Lista d'asteroides (86001-87000)

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Contenius: 86001... 86101... 86201... 86301... 86401... 86501... 86601... 86701... 86801... 86901...

Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
86001–86100 editar
86001 - 1999 JE80 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86002 - 1999 JW85 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86003 - 1999 JO86 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86004 - 1999 JT86 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86005 - 1999 JP87 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86006 - 1999 JS87 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86007 - 1999 JO90 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86008 - 1999 JQ91 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86009 - 1999 JW93 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86010 - 1999 JS94 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86011 - 1999 JU94 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86012 - 1999 JG97 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86013 - 1999 JX98 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86014 - 1999 JE99 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86015 - 1999 JN99 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86016 - 1999 JK100 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86017 - 1999 JA101 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86018 - 1999 JH115 13 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86019 - 1999 JG127 13 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86020 - 1999 JP128 12 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86021 - 1999 KQ4 20 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86022 - 1999 KJ14 18 de mayo, 1999 Socorro LINEAR
86023 - 1999 KT18 22 de mayo, 1999 McGraw-Hill J. W. Parker
86024 - 1999 LW3 7 de chunio, 1999 Socorro LINEAR
86025 - 1999 LX3 9 de chunio, 1999 Socorro LINEAR
86026 - 1999 LQ6 7 de chunio, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86027 - 1999 LL13 9 de chunio, 1999 Socorro LINEAR
86028 - 1999 LR19 9 de chunio, 1999 Socorro LINEAR
86029 - 1999 LV32 8 de chunio, 1999 Catalina CSS
86030 - 1999 NS1 12 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86031 - 1999 NR2 13 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86032 - 1999 NK5 13 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86033 - 1999 ND8 13 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86034 - 1999 NU9 13 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86035 - 1999 NH28 14 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86036 - 1999 NS33 14 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86037 - 1999 NN37 14 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86038 - 1999 NY38 14 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86039 - 1999 NC43 14 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86040 - 1999 NU43 13 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86041 - 1999 NN56 12 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86042 - 1999 NH65 12 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86043 - 1999 OE 16 de chulio, 1999 Pises Pises
86044 - 1999 OD2 22 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86045 - 1999 ON2 22 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86046 - 1999 OY2 22 de chulio, 1999 Socorro LINEAR
86047 - 1999 OY3 18 de chulio, 1999 Mauna Kea Mauna Kea
86048 - 1999 PP1 9 d'agosto, 1999 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
86049 - 1999 PH4 13 d'agosto, 1999 Reedy Creek J. Broughton
86050 - 1999 PG8 12 d'agosto, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86051 - 1999 QB2 22 d'agosto, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
86052 - 1999 RM2 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86053 - 1999 RY4 3 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86054 - 1999 RH11 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86055 - 1999 RO12 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86056 - 1999 RE14 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86057 - 1999 RV14 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86058 - 1999 RO15 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86059 - 1999 RX15 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86060 - 1999 RO18 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86061 - 1999 RT19 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86062 - 1999 RJ20 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86063 - 1999 RK25 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86064 - 1999 RP26 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86065 - 1999 RO27 7 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86066 - 1999 RR27 8 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86067 - 1999 RM28 3 de setiembre, 1999 Siding Spring R. H. McNaught
86068 - 1999 RL30 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86069 - 1999 RO32 9 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86070 - 1999 RZ43 15 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86071 - 1999 RR45 8 de setiembre, 1999 Uccle T. Pauwels
86072 - 1999 RW45 12 de setiembre, 1999 Úpice L. Vyskocil
86073 - 1999 RX51 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86074 - 1999 RA57 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86075 - 1999 RJ58 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86076 - 1999 RD65 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86077 - 1999 RA67 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86078 - 1999 RS67 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86079 - 1999 RK70 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86080 - 1999 RJ71 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86081 - 1999 RN73 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86082 - 1999 RA74 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86083 - 1999 RC74 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86084 - 1999 RJ75 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86085 - 1999 RW80 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86086 - 1999 RR81 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86087 - 1999 RZ86 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86088 - 1999 RR88 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86089 - 1999 RN89 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86090 - 1999 RT90 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86091 - 1999 RF92 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86092 - 1999 RW94 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86093 - 1999 RZ95 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86094 - 1999 RW100 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86095 - 1999 RZ100 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86096 - 1999 RB103 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86097 - 1999 RC104 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86098 - 1999 RL105 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86099 - 1999 RO106 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86100 - 1999 RH107 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86101–86200 editar
86101 - 1999 RY107 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86102 - 1999 RP108 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86103 - 1999 RB109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86104 - 1999 RF110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86105 - 1999 RG110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86106 - 1999 RP113 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86107 - 1999 RL115 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86108 - 1999 RR116 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86109 - 1999 RV118 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86110 - 1999 RH123 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86111 - 1999 RM123 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86112 - 1999 RN123 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86113 - 1999 RC129 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86114 - 1999 RD130 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86115 - 1999 RF133 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86116 - 1999 RR133 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86117 - 1999 RC135 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86118 - 1999 RD138 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86119 - 1999 RA140 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86120 - 1999 RM140 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86121 - 1999 RE144 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86122 - 1999 RH144 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86123 - 1999 RQ144 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86124 - 1999 RK147 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86125 - 1999 RH152 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86126 - 1999 RV152 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86127 - 1999 RB154 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86128 - 1999 RC154 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86129 - 1999 RO155 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86130 - 1999 RN156 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86131 - 1999 RV159 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86132 - 1999 RJ165 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86133 - 1999 RA171 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86134 - 1999 RZ171 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86135 - 1999 RK172 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86136 - 1999 RZ172 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86137 - 1999 RN174 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86138 - 1999 RL175 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86139 - 1999 RT182 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86140 - 1999 RA183 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86141 - 1999 RD184 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86142 - 1999 RJ184 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86143 - 1999 RV186 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86144 - 1999 RK191 11 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86145 - 1999 RU191 11 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86146 - 1999 RA194 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86147 - 1999 RB196 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86148 - 1999 RV196 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86149 - 1999 RA199 10 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86150 - 1999 RP200 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86151 - 1999 RW200 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86152 - 1999 RZ200 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86153 - 1999 RE201 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86154 - 1999 RH201 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86155 - 1999 RS201 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86156 - 1999 RB203 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86157 - 1999 RW203 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86158 - 1999 RY203 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86159 - 1999 RB204 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86160 - 1999 RM205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86161 - 1999 RQ205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86162 - 1999 RR205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86163 - 1999 RT205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86164 - 1999 RG207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86165 - 1999 RZ207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86166 - 1999 RE208 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86167 - 1999 RM209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86168 - 1999 RQ209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86169 - 1999 RW209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86170 - 1999 RJ210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86171 - 1999 RO211 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86172 - 1999 RP211 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86173 - 1999 RH212 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86174 - 1999 RV212 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86175 - 1999 RE213 10 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86176 - 1999 RO214 5 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86177 - 1999 RY215 8 de setiembre, 1999 Mauna Kea Mauna Kea
86178 - 1999 RP218 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86179 - 1999 RW220 5 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86180 - 1999 RG221 5 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86181 - 1999 RU222 7 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86182 - 1999 RA223 7 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86183 - 1999 RY223 7 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86184 - 1999 RL230 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86185 - 1999 RN230 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86186 - 1999 RX234 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86187 - 1999 RQ239 8 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86188 - 1999 RV241 14 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86189 - 1999 RK242 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86190 - 1999 RQ247 5 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86191 - 1999 RY251 6 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86192 - 1999 SV1 18 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86193 - 1999 SA2 18 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86194 - 1999 SD2 18 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
86195 - 1999 ST9 30 de setiembre, 1999 San Marcello L. Tesi, G. Forti
86196 - 1999 SC10 24 de setiembre, 1999 Piszkéstető JAS, K. Sárneczky, L. Kiss
86197 - 1999 SP15 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86198 - 1999 SO16 29 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86199 - 1999 SS20 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86200 - 1999 SE26 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
86201–86300 editar
86201 - 1999 TD1 1 d'octubre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86202 - 1999 TT1 1 d'octubre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86203 - 1999 TA2 2 d'octubre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
86204 - 1999 TQ2 2 d'octubre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
86205 - 1999 TC3 4 d'octubre, 1999 Prescott P. G. Comba
86206 - 1999 TK9 7 d'octubre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
86207 - 1999 TP15 7 d'octubre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
86208 - 1999 TD16 11 d'octubre, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
86209 - 1999 TZ16 7 d'octubre, 1999 Giesing P. Sala
86210 - 1999 TT20 7 d'octubre, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
86211 - 1999 TW20 7 d'octubre, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
86212 - 1999 TG21 3 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86213 - 1999 TY24 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86214 - 1999 TC29 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86215 - 1999 TY31 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86216 - 1999 TV32 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86217 - 1999 TB35 3 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86218 - 1999 TH37 13 d'octubre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86219 - 1999 TR37 1 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86220 - 1999 TX60 7 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86221 - 1999 TY65 8 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86222 - 1999 TJ85 14 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86223 - 1999 TE96 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86224 - 1999 TJ97 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86225 - 1999 TV97 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86226 - 1999 TC102 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86227 - 1999 TM102 2 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86228 - 1999 TW107 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86229 - 1999 TZ107 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86230 - 1999 TH108 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86231 - 1999 TU109 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86232 - 1999 TG111 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86233 - 1999 TT111 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86234 - 1999 TY111 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86235 - 1999 TW114 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86236 - 1999 TJ115 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86237 - 1999 TQ116 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86238 - 1999 TJ118 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86239 - 1999 TV118 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86240 - 1999 TU119 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86241 - 1999 TE120 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86242 - 1999 TT127 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86243 - 1999 TW130 6 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86244 - 1999 TA132 6 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86245 - 1999 TN143 7 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86246 - 1999 TO143 7 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86247 - 1999 TP145 7 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86248 - 1999 TT154 7 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86249 - 1999 TU160 9 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86250 - 1999 TV172 10 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86251 - 1999 TE183 11 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86252 - 1999 TG186 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86253 - 1999 TT188 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86254 - 1999 TV188 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86255 - 1999 TC189 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86256 - 1999 TQ190 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86257 - 1999 TK207 14 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86258 - 1999 TK208 14 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86259 - 1999 TC229 4 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86260 - 1999 TT232 5 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86261 - 1999 TS233 3 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86262 - 1999 TE237 3 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86263 - 1999 TP244 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86264 - 1999 TK249 9 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86265 - 1999 TT249 9 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86266 - 1999 TX255 9 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86267 - 1999 TM256 9 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86268 - 1999 TK269 3 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86269 - 1999 TC272 3 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86270 - 1999 TZ279 7 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86271 - 1999 TR280 8 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86272 - 1999 TD286 10 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86273 - 1999 TX292 12 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86274 - 1999 TK310 3 d'octubre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86275 - 1999 TA320 10 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86276 - 1999 TA323 3 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86277 - 1999 TS323 14 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86278 - 1999 UN 16 d'octubre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86279 Brucegary 1999 UJ1 17 d'octubre, 1999 Junk Bond J. Medkeff
86280 - 1999 UQ9 31 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86281 - 1999 UZ10 31 d'octubre, 1999 Socorro LINEAR
86282 - 1999 UU15 29 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86283 - 1999 UP24 28 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86284 - 1999 UA28 30 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86285 - 1999 UR39 31 d'octubre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86286 - 1999 UQ43 28 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86287 - 1999 UX44 30 d'octubre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86288 - 1999 UC45 31 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86289 - 1999 US46 31 d'octubre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86290 - 1999 UH47 29 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86291 - 1999 UZ49 30 d'octubre, 1999 Catalina CSS
86292 - 1999 VY11 10 de noviembre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
86293 - 1999 VX12 1 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86294 - 1999 VM13 2 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86295 - 1999 VZ14 2 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86296 - 1999 VA21 9 de noviembre, 1999 Dynic A. Sugie
86297 - 1999 VP21 12 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86298 - 1999 VO22 13 de noviembre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
86299 - 1999 VB26 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86300 - 1999 VU33 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86301–86400 editar
86301 - 1999 VL43 1 de noviembre, 1999 Catalina CSS
86302 - 1999 VJ46 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86303 - 1999 VL58 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86304 - 1999 VC60 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86305 - 1999 VN66 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86306 - 1999 VQ67 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86307 - 1999 VL78 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86308 - 1999 VN85 5 de noviembre, 1999 Catalina CSS
86309 - 1999 VA90 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86310 - 1999 VK96 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86311 - 1999 VE126 9 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86312 - 1999 VC146 12 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86313 - 1999 VL159 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86314 - 1999 VX161 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86315 - 1999 VU177 6 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86316 - 1999 VS179 6 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86317 - 1999 VH192 1 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86318 - 1999 VS192 1 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86319 - 1999 VF199 1 de noviembre, 1999 Catalina CSS
86320 - 1999 VT199 4 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86321 - 1999 VS202 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86322 - 1999 VJ216 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86323 - 1999 VJ219 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86324 - 1999 WA2 16 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86325 - 1999 WC6 28 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86326 - 1999 WK13 30 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
86327 - 1999 WM13 29 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
86328 - 1999 XX3 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86329 - 1999 XZ7 2 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86330 - 1999 XR14 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86331 - 1999 XY19 5 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86332 - 1999 XG21 5 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86333 - 1999 XA26 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86334 - 1999 XO27 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86335 - 1999 XP29 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86336 - 1999 XD32 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86337 - 1999 XP32 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86338 - 1999 XK34 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86339 - 1999 XV40 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86340 - 1999 XQ49 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86341 - 1999 XH54 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86342 - 1999 XP54 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86343 - 1999 XZ56 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86344 - 1999 XA67 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86345 - 1999 XE84 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86346 - 1999 XO84 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86347 - 1999 XU89 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86348 - 1999 XF102 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86349 - 1999 XO102 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86350 - 1999 XW102 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86351 - 1999 XS105 11 d'aviento, 1999 Oizumi T. Kobayashi
86352 - 1999 XR111 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86353 - 1999 XX113 11 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86354 - 1999 XB116 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86355 - 1999 XF116 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86356 - 1999 XR122 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86357 - 1999 XF123 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86358 - 1999 XB143 14 d'aviento, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
86359 - 1999 XQ143 15 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86360 - 1999 XR162 8 d'aviento, 1999 Catalina CSS
86361 - 1999 XE178 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86362 - 1999 XS178 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86363 - 1999 XT179 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86364 - 1999 XC194 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86365 - 1999 XH207 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86366 - 1999 XO213 14 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86367 - 1999 XY223 13 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86368 - 1999 XB225 13 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86369 - 1999 XK226 14 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86370 - 1999 XR228 14 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86371 - 1999 XZ234 3 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
86372 - 1999 XA254 12 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
86373 - 1999 YK 16 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86374 - 1999 YD3 17 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
86375 - 2000 AT2 1 de chinero, 2000 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
86376 - 2000 AX4 2 de chinero, 2000 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
86377 - 2000 AQ12 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86378 - 2000 AV18 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86379 - 2000 AY26 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86380 - 2000 AD40 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86381 - 2000 AM40 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86382 - 2000 AY41 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86383 - 2000 AJ42 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86384 - 2000 AS47 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86385 - 2000 AK51 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86386 - 2000 AN56 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86387 - 2000 AG60 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86388 - 2000 AT60 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86389 - 2000 AM67 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86390 - 2000 AW74 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86391 - 2000 AE87 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86392 - 2000 AH90 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86393 - 2000 AG112 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86394 - 2000 AH124 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86395 - 2000 AM124 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86396 - 2000 AB129 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86397 - 2000 AF138 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86398 - 2000 AV139 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86399 - 2000 AV140 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86400 - 2000 AE141 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86401–86500 editar
86401 - 2000 AF143 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86402 - 2000 AB144 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86403 - 2000 AJ148 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86404 - 2000 AG150 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86405 - 2000 AN152 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86406 - 2000 AU152 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86407 - 2000 AK169 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86408 - 2000 AC185 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86409 - 2000 AK186 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86410 - 2000 AU192 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86411 - 2000 AQ201 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86412 - 2000 AW202 10 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86413 - 2000 AN203 10 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86414 - 2000 AK212 5 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86415 - 2000 AW221 8 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86416 - 2000 AP232 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86417 - 2000 AM242 7 de chinero, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86418 - 2000 AE244 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86419 - 2000 AL245 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86420 - 2000 BT2 26 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86421 - 2000 BC3 26 de chinero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
86422 - 2000 BX13 29 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86423 - 2000 BQ19 26 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86424 - 2000 BU20 28 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86425 - 2000 BQ22 26 de chinero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
86426 - 2000 BP23 27 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86427 - 2000 BG25 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86428 - 2000 BQ27 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86429 - 2000 BJ29 31 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
86430 - 2000 BV31 27 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86431 - 2000 BN50 16 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86432 - 2000 BW51 30 de chinero, 2000 Catalina CSS
86433 - 2000 CU2 4 de febrero, 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
86434 - 2000 CX7 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86435 - 2000 CL9 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86436 - 2000 CU12 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86437 - 2000 CJ13 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86438 - 2000 CN16 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86439 - 2000 CW18 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86440 - 2000 CK21 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86441 - 2000 CR22 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86442 - 2000 CY24 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86443 - 2000 CG27 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86444 - 2000 CQ28 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86445 - 2000 CW28 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86446 - 2000 CS31 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86447 - 2000 CE32 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86448 - 2000 CU32 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86449 - 2000 CD33 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86450 - 2000 CK33 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86451 - 2000 CY34 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86452 - 2000 CQ35 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86453 - 2000 CH39 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86454 - 2000 CM40 5 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86455 - 2000 CF41 6 de febrero, 2000 Prescott P. G. Comba
86456 - 2000 CM41 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86457 - 2000 CC43 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86458 - 2000 CB47 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86459 - 2000 CS49 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86460 - 2000 CC52 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86461 - 2000 CN52 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86462 - 2000 CL56 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86463 - 2000 CV57 5 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86464 - 2000 CU62 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86465 - 2000 CU63 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86466 - 2000 CS66 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86467 - 2000 CB70 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86468 - 2000 CR70 7 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86469 - 2000 CV70 7 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86470 - 2000 CV76 10 de febrero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
86471 - 2000 CX76 10 de febrero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
86472 - 2000 CZ76 10 de febrero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
86473 - 2000 CF79 8 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86474 - 2000 CT79 8 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86475 - 2000 CJ80 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86476 - 2000 CT82 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86477 - 2000 CU85 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86478 - 2000 CL87 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86479 - 2000 CG90 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86480 - 2000 CT97 9 de febrero, 2000 Siding Spring R. H. McNaught
86481 - 2000 CX102 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86482 - 2000 CJ104 7 de febrero, 2000 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
86483 - 2000 CT111 6 de febrero, 2000 Catalina CSS
86484 - 2000 CD120 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86485 - 2000 CF126 3 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86486 - 2000 CE135 4 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86487 - 2000 CQ144 6 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86488 - 2000 DQ5 25 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86489 - 2000 DU9 26 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86490 - 2000 DA15 26 de febrero, 2000 Catalina CSS
86491 - 2000 DL15 26 de febrero, 2000 Catalina CSS
86492 - 2000 DN15 26 de febrero, 2000 Catalina CSS
86493 - 2000 DD17 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86494 - 2000 DT19 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86495 - 2000 DT21 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86496 - 2000 DC29 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86497 - 2000 DO29 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86498 - 2000 DQ29 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86499 - 2000 DZ30 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86500 - 2000 DR32 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86501–86600 editar
86501 - 2000 DR35 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86502 - 2000 DO38 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86503 - 2000 DQ39 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86504 - 2000 DG41 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86505 - 2000 DS42 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86506 - 2000 DR43 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86507 - 2000 DQ44 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86508 - 2000 DU44 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86509 - 2000 DJ47 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86510 - 2000 DE53 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86511 - 2000 DB54 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86512 - 2000 DN58 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86513 - 2000 DU61 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86514 - 2000 DW63 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86515 - 2000 DY64 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86516 - 2000 DT67 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86517 - 2000 DC68 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86518 - 2000 DL68 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86519 - 2000 DM68 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86520 - 2000 DH69 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86521 - 2000 DP69 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86522 - 2000 DA73 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86523 - 2000 DC74 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86524 - 2000 DK74 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86525 - 2000 DD76 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86526 - 2000 DG76 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86527 - 2000 DH76 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86528 - 2000 DC78 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86529 - 2000 DN79 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86530 - 2000 DA80 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86531 - 2000 DU81 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86532 - 2000 DO86 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86533 - 2000 DQ98 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86534 - 2000 DT98 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86535 - 2000 DK99 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86536 - 2000 DN100 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86537 - 2000 DQ102 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86538 - 2000 DR102 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86539 - 2000 DQ103 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86540 - 2000 DQ104 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86541 - 2000 DJ105 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86542 - 2000 DO105 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86543 - 2000 DR106 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86544 - 2000 DX106 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86545 - 2000 DC109 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86546 - 2000 DW111 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
86547 - 2000 DS115 28 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86548 - 2000 DZ115 27 de febrero, 2000 Catalina CSS
86549 - 2000 EG 2 de marzo, 2000 Prescott P. G. Comba
86550 - 2000 EA3 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86551 - 2000 EE4 4 de marzo, 2000 Lake Tekapo N. Brady
86552 - 2000 EY6 2 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86553 - 2000 ER8 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86554 - 2000 EH9 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86555 - 2000 EB12 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86556 - 2000 EN12 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86557 - 2000 EC16 3 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86558 - 2000 EQ16 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86559 - 2000 EZ18 13 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86560 - 2000 EQ19 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86561 - 2000 EM25 8 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86562 - 2000 EP25 8 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86563 - 2000 EP28 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86564 - 2000 EU28 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86565 - 2000 EW30 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86566 - 2000 EY31 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86567 - 2000 EB32 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86568 - 2000 EU32 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86569 - 2000 EN36 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86570 - 2000 EH38 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86571 - 2000 EU38 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86572 - 2000 ET39 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86573 - 2000 EB42 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86574 - 2000 EY42 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86575 - 2000 EF43 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86576 - 2000 EZ45 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86577 - 2000 EJ46 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86578 - 2000 EE48 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86579 - 2000 ER48 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86580 - 2000 EV48 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86581 - 2000 EW54 10 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86582 - 2000 ED56 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86583 - 2000 EJ57 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86584 - 2000 ES57 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86585 - 2000 EX57 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86586 - 2000 EQ58 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86587 - 2000 ES60 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86588 - 2000 EG61 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86589 - 2000 EP62 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86590 - 2000 EQ62 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86591 - 2000 EP63 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86592 - 2000 EW64 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86593 - 2000 EX64 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86594 - 2000 EH65 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86595 - 2000 EW65 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86596 - 2000 EO67 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86597 - 2000 EG68 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86598 - 2000 EQ69 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86599 - 2000 EM70 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86600 - 2000 EW74 11 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86601–86700 editar
86601 - 2000 EU75 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86602 - 2000 EN76 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86603 - 2000 EX77 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86604 - 2000 EM78 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86605 - 2000 ES81 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86606 - 2000 EB84 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86607 - 2000 ET84 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86608 - 2000 EK85 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86609 - 2000 EP90 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86610 - 2000 EB92 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86611 - 2000 EE92 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86612 - 2000 EY97 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86613 - 2000 EW98 10 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86614 - 2000 EA103 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86615 - 2000 EJ109 8 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86616 - 2000 EP110 8 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86617 - 2000 EY113 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86618 - 2000 EX116 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86619 - 2000 EF120 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86620 - 2000 EY120 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86621 - 2000 EB121 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86622 - 2000 EV121 11 de marzo, 2000 Catalina CSS
86623 - 2000 EK122 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86624 - 2000 EA123 11 de marzo, 2000 Catalina CSS
86625 - 2000 EQ124 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86626 - 2000 EV124 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86627 - 2000 EJ126 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86628 - 2000 ED127 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86629 - 2000 EJ128 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86630 - 2000 EL132 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86631 - 2000 EM132 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86632 - 2000 ES132 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86633 - 2000 EY132 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86634 - 2000 ED133 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86635 - 2000 EE133 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86636 - 2000 ER133 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86637 - 2000 EO134 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86638 - 2000 EQ134 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86639 - 2000 EA135 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86640 - 2000 EN135 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86641 - 2000 EA136 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86642 - 2000 EH140 1 de marzo, 2000 Catalina CSS
86643 - 2000 ES141 2 de marzo, 2000 Catalina CSS
86644 - 2000 EB145 3 de marzo, 2000 Catalina CSS
86645 - 2000 ES145 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86646 - 2000 EG147 4 de marzo, 2000 Catalina CSS
86647 - 2000 EQ150 5 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86648 - 2000 EG152 6 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86649 - 2000 EM152 6 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86650 - 2000 EW153 6 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86651 - 2000 EC154 6 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86652 - 2000 EY158 12 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86653 - 2000 EY170 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86654 - 2000 ED172 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86655 - 2000 ET183 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86656 - 2000 EH184 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86657 - 2000 EG185 5 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86658 - 2000 EQ185 5 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
86659 - 2000 ER185 1 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86660 - 2000 EH200 1 de marzo, 2000 Catalina CSS
86661 - 2000 FG3 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86662 - 2000 FA6 25 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86663 - 2000 FS6 27 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86664 - 2000 FS9 30 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86665 - 2000 FD10 30 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86666 - 2000 FL10 30 de marzo, 2000 Catalina CSS
86667 - 2000 FO10 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86668 - 2000 FZ10 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86669 - 2000 FV14 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86670 - 2000 FN15 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86671 - 2000 FA19 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86672 - 2000 FV19 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86673 - 2000 FB23 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86674 - 2000 FK23 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86675 - 2000 FP25 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86676 - 2000 FY28 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86677 - 2000 FA29 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86678 - 2000 FK29 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86679 - 2000 FR30 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86680 - 2000 FG31 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86681 - 2000 FK33 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86682 - 2000 FB35 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86683 - 2000 FF35 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86684 - 2000 FH38 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86685 - 2000 FO39 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86686 - 2000 FU39 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86687 - 2000 FH41 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86688 - 2000 FA44 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86689 - 2000 FN45 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86690 - 2000 FS45 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86691 - 2000 FE46 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86692 - 2000 FS47 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86693 - 2000 FR48 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86694 - 2000 FC49 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86695 - 2000 FF49 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86696 - 2000 FO49 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86697 - 2000 FY49 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86698 - 2000 FJ55 30 de marzo, 2000 Catalina CSS
86699 - 2000 FU55 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86700 - 2000 FD58 26 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86701–86800 editar
86701 - 2000 FP59 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86702 - 2000 FM60 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86703 - 2000 FC61 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86704 - 2000 FS63 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86705 - 2000 FW64 30 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86706 - 2000 FY73 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
86707 - 2000 GJ 2 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
86708 - 2000 GK5 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86709 - 2000 GR5 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86710 - 2000 GU5 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86711 - 2000 GB6 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86712 - 2000 GO6 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86713 - 2000 GY8 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86714 - 2000 GN9 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86715 - 2000 GO9 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86716 - 2000 GW10 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86717 - 2000 GG11 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86718 - 2000 GO14 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86719 - 2000 GA19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86720 - 2000 GC19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86721 - 2000 GJ28 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86722 - 2000 GY28 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86723 - 2000 GG30 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86724 - 2000 GY30 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86725 - 2000 GG32 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86726 - 2000 GN34 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86727 - 2000 GW34 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86728 - 2000 GV35 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86729 - 2000 GX36 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86730 - 2000 GY37 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86731 - 2000 GV38 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86732 - 2000 GK39 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86733 - 2000 GS41 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86734 - 2000 GT42 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86735 - 2000 GF43 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86736 - 2000 GE45 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86737 - 2000 GV46 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86738 - 2000 GB51 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86739 - 2000 GC51 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86740 - 2000 GM51 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86741 - 2000 GW52 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86742 - 2000 GR53 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86743 - 2000 GS56 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86744 - 2000 GE57 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86745 - 2000 GJ57 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86746 - 2000 GW57 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86747 - 2000 GZ57 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86748 - 2000 GP58 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86749 - 2000 GF60 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86750 - 2000 GS63 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86751 - 2000 GQ64 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86752 - 2000 GB66 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86753 - 2000 GK67 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86754 - 2000 GS67 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86755 - 2000 GO68 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86756 - 2000 GV69 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86757 - 2000 GA70 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86758 - 2000 GV71 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86759 - 2000 GX72 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86760 - 2000 GQ75 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86761 - 2000 GR75 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86762 - 2000 GS75 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86763 - 2000 GH78 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86764 - 2000 GP78 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86765 - 2000 GC84 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86766 - 2000 GD84 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86767 - 2000 GX84 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86768 - 2000 GA86 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86769 - 2000 GE87 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86770 - 2000 GN87 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86771 - 2000 GS87 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86772 - 2000 GK88 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86773 - 2000 GT88 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86774 - 2000 GH89 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86775 - 2000 GL90 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86776 - 2000 GR91 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86777 - 2000 GV91 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86778 - 2000 GX91 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86779 - 2000 GG92 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86780 - 2000 GO92 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86781 - 2000 GT92 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86782 - 2000 GZ92 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86783 - 2000 GX93 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86784 - 2000 GZ93 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86785 - 2000 GW94 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86786 - 2000 GS97 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86787 - 2000 GZ97 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86788 - 2000 GX98 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86789 - 2000 GD99 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86790 - 2000 GE100 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86791 - 2000 GN100 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86792 - 2000 GM103 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86793 - 2000 GF104 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86794 - 2000 GL104 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86795 - 2000 GM105 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86796 - 2000 GY107 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86797 - 2000 GM108 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86798 - 2000 GW111 3 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86799 - 2000 GH112 3 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86800 - 2000 GG113 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86801–86900 editar
86801 - 2000 GJ113 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86802 - 2000 GY113 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86803 - 2000 GZ114 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86804 - 2000 GH115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86805 - 2000 GR115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86806 - 2000 GS115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86807 - 2000 GE116 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86808 - 2000 GW116 2 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86809 - 2000 GC124 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86810 - 2000 GD124 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86811 - 2000 GX124 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86812 - 2000 GB125 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86813 - 2000 GS131 7 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86814 - 2000 GB133 13 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
86815 - 2000 GL134 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86816 - 2000 GB135 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86817 - 2000 GY135 12 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86818 - 2000 GK136 12 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86819 - 2000 GK137 13 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86820 - 2000 GJ138 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86821 - 2000 GV138 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86822 - 2000 GY139 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86823 - 2000 GO140 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86824 - 2000 GS140 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86825 - 2000 GM141 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86826 - 2000 GG142 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86827 - 2000 GN145 10 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86828 - 2000 GR145 11 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86829 - 2000 GR146 12 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86830 - 2000 GN147 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86831 - 2000 GT147 2 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86832 - 2000 GU152 6 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86833 - 2000 GZ153 6 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86834 - 2000 GY156 6 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86835 - 2000 GJ158 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86836 - 2000 GE160 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86837 - 2000 GH160 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86838 - 2000 GY161 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86839 - 2000 GD162 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86840 - 2000 GF162 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86841 - 2000 GC163 9 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86842 - 2000 GQ166 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86843 - 2000 GM168 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86844 - 2000 GW170 5 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86845 - 2000 GP172 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86846 - 2000 GC173 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86847 - 2000 GV174 3 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86848 - 2000 GL176 2 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86849 - 2000 GY179 5 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86850 - 2000 GA183 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86851 - 2000 HK 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86852 - 2000 HJ2 25 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86853 - 2000 HC5 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86854 - 2000 HF5 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86855 - 2000 HQ5 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86856 - 2000 HE9 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86857 - 2000 HW9 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86858 - 2000 HS11 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86859 - 2000 HU11 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86860 - 2000 HX11 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86861 - 2000 HA12 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86862 - 2000 HU13 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86863 - 2000 HY14 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86864 - 2000 HH16 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86865 - 2000 HV16 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86866 - 2000 HD18 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86867 - 2000 HU18 25 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86868 - 2000 HA20 27 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86869 - 2000 HF20 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86870 - 2000 HK20 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86871 - 2000 HA21 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86872 - 2000 HE21 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86873 - 2000 HH21 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86874 - 2000 HL21 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86875 - 2000 HN21 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86876 - 2000 HZ21 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86877 - 2000 HG22 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86878 - 2000 HD24 30 d'abril, 2000 Haleakala NEAT
86879 - 2000 HS25 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86880 - 2000 HE26 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86881 - 2000 HD27 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86882 - 2000 HE27 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86883 - 2000 HH27 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86884 - 2000 HJ27 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86885 - 2000 HU27 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86886 - 2000 HR29 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86887 - 2000 HV29 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86888 - 2000 HB30 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86889 - 2000 HF30 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86890 - 2000 HN31 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86891 - 2000 HK32 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86892 - 2000 HQ32 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86893 - 2000 HK33 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86894 - 2000 HJ34 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86895 - 2000 HW34 25 d'abril, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
86896 - 2000 HP37 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86897 - 2000 HK39 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86898 - 2000 HE40 30 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86899 - 2000 HQ40 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86900 - 2000 HM42 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86901–87000 editar
86901 - 2000 HW44 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86902 - 2000 HQ45 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86903 - 2000 HK46 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86904 - 2000 HM46 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86905 - 2000 HT46 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86906 - 2000 HZ46 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86907 - 2000 HB47 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86908 - 2000 HD48 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86909 - 2000 HH48 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86910 - 2000 HM48 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86911 - 2000 HE50 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86912 - 2000 HN50 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86913 - 2000 HE51 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86914 - 2000 HG51 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86915 - 2000 HV51 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86916 - 2000 HG54 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86917 - 2000 HT54 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86918 - 2000 HY54 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86919 - 2000 HE56 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86920 - 2000 HM56 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86921 - 2000 HV56 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86922 - 2000 HZ56 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86923 - 2000 HV58 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86924 - 2000 HG59 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86925 - 2000 HO59 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86926 - 2000 HN60 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86927 - 2000 HH61 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86928 - 2000 HJ62 25 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86929 - 2000 HL65 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86930 - 2000 HO65 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86931 - 2000 HV65 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86932 - 2000 HY65 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86933 - 2000 HB66 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86934 - 2000 HY66 27 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86935 - 2000 HO69 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86936 - 2000 HZ69 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86937 - 2000 HB70 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86938 - 2000 HK70 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86939 - 2000 HV70 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86940 - 2000 HJ71 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86941 - 2000 HY71 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86942 - 2000 HD72 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86943 - 2000 HA77 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86944 - 2000 HN81 29 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86945 - 2000 HE85 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86946 - 2000 HG85 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86947 - 2000 HV85 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86948 - 2000 HK86 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86949 - 2000 HE87 30 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
86950 - 2000 HC88 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86951 - 2000 HL88 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86952 - 2000 HT89 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86953 - 2000 HS91 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86954 - 2000 HF96 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86955 - 2000 HK96 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86956 - 2000 HD97 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
86957 - 2000 HB101 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
86958 - 2000 JQ 1 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86959 - 2000 JG1 2 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86960 - 2000 JM1 1 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86961 - 2000 JO1 1 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86962 - 2000 JN2 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86963 - 2000 JS2 1 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86964 - 2000 JV2 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86965 - 2000 JD6 2 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86966 - 2000 JP8 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86967 - 2000 JB9 1 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86968 - 2000 JW10 2 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86969 - 2000 JN11 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86970 - 2000 JW11 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86971 - 2000 JG13 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86972 - 2000 JM13 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86973 - 2000 JS14 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86974 - 2000 JH15 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86975 - 2000 JZ16 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86976 - 2000 JJ17 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86977 - 2000 JQ17 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86978 - 2000 JT18 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86979 - 2000 JW19 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86980 - 2000 JT22 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86981 - 2000 JM24 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86982 - 2000 JG25 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86983 - 2000 JA26 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86984 - 2000 JF26 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86985 - 2000 JU29 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86986 - 2000 JM30 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86987 - 2000 JW30 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86988 - 2000 JB31 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86989 - 2000 JO32 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86990 - 2000 JJ34 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86991 - 2000 JX34 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86992 - 2000 JN35 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86993 - 2000 JH36 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86994 - 2000 JP36 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86995 - 2000 JG37 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86996 - 2000 JM37 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86997 - 2000 JQ37 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86998 - 2000 JG39 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
86999 - 2000 JG40 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
87000 - 2000 JE43 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
85001–86000
Lista d'asteroides
86001–87000
Succesor:
87001–88000