Lista d'asteroides/98501–98600

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
98501 - 2000 VS12 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98502 - 2000 VD15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98503 - 2000 VK15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98504 - 2000 VY15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98505 - 2000 VC16 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98506 - 2000 VR16 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98507 - 2000 VK18 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98508 - 2000 VV19 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98509 - 2000 VK20 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98510 - 2000 VR22 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98511 - 2000 VM23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98512 - 2000 VR24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98513 - 2000 VA25 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98514 - 2000 VA26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98515 - 2000 VB26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98516 - 2000 VW26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98517 - 2000 VQ27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98518 - 2000 VX27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98519 - 2000 VJ28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98520 - 2000 VC29 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98521 - 2000 VP29 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98522 - 2000 VZ29 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98523 - 2000 VO30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98524 - 2000 VT30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98525 - 2000 VF31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98526 - 2000 VG31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98527 - 2000 VN32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98528 - 2000 VU32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98529 - 2000 VY33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98530 - 2000 VR34 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98531 - 2000 VK38 1 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
98532 - 2000 VM42 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98533 - 2000 VQ42 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98534 - 2000 VC46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98535 - 2000 VM46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98536 - 2000 VN46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98537 - 2000 VC47 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98538 - 2000 VQ48 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98539 - 2000 VS48 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98540 - 2000 VW48 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98541 - 2000 VO49 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98542 - 2000 VA51 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98543 - 2000 VQ51 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98544 - 2000 VB55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98545 - 2000 VE55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98546 - 2000 VO55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98547 - 2000 VE56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98548 - 2000 VR56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98549 - 2000 VY56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98550 - 2000 VR60 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98551 - 2000 WK1 18 de noviembre, 2000 Prescott P. G. Comba
98552 - 2000 WL5 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98553 - 2000 WO6 18 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
98554 - 2000 WP6 18 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98555 - 2000 WD7 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98556 - 2000 WQ7 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98557 - 2000 WT7 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98558 - 2000 WB10 22 de noviembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
98559 - 2000 WB11 22 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
98560 - 2000 WH11 24 de noviembre, 2000 Elmira A. J. Cecce
98561 - 2000 WA14 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98562 - 2000 WJ14 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98563 - 2000 WX16 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98564 - 2000 WW17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98565 - 2000 WX17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98566 - 2000 WC19 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98567 - 2000 WG19 25 de noviembre, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
98568 - 2000 WZ19 23 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
98569 - 2000 WY20 25 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
98570 - 2000 WR23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98571 - 2000 WC25 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98572 - 2000 WJ30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98573 - 2000 WQ31 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98574 - 2000 WJ32 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98575 - 2000 WQ35 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98576 - 2000 WA38 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98577 - 2000 WF39 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98578 - 2000 WH39 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98579 - 2000 WN40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98580 - 2000 WV40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98581 - 2000 WH41 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98582 - 2000 WX41 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98583 - 2000 WX43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98584 - 2000 WF44 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98585 - 2000 WH44 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98586 - 2000 WX44 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98587 - 2000 WD50 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98588 - 2000 WK50 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98589 - 2000 WM54 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98590 - 2000 WW54 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98591 - 2000 WB55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98592 - 2000 WG55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98593 - 2000 WM55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98594 - 2000 WA56 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98595 - 2000 WO57 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98596 - 2000 WN58 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98597 - 2000 WD59 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98598 - 2000 WW59 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98599 - 2000 WU60 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
98600 - 2000 WZ65 28 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...