Lista d'asteroides (16001-17000)

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Contenius: 16001... 16101... 16201... 16301... 16401... 16501... 16601... 16701... 16801... 16901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
16001-16100
16001 - 1999 AY21 15 de chinero, 1999 K. Korlević
16002 Bertin 1999 AM24 15 de chinero, 1999 ODAS
16003 - 1999 BX2 19 de chinero, 1999 T. Kobayashi
16004 - 1999 BZ3 20 de chinero, 1999 K. Korlević
16005 - 1999 BP7 21 de chinero, 1999 K. Korlević
16006 - 1999 BJ9 22 de chinero, 1999 K. Korlević
16007 Kaasalainen 1999 BC11 20 de chinero, 1999 ODAS
16008 - 1999 CV 5 de febrero, 1999 T. Kobayashi
16009 - 1999 CM8 13 de febrero, 1999 T. Kobayashi
16010 - 1999 CG14 13 de febrero, 1999 K. Korlević
16011 - 1999 CM16 6 de febrero, 1999 K. Korlević
16012 Jamierubin 1999 CG19 10 de febrero, 1999 LINEAR
16013 Schmidgall 1999 CX38 10 de febrero, 1999 LINEAR
16014 Sinha 1999 CB47 10 de febrero, 1999 LINEAR
16015 Snell 1999 CK47 10 de febrero, 1999 LINEAR
16016 - 1999 CB54 10 de febrero, 1999 LINEAR
16017 Street 1999 CX65 12 de febrero, 1999 LINEAR
16018 - 1999 CJ67 12 de febrero, 1999 LINEAR
16019 Edwardsu 1999 CL69 12 de febrero, 1999 LINEAR
16020 Tevelde 1999 CA76 12 de febrero, 1999 LINEAR
16021 Caseyvaughn 1999 CG81 12 de febrero, 1999 LINEAR
16022 Wissnergross 1999 CJ86 10 de febrero, 1999 LINEAR
16023 Alisonyee 1999 CV93 10 de febrero, 1999 LINEAR
16024 - 1999 CT101 10 de febrero, 1999 LINEAR
16025 - 1999 CA104 12 de febrero, 1999 LINEAR
16026 - 1999 CM118 13 de febrero, 1999 LINEAR
16027 - 1999 DV1 18 de febrero, 1999 NEAT
16028 - 1999 DC6 17 de febrero, 1999 LINEAR
16029 - 1999 DQ6 20 de febrero, 1999 LINEAR
16030 - 1999 FS3 19 de marzo, 1999 D. K. Chesney
16031 - 1999 FJ10 20 de marzo, 1999 R. G. Sandness
16032 - 1999 FU30 19 de marzo, 1999 LINEAR
16033 - 1999 FT32 24 de marzo, 1999 K. Korlević
16034 - 1999 FW32 24 de marzo, 1999 LINEAR
16035 Sasandford 1999 FX32 24 de marzo, 1999 LONEOS
16036 Moroz 1999 GV8 10 d'abril, 1999 LONEOS
16037 Sheehan 1999 GX8 10 d'abril, 1999 LONEOS
16038 - 1999 GD18 15 d'abril, 1999 LINEAR
16039 Zeglin 1999 GH18 15 d'abril, 1999 LINEAR
16040 - 1999 GN18 15 d'abril, 1999 LINEAR
16041 - 1999 GM19 15 d'abril, 1999 LINEAR
16042 - 1999 GA20 15 d'abril, 1999 LINEAR
16043 Yichenzhang 1999 GP23 6 d'abril, 1999 LINEAR
16044 Kurtbachmann 1999 GW24 6 d'abril, 1999 LINEAR
16045 - 1999 HU2 22 d'abril, 1999 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16046 Gregnorman 1999 JK 5 de mayo, 1999 J. Broughton
16047 - 1999 JG10 8 de mayo, 1999 CSS
16048 - 1999 JU23 10 de mayo, 1999 LINEAR
16049 - 1999 JS32 10 de mayo, 1999 LINEAR
16050 - 1999 JN35 10 de mayo, 1999 LINEAR
16051 Bernero 1999 JF36 10 de mayo, 1999 LINEAR
16052 - 1999 JX36 10 de mayo, 1999 LINEAR
16053 Brennan 1999 JA40 10 de mayo, 1999 LINEAR
16054 - 1999 JP55 10 de mayo, 1999 LINEAR
16055 - 1999 JQ56 10 de mayo, 1999 LINEAR
16056 - 1999 JN75 6 de mayo, 1999 LINEAR
16057 - 1999 JO75 6 de mayo, 1999 LINEAR
16058 - 1999 JP75 6 de mayo, 1999 LINEAR
16059 Marybuda 1999 JV86 12 de mayo, 1999 LINEAR
16060 - 1999 JZ89 12 de mayo, 1999 LINEAR
16061 - 1999 JQ117 13 de mayo, 1999 LINEAR
16062 Buncher 1999 NR36 14 de chulio, 1999 LINEAR
16063 - 1999 NV36 14 de chulio, 1999 LINEAR
16064 - 1999 RH27 5 de setiembre, 1999 CSS
16065 Borel 1999 RE35 11 de setiembre, 1999 P. G. Comba
16066 - 1999 RN39 8 de setiembre, 1999 CSS
16067 - 1999 RA47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
16068 Citron 1999 RN86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
16069 Marshafolger 1999 RS95 7 de setiembre, 1999 LINEAR
16070 - 1999 RB101 8 de setiembre, 1999 LINEAR
16071 - 1999 RW125 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16072 - 1999 RE128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16073 Gaskin 1999 RK129 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16074 Georgekaplan 1999 RR129 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16075 Meglass 1999 RL130 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16076 Barryhaase 1999 RV131 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16077 Arayhamilton 1999 RK157 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16078 Carolhersh 1999 RG177 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16079 Imada 1999 RP181 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16080 - 1999 RX184 9 de setiembre, 1999 LINEAR
16081 - 1999 SR15 30 de setiembre, 1999 CSS
16082 - 1999 TR5 2 d'octubre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
16083 Jorvik 1999 TH12 12 d'octubre, 1999 J. Tichá, M. Tichý
16084 - 1999 TY18 12 d'octubre, 1999 Črni Vrh
16085 Laffan 1999 TM27 3 d'octubre, 1999 LINEAR
16086 - 1999 TF90 2 d'octubre, 1999 LINEAR
16087 - 1999 TR102 2 d'octubre, 1999 LINEAR
16088 - 1999 TJ121 4 d'octubre, 1999 LINEAR
16089 Lamb 1999 TG147 7 d'octubre, 1999 LINEAR
16090 Lukaszewski 1999 TN147 7 d'octubre, 1999 LINEAR
16091 Malchiodi 1999 TO152 7 d'octubre, 1999 LINEAR
16092 - 1999 TP171 10 d'octubre, 1999 LINEAR
16093 - 1999 TQ180 10 d'octubre, 1999 LINEAR
16094 Scottmccord 1999 TQ222 2 d'octubre, 1999 LINEAR
16095 - 1999 TA249 8 d'octubre, 1999 CSS
16096 - 1999 US6 29 d'octubre, 1999 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16097 - 1999 UE50 30 d'octubre, 1999 CSS
16098 - 1999 VR9 9 de noviembre, 1999 K. Korlević
16099 - 1999 VQ24 15 de noviembre, 1999 P. Kušnirák, P. Pravec
16100 - 1999 VO30 3 de noviembre, 1999 LINEAR
16101-16200
16101 Notskas 1999 VA36 3 de noviembre, 1999 LINEAR
16102 Barshannon 1999 VT68 4 de noviembre, 1999 LINEAR
16103 Lorsolomon 1999 VU81 5 de noviembre, 1999 LINEAR
16104 Stesullivan 1999 VT177 6 de noviembre, 1999 LINEAR
16105 Marksaunders 1999 VL211 14 de noviembre, 1999 LONEOS
16106 Carmagnola 1999 VW212 12 de noviembre, 1999 LONEOS
16107 Chanmugam 1999 WQ2 27 de noviembre, 1999 W. R. Cooney Jr.
16108 - 1999 WV3 28 de noviembre, 1999 T. Kobayashi
16109 - 1999 WH6 28 de noviembre, 1999 K. Korlević
16110 Paganetti 1999 WU8 28 de noviembre, 1999 S. Sposetti
16111 - 1999 XT4 4 d'aviento, 1999 CSS
16112 Vitaris 1999 XK13 5 d'aviento, 1999 LINEAR
16113 Ahmed 1999 XN23 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16114 Alyono 1999 XV23 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16115 - 1999 XH25 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16116 Balakrishnan 1999 XQ29 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16117 - 1999 XS29 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16118 Therberens 1999 XQ56 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16119 Bronner 1999 XS60 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16120 Burnim 1999 XV60 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16121 Burrell 1999 XD66 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16122 Wenyicai 1999 XW67 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16123 Jessiecheng 1999 XQ83 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16124 Timdong 1999 XR85 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16125 - 1999 XK86 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16126 - 1999 XQ86 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16127 Farzan-Kashani 1999 XK92 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16128 Kirfrieda 1999 XS92 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16129 Kevingao 1999 XG97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16130 Giovine 1999 XU97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16131 Kaganovich 1999 XV97 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16132 Angelakim 1999 XH99 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16133 - 1999 XC100 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16134 - 1999 XE100 7 d'aviento, 1999 LINEAR
16135 Ivarsson 1999 XY104 9 d'aviento, 1999 C. W. Juels
16136 - 1999 XR109 4 d'aviento, 1999 CSS
16137 - 1999 XX116 5 d'aviento, 1999 CSS
16138 - 1999 XV119 5 d'aviento, 1999 CSS
16139 - 1999 XO120 5 d'aviento, 1999 CSS
16140 - 1999 XD125 7 d'aviento, 1999 CSS
16141 - 1999 XT127 7 d'aviento, 1999 Črni Vrh
16142 Leung 1999 XC135 6 d'aviento, 1999 LINEAR
16143 - 1999 XK142 12 d'aviento, 1999 LINEAR
16144 Korsten 1999 XK144 15 d'aviento, 1999 C. W. Juels
16145 - 1999 XP166 10 d'aviento, 1999 LINEAR
16146 - 1999 XW170 10 d'aviento, 1999 LINEAR
16147 Jeanli 1999 XL175 10 d'aviento, 1999 LINEAR
16148 - 1999 XG188 12 d'aviento, 1999 LINEAR
16149 - 1999 XS215 14 d'aviento, 1999 LINEAR
16150 Clinch 1999 XZ227 9 d'aviento, 1999 LONEOS
16151 - 1999 XF230 7 d'aviento, 1999 CSS
16152 - 1999 YN12 30 d'aviento, 1999 L. Tesi, M. Tombelli
16153 - 2000 AB 1 de chinero, 2000 K. Korlević
16154 Dabramo 2000 AW2 1 de chinero, 2000 A. Boattini, M. Tombelli
16155 Buddy 2000 AF5 3 de chinero, 2000 J. Broughton
16156 - 2000 AP39 3 de chinero, 2000 LINEAR
16157 Toastmasters 2000 AS50 5 de chinero, 2000 C. W. Juels
16158 Monty 2000 AV50 5 de chinero, 2000 C. W. Juels
16159 - 2000 AK62 4 de chinero, 2000 LINEAR
16160 - 2000 AZ66 4 de chinero, 2000 LINEAR
16161 - 2000 AC68 4 de chinero, 2000 LINEAR
16162 - 2000 AD68 4 de chinero, 2000 LINEAR
16163 Suhanli 2000 AD69 5 de chinero, 2000 LINEAR
16164 Yangli 2000 AO69 5 de chinero, 2000 LINEAR
16165 Licht 2000 AW83 5 de chinero, 2000 LINEAR
16166 Jonlii 2000 AQ84 5 de chinero, 2000 LINEAR
16167 Oertli 2000 AJ89 5 de chinero, 2000 LINEAR
16168 Palmen 2000 AR91 5 de chinero, 2000 LINEAR
16169 - 2000 AO95 4 de chinero, 2000 LINEAR
16170 - 2000 AS95 4 de chinero, 2000 LINEAR
16171 - 2000 AD97 4 de chinero, 2000 LINEAR
16172 - 2000 AZ97 4 de chinero, 2000 LINEAR
16173 - 2000 AC98 4 de chinero, 2000 LINEAR
16174 Parihar 2000 AX116 5 de chinero, 2000 LINEAR
16175 Rypatterson 2000 AL118 5 de chinero, 2000 LINEAR
16176 - 2000 AZ126 5 de chinero, 2000 LINEAR
16177 Pelzer 2000 AR127 5 de chinero, 2000 LINEAR
16178 - 2000 AT127 5 de chinero, 2000 LINEAR
16179 - 2000 AL134 4 de chinero, 2000 LINEAR
16180 Rapoport 2000 AZ136 4 de chinero, 2000 LINEAR
16181 - 2000 AC137 4 de chinero, 2000 LINEAR
16182 - 2000 AH137 4 de chinero, 2000 LINEAR
16183 - 2000 AX138 5 de chinero, 2000 LINEAR
16184 - 2000 AD142 5 de chinero, 2000 LINEAR
16185 - 2000 AH164 5 de chinero, 2000 LINEAR
16186 - 2000 AK164 5 de chinero, 2000 LINEAR
16187 - 2000 AP164 5 de chinero, 2000 LINEAR
16188 - 2000 AH175 7 de chinero, 2000 LINEAR
16189 Riehl 2000 AT187 8 de chinero, 2000 LINEAR
16190 - 2000 AK191 8 de chinero, 2000 LINEAR
16191 Rubyroe 2000 AO205 10 de chinero, 2000 J. M. Roe
16192 Laird- 2000 AU207 4 de chinero, 2000 Spacewatch
16193 Nickaiser 2000 AV207 4 de chinero, 2000 Spacewatch
16194 Roderick 2000 AJ231 4 de chinero, 2000 LONEOS
16195 - 2000 AQ236 5 de chinero, 2000 LINEAR
16196 - 2000 AR236 5 de chinero, 2000 LINEAR
16197 Bluepeter 2000 AA243 7 de chinero, 2000 LONEOS
16198 Búzios 2000 AB243 7 de chinero, 2000 LONEOS
16199 Rozenblyum 2000 BX26 30 de chinero, 2000 LINEAR
16200 - 2000 BT28 30 de chinero, 2000 LINEAR
16201-16300
16201 - 2000 CK1 4 de febrero, 2000 K. Korlević
16202 Srivastava 2000 CE28 2 de febrero, 2000 LINEAR
16203 Jessicastahl 2000 CH32 2 de febrero, 2000 LINEAR
16204 - 2000 CT33 4 de febrero, 2000 K. Korlević
16205 - 2000 CC34 4 de febrero, 2000 K. Korlević
16206 - 2000 CL39 4 de febrero, 2000 LINEAR
16207 - 2000 CV40 1 de febrero, 2000 CSS
16208 - 2000 CL52 2 de febrero, 2000 LINEAR
16209 Sterner 2000 CB56 4 de febrero, 2000 LINEAR
16210 - 2000 CY61 2 de febrero, 2000 LINEAR
16211 Samirsur 2000 CL83 4 de febrero, 2000 LINEAR
16212 Theberge 2000 CB84 4 de febrero, 2000 LINEAR
16213 - 2000 CG85 4 de febrero, 2000 LINEAR
16214 Venkatachalam 2000 CM87 4 de febrero, 2000 LINEAR
16215 Venkatraman 2000 CB104 11 de febrero, 2000 LINEAR
16216 - 2000 DR4 28 de febrero, 2000 LINEAR
16217 Peterbroughton 2000 DR13 28 de febrero, 2000 Spacewatch
16218 - 2000 DV14 26 de febrero, 2000 CSS
16219 Venturelli 2000 DL29 29 de febrero, 2000 LINEAR
16220 Mikewagner 2000 DB40 29 de febrero, 2000 LINEAR
16221 Kevinyang 2000 DX48 29 de febrero, 2000 LINEAR
16222 Donnanderson 2000 DK55 29 de febrero, 2000 LINEAR
16223 - 2000 DR69 29 de febrero, 2000 LINEAR
16224 - 2000 DU69 29 de febrero, 2000 LINEAR
16225 Georgebaldo 2000 DF71 29 de febrero, 2000 LINEAR
16226 Beaton 2000 DT72 29 de febrero, 2000 LINEAR
16227 - 2000 DY73 29 de febrero, 2000 LINEAR
16228 - 2000 EC39 8 de marzo, 2000 LINEAR
16229 - 2000 EM46 9 de marzo, 2000 LINEAR
16230 Benson 2000 EA95 9 de marzo, 2000 LINEAR
16231 Jessberger 2000 ES130 11 de marzo, 2000 LONEOS
16232 - 2000 ED152 6 de marzo, 2000 NEAT
16233 - 2000 FA12 31 de marzo, 2000 LINEAR
16234 Bosse 2000 FR20 29 de marzo, 2000 LINEAR
16235 - 2000 FF46 29 de marzo, 2000 LINEAR
16236 Stebrehmer 2000 GG51 5 d'abril, 2000 LINEAR
16237 - 2000 GX76 5 d'abril, 2000 LINEAR
16238 Chappe 2000 GY104 7 d'abril, 2000 LINEAR
16239 Dower 2000 GY105 7 d'abril, 2000 LINEAR
16240 - 2000 GJ115 8 d'abril, 2000 LINEAR
16241 Dvorsky 2000 GD126 7 d'abril, 2000 LINEAR
16242 - 2000 GT126 7 d'abril, 2000 LINEAR
16243 Rosenbauer 2000 GO147 4 d'abril, 2000 LONEOS
16244 Brož 2000 GQ147 4 d'abril, 2000 LONEOS
16245 - 2000 GM160 7 d'abril, 2000 LINEAR
16246 Cantor 2000 HO3 27 d'abril, 2000 P. G. Comba
16247 Esner 2000 HY11 28 d'abril, 2000 LINEAR
16248 Fox 2000 HT13 28 d'abril, 2000 LINEAR
16249 Cauchy 2000 HT14 29 d'abril, 2000 P. G. Comba
16250 Delbó 2000 HP26 26 d'abril, 2000 LONEOS
16251 Barbifrank 2000 HX48 29 d'abril, 2000 LINEAR
16252 Franfrost 2000 HQ51 29 d'abril, 2000 LINEAR
16253 Griffis 2000 HJ52 29 d'abril, 2000 LINEAR
16254 Harper 2000 HZ53 29 d'abril, 2000 LINEAR
16255 Hampton 2000 HX63 26 d'abril, 2000 LONEOS
16256 - 2000 JM2 3 de mayo, 2000 LINEAR
16257 - 2000 JY6 4 de mayo, 2000 LINEAR
16258 Willhayes 2000 JP13 6 de mayo, 2000 LINEAR
16259 Housinger 2000 JR13 6 de mayo, 2000 LINEAR
16260 Sputnik 2000 JO15 9 de mayo, 2000 J. Broughton
16261 - 2000 JF18 4 de mayo, 2000 Nanyo
16262 Rikurtz 2000 JR32 7 de mayo, 2000 LINEAR
16263 - 2000 JV37 7 de mayo, 2000 LINEAR
16264 Richlee 2000 JH40 7 de mayo, 2000 LINEAR
16265 Lemay 2000 JL43 7 de mayo, 2000 LINEAR
16266 Johconnell 2000 JX43 7 de mayo, 2000 LINEAR
16267 Mcdermott 2000 JY43 7 de mayo, 2000 LINEAR
16268 Mcneeley 2000 JD44 7 de mayo, 2000 LINEAR
16269 Merkord 2000 JP44 7 de mayo, 2000 LINEAR
16270 - 2000 JH48 9 de mayo, 2000 LINEAR
16271 Duanenichols 2000 JC55 6 de mayo, 2000 LINEAR
16272 - 2000 JS55 6 de mayo, 2000 LINEAR
16273 Oneill 2000 JS56 6 de mayo, 2000 LINEAR
16274 Pavlica 2000 JX56 6 de mayo, 2000 LINEAR
16275 - 2000 JP58 6 de mayo, 2000 LINEAR
16276 - 2000 JX61 7 de mayo, 2000 LINEAR
16277 - 2000 JW74 4 de mayo, 2000 Spacewatch
16278 - 2000 JM77 7 de mayo, 2000 LINEAR
16279 - 2000 KJ23 28 de mayo, 2000 LINEAR
16280 Groussin 2000 LS6 1 de chunio, 2000 LONEOS
16281 - 2071 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16282 - 2512 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16283 - 2545 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16284 - 2861 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16285 - 3047 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16286 - 4057 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16287 - 4096 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16288 - 4169 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16289 - 4201 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16290 - 4204 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16291 - 4315 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16292 - 4557 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16293 - 4613 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16294 - 4758 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16295 - 4820 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16296 - 6308 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16297 - 6346 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16298 - 6529 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16299 - 6566 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16300 - 6569 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16301-16400
16301 - 6576 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16302 - 6634 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16303 - 6639 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16304 - 6704 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16305 - 6707 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16306 - 6797 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16307 - 7569 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16308 - 7627 P-L 22 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16309 - 9054 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16310 - 1043 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16311 - 1102 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16312 - 1122 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16313 - 1199 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16314 - 1248 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16315 - 2055 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16316 - 2089 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16317 - 2127 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16318 - 2128 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16319 - 3252 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16320 - 4078 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16321 - 4225 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16322 - 4409 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16323 - 1107 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16324 - 1181 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16325 - 1332 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16326 - 2052 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16327 - 3092 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16328 - 3111 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16329 - 3255 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16330 - 3276 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16331 - 4101 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16332 - 4117 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16333 - 4122 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16334 - 4278 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16335 - 5058 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16336 - 5080 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16337 - 5087 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16338 - 1106 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16339 - 2053 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16340 - 2110 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16341 - 2182 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16342 - 2271 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16343 - 2326 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16344 - 2370 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16345 - 2391 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16346 - 2682 T-3 11 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16347 - 3256 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16348 - 3465 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16349 - 4062 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
16350 - 1964 VZ2 11 de noviembre, 1964 Purple Mountain Observatory
16351 - 1971 US 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
16352 - 1974 FF 22 de marzo, 1974 C. Torres
16353 - 1974 WB 16 de noviembre, 1974 Harvard Observatory
16354 - 1975 SN1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
16355 Buber 1975 UA1 29 d'octubre, 1975 F. Börngen
16356 - 1976 GV2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
16357 - 1976 UP18 22 d'octubre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
16358 - 1976 YN7 20 d'aviento, 1976 N. S. Chernykh
16359 - 1978 VO4 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
16360 - 1978 VY5 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
16361 - 1979 MS1 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16362 - 1979 MJ4 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16363 - 1979 MT4 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16364 - 1979 MA5 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16365 - 1979 MK5 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16366 - 1979 ME7 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
16367 - 1980 FS4 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
16368 - 1981 DF 28 de febrero, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
16369 - 1981 DJ 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
16370 - 1981 DA2 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
16371 - 1981 DQ3 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
16372 - 1981 EP1 7 de marzo, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
16373 - 1981 ES5 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
16374 - 1981 EA10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
16375 - 1981 EM10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
16376 - 1981 EX10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
16377 - 1981 EY11 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
16378 - 1981 ET17 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16379 - 1981 EJ18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16380 - 1981 EJ20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16381 - 1981 EG25 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16382 - 1981 ER27 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16383 - 1981 EV30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16384 - 1981 ES31 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16385 - 1981 EQ32 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
16386 - 1981 ET34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16387 - 1981 EB37 11 de marzo, 1981 S. J. Bus
16388 - 1981 EA39 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16389 - 1981 EC39 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16390 - 1981 EG39 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16391 - 1981 EM40 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16392 - 1981 EP42 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
16393 - 1981 QS 24 d'agosto, 1981 L. Brožek
16394 - 1981 QD4 30 d'agosto, 1981 S. J. Bus
16395 - 1981 US14 23 d'octubre, 1981 L. I. Chernykh
16396 - 1981 UN22 24 d'octubre, 1981 S. J. Bus
16397 - 1982 JS2 15 de mayo, 1982 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
16398 Hummel 1982 SN3 24 de setiembre, 1982 F. Börngen
16399 - 1983 RF2 14 de setiembre, 1983 E. Bowell
16400 - 1984 SS1 27 de setiembre, 1984 Z. Vávrová
16401-16500
16401 - 1984 SV5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
16402 - 1984 UR 26 d'octubre, 1984 E. Bowell
16403 - 1984 WJ1 20 de noviembre, 1984 C. Pollas
16404 - 1985 CM1 13 de febrero, 1985 H. Debehogne
16405 - 1985 DA2 20 de febrero, 1985 H. Debehogne
16406 - 1985 PH 14 d'agosto, 1985 E. Bowell
16407 Oiunskij 1985 SV2 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
16408 - 1986 AB 11 de chinero, 1986 K. Suzuki, T. Urata
16409 - 1986 CZ1 12 de febrero, 1986 H. Debehogne
16410 - 1986 QU2 28 d'agosto, 1986 H. Debehogne
16411 - 1986 QY2 28 d'agosto, 1986 H. Debehogne
16412 - 1986 WZ 25 de noviembre, 1986 Z. Vávrová
16413 Abulghazi 1987 BA2 28 de chinero, 1987 E. W. Elst
16414 - 1987 QO5 25 d'agosto, 1987 E. W. Elst
16415 - 1987 QE7 21 d'agosto, 1987 P. Wild
16416 - 1987 SM3 25 de setiembre, 1987 P. Jensen
16417 - 1987 SF5 30 de setiembre, 1987 P. Jensen
16418 Lortzing 1987 SD10 29 de setiembre, 1987 F. Börngen
16419 - 1987 SS28 24 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
16420 - 1987 UN1 28 d'octubre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
16421 - 1988 BJ 22 de chinero, 1988 E. W. Elst
16422 - 1988 BT3 18 de chinero, 1988 H. Debehogne
16423 - 1988 BZ3 19 de chinero, 1988 H. Debehogne
16424 - 1988 CD2 11 de febrero, 1988 E. W. Elst
16425 - 1988 CY2 11 de febrero, 1988 E. W. Elst
16426 - 1988 EC 7 de marzo, 1988 Y. Oshima
16427 - 1988 EB2 13 de marzo, 1988 P. Jensen
16428 - 1988 RD12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
16429 - 1988 SB2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
16430 - 1988 VB1 3 de noviembre, 1988 P. Jensen
16431 - 1988 VH1 6 de noviembre, 1988 M. Arai, H. Mori
16432 - 1988 VL2 10 de noviembre, 1988 M. Arai, H. Mori
16433 - 1988 VX2 8 de noviembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
16434 - 1988 VO3 11 de noviembre, 1988 Y. Oshima
16435 Fándly 1988 VE7 7 de noviembre, 1988 M. Antal
16436 - 1988 XL 3 d'aviento, 1988 Y. Oshima
16437 - 1988 XX1 7 d'aviento, 1988 Oak Ridge Observatory
16438 Knöfel 1989 AU6 11 de chinero, 1989 F. Börngen
16439 - 1989 BZ 30 de chinero, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
16440 - 1989 EN5 2 de marzo, 1989 R. H. McNaught
16441 Kirchner 1989 EF6 7 de marzo, 1989 F. Börngen
16442 - 1989 GM1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16443 - 1989 GV1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16444 - 1989 GW1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16445 - 1989 GN3 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16446 - 1989 MH 29 de chunio, 1989 E. F. Helin
16447 - 1989 RX 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16448 - 1989 RV2 7 de setiembre, 1989 A. Mrkos
16449 - 1989 SO 29 de setiembre, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
16450 Messerschmidt 1989 SY2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16451 - 1989 SO3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16452 Goldfinger 1989 SE8 28 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
16453 - 1989 SW8 23 de setiembre, 1989 H. Debehogne
16454 - 1989 TT2 3 d'octubre, 1989 S. J. Bus
16455 - 1989 TK16 4 d'octubre, 1989 H. Debehogne
16456 - 1989 UO 23 d'octubre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
16457 - 1989 VF 2 de noviembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
16458 - 1989 WZ2 21 de noviembre, 1989 Y. Oshima
16459 Barth 1989 WE4 28 de noviembre, 1989 F. Börngen
16460 - 1989 YF1 30 d'aviento, 1989 R. H. McNaught
16461 - 1990 BO 21 de chinero, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
16462 - 1990 DZ1 24 de febrero, 1990 H. Debehogne
16463 Nayoro 1990 EK 2 de marzo, 1990 K. Endate, K. Watanabe
16464 - 1990 EV1 2 de marzo, 1990 E. W. Elst
16465 - 1990 FV1 24 de marzo, 1990 J. Mueller
16466 Piyashiriyama 1990 FJ2 29 de marzo, 1990 K. Endate, K. Watanabe
16467 - 1990 FD3 16 de marzo, 1990 H. Debehogne
16468 - 1990 HW1 27 d'abril, 1990 R. H. McNaught
16469 - 1990 KR 21 de mayo, 1990 E. F. Helin
16470 - 1990 OM2 29 de chulio, 1990 H. E. Holt
16471 - 1990 OR3 27 de chulio, 1990 H. E. Holt
16472 - 1990 OE5 27 de chulio, 1990 H. E. Holt
16473 - 1990 QF2 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
16474 - 1990 QG3 28 d'agosto, 1990 H. E. Holt
16475 - 1990 QS4 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
16476 - 1990 QU4 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
16477 - 1990 QH5 25 d'agosto, 1990 H. E. Holt
16478 - 1990 QS6 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16479 - 1990 QK7 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16480 - 1990 QN7 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16481 - 1990 QU7 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16482 - 1990 QK8 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16483 - 1990 QX8 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16484 - 1990 QJ9 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
16485 - 1990 RG2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16486 - 1990 RM3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16487 - 1990 RV5 8 de setiembre, 1990 H. Debehogne
16488 - 1990 RX8 13 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16489 - 1990 SG 17 de setiembre, 1990 R. H. McNaught
16490 - 1990 ST2 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16491 - 1990 SA3 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16492 - 1990 SQ5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16493 - 1990 SB6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16494 Oka 1990 SP8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16495 - 1990 SR8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16496 - 1990 SS8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16497 - 1990 SU8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16498 - 1990 SX8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16499 - 1990 SU9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16500 - 1990 SX10 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16501-16600
16501 - 1990 SX13 23 de setiembre, 1990 H. Debehogne
16502 - 1990 SB14 23 de setiembre, 1990 H. Debehogne
16503 - 1990 TY 15 d'octubre, 1990 T. Seki
16504 - 1990 TR5 9 d'octubre, 1990 R. H. McNaught
16505 Sulzer 1990 TB13 12 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
16506 - 1990 UH1 20 d'octubre, 1990 R. H. McNaught
16507 Fuuren 1990 UM2 24 d'octubre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
16508 - 1990 UB3 19 d'octubre, 1990 A. Sugie
16509 - 1990 UE4 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
16510 - 1990 UL4 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
16511 - 1990 UR4 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
16512 - 1990 VQ4 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
16513 Vasks 1990 VP6 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
16514 Stevelia 1990 VZ6 11 de noviembre, 1990 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
16515 - 1990 VN14 15 de noviembre, 1990 L. I. Chernykh
16516 - 1990 VR14 15 de noviembre, 1990 L. I. Chernykh
16517 - 1990 WD 19 de noviembre, 1990 R. H. McNaught
16518 Akihikoito 1990 WF 16 de noviembre, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
16519 - 1990 WV 18 de noviembre, 1990 E. W. Elst
16520 - 1990 WO3 21 de noviembre, 1990 E. W. Elst
16521 - 1990 WR5 18 de noviembre, 1990 E. W. Elst
16522 Tell 1991 AJ3 15 de chinero, 1991 F. Börngen
16523 - 1991 BP 19 de chinero, 1991 A. Sugie
16524 Hausmann 1991 BB3 17 de chinero, 1991 F. Börngen
16525 Shumarinaiko 1991 CU2 14 de febrero, 1991 K. Endate, K. Watanabe
16526 - 1991 DC 17 de febrero, 1991 M. Arai, H. Mori
16527 - 1991 DH1 18 de febrero, 1991 E. F. Helin
16528 Terakado 1991 GV 2 d'abril, 1991 K. Endate, K. Watanabe
16529 Dangoldin 1991 GO1 9 d'abril, 1991 E. F. Helin
16530 - 1991 GR7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
16531 - 1991 GO8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
16532 - 1991 LY 14 de chunio, 1991 E. F. Helin
16533 - 1991 LA1 14 de chunio, 1991 E. F. Helin
16534 - 1991 NB1 10 de chulio, 1991 E. F. Helin
16535 - 1991 NF3 4 de chulio, 1991 H. Debehogne
16536 - 1991 PV1 10 d'agosto, 1991 E. W. Elst
16537 - 1991 PF11 8 d'agosto, 1991 H. E. Holt
16538 - 1991 PO12 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
16539 - 1991 PY12 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
16540 - 1991 PO16 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
16541 - 1991 PW18 8 d'agosto, 1991 H. E. Holt
16542 - 1991 PK31 14 d'agosto, 1991 E. W. Elst
16543 - 1991 RC2 5 de setiembre, 1991 E. W. Elst
16544 Hochlehnert 1991 RA3 9 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
16545 - 1991 RN4 9 de setiembre, 1991 S. Otomo
16546 - 1991 RP5 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
16547 - 1991 RS7 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin
16548 - 1991 RR9 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
16549 - 1991 RE10 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
16550 - 1991 RB13 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
16551 - 1991 RT14 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
16552 Sawamura 1991 SB 16 de setiembre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
16553 - 1991 TL14 7 d'octubre, 1991 C. P. de Saint-Aignan
16554 - 1991 UE2 29 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
16555 - 1991 US3 31 d'octubre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
16556 - 1991 VQ1 4 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
16557 - 1991 VE2 9 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
16558 - 1991 VQ2 1 de noviembre, 1991 E. F. Helin
16559 - 1991 VA3 9 de noviembre, 1991 A. Sugie
16560 - 1991 VZ5 2 de noviembre, 1991 E. W. Elst
16561 Rawls 1991 VP7 3 de noviembre, 1991 Spacewatch
16562 - 1992 AV1 9 de chinero, 1992 E. F. Helin
16563 Ob 1992 BF2 30 de chinero, 1992 E. W. Elst
16564 - 1992 BK2 30 de chinero, 1992 E. W. Elst
16565 - 1992 CZ1 12 de febrero, 1992 O. A. Naranjo, J. Stock
16566 - 1992 CZ2 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
16567 - 1992 CQ3 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
16568 - 1992 DX5 29 de febrero, 1992 UESAC
16569 - 1992 DA10 29 de febrero, 1992 UESAC
16570 - 1992 DE11 29 de febrero, 1992 UESAC
16571 - 1992 EE 2 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
16572 - 1992 EU5 2 de marzo, 1992 UESAC
16573 - 1992 EC10 2 de marzo, 1992 UESAC
16574 - 1992 EU10 6 de marzo, 1992 UESAC
16575 - 1992 EH11 6 de marzo, 1992 UESAC
16576 - 1992 EY11 6 de marzo, 1992 UESAC
16577 - 1992 ET23 2 de marzo, 1992 UESAC
16578 - 1992 FM1 29 de marzo, 1992 D. I. Steel
16579 - 1992 GO 3 d'abril, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
16580 - 1992 HA 21 d'abril, 1992 S. Otomo
16581 - 1992 JF3 8 de mayo, 1992 H. Debehogne
16582 - 1992 JS3 11 de mayo, 1992 H. Debehogne
16583 - 1992 OH2 26 de chulio, 1992 E. W. Elst
16584 - 1992 PM 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
16585 - 1992 QR 23 d'agosto, 1992 H. E. Holt
16586 - 1992 RZ6 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
16587 - 1992 SE 21 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
16588 Johngee 1992 ST 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
16589 Hastrup 1992 SL1 24 de setiembre, 1992 E. F. Helin
16590 Brunowalter 1992 SM2 21 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
16591 - 1992 SY17 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
16592 - 1992 TM1 3 d'octubre, 1992 H. E. Holt
16593 - 1992 UB3 25 d'octubre, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
16594 - 1992 UL4 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
16595 - 1992 UU6 20 d'octubre, 1992 H. E. Holt
16596 Stevenstrauss 1992 UN7 18 d'octubre, 1992 Spacewatch
16597 - 1992 YU1 18 d'aviento, 1992 E. W. Elst
16598 - 1992 YC2 18 d'aviento, 1992 E. W. Elst
16599 Shorland 1993 BR2 20 de chinero, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
16600 - 1993 DQ 21 de febrero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16601-16700
16601 - 1993 FQ1 25 de marzo, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16602 - 1993 FY3 17 de marzo, 1993 T. Seki
16603 - 1993 FG6 17 de marzo, 1993 UESAC
16604 - 1993 FQ10 17 de marzo, 1993 UESAC
16605 - 1993 FR10 17 de marzo, 1993 UESAC
16606 - 1993 FH11 17 de marzo, 1993 UESAC
16607 - 1993 FN12 17 de marzo, 1993 UESAC
16608 - 1993 FA23 21 de marzo, 1993 UESAC
16609 - 1993 FB23 21 de marzo, 1993 UESAC
16610 - 1993 FV23 21 de marzo, 1993 UESAC
16611 - 1993 FY23 21 de marzo, 1993 UESAC
16612 - 1993 FF25 21 de marzo, 1993 UESAC
16613 - 1993 FD28 21 de marzo, 1993 UESAC
16614 - 1993 FS35 19 de marzo, 1993 UESAC
16615 - 1993 FW40 19 de marzo, 1993 UESAC
16616 - 1993 FB44 19 de marzo, 1993 UESAC
16617 - 1993 FC48 19 de marzo, 1993 UESAC
16618 - 1993 FX52 17 de marzo, 1993 UESAC
16619 - 1993 FR58 19 de marzo, 1993 UESAC
16620 - 1993 FE78 21 de marzo, 1993 UESAC
16621 - 1993 FA84 23 de marzo, 1993 UESAC
16622 - 1993 GG1 15 d'abril, 1993 H. E. Holt
16623 - 1993 GM1 14 d'abril, 1993 H. Debehogne
16624 - 1993 HX 16 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
16625 - 1993 HG1 20 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
16626 Thumper 1993 HJ3 20 d'abril, 1993 Spacewatch
16627 - 1993 JK 14 de mayo, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16628 - 1993 KF 16 de mayo, 1993 S. Otomo
16629 - 1993 LK1 15 de chunio, 1993 H. E. Holt
16630 - 1993 NZ1 12 de chulio, 1993 E. W. Elst
16631 - 1993 OY3 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
16632 - 1993 OH4 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
16633 - 1993 OV5 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
16634 - 1993 OD8 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
16635 - 1993 QO 20 d'agosto, 1993 E. F. Helin
16636 - 1993 QP 23 d'agosto, 1993 E. F. Helin, K. J. Lawrence
16637 - 1993 QP2 16 d'agosto, 1993 E. W. Elst
16638 - 1993 QN3 18 d'agosto, 1993 E. W. Elst
16639 - 1993 QD4 18 d'agosto, 1993 E. W. Elst
16640 - 1993 QU9 20 d'agosto, 1993 E. W. Elst
16641 Esteban 1993 QH10 16 d'agosto, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
16642 - 1993 RK4 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
16643 - 1993 RV15 15 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
16644 - 1993 SH1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
16645 - 1993 SP3 22 de setiembre, 1993 O. A. Naranjo
16646 - 1993 SJ5 19 de setiembre, 1993 E. W. Elst
16647 - 1993 SQ6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
16648 - 1993 SH7 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
16649 - 1993 TY1 15 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
16650 - 1993 TE3 11 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
16651 - 1993 TS11 13 d'octubre, 1993 H. E. Holt
16652 - 1993 TT12 13 d'octubre, 1993 H. E. Holt
16653 - 1993 TP19 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
16654 - 1993 TY29 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
16655 - 1993 TS33 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
16656 - 1993 TP37 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
16657 - 1993 UB 23 d'octubre, 1993 R. H. McNaught
16658 - 1993 UD1 26 d'octubre, 1993 Farra d'Isonzo
16659 - 1993 UH1 19 d'octubre, 1993 E. F. Helin
16660 - 1993 US7 20 d'octubre, 1993 E. W. Elst
16661 - 1993 VS1 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16662 - 1993 VU1 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16663 - 1993 VG4 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
16664 - 1993 VO4 9 de noviembre, 1993 E. W. Elst
16665 - 1993 XK 8 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
16666 Liroma 1993 XL1 7 d'aviento, 1993 C. S. Shoemaker
16667 - 1993 XM1 10 d'aviento, 1993 Spacewatch
16668 - 1993 XN1 15 d'aviento, 1993 T. Kobayashi
16669 Rionuevo 1993 XK3 8 d'aviento, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
16670 - 1994 AS2 14 de chinero, 1994 T. Kobayashi
16671 - 1994 AF3 13 de chinero, 1994 K. Endate, K. Watanabe
16672 Bedini 1994 BA1 17 de chinero, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
16673 - 1994 BF1 23 de chinero, 1994 T. Kobayashi
16674 - 1994 BK3 16 de chinero, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
16675 - 1994 CY1 8 de febrero, 1994 K. Endate, K. Watanabe
16676 - 1994 CA5 11 de febrero, 1994 Spacewatch
16677 - 1994 CT11 7 de febrero, 1994 E. W. Elst
16678 - 1994 CC18 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
16679 - 1994 EQ2 14 de marzo, 1994 S. Otomo
16680 - 1994 EP3 14 de marzo, 1994 K. Endate, K. Watanabe
16681 - 1994 EV7 11 de marzo, 1994 E. F. Helin
16682 Donati 1994 FB 18 de marzo, 1994 M. Cavagna, V. Giuliani
16683 Alepieri 1994 JY 3 de mayo, 1994 L. Tesi, G. Cattani
16684 - 1994 JQ1 11 de mayo, 1994 M. J. Irwin, A. N. Zytkow
16685 - 1994 JU8 8 de mayo, 1994 S. Otomo
16686 - 1994 PL9 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
16687 - 1994 PN20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
16688 - 1994 PN21 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
16689 - 1994 PZ26 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
16690 - 1994 UR6 28 d'octubre, 1994 Spacewatch
16691 - 1994 VS 3 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
16692 - 1994 VO1 3 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
16693 Moseley 1994 YC2 26 d'aviento, 1994 D. J. Asher
16694 - 1995 AJ 2 de chinero, 1995 T. Kobayashi
16695 - 1995 AM 7 de chinero, 1995 Spacewatch
16696 - 1995 BE7 28 de chinero, 1995 Spacewatch
16697 - 1995 CQ 1 de febrero, 1995 S. Otomo
16698 - 1995 CX 3 de febrero, 1995 T. Kobayashi
16699 - 1995 DC 20 de febrero, 1995 T. Kobayashi
16700 Seiwa 1995 DZ 22 de febrero, 1995 T. Kobayashi
16701-16800
16701 - 1995 DH4 21 de febrero, 1995 Spacewatch
16702 - 1995 DZ8 24 de febrero, 1995 Spacewatch
16703 - 1995 ER7 2 de marzo, 1995 Spacewatch
16704 - 1995 ED8 7 de marzo, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
16705 Reinhardt 1995 EO8 4 de marzo, 1995 F. Börngen
16706 Svojsík 1995 OE1 30 de chulio, 1995 P. Pravec
16707 - 1995 QP10 19 d'agosto, 1995 C.-I. Lagerkvist
16708 - 1995 SP1 21 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
16709 - 1995 SH5 29 de setiembre, 1995 J. Tichá
16710 - 1995 SL20 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
16711 - 1995 SM29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
16712 - 1995 SW29 30 de setiembre, 1995 C. W. Hergenrother
16713 - 1995 SV52 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
16714 Arndt 1995 SM54 21 de setiembre, 1995 F. Börngen
16715 Trettenero 1995 UN5 20 d'octubre, 1995 Osservatorio San Vittore
16716 - 1995 UX6 21 d'octubre, 1995 N. Sato, T. Urata
16717 - 1995 UJ8 27 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
16718 - 1995 UA9 30 d'octubre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
16719 - 1995 UF45 28 d'octubre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
16720 - 1995 WT 17 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
16721 - 1995 WF3 16 de noviembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
16722 - 1995 WG7 24 de noviembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
16723 - 1995 WX8 27 de noviembre, 1995 N. Sato, T. Urata
16724 - 1995 YV3 28 d'aviento, 1995 Spacewatch
16725 - 1996 CE3 15 de febrero, 1996 T. Okuni
16726 - 1996 DC 18 de febrero, 1996 T. Kobayashi
16727 - 1996 EK2 15 de marzo, 1996 NEAT
16728 - 1996 GB18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
16729 - 1996 GA19 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
16730 Nijisseiki 1996 HJ1 17 d'abril, 1996 Saji
16731 Mitsumata 1996 HK1 17 d'abril, 1996 Saji
16732 - 1996 HZ16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
16733 - 1996 HM22 22 d'abril, 1996 NEAT
16734 - 1996 HZ22 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
16735 - 1996 JJ 8 de mayo, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
16736 - 1996 JW2 13 de mayo, 1996 T. Okuni
16737 - 1996 KN1 24 de mayo, 1996 Višnjan Observatory
16738 - 1996 KQ1 19 de mayo, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16739 - 1996 KX2 24 de mayo, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16740 - 1996 KT8 22 de mayo, 1996 E. W. Elst
16741 - 1996 NZ3 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
16742 - 1996 ON 21 de chulio, 1996 Kleť
16743 - 1996 OQ 21 de chulio, 1996 NEAT
16744 Antonioleone 1996 OJ2 23 de chulio, 1996 L. Tesi
16745 Zappa 1996 PF5 9 d'agosto, 1996 Osservatorio San Vittore
16746 - 1996 PW6 8 d'agosto, 1996 H. Shiozawa, T. Urata
16747 - 1996 PS8 8 d'agosto, 1996 E. W. Elst
16748 - 1996 PD9 8 d'agosto, 1996 E. W. Elst
16749 - 1996 QE 16 d'agosto, 1996 P. Sicoli, V. Giuliani
16750 Marisandoz 1996 QL 18 d'agosto, 1996 R. Linderholm
16751 - 1996 QG1 18 d'agosto, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
16752 - 1996 QP1 22 d'agosto, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
16753 - 1996 QS1 21 d'agosto, 1996 S. P. Laurie
16754 - 1996 RW 10 de setiembre, 1996 NEAT
16755 Cayley 1996 RE1 9 de setiembre, 1996 P. G. Comba
16756 - 1996 RQ11 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
16757 Luoxiahong 1996 SC6 18 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16758 - 1996 TR1 3 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16759 Furuyama 1996 TJ7 10 d'octubre, 1996 A. Nakamura
16760 - 1996 TY7 11 d'octubre, 1996 H. Abe
16761 Hertz 1996 TE8 3 d'octubre, 1996 V. Goretti
16762 - 1996 TK10 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
16763 - 1996 TG12 3 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16764 - 1996 TV14 9 d'octubre, 1996 T. Okuni
16765 Agnesi 1996 UA 16 d'octubre, 1996 P. G. Comba
16766 Righi 1996 UP 18 d'octubre, 1996 V. Goretti
16767 - 1996 US 16 d'octubre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
16768 - 1996 UA1 20 d'octubre, 1996 T. Kobayashi
16769 - 1996 UN1 29 d'octubre, 1996 M. Aoki
16770 - 1996 UD3 30 d'octubre, 1996 V. S. Casulli
16771 - 1996 UQ3 19 d'octubre, 1996 S. P. Laurie
16772 - 1996 UC4 29 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16773 - 1996 VO1 6 de noviembre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
16774 - 1996 VP1 6 de noviembre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
16775 - 1996 VB6 15 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
16776 - 1996 VA8 3 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
16777 - 1996 VD29 13 de noviembre, 1996 Spacewatch
16778 - 1996 WU1 30 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
16779 - 1996 WH2 30 de noviembre, 1996 D. di Cicco
16780 - 1996 XT1 2 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
16781 Renčín 1996 XU18 12 d'aviento, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
16782 - 1996 XC19 8 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
16783 Bychkov 1996 XY25 14 d'aviento, 1996 R. A. Tucker
16784 - 1996 YD2 22 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16785 - 1997 AL1 2 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16786 - 1997 AT1 2 de chinero, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16787 - 1997 AZ1 3 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16788 - 1997 AR2 3 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16789 - 1997 AU3 3 de chinero, 1997 T. Urata
16790 - 1997 AZ4 2 de chinero, 1997 N. Sato
16791 - 1997 AR5 7 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16792 - 1997 AK13 11 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16793 - 1997 AA18 15 de chinero, 1997 T. Kobayashi
16794 Cucullia 1997 CQ1 2 de febrero, 1997 J. Tichá, M. Tichý
16795 - 1997 CA3 3 de febrero, 1997 T. Kobayashi
16796 - 1997 CY16 6 de febrero, 1997 N. Sato
16797 Wilkerson 1997 CA17 7 de febrero, 1997 A. Boattini, L. Tesi
16798 - 1997 EL50 5 de marzo, 1997 E. W. Elst
16799 - 1997 JU7 3 de mayo, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16800 - 1997 JQ16 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
16801-16900
16801 Petřínpragensis 1997 SC2 23 de setiembre, 1997 P. Pravec
16802 Rainer 1997 SP3 25 de setiembre, 1997 E. Meyer
16803 - 1997 SU10 26 de setiembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16804 Bonini 1997 SX15 27 de setiembre, 1997 ODAS
16805 - 1997 SE16 27 de setiembre, 1997 N. Kawasato
16806 - 1997 SB34 17 de setiembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16807 Terasako 1997 TW25 12 d'octubre, 1997 A. Nakamura
16808 - 1997 TV26 8 d'octubre, 1997 N. Kawasato
16809 Galápagos 1997 US 21 d'octubre, 1997 Starkenburg
16810 Pavelaleksandrov 1997 UY2 25 d'octubre, 1997 P. G. Comba
16811 - 1997 UP3 26 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
16812 - 1997 UQ3 26 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
16813 - 1997 UT6 23 d'octubre, 1997 Spacewatch
16814 - 1997 UY8 29 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
16815 - 1997 UA9 29 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
16816 - 1997 UF9 29 d'octubre, 1997 LINEAR
16817 Onderlička 1997 UU10 30 d'octubre, 1997 P. Pravec
16818 - 1997 UL24 28 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16819 - 1997 VW 1 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16820 - 1997 VA3 6 de noviembre, 1997 T. Stafford
16821 - 1997 VZ4 5 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16822 - 1997 VA5 5 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16823 - 1997 VE6 9 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16824 - 1997 VA8 6 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16825 - 1997 VC8 6 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16826 - 1997 WA2 19 de noviembre, 1997 N. Sato
16827 - 1997 WD2 23 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16828 - 1997 WR2 23 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16829 - 1997 WG7 24 de noviembre, 1997 Spacewatch
16830 - 1997 WQ7 19 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16831 - 1997 WM21 30 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16832 - 1997 WR21 30 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
16833 - 1997 WX21 19 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16834 - 1997 WU22 30 de noviembre, 1997 NEAT
16835 - 1997 WT34 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16836 - 1997 WG36 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16837 - 1997 WM39 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16838 - 1997 WT39 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16839 - 1997 WT41 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16840 - 1997 WT44 29 de noviembre, 1997 LINEAR
16841 - 1997 WY49 26 de noviembre, 1997 LINEAR
16842 - 1997 XS3 3 d'aviento, 1997 ODAS
16843 - 1997 XX3 4 d'aviento, 1997 ODAS
16844 - 1997 XY3 4 d'aviento, 1997 ODAS
16845 - 1997 XA9 7 d'aviento, 1997 ODAS
16846 - 1997 XA10 5 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16847 Sanpoloamosciano 1997 XK10 8 d'aviento, 1997 M. Mannucci, N. Montigiani
16848 - 1997 XN12 4 d'aviento, 1997 LINEAR
16849 - 1997 YV 20 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16850 - 1997 YS1 20 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16851 - 1997 YU1 21 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16852 Nuredduna 1997 YP2 21 d'aviento, 1997 A. López, R. Pacheco
16853 - 1997 YV2 21 d'aviento, 1997 N. Sato
16854 - 1997 YL3 20 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16855 - 1997 YN7 27 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16856 Banach 1997 YE8 28 d'aviento, 1997 P. G. Comba
16857 Goodall 1997 YZ8 25 d'aviento, 1997 NEAT
16858 - 1997 YG10 28 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16859 - 1997 YJ10 28 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16860 - 1997 YT10 22 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16861 Lipovetsky 1997 YZ11 27 d'aviento, 1997 R. A. Tucker
16862 - 1997 YM14 31 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
16863 - 1997 YJ16 31 d'aviento, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
16864 - 1998 AL 5 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16865 - 1998 AQ 5 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16866 - 1998 AR 5 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16867 - 1998 AX 5 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16868 - 1998 AK8 9 de chinero, 1998 ODAS
16869 - 1998 AV8 10 de chinero, 1998 A. Galád
16870 - 1998 BB 16 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16871 - 1998 BD 16 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16872 - 1998 BZ 19 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16873 - 1998 BO1 19 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16874 Kurtwahl 1998 BK2 20 de chinero, 1998 LINEAR
16875 - 1998 BD4 20 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
16876 - 1998 BV6 24 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16877 - 1998 BW6 24 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16878 Tombickler 1998 BL9 24 de chinero, 1998 NEAT
16879 Campai 1998 BH10 24 de chinero, 1998 A. Boattini, M. Tombelli
16880 - 1998 BW11 23 de chinero, 1998 LINEAR
16881 - 1998 BH12 23 de chinero, 1998 LINEAR
16882 - 1998 BO13 24 de chinero, 1998 LINEAR
16883 - 1998 BA20 22 de chinero, 1998 Spacewatch
16884 - 1998 BL25 28 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16885 - 1998 BX25 25 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
16886 - 1998 BC26 29 de chinero, 1998 T. Kobayashi
16887 Blouke 1998 BE26 28 de chinero, 1998 ODAS
16888 Michaelbarber 1998 BM26 29 de chinero, 1998 Farra d'Isonzo
16889 - 1998 BD27 22 de chinero, 1998 Spacewatch
16890 - 1998 BJ33 29 de chinero, 1998 N. Kawasato
16891 - 1998 BQ45 24 de chinero, 1998 NEAT
16892 Vaissière 1998 DN1 17 de febrero, 1998 P. Antonini
16893 - 1998 DS3 22 de febrero, 1998 NEAT
16894 - 1998 DP9 22 de febrero, 1998 NEAT
16895 - 1998 DQ9 22 de febrero, 1998 NEAT
16896 - 1998 DS9 20 de febrero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16897 - 1998 DH10 22 de febrero, 1998 NEAT
16898 - 1998 DJ10 22 de febrero, 1998 NEAT
16899 - 1998 DK10 22 de febrero, 1998 NEAT
16900 Lozère 1998 DQ13 27 de febrero, 1998 Pises
16901-17000
16901 Johnbrooks 1998 DJ14 23 de febrero, 1998 Farra d'Isonzo
16902 - 1998 DT14 22 de febrero, 1998 NEAT
16903 - 1998 DD15 22 de febrero, 1998 NEAT
16904 - 1998 DQ15 22 de febrero, 1998 NEAT
16905 - 1998 DT21 22 de febrero, 1998 Spacewatch
16906 Giovannisilva 1998 DY23 18 de febrero, 1998 Osservatorio San Vittore
16907 - 1998 DS29 28 de febrero, 1998 Spacewatch
16908 Groeselenberg 1998 DD33 17 de febrero, 1998 E. W. Elst, T. Pauwels
16909 - 1998 DX33 27 de febrero, 1998 E. W. Elst
16910 - 1998 DE34 27 de febrero, 1998 E. W. Elst
16911 - 1998 EL6 1 de marzo, 1998 ODAS
16912 Rhiannon 1998 EP8 2 de marzo, 1998 ODAS
16913 - 1998 EK9 11 de marzo, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16914 - 1998 ER13 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
16915 Bredthauer 1998 FR10 24 de marzo, 1998 ODAS
16916 - 1998 FM15 27 de marzo, 1998 F. B. Zoltowski
16917 - 1998 FB29 20 de marzo, 1998 LINEAR
16918 - 1998 FF32 20 de marzo, 1998 LINEAR
16919 - 1998 FF35 20 de marzo, 1998 LINEAR
16920 Larrywalker 1998 FR37 20 de marzo, 1998 LINEAR
16921 - 1998 FZ52 20 de marzo, 1998 LINEAR
16922 - 1998 FR57 20 de marzo, 1998 LINEAR
16923 - 1998 FB61 20 de marzo, 1998 LINEAR
16924 - 1998 FL61 20 de marzo, 1998 LINEAR
16925 - 1998 FB63 20 de marzo, 1998 LINEAR
16926 - 1998 FH63 20 de marzo, 1998 LINEAR
16927 - 1998 FX68 20 de marzo, 1998 LINEAR
16928 - 1998 FF70 20 de marzo, 1998 LINEAR
16929 Hurník 1998 FP73 31 de marzo, 1998 P. Pravec
16930 Respighi 1998 FF74 29 de marzo, 1998 Osservatorio San Vittore
16931 - 1998 FO75 24 de marzo, 1998 LINEAR
16932 - 1998 FG88 24 de marzo, 1998 LINEAR
16933 - 1998 FV88 24 de marzo, 1998 LINEAR
16934 - 1998 FA91 24 de marzo, 1998 LINEAR
16935 - 1998 FX111 31 de marzo, 1998 LINEAR
16936 - 1998 FJ112 31 de marzo, 1998 LINEAR
16937 - 1998 FR117 31 de marzo, 1998 LINEAR
16938 - 1998 FN121 20 de marzo, 1998 LINEAR
16939 - 1998 FP121 20 de marzo, 1998 LINEAR
16940 - 1998 GC3 2 d'abril, 1998 LINEAR
16941 - 1998 GR7 2 d'abril, 1998 LINEAR
16942 - 1998 HA34 20 d'abril, 1998 LINEAR
16943 - 1998 HP42 23 d'abril, 1998 NEAT
16944 Wangler 1998 HK45 20 d'abril, 1998 LINEAR
16945 - 1998 HD46 20 d'abril, 1998 LINEAR
16946 Farnham 1998 HJ51 25 d'abril, 1998 LONEOS
16947 Wikrent 1998 HN80 21 d'abril, 1998 LINEAR
16948 - 1998 HA133 19 d'abril, 1998 LINEAR
16949 - 1998 HS133 19 d'abril, 1998 LINEAR
16950 - 1998 JQ 1 de mayo, 1998 NEAT
16951 Carolus Quartus 1998 KJ 19 de mayo, 1998 P. Pravec
16952 Peteschultz 1998 KX3 22 de mayo, 1998 LONEOS
16953 Besicovitch 1998 KE5 27 de mayo, 1998 P. G. Comba
16954 - 1998 KT48 22 de mayo, 1998 LINEAR
16955 - 1998 KU48 23 de mayo, 1998 LINEAR
16956 - 1998 MQ11 19 de chunio, 1998 LINEAR
16957 - 1998 ON13 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
16958 Klaasen 1998 PF 2 d'agosto, 1998 LONEOS
16959 - 1998 QE17 17 d'agosto, 1998 LINEAR
16960 - 1998 QS52 25 d'agosto, 1998 LINEAR
16961 - 1998 QV73 24 d'agosto, 1998 LINEAR
16962 Elizawoolard 1998 QP93 28 d'agosto, 1998 LINEAR
16963 - 1998 RE2 12 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
16964 - 1998 RD59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
16965 - 1998 RX79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
16966 - 1998 SM63 29 de setiembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16967 Marcosbosso 1998 SR132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
16968 - 1998 TT5 13 d'octubre, 1998 K. Korlević
16969 Helamuda 1998 UM20 29 d'octubre, 1998 Starkenburg
16970 - 1998 VV2 10 de noviembre, 1998 ODAS
16971 - 1998 WJ3 19 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
16972 - 1998 WK11 21 de noviembre, 1998 LINEAR
16973 Gaspari 1998 WR19 23 de noviembre, 1998 LINEAR
16974 - 1998 WR21 18 de noviembre, 1998 LINEAR
16975 Delamere 1998 YX29 27 d'aviento, 1998 LONEOS
16976 - 1999 AC2 6 de chinero, 1999 K. Korlević
16977 - 1999 AS3 10 de chinero, 1999 T. Kobayashi
16978 - 1999 AN4 11 de chinero, 1999 T. Kobayashi
16979 - 1999 AO4 11 de chinero, 1999 T. Kobayashi
16980 - 1999 AP5 12 de chinero, 1999 T. Kobayashi
16981 - 1999 AU7 11 de chinero, 1999 T. Kagawa
16982 - 1999 AS9 10 de chinero, 1999 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
16983 - 1999 AQ21 14 de chinero, 1999 K. Korlević
16984 Veillet 1999 AA25 15 de chinero, 1999 ODAS
16985 - 1999 AE28 11 de chinero, 1999 Spacewatch
16986 Archivestef 1999 AR34 15 de chinero, 1999 LONEOS
16987 - 1999 BN13 25 de chinero, 1999 K. Korlević
16988 - 1999 BK14 23 de chinero, 1999 ODAS
16989 - 1999 CX 5 de febrero, 1999 T. Kobayashi
16990 - 1999 CS1 7 de febrero, 1999 T. Kobayashi
16991 - 1999 CW4 12 de febrero, 1999 K. Korlević
16992 - 1999 CU5 12 de febrero, 1999 T. Kobayashi
16993 - 1999 CC10 15 de febrero, 1999 D. K. Chesney
16994 - 1999 CJ14 13 de febrero, 1999 K. Korlević
16995 - 1999 CX14 15 de febrero, 1999 K. Korlević
16996 Dahir 1999 CM32 10 de febrero, 1999 LINEAR
16997 Garrone 1999 CO32 10 de febrero, 1999 LINEAR
16998 Estelleweber 1999 CG46 10 de febrero, 1999 LINEAR
16999 Ajstewart 1999 CE47 10 de febrero, 1999 LINEAR
17000 Medvedev 1999 CV48 10 de febrero, 1999 LINEAR


Predecesor:
15001–16000
Lista d'asteroides
16001–17000
Succesor:
17001–18000