120 Lus e Sent Sauvaire
65308 65220 Maderòlas
65296 65700 Madiran
65297 65140 Mançan
65298 65350 Marqueria
65299 65500 Marçac
65300 65200 Marçans
65301 65350 Marcelhan
65303 65190 Mascarans
65304 65700 Mauborguet
65305 65370 Maulion de Varossa
65306 65130 Mauvesin
65307 65150 Maseras
65309 65250 Masoau
65310 65200 Merlhèu
65311 65140 Mingòt
65312 65130 Molèra
65313 65360 Momeras
65314 65140 Montfaucon
65315 65670 Montlion
65316 65670 Montlong
65317 65240 Mont
65318 65330 Montastruc
65319 65150 Montagut
65320 65200 Montgalhard
65321 65690 Montinhac
65322 65250 Montossèr
65323 65150 Montcirèr
65324 65190 Montledós
65325 65140 Montmolós
65326 65350 Mun
65327 65150 Nestièr
65328 65200 Nulh
65329 65150 Nistòs
65330 65500 Nolhan
65347 65370 Orda
65335 65200 Ordisan
65348 65100 Ordins e Còth d'Ossan
65349 65100 Ordon
65336 65230 Organ
65340 65800 Orleish
65350 65490 Ors Belila
65351 65100 Ostèr
65354 65240 Palhac
65355 65100 Pariac
65362 65260 Pèirahita e Nestalàs
65357 65190 Peirauba
65358 65230 Peiret
65359 65350 Peiriguèra
65360 65270 Peirosa
65361 65140 Peirun
65356 65130 Perèr
65363 65300 Pinars
65364 65320 Pintac
65366 65100 Poiharrèr
65367 65190 Pomarós
65369 65350 Pojastruc
65370 65200 Posac
65371 65400 Preishac
65372 65500 Pujòu
65373 65230 Puntós
65374 65220 Poidarrius
65375 65140 Rabastens de Bigòrra
65377 65300 Rejaumont
65378 65190 Ricau
65380 65350 Sabalos
65381 65330 Sabarròs
65382 65370 Sàcoe
65383 65220 Sadornin
65384 65170 Salhan
65399 65120 Saligòs
65400 65400 Salas
65401 65360 Salas d'Ador
65402 65370 Samuran
65403 65500 Sanós
65404 65230 Sariac
65405 65130 Sarlabons
65406 65390 Sarniguet
65407 65370 Sarp
65408 65410 Sarrancolin
65409 65140 Sarriac
65410 65600 Sarrolhas (CAT)
65411 65120 Sassís
65412 65700 Sauvatèrra
65413 65120 Sasòs
65415 65100 Segús
65416 65150 Sèish
65398 65370 Seleishan
65417 65600 Semiac (CAT)
65418 65140 Senac
65387 65700 Senlana
65391 65370 Senta Maria de Varossa
65385 65250 Sent Arroman
65386 65100 Sent Criac
65388 65170 Sant Lari
65389 65150 Sant Laurens
65390 65500 Sent Leser
65392 65360 Sent Martin
65419 65330 Sent Ors
65393 65400 Sent Pastors
65394 65150 Sent Pau de Nestés
65395 65270 Sent Pèr
65396 65400 Sent Savin
65397 65140 Sent Sever
65422 65320 Seron
65424 65120 Sers
65142 65350 Shèla Devath
65143 65130 Shèla Espon
65145 65120 Shèsa
65144 65100 Sheust
65146 65800 Shins
65428 65400 Shirèish
65425 65500 Siarroi
65426 65190 Sindòu
65427 65370 Siradan
65433 65430 Soas (CAT)
65432 65700 Soblacausa
65436 65350 Sogèus
65435 65260 Solon
65429 65700 Sombrun
65430 65350 Soriac
65431 65370 Sòst
65437 65300 Tajan
65438 65500 Talasac
65439 65320 Tarastèish
65440 65000 Tarba (CAT)
65441 65370 Teve
65442 65230 Tèrmes
65443 65350 Tuí
65444 65150 Tibiran e Jaunac
65445 65130 Telhosa
65446 65140 Tostac
65447 65190 Tornai
65448 65220 Tornós Darrèr
65449 65330 Tornós Davant
65450 65170 Tramasauguas‎
65451 65200 Trebons
65452 65220 Tria de Baïsa
65453 65370 Trobath
65454 65140 Trolei e la Barta
65455 65150 Tusaguèth
65224 65330 Ueidèth
65346 65190 Uelhons
65456 65300 Uglans
65457 65140 Unhoans
65458 65400 Us
65459 65200 Usèr
65481 65120 Varecha
65071 65130 Vathsèra
65092 65410 Veireda e Jumet
65085 65220 Vernadèth Devath
65086 65190 Vernadèth Dessús
65460 65500 Vic de Bigorra
65461 65220 Vido
65462 65700 Vidosa
65463 65120 Vielar
65464 65360 Vièla d'Ador
65465 65170 Vièla d'Aura
65466 65240 Vièla de Loron
65468 65230 Viudòs
65472 65700 Vilafranca
65473 65260 Vilalonca
65474 65220 Vilambic
65476 65500 Vièlanava
65477 65500 Vilanava
65480 65120 Visòs