Lista d'asteroides (25001-26000)

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Contenius: 25001... 25101... 25201... 25301... 25401... 25501... 25601... 25701... 25801... 25901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
25001-25100
25001 Pacheco 1998 OW6 31 de chulio, 1998 A. López
25002 - 1998 OP7 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
25003 - 1998 OZ8 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
25004 - 1998 OF10 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
25005 - 1998 OU12 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
25006 - 1998 OD13 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
25007 - 1998 PJ 5 d'agosto, 1998 Kleť
25008 - 1998 PL 8 d'agosto, 1998 F. B. Zoltowski
25009 - 1998 PG1 15 d'agosto, 1998 F. B. Zoltowski
25010 - 1998 PL1 14 d'agosto, 1998 A. López, R. Pacheco
25011 - 1998 PP1 13 d'agosto, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25012 - 1998 QC 17 d'agosto, 1998 Višnjan Observatory
25013 - 1998 QR 17 d'agosto, 1998 Kleť
25014 - 1998 QT 18 d'agosto, 1998 M. Bœuf
25015 - 1998 QN2 19 d'agosto, 1998 NEAT
25016 - 1998 QJ4 18 d'agosto, 1998 J. Broughton
25017 - 1998 QG6 24 d'agosto, 1998 ODAS
25018 - 1998 QN6 24 d'agosto, 1998 ODAS
25019 - 1998 QO10 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25020 - 1998 QY13 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25021 - 1998 QV17 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25022 - 1998 QK18 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25023 - 1998 QA19 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25024 - 1998 QL19 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25025 - 1998 QW20 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25026 - 1998 QF23 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25027 - 1998 QN25 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25028 - 1998 QL26 25 d'agosto, 1998 F. B. Zoltowski
25029 Ludwighesse 1998 QO28 26 d'agosto, 1998 P. G. Comba
25030 - 1998 QL29 22 d'agosto, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25031 - 1998 QM30 23 d'agosto, 1998 Višnjan Observatory
25032 - 1998 QV31 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25033 - 1998 QM32 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25034 - 1998 QS32 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25035 - 1998 QN33 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25036 - 1998 QT36 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25037 - 1998 QC37 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25038 - 1998 QK37 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25039 - 1998 QF38 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25040 - 1998 QF40 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25041 - 1998 QX40 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25042 - 1998 QN42 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25043 - 1998 QQ42 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25044 - 1998 QE43 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25045 - 1998 QU43 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25046 - 1998 QK44 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25047 - 1998 QN44 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25048 - 1998 QJ45 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25049 - 1998 QS45 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25050 - 1998 QN50 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25051 - 1998 QE53 20 d'agosto, 1998 LONEOS
25052 - 1998 QG54 27 d'agosto, 1998 LONEOS
25053 - 1998 QB55 27 d'agosto, 1998 LONEOS
25054 - 1998 QN55 26 d'agosto, 1998 ODAS
25055 - 1998 QM57 30 d'agosto, 1998 Spacewatch
25056 - 1998 QP57 30 d'agosto, 1998 Spacewatch
25057 - 1998 QW62 30 d'agosto, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25058 Shanegould 1998 QO63 25 d'agosto, 1998 J. Broughton
25059 - 1998 QA69 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25060 - 1998 QP69 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25061 - 1998 QQ69 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25062 - 1998 QH71 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25063 - 1998 QV74 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25064 - 1998 QN85 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25065 - 1998 QW85 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25066 - 1998 QN86 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25067 - 1998 QW86 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25068 - 1998 QV88 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25069 - 1998 QF89 24 d'agosto, 1998 LINEAR
25070 - 1998 QY90 28 d'agosto, 1998 LINEAR
25071 - 1998 QN92 28 d'agosto, 1998 LINEAR
25072 - 1998 QB93 28 d'agosto, 1998 LINEAR
25073 - 1998 QM94 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25074 - 1998 QF96 19 d'agosto, 1998 LINEAR
25075 - 1998 QK98 28 d'agosto, 1998 LINEAR
25076 - 1998 QM98 28 d'agosto, 1998 LINEAR
25077 - 1998 QJ99 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
25078 - 1998 QV99 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
25079 - 1998 QU103 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
25080 - 1998 QX103 26 d'agosto, 1998 E. W. Elst
25081 - 1998 QR108 17 d'agosto, 1998 LINEAR
25082 Williamhodge 1998 RP1 15 de setiembre, 1998 P. G. Comba
25083 - 1998 RV1 14 de setiembre, 1998 CSS
25084 - 1998 RP5 15 de setiembre, 1998 LONEOS
25085 - 1998 RM6 14 de setiembre, 1998 LONEOS
25086 - 1998 RU8 13 de setiembre, 1998 Spacewatch
25087 - 1998 RK17 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25088 - 1998 RR19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25089 - 1998 RN25 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25090 - 1998 RA39 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25091 - 1998 RH41 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25092 - 1998 RV42 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25093 - 1998 RO45 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25094 - 1998 RF46 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25095 - 1998 RT46 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25096 - 1998 RW46 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25097 - 1998 RK47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25098 - 1998 RQ47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25099 - 1998 RS47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25100 - 1998 RY47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25101-25200
25101 - 1998 RJ48 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25102 - 1998 RW50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25103 - 1998 RC51 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25104 - 1998 RY51 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25105 - 1998 RJ52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25106 - 1998 RC53 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25107 - 1998 RL54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25108 - 1998 RV55 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25109 - 1998 RR56 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25110 - 1998 RC61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25111 - 1998 RG64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25112 - 1998 RL65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25113 - 1998 RS65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25114 - 1998 RJ66 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25115 - 1998 RP66 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25116 - 1998 RW68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25117 - 1998 RX68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25118 - 1998 RM71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25119 - 1998 RA72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25120 - 1998 RN73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25121 - 1998 RL75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25122 - 1998 RJ77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25123 - 1998 RA78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25124 - 1998 RC78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25125 - 1998 RN78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25126 - 1998 RO78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
25127 - 1998 SZ 16 de setiembre, 1998 ODAS
25128 - 1998 SK1 16 de setiembre, 1998 ODAS
25129 - 1998 SP1 16 de setiembre, 1998 ODAS
25130 - 1998 SV1 16 de setiembre, 1998 ODAS
25131 - 1998 SY3 18 de setiembre, 1998 ODAS
25132 - 1998 SO9 17 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25133 - 1998 SU14 18 de setiembre, 1998 LONEOS
25134 - 1998 SC17 17 de setiembre, 1998 Spacewatch
25135 - 1998 SX21 23 de setiembre, 1998 Višnjan Observatory
25136 - 1998 SE22 23 de setiembre, 1998 Višnjan Observatory
25137 - 1998 SS23 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25138 - 1998 SM24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25139 - 1998 SN25 22 de setiembre, 1998 LONEOS
25140 - 1998 SU25 22 de setiembre, 1998 LONEOS
25141 - 1998 SC27 20 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25142 Hopf 1998 SA28 26 de setiembre, 1998 P. G. Comba
25143 Itokawa 1998 SF36 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25144 - 1998 SC43 23 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25145 - 1998 SH43 23 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25146 - 1998 SN43 24 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25147 - 1998 SZ45 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
25148 - 1998 SE47 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
25149 - 1998 SM49 22 de setiembre, 1998 W. Bickel
25150 - 1998 SB51 26 de setiembre, 1998 Spacewatch
25151 - 1998 SS53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25152 - 1998 SX53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25153 - 1998 SY53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25154 - 1998 SZ54 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25155 - 1998 SA55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25156 - 1998 SL55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25157 - 1998 SA56 16 de setiembre, 1998 LONEOS
25158 - 1998 SF57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25159 - 1998 SN57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25160 - 1998 SN58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25161 - 1998 SR58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25162 - 1998 ST59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25163 - 1998 SC60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
25164 - 1998 SJ62 19 de setiembre, 1998 LONEOS
25165 - 1998 SK62 19 de setiembre, 1998 LONEOS
25166 - 1998 SM62 19 de setiembre, 1998 LONEOS
25167 - 1998 SO64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25168 - 1998 SC65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25169 - 1998 SR65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25170 - 1998 SB66 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25171 - 1998 SX66 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25172 - 1998 SF67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25173 - 1998 SN71 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25174 - 1998 SQ72 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25175 - 1998 SX75 29 de setiembre, 1998 LINEAR
25176 - 1998 ST81 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25177 - 1998 ST84 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25178 - 1998 SA96 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25179 - 1998 SG100 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25180 - 1998 SM107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25181 - 1998 SN108 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25182 - 1998 ST110 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25183 - 1998 SJ115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25184 - 1998 SL115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25185 - 1998 SR115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25186 - 1998 SY115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25187 - 1998 SH116 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25188 - 1998 SR117 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25189 - 1998 SD118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25190 - 1998 SM118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25191 - 1998 SE123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25192 - 1998 SU124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25193 - 1998 SV126 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25194 - 1998 ST132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25195 - 1998 SR133 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25196 - 1998 SH134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25197 - 1998 SX137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25198 - 1998 SC138 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25199 - 1998 SB139 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25200 - 1998 SK139 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25201-25300
25201 - 1998 SV140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25202 - 1998 SW140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25203 - 1998 SP143 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25204 - 1998 SP144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25205 - 1998 SQ144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25206 - 1998 SX145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25207 - 1998 SY145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25208 - 1998 SK146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25209 - 1998 SO146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25210 - 1998 SE147 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25211 - 1998 SU147 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25212 - 1998 SU149 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25213 - 1998 SP159 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25214 - 1998 SS162 26 de setiembre, 1998 LINEAR
25215 - 1998 SC164 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
25216 Enricobernardi 1998 TU1 10 d'octubre, 1998 Pleiade
25217 - 1998 TX1 13 d'octubre, 1998 J. Broughton
25218 - 1998 TZ1 13 d'octubre, 1998 J. Broughton
25219 - 1998 TM5 13 d'octubre, 1998 K. Korlević
25220 - 1998 TQ6 15 d'octubre, 1998 J. Broughton
25221 - 1998 TJ10 12 d'octubre, 1998 Spacewatch
25222 - 1998 TT13 13 d'octubre, 1998 Spacewatch
25223 - 1998 TT26 14 d'octubre, 1998 Spacewatch
25224 - 1998 TD27 14 d'octubre, 1998 Spacewatch
25225 - 1998 TN30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
25226 - 1998 TP30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
25227 - 1998 TQ30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
25228 - 1998 TR30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
25229 - 1998 TV30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
25230 - 1998 TT31 11 d'octubre, 1998 LONEOS
25231 - 1998 TW32 14 d'octubre, 1998 LONEOS
25232 - 1998 TN33 14 d'octubre, 1998 LONEOS
25233 - 1998 TD34 14 d'octubre, 1998 LONEOS
25234 - 1998 TW34 14 d'octubre, 1998 LONEOS
25235 - 1998 UC3 20 d'octubre, 1998 ODAS
25236 - 1998 UT6 18 d'octubre, 1998 T. Kagawa
25237 Hurwitz 1998 UG7 20 d'octubre, 1998 P. G. Comba
25238 - 1998 UJ7 21 d'octubre, 1998 K. Korlević
25239 - 1998 UB8 23 d'octubre, 1998 K. Korlević
25240 Qiansanqiang 1998 UO8 16 d'octubre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25241 - 1998 UF14 23 d'octubre, 1998 Spacewatch
25242 - 1998 UH15 20 d'octubre, 1998 R. G. Davis
25243 - 1998 UQ15 23 d'octubre, 1998 K. Korlević
25244 - 1998 UV15 24 d'octubre, 1998 K. Korlević
25245 - 1998 UW18 26 d'octubre, 1998 K. Korlević
25246 - 1998 UX18 26 d'octubre, 1998 K. Korlević
25247 - 1998 UW19 23 d'octubre, 1998 K. Korlević
25248 - 1998 UX19 24 d'octubre, 1998 K. Korlević
25249 - 1998 UV22 31 d'octubre, 1998 T. Kagawa
25250 - 1998 UX23 17 d'octubre, 1998 LONEOS
25251 - 1998 UL25 18 d'octubre, 1998 E. W. Elst
25252 - 1998 UC26 18 d'octubre, 1998 E. W. Elst
25253 - 1998 UV29 18 d'octubre, 1998 E. W. Elst
25254 - 1998 UM32 29 d'octubre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25255 - 1998 UX32 28 d'octubre, 1998 LINEAR
25256 - 1998 UG34 28 d'octubre, 1998 LINEAR
25257 - 1998 UF42 28 d'octubre, 1998 LINEAR
25258 Nathaniel 1998 VU 7 de noviembre, 1998 M. Tichý, J. Tichá
25259 - 1998 VK4 11 de noviembre, 1998 ODAS
25260 - 1998 VN5 8 de noviembre, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
25261 - 1998 VX5 11 de noviembre, 1998 T. Kagawa
25262 - 1998 VL14 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25263 - 1998 VM16 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25264 - 1998 VP16 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25265 - 1998 VR17 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25266 - 1998 VS20 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25267 - 1998 VH21 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25268 - 1998 VP23 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25269 - 1998 VY23 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25270 - 1998 VR27 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25271 - 1998 VT27 10 de noviembre, 1998 LINEAR
25272 - 1998 VK32 14 de noviembre, 1998 J. Broughton
25273 Barrycarole 1998 VN32 15 de noviembre, 1998 I. P. Griffin
25274 - 1998 VE33 15 de noviembre, 1998 J. Broughton
25275 - 1998 VF33 14 de noviembre, 1998 R. A. Tucker
25276 Dimai 1998 VJ33 15 de noviembre, 1998 V. Goretti
25277 - 1998 VR34 14 de noviembre, 1998 N. Kawasato
25278 - 1998 VD51 13 de noviembre, 1998 LINEAR
25279 - 1998 VF52 13 de noviembre, 1998 LINEAR
25280 - 1998 VY53 14 de noviembre, 1998 LINEAR
25281 - 1998 WP 16 de noviembre, 1998 D. K. Chesney
25282 - 1998 WR 18 de noviembre, 1998 LINEAR
25283 - 1998 WU 17 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
25284 - 1998 WL2 17 de noviembre, 1998 CSS
25285 - 1998 WB7 17 de noviembre, 1998 N. Kawasato
25286 - 1998 WC8 18 de noviembre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
25287 - 1998 WR9 28 de noviembre, 1998 K. Korlević
25288 - 1998 WM10 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25289 - 1998 WE12 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25290 - 1998 WH14 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25291 - 1998 WO16 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25292 - 1998 WQ16 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25293 - 1998 WS16 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25294 - 1998 WA17 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25295 - 1998 WK17 21 de noviembre, 1998 LINEAR
25296 - 1998 WD20 26 de noviembre, 1998 F. Uto
25297 - 1998 WW20 18 de noviembre, 1998 LINEAR
25298 - 1998 WB22 18 de noviembre, 1998 LINEAR
25299 - 1998 WX22 18 de noviembre, 1998 LINEAR
25300 - 1998 WE23 18 de noviembre, 1998 LINEAR
25301-25400
25301 Ambrofogar 1998 XZ2 7 d'aviento, 1998 M. Tombelli, A. Boattini
25302 Niim 1998 XW3 9 d'aviento, 1998 N. Sato
25303 - 1998 XE17 8 d'aviento, 1998 ODAS
25304 - 1998 XQ28 14 d'aviento, 1998 LINEAR
25305 - 1998 XH62 9 d'aviento, 1998 LINEAR
25306 - 1998 XQ73 14 d'aviento, 1998 LINEAR
25307 - 1998 XU77 15 d'aviento, 1998 LINEAR
25308 - 1998 XW82 15 d'aviento, 1998 LINEAR
25309 - 1998 XQ87 15 d'aviento, 1998 LINEAR
25310 - 1998 XY92 15 d'aviento, 1998 LINEAR
25311 - 1998 YV3 17 d'aviento, 1998 T. Rezek, P. Pravec
25312 - 1998 YU6 22 d'aviento, 1998 V. S. Casulli
25313 - 1998 YV8 22 d'aviento, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25314 - 1999 AK3 8 de chinero, 1999 LINEAR
25315 - 1999 AZ8 9 de chinero, 1999 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25316 - 1999 AH23 10 de chinero, 1999 LONEOS
25317 - 1999 BL12 24 de chinero, 1999 Črni Vrh
25318 - 1999 CH12 12 de febrero, 1999 LINEAR
25319 - 1999 CT14 15 de febrero, 1999 K. Korlević
25320 - 1999 CP15 11 de febrero, 1999 LINEAR
25321 - 1999 FR27 19 de marzo, 1999 LINEAR
25322 - 1999 FM28 19 de marzo, 1999 LINEAR
25323 - 1999 FC34 19 de marzo, 1999 LINEAR
25324 - 1999 GQ4 10 d'abril, 1999 K. Korlević
25325 - 1999 JS5 10 de mayo, 1999 LINEAR
25326 - 1999 JB32 10 de mayo, 1999 LINEAR
25327 - 1999 JB63 10 de mayo, 1999 LINEAR
25328 - 1999 JK83 12 de mayo, 1999 LINEAR
25329 - 1999 JO84 12 de mayo, 1999 LINEAR
25330 - 1999 KV4 17 de mayo, 1999 CSS
25331 - 1999 KY4 20 de mayo, 1999 J. M. Roe
25332 - 1999 KK6 17 de mayo, 1999 LINEAR
25333 - 1999 KW13 18 de mayo, 1999 LINEAR
25334 - 1999 LK11 8 de chunio, 1999 LINEAR
25335 - 1999 NT 9 de chulio, 1999 M. Bœuf
25336 - 1999 OR2 22 de chulio, 1999 LINEAR
25337 - 1999 PK 6 d'agosto, 1999 G. Masi
25338 - 1999 RE2 6 de setiembre, 1999 C. W. Juels
25339 - 1999 RE27 7 de setiembre, 1999 LINEAR
25340 Segoves 1999 RX31 10 de setiembre, 1999 M. Tichý, Z. Moravec
25341 - 1999 RT38 13 de setiembre, 1999 K. Korlević
25342 - 1999 RQ42 14 de setiembre, 1999 K. Korlević
25343 - 1999 RA44 15 de setiembre, 1999 K. Korlević
25344 - 1999 RN72 7 de setiembre, 1999 LINEAR
25345 - 1999 RW88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
25346 - 1999 RS103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
25347 - 1999 RQ116 9 de setiembre, 1999 LINEAR
25348 - 1999 RJ124 9 de setiembre, 1999 LINEAR
25349 - 1999 RL127 9 de setiembre, 1999 LINEAR
25350 - 1999 RB143 9 de setiembre, 1999 LINEAR
25351 - 1999 RK173 9 de setiembre, 1999 LINEAR
25352 - 1999 RQ201 8 de setiembre, 1999 LINEAR
25353 - 1999 RB210 8 de setiembre, 1999 LINEAR
25354 - 1999 RD211 8 de setiembre, 1999 LINEAR
25355 - 1999 RU221 5 de setiembre, 1999 CSS
25356 - 1999 SK6 30 de setiembre, 1999 LINEAR
25357 - 1999 TM 1 d'octubre, 1999 T. Stafford
25358 - 1999 TY3 2 d'octubre, 1999 L. Šarounová
25359 - 1999 TW11 10 d'octubre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
25360 - 1999 TK14 10 d'octubre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
25361 - 1999 TC23 3 d'octubre, 1999 Spacewatch
25362 - 1999 TH24 4 d'octubre, 1999 Spacewatch
25363 - 1999 TW24 2 d'octubre, 1999 LINEAR
25364 - 1999 TD26 3 d'octubre, 1999 LINEAR
25365 - 1999 TC27 3 d'octubre, 1999 LINEAR
25366 - 1999 TH30 4 d'octubre, 1999 LINEAR
25367 - 1999 TC96 2 d'octubre, 1999 LINEAR
25368 - 1999 TQ96 2 d'octubre, 1999 LINEAR
25369 - 1999 TR108 4 d'octubre, 1999 LINEAR
25370 - 1999 TW144 7 d'octubre, 1999 LINEAR
25371 - 1999 TS153 7 d'octubre, 1999 LINEAR
25372 - 1999 TB164 9 d'octubre, 1999 LINEAR
25373 - 1999 TC166 10 d'octubre, 1999 LINEAR
25374 - 1999 TC178 10 d'octubre, 1999 LINEAR
25375 - 1999 TR180 10 d'octubre, 1999 LINEAR
25376 - 1999 TS180 10 d'octubre, 1999 LINEAR
25377 - 1999 TZ196 12 d'octubre, 1999 LINEAR
25378 - 1999 TY197 12 d'octubre, 1999 LINEAR
25379 - 1999 TL210 14 d'octubre, 1999 LINEAR
25380 - 1999 TA212 15 d'octubre, 1999 LINEAR
25381 - 1999 TE213 15 d'octubre, 1999 LINEAR
25382 - 1999 TK226 3 d'octubre, 1999 Spacewatch
25383 - 1999 UN1 18 d'octubre, 1999 Kleť
25384 Partizánske 1999 UW1 18 d'octubre, 1999 P. Kušnirák
25385 - 1999 UC3 20 d'octubre, 1999 T. Kagawa
25386 - 1999 UE3 17 d'octubre, 1999 W. Bickel
25387 - 1999 UN3 16 d'octubre, 1999 K. Korlević
25388 - 1999 UG4 31 d'octubre, 1999 J. M. Roe
25389 - 1999 UJ9 29 d'octubre, 1999 CSS
25390 - 1999 UU10 31 d'octubre, 1999 LINEAR
25391 - 1999 UC16 29 d'octubre, 1999 CSS
25392 - 1999 UC26 30 d'octubre, 1999 CSS
25393 - 1999 UK26 30 d'octubre, 1999 CSS
25394 - 1999 UQ48 30 d'octubre, 1999 CSS
25395 - 1999 VF6 5 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25396 - 1999 VL10 9 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25397 - 1999 VY10 7 de noviembre, 1999 S. Sposetti
25398 - 1999 VM12 11 de noviembre, 1999 C. W. Juels
25399 Vonnegut 1999 VN20 11 de noviembre, 1999 C. W. Juels
25400 - 1999 VU20 9 de noviembre, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
25401-25500
25401 - 1999 VY24 13 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25402 - 1999 VA27 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25403 - 1999 VE31 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25404 - 1999 VU31 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25405 - 1999 VM32 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25406 - 1999 VR32 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25407 - 1999 VM34 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25408 - 1999 VB35 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25409 - 1999 VD36 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25410 - 1999 VG36 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25411 - 1999 VM37 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25412 - 1999 VZ38 10 de noviembre, 1999 LINEAR
25413 - 1999 VE39 10 de noviembre, 1999 LINEAR
25414 - 1999 VH48 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25415 - 1999 VL53 3 de noviembre, 1999 LINEAR
25416 - 1999 VY58 4 de noviembre, 1999 LINEAR
25417 - 1999 VZ65 4 de noviembre, 1999 LINEAR
25418 - 1999 VG66 4 de noviembre, 1999 LINEAR
25419 - 1999 VC72 11 de noviembre, 1999 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
25420 - 1999 VN81 5 de noviembre, 1999 LINEAR
25421 - 1999 VL86 5 de noviembre, 1999 LINEAR
25422 - 1999 VL111 9 de noviembre, 1999 LINEAR
25423 - 1999 VS127 9 de noviembre, 1999 Spacewatch
25424 - 1999 VQ158 14 de noviembre, 1999 LINEAR
25425 - 1999 VR169 14 de noviembre, 1999 LINEAR
25426 - 1999 VU169 14 de noviembre, 1999 LINEAR
25427 - 1999 VP170 14 de noviembre, 1999 LINEAR
25428 - 1999 VM172 14 de noviembre, 1999 LINEAR
25429 - 1999 VM187 15 de noviembre, 1999 LINEAR
25430 - 1999 VT189 15 de noviembre, 1999 LINEAR
25431 - 1999 VW194 2 de noviembre, 1999 CSS
25432 - 1999 VG225 5 de noviembre, 1999 LINEAR
25433 - 1999 WM2 26 de noviembre, 1999 K. Korlević
25434 - 1999 WS2 29 de noviembre, 1999 Kleť
25435 - 1999 WX3 28 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25436 - 1999 WE4 28 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25437 - 1999 WP4 28 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25438 - 1999 WY5 30 de noviembre, 1999 LINEAR
25439 - 1999 WV6 28 de noviembre, 1999 K. Korlević
25440 - 1999 WR7 28 de noviembre, 1999 K. Korlević
25441 - 1999 WG8 28 de noviembre, 1999 Uppsala-DLR Asteroid Survey
25442 - 1999 WQ9 30 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25443 - 1999 WC10 30 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
25444 - 1999 WL13 29 de noviembre, 1999 K. Korlević
25445 - 1999 XK1 2 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25446 - 1999 XF2 4 d'aviento, 1999 T. Kagawa
25447 - 1999 XE4 4 d'aviento, 1999 CSS
25448 - 1999 XJ4 4 d'aviento, 1999 CSS
25449 - 1999 XN6 4 d'aviento, 1999 CSS
25450 - 1999 XQ7 4 d'aviento, 1999 C. W. Juels
25451 - 1999 XC8 3 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25452 - 1999 XS10 5 d'aviento, 1999 CSS
25453 - 1999 XU11 6 d'aviento, 1999 CSS
25454 - 1999 XN12 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25455 - 1999 XP12 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25456 - 1999 XQ12 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25457 - 1999 XH13 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25458 - 1999 XT13 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25459 - 1999 XL14 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25460 - 1999 XX15 6 d'aviento, 1999 K. Korlević
25461 - 1999 XR18 3 d'aviento, 1999 LINEAR
25462 - 1999 XV18 3 d'aviento, 1999 LINEAR
25463 - 1999 XJ21 5 d'aviento, 1999 LINEAR
25464 - 1999 XA24 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25465 - 1999 XT25 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25466 - 1999 XG31 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25467 - 1999 XV32 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25468 - 1999 XS33 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25469 - 1999 XC34 6 d'aviento, 1999 LINEAR
25470 - 1999 XW35 6 d'aviento, 1999 J. Nomen
25471 - 1999 XZ35 6 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25472 Joanoro 1999 XL36 6 d'aviento, 1999 J. Nomen
25473 - 1999 XJ38 3 d'aviento, 1999 N. Kawasato
25474 - 1999 XO38 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25475 - 1999 XY40 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25476 - 1999 XU42 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25477 - 1999 XC44 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25478 - 1999 XR45 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25479 - 1999 XD54 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25480 - 1999 XB67 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25481 - 1999 XU68 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25482 - 1999 XM72 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25483 - 1999 XF74 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25484 - 1999 XL75 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25485 - 1999 XY75 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25486 - 1999 XF81 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25487 - 1999 XU82 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25488 - 1999 XD83 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25489 - 1999 XN83 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25490 - 1999 XN84 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25491 - 1999 XS84 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25492 - 1999 XF85 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25493 - 1999 XG85 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25494 - 1999 XV86 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25495 - 1999 XW86 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25496 - 1999 XY86 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25497 - 1999 XV87 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25498 - 1999 XJ88 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25499 - 1999 XR88 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25500 - 1999 XF91 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25501-25600
25501 - 1999 XK91 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25502 - 1999 XO91 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25503 - 1999 XW93 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25504 - 1999 XS94 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25505 - 1999 XQ95 7 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25506 - 1999 XS95 9 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25507 - 1999 XB96 9 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25508 - 1999 XC96 9 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25509 - 1999 XF97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25510 - 1999 XJ97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25511 - 1999 XM97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25512 - 1999 XT97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25513 - 1999 XM98 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25514 - 1999 XJ99 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25515 - 1999 XU99 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25516 - 1999 XS100 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25517 - 1999 XD101 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25518 - 1999 XO101 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25519 - 1999 XS101 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25520 - 1999 XV102 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25521 - 1999 XH103 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25522 - 1999 XK103 7 d'aviento, 1999 LINEAR
25523 - 1999 XU104 10 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25524 - 1999 XA106 11 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25525 - 1999 XM113 11 d'aviento, 1999 LINEAR
25526 - 1999 XV115 5 d'aviento, 1999 CSS
25527 - 1999 XM117 5 d'aviento, 1999 CSS
25528 - 1999 XP126 7 d'aviento, 1999 CSS
25529 - 1999 XL127 11 d'aviento, 1999 C. W. Juels
25530 - 1999 XQ127 6 d'aviento, 1999 K. Korlević
25531 - 1999 XE133 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25532 - 1999 XJ133 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25533 - 1999 XC140 2 d'aviento, 1999 Spacewatch
25534 - 1999 XK140 2 d'aviento, 1999 Spacewatch
25535 - 1999 XF144 15 d'aviento, 1999 C. W. Juels
25536 - 1999 XG144 15 d'aviento, 1999 C. W. Juels
25537 - 1999 XK157 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25538 - 1999 XN158 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25539 - 1999 XA159 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25540 - 1999 XQ159 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25541 - 1999 XB160 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25542 - 1999 XH160 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25543 - 1999 XR160 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25544 - 1999 XU161 13 d'aviento, 1999 LINEAR
25545 - 1999 XG164 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25546 - 1999 XL164 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25547 - 1999 XV164 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25548 - 1999 XP165 8 d'aviento, 1999 LINEAR
25549 - 1999 XZ167 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25550 - 1999 XH168 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25551 - 1999 XP168 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25552 - 1999 XS168 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25553 - 1999 XC169 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25554 - 1999 XG169 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25555 - 1999 XJ169 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25556 - 1999 XP169 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25557 - 1999 XW171 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25558 - 1999 XT172 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25559 - 1999 XW172 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25560 - 1999 XD173 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25561 - 1999 XN173 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25562 - 1999 XJ174 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25563 - 1999 XR174 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25564 - 1999 XC175 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25565 - 1999 XM175 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25566 - 1999 XM177 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25567 - 1999 XJ178 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25568 - 1999 XC179 10 d'aviento, 1999 LINEAR
25569 - 1999 XE192 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25570 - 1999 XT194 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25571 - 1999 XP195 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25572 - 1999 XJ197 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25573 - 1999 XT205 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25574 - 1999 XZ205 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25575 - 1999 XD206 12 d'aviento, 1999 LINEAR
25576 - 1999 XL213 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25577 - 1999 XN213 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25578 - 1999 XB217 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
25579 - 1999 XO217 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
25580 - 1999 XU220 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25581 - 1999 XD221 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25582 - 1999 XG221 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25583 - 1999 XJ221 14 d'aviento, 1999 LINEAR
25584 - 1999 XO221 15 d'aviento, 1999 LINEAR
25585 - 1999 XK224 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
25586 - 1999 XY225 13 d'aviento, 1999 Spacewatch
25587 - 1999 XL227 15 d'aviento, 1999 Spacewatch
25588 - 1999 XW230 7 d'aviento, 1999 CSS
25589 - 1999 XY231 9 d'aviento, 1999 CSS
25590 - 1999 XM238 3 d'aviento, 1999 LINEAR
25591 - 1999 XG252 9 d'aviento, 1999 Spacewatch
25592 - 1999 YO1 19 d'aviento, 1999 Y. Ikari
25593 Camillejordan 1999 YA5 28 d'aviento, 1999 P. G. Comba
25594 Kessler 1999 YA9 29 d'aviento, 1999 G. Hug, G. Bell
25595 - 1999 YD9 29 d'aviento, 1999 G. Hug, G. Bell
25596 - 1999 YO9 31 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
25597 - 1999 YS14 31 d'aviento, 1999 LONEOS
25598 - 1999 YK16 31 d'aviento, 1999 Spacewatch
25599 - 2000 AN 2 de chinero, 2000 C. W. Juels
25600 - 2000 AS1 2 de chinero, 2000 K. Korlević
25601-25700
25601 Francopacini 2000 AX2 1 de chinero, 2000 M. Tombelli, L. Tesi
25602 Ucaronia 2000 AA3 2 de chinero, 2000 A. Boattini, A. Caronia
25603 - 2000 AR4 2 de chinero, 2000 K. Korlević
25604 Karlin 2000 AM6 4 de chinero, 2000 P. G. Comba
25605 - 2000 AP7 2 de chinero, 2000 LINEAR
25606 - 2000 AT7 2 de chinero, 2000 LINEAR
25607 - 2000 AN10 3 de chinero, 2000 LINEAR
25608 - 2000 AY10 3 de chinero, 2000 LINEAR
25609 - 2000 AA12 3 de chinero, 2000 LINEAR
25610 - 2000 AC20 3 de chinero, 2000 LINEAR
25611 - 2000 AY20 3 de chinero, 2000 LINEAR
25612 - 2000 AZ22 3 de chinero, 2000 LINEAR
25613 - 2000 AL24 3 de chinero, 2000 LINEAR
25614 - 2000 AE28 3 de chinero, 2000 LINEAR
25615 - 2000 AR31 3 de chinero, 2000 LINEAR
25616 - 2000 AJ32 3 de chinero, 2000 LINEAR
25617 - 2000 AN32 3 de chinero, 2000 LINEAR
25618 - 2000 AJ34 3 de chinero, 2000 LINEAR
25619 - 2000 AQ34 3 de chinero, 2000 LINEAR
25620 - 2000 AL40 3 de chinero, 2000 LINEAR
25621 - 2000 AF41 3 de chinero, 2000 LINEAR
25622 - 2000 AN46 3 de chinero, 2000 LINEAR
25623 - 2000 AY47 4 de chinero, 2000 LINEAR
25624 Kronecker 2000 AK48 6 de chinero, 2000 P. G. Comba
25625 Verdenet 2000 AN48 5 de chinero, 2000 J.-C. Merlin
25626 - 2000 AD50 5 de chinero, 2000 K. Korlević
25627 - 2000 AU50 5 de chinero, 2000 C. W. Juels
25628 Kummer 2000 AZ50 7 de chinero, 2000 P. G. Comba
25629 - 2000 AH52 4 de chinero, 2000 LINEAR
25630 - 2000 AT53 4 de chinero, 2000 LINEAR
25631 - 2000 AJ55 4 de chinero, 2000 LINEAR
25632 - 2000 AO55 4 de chinero, 2000 LINEAR
25633 - 2000 AB56 4 de chinero, 2000 LINEAR
25634 - 2000 AZ59 4 de chinero, 2000 LINEAR
25635 - 2000 AW61 4 de chinero, 2000 LINEAR
25636 - 2000 AS62 4 de chinero, 2000 LINEAR
25637 - 2000 AL63 4 de chinero, 2000 LINEAR
25638 - 2000 AB64 4 de chinero, 2000 LINEAR
25639 - 2000 AV64 4 de chinero, 2000 LINEAR
25640 - 2000 AA65 4 de chinero, 2000 LINEAR
25641 - 2000 AT65 4 de chinero, 2000 LINEAR
25642 - 2000 AW65 4 de chinero, 2000 LINEAR
25643 - 2000 AK68 5 de chinero, 2000 LINEAR
25644 - 2000 AP70 5 de chinero, 2000 LINEAR
25645 - 2000 AZ73 5 de chinero, 2000 LINEAR
25646 - 2000 AL74 5 de chinero, 2000 LINEAR
25647 - 2000 AQ75 5 de chinero, 2000 LINEAR
25648 - 2000 AJ77 5 de chinero, 2000 LINEAR
25649 - 2000 AC78 5 de chinero, 2000 LINEAR
25650 - 2000 AX79 5 de chinero, 2000 LINEAR
25651 - 2000 AG81 5 de chinero, 2000 LINEAR
25652 - 2000 AQ83 5 de chinero, 2000 LINEAR
25653 - 2000 AV84 5 de chinero, 2000 LINEAR
25654 - 2000 AX85 5 de chinero, 2000 LINEAR
25655 - 2000 AU86 5 de chinero, 2000 LINEAR
25656 - 2000 AF87 5 de chinero, 2000 LINEAR
25657 - 2000 AM87 5 de chinero, 2000 LINEAR
25658 - 2000 AE88 5 de chinero, 2000 LINEAR
25659 - 2000 AG88 5 de chinero, 2000 LINEAR
25660 - 2000 AO88 5 de chinero, 2000 LINEAR
25661 - 2000 AZ88 5 de chinero, 2000 LINEAR
25662 - 2000 AA89 5 de chinero, 2000 LINEAR
25663 - 2000 AD89 5 de chinero, 2000 LINEAR
25664 - 2000 AM89 5 de chinero, 2000 LINEAR
25665 - 2000 AO89 5 de chinero, 2000 LINEAR
25666 - 2000 AR89 5 de chinero, 2000 LINEAR
25667 - 2000 AK91 5 de chinero, 2000 LINEAR
25668 - 2000 AY94 4 de chinero, 2000 LINEAR
25669 - 2000 AJ95 4 de chinero, 2000 LINEAR
25670 - 2000 AT95 4 de chinero, 2000 LINEAR
25671 - 2000 AW95 4 de chinero, 2000 LINEAR
25672 - 2000 AX95 4 de chinero, 2000 LINEAR
25673 - 2000 AJ99 5 de chinero, 2000 LINEAR
25674 - 2000 AT99 5 de chinero, 2000 LINEAR
25675 - 2000 AX101 5 de chinero, 2000 LINEAR
25676 - 2000 AG102 5 de chinero, 2000 LINEAR
25677 - 2000 AK102 5 de chinero, 2000 LINEAR
25678 - 2000 AU105 5 de chinero, 2000 LINEAR
25679 - 2000 AX105 5 de chinero, 2000 LINEAR
25680 - 2000 AP106 5 de chinero, 2000 LINEAR
25681 - 2000 AC107 5 de chinero, 2000 LINEAR
25682 - 2000 AF110 5 de chinero, 2000 LINEAR
25683 - 2000 AA114 5 de chinero, 2000 LINEAR
25684 - 2000 AB114 5 de chinero, 2000 LINEAR
25685 - 2000 AK116 5 de chinero, 2000 LINEAR
25686 - 2000 AF117 5 de chinero, 2000 LINEAR
25687 - 2000 AY117 5 de chinero, 2000 LINEAR
25688 - 2000 AV120 5 de chinero, 2000 LINEAR
25689 - 2000 AL121 5 de chinero, 2000 LINEAR
25690 - 2000 AP123 5 de chinero, 2000 LINEAR
25691 - 2000 AQ123 5 de chinero, 2000 LINEAR
25692 - 2000 AJ124 5 de chinero, 2000 LINEAR
25693 - 2000 AQ124 5 de chinero, 2000 LINEAR
25694 - 2000 AX124 5 de chinero, 2000 LINEAR
25695 - 2000 AD125 5 de chinero, 2000 LINEAR
25696 - 2000 AE125 5 de chinero, 2000 LINEAR
25697 - 2000 AA126 5 de chinero, 2000 LINEAR
25698 - 2000 AQ126 5 de chinero, 2000 LINEAR
25699 - 2000 AD127 5 de chinero, 2000 LINEAR
25700 - 2000 AA128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25701-25800
25701 - 2000 AE128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25702 - 2000 AF128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25703 - 2000 AH128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25704 - 2000 AO128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25705 - 2000 AU128 5 de chinero, 2000 LINEAR
25706 - 2000 AU139 5 de chinero, 2000 LINEAR
25707 - 2000 AQ141 5 de chinero, 2000 LINEAR
25708 - 2000 AU141 5 de chinero, 2000 LINEAR
25709 - 2000 AP142 5 de chinero, 2000 LINEAR
25710 - 2000 AL151 8 de chinero, 2000 LINEAR
25711 - 2000 AE152 8 de chinero, 2000 LINEAR
25712 - 2000 AQ158 3 de chinero, 2000 LINEAR
25713 - 2000 AM159 3 de chinero, 2000 LINEAR
25714 - 2000 AW160 3 de chinero, 2000 LINEAR
25715 - 2000 AY162 5 de chinero, 2000 LINEAR
25716 - 2000 AE164 5 de chinero, 2000 LINEAR
25717 - 2000 AW168 7 de chinero, 2000 LINEAR
25718 - 2000 AH170 7 de chinero, 2000 LINEAR
25719 - 2000 AV171 7 de chinero, 2000 LINEAR
25720 - 2000 AO172 7 de chinero, 2000 LINEAR
25721 - 2000 AA174 7 de chinero, 2000 LINEAR
25722 - 2000 AV174 7 de chinero, 2000 LINEAR
25723 - 2000 AX174 7 de chinero, 2000 LINEAR
25724 - 2000 AM179 7 de chinero, 2000 LINEAR
25725 - 2000 AW180 7 de chinero, 2000 LINEAR
25726 - 2000 AD181 7 de chinero, 2000 LINEAR
25727 - 2000 AN182 7 de chinero, 2000 LINEAR
25728 - 2000 AU187 8 de chinero, 2000 LINEAR
25729 - 2000 AV187 8 de chinero, 2000 LINEAR
25730 - 2000 AY189 8 de chinero, 2000 LINEAR
25731 - 2000 AL193 8 de chinero, 2000 LINEAR
25732 - 2000 AZ193 8 de chinero, 2000 LINEAR
25733 - 2000 AG194 8 de chinero, 2000 LINEAR
25734 - 2000 AO195 8 de chinero, 2000 LINEAR
25735 - 2000 AS195 8 de chinero, 2000 LINEAR
25736 - 2000 AP196 8 de chinero, 2000 LINEAR
25737 - 2000 AK198 8 de chinero, 2000 LINEAR
25738 - 2000 AO198 8 de chinero, 2000 LINEAR
25739 - 2000 AJ202 10 de chinero, 2000 LINEAR
25740 - 2000 AR202 10 de chinero, 2000 LINEAR
25741 - 2000 AF222 8 de chinero, 2000 Spacewatch
25742 - 2000 AV228 7 de chinero, 2000 LONEOS
25743 - 2000 AA229 7 de chinero, 2000 LONEOS
25744 - 2000 AW233 5 de chinero, 2000 LINEAR
25745 - 2000 AC242 7 de chinero, 2000 LONEOS
25746 - 2000 AF242 7 de chinero, 2000 LONEOS
25747 - 2000 AH242 7 de chinero, 2000 LONEOS
25748 - 2000 AP243 7 de chinero, 2000 LINEAR
25749 - 2000 BP3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
25750 - 2000 BB4 28 de chinero, 2000 W. K. Y. Yeung
25751 - 2000 BS6 25 de chinero, 2000 LINEAR
25752 - 2000 BE8 29 de chinero, 2000 LINEAR
25753 - 2000 BC14 28 de chinero, 2000 N. Kawasato
25754 - 2000 BJ14 28 de chinero, 2000 T. Kobayashi
25755 - 2000 BR14 28 de chinero, 2000 T. Kobayashi
25756 - 2000 BZ16 30 de chinero, 2000 LINEAR
25757 - 2000 BS20 26 de chinero, 2000 Spacewatch
25758 - 2000 BZ29 30 de chinero, 2000 LINEAR
25759 - 2000 BH30 25 de chinero, 2000 W. Bickel
25760 - 2000 BF34 30 de chinero, 2000 CSS
25761 - 2000 BV45 28 de chinero, 2000 Spacewatch
25762 - 2000 CO2 2 de febrero, 2000 T. Kobayashi
25763 - 2000 CN4 2 de febrero, 2000 LINEAR
25764 - 2000 CQ11 2 de febrero, 2000 LINEAR
25765 - 2000 CS11 2 de febrero, 2000 LINEAR
25766 - 2000 CX17 2 de febrero, 2000 LINEAR
25767 - 2000 CG20 2 de febrero, 2000 LINEAR
25768 - 2000 CD24 2 de febrero, 2000 LINEAR
25769 - 2000 CL24 2 de febrero, 2000 LINEAR
25770 - 2000 CV24 2 de febrero, 2000 LINEAR
25771 - 2000 CW25 2 de febrero, 2000 LINEAR
25772 - 2000 CB27 2 de febrero, 2000 LINEAR
25773 - 2000 CX27 2 de febrero, 2000 LINEAR
25774 - 2000 CA29 2 de febrero, 2000 LINEAR
25775 - 2000 CF31 2 de febrero, 2000 LINEAR
25776 - 2000 CG32 2 de febrero, 2000 LINEAR
25777 - 2000 CE34 4 de febrero, 2000 K. Korlević
25778 Csere 2000 CQ34 4 de febrero, 2000 P. Kušnirák
25779 - 2000 CF35 2 de febrero, 2000 LINEAR
25780 - 2000 CS37 3 de febrero, 2000 LINEAR
25781 - 2000 CF38 3 de febrero, 2000 LINEAR
25782 - 2000 CX38 3 de febrero, 2000 LINEAR
25783 - 2000 CM39 4 de febrero, 2000 LINEAR
25784 - 2000 CU42 2 de febrero, 2000 LINEAR
25785 - 2000 CY45 2 de febrero, 2000 LINEAR
25786 - 2000 CN46 2 de febrero, 2000 LINEAR
25787 - 2000 CF49 2 de febrero, 2000 LINEAR
25788 - 2000 CE51 2 de febrero, 2000 LINEAR
25789 - 2000 CK53 2 de febrero, 2000 LINEAR
25790 - 2000 CW57 5 de febrero, 2000 LINEAR
25791 - 2000 CM61 2 de febrero, 2000 LINEAR
25792 - 2000 CZ62 2 de febrero, 2000 LINEAR
25793 - 2000 CS65 4 de febrero, 2000 LINEAR
25794 - 2000 CF71 7 de febrero, 2000 LINEAR
25795 - 2000 CS79 8 de febrero, 2000 Spacewatch
25796 - 2000 CT81 4 de febrero, 2000 LINEAR
25797 - 2000 CG82 4 de febrero, 2000 LINEAR
25798 - 2000 CU82 4 de febrero, 2000 LINEAR
25799 - 2000 CC83 4 de febrero, 2000 LINEAR
25800 Glukhovsky 2000 CG83 4 de febrero, 2000 LINEAR
25801-25900
25801 - 2000 CR84 4 de febrero, 2000 LINEAR
25802 - 2000 CA85 4 de febrero, 2000 LINEAR
25803 - 2000 CW87 4 de febrero, 2000 LINEAR
25804 - 2000 CC89 4 de febrero, 2000 LINEAR
25805 - 2000 CV91 6 de febrero, 2000 LINEAR
25806 - 2000 CF93 6 de febrero, 2000 LINEAR
25807 - 2000 CU93 8 de febrero, 2000 LINEAR
25808 - 2000 CK103 7 de febrero, 2000 LINEAR
25809 - 2000 CU125 3 de febrero, 2000 LINEAR
25810 - 2000 CO127 2 de febrero, 2000 Spacewatch
25811 - 2000 DE1 26 de febrero, 2000 W. K. Y. Yeung
25812 - 2000 DE4 28 de febrero, 2000 LINEAR
25813 - 2000 DW18 29 de febrero, 2000 LINEAR
25814 - 2000 DF24 29 de febrero, 2000 LINEAR
25815 - 2000 DM26 29 de febrero, 2000 LINEAR
25816 - 2000 DK29 29 de febrero, 2000 LINEAR
25817 - 2000 DQ31 29 de febrero, 2000 LINEAR
25818 - 2000 DH32 29 de febrero, 2000 LINEAR
25819 - 2000 DW32 29 de febrero, 2000 LINEAR
25820 - 2000 DB56 29 de febrero, 2000 LINEAR
25821 - 2000 DY59 29 de febrero, 2000 LINEAR
25822 - 2000 DH72 29 de febrero, 2000 LINEAR
25823 - 2000 DV73 29 de febrero, 2000 LINEAR
25824 - 2000 DU75 29 de febrero, 2000 LINEAR
25825 - 2000 DH88 29 de febrero, 2000 LINEAR
25826 - 2000 DX93 28 de febrero, 2000 LINEAR
25827 - 2000 DZ93 28 de febrero, 2000 LINEAR
25828 - 2000 DM102 29 de febrero, 2000 LINEAR
25829 - 2000 DU108 29 de febrero, 2000 LINEAR
25830 - 2000 DN110 26 de febrero, 2000 T. Pauwels
25831 - 2000 DH111 29 de febrero, 2000 LINEAR
25832 - 2000 EN9 3 de marzo, 2000 LINEAR
25833 - 2000 ED15 5 de marzo, 2000 J. Broughton
25834 - 2000 EN19 5 de marzo, 2000 LINEAR
25835 - 2000 EO20 3 de marzo, 2000 CSS
25836 - 2000 ER29 5 de marzo, 2000 LINEAR
25837 - 2000 EG30 5 de marzo, 2000 LINEAR
25838 - 2000 EV30 5 de marzo, 2000 LINEAR
25839 - 2000 ES50 11 de marzo, 2000 F. B. Zoltowski
25840 - 2000 ER57 8 de marzo, 2000 LINEAR
25841 - 2000 EA76 5 de marzo, 2000 LINEAR
25842 - 2000 EQ78 5 de marzo, 2000 LINEAR
25843 - 2000 EQ84 8 de marzo, 2000 LINEAR
25844 - 2000 EN85 8 de marzo, 2000 LINEAR
25845 - 2000 EO86 8 de marzo, 2000 LINEAR
25846 - 2000 EF93 9 de marzo, 2000 LINEAR
25847 - 2000 EV97 12 de marzo, 2000 LINEAR
25848 - 2000 EL104 14 de marzo, 2000 J. Broughton
25849 - 2000 ET107 8 de marzo, 2000 LINEAR
25850 - 2000 EG108 8 de marzo, 2000 LINEAR
25851 - 2000 EE120 11 de marzo, 2000 LONEOS
25852 - 2000 EW147 4 de marzo, 2000 LINEAR
25853 - 2000 ES151 6 de marzo, 2000 NEAT
25854 - 2000 EP166 4 de marzo, 2000 LINEAR
25855 - 2000 EA168 4 de marzo, 2000 LINEAR
25856 - 2000 EZ170 5 de marzo, 2000 LINEAR
25857 - 2000 EM184 5 de marzo, 2000 LINEAR
25858 - 2000 EO204 10 de marzo, 2000 CSS
25859 - 2000 FW3 28 de marzo, 2000 LINEAR
25860 - 2000 FY11 28 de marzo, 2000 LINEAR
25861 - 2000 FS15 28 de marzo, 2000 LINEAR
25862 - 2000 FC16 28 de marzo, 2000 LINEAR
25863 - 2000 FV47 29 de marzo, 2000 LINEAR
25864 Banič 2000 GR82 8 d'abril, 2000 P. Kušnirák
25865 - 2000 GX82 2 d'abril, 2000 LINEAR
25866 - 2000 GA100 7 d'abril, 2000 LINEAR
25867 - 2000 HK66 26 d'abril, 2000 LONEOS
25868 - 2000 JT6 4 de mayo, 2000 LINEAR
25869 - 2000 JP70 1 de mayo, 2000 LONEOS
25870 - 2000 KB14 28 de mayo, 2000 LINEAR
25871 - 2000 LZ26 11 de chunio, 2000 P. R. Holvorcem
25872 - 2000 MV1 25 de chunio, 2000 LINEAR
25873 - 2000 MK6 25 de chunio, 2000 LINEAR
25874 - 2000 OS39 30 de chulio, 2000 LINEAR
25875 - 2000 OT52 31 de chulio, 2000 LINEAR
25876 - 2000 PP16 1 d'agosto, 2000 LINEAR
25877 - 2000 QN41 24 d'agosto, 2000 LINEAR
25878 - 2000 QW77 24 d'agosto, 2000 LINEAR
25879 - 2000 QA105 28 d'agosto, 2000 LINEAR
25880 - 2000 QG196 28 d'agosto, 2000 LINEAR
25881 - 2000 RH41 3 de setiembre, 2000 LINEAR
25882 - 2000 RY47 3 de setiembre, 2000 LINEAR
25883 - 2000 RD88 2 de setiembre, 2000 NEAT
25884 - 2000 SQ4 20 de setiembre, 2000 BATTeRS
25885 - 2000 SD144 24 de setiembre, 2000 LINEAR
25886 - 2000 SY181 19 de setiembre, 2000 NEAT
25887 - 2000 SU308 30 de setiembre, 2000 LINEAR
25888 - 2000 UW109 31 d'octubre, 2000 LINEAR
25889 - 2000 VK29 1 de noviembre, 2000 LINEAR
25890 Louisburg 2000 VG38 3 de noviembre, 2000 L. Robinson
25891 - 2000 WK9 20 de noviembre, 2000 C. W. Juels
25892 - 2000 WP9 22 de noviembre, 2000 BATTeRS
25893 Sugihara 2000 WR9 19 de noviembre, 2000 W. K. Y. Yeung
25894 - 2000 WV125 30 de noviembre, 2000 LINEAR
25895 - 2000 XN9 1 d'aviento, 2000 LINEAR
25896 - 2000 XW14 4 d'aviento, 2000 LINEAR
25897 - 2000 XZ32 4 d'aviento, 2000 LINEAR
25898 - 2000 YJ41 30 d'aviento, 2000 LINEAR
25899 - 2000 YE61 30 d'aviento, 2000 LINEAR
25900 - 2000 YH98 30 d'aviento, 2000 LINEAR
25901-26000
25901 - 2000 YX99 30 d'aviento, 2000 LINEAR
25902 - 2000 YZ105 28 d'aviento, 2000 LINEAR
25903 - 2000 YC116 30 d'aviento, 2000 LINEAR
25904 - 2000 YQ123 28 d'aviento, 2000 LINEAR
25905 - 2000 YO134 31 d'aviento, 2000 LONEOS
25906 - 2000 YV139 27 d'aviento, 2000 LONEOS
25907 - 2001 AR20 3 de chinero, 2001 LINEAR
25908 - 2001 BJ 17 de chinero, 2001 T. Kobayashi
25909 - 2001 BU49 21 de chinero, 2001 LINEAR
25910 - 2001 BM50 25 de chinero, 2001 LINEAR
25911 - 2001 BC76 26 de chinero, 2001 LINEAR
25912 - 2001 CP9 1 de febrero, 2001 LINEAR
25913 - 2001 CB29 2 de febrero, 2001 LONEOS
25914 - 2001 CC30 2 de febrero, 2001 LONEOS
25915 - 2001 CF30 2 de febrero, 2001 LONEOS
25916 - 2001 CP44 15 de febrero, 2001 LINEAR
25917 - 2001 DT6 17 de febrero, 2001 K. Korlević
25918 - 2001 DT13 19 de febrero, 2001 T. Kobayashi
25919 - 2001 DV15 16 de febrero, 2001 LINEAR
25920 - 2001 DT18 16 de febrero, 2001 LINEAR
25921 - 2001 DS21 16 de febrero, 2001 LINEAR
25922 - 2001 DY21 16 de febrero, 2001 LINEAR
25923 - 2001 DS29 17 de febrero, 2001 LINEAR
25924 Douglasadams 2001 DA42 19 de febrero, 2001 LINEAR
25925 - 2001 DW48 16 de febrero, 2001 LINEAR
25926 - 2001 DY48 16 de febrero, 2001 LINEAR
25927 - 2001 DE51 16 de febrero, 2001 LINEAR
25928 - 2001 DJ52 17 de febrero, 2001 LINEAR
25929 - 2001 DY52 17 de febrero, 2001 LINEAR
25930 Spielberg 2001 DJ54 21 de febrero, 2001 W. K. Y. Yeung
25931 - 2001 DJ70 19 de febrero, 2001 LINEAR
25932 - 2001 DB72 19 de febrero, 2001 LINEAR
25933 - 2001 DM73 19 de febrero, 2001 LINEAR
25934 - 2001 DC74 19 de febrero, 2001 LINEAR
25935 - 2001 DG74 19 de febrero, 2001 LINEAR
25936 - 2001 DZ79 20 de febrero, 2001 NEAT
25937 - 2001 DY92 19 de febrero, 2001 LONEOS
25938 - 2001 DC102 16 de febrero, 2001 LINEAR
25939 - 2001 EQ 3 de marzo, 2001 J. Broughton
25940 - 2001 ET5 2 de marzo, 2001 LONEOS
25941 - 2001 EB9 2 de marzo, 2001 LONEOS
25942 - 2001 EH9 2 de marzo, 2001 LONEOS
25943 - 2001 EL10 2 de marzo, 2001 LONEOS
25944 - 2001 EP10 2 de marzo, 2001 LONEOS
25945 - 2001 EQ10 2 de marzo, 2001 LONEOS
25946 - 2001 EH12 3 de marzo, 2001 LINEAR
25947 - 2001 EQ14 15 de marzo, 2001 LINEAR
25948 - 2001 EW15 15 de marzo, 2001 T. Kobayashi
25949 - 2001 EH16 15 de marzo, 2001 NEAT
25950 - 2001 EU16 15 de marzo, 2001 NEAT
25951 - 2001 EZ21 15 de marzo, 2001 LONEOS
25952 - 2001 FE2 17 de marzo, 2001 LINEAR
25953 - 2001 FM5 18 de marzo, 2001 LINEAR
25954 - 2001 FM13 19 de marzo, 2001 LONEOS
25955 - 2001 FX14 19 de marzo, 2001 LONEOS
25956 - 2001 FE16 19 de marzo, 2001 LONEOS
25957 - 2001 FO16 19 de marzo, 2001 LONEOS
25958 - 2001 FF18 19 de marzo, 2001 LONEOS
25959 - 2001 FZ18 19 de marzo, 2001 LONEOS
25960 - 2001 FQ20 19 de marzo, 2001 LONEOS
25961 - 2001 FL22 21 de marzo, 2001 LONEOS
25962 - 2001 FF26 18 de marzo, 2001 LINEAR
25963 - 2001 FP26 18 de marzo, 2001 LINEAR
25964 - 2001 FY26 18 de marzo, 2001 LINEAR
25965 - 2001 FB27 18 de marzo, 2001 LINEAR
25966 - 2001 FP28 19 de marzo, 2001 LINEAR
25967 - 2001 FF29 19 de marzo, 2001 LINEAR
25968 - 2001 FZ30 21 de marzo, 2001 NEAT
25969 - 2001 FM33 18 de marzo, 2001 LINEAR
25970 - 2001 FD35 18 de marzo, 2001 LINEAR
25971 - 2001 FP35 18 de marzo, 2001 LINEAR
25972 - 2001 FV35 18 de marzo, 2001 LINEAR
25973 - 2001 FP38 18 de marzo, 2001 LINEAR
25974 - 2001 FF43 18 de marzo, 2001 LINEAR
25975 - 2001 FG43 18 de marzo, 2001 LINEAR
25976 - 2001 FE44 18 de marzo, 2001 LINEAR
25977 - 2001 FG46 18 de marzo, 2001 LINEAR
25978 - 2001 FS48 18 de marzo, 2001 LINEAR
25979 - 2001 FC49 18 de marzo, 2001 LINEAR
25980 - 2001 FK53 18 de marzo, 2001 LINEAR
25981 - 2001 FT53 18 de marzo, 2001 LINEAR
25982 - 2001 FQ57 19 de marzo, 2001 LINEAR
25983 - 2001 FR57 19 de marzo, 2001 LINEAR
25984 - 2001 FG60 19 de marzo, 2001 LINEAR
25985 - 2001 FZ63 19 de marzo, 2001 LINEAR
25986 - 2001 FW65 19 de marzo, 2001 LINEAR
25987 - 2001 FJ66 19 de marzo, 2001 LINEAR
25988 - 2001 FA67 19 de marzo, 2001 LINEAR
25989 - 2001 FB67 19 de marzo, 2001 LINEAR
25990 - 2001 FJ70 19 de marzo, 2001 LINEAR
25991 - 2001 FN78 19 de marzo, 2001 LINEAR
25992 - 2001 FT78 19 de marzo, 2001 LINEAR
25993 - 2001 FJ80 21 de marzo, 2001 LINEAR
25994 - 2001 FK80 21 de marzo, 2001 LINEAR
25995 - 2001 FA83 24 de marzo, 2001 LINEAR
25996 - 2001 FN84 26 de marzo, 2001 Spacewatch
25997 - 2001 FP90 26 de marzo, 2001 LINEAR
25998 - 2001 FW91 16 de marzo, 2001 LINEAR
25999 - 2001 FN94 16 de marzo, 2001 LINEAR
26000 - 2001 FH98 16 de marzo, 2001 LINEAR


Predecesor:
24001–25000
Lista d'asteroides
25001–26000
Succesor:
26001–27000