Lista d'asteroides (93001-94000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 93001... 93101... 93201... 93301... 93401... 93501... 93601... 93701... 93801... 93901...

Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
93001–93100 editar
93001 - 2000 RD84 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93002 - 2000 RN85 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93003 - 2000 RY85 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93004 - 2000 RB86 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93005 - 2000 RG86 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93006 - 2000 RH86 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93007 - 2000 RN86 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93008 - 2000 RR86 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93009 - 2000 RA87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93010 - 2000 RD87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93011 - 2000 RL87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93012 - 2000 RZ87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93013 - 2000 RG89 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93014 - 2000 RY90 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93015 - 2000 RY91 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93016 - 2000 RA92 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93017 - 2000 RK92 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93018 - 2000 RT92 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93019 - 2000 RE94 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93020 - 2000 RY94 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93021 - 2000 RG95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93022 - 2000 RM95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93023 - 2000 RP95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93024 - 2000 RX95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93025 - 2000 RD96 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93026 - 2000 RT96 4 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93027 - 2000 RA97 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93028 - 2000 RF98 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93029 - 2000 RU98 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93030 - 2000 RC99 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93031 - 2000 RH100 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93032 - 2000 RG101 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93033 - 2000 RK102 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93034 - 2000 RN102 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93035 - 2000 RR103 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93036 - 2000 RW103 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93037 - 2000 RF104 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93038 - 2000 RL104 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93039 - 2000 RL106 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93040 - 2000 SG 18 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93041 - 2000 SU2 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93042 - 2000 SD4 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93043 - 2000 SF4 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93044 - 2000 SE6 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93045 - 2000 SF6 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93046 - 2000 SM6 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93047 - 2000 ST6 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93048 - 2000 SB7 22 de setiembre, 2000 Reedy Creek R. H. McNaught
93049 - 2000 SL8 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93050 - 2000 SM8 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93051 - 2000 SP8 22 de setiembre, 2000 Prescott P. G. Comba
93052 - 2000 SH9 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93053 - 2000 SR12 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93054 - 2000 SW12 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93055 - 2000 SY12 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93056 - 2000 SC13 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93057 - 2000 SE14 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93058 - 2000 SL14 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93059 - 2000 SO16 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93060 - 2000 SW20 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93061 Barbagallo 2000 SX20 23 de setiembre, 2000 Bologna V. S. Casulli
93062 - 2000 SF22 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93063 - 2000 SJ22 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93064 - 2000 SN22 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93065 - 2000 ST22 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93066 - 2000 SU22 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93067 - 2000 SB23 25 de setiembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
93068 - 2000 SR24 26 de setiembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
93069 - 2000 SX24 26 de setiembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
93070 - 2000 SE25 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93071 - 2000 SD26 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93072 - 2000 SU26 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93073 - 2000 SO27 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93074 - 2000 SR27 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93075 - 2000 SE28 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93076 - 2000 SF28 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93077 - 2000 SM28 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93078 - 2000 SW28 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93079 - 2000 SX28 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93080 - 2000 SK29 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93081 - 2000 SP29 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93082 - 2000 SL32 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93083 - 2000 SC33 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93084 - 2000 SD34 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93085 - 2000 SE35 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93086 - 2000 SU35 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93087 - 2000 SK36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93088 - 2000 SO36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93089 - 2000 SX36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93090 - 2000 SF37 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93091 - 2000 SG38 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93092 - 2000 SN38 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93093 - 2000 SB39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93094 - 2000 SF39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93095 - 2000 SL39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93096 - 2000 SN39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93097 - 2000 SP39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93098 - 2000 ST39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93099 - 2000 SY39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93100 - 2000 SV41 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93101–93200 editar
93101 - 2000 SU42 26 de setiembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
93102 Leroy 2000 ST43 27 de setiembre, 2000 Sainte-Clotilde R. Chassagne, C. Demeautis
93103 - 2000 SA44 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93104 - 2000 SK45 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93105 - 2000 SB47 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93106 - 2000 ST47 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93107 - 2000 SA49 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93108 - 2000 SA50 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93109 - 2000 SN52 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93110 - 2000 SA54 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93111 - 2000 SJ55 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93112 - 2000 SP56 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93113 - 2000 SZ56 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93114 - 2000 SE58 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93115 - 2000 SJ58 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93116 - 2000 SL58 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93117 - 2000 SM58 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93118 - 2000 SY58 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93119 - 2000 SJ59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93120 - 2000 SK59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93121 - 2000 SY59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93122 - 2000 SB61 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93123 - 2000 SK61 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93124 - 2000 SU61 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93125 - 2000 SJ62 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93126 - 2000 SY62 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93127 - 2000 SW63 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93128 - 2000 SN64 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93129 - 2000 ST65 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93130 - 2000 SZ65 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93131 - 2000 SV67 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93132 - 2000 SJ69 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93133 - 2000 SS69 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93134 - 2000 SB70 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93135 - 2000 SX70 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93136 - 2000 SZ70 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93137 - 2000 SC71 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93138 - 2000 SK71 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93139 - 2000 SZ71 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93140 - 2000 SC72 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93141 - 2000 SY72 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93142 - 2000 SE73 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93143 - 2000 SE75 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93144 - 2000 SM78 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93145 - 2000 SS78 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93146 - 2000 SU78 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93147 - 2000 SA80 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93148 - 2000 SC80 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93149 - 2000 SM80 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93150 - 2000 SC81 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93151 - 2000 SD82 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93152 - 2000 ST83 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93153 - 2000 SF84 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93154 - 2000 SK84 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93155 - 2000 SX84 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93156 - 2000 SB85 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93157 - 2000 SD85 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93158 - 2000 SK85 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93159 - 2000 SZ86 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93160 - 2000 SU87 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93161 - 2000 SX87 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93162 - 2000 SJ88 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93163 - 2000 SC89 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93164 - 2000 SR89 29 de setiembre, 2000 Emerald Lane L. Ball
93165 - 2000 SE93 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93166 - 2000 SF95 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93167 - 2000 SS95 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93168 - 2000 SZ96 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93169 - 2000 SC98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93170 - 2000 SS98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93171 - 2000 SJ99 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93172 - 2000 SQ100 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93173 - 2000 SQ101 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93174 - 2000 SY101 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93175 - 2000 SL102 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93176 - 2000 SA103 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93177 - 2000 SP103 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93178 - 2000 SW103 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93179 - 2000 SH104 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93180 - 2000 SS104 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93181 - 2000 ST104 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93182 - 2000 SB105 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93183 - 2000 SC106 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93184 - 2000 SV107 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93185 - 2000 SH108 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93186 - 2000 SR108 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93187 - 2000 SV109 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93188 - 2000 SF110 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93189 - 2000 SZ110 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93190 - 2000 SN111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93191 - 2000 SO111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93192 - 2000 SV111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93193 - 2000 SC112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93194 - 2000 SD112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93195 - 2000 SV112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93196 - 2000 SU113 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93197 - 2000 SO114 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93198 - 2000 ST114 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93199 - 2000 SF115 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93200 - 2000 SS115 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93201–93300 editar
93201 - 2000 SZ115 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93202 - 2000 SU116 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93203 - 2000 SN118 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93204 - 2000 SQ118 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93205 - 2000 ST119 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93206 - 2000 SS122 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93207 - 2000 SY122 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93208 - 2000 SQ123 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93209 - 2000 SL125 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93210 - 2000 SS126 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93211 - 2000 SU126 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93212 - 2000 SA127 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93213 - 2000 SA128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93214 - 2000 SB128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93215 - 2000 SL128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93216 - 2000 ST128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93217 - 2000 SR130 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93218 - 2000 SJ131 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93219 - 2000 SG133 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93220 - 2000 SA135 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93221 - 2000 SE140 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93222 - 2000 SL140 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93223 - 2000 SC141 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93224 - 2000 SR141 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93225 - 2000 SE142 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93226 - 2000 SJ142 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93227 - 2000 SU142 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93228 - 2000 SH144 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93229 - 2000 SJ144 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93230 - 2000 SW144 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93231 - 2000 SK146 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93232 - 2000 SE147 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93233 - 2000 SN147 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93234 - 2000 SS147 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93235 - 2000 SE148 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93236 - 2000 SR149 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93237 - 2000 SX149 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93238 - 2000 SH150 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93239 - 2000 SO150 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93240 - 2000 SB152 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93241 - 2000 SO152 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93242 - 2000 SF153 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93243 - 2000 SA154 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93244 - 2000 SE154 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93245 - 2000 SH155 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93246 - 2000 SR156 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93247 - 2000 ST156 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93248 - 2000 SD157 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93249 - 2000 SL157 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93250 - 2000 SP157 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93251 - 2000 SZ157 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93252 - 2000 SS160 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93253 - 2000 SB161 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93254 - 2000 SF161 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93255 - 2000 SC163 29 de setiembre, 2000 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
93256 - 2000 SD163 29 de setiembre, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
93257 - 2000 SQ165 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93258 - 2000 SX165 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93259 - 2000 SD166 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93260 - 2000 SB168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93261 - 2000 SN168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93262 - 2000 SR168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93263 - 2000 ST170 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93264 - 2000 SP171 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93265 - 2000 SV171 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93266 - 2000 SW171 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93267 - 2000 SS173 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93268 - 2000 SX173 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93269 - 2000 SL175 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93270 - 2000 SQ175 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93271 - 2000 SS175 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93272 - 2000 ST176 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93273 - 2000 SE177 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93274 - 2000 SC178 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93275 - 2000 SO178 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93276 - 2000 ST178 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93277 - 2000 SJ179 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93278 - 2000 SS181 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93279 - 2000 SU181 19 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93280 - 2000 SW186 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93281 - 2000 SJ187 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93282 - 2000 SK187 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93283 - 2000 SP188 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93284 - 2000 SY188 22 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93285 - 2000 SQ189 22 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93286 - 2000 SV191 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93287 - 2000 SG194 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93288 - 2000 SA196 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93289 - 2000 SC196 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93290 - 2000 SP196 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93291 - 2000 SV196 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93292 - 2000 SD198 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93293 - 2000 SM199 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93294 - 2000 SY199 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93295 - 2000 SC201 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93296 - 2000 SU202 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93297 - 2000 ST203 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93298 - 2000 SH205 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93299 - 2000 SC206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93300 - 2000 SD206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93301–93400 editar
93301 - 2000 SE206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93302 - 2000 SJ206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93303 - 2000 SM206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93304 - 2000 SV206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93305 - 2000 SK208 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93306 - 2000 SE209 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93307 - 2000 SV209 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93308 - 2000 SV211 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93309 - 2000 SB212 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93310 - 2000 SU212 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93311 - 2000 SN213 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93312 - 2000 SV215 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93313 - 2000 SY216 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93314 - 2000 SC217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93315 - 2000 SF217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93316 - 2000 SN217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93317 - 2000 SQ217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93318 - 2000 SQ218 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93319 - 2000 SL219 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93320 - 2000 SO219 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93321 - 2000 SA220 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93322 - 2000 SA221 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93323 - 2000 SL221 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93324 - 2000 SG225 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93325 - 2000 SB226 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93326 - 2000 SE227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93327 - 2000 SA229 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93328 - 2000 SB229 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93329 - 2000 SJ230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93330 - 2000 SP230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93331 - 2000 SF231 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93332 - 2000 ST234 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93333 - 2000 SA235 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93334 - 2000 SC235 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93335 - 2000 SK235 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93336 - 2000 SF236 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93337 - 2000 SK236 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93338 - 2000 SJ237 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93339 - 2000 SM241 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93340 - 2000 SJ243 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93341 - 2000 SP244 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93342 - 2000 SR244 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93343 - 2000 SV245 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93344 - 2000 SY245 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93345 - 2000 SG246 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93346 - 2000 SO247 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93347 - 2000 SX247 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93348 - 2000 SP250 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93349 - 2000 SJ251 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93350 - 2000 SR252 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93351 - 2000 SX252 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93352 - 2000 SZ252 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93353 - 2000 SF253 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93354 - 2000 SL256 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93355 - 2000 SK257 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93356 - 2000 SM260 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93357 - 2000 SP261 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93358 - 2000 SS261 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93359 - 2000 SA262 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93360 - 2000 ST262 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93361 - 2000 SY262 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93362 - 2000 SQ263 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93363 - 2000 SA264 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93364 - 2000 SU265 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93365 - 2000 SR266 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93366 - 2000 SJ267 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93367 - 2000 SK268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93368 - 2000 SO268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93369 - 2000 SQ268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93370 - 2000 SY268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93371 - 2000 SP269 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93372 - 2000 SV269 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93373 - 2000 SJ270 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93374 - 2000 SK270 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93375 - 2000 SY270 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93376 - 2000 SF271 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93377 - 2000 SO271 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93378 - 2000 SQ271 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93379 - 2000 SU275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93380 - 2000 SA276 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93381 - 2000 SK276 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93382 - 2000 SB277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93383 - 2000 SG277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93384 - 2000 SY277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93385 - 2000 SS278 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93386 - 2000 SH279 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93387 - 2000 SR279 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93388 - 2000 ST279 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93389 - 2000 SK280 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93390 - 2000 SC281 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93391 - 2000 SE282 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93392 - 2000 SX284 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93393 - 2000 SB285 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93394 - 2000 ST285 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93395 - 2000 SQ286 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93396 - 2000 SG287 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93397 - 2000 SH287 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93398 - 2000 SL287 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93399 - 2000 SC288 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93400 - 2000 SW288 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93401–93500 editar
93401 - 2000 SE293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93402 - 2000 SG293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93403 - 2000 SM293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93404 - 2000 SQ293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93405 - 2000 SV293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93406 - 2000 SZ293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93407 - 2000 SM294 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93408 - 2000 SV294 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93409 - 2000 SS296 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93410 - 2000 SJ297 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93411 - 2000 SY298 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93412 - 2000 ST300 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93413 - 2000 SB301 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93414 - 2000 SC301 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93415 - 2000 SW301 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93416 - 2000 SG303 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93417 - 2000 SV303 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93418 - 2000 SB305 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93419 - 2000 SS305 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93420 - 2000 SC307 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93421 - 2000 SK307 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93422 - 2000 SB308 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93423 - 2000 SG308 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93424 - 2000 SP312 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93425 - 2000 SC314 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93426 - 2000 SQ315 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93427 - 2000 SY315 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93428 - 2000 ST316 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93429 - 2000 SE317 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93430 - 2000 SG317 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93431 - 2000 SS317 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93432 - 2000 SN318 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93433 - 2000 SN319 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93434 - 2000 ST319 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93435 - 2000 SS320 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93436 - 2000 SO326 29 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93437 - 2000 SG327 29 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93438 - 2000 SR327 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93439 - 2000 SF328 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93440 - 2000 SX328 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93441 - 2000 SV330 27 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93442 - 2000 SO333 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93443 - 2000 SK336 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93444 - 2000 SN336 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93445 - 2000 SU336 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93446 - 2000 SV339 25 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93447 - 2000 SZ339 25 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93448 - 2000 SA345 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93449 - 2000 SD347 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93450 - 2000 SP347 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93451 - 2000 SE349 30 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93452 - 2000 SY351 29 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93453 - 2000 SZ351 26 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93454 - 2000 SP352 30 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93455 - 2000 SS352 30 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93456 - 2000 SG357 28 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93457 - 2000 ST358 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93458 - 2000 SX358 25 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93459 - 2000 SK360 26 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93460 - 2000 SV360 22 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93461 - 2000 ST363 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93462 - 2000 SJ367 22 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
93463 - 2000 SC368 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93464 - 2000 SA369 23 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93465 - 2000 SY369 24 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93466 - 2000 TO 2 d'octubre, 2000 Emerald Lane L. Ball
93467 - 2000 TM5 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93468 - 2000 TY5 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93469 - 2000 TW10 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93470 - 2000 TW11 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93471 - 2000 TU12 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93472 - 2000 TV12 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93473 - 2000 TY13 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93474 - 2000 TU14 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93475 - 2000 TB17 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93476 - 2000 TG17 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93477 - 2000 TL17 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93478 - 2000 TQ19 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93479 - 2000 TM20 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93480 - 2000 TZ20 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93481 - 2000 TN21 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93482 - 2000 TO21 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93483 - 2000 TM22 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93484 - 2000 TP22 5 d'octubre, 2000 Prescott P. G. Comba
93485 - 2000 TS24 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93486 - 2000 TE25 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93487 - 2000 TD26 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93488 - 2000 TV32 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93489 - 2000 TT33 5 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93490 - 2000 TV33 8 d'octubre, 2000 Emerald Lane L. Ball
93491 - 2000 TC34 7 d'octubre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
93492 - 2000 TD36 6 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93493 - 2000 TN38 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93494 - 2000 TA39 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93495 - 2000 TB39 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93496 - 2000 TT41 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93497 - 2000 TV42 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93498 - 2000 TH45 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93499 - 2000 TK46 1 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93500 - 2000 TU49 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93501–93600 editar
93501 - 2000 TE50 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93502 - 2000 TN50 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93503 - 2000 TJ51 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93504 - 2000 TM52 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93505 - 2000 TF53 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93506 - 2000 TS54 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93507 - 2000 TA56 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93508 - 2000 TM56 1 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93509 - 2000 TP56 2 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93510 - 2000 TT56 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93511 - 2000 TA60 2 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93512 - 2000 TO60 2 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93513 - 2000 TP61 2 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93514 - 2000 TA62 2 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93515 - 2000 TS62 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93516 - 2000 TA63 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93517 - 2000 TF63 3 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93518 - 2000 TU63 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93519 - 2000 TV63 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93520 - 2000 TW63 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93521 - 2000 TX65 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93522 - 2000 TK67 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93523 - 2000 TQ67 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93524 - 2000 UQ 20 d'octubre, 2000 Ondřejov P. Kušnirák
93525 - 2000 UX 21 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
93526 - 2000 UY 21 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
93527 - 2000 UW1 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93528 - 2000 UL4 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93529 - 2000 UM6 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93530 - 2000 UW6 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93531 - 2000 UA7 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93532 - 2000 UL9 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93533 - 2000 UO12 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93534 - 2000 UU13 27 d'octubre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
93535 - 2000 UL14 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93536 - 2000 UM14 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93537 - 2000 UV14 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93538 - 2000 UJ17 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93539 - 2000 US17 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93540 - 2000 UG19 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93541 - 2000 UT20 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93542 - 2000 UY20 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93543 - 2000 UG21 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93544 - 2000 UV21 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93545 - 2000 UY21 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93546 - 2000 UT22 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93547 - 2000 UC23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93548 - 2000 UL23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93549 - 2000 UP23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93550 - 2000 UY23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93551 - 2000 UL24 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93552 - 2000 UO25 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93553 - 2000 UT25 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93554 - 2000 UM27 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93555 - 2000 US27 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93556 - 2000 UK31 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93557 - 2000 UH34 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93558 - 2000 UJ36 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93559 - 2000 UA37 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93560 - 2000 UB37 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93561 - 2000 UO37 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93562 - 2000 UW37 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93563 - 2000 UY37 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93564 - 2000 UR38 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93565 - 2000 UB39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93566 - 2000 UC39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93567 - 2000 UD39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93568 - 2000 UE39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93569 - 2000 UG39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93570 - 2000 UY41 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93571 - 2000 UP42 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93572 - 2000 UT42 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93573 - 2000 UU42 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93574 - 2000 UG43 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93575 - 2000 UD44 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93576 - 2000 UL44 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93577 - 2000 UA46 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93578 - 2000 UW47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93579 - 2000 UZ47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93580 - 2000 UC48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93581 - 2000 UD48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93582 - 2000 UP48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93583 - 2000 UC51 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93584 - 2000 UL51 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93585 - 2000 UE52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93586 - 2000 UH52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93587 - 2000 UJ52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93588 - 2000 UO52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93589 - 2000 UV52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93590 - 2000 UY52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93591 - 2000 US53 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93592 - 2000 UD54 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93593 - 2000 UF54 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93594 - 2000 UH54 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93595 - 2000 UZ54 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93596 - 2000 UN55 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93597 - 2000 UX55 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93598 - 2000 UD56 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93599 - 2000 UA57 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93600 - 2000 UN57 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93601–93700 editar
93601 - 2000 UR57 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93602 - 2000 UG58 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93603 - 2000 UO58 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93604 - 2000 UP58 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93605 - 2000 UR58 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93606 - 2000 UU60 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93607 - 2000 UQ61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93608 - 2000 UR61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93609 - 2000 UX61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93610 - 2000 UK62 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93611 - 2000 UZ62 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93612 - 2000 UH63 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93613 - 2000 UL64 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93614 - 2000 UZ65 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93615 - 2000 UO66 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93616 - 2000 UW66 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93617 - 2000 UC69 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93618 - 2000 UL69 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93619 - 2000 UR69 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93620 - 2000 UQ70 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93621 - 2000 UZ70 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93622 - 2000 UJ71 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93623 - 2000 UC73 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93624 - 2000 UP73 26 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93625 - 2000 UU73 26 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93626 - 2000 UV73 26 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93627 - 2000 UK74 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93628 - 2000 UF75 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93629 - 2000 UH77 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93630 - 2000 UR77 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93631 - 2000 UV78 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93632 - 2000 UE79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93633 - 2000 UF79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93634 - 2000 UP79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93635 - 2000 UR80 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93636 - 2000 UF81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93637 - 2000 UM81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93638 - 2000 UP81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93639 - 2000 UQ86 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93640 - 2000 UU86 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93641 - 2000 US88 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93642 - 2000 UA89 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93643 - 2000 UK89 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93644 - 2000 UE90 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93645 - 2000 UF90 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93646 - 2000 UR90 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93647 - 2000 UK91 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93648 - 2000 UH92 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93649 - 2000 UA94 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93650 - 2000 UQ94 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93651 - 2000 UU94 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93652 - 2000 UW97 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93653 - 2000 UL98 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93654 - 2000 UX98 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93655 - 2000 UT99 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93656 - 2000 UW99 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93657 - 2000 UN100 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93658 - 2000 UU103 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93659 - 2000 UF104 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93660 - 2000 UH104 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93661 - 2000 UQ104 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93662 - 2000 UD105 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93663 - 2000 UX105 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93664 - 2000 UJ106 30 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93665 - 2000 US108 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93666 - 2000 UL109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93667 - 2000 UM109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93668 - 2000 UA110 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93669 - 2000 UV111 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93670 - 2000 UC112 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93671 - 2000 UQ112 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93672 - 2000 UY112 19 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93673 - 2000 UR113 18 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
93674 - 2000 VZ3 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93675 - 2000 VR5 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93676 - 2000 VX5 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93677 - 2000 VD6 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93678 - 2000 VJ6 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93679 - 2000 VO11 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93680 - 2000 VC12 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93681 - 2000 VZ13 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93682 - 2000 VM14 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93683 - 2000 VN14 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93684 - 2000 VC15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93685 - 2000 VG15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93686 - 2000 VB17 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93687 - 2000 VH18 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93688 - 2000 VG20 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93689 - 2000 VT20 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93690 - 2000 VE21 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93691 - 2000 VJ21 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93692 - 2000 VK21 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93693 - 2000 VC23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93694 - 2000 VD23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93695 - 2000 VU24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93696 - 2000 VV25 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93697 - 2000 VH26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93698 - 2000 VM26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93699 - 2000 VP26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93700 - 2000 VT26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93701–93800 editar
93701 - 2000 VM27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93702 - 2000 VU27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93703 - 2000 VZ27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93704 - 2000 VP28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93705 - 2000 VP30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93706 - 2000 VQ30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93707 - 2000 VP31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93708 - 2000 VR31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93709 - 2000 VW31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93710 - 2000 VR33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93711 - 2000 VX33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93712 - 2000 VU34 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93713 - 2000 VH35 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93714 - 2000 VJ35 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93715 - 2000 VN35 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93716 - 2000 VP35 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93717 - 2000 VE36 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93718 - 2000 VO36 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93719 - 2000 VR36 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93720 - 2000 VY37 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93721 - 2000 VN39 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93722 - 2000 VE40 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93723 - 2000 VF40 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93724 - 2000 VX40 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93725 - 2000 VF41 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93726 - 2000 VZ41 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93727 - 2000 VX42 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93728 - 2000 VX43 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93729 - 2000 VK44 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93730 - 2000 VB46 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93731 - 2000 VT46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93732 - 2000 VE47 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93733 - 2000 VJ47 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93734 - 2000 VS47 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93735 - 2000 VO48 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93736 - 2000 VL50 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93737 - 2000 VP50 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93738 - 2000 VQ50 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93739 - 2000 VK51 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93740 - 2000 VO51 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93741 - 2000 VV55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93742 - 2000 VH56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93743 - 2000 VX56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93744 - 2000 VM57 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93745 - 2000 VQ57 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93746 - 2000 VU57 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93747 - 2000 VG58 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93748 - 2000 VO61 9 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93749 - 2000 VP62 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93750 - 2000 WF1 17 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93751 - 2000 WH1 17 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93752 - 2000 WA5 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93753 - 2000 WO5 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93754 - 2000 WZ6 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93755 - 2000 WC7 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93756 - 2000 WZ8 19 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
93757 - 2000 WE14 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93758 - 2000 WE16 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93759 - 2000 WK16 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93760 - 2000 WP17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93761 - 2000 WT17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93762 - 2000 WB18 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93763 - 2000 WH19 25 de noviembre, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
93764 - 2000 WC20 23 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93765 - 2000 WB21 25 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93766 - 2000 WL21 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93767 - 2000 WM21 21 de noviembre, 2000 Needville Needville
93768 - 2000 WN22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93769 - 2000 WO23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93770 - 2000 WX23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93771 - 2000 WL24 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93772 - 2000 WH25 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93773 - 2000 WL25 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93774 - 2000 WV25 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93775 - 2000 WY25 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93776 - 2000 WW26 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93777 - 2000 WE30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93778 - 2000 WN30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93779 - 2000 WT30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93780 - 2000 WV30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93781 - 2000 WZ31 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93782 - 2000 WW32 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93783 - 2000 WM33 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93784 - 2000 WX33 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93785 - 2000 WZ33 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93786 - 2000 WS34 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93787 - 2000 WE35 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93788 - 2000 WH35 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93789 - 2000 WJ35 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93790 - 2000 WL37 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93791 - 2000 WU38 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93792 - 2000 WL40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93793 - 2000 WL41 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93794 - 2000 WW42 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93795 - 2000 WB43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93796 - 2000 WG43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93797 - 2000 WO43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93798 - 2000 WP45 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93799 - 2000 WN46 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93800 - 2000 WR46 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93801–93900 editar
93801 - 2000 WM48 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93802 - 2000 WW48 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93803 - 2000 WL49 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93804 - 2000 WU49 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93805 - 2000 WT50 26 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
93806 - 2000 WD54 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93807 - 2000 WF55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93808 - 2000 WL55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93809 - 2000 WK56 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93810 - 2000 WB57 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93811 - 2000 WV57 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93812 - 2000 WH59 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93813 - 2000 WB60 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93814 - 2000 WJ60 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93815 - 2000 WM60 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93816 - 2000 WJ61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93817 - 2000 WQ61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93818 - 2000 WL62 23 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93819 - 2000 WG69 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93820 - 2000 WN70 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93821 - 2000 WF71 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93822 - 2000 WR71 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93823 - 2000 WU72 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93824 - 2000 WW72 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93825 - 2000 WA74 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93826 - 2000 WG74 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93827 - 2000 WR75 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93828 - 2000 WJ76 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93829 - 2000 WZ76 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93830 - 2000 WE77 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93831 - 2000 WL77 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93832 - 2000 WU77 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93833 - 2000 WL78 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93834 - 2000 WR79 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93835 - 2000 WG80 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93836 - 2000 WO80 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93837 - 2000 WW82 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93838 - 2000 WA84 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93839 - 2000 WW84 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93840 - 2000 WT85 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93841 - 2000 WJ87 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93842 - 2000 WU87 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93843 - 2000 WS89 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93844 - 2000 WC90 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93845 - 2000 WF90 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93846 - 2000 WW91 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93847 - 2000 WF92 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93848 - 2000 WX92 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93849 - 2000 WZ93 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93850 - 2000 WJ94 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93851 - 2000 WE96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93852 - 2000 WS96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93853 - 2000 WW96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93854 - 2000 WH97 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93855 - 2000 WU97 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93856 - 2000 WL99 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93857 - 2000 WV102 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93858 - 2000 WJ103 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93859 - 2000 WM109 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93860 - 2000 WH110 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93861 - 2000 WP111 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93862 - 2000 WD113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93863 - 2000 WL113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93864 - 2000 WS113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93865 - 2000 WV113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93866 - 2000 WK115 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93867 - 2000 WQ115 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93868 - 2000 WL116 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93869 - 2000 WZ119 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93870 - 2000 WW120 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93871 - 2000 WZ120 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93872 - 2000 WB122 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93873 - 2000 WC122 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93874 - 2000 WX124 27 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93875 - 2000 WW125 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93876 - 2000 WZ125 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93877 - 2000 WS127 17 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93878 - 2000 WK128 18 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93879 - 2000 WQ128 18 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93880 - 2000 WV128 19 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93881 - 2000 WJ129 19 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93882 - 2000 WA130 19 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
93883 - 2000 WN130 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93884 - 2000 WZ130 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93885 - 2000 WO132 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93886 - 2000 WB135 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93887 - 2000 WY135 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93888 - 2000 WP136 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93889 - 2000 WQ136 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93890 - 2000 WV136 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93891 - 2000 WB137 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93892 - 2000 WF141 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93893 - 2000 WL141 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93894 - 2000 WM141 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93895 - 2000 WX141 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93896 - 2000 WY141 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93897 - 2000 WD143 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93898 - 2000 WO143 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93899 - 2000 WL145 22 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93900 - 2000 WS146 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93901–94000 editar
93901 - 2000 WN147 28 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93902 - 2000 WT148 28 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93903 - 2000 WT149 28 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93904 - 2000 WY150 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93905 - 2000 WX151 29 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93906 - 2000 WJ153 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93907 - 2000 WW153 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93908 - 2000 WE154 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93909 - 2000 WF154 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93910 - 2000 WZ155 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93911 - 2000 WF156 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93912 - 2000 WE157 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93913 - 2000 WO157 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93914 - 2000 WV157 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93915 - 2000 WX157 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93916 - 2000 WG158 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93917 - 2000 WV158 30 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93918 - 2000 WW159 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93919 - 2000 WJ160 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93920 - 2000 WN160 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93921 - 2000 WQ160 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93922 - 2000 WF161 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93923 - 2000 WM161 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93924 - 2000 WO161 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93925 - 2000 WC162 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93926 - 2000 WF162 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93927 - 2000 WW162 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93928 - 2000 WA163 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93929 - 2000 WM163 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93930 - 2000 WE164 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93931 - 2000 WY164 22 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93932 - 2000 WL165 23 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
93933 - 2000 WC166 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93934 - 2000 WC167 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93935 - 2000 WE168 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93936 - 2000 WH170 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93937 - 2000 WM170 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93938 - 2000 WH171 24 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
93939 - 2000 WO171 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93940 - 2000 WW171 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93941 - 2000 WF172 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93942 - 2000 WK172 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93943 - 2000 WR172 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93944 - 2000 WV172 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93945 - 2000 WC174 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93946 - 2000 WW174 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93947 - 2000 WQ175 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93948 - 2000 WK177 27 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93949 - 2000 WZ178 30 de noviembre, 2000 Gnosca S. Sposetti
93950 - 2000 WB179 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93951 - 2000 WT179 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93952 - 2000 WK181 30 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93953 - 2000 WY181 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93954 - 2000 WQ182 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93955 - 2000 WT183 30 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93956 - 2000 WM184 30 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93957 - 2000 WM186 27 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
93958 - 2000 WP187 16 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93959 - 2000 WR187 16 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93960 - 2000 WE191 19 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93961 - 2000 WF191 19 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93962 - 2000 WG192 19 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
93963 - 2000 XE 1 d'aviento, 2000 Farpoint G. Hug
93964 - 2000 XL2 4 d'aviento, 2000 Haleakala NEAT
93965 - 2000 XL3 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93966 - 2000 XU3 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93967 - 2000 XA4 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93968 - 2000 XO5 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93969 - 2000 XQ5 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93970 - 2000 XR6 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93971 - 2000 XS6 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93972 - 2000 XF7 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93973 - 2000 XR7 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93974 - 2000 XT7 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93975 - 2000 XC8 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93976 - 2000 XT8 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93977 - 2000 XV8 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93978 - 2000 XT9 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93979 - 2000 XF11 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93980 - 2000 XP11 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93981 - 2000 XU11 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93982 - 2000 XZ11 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93983 - 2000 XK12 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93984 - 2000 XT12 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93985 - 2000 XU15 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93986 - 2000 XZ15 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93987 - 2000 XB16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93988 - 2000 XC16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93989 - 2000 XT16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93990 - 2000 XZ16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93991 - 2000 XM17 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93992 - 2000 XO17 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93993 - 2000 XX17 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93994 - 2000 XW18 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93995 - 2000 XA19 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93996 - 2000 XO19 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93997 - 2000 XT19 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93998 - 2000 XL20 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
93999 - 2000 XZ20 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
94000 - 2000 XK21 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
92001–93000
Lista d'asteroides
93001–94000
Succesor:
94001–95000