Lista d'asteroides (50001-51000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 50001... 50101... 50201... 50301... 50401... 50501... 50601... 50701... 50801... 50901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
50001-50100
50001 - 2000 AK15 3 de chinero, 2000 LINEAR
50002 - 2000 AB16 3 de chinero, 2000 LINEAR
50003 - 2000 AM16 3 de chinero, 2000 LINEAR
50004 - 2000 AS16 3 de chinero, 2000 LINEAR
50005 - 2000 AW18 3 de chinero, 2000 LINEAR
50006 - 2000 AY19 3 de chinero, 2000 LINEAR
50007 - 2000 AW21 3 de chinero, 2000 LINEAR
50008 - 2000 AF25 3 de chinero, 2000 LINEAR
50009 - 2000 AQ26 3 de chinero, 2000 LINEAR
50010 - 2000 AP27 3 de chinero, 2000 LINEAR
50011 - 2000 AE29 3 de chinero, 2000 LINEAR
50012 - 2000 AS30 3 de chinero, 2000 LINEAR
50013 - 2000 AE31 3 de chinero, 2000 LINEAR
50014 - 2000 AO32 3 de chinero, 2000 LINEAR
50015 - 2000 AR32 3 de chinero, 2000 LINEAR
50016 - 2000 AT32 3 de chinero, 2000 LINEAR
50017 - 2000 AA33 3 de chinero, 2000 LINEAR
50018 - 2000 AK33 3 de chinero, 2000 LINEAR
50019 - 2000 AL33 3 de chinero, 2000 LINEAR
50020 - 2000 AL34 3 de chinero, 2000 LINEAR
50021 - 2000 AA36 3 de chinero, 2000 LINEAR
50022 - 2000 AX36 3 de chinero, 2000 LINEAR
50023 - 2000 AY37 3 de chinero, 2000 LINEAR
50024 - 2000 AZ40 3 de chinero, 2000 LINEAR
50025 - 2000 AR41 3 de chinero, 2000 LINEAR
50026 - 2000 AS41 3 de chinero, 2000 LINEAR
50027 - 2000 AQ43 2 de chinero, 2000 Spacewatch
50028 - 2000 AN44 5 de chinero, 2000 Spacewatch
50029 - 2000 AU46 4 de chinero, 2000 LINEAR
50030 - 2000 AG47 4 de chinero, 2000 LINEAR
50031 - 2000 AH47 4 de chinero, 2000 LINEAR
50032 - 2000 AT47 4 de chinero, 2000 LINEAR
50033 - 2000 AF48 3 de chinero, 2000 S. Sposetti
50034 - 2000 AJ48 6 de chinero, 2000 P. G. Comba
50035 - 2000 AL50 6 de chinero, 2000 K. Korlević
50036 - 2000 AH53 4 de chinero, 2000 LINEAR
50037 - 2000 AR54 4 de chinero, 2000 LINEAR
50038 - 2000 AT54 4 de chinero, 2000 LINEAR
50039 - 2000 AV56 4 de chinero, 2000 LINEAR
50040 - 2000 AL57 4 de chinero, 2000 LINEAR
50041 - 2000 AL58 4 de chinero, 2000 LINEAR
50042 - 2000 AW58 4 de chinero, 2000 LINEAR
50043 - 2000 AC59 4 de chinero, 2000 LINEAR
50044 - 2000 AW60 4 de chinero, 2000 LINEAR
50045 - 2000 AB61 4 de chinero, 2000 LINEAR
50046 - 2000 AL61 4 de chinero, 2000 LINEAR
50047 - 2000 AA62 4 de chinero, 2000 LINEAR
50048 - 2000 AL62 4 de chinero, 2000 LINEAR
50049 - 2000 AQ62 4 de chinero, 2000 LINEAR
50050 - 2000 AB63 4 de chinero, 2000 LINEAR
50051 - 2000 AH63 4 de chinero, 2000 LINEAR
50052 - 2000 AV63 4 de chinero, 2000 LINEAR
50053 - 2000 AR64 4 de chinero, 2000 LINEAR
50054 - 2000 AD65 4 de chinero, 2000 LINEAR
50055 - 2000 AE65 4 de chinero, 2000 LINEAR
50056 - 2000 AN66 4 de chinero, 2000 LINEAR
50057 - 2000 AO66 4 de chinero, 2000 LINEAR
50058 - 2000 AQ67 4 de chinero, 2000 LINEAR
50059 - 2000 AY67 4 de chinero, 2000 LINEAR
50060 - 2000 AA68 4 de chinero, 2000 LINEAR
50061 - 2000 AF69 5 de chinero, 2000 LINEAR
50062 - 2000 AD71 5 de chinero, 2000 LINEAR
50063 - 2000 AY71 5 de chinero, 2000 LINEAR
50064 - 2000 AQ72 5 de chinero, 2000 LINEAR
50065 - 2000 AF74 5 de chinero, 2000 LINEAR
50066 - 2000 AH75 5 de chinero, 2000 LINEAR
50067 - 2000 AS75 5 de chinero, 2000 LINEAR
50068 - 2000 AR77 5 de chinero, 2000 LINEAR
50069 - 2000 AM78 5 de chinero, 2000 LINEAR
50070 - 2000 AG80 5 de chinero, 2000 LINEAR
50071 - 2000 AL81 5 de chinero, 2000 LINEAR
50072 - 2000 AU81 5 de chinero, 2000 LINEAR
50073 - 2000 AA82 5 de chinero, 2000 LINEAR
50074 - 2000 AN83 5 de chinero, 2000 LINEAR
50075 - 2000 AT84 5 de chinero, 2000 LINEAR
50076 - 2000 AP85 5 de chinero, 2000 LINEAR
50077 - 2000 AJ86 5 de chinero, 2000 LINEAR
50078 - 2000 AW86 5 de chinero, 2000 LINEAR
50079 - 2000 AB88 5 de chinero, 2000 LINEAR
50080 - 2000 AK88 5 de chinero, 2000 LINEAR
50081 - 2000 AL88 5 de chinero, 2000 LINEAR
50082 - 2000 AW88 5 de chinero, 2000 LINEAR
50083 - 2000 AG89 5 de chinero, 2000 LINEAR
50084 - 2000 AZ89 5 de chinero, 2000 LINEAR
50085 - 2000 AS90 5 de chinero, 2000 LINEAR
50086 - 2000 AT90 5 de chinero, 2000 LINEAR
50087 - 2000 AH91 5 de chinero, 2000 LINEAR
50088 - 2000 AO94 4 de chinero, 2000 LINEAR
50089 - 2000 AA95 4 de chinero, 2000 LINEAR
50090 - 2000 AN96 4 de chinero, 2000 LINEAR
50091 - 2000 AP96 4 de chinero, 2000 LINEAR
50092 - 2000 AR96 4 de chinero, 2000 LINEAR
50093 - 2000 AT96 4 de chinero, 2000 LINEAR
50094 - 2000 AB97 4 de chinero, 2000 LINEAR
50095 - 2000 AE97 4 de chinero, 2000 LINEAR
50096 - 2000 AM97 4 de chinero, 2000 LINEAR
50097 - 2000 AF98 4 de chinero, 2000 LINEAR
50098 - 2000 AG98 4 de chinero, 2000 LINEAR
50099 - 2000 AM98 4 de chinero, 2000 LINEAR
50100 - 2000 AH102 5 de chinero, 2000 LINEAR
50101-50200
50101 - 2000 AO105 5 de chinero, 2000 LINEAR
50102 - 2000 AA106 5 de chinero, 2000 LINEAR
50103 - 2000 AR111 5 de chinero, 2000 LINEAR
50104 - 2000 AU111 5 de chinero, 2000 LINEAR
50105 - 2000 AX111 5 de chinero, 2000 LINEAR
50106 - 2000 AC113 5 de chinero, 2000 LINEAR
50107 - 2000 AP113 5 de chinero, 2000 LINEAR
50108 - 2000 AU113 5 de chinero, 2000 LINEAR
50109 - 2000 AY113 5 de chinero, 2000 LINEAR
50110 - 2000 AP115 5 de chinero, 2000 LINEAR
50111 - 2000 AA116 5 de chinero, 2000 LINEAR
50112 - 2000 AJ116 5 de chinero, 2000 LINEAR
50113 - 2000 AL116 5 de chinero, 2000 LINEAR
50114 - 2000 AC117 5 de chinero, 2000 LINEAR
50115 - 2000 AU117 5 de chinero, 2000 LINEAR
50116 - 2000 AA119 5 de chinero, 2000 LINEAR
50117 - 2000 AD119 5 de chinero, 2000 LINEAR
50118 - 2000 AJ119 5 de chinero, 2000 LINEAR
50119 - 2000 AS119 5 de chinero, 2000 LINEAR
50120 - 2000 AC120 5 de chinero, 2000 LINEAR
50121 - 2000 AS122 5 de chinero, 2000 LINEAR
50122 - 2000 AO123 5 de chinero, 2000 LINEAR
50123 - 2000 AR123 5 de chinero, 2000 LINEAR
50124 - 2000 AT123 5 de chinero, 2000 LINEAR
50125 - 2000 AB124 5 de chinero, 2000 LINEAR
50126 - 2000 AT124 5 de chinero, 2000 LINEAR
50127 - 2000 AZ124 5 de chinero, 2000 LINEAR
50128 - 2000 AG125 5 de chinero, 2000 LINEAR
50129 - 2000 AN125 5 de chinero, 2000 LINEAR
50130 - 2000 AP125 5 de chinero, 2000 LINEAR
50131 - 2000 AS125 5 de chinero, 2000 LINEAR
50132 - 2000 AU125 5 de chinero, 2000 LINEAR
50133 - 2000 AD126 5 de chinero, 2000 LINEAR
50134 - 2000 AM126 5 de chinero, 2000 LINEAR
50135 - 2000 AU127 5 de chinero, 2000 LINEAR
50136 - 2000 AK128 5 de chinero, 2000 LINEAR
50137 - 2000 AT128 5 de chinero, 2000 LINEAR
50138 - 2000 AY128 5 de chinero, 2000 LINEAR
50139 - 2000 AH129 5 de chinero, 2000 LINEAR
50140 - 2000 AQ129 5 de chinero, 2000 LINEAR
50141 - 2000 AW129 5 de chinero, 2000 LINEAR
50142 - 2000 AY129 5 de chinero, 2000 LINEAR
50143 - 2000 AB132 3 de chinero, 2000 LINEAR
50144 - 2000 AN132 3 de chinero, 2000 LINEAR
50145 - 2000 AV133 4 de chinero, 2000 LINEAR
50146 - 2000 AU134 4 de chinero, 2000 LINEAR
50147 - 2000 AQ136 4 de chinero, 2000 LINEAR
50148 - 2000 AR136 4 de chinero, 2000 LINEAR
50149 - 2000 AU136 4 de chinero, 2000 LINEAR
50150 - 2000 AY136 4 de chinero, 2000 LINEAR
50151 - 2000 AU140 5 de chinero, 2000 LINEAR
50152 - 2000 AD141 5 de chinero, 2000 LINEAR
50153 - 2000 AF141 5 de chinero, 2000 LINEAR
50154 - 2000 AK141 5 de chinero, 2000 LINEAR
50155 - 2000 AB142 5 de chinero, 2000 LINEAR
50156 - 2000 AN142 5 de chinero, 2000 LINEAR
50157 - 2000 AD143 5 de chinero, 2000 LINEAR
50158 - 2000 AR143 5 de chinero, 2000 LINEAR
50159 - 2000 AE144 5 de chinero, 2000 LINEAR
50160 - 2000 AF144 5 de chinero, 2000 LINEAR
50161 - 2000 AM144 5 de chinero, 2000 LINEAR
50162 - 2000 AH146 7 de chinero, 2000 LINEAR
50163 - 2000 AV146 7 de chinero, 2000 LINEAR
50164 - 2000 AW146 7 de chinero, 2000 LINEAR
50165 - 2000 AT147 5 de chinero, 2000 LINEAR
50166 - 2000 AW150 8 de chinero, 2000 LINEAR
50167 - 2000 AU154 3 de chinero, 2000 LINEAR
50168 - 2000 AH155 3 de chinero, 2000 LINEAR
50169 - 2000 AK157 3 de chinero, 2000 LINEAR
50170 - 2000 AT158 3 de chinero, 2000 LINEAR
50171 - 2000 AA159 3 de chinero, 2000 LINEAR
50172 - 2000 AC159 3 de chinero, 2000 LINEAR
50173 - 2000 AK159 3 de chinero, 2000 LINEAR
50174 - 2000 AQ159 3 de chinero, 2000 LINEAR
50175 - 2000 AQ161 3 de chinero, 2000 LINEAR
50176 - 2000 AH163 5 de chinero, 2000 LINEAR
50177 - 2000 AT163 5 de chinero, 2000 LINEAR
50178 - 2000 AV163 5 de chinero, 2000 LINEAR
50179 - 2000 AW163 5 de chinero, 2000 LINEAR
50180 - 2000 AD164 5 de chinero, 2000 LINEAR
50181 - 2000 AH167 8 de chinero, 2000 LINEAR
50182 - 2000 AB168 8 de chinero, 2000 LINEAR
50183 - 2000 AC168 8 de chinero, 2000 LINEAR
50184 - 2000 AN168 13 de chinero, 2000 Kleť
50185 - 2000 AD170 7 de chinero, 2000 LINEAR
50186 - 2000 AZ174 7 de chinero, 2000 LINEAR
50187 - 2000 AG176 7 de chinero, 2000 LINEAR
50188 - 2000 AU184 7 de chinero, 2000 LINEAR
50189 - 2000 AB190 8 de chinero, 2000 LINEAR
50190 - 2000 AK193 8 de chinero, 2000 LINEAR
50191 - 2000 AQ193 8 de chinero, 2000 LINEAR
50192 - 2000 AT193 8 de chinero, 2000 LINEAR
50193 - 2000 AM194 8 de chinero, 2000 LINEAR
50194 - 2000 AX194 8 de chinero, 2000 LINEAR
50195 - 2000 AL197 8 de chinero, 2000 LINEAR
50196 - 2000 AM198 8 de chinero, 2000 LINEAR
50197 - 2000 AS198 8 de chinero, 2000 LINEAR
50198 - 2000 AT198 8 de chinero, 2000 LINEAR
50199 - 2000 AS201 9 de chinero, 2000 LINEAR
50200 - 2000 AB203 10 de chinero, 2000 LINEAR
50201-50300
50201 - 2000 AC203 10 de chinero, 2000 LINEAR
50202 - 2000 AF203 10 de chinero, 2000 LINEAR
50203 - 2000 AH203 10 de chinero, 2000 LINEAR
50204 - 2000 AR203 10 de chinero, 2000 LINEAR
50205 - 2000 AP204 8 de chinero, 2000 LINEAR
50206 - 2000 AW209 5 de chinero, 2000 Spacewatch
50207 - 2000 AV211 5 de chinero, 2000 Spacewatch
50208 - 2000 AD222 8 de chinero, 2000 Spacewatch
50209 - 2000 AR224 11 de chinero, 2000 Spacewatch
50210 - 2000 AL228 13 de chinero, 2000 Spacewatch
50211 - 2000 AA232 4 de chinero, 2000 LINEAR
50212 - 2000 AJ233 4 de chinero, 2000 LINEAR
50213 - 2000 AJ234 5 de chinero, 2000 LINEAR
50214 - 2000 AV234 5 de chinero, 2000 LINEAR
50215 - 2000 AY235 5 de chinero, 2000 LONEOS
50216 - 2000 AT236 5 de chinero, 2000 LINEAR
50217 - 2000 AU236 5 de chinero, 2000 LINEAR
50218 - 2000 AA237 5 de chinero, 2000 LINEAR
50219 - 2000 AL237 5 de chinero, 2000 LINEAR
50220 - 2000 AS237 5 de chinero, 2000 LINEAR
50221 - 2000 AQ238 6 de chinero, 2000 LINEAR
50222 - 2000 AV238 6 de chinero, 2000 LINEAR
50223 - 2000 AC239 6 de chinero, 2000 LINEAR
50224 - 2000 AS239 6 de chinero, 2000 LINEAR
50225 - 2000 AB240 6 de chinero, 2000 LONEOS
50226 - 2000 AH241 7 de chinero, 2000 LINEAR
50227 - 2000 AX241 7 de chinero, 2000 LONEOS
50228 - 2000 AD242 7 de chinero, 2000 LONEOS
50229 - 2000 AQ242 7 de chinero, 2000 LINEAR
50230 - 2000 AT244 8 de chinero, 2000 LINEAR
50231 - 2000 AQ245 10 de chinero, 2000 LINEAR
50232 - 2000 AR245 10 de chinero, 2000 LINEAR
50233 - 2000 AK246 13 de chinero, 2000 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
50234 - 2000 BP 27 de chinero, 2000 P. G. Comba
50235 - 2000 BC2 27 de chinero, 2000 Spacewatch
50236 - 2000 BB3 26 de chinero, 2000 K. Korlević
50237 - 2000 BJ3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50238 - 2000 BR3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50239 - 2000 BW3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50240 Cortina 2000 BY3 28 de chinero, 2000 A. Dimai
50241 - 2000 BB8 29 de chinero, 2000 LINEAR
50242 - 2000 BU11 26 de chinero, 2000 Spacewatch
50243 - 2000 BT13 29 de chinero, 2000 Spacewatch
50244 - 2000 BG14 28 de chinero, 2000 Spacewatch
50245 - 2000 BL14 28 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50246 - 2000 BT14 28 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50247 - 2000 BX14 31 de chinero, 2000 T. Kobayashi
50248 - 2000 BB16 29 de chinero, 2000 LINEAR
50249 - 2000 BL16 30 de chinero, 2000 LINEAR
50250 - 2000 BW22 30 de chinero, 2000 CSS
50251 - 2000 BY22 30 de chinero, 2000 CSS
50252 - 2000 BE23 30 de chinero, 2000 CSS
50253 - 2000 BP24 29 de chinero, 2000 LINEAR
50254 - 2000 BC25 30 de chinero, 2000 LINEAR
50255 - 2000 BY25 30 de chinero, 2000 LINEAR
50256 - 2000 BJ26 30 de chinero, 2000 LINEAR
50257 - 2000 BQ26 30 de chinero, 2000 LINEAR
50258 - 2000 BV26 30 de chinero, 2000 LINEAR
50259 - 2000 BE27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50260 - 2000 BK27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50261 - 2000 BM27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50262 - 2000 BN27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50263 - 2000 BU27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50264 - 2000 BX27 30 de chinero, 2000 LINEAR
50265 - 2000 BN28 31 de chinero, 2000 LINEAR
50266 - 2000 BU28 30 de chinero, 2000 LINEAR
50267 - 2000 BS29 29 de chinero, 2000 LINEAR
50268 - 2000 BD31 30 de chinero, 2000 LINEAR
50269 - 2000 BZ34 30 de chinero, 2000 LINEAR
50270 - 2000 CJ 2 de febrero, 2000 P. G. Comba
50271 - 2000 CW 1 de febrero, 2000 CSS
50272 - 2000 CZ 3 de febrero, 2000 K. Korlević
50273 - 2000 CA1 3 de febrero, 2000 K. Korlević
50274 - 2000 CN1 4 de febrero, 2000 K. Korlević
50275 - 2000 CU1 4 de febrero, 2000 M. Tombelli, A. Boattini
50276 - 2000 CS2 4 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50277 - 2000 CX6 2 de febrero, 2000 LINEAR
50278 - 2000 CZ12 2 de febrero, 2000 LINEAR
50279 - 2000 CX14 2 de febrero, 2000 LINEAR
50280 - 2000 CN17 2 de febrero, 2000 LINEAR
50281 - 2000 CV18 2 de febrero, 2000 LINEAR
50282 - 2000 CM19 2 de febrero, 2000 LINEAR
50283 - 2000 CO20 2 de febrero, 2000 LINEAR
50284 - 2000 CP23 2 de febrero, 2000 LINEAR
50285 - 2000 CB25 2 de febrero, 2000 LINEAR
50286 - 2000 CA26 2 de febrero, 2000 LINEAR
50287 - 2000 CT26 2 de febrero, 2000 LINEAR
50288 - 2000 CV26 2 de febrero, 2000 LINEAR
50289 - 2000 CJ27 2 de febrero, 2000 LINEAR
50290 - 2000 CT27 2 de febrero, 2000 LINEAR
50291 - 2000 CX28 2 de febrero, 2000 LINEAR
50292 - 2000 CW29 2 de febrero, 2000 LINEAR
50293 - 2000 CH30 2 de febrero, 2000 LINEAR
50294 - 2000 CN31 2 de febrero, 2000 LINEAR
50295 - 2000 CR31 2 de febrero, 2000 LINEAR
50296 - 2000 CY32 2 de febrero, 2000 LINEAR
50297 - 2000 CS33 4 de febrero, 2000 K. Korlević
50298 - 2000 CA34 4 de febrero, 2000 K. Korlević
50299 - 2000 CD34 4 de febrero, 2000 K. Korlević
50300 - 2000 CF34 5 de febrero, 2000 K. Korlević
50301-50400
50301 - 2000 CL36 2 de febrero, 2000 LINEAR
50302 - 2000 CP36 2 de febrero, 2000 LINEAR
50303 - 2000 CX36 2 de febrero, 2000 LINEAR
50304 - 2000 CZ36 2 de febrero, 2000 LINEAR
50305 - 2000 CA37 2 de febrero, 2000 LINEAR
50306 - 2000 CA39 3 de febrero, 2000 LINEAR
50307 - 2000 CG39 4 de febrero, 2000 LINEAR
50308 - 2000 CK39 4 de febrero, 2000 LINEAR
50309 - 2000 CO40 4 de febrero, 2000 T. Kagawa
50310 - 2000 CT40 1 de febrero, 2000 CSS
50311 - 2000 CC44 2 de febrero, 2000 LINEAR
50312 - 2000 CN45 2 de febrero, 2000 LINEAR
50313 - 2000 CX45 2 de febrero, 2000 LINEAR
50314 - 2000 CY46 2 de febrero, 2000 LINEAR
50315 - 2000 CV47 2 de febrero, 2000 LINEAR
50316 - 2000 CY47 2 de febrero, 2000 LINEAR
50317 - 2000 CZ47 2 de febrero, 2000 LINEAR
50318 - 2000 CS48 2 de febrero, 2000 LINEAR
50319 - 2000 CC50 2 de febrero, 2000 LINEAR
50320 - 2000 CT50 2 de febrero, 2000 LINEAR
50321 - 2000 CH51 2 de febrero, 2000 LINEAR
50322 - 2000 CK51 2 de febrero, 2000 LINEAR
50323 - 2000 CM52 2 de febrero, 2000 LINEAR
50324 - 2000 CS53 2 de febrero, 2000 LINEAR
50325 - 2000 CT53 2 de febrero, 2000 LINEAR
50326 - 2000 CH54 2 de febrero, 2000 LINEAR
50327 - 2000 CS55 4 de febrero, 2000 LINEAR
50328 - 2000 CW55 4 de febrero, 2000 LINEAR
50329 - 2000 CK56 4 de febrero, 2000 LINEAR
50330 - 2000 CN56 10 de febrero, 2000 LINEAR
50331 - 2000 CO56 4 de febrero, 2000 LINEAR
50332 - 2000 CP57 5 de febrero, 2000 LINEAR
50333 - 2000 CZ57 5 de febrero, 2000 LINEAR
50334 - 2000 CC58 5 de febrero, 2000 LINEAR
50335 - 2000 CM58 5 de febrero, 2000 LINEAR
50336 - 2000 CR60 2 de febrero, 2000 LINEAR
50337 - 2000 CD61 2 de febrero, 2000 LINEAR
50338 - 2000 CU61 2 de febrero, 2000 LINEAR
50339 - 2000 CF62 2 de febrero, 2000 LINEAR
50340 - 2000 CH62 2 de febrero, 2000 LINEAR
50341 - 2000 CR63 2 de febrero, 2000 LINEAR
50342 - 2000 CT63 2 de febrero, 2000 LINEAR
50343 - 2000 CX64 3 de febrero, 2000 LINEAR
50344 - 2000 CA65 3 de febrero, 2000 LINEAR
50345 - 2000 CK65 4 de febrero, 2000 LINEAR
50346 - 2000 CP65 4 de febrero, 2000 LINEAR
50347 - 2000 CA66 6 de febrero, 2000 LINEAR
50348 - 2000 CF69 1 de febrero, 2000 Spacewatch
50349 - 2000 CC70 2 de febrero, 2000 LINEAR
50350 - 2000 CD70 6 de febrero, 2000 LINEAR
50351 - 2000 CE70 6 de febrero, 2000 LINEAR
50352 - 2000 CK70 7 de febrero, 2000 LINEAR
50353 - 2000 CW70 7 de febrero, 2000 LINEAR
50354 - 2000 CX70 7 de febrero, 2000 LINEAR
50355 - 2000 CB71 7 de febrero, 2000 LINEAR
50356 - 2000 CH71 7 de febrero, 2000 LINEAR
50357 - 2000 CJ71 7 de febrero, 2000 LINEAR
50358 - 2000 CP71 7 de febrero, 2000 LINEAR
50359 - 2000 CO72 2 de febrero, 2000 LINEAR
50360 - 2000 CS75 7 de febrero, 2000 LINEAR
50361 - 2000 CE76 5 de febrero, 2000 K. Korlević
50362 - 2000 CB77 10 de febrero, 2000 K. Korlević
50363 - 2000 CD77 10 de febrero, 2000 K. Korlević
50364 - 2000 CG77 10 de febrero, 2000 K. Korlević
50365 - 2000 CP77 7 de febrero, 2000 R. H. McNaught
50366 - 2000 CW77 7 de febrero, 2000 Spacewatch
50367 - 2000 CB80 8 de febrero, 2000 Spacewatch
50368 - 2000 CY81 4 de febrero, 2000 LINEAR
50369 - 2000 CK83 4 de febrero, 2000 LINEAR
50370 - 2000 CL84 4 de febrero, 2000 LINEAR
50371 - 2000 CT84 4 de febrero, 2000 LINEAR
50372 - 2000 CF85 4 de febrero, 2000 LINEAR
50373 - 2000 CR85 4 de febrero, 2000 LINEAR
50374 - 2000 CG86 4 de febrero, 2000 LINEAR
50375 - 2000 CJ86 4 de febrero, 2000 LINEAR
50376 - 2000 CQ86 4 de febrero, 2000 LINEAR
50377 - 2000 CG88 4 de febrero, 2000 LINEAR
50378 - 2000 CV88 4 de febrero, 2000 LINEAR
50379 - 2000 CB89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50380 - 2000 CE89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50381 - 2000 CG89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50382 - 2000 CH89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50383 - 2000 CN89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50384 - 2000 CQ89 4 de febrero, 2000 LINEAR
50385 - 2000 CZ89 5 de febrero, 2000 LINEAR
50386 - 2000 CG91 6 de febrero, 2000 LINEAR
50387 - 2000 CM91 6 de febrero, 2000 LINEAR
50388 - 2000 CM92 6 de febrero, 2000 LINEAR
50389 - 2000 CO92 6 de febrero, 2000 LINEAR
50390 - 2000 CE93 6 de febrero, 2000 LINEAR
50391 - 2000 CK93 6 de febrero, 2000 LINEAR
50392 - 2000 CD94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50393 - 2000 CN94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50394 - 2000 CQ94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50395 - 2000 CR94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50396 - 2000 CT94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50397 - 2000 CX94 8 de febrero, 2000 LINEAR
50398 - 2000 CR96 6 de febrero, 2000 LINEAR
50399 - 2000 CQ102 2 de febrero, 2000 LINEAR
50400 - 2000 CU102 2 de febrero, 2000 LINEAR
50401-50500
50401 - 2000 CJ109 5 de febrero, 2000 CSS
50402 - 2000 CN111 6 de febrero, 2000 CSS
50403 - 2000 CB114 15 de febrero, 2000 LINEAR
50404 - 2000 CV115 2 de febrero, 2000 CSS
50405 - 2000 CB116 2 de febrero, 2000 CSS
50406 - 2000 CK116 3 de febrero, 2000 LINEAR
50407 - 2000 CY117 3 de febrero, 2000 LINEAR
50408 - 2000 CZ124 3 de febrero, 2000 LINEAR
50409 - 2000 CO125 3 de febrero, 2000 LINEAR
50410 - 2000 CK126 4 de febrero, 2000 LINEAR
50411 - 2000 DS 24 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50412 Ewen 2000 DG1 26 de febrero, 2000 W. K. Y. Yeung
50413 Petrginz 2000 DQ1 27 de febrero, 2000 J. Tichá, M. Tichý
50414 - 2000 DB2 26 de febrero, 2000 Spacewatch
50415 - 2000 DL2 24 de febrero, 2000 K. Korlević, M. Jurić
50416 - 2000 DZ2 24 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50417 - 2000 DY6 29 de febrero, 2000 J. M. Roe
50418 - 2000 DC7 29 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50419 - 2000 DL7 29 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50420 - 2000 DN7 29 de febrero, 2000 T. Kobayashi
50421 - 2000 DD9 26 de febrero, 2000 Spacewatch
50422 - 2000 DB10 26 de febrero, 2000 Spacewatch
50423 - 2000 DE13 27 de febrero, 2000 Spacewatch
50424 - 2000 DQ13 28 de febrero, 2000 Spacewatch
50425 - 2000 DV13 28 de febrero, 2000 Spacewatch
50426 - 2000 DJ15 26 de febrero, 2000 CSS
50427 - 2000 DT15 26 de febrero, 2000 CSS
50428 - 2000 DZ15 27 de febrero, 2000 CSS
50429 - 2000 DB16 28 de febrero, 2000 K. Korlević
50430 - 2000 DG16 29 de febrero, 2000 K. Korlević
50431 - 2000 DU19 29 de febrero, 2000 LINEAR
50432 - 2000 DB20 29 de febrero, 2000 LINEAR
50433 - 2000 DC22 29 de febrero, 2000 LINEAR
50434 - 2000 DG23 29 de febrero, 2000 LINEAR
50435 - 2000 DH23 29 de febrero, 2000 LINEAR
50436 - 2000 DK23 29 de febrero, 2000 LINEAR
50437 - 2000 DX23 29 de febrero, 2000 LINEAR
50438 - 2000 DZ24 29 de febrero, 2000 LINEAR
50439 - 2000 DW26 29 de febrero, 2000 LINEAR
50440 - 2000 DD29 29 de febrero, 2000 LINEAR
50441 - 2000 DD30 29 de febrero, 2000 LINEAR
50442 - 2000 DL32 29 de febrero, 2000 LINEAR
50443 - 2000 DO32 29 de febrero, 2000 LINEAR
50444 - 2000 DG34 29 de febrero, 2000 LINEAR
50445 - 2000 DH35 29 de febrero, 2000 LINEAR
50446 - 2000 DD36 29 de febrero, 2000 LINEAR
50447 - 2000 DQ37 29 de febrero, 2000 LINEAR
50448 - 2000 DZ37 29 de febrero, 2000 LINEAR
50449 - 2000 DG38 29 de febrero, 2000 LINEAR
50450 - 2000 DS38 29 de febrero, 2000 LINEAR
50451 - 2000 DF41 29 de febrero, 2000 LINEAR
50452 - 2000 DT41 29 de febrero, 2000 LINEAR
50453 - 2000 DJ46 29 de febrero, 2000 LINEAR
50454 - 2000 DT48 29 de febrero, 2000 LINEAR
50455 - 2000 DX52 29 de febrero, 2000 LINEAR
50456 - 2000 DW53 29 de febrero, 2000 LINEAR
50457 - 2000 DZ53 29 de febrero, 2000 LINEAR
50458 - 2000 DC55 29 de febrero, 2000 LINEAR
50459 - 2000 DZ55 29 de febrero, 2000 LINEAR
50460 - 2000 DK56 29 de febrero, 2000 LINEAR
50461 - 2000 DZ58 29 de febrero, 2000 LINEAR
50462 - 2000 DU60 29 de febrero, 2000 LINEAR
50463 - 2000 DF63 29 de febrero, 2000 LINEAR
50464 - 2000 DT63 29 de febrero, 2000 LINEAR
50465 - 2000 DW64 29 de febrero, 2000 LINEAR
50466 - 2000 DA66 29 de febrero, 2000 LINEAR
50467 - 2000 DU66 29 de febrero, 2000 LINEAR
50468 - 2000 DA69 29 de febrero, 2000 LINEAR
50469 - 2000 DL69 29 de febrero, 2000 LINEAR
50470 - 2000 DQ69 29 de febrero, 2000 LINEAR
50471 - 2000 DT69 29 de febrero, 2000 LINEAR
50472 - 2000 DH71 29 de febrero, 2000 LINEAR
50473 - 2000 DB72 29 de febrero, 2000 LINEAR
50474 - 2000 DY72 29 de febrero, 2000 LINEAR
50475 - 2000 DQ73 29 de febrero, 2000 LINEAR
50476 - 2000 DT73 29 de febrero, 2000 LINEAR
50477 - 2000 DE74 29 de febrero, 2000 LINEAR
50478 - 2000 DN74 29 de febrero, 2000 LINEAR
50479 - 2000 DR74 29 de febrero, 2000 LINEAR
50480 - 2000 DU74 29 de febrero, 2000 LINEAR
50481 - 2000 DD75 29 de febrero, 2000 LINEAR
50482 - 2000 DF75 29 de febrero, 2000 LINEAR
50483 - 2000 DR79 28 de febrero, 2000 LINEAR
50484 - 2000 DB83 28 de febrero, 2000 LINEAR
50485 - 2000 DX83 28 de febrero, 2000 LINEAR
50486 - 2000 DY84 29 de febrero, 2000 LINEAR
50487 - 2000 DH85 29 de febrero, 2000 LINEAR
50488 - 2000 DA86 29 de febrero, 2000 LINEAR
50489 - 2000 DY87 29 de febrero, 2000 LINEAR
50490 - 2000 DO88 29 de febrero, 2000 LINEAR
50491 - 2000 DL92 27 de febrero, 2000 Spacewatch
50492 - 2000 DB93 28 de febrero, 2000 LINEAR
50493 - 2000 DL93 28 de febrero, 2000 LINEAR
50494 - 2000 DM93 28 de febrero, 2000 LINEAR
50495 - 2000 DU93 28 de febrero, 2000 LINEAR
50496 - 2000 DA94 28 de febrero, 2000 LINEAR
50497 - 2000 DO94 28 de febrero, 2000 LINEAR
50498 - 2000 DU95 28 de febrero, 2000 LINEAR
50499 - 2000 DH96 29 de febrero, 2000 LINEAR
50500 - 2000 DU96 29 de febrero, 2000 LINEAR
50501-50600
50501 - 2000 DM97 29 de febrero, 2000 LINEAR
50502 - 2000 DB98 29 de febrero, 2000 LINEAR
50503 - 2000 DG98 29 de febrero, 2000 LINEAR
50504 - 2000 DJ98 29 de febrero, 2000 LINEAR
50505 - 2000 DP98 29 de febrero, 2000 LINEAR
50506 - 2000 DV99 29 de febrero, 2000 LINEAR
50507 - 2000 DW99 29 de febrero, 2000 LINEAR
50508 - 2000 DF100 29 de febrero, 2000 LINEAR
50509 - 2000 DB101 29 de febrero, 2000 LINEAR
50510 - 2000 DE101 29 de febrero, 2000 LINEAR
50511 - 2000 DZ101 29 de febrero, 2000 LINEAR
50512 - 2000 DA103 29 de febrero, 2000 LINEAR
50513 - 2000 DH103 29 de febrero, 2000 LINEAR
50514 - 2000 DL105 29 de febrero, 2000 LINEAR
50515 - 2000 DS105 29 de febrero, 2000 LINEAR
50516 - 2000 DL106 29 de febrero, 2000 LINEAR
50517 - 2000 DK109 29 de febrero, 2000 LINEAR
50518 - 2000 DL109 29 de febrero, 2000 LINEAR
50519 - 2000 DG110 29 de febrero, 2000 LINEAR
50520 - 2000 DX110 28 de febrero, 2000 LINEAR
50521 - 2000 DZ110 29 de febrero, 2000 LINEAR
50522 - 2000 DU111 29 de febrero, 2000 LINEAR
50523 - 2000 DQ116 27 de febrero, 2000 CSS
50524 - 2000 DY117 27 de febrero, 2000 CSS
50525 - 2000 EQ3 3 de marzo, 2000 LINEAR
50526 - 2000 ET5 2 de marzo, 2000 Spacewatch
50527 - 2000 EE6 2 de marzo, 2000 Spacewatch
50528 - 2000 EL9 3 de marzo, 2000 LINEAR
50529 - 2000 EC10 3 de marzo, 2000 LINEAR
50530 - 2000 EP10 3 de marzo, 2000 LINEAR
50531 - 2000 EZ11 4 de marzo, 2000 LINEAR
50532 - 2000 EO12 4 de marzo, 2000 LINEAR
50533 - 2000 EP12 4 de marzo, 2000 LINEAR
50534 - 2000 EY12 4 de marzo, 2000 LINEAR
50535 - 2000 EB13 4 de marzo, 2000 LINEAR
50536 - 2000 EK13 5 de marzo, 2000 LINEAR
50537 - 2000 EH14 3 de marzo, 2000 M. Tombelli, L. Tesi
50538 - 2000 EA15 3 de marzo, 2000 K. Korlević
50539 - 2000 EM15 6 de marzo, 2000 Farra d'Isonzo
50540 - 2000 EK16 3 de marzo, 2000 LINEAR
50541 - 2000 EV16 3 de marzo, 2000 LINEAR
50542 - 2000 EZ16 3 de marzo, 2000 LINEAR
50543 - 2000 ED17 3 de marzo, 2000 LINEAR
50544 - 2000 EO17 4 de marzo, 2000 LINEAR
50545 - 2000 ER17 4 de marzo, 2000 LINEAR
50546 - 2000 ED18 4 de marzo, 2000 LINEAR
50547 - 2000 ES18 5 de marzo, 2000 LINEAR
50548 - 2000 EC19 5 de marzo, 2000 LINEAR
50549 - 2000 EV19 6 de marzo, 2000 LINEAR
50550 - 2000 EZ19 7 de marzo, 2000 LINEAR
50551 - 2000 EJ20 3 de marzo, 2000 CSS
50552 - 2000 EV20 3 de marzo, 2000 CSS
50553 - 2000 EL21 3 de marzo, 2000 CSS
50554 - 2000 EC24 8 de marzo, 2000 Spacewatch
50555 - 2000 EF24 8 de marzo, 2000 Spacewatch
50556 - 2000 EQ24 8 de marzo, 2000 Spacewatch
50557 - 2000 EN25 8 de marzo, 2000 Spacewatch
50558 - 2000 EN26 4 de marzo, 2000 E. W. Elst, D. Taeymans
50559 - 2000 EA27 3 de marzo, 2000 LINEAR
50560 - 2000 EB29 4 de marzo, 2000 LINEAR
50561 - 2000 EB30 5 de marzo, 2000 LINEAR
50562 - 2000 EX32 5 de marzo, 2000 LINEAR
50563 - 2000 EF36 5 de marzo, 2000 LINEAR
50564 - 2000 EE37 8 de marzo, 2000 LINEAR
50565 - 2000 ES37 8 de marzo, 2000 LINEAR
50566 - 2000 EL38 8 de marzo, 2000 LINEAR
50567 - 2000 EN38 8 de marzo, 2000 LINEAR
50568 - 2000 ES38 8 de marzo, 2000 LINEAR
50569 - 2000 ET38 8 de marzo, 2000 LINEAR
50570 - 2000 EZ38 8 de marzo, 2000 LINEAR
50571 - 2000 EA39 8 de marzo, 2000 LINEAR
50572 - 2000 EM39 8 de marzo, 2000 LINEAR
50573 - 2000 EX39 8 de marzo, 2000 LINEAR
50574 - 2000 ED40 8 de marzo, 2000 LINEAR
50575 - 2000 EL40 8 de marzo, 2000 LINEAR
50576 - 2000 EP40 8 de marzo, 2000 LINEAR
50577 - 2000 EU40 8 de marzo, 2000 LINEAR
50578 - 2000 EH41 8 de marzo, 2000 LINEAR
50579 - 2000 EN41 8 de marzo, 2000 LINEAR
50580 - 2000 EO41 8 de marzo, 2000 LINEAR
50581 - 2000 EA42 8 de marzo, 2000 LINEAR
50582 - 2000 ED42 8 de marzo, 2000 LINEAR
50583 - 2000 EN42 8 de marzo, 2000 LINEAR
50584 - 2000 EK43 8 de marzo, 2000 LINEAR
50585 - 2000 EL43 8 de marzo, 2000 LINEAR
50586 - 2000 EP43 8 de marzo, 2000 LINEAR
50587 - 2000 ET45 9 de marzo, 2000 LINEAR
50588 - 2000 EX45 9 de marzo, 2000 LINEAR
50589 - 2000 ED46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50590 - 2000 EO46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50591 - 2000 EQ46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50592 - 2000 ES46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50593 - 2000 EU46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50594 - 2000 EV46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50595 - 2000 EZ46 9 de marzo, 2000 LINEAR
50596 - 2000 EV47 9 de marzo, 2000 LINEAR
50597 - 2000 EY47 9 de marzo, 2000 LINEAR
50598 - 2000 EH48 9 de marzo, 2000 LINEAR
50599 - 2000 EM48 9 de marzo, 2000 LINEAR
50600 - 2000 ED49 9 de marzo, 2000 LINEAR
50601-50700
50601 - 2000 EY49 6 de marzo, 2000 K. Korlević
50602 - 2000 EM50 10 de marzo, 2000 P. G. Comba
50603 - 2000 EK54 9 de marzo, 2000 Spacewatch
50604 - 2000 EZ54 10 de marzo, 2000 Spacewatch
50605 - 2000 EJ55 10 de marzo, 2000 Spacewatch
50606 - 2000 ES55 5 de marzo, 2000 LINEAR
50607 - 2000 EE56 8 de marzo, 2000 LINEAR
50608 - 2000 EL56 8 de marzo, 2000 LINEAR
50609 - 2000 EU56 8 de marzo, 2000 LINEAR
50610 - 2000 EW56 8 de marzo, 2000 LINEAR
50611 - 2000 EL57 8 de marzo, 2000 LINEAR
50612 - 2000 EZ57 8 de marzo, 2000 LINEAR
50613 - 2000 ER58 8 de marzo, 2000 LINEAR
50614 - 2000 EJ59 9 de marzo, 2000 LINEAR
50615 - 2000 EG60 10 de marzo, 2000 LINEAR
50616 - 2000 EH61 10 de marzo, 2000 LINEAR
50617 - 2000 EG62 10 de marzo, 2000 LINEAR
50618 - 2000 EH62 10 de marzo, 2000 LINEAR
50619 - 2000 EM62 10 de marzo, 2000 LINEAR
50620 - 2000 ES62 10 de marzo, 2000 LINEAR
50621 - 2000 EO63 10 de marzo, 2000 LINEAR
50622 - 2000 ER63 10 de marzo, 2000 LINEAR
50623 - 2000 EC65 10 de marzo, 2000 LINEAR
50624 - 2000 EL65 10 de marzo, 2000 LINEAR
50625 - 2000 EL66 10 de marzo, 2000 LINEAR
50626 - 2000 EY67 10 de marzo, 2000 LINEAR
50627 - 2000 EZ68 10 de marzo, 2000 LINEAR
50628 - 2000 EA69 10 de marzo, 2000 LINEAR
50629 - 2000 EG69 10 de marzo, 2000 LINEAR
50630 - 2000 EK70 10 de marzo, 2000 LINEAR
50631 - 2000 EL71 9 de marzo, 2000 Spacewatch
50632 - 2000 EO74 10 de marzo, 2000 Spacewatch
50633 - 2000 EA75 11 de marzo, 2000 Spacewatch
50634 - 2000 EO75 4 de marzo, 2000 LINEAR
50635 - 2000 EY76 5 de marzo, 2000 LINEAR
50636 - 2000 EH77 5 de marzo, 2000 LINEAR
50637 - 2000 EG79 5 de marzo, 2000 LINEAR
50638 - 2000 EP79 5 de marzo, 2000 LINEAR
50639 - 2000 EV79 5 de marzo, 2000 LINEAR
50640 - 2000 EX79 5 de marzo, 2000 LINEAR
50641 - 2000 EM84 6 de marzo, 2000 LINEAR
50642 - 2000 EK86 8 de marzo, 2000 LINEAR
50643 - 2000 EU86 8 de marzo, 2000 LINEAR
50644 - 2000 EP87 8 de marzo, 2000 LINEAR
50645 - 2000 EQ87 8 de marzo, 2000 LINEAR
50646 - 2000 EA88 9 de marzo, 2000 LINEAR
50647 - 2000 EN88 9 de marzo, 2000 LINEAR
50648 - 2000 EL89 9 de marzo, 2000 LINEAR
50649 - 2000 EK90 9 de marzo, 2000 LINEAR
50650 - 2000 EV90 9 de marzo, 2000 LINEAR
50651 - 2000 EO91 9 de marzo, 2000 LINEAR
50652 - 2000 ER91 9 de marzo, 2000 LINEAR
50653 - 2000 EV92 9 de marzo, 2000 LINEAR
50654 - 2000 EH93 9 de marzo, 2000 LINEAR
50655 - 2000 EL94 9 de marzo, 2000 LINEAR
50656 - 2000 EM94 9 de marzo, 2000 LINEAR
50657 - 2000 EN94 9 de marzo, 2000 LINEAR
50658 - 2000 ES94 9 de marzo, 2000 LINEAR
50659 - 2000 EW94 9 de marzo, 2000 LINEAR
50660 - 2000 EJ95 9 de marzo, 2000 LINEAR
50661 - 2000 EN95 10 de marzo, 2000 LINEAR
50662 - 2000 EG97 10 de marzo, 2000 LINEAR
50663 - 2000 EY102 8 de marzo, 2000 LINEAR
50664 - 2000 EY103 14 de marzo, 2000 LINEAR
50665 - 2000 EK104 14 de marzo, 2000 K. Korlević
50666 - 2000 EQ104 13 de marzo, 2000 LINEAR
50667 - 2000 ES104 13 de marzo, 2000 LINEAR
50668 - 2000 EO105 11 de marzo, 2000 LONEOS
50669 - 2000 ES105 11 de marzo, 2000 LONEOS
50670 - 2000 EY105 11 de marzo, 2000 LONEOS
50671 - 2000 EL107 8 de marzo, 2000 LINEAR
50672 - 2000 EN107 8 de marzo, 2000 LINEAR
50673 - 2000 EQ107 8 de marzo, 2000 LINEAR
50674 - 2000 ES107 8 de marzo, 2000 LINEAR
50675 - 2000 ED108 8 de marzo, 2000 LINEAR
50676 - 2000 EQ108 8 de marzo, 2000 NEAT
50677 - 2000 ED109 8 de marzo, 2000 LINEAR
50678 - 2000 EQ109 8 de marzo, 2000 NEAT
50679 - 2000 EZ109 8 de marzo, 2000 NEAT
50680 - 2000 EQ110 8 de marzo, 2000 NEAT
50681 - 2000 EG111 8 de marzo, 2000 NEAT
50682 - 2000 EJ111 8 de marzo, 2000 NEAT
50683 - 2000 EN111 8 de marzo, 2000 NEAT
50684 - 2000 ER111 8 de marzo, 2000 NEAT
50685 - 2000 EV113 9 de marzo, 2000 LINEAR
50686 - 2000 EZ113 9 de marzo, 2000 LINEAR
50687 - 2000 EC117 10 de marzo, 2000 CSS
50688 - 2000 EX118 11 de marzo, 2000 LONEOS
50689 - 2000 EJ119 11 de marzo, 2000 LONEOS
50690 - 2000 ER119 11 de marzo, 2000 LONEOS
50691 - 2000 ET122 11 de marzo, 2000 LINEAR
50692 - 2000 EB124 11 de marzo, 2000 LINEAR
50693 - 2000 EF124 11 de marzo, 2000 LINEAR
50694 - 2000 EM124 11 de marzo, 2000 LONEOS
50695 - 2000 EU126 11 de marzo, 2000 LONEOS
50696 - 2000 EX127 11 de marzo, 2000 LONEOS
50697 - 2000 EL128 11 de marzo, 2000 LONEOS
50698 - 2000 EY128 11 de marzo, 2000 LONEOS
50699 - 2000 EC129 11 de marzo, 2000 LONEOS
50700 - 2000 EM129 11 de marzo, 2000 LONEOS
50701-50800
50701 - 2000 EU129 11 de marzo, 2000 LONEOS
50702 - 2000 EU130 11 de marzo, 2000 LONEOS
50703 - 2000 EE131 11 de marzo, 2000 LONEOS
50704 - 2000 EK132 11 de marzo, 2000 LINEAR
50705 - 2000 ER132 11 de marzo, 2000 LINEAR
50706 - 2000 EX132 11 de marzo, 2000 LINEAR
50707 - 2000 EC133 11 de marzo, 2000 LINEAR
50708 - 2000 EF133 11 de marzo, 2000 LINEAR
50709 - 2000 EK133 11 de marzo, 2000 LINEAR
50710 - 2000 EQ133 11 de marzo, 2000 LONEOS
50711 - 2000 ER134 11 de marzo, 2000 LONEOS
50712 - 2000 EV134 11 de marzo, 2000 LONEOS
50713 - 2000 EZ135 11 de marzo, 2000 LONEOS
50714 - 2000 ER136 12 de marzo, 2000 LINEAR
50715 - 2000 EV136 12 de marzo, 2000 LINEAR
50716 - 2000 ED137 12 de marzo, 2000 LINEAR
50717 - 2000 EN138 11 de marzo, 2000 CSS
50718 - 2000 ED139 11 de marzo, 2000 CSS
50719 - 2000 EG140 1 de marzo, 2000 CSS
50720 - 2000 EM140 2 de marzo, 2000 Spacewatch
50721 - 2000 EU141 2 de marzo, 2000 CSS
50722 - 2000 EW141 2 de marzo, 2000 CSS
50723 - 2000 EG143 3 de marzo, 2000 CSS
50724 - 2000 EK145 3 de marzo, 2000 CSS
50725 - 2000 EH146 4 de marzo, 2000 CSS
50726 - 2000 EH147 4 de marzo, 2000 CSS
50727 - 2000 EO147 4 de marzo, 2000 CSS
50728 - 2000 ED148 4 de marzo, 2000 CSS
50729 - 2000 ET148 4 de marzo, 2000 CSS
50730 - 2000 EZ149 5 de marzo, 2000 LINEAR
50731 - 2000 EA150 5 de marzo, 2000 LINEAR
50732 - 2000 EJ151 5 de marzo, 2000 NEAT
50733 - 2000 EV152 6 de marzo, 2000 NEAT
50734 - 2000 EP153 6 de marzo, 2000 NEAT
50735 - 2000 ER153 6 de marzo, 2000 NEAT
50736 - 2000 EA154 6 de marzo, 2000 NEAT
50737 - 2000 EB154 6 de marzo, 2000 NEAT
50738 - 2000 EA155 9 de marzo, 2000 LINEAR
50739 - 2000 EY156 11 de marzo, 2000 CSS
50740 - 2000 EO157 12 de marzo, 2000 LONEOS
50741 - 2000 EW157 12 de marzo, 2000 LONEOS
50742 - 2000 EZ158 12 de marzo, 2000 LONEOS
50743 - 2000 EL163 3 de marzo, 2000 LINEAR
50744 - 2000 EL164 3 de marzo, 2000 LINEAR
50745 - 2000 ET165 3 de marzo, 2000 LINEAR
50746 - 2000 EJ170 5 de marzo, 2000 LINEAR
50747 - 2000 EL170 5 de marzo, 2000 LINEAR
50748 - 2000 ED171 5 de marzo, 2000 LINEAR
50749 - 2000 EL171 5 de marzo, 2000 LINEAR
50750 - 2000 EU171 5 de marzo, 2000 LINEAR
50751 - 2000 EL173 4 de marzo, 2000 LINEAR
50752 - 2000 EA174 4 de marzo, 2000 LINEAR
50753 - 2000 EO177 3 de marzo, 2000 CSS
50754 - 2000 EW178 4 de marzo, 2000 LINEAR
50755 - 2000 EQ181 4 de marzo, 2000 LINEAR
50756 - 2000 ET181 4 de marzo, 2000 LINEAR
50757 - 2000 EA183 5 de marzo, 2000 LINEAR
50758 - 2000 EB183 5 de marzo, 2000 LINEAR
50759 - 2000 EF183 5 de marzo, 2000 LINEAR
50760 - 2000 ER183 5 de marzo, 2000 LINEAR
50761 - 2000 EZ183 5 de marzo, 2000 LINEAR
50762 - 2000 EY184 5 de marzo, 2000 LINEAR
50763 - 2000 EV185 1 de marzo, 2000 Spacewatch
50764 - 2000 EZ185 1 de marzo, 2000 Spacewatch
50765 - 2000 FM 25 de marzo, 2000 T. Kobayashi
50766 - 2000 FA2 25 de marzo, 2000 Spacewatch
50767 - 2000 FV2 27 de marzo, 2000 G. Hug
50768 - 2000 FW2 27 de marzo, 2000 G. Hug
50769 - 2000 FH3 28 de marzo, 2000 LINEAR
50770 - 2000 FE5 29 de marzo, 2000 T. Kobayashi
50771 - 2000 FH5 29 de marzo, 2000 T. Kobayashi
50772 - 2000 FQ8 29 de marzo, 2000 Spacewatch
50773 - 2000 FG12 28 de marzo, 2000 LINEAR
50774 - 2000 FK12 28 de marzo, 2000 LINEAR
50775 - 2000 FQ12 28 de marzo, 2000 LINEAR
50776 - 2000 FS12 28 de marzo, 2000 LINEAR
50777 - 2000 FL13 29 de marzo, 2000 LINEAR
50778 - 2000 FZ15 28 de marzo, 2000 LINEAR
50779 - 2000 FA16 28 de marzo, 2000 LINEAR
50780 - 2000 FE16 28 de marzo, 2000 LINEAR
50781 - 2000 FO16 28 de marzo, 2000 LINEAR
50782 - 2000 FU16 28 de marzo, 2000 LINEAR
50783 - 2000 FE17 28 de marzo, 2000 LINEAR
50784 - 2000 FF17 28 de marzo, 2000 LINEAR
50785 - 2000 FS18 29 de marzo, 2000 LINEAR
50786 - 2000 FY19 29 de marzo, 2000 LINEAR
50787 - 2000 FP20 29 de marzo, 2000 LINEAR
50788 - 2000 FB21 29 de marzo, 2000 LINEAR
50789 - 2000 FJ21 29 de marzo, 2000 LINEAR
50790 - 2000 FZ21 29 de marzo, 2000 LINEAR
50791 - 2000 FY22 29 de marzo, 2000 LINEAR
50792 - 2000 FZ22 29 de marzo, 2000 LINEAR
50793 - 2000 FF23 29 de marzo, 2000 LINEAR
50794 - 2000 FH24 29 de marzo, 2000 LINEAR
50795 - 2000 FW24 29 de marzo, 2000 LINEAR
50796 - 2000 FS25 27 de marzo, 2000 LONEOS
50797 - 2000 FH26 27 de marzo, 2000 LONEOS
50798 - 2000 FL26 27 de marzo, 2000 LONEOS
50799 - 2000 FQ26 27 de marzo, 2000 LONEOS
50800 - 2000 FU26 27 de marzo, 2000 LONEOS
50801-50900
50801 - 2000 FA27 27 de marzo, 2000 LONEOS
50802 - 2000 FH27 27 de marzo, 2000 LONEOS
50803 - 2000 FP27 27 de marzo, 2000 LONEOS
50804 - 2000 FC28 27 de marzo, 2000 LONEOS
50805 - 2000 FF28 27 de marzo, 2000 LONEOS
50806 - 2000 FH28 27 de marzo, 2000 LONEOS
50807 - 2000 FJ28 27 de marzo, 2000 LONEOS
50808 - 2000 FK28 27 de marzo, 2000 LONEOS
50809 - 2000 FF29 27 de marzo, 2000 LONEOS
50810 - 2000 FL29 27 de marzo, 2000 LONEOS
50811 - 2000 FZ29 27 de marzo, 2000 LONEOS
50812 - 2000 FC30 27 de marzo, 2000 LONEOS
50813 - 2000 FJ30 27 de marzo, 2000 LONEOS
50814 - 2000 FO30 27 de marzo, 2000 LONEOS
50815 - 2000 FC31 28 de marzo, 2000 LINEAR
50816 - 2000 FU31 29 de marzo, 2000 LINEAR
50817 - 2000 FB32 29 de marzo, 2000 LINEAR
50818 - 2000 FV32 29 de marzo, 2000 LINEAR
50819 - 2000 FW32 29 de marzo, 2000 LINEAR
50820 - 2000 FV33 29 de marzo, 2000 LINEAR
50821 - 2000 FC34 29 de marzo, 2000 LINEAR
50822 - 2000 FH35 29 de marzo, 2000 LINEAR
50823 - 2000 FL35 29 de marzo, 2000 LINEAR
50824 - 2000 FU35 29 de marzo, 2000 LINEAR
50825 - 2000 FD37 29 de marzo, 2000 LINEAR
50826 - 2000 FE37 29 de marzo, 2000 LINEAR
50827 - 2000 FN37 29 de marzo, 2000 LINEAR
50828 - 2000 FR37 29 de marzo, 2000 LINEAR
50829 - 2000 FV37 29 de marzo, 2000 LINEAR
50830 - 2000 FF38 29 de marzo, 2000 LINEAR
50831 - 2000 FQ38 29 de marzo, 2000 LINEAR
50832 - 2000 FH39 29 de marzo, 2000 LINEAR
50833 - 2000 FE40 29 de marzo, 2000 LINEAR
50834 - 2000 FV40 29 de marzo, 2000 LINEAR
50835 - 2000 FX40 29 de marzo, 2000 LINEAR
50836 - 2000 FG41 29 de marzo, 2000 LINEAR
50837 - 2000 FG42 29 de marzo, 2000 LINEAR
50838 - 2000 FQ42 28 de marzo, 2000 LINEAR
50839 - 2000 FJ43 29 de marzo, 2000 LINEAR
50840 - 2000 FQ43 29 de marzo, 2000 LINEAR
50841 - 2000 FG44 29 de marzo, 2000 LINEAR
50842 - 2000 FL44 29 de marzo, 2000 LINEAR
50843 - 2000 FS44 29 de marzo, 2000 LINEAR
50844 - 2000 FU44 29 de marzo, 2000 LINEAR
50845 - 2000 FL45 29 de marzo, 2000 LINEAR
50846 - 2000 FX45 29 de marzo, 2000 LINEAR
50847 - 2000 FG46 29 de marzo, 2000 LINEAR
50848 - 2000 FM46 29 de marzo, 2000 LINEAR
50849 - 2000 FV46 29 de marzo, 2000 LINEAR
50850 - 2000 FX46 29 de marzo, 2000 LINEAR
50851 - 2000 FR47 29 de marzo, 2000 LINEAR
50852 - 2000 FZ47 29 de marzo, 2000 LINEAR
50853 - 2000 FC50 31 de marzo, 2000 LINEAR
50854 - 2000 FD50 31 de marzo, 2000 LINEAR
50855 - 2000 FK55 30 de marzo, 2000 CSS
50856 - 2000 FZ61 26 de marzo, 2000 LONEOS
50857 - 2000 FP62 26 de marzo, 2000 LONEOS
50858 - 2000 FC64 29 de marzo, 2000 LINEAR
50859 - 2000 FR64 30 de marzo, 2000 LINEAR
50860 - 2000 FD65 26 de marzo, 2000 LONEOS
50861 - 2000 FO69 27 de marzo, 2000 LONEOS
50862 - 2000 FX73 26 de marzo, 2000 LONEOS
50863 - 2000 GN1 4 d'abril, 2000 P. G. Comba
50864 - 2000 GM2 5 d'abril, 2000 D. K. Chesney
50865 - 2000 GU2 3 d'abril, 2000 LINEAR
50866 - 2000 GX3 1 d'abril, 2000 Colleverde di Guidonia
50867 - 2000 GM4 4 d'abril, 2000 LINEAR
50868 - 2000 GC6 4 d'abril, 2000 LINEAR
50869 - 2000 GJ8 5 d'abril, 2000 LINEAR
50870 - 2000 GQ8 5 d'abril, 2000 LINEAR
50871 - 2000 GX9 5 d'abril, 2000 LINEAR
50872 - 2000 GT10 5 d'abril, 2000 LINEAR
50873 - 2000 GQ13 5 d'abril, 2000 LINEAR
50874 - 2000 GE23 5 d'abril, 2000 LINEAR
50875 - 2000 GG24 5 d'abril, 2000 LINEAR
50876 - 2000 GV24 5 d'abril, 2000 LINEAR
50877 - 2000 GF29 5 d'abril, 2000 LINEAR
50878 - 2000 GC31 5 d'abril, 2000 LINEAR
50879 - 2000 GT32 5 d'abril, 2000 LINEAR
50880 - 2000 GC33 5 d'abril, 2000 LINEAR
50881 - 2000 GF33 5 d'abril, 2000 LINEAR
50882 - 2000 GW35 5 d'abril, 2000 LINEAR
50883 - 2000 GD36 5 d'abril, 2000 LINEAR
50884 - 2000 GZ37 5 d'abril, 2000 LINEAR
50885 - 2000 GD39 5 d'abril, 2000 LINEAR
50886 - 2000 GW39 5 d'abril, 2000 LINEAR
50887 - 2000 GD40 5 d'abril, 2000 LINEAR
50888 - 2000 GN40 5 d'abril, 2000 LINEAR
50889 - 2000 GO40 5 d'abril, 2000 LINEAR
50890 - 2000 GS40 5 d'abril, 2000 LINEAR
50891 - 2000 GH41 5 d'abril, 2000 LINEAR
50892 - 2000 GO41 5 d'abril, 2000 LINEAR
50893 - 2000 GX41 5 d'abril, 2000 LINEAR
50894 - 2000 GA42 5 d'abril, 2000 LINEAR
50895 - 2000 GH42 5 d'abril, 2000 LINEAR
50896 - 2000 GS43 5 d'abril, 2000 LINEAR
50897 - 2000 GA44 5 d'abril, 2000 LINEAR
50898 - 2000 GF47 5 d'abril, 2000 LINEAR
50899 - 2000 GM47 5 d'abril, 2000 LINEAR
50900 - 2000 GK48 5 d'abril, 2000 LINEAR
50901-51000
50901 - 2000 GR48 5 d'abril, 2000 LINEAR
50902 - 2000 GJ49 5 d'abril, 2000 LINEAR
50903 - 2000 GM50 5 d'abril, 2000 LINEAR
50904 - 2000 GK51 5 d'abril, 2000 LINEAR
50905 - 2000 GL51 5 d'abril, 2000 LINEAR
50906 - 2000 GX51 5 d'abril, 2000 LINEAR
50907 - 2000 GB52 5 d'abril, 2000 LINEAR
50908 - 2000 GE53 5 d'abril, 2000 LINEAR
50909 - 2000 GG53 5 d'abril, 2000 LINEAR
50910 - 2000 GX53 5 d'abril, 2000 LINEAR
50911 - 2000 GC54 5 d'abril, 2000 LINEAR
50912 - 2000 GX54 5 d'abril, 2000 LINEAR
50913 - 2000 GD56 5 d'abril, 2000 LINEAR
50914 - 2000 GE56 5 d'abril, 2000 LINEAR
50915 - 2000 GG56 5 d'abril, 2000 LINEAR
50916 - 2000 GK56 5 d'abril, 2000 LINEAR
50917 - 2000 GG57 5 d'abril, 2000 LINEAR
50918 - 2000 GQ57 5 d'abril, 2000 LINEAR
50919 - 2000 GX57 5 d'abril, 2000 LINEAR
50920 - 2000 GT58 5 d'abril, 2000 LINEAR
50921 - 2000 GZ58 5 d'abril, 2000 LINEAR
50922 - 2000 GM59 5 d'abril, 2000 LINEAR
50923 - 2000 GQ60 5 d'abril, 2000 LINEAR
50924 - 2000 GC61 5 d'abril, 2000 LINEAR
50925 - 2000 GW64 5 d'abril, 2000 LINEAR
50926 - 2000 GF65 5 d'abril, 2000 LINEAR
50927 - 2000 GZ65 5 d'abril, 2000 LINEAR
50928 - 2000 GT66 5 d'abril, 2000 LINEAR
50929 - 2000 GU66 5 d'abril, 2000 LINEAR
50930 - 2000 GW66 5 d'abril, 2000 LINEAR
50931 - 2000 GT67 5 d'abril, 2000 LINEAR
50932 - 2000 GE68 5 d'abril, 2000 LINEAR
50933 - 2000 GR68 5 d'abril, 2000 LINEAR
50934 - 2000 GW68 5 d'abril, 2000 LINEAR
50935 - 2000 GX68 5 d'abril, 2000 LINEAR
50936 - 2000 GD69 5 d'abril, 2000 LINEAR
50937 - 2000 GP69 5 d'abril, 2000 LINEAR
50938 - 2000 GR69 5 d'abril, 2000 LINEAR
50939 - 2000 GE70 5 d'abril, 2000 LINEAR
50940 - 2000 GF70 5 d'abril, 2000 LINEAR
50941 - 2000 GL71 5 d'abril, 2000 LINEAR
50942 - 2000 GR71 5 d'abril, 2000 LINEAR
50943 - 2000 GW71 5 d'abril, 2000 LINEAR
50944 - 2000 GA72 5 d'abril, 2000 LINEAR
50945 - 2000 GJ72 5 d'abril, 2000 LINEAR
50946 - 2000 GM75 5 d'abril, 2000 LINEAR
50947 - 2000 GN75 5 d'abril, 2000 LINEAR
50948 - 2000 GX75 5 d'abril, 2000 LINEAR
50949 - 2000 GC77 5 d'abril, 2000 LINEAR
50950 - 2000 GZ77 5 d'abril, 2000 LINEAR
50951 - 2000 GE78 5 d'abril, 2000 LINEAR
50952 - 2000 GO78 5 d'abril, 2000 LINEAR
50953 - 2000 GA79 5 d'abril, 2000 LINEAR
50954 - 2000 GH79 5 d'abril, 2000 LINEAR
50955 - 2000 GJ79 5 d'abril, 2000 LINEAR
50956 - 2000 GO80 6 d'abril, 2000 LINEAR
50957 - 2000 GR80 6 d'abril, 2000 LINEAR
50958 - 2000 GB81 6 d'abril, 2000 LINEAR
50959 - 2000 GK81 6 d'abril, 2000 LINEAR
50960 - 2000 GN82 9 d'abril, 2000 Kleť
50961 - 2000 GD83 2 d'abril, 2000 LINEAR
50962 - 2000 GB84 3 d'abril, 2000 LINEAR
50963 - 2000 GT84 3 d'abril, 2000 LINEAR
50964 - 2000 GF85 3 d'abril, 2000 LINEAR
50965 - 2000 GN85 3 d'abril, 2000 LINEAR
50966 - 2000 GZ85 4 d'abril, 2000 LINEAR
50967 - 2000 GE86 4 d'abril, 2000 LINEAR
50968 - 2000 GR86 4 d'abril, 2000 LINEAR
50969 - 2000 GO87 4 d'abril, 2000 LINEAR
50970 - 2000 GT87 4 d'abril, 2000 LINEAR
50971 - 2000 GP88 4 d'abril, 2000 LINEAR
50972 - 2000 GE90 4 d'abril, 2000 LINEAR
50973 - 2000 GZ90 4 d'abril, 2000 LINEAR
50974 - 2000 GA91 4 d'abril, 2000 LINEAR
50975 - 2000 GQ91 4 d'abril, 2000 LINEAR
50976 - 2000 GD92 4 d'abril, 2000 LINEAR
50977 - 2000 GL92 5 d'abril, 2000 LINEAR
50978 - 2000 GS92 5 d'abril, 2000 LINEAR
50979 - 2000 GX92 5 d'abril, 2000 LINEAR
50980 - 2000 GE93 5 d'abril, 2000 LINEAR
50981 - 2000 GL93 5 d'abril, 2000 LINEAR
50982 - 2000 GO93 5 d'abril, 2000 LINEAR
50983 - 2000 GT93 5 d'abril, 2000 LINEAR
50984 - 2000 GY93 5 d'abril, 2000 LINEAR
50985 - 2000 GB94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50986 - 2000 GC94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50987 - 2000 GD94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50988 - 2000 GF94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50989 - 2000 GG94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50990 - 2000 GH94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50991 - 2000 GK94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50992 - 2000 GL94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50993 - 2000 GR94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50994 - 2000 GS94 5 d'abril, 2000 LINEAR
50995 - 2000 GH95 6 d'abril, 2000 LINEAR
50996 - 2000 GJ96 6 d'abril, 2000 LINEAR
50997 - 2000 GB97 7 d'abril, 2000 LINEAR
50998 - 2000 GB98 7 d'abril, 2000 LINEAR
50999 - 2000 GH98 7 d'abril, 2000 LINEAR
51000 - 2000 GK98 7 d'abril, 2000 LINEAR


Predecesor:
49001–50000
Lista d'asteroides
50001–51000
Succesor:
51001–52000