Lista d'asteroides (133001-134000)

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Contenius: 133001... 133101... 133201... 133301... 133401... 133501... 133601... 133701... 133801... 133901...

Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
133001–133100 editar
133001 - 2002 TF282 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133002 - 2002 TE286 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133003 - 2002 TM289 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133004 - 2002 TU290 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133005 - 2002 TH296 11 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133006 - 2002 TZ298 12 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133007 - 2002 TB317 5 d'octubre, 2002 Apache Point SDSS
133008 - 2002 TU325 5 d'octubre, 2002 Apache Point SDSS
133009 - 2002 TT350 10 d'octubre, 2002 Apache Point SDSS
133010 - 2002 UL5 28 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
133011 - 2002 UN8 28 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
133012 - 2002 UT16 30 d'octubre, 2002 Haleakala NEAT
133013 - 2002 US22 30 d'octubre, 2002 Haleakala NEAT
133014 - 2002 UD48 31 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
133015 - 2002 VK2 3 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
133016 - 2002 VY7 1 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
133017 - 2002 VQ47 5 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
133018 - 2002 VJ51 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
133019 - 2002 VJ56 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
133020 - 2002 VP61 5 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
133021 - 2002 VJ67 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
133022 - 2002 VG73 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
133023 - 2002 VY118 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
133024 - 2002 VP120 12 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
133025 - 2002 VC127 13 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
133026 - 2002 WW11 27 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
133027 - 2002 XJ4 3 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
133028 - 2002 XH42 6 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133029 - 2002 XT45 10 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133030 - 2002 XC69 13 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133031 - 2002 XM69 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133032 - 2002 XU102 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133033 - 2002 YD2 27 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
133034 - 2002 YZ2 28 d'aviento, 2002 Ametlla de Mar Ametlla de Mar
133035 - 2003 AP2 2 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133036 - 2003 AX2 1 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133037 - 2003 AB3 3 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133038 - 2003 AD10 1 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133039 - 2003 AJ34 7 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133040 - 2003 BB34 27 de chinero, 2003 Haleakala NEAT
133041 - 2003 BU38 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133042 - 2003 BX42 28 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133043 - 2003 BC43 29 de chinero, 2003 Palomar NEAT
133044 - 2003 BM46 29 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133045 - 2003 BH73 29 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
133046 - 2003 BC79 31 de chinero, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133047 - 2003 CG4 1 de febrero, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133048 - 2003 CG15 4 de febrero, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133049 - 2003 DU7 24 de febrero, 2003 Bergisch Gladbach W. Bickel
133050 - 2003 DB17 21 de febrero, 2003 Palomar NEAT
133051 - 2003 EH 2 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133052 - 2003 EA1 2 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133053 - 2003 EB17 8 de marzo, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133054 - 2003 EL40 8 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133055 - 2003 EN40 8 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133056 - 2003 EU43 6 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133057 - 2003 EC54 11 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133058 - 2003 ED54 11 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133059 - 2003 EC58 9 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
133060 - 2003 FT7 29 de marzo, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133061 - 2003 FT9 22 de marzo, 2003 Palomar NEAT
133062 - 2003 FP20 23 de marzo, 2003 Palomar NEAT
133063 - 2003 FM23 23 de marzo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133064 - 2003 FF47 24 de marzo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133065 - 2003 FH54 25 de marzo, 2003 Haleakala NEAT
133066 - 2003 FQ124 30 de marzo, 2003 Kitt Peak M. W. Buie
133067 - 2003 FB128 30 de marzo, 2003 Kitt Peak M. W. Buie
133068 - 2003 HD1 21 d'abril, 2003 Catalina CSS
133069 - 2003 HU29 28 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133070 - 2003 HP31 26 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133071 - 2003 HT35 27 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
133072 - 2003 HC39 29 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
133073 - 2003 HZ46 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
133074 - 2003 HW53 21 d'abril, 2003 Catalina CSS
133075 - 2003 JX5 1 de mayo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133076 - 2003 JO8 2 de mayo, 2003 Socorro LINEAR
133077 - 2003 JZ10 4 de mayo, 2003 Kleť J. Tichá, M. Tichý
133078 - 2003 JU13 5 de mayo, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133079 - 2003 JO17 11 de mayo, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133080 - 2003 KZ9 26 de mayo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133081 - 2003 KH16 25 de mayo, 2003 Haleakala NEAT
133082 - 2003 KV16 29 de mayo, 2003 Nashville R. Clingan
133083 - 2003 MF2 22 de chunio, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133084 - 2003 MU4 26 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133085 - 2003 MY4 26 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133086 - 2003 MN5 26 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133087 - 2003 MX5 26 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133088 - 2003 MG7 26 de chunio, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133089 - 2003 MQ8 28 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133090 - 2003 MS9 26 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133091 - 2003 MH10 29 de chunio, 2003 Socorro LINEAR
133092 - 2003 MU11 27 de chunio, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133093 - 2003 NP 1 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133094 - 2003 ND5 5 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133095 - 2003 NU6 7 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133096 - 2003 NY7 8 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133097 - 2003 NE8 8 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133098 - 2003 NM8 7 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133099 - 2003 NL11 3 de chulio, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133100 - 2003 OJ1 18 de chulio, 2003 Haleakala NEAT
133101–133200 editar
133101 - 2003 OJ2 22 de chulio, 2003 Haleakala NEAT
133102 - 2003 OF6 23 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133103 - 2003 OG7 24 de chulio, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133104 - 2003 OP8 26 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133105 - 2003 OG10 25 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133106 - 2003 OS10 27 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133107 - 2003 OX10 27 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133108 - 2003 OM13 28 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133109 - 2003 OO18 25 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133110 - 2003 ON19 30 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133111 - 2003 OW20 31 de chulio, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133112 - 2003 OV21 29 de chulio, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133113 - 2003 OO22 30 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133114 - 2003 OA23 30 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133115 - 2003 OR25 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133116 - 2003 OY25 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133117 - 2003 OB27 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133118 - 2003 ON27 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133119 - 2003 OK28 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
133120 - 2003 OO31 30 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133121 - 2003 OC32 29 de chulio, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133122 - 2003 OD32 30 de chulio, 2003 Socorro LINEAR
133123 - 2003 PO1 1 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133124 - 2003 PP1 1 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133125 - 2003 PF2 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133126 - 2003 PJ3 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133127 - 2003 PY3 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133128 - 2003 PZ3 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133129 - 2003 PV4 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133130 - 2003 PB6 1 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133131 - 2003 PC8 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133132 - 2003 PJ8 2 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133133 - 2003 PH9 4 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133134 - 2003 PN11 5 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133135 - 2003 PG12 5 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133136 - 2003 QS2 19 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133137 - 2003 QQ4 18 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133138 - 2003 QF6 18 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133139 - 2003 QR6 20 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133140 - 2003 QM7 21 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133141 - 2003 QN7 21 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133142 - 2003 QH9 20 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133143 - 2003 QS11 21 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133144 - 2003 QK13 22 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133145 - 2003 QZ15 20 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133146 - 2003 QB17 21 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133147 - 2003 QC18 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133148 - 2003 QF19 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133149 - 2003 QJ19 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133150 - 2003 QX19 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133151 - 2003 QQ20 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133152 - 2003 QT20 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133153 - 2003 QU21 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133154 - 2003 QL23 20 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133155 - 2003 QA24 21 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133156 - 2003 QZ25 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133157 - 2003 QQ26 22 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133158 - 2003 QE27 23 d'agosto, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133159 - 2003 QG30 22 d'agosto, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133160 - 2003 QK30 24 d'agosto, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133161 - 2003 QE31 24 d'agosto, 2003 Piszkéstető Piszkéstető
133162 - 2003 QP32 21 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133163 - 2003 QT32 21 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133164 - 2003 QV33 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133165 - 2003 QZ36 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133166 - 2003 QG37 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133167 - 2003 QZ39 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133168 - 2003 QB41 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133169 - 2003 QO41 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133170 - 2003 QC42 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133171 - 2003 QG42 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133172 - 2003 QH42 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133173 - 2003 QK42 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133174 - 2003 QE45 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133175 - 2003 QB47 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133176 - 2003 QD47 24 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133177 - 2003 QB48 20 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133178 - 2003 QK48 20 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133179 - 2003 QV48 21 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133180 - 2003 QH50 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133181 - 2003 QO50 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133182 - 2003 QV50 22 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133183 - 2003 QU51 23 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133184 - 2003 QE53 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133185 - 2003 QF53 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133186 - 2003 QH53 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133187 - 2003 QS53 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133188 - 2003 QW53 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133189 - 2003 QM54 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133190 - 2003 QT54 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133191 - 2003 QW54 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133192 - 2003 QG55 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133193 - 2003 QK57 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133194 - 2003 QG58 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133195 - 2003 QE59 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133196 - 2003 QQ59 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133197 - 2003 QS59 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133198 - 2003 QJ60 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133199 - 2003 QJ62 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133200 - 2003 QU62 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133201–133300 editar
133201 - 2003 QH63 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133202 - 2003 QT63 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133203 - 2003 QC64 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133204 - 2003 QH64 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133205 - 2003 QO64 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133206 - 2003 QD66 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133207 - 2003 QO66 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133208 - 2003 QG68 25 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133209 - 2003 QN68 25 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133210 - 2003 QZ68 25 d'agosto, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133211 - 2003 QG71 23 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133212 - 2003 QB73 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133213 - 2003 QS73 26 d'agosto, 2003 Črni Vrh H. Mikuž
133214 - 2003 QF74 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133215 - 2003 QE75 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133216 - 2003 QT75 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133217 - 2003 QA76 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133218 - 2003 QC77 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133219 - 2003 QA79 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133220 - 2003 QX79 25 d'agosto, 2003 Reedy Creek J. Broughton
133221 - 2003 QU81 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133222 - 2003 QQ85 24 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133223 - 2003 QY87 25 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133224 - 2003 QP88 25 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133225 - 2003 QS88 25 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133226 - 2003 QE93 27 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
133227 - 2003 QW94 29 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133228 - 2003 QK96 31 d'agosto, 2003 Pla D'Arguines Pla D'Arguines
133229 - 2003 QT100 28 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133230 - 2003 QW100 28 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133231 - 2003 QR103 31 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133232 - 2003 QM105 31 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133233 - 2003 QC106 30 d'agosto, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133234 - 2003 QO106 31 d'agosto, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133235 - 2003 QX106 30 d'agosto, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133236 - 2003 QF107 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133237 - 2003 QH107 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133238 - 2003 QN107 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133239 - 2003 QG109 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133240 - 2003 QU110 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133241 - 2003 QG111 31 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
133242 - 2003 QT111 31 d'agosto, 2003 Haleakala NEAT
133243 - 2003 RT1 2 de setiembre, 2003 Essen Essen
133244 - 2003 RZ1 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133245 - 2003 RL2 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133246 - 2003 RB3 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133247 - 2003 RK6 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133248 - 2003 RN6 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133249 - 2003 RS6 1 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133250 - 2003 RK8 5 de setiembre, 2003 Piszkéstető Piszkéstető
133251 - 2003 RP10 4 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133252 - 2003 RT10 8 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133253 - 2003 RF13 14 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133254 - 2003 RB14 15 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133255 - 2003 RL14 14 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133256 - 2003 RH18 15 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133257 - 2003 RE20 15 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133258 - 2003 RG20 15 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133259 - 2003 RK21 15 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133260 - 2003 RL23 13 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133261 - 2003 RR23 14 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133262 - 2003 RK26 3 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133263 - 2003 SB1 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133264 - 2003 SO1 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133265 - 2003 SX1 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133266 - 2003 SH2 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133267 - 2003 SJ3 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133268 - 2003 SY3 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133269 - 2003 SG4 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133270 - 2003 SH4 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133271 - 2003 SN4 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133272 - 2003 SN10 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133273 - 2003 SC13 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133274 - 2003 SJ13 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133275 - 2003 SL14 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133276 - 2003 SV14 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133277 - 2003 SY16 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133278 - 2003 SA17 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133279 - 2003 SF17 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133280 - 2003 SM17 18 de setiembre, 2003 Wrightwood J. W. Young
133281 - 2003 ST17 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133282 - 2003 SX17 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133283 - 2003 SO21 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133284 - 2003 SH22 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133285 - 2003 SU23 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133286 - 2003 SD26 17 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133287 - 2003 SO26 17 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133288 - 2003 SJ27 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133289 - 2003 SX27 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133290 - 2003 SA28 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133291 - 2003 SX28 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133292 - 2003 SZ30 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133293 - 2003 SA33 18 de setiembre, 2003 Andrushivka Andrushivka
133294 - 2003 SB34 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133295 - 2003 SK35 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133296 - 2003 SE36 19 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133297 - 2003 SW36 19 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133298 - 2003 SU37 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133299 - 2003 SC39 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133300 - 2003 SB40 16 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133301–133400 editar
133301 - 2003 SX43 16 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133302 - 2003 SM45 16 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133303 - 2003 SR45 16 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133304 - 2003 SZ45 16 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133305 - 2003 SG46 16 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133306 - 2003 SB49 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133307 - 2003 SZ51 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133308 - 2003 SK52 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133309 - 2003 SF57 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133310 - 2003 SO57 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133311 - 2003 SY57 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133312 - 2003 SC66 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133313 - 2003 SO69 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133314 - 2003 SS74 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133315 - 2003 SE76 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133316 - 2003 SO81 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133317 - 2003 SX81 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133318 - 2003 SQ84 21 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133319 - 2003 SX86 17 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133320 - 2003 SB87 17 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133321 - 2003 SE88 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133322 - 2003 SF88 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133323 - 2003 SL88 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133324 - 2003 SY90 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133325 - 2003 SL92 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133326 - 2003 SA93 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133327 - 2003 SD93 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133328 - 2003 SN93 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133329 - 2003 SC94 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133330 - 2003 SJ95 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133331 - 2003 SQ95 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133332 - 2003 SR95 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133333 - 2003 SX97 19 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133334 - 2003 SK98 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133335 - 2003 SW98 19 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133336 - 2003 SR102 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133337 - 2003 SM103 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133338 - 2003 SQ103 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133339 - 2003 SN104 20 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133340 - 2003 SX105 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133341 - 2003 SK106 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133342 - 2003 SL106 20 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133343 - 2003 SJ107 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133344 - 2003 SK107 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133345 - 2003 SR108 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133346 - 2003 SZ109 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133347 - 2003 SJ110 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133348 - 2003 SX110 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133349 - 2003 SK117 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133350 - 2003 SM117 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133351 - 2003 SK123 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133352 - 2003 SZ123 18 de setiembre, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133353 - 2003 SG124 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133354 - 2003 SX124 18 de setiembre, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
133355 - 2003 SV125 19 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133356 - 2003 SJ126 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133357 - 2003 SS127 20 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133358 - 2003 SY127 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133359 - 2003 SC128 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133360 - 2003 SH129 20 de setiembre, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
133361 - 2003 SS131 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133362 - 2003 SK132 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133363 - 2003 SJ134 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133364 - 2003 SS136 19 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133365 - 2003 SA140 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133366 - 2003 SB141 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133367 - 2003 SK141 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133368 - 2003 SO142 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133369 - 2003 SC143 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133370 - 2003 SD143 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133371 - 2003 SG144 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133372 - 2003 SR145 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133373 - 2003 SJ147 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133374 - 2003 SM148 16 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133375 - 2003 SB149 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133376 - 2003 SU149 17 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133377 - 2003 SL150 17 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133378 - 2003 SD152 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133379 - 2003 SL153 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133380 - 2003 SM153 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133381 - 2003 SW153 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133382 - 2003 ST154 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133383 - 2003 SA156 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133384 - 2003 SK156 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133385 - 2003 SP156 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133386 - 2003 SV156 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133387 - 2003 SD157 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133388 - 2003 SP159 22 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133389 - 2003 SA160 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133390 - 2003 SL160 22 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133391 - 2003 SD162 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133392 - 2003 SN162 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133393 - 2003 SO162 19 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133394 - 2003 SV162 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133395 - 2003 SB163 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133396 - 2003 SK163 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133397 - 2003 SC164 20 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133398 - 2003 SV164 20 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133399 - 2003 SJ165 20 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133400 - 2003 SX166 22 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133401–133500 editar
133401 - 2003 SG169 23 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133402 - 2003 SP169 23 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133403 - 2003 SR169 23 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133404 - 2003 SS170 23 de setiembre, 2003 Saint-Sulpice B. Christophe
133405 - 2003 SK171 18 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133406 - 2003 SQ171 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133407 - 2003 SJ173 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133408 - 2003 SU173 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133409 - 2003 SN175 18 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133410 - 2003 SP176 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133411 - 2003 SE177 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133412 - 2003 SM177 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133413 - 2003 SU177 19 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133414 - 2003 SU180 19 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133415 - 2003 SC181 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133416 - 2003 SW181 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133417 - 2003 SU184 21 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133418 - 2003 SO185 22 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133419 - 2003 SE189 22 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133420 - 2003 SR189 23 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133421 - 2003 SK190 22 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133422 - 2003 SL190 22 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133423 - 2003 SS190 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133424 - 2003 SH192 20 de setiembre, 2003 Campo Imperatore CINEOS
133425 - 2003 SE194 20 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133426 - 2003 SB196 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133427 - 2003 SU196 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133428 - 2003 SA199 21 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133429 - 2003 SR199 21 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133430 - 2003 SC200 21 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133431 - 2003 SF201 23 de setiembre, 2003 Uccle T. Pauwels
133432 - 2003 SB202 22 de setiembre, 2003 Goodricke-Pigott V. Reddy
133433 - 2003 SP202 22 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133434 - 2003 SQ203 22 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133435 - 2003 SX204 22 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133436 - 2003 SU205 25 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133437 - 2003 SJ207 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133438 - 2003 SS207 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133439 - 2003 SE213 26 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133440 - 2003 SK213 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133441 - 2003 SQ213 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133442 - 2003 SV213 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133443 - 2003 SP216 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133444 - 2003 SF217 27 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133445 - 2003 SK220 28 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133446 - 2003 SM220 29 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133447 - 2003 SN220 29 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133448 - 2003 SL222 27 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133449 - 2003 SE223 28 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133450 - 2003 SG223 29 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133451 - 2003 SV223 29 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133452 - 2003 SJ224 25 de setiembre, 2003 Bergisch Gladbach W. Bickel
133453 - 2003 SQ225 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133454 - 2003 SN226 26 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
133455 - 2003 SW226 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133456 - 2003 SY227 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133457 - 2003 SF229 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133458 - 2003 SM229 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133459 - 2003 SK230 24 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133460 - 2003 SM231 24 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133461 - 2003 SS231 24 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133462 - 2003 SL233 25 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133463 - 2003 SG235 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133464 - 2003 SL235 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133465 - 2003 SL238 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133466 - 2003 SQ238 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133467 - 2003 SL241 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133468 - 2003 SF245 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133469 - 2003 SO247 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133470 - 2003 SJ248 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133471 - 2003 SN249 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133472 - 2003 SQ249 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133473 - 2003 SB250 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133474 - 2003 SW250 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133475 - 2003 SJ251 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133476 - 2003 SS251 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133477 - 2003 SA255 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133478 - 2003 SB255 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133479 - 2003 SD255 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133480 - 2003 SY255 27 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133481 - 2003 SS256 28 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133482 - 2003 SF257 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133483 - 2003 SX257 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133484 - 2003 SO259 28 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133485 - 2003 SU262 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133486 - 2003 SN266 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133487 - 2003 SP266 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133488 - 2003 SY266 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133489 - 2003 SE268 29 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133490 - 2003 SR271 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133491 - 2003 SZ272 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133492 - 2003 SN273 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133493 - 2003 SM274 28 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133494 - 2003 SK275 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133495 - 2003 SW275 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133496 - 2003 SC277 30 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133497 - 2003 SE280 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133498 - 2003 ST280 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133499 - 2003 SH282 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133500 - 2003 SN282 19 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133501–133600 editar
133501 - 2003 ST282 19 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133502 - 2003 SW283 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133503 - 2003 SW288 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133504 - 2003 SC290 28 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133505 - 2003 SV290 28 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133506 - 2003 SP293 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133507 - 2003 SG294 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133508 - 2003 SQ294 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133509 - 2003 SC295 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133510 - 2003 SU297 18 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133511 - 2003 SV298 18 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
133512 - 2003 SY298 29 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133513 - 2003 SV299 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133514 - 2003 SJ303 17 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133515 - 2003 SU303 17 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133516 - 2003 SK304 17 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133517 - 2003 SM304 17 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133518 - 2003 SD306 30 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133519 - 2003 SK306 30 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133520 - 2003 SO308 29 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133521 - 2003 SF310 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133522 - 2003 SA311 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133523 - 2003 SB311 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133524 - 2003 SN311 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133525 - 2003 SZ314 16 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
133526 - 2003 SE315 25 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
133527 - 2003 TZ 5 d'octubre, 2003 Wrightwood J. W. Young
133528 - 2003 TC2 4 d'octubre, 2003 Junk Bond D. Healy
133529 - 2003 TR2 3 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133530 - 2003 TF5 2 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133531 - 2003 TJ5 2 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133532 - 2003 TK6 1 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133533 - 2003 TR8 2 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133534 - 2003 TC9 4 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133535 - 2003 TJ9 4 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133536 - 2003 TZ9 15 d'octubre, 2003 Sandlot Sandlot
133537 - 2003 TL10 7 d'octubre, 2003 Schiaparelli L. Buzzi
133538 - 2003 TW10 15 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133539 - 2003 TF11 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133540 - 2003 TB12 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133541 - 2003 TQ13 3 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133542 - 2003 TS14 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133543 - 2003 TY14 15 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133544 - 2003 TD16 15 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133545 - 2003 TB17 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133546 - 2003 TR18 15 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133547 - 2003 TW18 15 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133548 - 2003 TN19 15 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133549 - 2003 TP21 1 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133550 - 2003 TG50 3 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133551 - 2003 TU57 15 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133552 - 2003 UJ4 16 d'octubre, 2003 Mulheim-Ruhr Mulheim-Ruhr
133553 - 2003 UF5 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133554 - 2003 UN5 18 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133555 - 2003 UO5 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133556 - 2003 UP6 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133557 - 2003 UX6 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133558 - 2003 UP7 16 d'octubre, 2003 Kingsnake J. V. McClusky
133559 - 2003 UZ10 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133560 - 2003 UW11 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133561 - 2003 UK12 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133562 - 2003 UE23 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133563 - 2003 UN23 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133564 - 2003 US26 25 d'octubre, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133565 - 2003 UE27 23 d'octubre, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133566 - 2003 UZ27 26 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133567 - 2003 UZ29 21 d'octubre, 2003 Nashville R. Clingan
133568 - 2003 UO36 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133569 - 2003 US36 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133570 - 2003 UK37 16 d'octubre, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
133571 - 2003 UQ37 17 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133572 - 2003 UO38 17 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133573 - 2003 UQ39 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133574 - 2003 UN48 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133575 - 2003 UO48 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133576 - 2003 UE49 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133577 - 2003 UB50 16 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133578 - 2003 UY50 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133579 - 2003 UC53 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133580 - 2003 UA55 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133581 - 2003 UC55 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133582 - 2003 UF60 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133583 - 2003 UN60 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133584 - 2003 UD63 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133585 - 2003 UM63 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133586 - 2003 UH64 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133587 - 2003 UL64 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133588 - 2003 UD65 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133589 - 2003 UQ66 16 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133590 - 2003 UB69 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133591 - 2003 UA71 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133592 - 2003 UR73 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133593 - 2003 UL77 17 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133594 - 2003 UX79 18 d'octubre, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133595 - 2003 US81 16 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133596 - 2003 UX86 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133597 - 2003 UN88 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133598 - 2003 UQ88 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133599 - 2003 UX88 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133600 - 2003 UY88 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133601–133700 editar
133601 - 2003 UU90 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133602 - 2003 UH92 20 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133603 - 2003 UZ94 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133604 - 2003 UD95 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133605 - 2003 UX95 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133606 - 2003 US99 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133607 - 2003 UF100 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133608 - 2003 UL100 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133609 - 2003 UA101 20 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133610 - 2003 UZ102 20 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133611 - 2003 UX109 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133612 - 2003 UE110 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133613 - 2003 UW110 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133614 - 2003 UM112 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133615 - 2003 UL113 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133616 - 2003 US116 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133617 - 2003 UY116 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133618 - 2003 UZ116 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133619 - 2003 UT119 18 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133620 - 2003 UU119 18 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133621 - 2003 UD120 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133622 - 2003 UP121 19 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133623 - 2003 UA122 19 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133624 - 2003 UP126 20 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133625 - 2003 UC129 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133626 - 2003 UC130 18 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133627 - 2003 UX130 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133628 - 2003 UL131 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133629 - 2003 UZ134 20 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133630 - 2003 UM136 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133631 - 2003 UV137 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133632 - 2003 UA141 17 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133633 - 2003 UN141 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133634 - 2003 UZ142 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133635 - 2003 UN143 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133636 - 2003 UB144 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133637 - 2003 UG144 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133638 - 2003 UP145 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133639 - 2003 UL146 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133640 - 2003 UZ146 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133641 - 2003 UF147 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133642 - 2003 UG147 18 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133643 - 2003 US147 18 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133644 - 2003 UJ148 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133645 - 2003 UN149 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133646 - 2003 UV151 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133647 - 2003 UK152 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133648 - 2003 UE155 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133649 - 2003 UF155 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133650 - 2003 UM161 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133651 - 2003 UY163 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133652 - 2003 UD164 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133653 - 2003 UU165 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133654 - 2003 UL167 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133655 - 2003 UC168 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133656 - 2003 UP169 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133657 - 2003 US169 22 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133658 - 2003 UZ169 22 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133659 - 2003 UH174 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133660 - 2003 UD175 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133661 - 2003 UP175 21 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133662 - 2003 UV176 21 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133663 - 2003 UP179 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133664 - 2003 UQ182 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133665 - 2003 UE184 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133666 - 2003 UD185 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133667 - 2003 UQ185 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133668 - 2003 UR186 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133669 - 2003 US186 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133670 - 2003 UU186 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133671 - 2003 UR188 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133672 - 2003 UR189 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133673 - 2003 UY190 23 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133674 - 2003 UL192 23 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133675 - 2003 UO193 20 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133676 - 2003 UG197 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133677 - 2003 UN197 21 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133678 - 2003 UW197 21 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133679 - 2003 UY197 21 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133680 - 2003 US198 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133681 - 2003 UO199 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133682 - 2003 UR199 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133683 - 2003 UZ199 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133684 - 2003 UZ202 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133685 - 2003 UB203 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133686 - 2003 UD205 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133687 - 2003 UR206 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133688 - 2003 UX206 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133689 - 2003 UD213 23 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133690 - 2003 UN216 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133691 - 2003 UG217 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133692 - 2003 UN217 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133693 - 2003 UC220 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133694 - 2003 UK221 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133695 - 2003 UF223 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133696 - 2003 UN223 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133697 - 2003 UE226 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133698 - 2003 UB227 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133699 - 2003 UG227 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133700 - 2003 UV227 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133701–133800 editar
133701 - 2003 UD230 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133702 - 2003 UF231 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133703 - 2003 UY231 24 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133704 - 2003 UK234 24 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133705 - 2003 US238 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133706 - 2003 UP242 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133707 - 2003 UW243 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133708 - 2003 UM245 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133709 - 2003 UX245 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133710 - 2003 UJ247 24 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133711 - 2003 UP247 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133712 - 2003 UH248 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133713 - 2003 UO248 25 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133714 - 2003 US248 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133715 - 2003 UG250 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133716 - 2003 UW251 26 d'octubre, 2003 Catalina CSS
133717 - 2003 UG253 27 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133718 - 2003 UY256 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133719 - 2003 UG259 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133720 - 2003 UJ259 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133721 - 2003 UB260 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133722 - 2003 UF261 26 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133723 - 2003 UM261 26 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133724 - 2003 US262 26 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
133725 - 2003 UJ263 27 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133726 - 2003 UM269 29 d'octubre, 2003 Catalina CSS
133727 - 2003 UD270 28 d'octubre, 2003 Bergisch Gladbach W. Bickel
133728 - 2003 UO270 17 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
133729 - 2003 UC273 29 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133730 - 2003 UV273 29 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133731 - 2003 UF275 29 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133732 - 2003 UK275 29 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133733 - 2003 UP275 29 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
133734 - 2003 UZ282 29 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133735 - 2003 UB296 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133736 - 2003 VZ1 2 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133737 - 2003 VY4 15 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133738 - 2003 VG5 12 de noviembre, 2003 Haleakala NEAT
133739 - 2003 VT6 15 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133740 - 2003 VT7 15 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133741 - 2003 VU7 2 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133742 - 2003 VJ9 15 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133743 - 2003 WM 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133744 - 2003 WD1 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133745 - 2003 WG1 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133746 - 2003 WL1 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133747 - 2003 WX3 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133748 - 2003 WA5 16 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133749 - 2003 WX6 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133750 - 2003 WZ9 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133751 - 2003 WV17 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133752 - 2003 WE23 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133753 - 2003 WU25 21 de noviembre, 2003 Junk Bond Junk Bond
133754 - 2003 WJ27 16 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133755 - 2003 WB31 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133756 - 2003 WB36 19 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133757 - 2003 WC43 17 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133758 - 2003 WF44 19 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133759 - 2003 WC49 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133760 - 2003 WC58 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133761 - 2003 WN58 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133762 - 2003 WQ60 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133763 - 2003 WZ61 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133764 - 2003 WJ62 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133765 - 2003 WC65 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133766 - 2003 WZ67 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133767 - 2003 WO68 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133768 - 2003 WL69 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133769 - 2003 WW72 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133770 - 2003 WM76 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133771 - 2003 WW76 19 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133772 - 2003 WK79 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133773 - 2003 WQ84 19 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133774 - 2003 WX88 16 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133775 - 2003 WC91 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133776 - 2003 WV92 19 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133777 - 2003 WP95 19 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133778 - 2003 WF97 19 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133779 - 2003 WR97 19 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133780 - 2003 WA98 19 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133781 - 2003 WP98 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133782 - 2003 WY98 20 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133783 - 2003 WP103 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133784 - 2003 WB104 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133785 - 2003 WM104 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133786 - 2003 WD117 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133787 - 2003 WK117 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133788 - 2003 WD119 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133789 - 2003 WS122 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133790 - 2003 WT122 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133791 - 2003 WS123 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133792 - 2003 WZ125 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133793 - 2003 WV128 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133794 - 2003 WL130 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133795 - 2003 WN132 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133796 - 2003 WS132 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133797 - 2003 WS133 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133798 - 2003 WF135 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133799 - 2003 WV138 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133800 - 2003 WA139 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133801–133900 editar
133801 - 2003 WE141 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133802 - 2003 WM144 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133803 - 2003 WW147 23 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133804 - 2003 WO149 24 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133805 - 2003 WW150 24 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133806 - 2003 WU151 26 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133807 - 2003 WQ152 24 de noviembre, 2003 Desert Moon B. L. Stevens
133808 - 2003 WB153 26 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133809 - 2003 WE153 26 de noviembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133810 - 2003 WE156 29 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133811 - 2003 WW157 26 de noviembre, 2003 Moonedge F. Schiralli Jr.
133812 - 2003 WF167 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133813 - 2003 WJ167 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133814 - 2003 WG170 20 de noviembre, 2003 Catalina CSS
133815 - 2003 WE172 30 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133816 - 2003 WQ172 30 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133817 - 2003 WH173 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
133818 - 2003 WQ190 29 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
133819 - 2003 XS 3 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133820 - 2003 XU2 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133821 - 2003 XN3 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133822 - 2003 XJ4 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133823 - 2003 XL4 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133824 - 2003 XS4 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133825 - 2003 XF7 4 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133826 - 2003 XC13 14 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133827 - 2003 XK13 14 d'aviento, 2003 Palomar NEAT
133828 - 2003 XK28 1 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133829 - 2003 XG29 1 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133830 - 2003 XE32 1 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133831 - 2003 XV37 4 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133832 - 2003 XJ39 5 d'aviento, 2003 Catalina CSS
133833 - 2003 XM39 5 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133834 - 2003 YX3 16 d'aviento, 2003 Catalina CSS
133835 - 2003 YL4 16 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133836 - 2003 YW10 17 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133837 - 2003 YX18 17 d'aviento, 2003 Anderson Mesa LONEOS
133838 - 2003 YH27 16 d'aviento, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
133839 - 2003 YH48 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133840 - 2003 YT48 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133841 - 2003 YA54 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133842 - 2003 YY55 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133843 - 2003 YZ59 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133844 - 2003 YK60 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133845 - 2003 YL63 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133846 - 2003 YD71 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133847 - 2003 YL77 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133848 - 2003 YB78 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133849 - 2003 YY78 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133850 - 2003 YN83 19 d'aviento, 2003 Catalina CSS
133851 - 2003 YK90 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133852 - 2003 YX101 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133853 - 2003 YQ133 28 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
133854 - 2003 YO149 29 d'aviento, 2003 Catalina CSS
133855 - 2003 YC164 17 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
133856 - 2003 YA176 24 d'aviento, 2003 Haleakala NEAT
133857 - 2004 AB1 5 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
133858 - 2004 AG1 12 de chinero, 2004 Palomar NEAT
133859 - 2004 AS4 12 de chinero, 2004 Palomar NEAT
133860 - 2004 BT21 19 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133861 - 2004 BO25 19 de chinero, 2004 Catalina CSS
133862 - 2004 BR38 20 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
133863 - 2004 BE39 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
133864 - 2004 BA44 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
133865 - 2004 BT69 20 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
133866 - 2004 BW80 25 de chinero, 2004 Haleakala NEAT
133867 - 2004 BX110 28 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133868 - 2004 FD30 18 de marzo, 2004 Palomar NEAT
133869 - 2004 FD45 16 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
133870 - 2004 HR28 20 d'abril, 2004 Socorro LINEAR
133871 - 2004 JC23 12 de mayo, 2004 Siding Spring SSS
133872 - 2004 KZ5 17 de mayo, 2004 Socorro LINEAR
133873 - 2004 LB26 15 de chunio, 2004 Socorro LINEAR
133874 - 2004 MD3 17 de chunio, 2004 Catalina CSS
133875 - 2004 NH12 11 de chulio, 2004 Socorro LINEAR
133876 - 2004 PT2 8 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133877 - 2004 PQ13 7 d'agosto, 2004 Palomar NEAT
133878 - 2004 PX55 8 d'agosto, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133879 - 2004 PT71 8 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133880 - 2004 PA83 10 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133881 - 2004 PQ85 10 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133882 - 2004 PQ86 11 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133883 - 2004 PA90 10 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133884 - 2004 PK91 11 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133885 - 2004 PU101 11 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133886 - 2004 PV101 11 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133887 - 2004 PY102 12 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133888 - 2004 QZ4 21 d'agosto, 2004 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133889 - 2004 QD9 20 d'agosto, 2004 Catalina CSS
133890 - 2004 QL17 25 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
133891 - 2004 QY20 20 d'agosto, 2004 Catalina CSS
133892 - 2004 RN8 7 de setiembre, 2004 Ottmarsheim C. Rinner
133893 - 2004 RT19 7 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133894 - 2004 RZ25 4 de setiembre, 2004 Palomar NEAT
133895 - 2004 RK35 7 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133896 - 2004 RT35 7 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133897 - 2004 RE42 7 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133898 - 2004 RH59 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133899 - 2004 RU63 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133900 - 2004 RL66 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133901–134000 editar
133901 - 2004 RM81 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133902 - 2004 RX84 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133903 - 2004 RH85 7 de setiembre, 2004 Bergisch Gladbach W. Bickel
133904 - 2004 RA99 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133905 - 2004 RC100 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133906 - 2004 RA106 8 de setiembre, 2004 Palomar NEAT
133907 - 2004 RX107 9 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133908 - 2004 RE113 6 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133909 - 2004 RH151 9 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133910 - 2004 RW173 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133911 - 2004 RU195 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133912 - 2004 RG198 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133913 - 2004 RT199 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133914 - 2004 RE200 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133915 - 2004 RC201 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133916 - 2004 RM228 9 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133917 - 2004 RD246 10 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133918 - 2004 RG279 15 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133919 - 2004 RW289 8 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133920 - 2004 RH310 13 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133921 - 2004 RJ315 15 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133922 - 2004 RW338 9 de setiembre, 2004 Palomar NEAT
133923 - 2004 SD14 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133924 - 2004 SX23 17 de setiembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133925 - 2004 SN28 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133926 - 2004 SB31 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133927 - 2004 SG33 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133928 - 2004 SR38 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133929 - 2004 SM39 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133930 - 2004 ST40 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133931 - 2004 SE49 21 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133932 - 2004 SD53 22 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133933 - 2004 ST54 22 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
133934 - 2004 TQ 4 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133935 - 2004 TK1 4 d'octubre, 2004 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
133936 - 2004 TQ8 6 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133937 - 2004 TA13 4 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133938 - 2004 TE16 12 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133939 - 2004 TR39 4 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133940 - 2004 TM48 4 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133941 - 2004 TD54 4 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133942 - 2004 TR54 4 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133943 - 2004 TB58 5 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133944 - 2004 TN68 5 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133945 - 2004 TF69 5 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133946 - 2004 TV71 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133947 - 2004 TX71 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133948 - 2004 TD72 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133949 - 2004 TC75 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133950 - 2004 TK79 4 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133951 - 2004 TA100 5 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133952 - 2004 TN111 7 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133953 - 2004 TR112 7 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133954 - 2004 TC124 7 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133955 - 2004 TS127 7 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133956 - 2004 TZ131 7 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133957 - 2004 TL132 7 d'octubre, 2004 Palomar NEAT
133958 - 2004 TB133 7 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133959 - 2004 TX133 7 d'octubre, 2004 Palomar NEAT
133960 - 2004 TK134 7 d'octubre, 2004 Palomar NEAT
133961 - 2004 TP135 8 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133962 - 2004 TT136 8 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133963 - 2004 TU139 9 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133964 - 2004 TB153 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133965 - 2004 TU153 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133966 - 2004 TN158 6 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133967 - 2004 TM193 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133968 - 2004 TA203 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133969 - 2004 TX203 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133970 - 2004 TN204 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133971 - 2004 TJ207 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133972 - 2004 TL207 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133973 - 2004 TO207 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133974 - 2004 TL208 7 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133975 - 2004 TJ216 9 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133976 - 2004 TM219 5 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133977 - 2004 TW241 10 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133978 - 2004 TK242 6 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133979 - 2004 TC243 6 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133980 - 2004 TF255 9 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133981 - 2004 TZ263 9 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133982 - 2004 TX268 9 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133983 - 2004 TV282 7 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133984 - 2004 TW295 10 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133985 - 2004 TQ321 11 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133986 - 2004 TE333 9 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133987 - 2004 TQ336 10 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133988 - 2004 TB339 12 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133989 - 2004 TL351 10 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133990 - 2004 TZ356 14 d'octubre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133991 - 2004 TY359 9 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133992 - 2004 UN4 16 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133993 - 2004 US6 20 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
133994 - 2004 VU1 2 de noviembre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133995 - 2004 VV1 2 de noviembre, 2004 Anderson Mesa LONEOS
133996 - 2004 VN6 3 de noviembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133997 - 2004 VV6 3 de noviembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133998 - 2004 VE7 3 de noviembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
133999 - 2004 VK7 3 de noviembre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
134000 - 2004 VG9 3 de noviembre, 2004 Anderson Mesa LONEOS


Predecesor:
132001–133000
Lista d'asteroides
133001–134000
Succesor:
134001–135000