Lista d'asteroides (60001-61000)

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Contenius: 60001... 60101... 60201... 60301... 60401... 60501... 60601... 60701... 60801... 60901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
60001-60100
60001 - 1999 TG5 4 d'octubre, 1999 L. Šarounová
60002 - 1999 TU5 6 d'octubre, 1999 D. K. Chesney
60003 - 1999 TM7 7 d'octubre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
60004 - 1999 TC13 10 d'octubre, 1999 T. Kobayashi
60005 - 1999 TW15 7 d'octubre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
60006 - 1999 TB16 13 d'octubre, 1999 Starkenburg
60007 - 1999 TO16 13 d'octubre, 1999 P. Kušnirák, P. Pravec
60008 - 1999 TP16 14 d'octubre, 1999 L. Šarounová
60009 - 1999 TL17 15 d'octubre, 1999 A. Galád, J. Tóth
60010 - 1999 TK18 13 d'octubre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
60011 - 1999 TA20 15 d'octubre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
60012 - 1999 TU26 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60013 - 1999 TW26 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60014 - 1999 TW27 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60015 - 1999 TD31 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60016 - 1999 TJ33 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60017 - 1999 TP36 12 d'octubre, 1999 LONEOS
60018 - 1999 TN37 15 d'octubre, 1999 LONEOS
60019 - 1999 TW38 1 d'octubre, 1999 CSS
60020 - 1999 TN39 3 d'octubre, 1999 CSS
60021 - 1999 TT42 3 d'octubre, 1999 Spacewatch
60022 - 1999 TX44 3 d'octubre, 1999 Spacewatch
60023 - 1999 TC45 3 d'octubre, 1999 Spacewatch
60024 - 1999 TW47 4 d'octubre, 1999 Spacewatch
60025 - 1999 TY52 6 d'octubre, 1999 Spacewatch
60026 - 1999 TC72 9 d'octubre, 1999 Spacewatch
60027 - 1999 TP80 11 d'octubre, 1999 Spacewatch
60028 - 1999 TB81 11 d'octubre, 1999 Spacewatch
60029 - 1999 TM88 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60030 - 1999 TE89 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60031 - 1999 TH89 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60032 - 1999 TJ92 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60033 - 1999 TV92 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60034 - 1999 TX92 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60035 - 1999 TO93 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60036 - 1999 TD94 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60037 - 1999 TH94 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60038 - 1999 TR94 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60039 - 1999 TS94 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60040 - 1999 TK96 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60041 - 1999 TF100 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60042 - 1999 TF102 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60043 - 1999 TT102 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60044 - 1999 TA103 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60045 - 1999 TD104 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60046 - 1999 TL104 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60047 - 1999 TQ104 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60048 - 1999 TS104 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60049 - 1999 TW105 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60050 - 1999 TJ106 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60051 - 1999 TN106 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60052 - 1999 TM107 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60053 - 1999 TB109 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60054 - 1999 TF110 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60055 - 1999 TB112 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60056 - 1999 TG116 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60057 - 1999 TZ117 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60058 - 1999 TE118 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60059 - 1999 TG118 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60060 - 1999 TS118 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60061 - 1999 TY118 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60062 - 1999 TE119 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60063 - 1999 TN121 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60064 - 1999 TG123 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60065 - 1999 TR123 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60066 - 1999 TM124 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60067 - 1999 TH126 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60068 - 1999 TN127 4 d'octubre, 1999 LINEAR
60069 - 1999 TK129 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60070 - 1999 TY129 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60071 - 1999 TY131 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60072 - 1999 TN132 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60073 - 1999 TQ135 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60074 - 1999 TV137 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60075 - 1999 TZ142 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60076 - 1999 TC143 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60077 - 1999 TZ143 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60078 - 1999 TS146 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60079 - 1999 TB147 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60080 - 1999 TG149 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60081 - 1999 TV149 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60082 - 1999 TL150 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60083 - 1999 TG151 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60084 - 1999 TT151 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60085 - 1999 TA152 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60086 - 1999 TC152 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60087 - 1999 TY152 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60088 - 1999 TR153 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60089 - 1999 TK154 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60090 - 1999 TC156 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60091 - 1999 TG156 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60092 - 1999 TJ157 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60093 - 1999 TR157 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60094 - 1999 TQ161 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60095 - 1999 TX162 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60096 - 1999 TG166 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60097 - 1999 TZ166 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60098 - 1999 TM170 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60099 - 1999 TW173 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60100 - 1999 TV175 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60101-60200
60101 - 1999 TJ176 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60102 - 1999 TY182 11 d'octubre, 1999 LINEAR
60103 - 1999 TP187 12 d'octubre, 1999 LINEAR
60104 - 1999 TZ194 12 d'octubre, 1999 LINEAR
60105 - 1999 TJ197 12 d'octubre, 1999 LINEAR
60106 - 1999 TT201 13 d'octubre, 1999 LINEAR
60107 - 1999 TY201 13 d'octubre, 1999 LINEAR
60108 - 1999 TF205 13 d'octubre, 1999 LINEAR
60109 - 1999 TO212 15 d'octubre, 1999 LINEAR
60110 - 1999 TB213 15 d'octubre, 1999 LINEAR
60111 - 1999 TL213 15 d'octubre, 1999 LINEAR
60112 - 1999 TZ216 15 d'octubre, 1999 LINEAR
60113 - 1999 TB217 15 d'octubre, 1999 LINEAR
60114 - 1999 TD222 2 d'octubre, 1999 LONEOS
60115 - 1999 TK222 2 d'octubre, 1999 CSS
60116 - 1999 TW222 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60117 - 1999 TZ222 3 d'octubre, 1999 CSS
60118 - 1999 TQ223 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60119 - 1999 TU223 2 d'octubre, 1999 LINEAR
60120 - 1999 TW227 1 d'octubre, 1999 Spacewatch
60121 - 1999 TE235 3 d'octubre, 1999 CSS
60122 - 1999 TU239 4 d'octubre, 1999 CSS
60123 - 1999 TU240 4 d'octubre, 1999 CSS
60124 - 1999 TG243 5 d'octubre, 1999 LONEOS
60125 - 1999 TW246 6 d'octubre, 1999 LINEAR
60126 - 1999 TU251 7 d'octubre, 1999 Spacewatch
60127 - 1999 TQ254 8 d'octubre, 1999 LINEAR
60128 - 1999 TS254 8 d'octubre, 1999 LINEAR
60129 - 1999 TG256 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60130 - 1999 TP256 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60131 - 1999 TY256 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60132 - 1999 TN259 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60133 - 1999 TM266 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60134 - 1999 TO272 3 d'octubre, 1999 LINEAR
60135 - 1999 TS279 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60136 - 1999 TV279 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60137 - 1999 TC280 7 d'octubre, 1999 LINEAR
60138 - 1999 TV280 8 d'octubre, 1999 LINEAR
60139 - 1999 TP285 9 d'octubre, 1999 LINEAR
60140 - 1999 TA288 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60141 - 1999 TE290 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60142 - 1999 TS290 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60143 - 1999 TV292 12 d'octubre, 1999 LINEAR
60144 - 1999 TN293 12 d'octubre, 1999 LINEAR
60145 - 1999 TB313 8 d'octubre, 1999 Spacewatch
60146 - 1999 TF316 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60147 - 1999 TC320 10 d'octubre, 1999 LINEAR
60148 - 1999 US1 16 d'octubre, 1999 P. Kušnirák, P. Pravec
60149 - 1999 UC2 16 d'octubre, 1999 K. Korlević
60150 - 1999 UY2 19 d'octubre, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
60151 - 1999 UZ6 29 d'octubre, 1999 Spacewatch
60152 - 1999 UG13 29 d'octubre, 1999 CSS
60153 - 1999 UV13 29 d'octubre, 1999 CSS
60154 - 1999 UB14 29 d'octubre, 1999 CSS
60155 - 1999 UJ17 29 d'octubre, 1999 Spacewatch
60156 - 1999 UK18 30 d'octubre, 1999 Spacewatch
60157 - 1999 UT23 28 d'octubre, 1999 CSS
60158 - 1999 UH24 28 d'octubre, 1999 CSS
60159 - 1999 UL24 28 d'octubre, 1999 CSS
60160 - 1999 UQ25 29 d'octubre, 1999 CSS
60161 - 1999 UZ25 30 d'octubre, 1999 CSS
60162 - 1999 UE26 30 d'octubre, 1999 CSS
60163 - 1999 UE28 30 d'octubre, 1999 Spacewatch
60164 - 1999 UF28 30 d'octubre, 1999 Spacewatch
60165 - 1999 UZ30 31 d'octubre, 1999 Spacewatch
60166 - 1999 UC31 31 d'octubre, 1999 Spacewatch
60167 - 1999 UN33 31 d'octubre, 1999 Spacewatch
60168 - 1999 UV41 19 d'octubre, 1999 LINEAR
60169 - 1999 UH44 29 d'octubre, 1999 CSS
60170 - 1999 US45 31 d'octubre, 1999 CSS
60171 - 1999 UP47 30 d'octubre, 1999 CSS
60172 - 1999 UY48 31 d'octubre, 1999 CSS
60173 - 1999 UV50 30 d'octubre, 1999 CSS
60174 - 1999 UV56 29 d'octubre, 1999 CSS
60175 - 1999 VQ1 3 de noviembre, 1999 Starkenburg
60176 - 1999 VY5 5 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
60177 - 1999 VU6 8 de noviembre, 1999 W. R. Cooney Jr.
60178 - 1999 VY6 8 de noviembre, 1999 C. W. Juels
60179 - 1999 VE7 7 de noviembre, 1999 K. Korlević
60180 - 1999 VK8 8 de noviembre, 1999 K. Korlević
60181 - 1999 VV9 9 de noviembre, 1999 C. W. Juels
60182 - 1999 VS10 9 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
60183 - 1999 VR11 5 de noviembre, 1999 M. M. M. Santangelo
60184 - 1999 VM16 2 de noviembre, 1999 Spacewatch
60185 - 1999 VY21 12 de noviembre, 1999 K. Korlević
60186 Las Cruces 1999 VH22 13 de noviembre, 1999 D. S. Dixon, J. A. Stevens
60187 - 1999 VL23 14 de noviembre, 1999 C. W. Juels
60188 - 1999 VH25 13 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
60189 - 1999 VM27 3 de noviembre, 1999 CSS
60190 - 1999 VG31 3 de noviembre, 1999 LINEAR
60191 - 1999 VP35 3 de noviembre, 1999 LINEAR
60192 - 1999 VU42 4 de noviembre, 1999 Spacewatch
60193 - 1999 VJ43 1 de noviembre, 1999 CSS
60194 - 1999 VU43 1 de noviembre, 1999 CSS
60195 - 1999 VM44 3 de noviembre, 1999 CSS
60196 - 1999 VG52 3 de noviembre, 1999 LINEAR
60197 - 1999 VO52 3 de noviembre, 1999 LINEAR
60198 - 1999 VT54 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60199 - 1999 VF56 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60200 - 1999 VV56 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60201-60300
60201 - 1999 VD58 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60202 - 1999 VU58 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60203 - 1999 VK59 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60204 - 1999 VO63 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60205 - 1999 VS64 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60206 - 1999 VZ68 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60207 - 1999 VA69 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60208 - 1999 VQ72 15 de noviembre, 1999 P. Pravec
60209 - 1999 VR75 5 de noviembre, 1999 Spacewatch
60210 - 1999 VN76 5 de noviembre, 1999 Spacewatch
60211 - 1999 VX77 3 de noviembre, 1999 LINEAR
60212 - 1999 VB79 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60213 - 1999 VE79 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60214 - 1999 VO81 5 de noviembre, 1999 LINEAR
60215 - 1999 VQ81 5 de noviembre, 1999 LINEAR
60216 - 1999 VG82 5 de noviembre, 1999 LINEAR
60217 - 1999 VC89 4 de noviembre, 1999 LINEAR
60218 - 1999 VP92 9 de noviembre, 1999 LINEAR
60219 - 1999 VY93 9 de noviembre, 1999 LINEAR
60220 - 1999 VA95 9 de noviembre, 1999 LINEAR
60221 - 1999 VY96 9 de noviembre, 1999 LINEAR
60222 - 1999 VB115 9 de noviembre, 1999 CSS
60223 - 1999 VD118 9 de noviembre, 1999 Spacewatch
60224 - 1999 VE118 9 de noviembre, 1999 Spacewatch
60225 - 1999 VK122 4 de noviembre, 1999 Spacewatch
60226 - 1999 VF126 9 de noviembre, 1999 Spacewatch
60227 - 1999 VD133 10 de noviembre, 1999 Spacewatch
60228 - 1999 VL145 9 de noviembre, 1999 LINEAR
60229 - 1999 VZ145 12 de noviembre, 1999 LINEAR
60230 - 1999 VD146 12 de noviembre, 1999 LINEAR
60231 - 1999 VK148 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60232 - 1999 VL148 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60233 - 1999 VZ153 13 de noviembre, 1999 CSS
60234 - 1999 VK157 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60235 - 1999 VO163 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60236 - 1999 VH165 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60237 - 1999 VS167 14 de noviembre, 1999 LINEAR
60238 - 1999 VQ174 1 de noviembre, 1999 Spacewatch
60239 - 1999 VE176 2 de noviembre, 1999 CSS
60240 - 1999 VO178 6 de noviembre, 1999 LINEAR
60241 - 1999 VJ180 6 de noviembre, 1999 LINEAR
60242 - 1999 VJ184 15 de noviembre, 1999 LINEAR
60243 - 1999 VM184 15 de noviembre, 1999 LINEAR
60244 - 1999 VN186 15 de noviembre, 1999 LINEAR
60245 - 1999 VA190 15 de noviembre, 1999 LINEAR
60246 - 1999 VP190 15 de noviembre, 1999 LINEAR
60247 - 1999 VW193 3 de noviembre, 1999 Spacewatch
60248 - 1999 VW197 3 de noviembre, 1999 CSS
60249 - 1999 VC199 4 de noviembre, 1999 LONEOS
60250 - 1999 VO200 6 de noviembre, 1999 CSS
60251 - 1999 VO202 5 de noviembre, 1999 Spacewatch
60252 - 1999 VP204 9 de noviembre, 1999 Spacewatch
60253 - 1999 VB225 5 de noviembre, 1999 LINEAR
60254 - 1999 VO226 13 de noviembre, 1999 CSS
60255 - 1999 WO4 28 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
60256 - 1999 WB20 16 de noviembre, 1999 CSS
60257 - 1999 WB25 28 de noviembre, 1999 Spacewatch
60258 - 1999 XL4 4 d'aviento, 1999 CSS
60259 - 1999 XY5 4 d'aviento, 1999 CSS
60260 - 1999 XO6 4 d'aviento, 1999 CSS
60261 - 1999 XC14 5 d'aviento, 1999 LINEAR
60262 - 1999 XB18 3 d'aviento, 1999 LINEAR
60263 - 1999 XB20 5 d'aviento, 1999 LINEAR
60264 - 1999 XX21 5 d'aviento, 1999 LINEAR
60265 - 1999 XY22 6 d'aviento, 1999 LINEAR
60266 - 1999 XB25 6 d'aviento, 1999 LINEAR
60267 - 1999 XF27 6 d'aviento, 1999 LINEAR
60268 - 1999 XU38 6 d'aviento, 1999 G. Hug, G. Bell
60269 - 1999 XN46 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60270 - 1999 XJ54 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60271 - 1999 XN56 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60272 - 1999 XT64 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60273 - 1999 XM70 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60274 - 1999 XJ82 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60275 - 1999 XH85 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60276 - 1999 XL85 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60277 - 1999 XH89 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60278 - 1999 XE91 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60279 - 1999 XQ92 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60280 - 1999 XZ94 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60281 - 1999 XF95 7 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
60282 - 1999 XK96 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60283 - 1999 XB101 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60284 - 1999 XY102 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60285 - 1999 XR106 4 d'aviento, 1999 CSS
60286 - 1999 XG107 4 d'aviento, 1999 CSS
60287 - 1999 XV111 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60288 - 1999 XW114 11 d'aviento, 1999 LINEAR
60289 - 1999 XS125 7 d'aviento, 1999 CSS
60290 - 1999 XJ127 9 d'aviento, 1999 C. W. Juels
60291 - 1999 XV140 2 d'aviento, 1999 Spacewatch
60292 - 1999 XO143 14 d'aviento, 1999 LINEAR
60293 - 1999 XZ148 8 d'aviento, 1999 Spacewatch
60294 - 1999 XZ152 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60295 - 1999 XL154 8 d'aviento, 1999 LINEAR
60296 - 1999 XF156 8 d'aviento, 1999 LINEAR
60297 - 1999 XD157 8 d'aviento, 1999 LINEAR
60298 - 1999 XF168 10 d'aviento, 1999 LINEAR
60299 - 1999 XX174 10 d'aviento, 1999 LINEAR
60300 - 1999 XV176 10 d'aviento, 1999 LINEAR
60301-60400
60301 - 1999 XL178 10 d'aviento, 1999 LINEAR
60302 - 1999 XM180 10 d'aviento, 1999 LINEAR
60303 - 1999 XW184 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60304 - 1999 XT189 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60305 - 1999 XU190 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60306 - 1999 XW190 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60307 - 1999 XR193 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60308 - 1999 XH204 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60309 - 1999 XZ206 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60310 - 1999 XD215 14 d'aviento, 1999 LINEAR
60311 - 1999 XS216 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
60312 - 1999 XM218 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
60313 - 1999 XW218 15 d'aviento, 1999 Spacewatch
60314 - 1999 XU226 14 d'aviento, 1999 Spacewatch
60315 - 1999 XF227 15 d'aviento, 1999 Spacewatch
60316 - 1999 XU228 14 d'aviento, 1999 Spacewatch
60317 - 1999 XD234 4 d'aviento, 1999 LONEOS
60318 - 1999 XB235 3 d'aviento, 1999 LONEOS
60319 - 1999 XL242 12 d'aviento, 1999 LINEAR
60320 - 1999 XG253 12 d'aviento, 1999 Spacewatch
60321 - 1999 XK254 12 d'aviento, 1999 Spacewatch
60322 - 1999 XB257 7 d'aviento, 1999 LINEAR
60323 - 1999 YC8 27 d'aviento, 1999 Spacewatch
60324 - 1999 YX10 27 d'aviento, 1999 Spacewatch
60325 - 1999 YQ12 27 d'aviento, 1999 Spacewatch
60326 - 1999 YB23 30 d'aviento, 1999 LONEOS
60327 - 2000 AW5 4 de chinero, 2000 Spacewatch
60328 - 2000 AH7 2 de chinero, 2000 LINEAR
60329 - 2000 AL11 3 de chinero, 2000 LINEAR
60330 - 2000 AG17 3 de chinero, 2000 LINEAR
60331 - 2000 AS29 3 de chinero, 2000 LINEAR
60332 - 2000 AJ35 3 de chinero, 2000 LINEAR
60333 - 2000 AY40 3 de chinero, 2000 LINEAR
60334 - 2000 AN42 3 de chinero, 2000 LINEAR
60335 - 2000 AR42 4 de chinero, 2000 LINEAR
60336 - 2000 AK46 3 de chinero, 2000 LINEAR
60337 - 2000 AF51 3 de chinero, 2000 LINEAR
60338 - 2000 AW56 4 de chinero, 2000 LINEAR
60339 - 2000 AP62 4 de chinero, 2000 LINEAR
60340 - 2000 AF63 4 de chinero, 2000 LINEAR
60341 - 2000 AQ64 4 de chinero, 2000 LINEAR
60342 - 2000 AH68 5 de chinero, 2000 LINEAR
60343 - 2000 AY72 5 de chinero, 2000 LINEAR
60344 - 2000 AS73 5 de chinero, 2000 LINEAR
60345 - 2000 AD76 5 de chinero, 2000 LINEAR
60346 - 2000 AB77 5 de chinero, 2000 LINEAR
60347 - 2000 AD78 5 de chinero, 2000 LINEAR
60348 - 2000 AT81 5 de chinero, 2000 LINEAR
60349 - 2000 AS83 5 de chinero, 2000 LINEAR
60350 - 2000 AC86 5 de chinero, 2000 LINEAR
60351 - 2000 AG87 5 de chinero, 2000 LINEAR
60352 - 2000 AC88 5 de chinero, 2000 LINEAR
60353 - 2000 AN88 5 de chinero, 2000 LINEAR
60354 - 2000 AP88 5 de chinero, 2000 LINEAR
60355 - 2000 AE91 5 de chinero, 2000 LINEAR
60356 - 2000 AC93 3 de chinero, 2000 LINEAR
60357 - 2000 AG96 4 de chinero, 2000 LINEAR
60358 - 2000 AR98 5 de chinero, 2000 LINEAR
60359 - 2000 AJ100 5 de chinero, 2000 LINEAR
60360 - 2000 AN100 5 de chinero, 2000 LINEAR
60361 - 2000 AT100 5 de chinero, 2000 LINEAR
60362 - 2000 AU103 5 de chinero, 2000 LINEAR
60363 - 2000 AT105 5 de chinero, 2000 LINEAR
60364 - 2000 AE108 5 de chinero, 2000 LINEAR
60365 - 2000 AT109 5 de chinero, 2000 LINEAR
60366 - 2000 AX114 5 de chinero, 2000 LINEAR
60367 - 2000 AN115 5 de chinero, 2000 LINEAR
60368 - 2000 AQ119 5 de chinero, 2000 LINEAR
60369 - 2000 AJ120 5 de chinero, 2000 LINEAR
60370 - 2000 AG126 5 de chinero, 2000 LINEAR
60371 - 2000 AN139 5 de chinero, 2000 LINEAR
60372 - 2000 AG141 5 de chinero, 2000 LINEAR
60373 - 2000 AC144 5 de chinero, 2000 LINEAR
60374 - 2000 AY144 5 de chinero, 2000 LINEAR
60375 - 2000 AY146 8 de chinero, 2000 LINEAR
60376 - 2000 AH150 7 de chinero, 2000 LINEAR
60377 - 2000 AC165 8 de chinero, 2000 LINEAR
60378 - 2000 AL165 8 de chinero, 2000 LINEAR
60379 - 2000 AL167 8 de chinero, 2000 LINEAR
60380 - 2000 AY168 7 de chinero, 2000 LINEAR
60381 - 2000 AX180 7 de chinero, 2000 LINEAR
60382 - 2000 AR182 7 de chinero, 2000 LINEAR
60383 - 2000 AR184 7 de chinero, 2000 LINEAR
60384 - 2000 AU185 8 de chinero, 2000 LINEAR
60385 - 2000 AC195 8 de chinero, 2000 LINEAR
60386 - 2000 AV202 10 de chinero, 2000 LINEAR
60387 - 2000 AM207 3 de chinero, 2000 Spacewatch
60388 - 2000 AY217 8 de chinero, 2000 Spacewatch
60389 - 2000 AO220 8 de chinero, 2000 Spacewatch
60390 - 2000 AD223 9 de chinero, 2000 Spacewatch
60391 - 2000 AQ224 11 de chinero, 2000 Spacewatch
60392 - 2000 AK227 10 de chinero, 2000 Spacewatch
60393 - 2000 AX232 4 de chinero, 2000 LINEAR
60394 - 2000 AY234 5 de chinero, 2000 LINEAR
60395 - 2000 AJ237 5 de chinero, 2000 LINEAR
60396 - 2000 AG243 7 de chinero, 2000 LONEOS
60397 - 2000 AH243 7 de chinero, 2000 LONEOS
60398 - 2000 AG251 4 de chinero, 2000 LINEAR
60399 - 2000 AY253 7 de chinero, 2000 Spacewatch
60400 - 2000 BA8 29 de chinero, 2000 LINEAR
60401-60500
60401 - 2000 BQ21 29 de chinero, 2000 Spacewatch
60402 - 2000 BL27 30 de chinero, 2000 LINEAR
60403 - 2000 BK30 27 de chinero, 2000 Spacewatch
60404 - 2000 BR37 26 de chinero, 2000 Spacewatch
60405 - 2000 BV51 30 de chinero, 2000 CSS
60406 - 2000 CR1 3 de febrero, 2000 L. Tesi, A. Boattini
60407 - 2000 CZ1 2 de febrero, 2000 N. Kawasato
60408 - 2000 CB6 2 de febrero, 2000 LINEAR
60409 - 2000 CO6 2 de febrero, 2000 LINEAR
60410 - 2000 CG16 2 de febrero, 2000 LINEAR
60411 - 2000 CP20 2 de febrero, 2000 LINEAR
60412 - 2000 CT22 2 de febrero, 2000 LINEAR
60413 - 2000 CO23 2 de febrero, 2000 LINEAR
60414 - 2000 CS23 2 de febrero, 2000 LINEAR
60415 - 2000 CP24 2 de febrero, 2000 LINEAR
60416 - 2000 CZ25 2 de febrero, 2000 LINEAR
60417 - 2000 CD27 2 de febrero, 2000 LINEAR
60418 - 2000 CU28 2 de febrero, 2000 LINEAR
60419 - 2000 CY28 2 de febrero, 2000 LINEAR
60420 - 2000 CC30 2 de febrero, 2000 LINEAR
60421 - 2000 CZ31 2 de febrero, 2000 LINEAR
60422 - 2000 CR35 2 de febrero, 2000 LINEAR
60423 - 2000 CO39 4 de febrero, 2000 Kleť
60424 - 2000 CY48 2 de febrero, 2000 LINEAR
60425 - 2000 CA49 2 de febrero, 2000 LINEAR
60426 - 2000 CJ49 2 de febrero, 2000 LINEAR
60427 - 2000 CV50 2 de febrero, 2000 LINEAR
60428 - 2000 CZ50 2 de febrero, 2000 LINEAR
60429 - 2000 CJ52 2 de febrero, 2000 LINEAR
60430 - 2000 CF55 3 de febrero, 2000 LINEAR
60431 - 2000 CO58 5 de febrero, 2000 LINEAR
60432 - 2000 CV61 2 de febrero, 2000 LINEAR
60433 - 2000 CZ61 2 de febrero, 2000 LINEAR
60434 - 2000 CJ63 2 de febrero, 2000 LINEAR
60435 - 2000 CH65 3 de febrero, 2000 LINEAR
60436 - 2000 CY70 7 de febrero, 2000 LINEAR
60437 - 2000 CU76 10 de febrero, 2000 K. Korlević
60438 - 2000 CF78 7 de febrero, 2000 Spacewatch
60439 - 2000 CS81 4 de febrero, 2000 LINEAR
60440 - 2000 CY82 4 de febrero, 2000 LINEAR
60441 - 2000 CB83 4 de febrero, 2000 LINEAR
60442 - 2000 CQ83 4 de febrero, 2000 LINEAR
60443 - 2000 CH85 4 de febrero, 2000 LINEAR
60444 - 2000 CV85 4 de febrero, 2000 LINEAR
60445 - 2000 CA87 4 de febrero, 2000 LINEAR
60446 - 2000 CA88 4 de febrero, 2000 LINEAR
60447 - 2000 CL90 6 de febrero, 2000 LINEAR
60448 - 2000 CU91 6 de febrero, 2000 LINEAR
60449 - 2000 CA92 6 de febrero, 2000 LINEAR
60450 - 2000 CG93 6 de febrero, 2000 LINEAR
60451 - 2000 CH93 6 de febrero, 2000 LINEAR
60452 - 2000 CV96 6 de febrero, 2000 LINEAR
60453 - 2000 CR102 2 de febrero, 2000 LINEAR
60454 - 2000 CH105 5 de febrero, 2000 M. W. Buie
60455 - 2000 CY106 5 de febrero, 2000 M. W. Buie
60456 - 2000 CD108 5 de febrero, 2000 CSS
60457 - 2000 CS108 5 de febrero, 2000 CSS
60458 - 2000 CM114 5 de febrero, 2000 M. W. Buie
60459 - 2000 CE120 2 de febrero, 2000 LINEAR
60460 - 2000 DJ2 26 de febrero, 2000 Spacewatch
60461 - 2000 DH4 28 de febrero, 2000 LINEAR
60462 - 2000 DM4 28 de febrero, 2000 LINEAR
60463 - 2000 DC5 28 de febrero, 2000 LINEAR
60464 - 2000 DU6 28 de febrero, 2000 LINEAR
60465 - 2000 DM9 26 de febrero, 2000 Spacewatch
60466 - 2000 DK12 27 de febrero, 2000 Spacewatch
60467 - 2000 DB14 28 de febrero, 2000 Spacewatch
60468 - 2000 DD18 28 de febrero, 2000 LINEAR
60469 - 2000 DF22 29 de febrero, 2000 LINEAR
60470 - 2000 DW23 29 de febrero, 2000 LINEAR
60471 - 2000 DT25 29 de febrero, 2000 LINEAR
60472 - 2000 DY26 29 de febrero, 2000 LINEAR
60473 - 2000 DY27 29 de febrero, 2000 LINEAR
60474 - 2000 DT32 29 de febrero, 2000 LINEAR
60475 - 2000 DC36 29 de febrero, 2000 LINEAR
60476 - 2000 DV36 29 de febrero, 2000 LINEAR
60477 - 2000 DE37 29 de febrero, 2000 LINEAR
60478 - 2000 DK37 29 de febrero, 2000 LINEAR
60479 - 2000 DX37 29 de febrero, 2000 LINEAR
60480 - 2000 DD38 29 de febrero, 2000 LINEAR
60481 - 2000 DF42 29 de febrero, 2000 LINEAR
60482 - 2000 DN42 29 de febrero, 2000 LINEAR
60483 - 2000 DD44 29 de febrero, 2000 LINEAR
60484 - 2000 DM55 29 de febrero, 2000 LINEAR
60485 - 2000 DM63 29 de febrero, 2000 LINEAR
60486 - 2000 DS66 29 de febrero, 2000 LINEAR
60487 - 2000 DM70 29 de febrero, 2000 LINEAR
60488 - 2000 DF74 29 de febrero, 2000 LINEAR
60489 - 2000 DP74 29 de febrero, 2000 LINEAR
60490 - 2000 DX74 29 de febrero, 2000 LINEAR
60491 - 2000 DD78 29 de febrero, 2000 LINEAR
60492 - 2000 DG82 28 de febrero, 2000 LINEAR
60493 - 2000 DC83 28 de febrero, 2000 LINEAR
60494 - 2000 DE88 29 de febrero, 2000 LINEAR
60495 - 2000 DF88 29 de febrero, 2000 LINEAR
60496 - 2000 DC89 26 de febrero, 2000 Spacewatch
60497 - 2000 DH91 27 de febrero, 2000 Spacewatch
60498 - 2000 DC92 27 de febrero, 2000 Spacewatch
60499 - 2000 DN94 28 de febrero, 2000 LINEAR
60500 - 2000 DW95 28 de febrero, 2000 LINEAR
60501-60600
60501 - 2000 DN96 29 de febrero, 2000 LINEAR
60502 - 2000 DT96 29 de febrero, 2000 LINEAR
60503 - 2000 DY100 29 de febrero, 2000 LINEAR
60504 - 2000 DL102 29 de febrero, 2000 LINEAR
60505 - 2000 DB104 29 de febrero, 2000 LINEAR
60506 - 2000 DH104 29 de febrero, 2000 LINEAR
60507 - 2000 DG106 29 de febrero, 2000 LINEAR
60508 - 2000 DJ107 29 de febrero, 2000 LINEAR
60509 - 2000 EA2 3 de marzo, 2000 LINEAR
60510 - 2000 EV3 3 de marzo, 2000 LINEAR
60511 - 2000 EF4 3 de marzo, 2000 LINEAR
60512 - 2000 EU8 3 de marzo, 2000 LINEAR
60513 - 2000 EK11 4 de marzo, 2000 LINEAR
60514 - 2000 EC12 4 de marzo, 2000 LINEAR
60515 - 2000 EQ14 5 de marzo, 2000 K. Korlević
60516 - 2000 EX16 3 de marzo, 2000 LINEAR
60517 - 2000 EC18 4 de marzo, 2000 LINEAR
60518 - 2000 ET19 5 de marzo, 2000 LINEAR
60519 - 2000 EU25 8 de marzo, 2000 Spacewatch
60520 - 2000 ET32 5 de marzo, 2000 LINEAR
60521 - 2000 EM34 5 de marzo, 2000 LINEAR
60522 - 2000 EP35 8 de marzo, 2000 LINEAR
60523 - 2000 EM37 8 de marzo, 2000 LINEAR
60524 - 2000 EA40 8 de marzo, 2000 LINEAR
60525 - 2000 EW40 8 de marzo, 2000 LINEAR
60526 - 2000 EU41 8 de marzo, 2000 LINEAR
60527 - 2000 EE43 8 de marzo, 2000 LINEAR
60528 - 2000 EN44 9 de marzo, 2000 LINEAR
60529 - 2000 EU47 9 de marzo, 2000 LINEAR
60530 - 2000 ED48 9 de marzo, 2000 LINEAR
60531 - 2000 EF50 9 de marzo, 2000 F. B. Zoltowski
60532 - 2000 EX50 11 de marzo, 2000 CSS
60533 - 2000 EC55 10 de marzo, 2000 Spacewatch
60534 - 2000 EB56 5 de marzo, 2000 LINEAR
60535 - 2000 EM56 8 de marzo, 2000 LINEAR
60536 - 2000 EE58 8 de marzo, 2000 LINEAR
60537 - 2000 ED59 9 de marzo, 2000 LINEAR
60538 - 2000 EX60 10 de marzo, 2000 LINEAR
60539 - 2000 EB61 10 de marzo, 2000 LINEAR
60540 - 2000 EZ61 10 de marzo, 2000 LINEAR
60541 - 2000 EN63 10 de marzo, 2000 LINEAR
60542 - 2000 EQ66 10 de marzo, 2000 LINEAR
60543 - 2000 ET77 5 de marzo, 2000 LINEAR
60544 - 2000 EP78 5 de marzo, 2000 LINEAR
60545 - 2000 ES83 5 de marzo, 2000 LINEAR
60546 - 2000 EE85 8 de marzo, 2000 LINEAR
60547 - 2000 EF86 8 de marzo, 2000 LINEAR
60548 - 2000 EH86 8 de marzo, 2000 LINEAR
60549 - 2000 EL87 8 de marzo, 2000 LINEAR
60550 - 2000 EX87 8 de marzo, 2000 LINEAR
60551 - 2000 EQ88 9 de marzo, 2000 LINEAR
60552 - 2000 EO89 9 de marzo, 2000 LINEAR
60553 - 2000 ED91 9 de marzo, 2000 LINEAR
60554 - 2000 EZ93 9 de marzo, 2000 LINEAR
60555 - 2000 EJ94 9 de marzo, 2000 LINEAR
60556 - 2000 EL95 10 de marzo, 2000 LINEAR
60557 - 2000 EW95 10 de marzo, 2000 LINEAR
60558 Echeclus 2000 EC98 3 de marzo, 2000 Spacewatch
60559 - 2000 EN98 9 de marzo, 2000 Spacewatch
60560 - 2000 EQ103 12 de marzo, 2000 LINEAR
60561 - 2000 EX104 11 de marzo, 2000 LONEOS
60562 - 2000 EH106 11 de marzo, 2000 LONEOS
60563 - 2000 EF107 5 de marzo, 2000 NEAT
60564 - 2000 ER108 8 de marzo, 2000 NEAT
60565 - 2000 EB109 8 de marzo, 2000 LINEAR
60566 - 2000 EH109 8 de marzo, 2000 NEAT
60567 - 2000 EL110 8 de marzo, 2000 NEAT
60568 - 2000 ED111 8 de marzo, 2000 NEAT
60569 - 2000 EH112 9 de marzo, 2000 LINEAR
60570 - 2000 ET113 9 de marzo, 2000 Spacewatch
60571 - 2000 ER116 10 de marzo, 2000 LINEAR
60572 - 2000 EB117 10 de marzo, 2000 LINEAR
60573 - 2000 ED118 11 de marzo, 2000 LONEOS
60574 - 2000 EK119 11 de marzo, 2000 LONEOS
60575 - 2000 EY121 11 de marzo, 2000 LONEOS
60576 - 2000 EJ122 11 de marzo, 2000 LONEOS
60577 - 2000 EW122 11 de marzo, 2000 LINEAR
60578 - 2000 ED123 11 de marzo, 2000 CSS
60579 - 2000 EK127 11 de marzo, 2000 LONEOS
60580 - 2000 ER127 11 de marzo, 2000 LONEOS
60581 - 2000 EE128 11 de marzo, 2000 LONEOS
60582 - 2000 EB130 11 de marzo, 2000 LONEOS
60583 - 2000 EQ132 11 de marzo, 2000 LINEAR
60584 - 2000 EW132 11 de marzo, 2000 LINEAR
60585 - 2000 EZ132 11 de marzo, 2000 LINEAR
60586 - 2000 EZ136 12 de marzo, 2000 LINEAR
60587 - 2000 EL139 11 de marzo, 2000 LINEAR
60588 - 2000 EQ139 12 de marzo, 2000 CSS
60589 - 2000 EU139 12 de marzo, 2000 CSS
60590 - 2000 EE140 5 de marzo, 2000 LINEAR
60591 - 2000 EV141 2 de marzo, 2000 CSS
60592 - 2000 EE146 4 de marzo, 2000 LINEAR
60593 - 2000 EN146 4 de marzo, 2000 LINEAR
60594 - 2000 ER147 4 de marzo, 2000 CSS
60595 - 2000 EN150 5 de marzo, 2000 NEAT
60596 - 2000 EZ150 5 de marzo, 2000 NEAT
60597 - 2000 EJ154 6 de marzo, 2000 NEAT
60598 - 2000 EX154 7 de marzo, 2000 LINEAR
60599 - 2000 EY154 7 de marzo, 2000 LINEAR
60600 - 2000 EG157 11 de marzo, 2000 CSS
60601-60700
60601 - 2000 EQ157 12 de marzo, 2000 LONEOS
60602 - 2000 EV161 3 de marzo, 2000 LINEAR
60603 - 2000 EF163 3 de marzo, 2000 LINEAR
60604 - 2000 EP164 3 de marzo, 2000 LINEAR
60605 - 2000 EZ167 4 de marzo, 2000 LINEAR
60606 - 2000 EC171 5 de marzo, 2000 LINEAR
60607 - 2000 EA172 9 de marzo, 2000 LINEAR
60608 - 2000 EE173 3 de marzo, 2000 J. X. Luu, C. A. Trujillo, W. Evans
60609 - 2000 EA175 2 de marzo, 2000 CSS
60610 - 2000 EB181 4 de marzo, 2000 LINEAR
60611 - 2000 ED185 5 de marzo, 2000 LINEAR
60612 - 2000 EE190 3 de marzo, 2000 LINEAR
60613 - 2000 EO196 3 de marzo, 2000 LINEAR
60614 - 2000 EU198 1 de marzo, 2000 CSS
60615 - 2000 EV205 12 de marzo, 2000 LINEAR
60616 - 2000 FH1 26 de marzo, 2000 LINEAR
60617 - 2000 FM3 28 de marzo, 2000 LINEAR
60618 - 2000 FP3 28 de marzo, 2000 LINEAR
60619 - 2000 FZ4 27 de marzo, 2000 Spacewatch
60620 - 2000 FD8 27 de marzo, 2000 J. J. Kavelaars, B. J. Gladman, J.-M. Petit, M. J. Holman
60621 - 2000 FE8 27 de marzo, 2000 J. J. Kavelaars, B. J. Gladman, J.-M. Petit, M. J. Holman
60622 Pritchet 2000 FK8 30 de marzo, 2000 D. D. Balam
60623 - 2000 FW13 28 de marzo, 2000 LINEAR
60624 - 2000 FT14 29 de marzo, 2000 LINEAR
60625 - 2000 FA17 28 de marzo, 2000 LINEAR
60626 - 2000 FU21 29 de marzo, 2000 LINEAR
60627 - 2000 FJ23 29 de marzo, 2000 LINEAR
60628 - 2000 FX24 29 de marzo, 2000 LINEAR
60629 - 2000 FX25 27 de marzo, 2000 LONEOS
60630 - 2000 FY25 27 de marzo, 2000 LONEOS
60631 - 2000 FC26 27 de marzo, 2000 LONEOS
60632 - 2000 FE27 27 de marzo, 2000 LONEOS
60633 - 2000 FF27 27 de marzo, 2000 LONEOS
60634 - 2000 FW27 27 de marzo, 2000 LONEOS
60635 - 2000 FD30 27 de marzo, 2000 LONEOS
60636 - 2000 FH30 27 de marzo, 2000 LONEOS
60637 - 2000 FX30 29 de marzo, 2000 Uppsala-DLR Asteroid Survey
60638 - 2000 FF31 28 de marzo, 2000 LINEAR
60639 - 2000 FW31 29 de marzo, 2000 LINEAR
60640 - 2000 FE34 29 de marzo, 2000 LINEAR
60641 - 2000 FP35 29 de marzo, 2000 LINEAR
60642 - 2000 FP37 29 de marzo, 2000 LINEAR
60643 - 2000 FU37 29 de marzo, 2000 LINEAR
60644 - 2000 FY37 29 de marzo, 2000 LINEAR
60645 - 2000 FU38 29 de marzo, 2000 LINEAR
60646 - 2000 FJ39 29 de marzo, 2000 LINEAR
60647 - 2000 FA40 29 de marzo, 2000 LINEAR
60648 - 2000 FY40 29 de marzo, 2000 LINEAR
60649 - 2000 FZ41 29 de marzo, 2000 LINEAR
60650 - 2000 FF42 29 de marzo, 2000 LINEAR
60651 - 2000 FU42 28 de marzo, 2000 LINEAR
60652 - 2000 FG43 29 de marzo, 2000 LINEAR
60653 - 2000 FA45 29 de marzo, 2000 LINEAR
60654 - 2000 FP45 29 de marzo, 2000 LINEAR
60655 - 2000 FV45 29 de marzo, 2000 LINEAR
60656 - 2000 FF47 29 de marzo, 2000 LINEAR
60657 - 2000 FT47 29 de marzo, 2000 LINEAR
60658 - 2000 FG48 29 de marzo, 2000 LINEAR
60659 - 2000 FX49 30 de marzo, 2000 LINEAR
60660 - 2000 FL50 27 de marzo, 2000 LONEOS
60661 - 2000 FF57 26 de marzo, 2000 LONEOS
60662 - 2000 FX61 26 de marzo, 2000 LONEOS
60663 - 2000 FZ65 29 de marzo, 2000 LINEAR
60664 - 2000 FX72 26 de marzo, 2000 LONEOS
60665 - 2000 FL73 25 de marzo, 2000 Spacewatch
60666 - 2000 FT73 26 de marzo, 2000 LONEOS
60667 - 2000 GQ1 4 d'abril, 2000 P. G. Comba
60668 - 2000 GJ3 5 d'abril, 2000 LINEAR
60669 - 2000 GE4 7 d'abril, 2000 Kleť
60670 - 2000 GX5 4 d'abril, 2000 LINEAR
60671 - 2000 GP9 5 d'abril, 2000 LINEAR
60672 - 2000 GE10 5 d'abril, 2000 LINEAR
60673 - 2000 GH10 5 d'abril, 2000 LINEAR
60674 - 2000 GN10 5 d'abril, 2000 LINEAR
60675 - 2000 GA12 5 d'abril, 2000 LINEAR
60676 - 2000 GQ14 5 d'abril, 2000 LINEAR
60677 - 2000 GO18 5 d'abril, 2000 LINEAR
60678 - 2000 GA23 5 d'abril, 2000 LINEAR
60679 - 2000 GE24 5 d'abril, 2000 LINEAR
60680 - 2000 GW27 5 d'abril, 2000 LINEAR
60681 - 2000 GE31 5 d'abril, 2000 LINEAR
60682 - 2000 GU31 5 d'abril, 2000 LINEAR
60683 - 2000 GL33 5 d'abril, 2000 LINEAR
60684 - 2000 GA34 5 d'abril, 2000 LINEAR
60685 - 2000 GP34 5 d'abril, 2000 LINEAR
60686 - 2000 GN35 5 d'abril, 2000 LINEAR
60687 - 2000 GS35 5 d'abril, 2000 LINEAR
60688 - 2000 GY35 5 d'abril, 2000 LINEAR
60689 - 2000 GG37 5 d'abril, 2000 LINEAR
60690 - 2000 GD38 5 d'abril, 2000 LINEAR
60691 - 2000 GJ38 5 d'abril, 2000 LINEAR
60692 - 2000 GC40 5 d'abril, 2000 LINEAR
60693 - 2000 GX40 5 d'abril, 2000 LINEAR
60694 - 2000 GG41 5 d'abril, 2000 LINEAR
60695 - 2000 GM42 5 d'abril, 2000 LINEAR
60696 - 2000 GQ43 5 d'abril, 2000 LINEAR
60697 - 2000 GG45 5 d'abril, 2000 LINEAR
60698 - 2000 GB46 5 d'abril, 2000 LINEAR
60699 - 2000 GN47 5 d'abril, 2000 LINEAR
60700 - 2000 GL50 5 d'abril, 2000 LINEAR
60701-60800
60701 - 2000 GQ51 5 d'abril, 2000 LINEAR
60702 - 2000 GU52 5 d'abril, 2000 LINEAR
60703 - 2000 GU53 5 d'abril, 2000 LINEAR
60704 - 2000 GK55 5 d'abril, 2000 LINEAR
60705 - 2000 GU55 5 d'abril, 2000 LINEAR
60706 - 2000 GB56 5 d'abril, 2000 LINEAR
60707 - 2000 GP56 5 d'abril, 2000 LINEAR
60708 - 2000 GC57 5 d'abril, 2000 LINEAR
60709 - 2000 GN57 5 d'abril, 2000 LINEAR
60710 - 2000 GU57 5 d'abril, 2000 LINEAR
60711 - 2000 GS59 5 d'abril, 2000 LINEAR
60712 - 2000 GM60 5 d'abril, 2000 LINEAR
60713 - 2000 GK61 5 d'abril, 2000 LINEAR
60714 - 2000 GN62 5 d'abril, 2000 LINEAR
60715 - 2000 GX64 5 d'abril, 2000 LINEAR
60716 - 2000 GD65 5 d'abril, 2000 LINEAR
60717 - 2000 GZ66 5 d'abril, 2000 LINEAR
60718 - 2000 GN69 5 d'abril, 2000 LINEAR
60719 - 2000 GQ69 5 d'abril, 2000 LINEAR
60720 - 2000 GC72 5 d'abril, 2000 LINEAR
60721 - 2000 GA73 5 d'abril, 2000 LINEAR
60722 - 2000 GE73 5 d'abril, 2000 LINEAR
60723 - 2000 GU73 5 d'abril, 2000 LINEAR
60724 - 2000 GE74 5 d'abril, 2000 LINEAR
60725 - 2000 GH74 5 d'abril, 2000 LINEAR
60726 - 2000 GE75 5 d'abril, 2000 LINEAR
60727 - 2000 GO75 5 d'abril, 2000 LINEAR
60728 - 2000 GS76 5 d'abril, 2000 LINEAR
60729 - 2000 GZ78 5 d'abril, 2000 LINEAR
60730 - 2000 GC79 5 d'abril, 2000 LINEAR
60731 - 2000 GQ79 5 d'abril, 2000 LINEAR
60732 - 2000 GK80 6 d'abril, 2000 LINEAR
60733 - 2000 GL80 6 d'abril, 2000 LINEAR
60734 - 2000 GT80 6 d'abril, 2000 LINEAR
60735 - 2000 GF82 7 d'abril, 2000 LINEAR
60736 - 2000 GJ82 8 d'abril, 2000 K. Korlević
60737 - 2000 GB87 4 d'abril, 2000 LINEAR
60738 - 2000 GK87 4 d'abril, 2000 LINEAR
60739 - 2000 GR87 4 d'abril, 2000 LINEAR
60740 - 2000 GU89 4 d'abril, 2000 LINEAR
60741 - 2000 GY90 4 d'abril, 2000 LINEAR
60742 - 2000 GY91 4 d'abril, 2000 LINEAR
60743 - 2000 GU92 5 d'abril, 2000 LINEAR
60744 - 2000 GB93 5 d'abril, 2000 LINEAR
60745 - 2000 GQ93 5 d'abril, 2000 LINEAR
60746 - 2000 GA95 6 d'abril, 2000 LINEAR
60747 - 2000 GW95 6 d'abril, 2000 LINEAR
60748 - 2000 GC96 6 d'abril, 2000 LINEAR
60749 - 2000 GF96 6 d'abril, 2000 LINEAR
60750 - 2000 GQ98 7 d'abril, 2000 LINEAR
60751 - 2000 GU98 7 d'abril, 2000 LINEAR
60752 - 2000 GM99 7 d'abril, 2000 LINEAR
60753 - 2000 GA101 7 d'abril, 2000 LINEAR
60754 - 2000 GH101 7 d'abril, 2000 LINEAR
60755 - 2000 GU101 7 d'abril, 2000 LINEAR
60756 - 2000 GM104 7 d'abril, 2000 LINEAR
60757 - 2000 GK107 7 d'abril, 2000 LINEAR
60758 - 2000 GP108 7 d'abril, 2000 LINEAR
60759 - 2000 GA112 3 d'abril, 2000 LONEOS
60760 - 2000 GC113 5 d'abril, 2000 LINEAR
60761 - 2000 GK113 6 d'abril, 2000 LINEAR
60762 - 2000 GA115 8 d'abril, 2000 LINEAR
60763 - 2000 GN118 3 d'abril, 2000 Spacewatch
60764 - 2000 GV122 11 d'abril, 2000 C. W. Juels
60765 - 2000 GE124 7 d'abril, 2000 LINEAR
60766 - 2000 GU124 7 d'abril, 2000 LINEAR
60767 - 2000 GU133 7 d'abril, 2000 LINEAR
60768 - 2000 GY136 12 d'abril, 2000 LINEAR
60769 - 2000 GF143 7 d'abril, 2000 LONEOS
60770 - 2000 GL143 7 d'abril, 2000 LONEOS
60771 - 2000 GS154 6 d'abril, 2000 LONEOS
60772 - 2000 GY155 6 d'abril, 2000 LONEOS
60773 - 2000 GD158 7 d'abril, 2000 LONEOS
60774 - 2000 GW159 7 d'abril, 2000 LINEAR
60775 - 2000 GG160 7 d'abril, 2000 LINEAR
60776 - 2000 GP160 7 d'abril, 2000 LINEAR
60777 - 2000 GS162 8 d'abril, 2000 LINEAR
60778 - 2000 GU162 8 d'abril, 2000 LINEAR
60779 - 2000 GY162 8 d'abril, 2000 LINEAR
60780 - 2000 GA164 12 d'abril, 2000 LINEAR
60781 - 2000 GD164 12 d'abril, 2000 NEAT
60782 - 2000 GJ166 5 d'abril, 2000 LINEAR
60783 - 2000 GB171 5 d'abril, 2000 LONEOS
60784 - 2000 GC178 2 d'abril, 2000 LONEOS
60785 - 2000 GT179 5 d'abril, 2000 LONEOS
60786 - 2000 GP182 3 d'abril, 2000 Spacewatch
60787 - 2000 GW183 14 d'abril, 2000 LINEAR
60788 - 2000 HW 24 d'abril, 2000 Spacewatch
60789 - 2000 HW1 25 d'abril, 2000 K. Korlević
60790 - 2000 HD4 26 d'abril, 2000 Spacewatch
60791 - 2000 HM6 24 d'abril, 2000 Spacewatch
60792 - 2000 HS6 24 d'abril, 2000 Spacewatch
60793 - 2000 HQ7 27 d'abril, 2000 LINEAR
60794 - 2000 HR7 27 d'abril, 2000 LINEAR
60795 - 2000 HO8 27 d'abril, 2000 LINEAR
60796 - 2000 HB9 27 d'abril, 2000 LINEAR
60797 - 2000 HR10 27 d'abril, 2000 LINEAR
60798 - 2000 HV10 27 d'abril, 2000 LINEAR
60799 - 2000 HV11 28 d'abril, 2000 LINEAR
60800 - 2000 HJ12 28 d'abril, 2000 LINEAR
60801-60900
60801 - 2000 HA15 27 d'abril, 2000 LINEAR
60802 - 2000 HK15 27 d'abril, 2000 LINEAR
60803 - 2000 HF18 24 d'abril, 2000 Spacewatch
60804 - 2000 HD23 30 d'abril, 2000 LINEAR
60805 - 2000 HS23 26 d'abril, 2000 K. Korlević
60806 - 2000 HT25 24 d'abril, 2000 LONEOS
60807 - 2000 HN26 24 d'abril, 2000 LONEOS
60808 - 2000 HQ26 24 d'abril, 2000 LONEOS
60809 - 2000 HG28 28 d'abril, 2000 LINEAR
60810 - 2000 HT28 29 d'abril, 2000 LINEAR
60811 - 2000 HE30 28 d'abril, 2000 LINEAR
60812 - 2000 HL30 28 d'abril, 2000 LINEAR
60813 - 2000 HG31 29 d'abril, 2000 LINEAR
60814 - 2000 HG32 29 d'abril, 2000 LINEAR
60815 - 2000 HY32 29 d'abril, 2000 LINEAR
60816 - 2000 HO34 25 d'abril, 2000 LONEOS
60817 - 2000 HR37 29 d'abril, 2000 LINEAR
60818 - 2000 HM38 28 d'abril, 2000 Spacewatch
60819 - 2000 HY38 28 d'abril, 2000 Spacewatch
60820 - 2000 HZ39 30 d'abril, 2000 Spacewatch
60821 - 2000 HD40 30 d'abril, 2000 Spacewatch
60822 - 2000 HX42 29 d'abril, 2000 LINEAR
60823 - 2000 HB43 29 d'abril, 2000 LINEAR
60824 - 2000 HG43 29 d'abril, 2000 LINEAR
60825 - 2000 HW45 26 d'abril, 2000 LONEOS
60826 - 2000 HO46 29 d'abril, 2000 LINEAR
60827 - 2000 HW46 29 d'abril, 2000 LINEAR
60828 - 2000 HX46 29 d'abril, 2000 LINEAR
60829 - 2000 HY46 29 d'abril, 2000 LINEAR
60830 - 2000 HZ47 29 d'abril, 2000 LINEAR
60831 - 2000 HL48 29 d'abril, 2000 LINEAR
60832 - 2000 HU48 29 d'abril, 2000 LINEAR
60833 - 2000 HB49 29 d'abril, 2000 LINEAR
60834 - 2000 HL49 29 d'abril, 2000 LINEAR
60835 - 2000 HU49 29 d'abril, 2000 LINEAR
60836 - 2000 HZ49 29 d'abril, 2000 LINEAR
60837 - 2000 HU53 29 d'abril, 2000 LINEAR
60838 - 2000 HD55 29 d'abril, 2000 LINEAR
60839 - 2000 HB56 24 d'abril, 2000 LONEOS
60840 - 2000 HD57 24 d'abril, 2000 LONEOS
60841 - 2000 HN57 24 d'abril, 2000 LONEOS
60842 - 2000 HP61 25 d'abril, 2000 LONEOS
60843 - 2000 HS61 25 d'abril, 2000 LONEOS
60844 - 2000 HF62 25 d'abril, 2000 Spacewatch
60845 - 2000 HP62 25 d'abril, 2000 Spacewatch
60846 - 2000 HB63 26 d'abril, 2000 LONEOS
60847 - 2000 HC64 26 d'abril, 2000 LONEOS
60848 - 2000 HQ64 26 d'abril, 2000 LONEOS
60849 - 2000 HV64 26 d'abril, 2000 LONEOS
60850 - 2000 HE65 26 d'abril, 2000 LONEOS
60851 - 2000 HN65 26 d'abril, 2000 LONEOS
60852 - 2000 HU65 26 d'abril, 2000 LONEOS
60853 - 2000 HZ65 26 d'abril, 2000 LONEOS
60854 - 2000 HE66 26 d'abril, 2000 LONEOS
60855 - 2000 HU66 26 d'abril, 2000 Spacewatch
60856 - 2000 HA68 27 d'abril, 2000 LINEAR
60857 - 2000 HD68 27 d'abril, 2000 LONEOS
60858 - 2000 HE68 27 d'abril, 2000 LONEOS
60859 - 2000 HF68 27 d'abril, 2000 LINEAR
60860 - 2000 HR72 26 d'abril, 2000 LONEOS
60861 - 2000 HJ73 27 d'abril, 2000 LONEOS
60862 - 2000 HJ74 30 d'abril, 2000 Spacewatch
60863 - 2000 HK75 27 d'abril, 2000 LINEAR
60864 - 2000 HM75 27 d'abril, 2000 LINEAR
60865 - 2000 HG76 27 d'abril, 2000 LINEAR
60866 - 2000 HM79 28 d'abril, 2000 LINEAR
60867 - 2000 HD81 28 d'abril, 2000 LINEAR
60868 - 2000 HG81 28 d'abril, 2000 LONEOS
60869 - 2000 HZ82 29 d'abril, 2000 LINEAR
60870 - 2000 HC83 29 d'abril, 2000 LINEAR
60871 - 2000 HE83 29 d'abril, 2000 LINEAR
60872 - 2000 HE86 30 d'abril, 2000 LONEOS
60873 - 2000 HL86 30 d'abril, 2000 LONEOS
60874 - 2000 HT86 30 d'abril, 2000 LONEOS
60875 - 2000 HV86 30 d'abril, 2000 LONEOS
60876 - 2000 HD88 27 d'abril, 2000 LINEAR
60877 - 2000 HD89 29 d'abril, 2000 LINEAR
60878 - 2000 HW89 29 d'abril, 2000 LINEAR
60879 - 2000 HE90 29 d'abril, 2000 LINEAR
60880 - 2000 HG90 29 d'abril, 2000 LINEAR
60881 - 2000 HE94 29 d'abril, 2000 LINEAR
60882 - 2000 HM95 28 d'abril, 2000 LINEAR
60883 - 2000 HK101 26 d'abril, 2000 LONEOS
60884 - 2000 JH6 3 de mayo, 2000 LINEAR
60885 - 2000 JX6 4 de mayo, 2000 LINEAR
60886 - 2000 JB10 6 de mayo, 2000 LINEAR
60887 - 2000 JS12 6 de mayo, 2000 LINEAR
60888 - 2000 JA14 9 de mayo, 2000 LINEAR
60889 - 2000 JC15 6 de mayo, 2000 LINEAR
60890 - 2000 JK17 5 de mayo, 2000 LINEAR
60891 - 2000 JL18 3 de mayo, 2000 LINEAR
60892 - 2000 JH19 4 de mayo, 2000 LINEAR
60893 - 2000 JH21 6 de mayo, 2000 LINEAR
60894 - 2000 JP21 6 de mayo, 2000 LINEAR
60895 - 2000 JM22 6 de mayo, 2000 LINEAR
60896 - 2000 JB23 7 de mayo, 2000 LINEAR
60897 - 2000 JP24 7 de mayo, 2000 LINEAR
60898 - 2000 JQ25 7 de mayo, 2000 LINEAR
60899 - 2000 JN26 7 de mayo, 2000 LINEAR
60900 - 2000 JR26 7 de mayo, 2000 LINEAR
60901-61000
60901 - 2000 JX26 7 de mayo, 2000 LINEAR
60902 - 2000 JX27 7 de mayo, 2000 LINEAR
60903 - 2000 JS28 7 de mayo, 2000 LINEAR
60904 - 2000 JG29 7 de mayo, 2000 LINEAR
60905 - 2000 JP29 7 de mayo, 2000 LINEAR
60906 - 2000 JG30 7 de mayo, 2000 LINEAR
60907 - 2000 JL30 7 de mayo, 2000 LINEAR
60908 - 2000 JP30 7 de mayo, 2000 LINEAR
60909 - 2000 JH31 7 de mayo, 2000 LINEAR
60910 - 2000 JJ31 7 de mayo, 2000 LINEAR
60911 - 2000 JO31 7 de mayo, 2000 LINEAR
60912 - 2000 JJ33 7 de mayo, 2000 LINEAR
60913 - 2000 JR34 7 de mayo, 2000 LINEAR
60914 - 2000 JL35 7 de mayo, 2000 LINEAR
60915 - 2000 JT35 7 de mayo, 2000 LINEAR
60916 - 2000 JL37 7 de mayo, 2000 LINEAR
60917 - 2000 JK38 7 de mayo, 2000 LINEAR
60918 - 2000 JZ38 7 de mayo, 2000 LINEAR
60919 - 2000 JY39 7 de mayo, 2000 LINEAR
60920 - 2000 JV40 6 de mayo, 2000 LINEAR
60921 - 2000 JY40 6 de mayo, 2000 LINEAR
60922 - 2000 JF41 6 de mayo, 2000 LINEAR
60923 - 2000 JR43 7 de mayo, 2000 LINEAR
60924 - 2000 JF44 7 de mayo, 2000 LINEAR
60925 - 2000 JB45 7 de mayo, 2000 LINEAR
60926 - 2000 JH45 7 de mayo, 2000 LINEAR
60927 - 2000 JQ45 7 de mayo, 2000 LINEAR
60928 - 2000 JR45 7 de mayo, 2000 LINEAR
60929 - 2000 JO46 7 de mayo, 2000 LINEAR
60930 - 2000 JX46 9 de mayo, 2000 LINEAR
60931 - 2000 JH47 9 de mayo, 2000 LINEAR
60932 - 2000 JY49 9 de mayo, 2000 LINEAR
60933 - 2000 JK51 9 de mayo, 2000 LINEAR
60934 - 2000 JL51 9 de mayo, 2000 LINEAR
60935 - 2000 JN51 9 de mayo, 2000 LINEAR
60936 - 2000 JT52 9 de mayo, 2000 LINEAR
60937 - 2000 JQ53 9 de mayo, 2000 LINEAR
60938 - 2000 JF54 6 de mayo, 2000 LINEAR
60939 - 2000 JH54 6 de mayo, 2000 LINEAR
60940 - 2000 JJ54 6 de mayo, 2000 LINEAR
60941 - 2000 JQ54 6 de mayo, 2000 LINEAR
60942 - 2000 JZ54 6 de mayo, 2000 LINEAR
60943 - 2000 JV55 6 de mayo, 2000 LINEAR
60944 - 2000 JB56 6 de mayo, 2000 LINEAR
60945 - 2000 JV56 6 de mayo, 2000 LINEAR
60946 - 2000 JY57 6 de mayo, 2000 LINEAR
60947 - 2000 JH58 6 de mayo, 2000 LINEAR
60948 - 2000 JE61 7 de mayo, 2000 LINEAR
60949 - 2000 JM61 7 de mayo, 2000 LINEAR
60950 - 2000 JP61 7 de mayo, 2000 LINEAR
60951 - 2000 JA62 7 de mayo, 2000 LINEAR
60952 - 2000 JM62 9 de mayo, 2000 LINEAR
60953 - 2000 JT62 9 de mayo, 2000 LINEAR
60954 - 2000 JF63 9 de mayo, 2000 LINEAR
60955 - 2000 JG65 5 de mayo, 2000 LINEAR
60956 - 2000 JT69 2 de mayo, 2000 LINEAR
60957 - 2000 JD71 1 de mayo, 2000 LONEOS
60958 - 2000 JD72 1 de mayo, 2000 Spacewatch
60959 - 2000 JH73 2 de mayo, 2000 LONEOS
60960 - 2000 JC74 3 de mayo, 2000 Spacewatch
60961 - 2000 JY74 4 de mayo, 2000 Spacewatch
60962 - 2000 JB76 6 de mayo, 2000 LINEAR
60963 - 2000 JL76 6 de mayo, 2000 LINEAR
60964 - 2000 JS76 7 de mayo, 2000 LINEAR
60965 - 2000 JA77 7 de mayo, 2000 LINEAR
60966 - 2000 JH80 6 de mayo, 2000 Spacewatch
60967 - 2000 JJ80 6 de mayo, 2000 Spacewatch
60968 - 2000 JY82 7 de mayo, 2000 LINEAR
60969 - 2000 JO83 6 de mayo, 2000 LINEAR
60970 - 2000 JA85 5 de mayo, 2000 LINEAR
60971 - 2000 JM85 3 de mayo, 2000 Spacewatch
60972 - 2000 KN 23 de mayo, 2000 A. Galád, P. Kolény
60973 - 2000 KC2 26 de mayo, 2000 LINEAR
60974 - 2000 KC3 25 de mayo, 2000 Spacewatch
60975 - 2000 KR3 27 de mayo, 2000 LINEAR
60976 - 2000 KW5 27 de mayo, 2000 LINEAR
60977 - 2000 KE6 27 de mayo, 2000 LINEAR
60978 - 2000 KP7 27 de mayo, 2000 LINEAR
60979 - 2000 KW7 27 de mayo, 2000 LINEAR
60980 - 2000 KF9 28 de mayo, 2000 LINEAR
60981 - 2000 KP12 28 de mayo, 2000 LINEAR
60982 - 2000 KO13 28 de mayo, 2000 LINEAR
60983 - 2000 KP13 28 de mayo, 2000 LINEAR
60984 - 2000 KQ13 28 de mayo, 2000 LINEAR
60985 - 2000 KW14 28 de mayo, 2000 LINEAR
60986 - 2000 KN17 28 de mayo, 2000 LINEAR
60987 - 2000 KW18 28 de mayo, 2000 LINEAR
60988 - 2000 KR19 28 de mayo, 2000 LINEAR
60989 - 2000 KJ22 28 de mayo, 2000 LINEAR
60990 - 2000 KU22 28 de mayo, 2000 LINEAR
60991 - 2000 KK24 28 de mayo, 2000 LINEAR
60992 - 2000 KO24 28 de mayo, 2000 LINEAR
60993 - 2000 KP24 28 de mayo, 2000 LINEAR
60994 - 2000 KA26 28 de mayo, 2000 LINEAR
60995 - 2000 KD26 28 de mayo, 2000 LINEAR
60996 - 2000 KK26 28 de mayo, 2000 LINEAR
60997 - 2000 KU27 28 de mayo, 2000 LINEAR
60998 - 2000 KE28 28 de mayo, 2000 LINEAR
60999 - 2000 KC30 28 de mayo, 2000 LINEAR
61000 - 2000 KD31 28 de mayo, 2000 LINEAR


Predecesor:
59001–60000
Lista d'asteroides
60001–61000
Succesor:
61001–62000