Lista de comunas d'os Altos Pireneus

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Lista d'as 474 comunas d'os Altos Pireneus por orden alfabetico.

(CAT) Mancomunidat de Gran Tarba, creyata en 2000.

Codigo INSEE Codigo Postal Comuna
65001 65260 Adast
65002 65100 Adé
65003 65240 Adervièla e Pocieures
65004 65400 Agos-Vidalos
65005 65360 Allier
65006 65440 Ancizan
65007 65390 Andrest
65009 65150 Anères
65011 65100 Los Angles
65010 65690 Angos
65012 65370 Anla
65013 65140 Ansost
65014 65370 Antichan
65015 65220 Antin
65016 65200 Antist
65017 65170 Aranyonet
65018 65560 Arbiost
65019 65360 Arcizac-Adour
65020 65100 Arcizac-ez-Angles
65021 65400 Arcizans-Avant
65022 65400 Arcizans-Dessus
65023 65240 Ardengost
65024 65200 Argelès-Bagnères
65025 65400 Argelèrs de Gasòst
65026 65230 Aries-Espénan
65027 65240 Armenteule
65028 65670 Arné
65029 65400 Arràs
65247 65100 Arrayou-Lahitte
65031 65240 Àrreu
65032 65400 Arrens-Marsós
65034 65130 Arrodets
65033 65100 Arrodets-ez-Angles
65035 65500 Artagnan
65036 65400 Artalens-Souin
65037 65130 Artigamin
65038 65100 Artigues
65039 65240 Aspin-Aure
65040 65100 Aspin-en-Lavedan
65041 65130 Asque
65042 65200 Asté
65043 65200 Astugue
65044 65350 Aubarède
65045 65400 Aucun
65046 65240 Aulon
65047 65800 Aurelhan (CAT)
65048 65390 Aurensan
65049 65700 Auriébat
65344 65380 Aussun
65050 65240 Avajan
65051 65660 Aventignan
65052 65380 Averan
65053 65370 Aveux
65054 65130 Avesac-Prat-Era Hita
65055 65400 Ayros-Arbouix
65056 65400 Ayzac-Ost
65057 65380 Azereix
65058 65170 Azet
65059 65200 Banyeras de Bigorra
65060 65200 Banios
65061 65140 Barbachen
65062 65690 Barbazan-Debat
65063 65360 Barbazan-Dessus
65481 65120 Barètge
65064 65240 Bareilles
65065 65100 Barlest
65066 65240 Barrancoueu
65067 65380 Barry
65068 65230 Barthe
65069 65250 La Barta de Nestés
65070 65100 Bartrès
65071 65130 Batsère
65072 65460 Bazet
65073 65140 Bazillac
65074 65670 Bazordan
65075 65170 Bazus-Aure
65076 65250 Bazus-Neste
65077 65400 Beaucens
65078 65710 Beudian
65079 65190 Begòla
65080 65380 Bénac
65081 65130 Benqué
65082 65100 Berbérust-Lias
65083 65360 Bernac-Debat
65084 65360 Bernac-Dessus
65085 65220 Bernadets-Debat
65086 65190 Bernadets-Dessus
65087 65370 Bertren
65088 65230 Betbèze
65089 65120 Betpouey
65090 65230 Betpouy
65091 65130 Bettes
65092 65410 Beyrède-Jumet
65479 65200 Bisquèr
65093 65150 Bize
65094 65150 Bizous
65096 65130 Bonamason
65095 65220 Bonnefont
65097 65330 Bonrepos
65098 65400 Bòr e Silhen
65099 65590 Bordèras de Loron
65100 65320 Bordèras (CAT)
65101 65190 Bordes
65102 65140 Bouilh-Devant
65103 65350 Bouilh-Péreuilh
65104 65350 Boulin
65105 65130 Bourg-de-Bigorre
65106 65170 Bourisp
65107 65100 Bourriac
65108 65460 Bours (CAT)
65109 65370 Brauvaca
65110 65220 Bugard
65111 65130 Bulan
65112 65400 Bun
65113 65190 Burg
65114 65140 Buzon
65115 65350 Cabanac
65116 65240 Cadéac
65117 65170 Cadeilhan-Trachère
65118 65190 Caharet
65119 65500 Caixon
65120 65190 Calavanté
65121 65500 Camalès
65122 65410 Camous
65123 65710 Campan
65124 65170 Camparan
65125 65300 Campistrós
65126 65230 Campuzan
65482 65150 Cantaous
65127 65130 Capvèrn
65128 65330 Castelbajac
65131 65350 Castelvieilh
65132 65190 Castéra-Lanusse
65133 65350 Castéra-Lou
65134 65230 Casterets
65129 65230 Castèthnau de Manhoac
65130 65700 Castèthnau de Ribèra Baisha
65135 65130 Castillon
65136 65230 Caubous
65137 65700 Caussade-Rivière
65138 65110 Cautarès
65139 65370 Cazarilh
65140 65590 Cazaux-Debat
65141 65240 Cazaux-Fréchet-Anéran-Camors
65143 65130 Shèla Espon
65144 65100 Cheust
65145 65120 Chèze
65146 65800 Chis
65147 65200 Ciutat
65148 65230 Cizos
65149 65190 Clarac
65150 65300 Clarenç
65151 65350 Collongues
65153 65350 Coussan
65154 65370 Créchets
65155 65230 Devèze
65156 65350 Dours
65157 65170 Ens
65245 65300 Era Granja
65158 65370 Esbareich
65159 65250 Escala
65160 65500 Escaunets
65161 65140 Escondeaux
65162 65130 Esconnets
65163 65130 Escots
65164 65100 Escoubès-Pouts
65165 65130 Esparros
65166 65130 Espèche
65167 65130 Espieilh
65168 65120 Esquièze-Sère
65169 65400 Estanh
65170 65220 Estampures
65171 65240 Estarvielle
65172 65170 Estensan
65173 65120 Esterre
65174 65700 Estirac
65175 65370 Harrèra
65176 65560 Ferrières
65177 65220 Fontrailles
65178 65220 Fréchède
65179 65130 Fréchendets
65180 65240 Fréchet-Aure
65181 65190 Hrèisho e Hreishet
65188 65120 Gabarnía
65182 65400 Gaillagos
65183 65330 Galan
65184 65330 Galez
65185 65320 Gardères
65186 65370 Gaudent
65187 65670 Gaussan
65189 65320 Gajan
65190 65250 Gazave
65191 65100 Gazost
65192 65120 Gèdre
65193 65370 Gembrie
65194 65150 Générest
65195 65240 Génos
65196 65140 Gensac
65197 65100 Ger
65198 65200 Gerde
65199 65240 Germ
65200 65200 Germs-sur-l'Oussouet
65201 65100 Geu
65202 65400 Gez
65203 65100 Gez-ez-Angles
65204 65350 Gonez
65205 65240 Gouaux
65206 65190 Goudon
65207 65130 Gourgue
65208 65170 Grailhen
65209 65240 Grézian
65210 65120 Grust
65211 65170 Guchan
65212 65240 Guchen
65213 65230 Guizerix
65214 65230 Hachan
65215 65700 Hagedet
65216 65200 Hauban
65217 65150 Hautaget
65218 65250 Hèches
65219 65700 Hères
65220 65380 Hibarette
65221 65200 Hiis
65222 65190 Hitte
65223 65310 Horgues
65224 65330 Houeydets
65225 65350 Hourc
65226 65420 Ibos (CAT)
65228 65410 Ilhet
65229 65370 Ilheu
65230 65370 Izaourt
65231 65250 Izaux
65232 65350 Jacque
65233 65100 Jarret
65234 65240 Jézeau
65235 65290 Juillan
65236 65100 Julos
65237 65100 Juncalas
65238 65200 Labassère
65239 65130 Labastide
65240 65700 Labatut-Rivière
65241 65130 Laborde
65242 65140 Lacassagne
65243 65700 Lafitole
65244 65320 Lagarde
65248 65700 Lahitte-Toupière
65249 65230 Lalanne
65250 65220 Lalanne-Trie
65251 65310 La Lobèra (CAT)
65253 65220 Lamarque-Rustaing
65254 65140 Laméac
65255 65240 Lançon
65256 65190 Lanespède
65257 65380 Lanne
65258 65300 Lanamesán
65259 65350 Lansac
65260 65220 Lapeyre
65261 65670 Laran
65262 65700 Larreule
65263 65230 Larroque
65264 65700 Lascazères
65265 65350 Laslades
65266 65670 Lassales
65267 65400 Lau-Balagnas
65268 65380 Layrisse
65269 65140 Lescurry
65270 65190 Lespouey
65271 65100 Lézignan
65272 65190 Lhez
65273 65140 Liac
65274 65330 Libaros
65275 65200 Lias
65276 65350 Lizos
65277 65150 Lombrès
65278 65130 Lomné
65279 65250 Lortet
65280 65100 Loubajac
65281 65200 Loucrup
65282 65510 Lodenvièla
65283 65240 Loudervielle
65285 65350 Louit
65286 65100 Lorda
65287 65370 Loures-Barousse
65288 65220 Lubret-Saint-Luc
65289 65220 Luby-Betmont
65290 65190 Luc
65284 65290 Luei
65291 65100 Lugagnan
65292 65320 Luquet
65293 65220 Lustar
65294 65300 Lutilhous
65295 65120 Lus e Sent Sauvaire
65308 65220 Maderòlas
65296 65700 Madiran
65297 65140 Mansan
65252 65380 Era Marca-Pontac
65298 65350 Marquerie
65299 65500 Marsac
65300 65200 Marsas
65301 65350 Marcelhan
65303 65190 Mascaràs
65304 65700 Mauborguet
65305 65370 Maulion de Varossa
65306 65130 Mauvesin
65307 65150 Mazères-de-Neste
65309 65250 Mazouau
65310 65200 Mérilheu
65311 65140 Mingot
65312 65130 Molère
65313 65360 Momères
65314 65140 Monfaucon
65315 65670 Monléon-Magnoac
65316 65670 Monlong
65317 65240 Mont
65318 65330 Montastruc
65319 65150 Montégut
65320 65200 Montgaillard
65321 65690 Montignac
65322 65250 Montoussé
65323 65150 Montserié
65324 65190 Moulédous
65325 65140 Moumoulous
65326 65350 Mun
65327 65150 Nestier
65328 65200 Neuilh
65329 65150 Nistos
65330 65500 Nouilhan
65331 65310 Odos (CAT)
65332 65350 Oléac-Debat
65333 65190 Oléac-Dessus
65334 65100 Omex
65335 65200 Ordizan
65336 65230 Organ
65337 65190 Orieux
65338 65200 Orignac
65339 65380 Orincles
65340 65800 Orleix
65341 65320 Oroix
65342 65350 Osmets
65343 65100 Ossen
65345 65100 Ossun-ez-Angles
65346 65190 Oueilloux
65347 65370 Ourde
65348 65100 Ourdis-Cotdoussan
65349 65100 Ourdon
65350 65490 Oursbelille
65351 65100 Ousté
65352 65400 Ouzous
65353 65190 Ozon
65354 65240 Pailhac
65355 65100 Paréac
65356 65130 Péré
65357 65190 Peyraube
65358 65230 Peyret-Saint-André
65359 65350 Peyriguère
65360 65270 Peirosa
65361 65140 Peyrun
65362 65260 Pierrefitte-Nestalas
65363 65300 Pinars
65364 65320 Pintac
65366 65100 Poueyferré
65367 65190 Poumarous
65368 65230 Pouy
65369 65350 Pojastruc
65370 65200 Pouzac
65371 65400 Préchac
65372 65500 Pujo
65373 65230 Puntous
65374 65220 Puydarrieux
65375 65140 Rabastens de Bigòrra
65376 65330 Recurt
65377 65300 Rejaumont
65378 65190 Ricaud
65379 65590 Ris
65380 65350 Sabalos
65381 65330 Sabarros
65382 65370 Sacoué
65383 65220 Sadournin
65384 65170 Sailhan
65386 65100 Saint-Créac
65391 65370 Sainte-Marie
65387 65700 Saint-Lanne
65390 65500 Saint-Lézer
65392 65360 Saint-Martin
65393 65400 Saint-Pastous
65394 65150 Saint-Paul
65396 65400 Saint-Savin
65398 65370 Saléchan
65399 65120 Saligos
65400 65400 Salles
65401 65360 Salles-Adour
65402 65370 Samuran
65403 65500 Sanous
65404 65230 Sariac-Magnoac
65405 65130 Sarlabous
65406 65390 Sarniguet
65407 65370 Sarp
65408 65410 Sarrancolin
65409 65140 Sarriac-Bigorre
65410 65600 Sarrouilles (CAT)
65411 65120 Sassis
65412 65700 Sauveterre
65413 65120 Sazos
65414 65140 Ségalas
65415 65100 Ségus
65416 65150 Seich
65417 65600 Semiac (CAT)
65418 65140 Sénac
65419 65330 Sentous
65385 65250 Sent Arroman
65388 65170 Sent Lari e Sola
65389 65150 Sent Laurenç de Nestés
65395 65270 Sent Pèr de Bigòrra
65397 65140 Sent Sever d'Arrostanh
65420 65400 Sère-en-Lavedan
65421 65100 Sère-Lanso
65423 65220 Sère-Rustaing
65422 65320 Séron
65424 65120 Sers
65142 65350 Shèla Devath
65425 65500 Siarrouy
65426 65190 Sinzos
65427 65370 Siradan
65428 65400 Sireix
65429 65700 Sombrun
65430 65350 Soréac
65431 65370 Sost
65432 65700 Soublecause
65433 65430 Soues (CAT)
65435 65260 Soulom
65436 65350 Souyeaux
65437 65300 Tajan
65438 65500 Talazac
65439 65320 Tarasteix
65440 65000 Tarba (CAT)
65441 65370 Thèbe
65442 65230 Thermes-Magnoac
65443 65350 Thuy
65444 65150 Tibiran-Jaunac
65445 65130 Tilhouse
65446 65140 Tostat
65447 65190 Tornai
65448 65220 Tournous-Darré
65449 65330 Tournous-Devant
65450 65170 Tramezaïgues
65451 65200 Trébons
65452 65220 Tria de Baïsa
65453 65370 Troubat
65454 65140 Trouley-Labarthe
65455 65150 Tuzaguet
65456 65300 Uglas
65457 65140 Ugnouas
65458 65400 Uz
65459 65200 Uzer
65460 65500 Vic de Bigorra
65461 65220 Vidou
65462 65700 Vidouze
65463 65120 Viella
65464 65360 Vielle-Adour
65465 65170 Vièla d'Aura
65466 65240 Vielle-Louron
65467 65400 Vier-Bordes
65468 65230 Vieuzos
65469 65120 Viey
65470 65100 Viger
65471 65170 Vignec
65472 65700 Villefranque
65473 65260 Villelongue
65474 65220 Villembits
65475 65230 Vilameur
65476 65500 Villenave-près-Béarn
65477 65500 Villenave-près-Marsac
65478 65120 Viscos
65480 65120 Vizos