Lista d'asteroides/69501–69600

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
69501 - 1997 CK11 3 de febrero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69502 - 1997 CK12 3 de febrero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69503 - 1997 CF16 6 de febrero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69504 - 1997 CG20 12 de febrero, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69505 - 1997 CX21 11 de febrero, 1997 Oohira T. Urata
69506 - 1997 CF26 14 de febrero, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69507 - 1997 CQ27 4 de febrero, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69508 - 1997 ET2 4 de marzo, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69509 - 1997 ES4 2 de marzo, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69510 - 1997 EN5 4 de marzo, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69511 - 1997 ER33 4 de marzo, 1997 Socorro LINEAR
69512 - 1997 EZ38 5 de marzo, 1997 Socorro LINEAR
69513 - 1997 EP39 5 de marzo, 1997 Socorro LINEAR
69514 - 1997 EQ46 12 de marzo, 1997 La Silla E. W. Elst
69515 - 1997 EM47 12 de marzo, 1997 La Silla E. W. Elst
69516 - 1997 FJ 21 de marzo, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69517 - 1997 FM3 31 de marzo, 1997 Socorro LINEAR
69518 - 1997 FS4 28 de marzo, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69519 - 1997 GT1 2 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69520 - 1997 GC2 7 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69521 - 1997 GY2 7 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69522 - 1997 GY6 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69523 - 1997 GH7 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69524 - 1997 GM7 2 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69525 - 1997 GF9 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69526 - 1997 GN9 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69527 - 1997 GU10 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69528 - 1997 GV10 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69529 - 1997 GU12 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69530 - 1997 GN13 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69531 - 1997 GV13 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69532 - 1997 GC17 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69533 - 1997 GT17 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69534 - 1997 GG20 5 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69535 - 1997 GN23 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69536 - 1997 GN24 7 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69537 - 1997 GZ32 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69538 - 1997 GH36 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69539 - 1997 GO40 7 d'abril, 1997 La Silla E. W. Elst
69540 - 1997 HA1 29 d'abril, 1997 Modra Modra
69541 - 1997 HZ9 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69542 - 1997 HL10 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
69543 - 1997 JZ2 4 de mayo, 1997 Mauna Kea C. Veillet
69544 - 1997 JV9 9 de mayo, 1997 Mauna Kea C. Veillet
69545 - 1997 JF10 11 de mayo, 1997 Prescott P. G. Comba
69546 - 1997 JO13 3 de mayo, 1997 La Silla E. W. Elst
69547 - 1997 KU1 27 de mayo, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69548 - 1997 LA3 5 de chunio, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69549 - 1997 LC4 9 de chunio, 1997 Rand G. R. Viscome
69550 - 1997 LA6 13 de chunio, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69551 - 1997 MY2 28 de chunio, 1997 Socorro LINEAR
69552 - 1997 MT4 28 de chunio, 1997 Socorro LINEAR
69553 - 1997 QS2 31 d'agosto, 1997 Kleť Z. Moravec
69554 - 1997 SZ4 25 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
69555 - 1997 SQ9 28 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69556 - 1997 SA31 27 de setiembre, 1997 Mallorca A. López, R. Pacheco
69557 - 1997 SY31 30 de setiembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69558 - 1997 TA26 10 d'octubre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69559 - 1997 UG5 27 d'octubre, 1997 Prescott P. G. Comba
69560 - 1997 UW14 31 d'octubre, 1997 Ondřejov P. Pravec
69561 - 1997 YD2 21 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69562 - 1997 YU6 25 d'aviento, 1997 Chichibu N. Sato
69563 - 1997 YP10 28 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69564 - 1997 YA18 31 d'aviento, 1997 Kitt Peak Spacewatch
69565 - 1998 AZ4 5 de chinero, 1998 Monte Viseggi L. Sannino, P. Pietrapriana
69566 - 1998 BX 19 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69567 - 1998 BC8 25 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69568 - 1998 BK12 23 de chinero, 1998 Socorro LINEAR
69569 - 1998 BU12 23 de chinero, 1998 Socorro LINEAR
69570 - 1998 BT24 28 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69571 - 1998 BJ25 28 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69572 - 1998 BY25 29 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69573 - 1998 BQ26 28 de chinero, 1998 Sormano P. Sicoli, A. Testa
69574 - 1998 BR35 28 de chinero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
69575 - 1998 BT36 22 de chinero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
69576 - 1998 BQ46 28 de chinero, 1998 Caussols ODAS
69577 - 1998 CE5 6 de febrero, 1998 La Silla E. W. Elst
69578 - 1998 DC 16 de febrero, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69579 - 1998 DQ1 20 de febrero, 1998 Kleť Kleť
69580 - 1998 DR7 22 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
69581 - 1998 DX8 23 de febrero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
69582 - 1998 DM10 23 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
69583 - 1998 DP10 23 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
69584 - 1998 DZ10 17 de febrero, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69585 - 1998 DN35 27 de febrero, 1998 Cima Ekar A. Boattini, M. Tombelli
69586 - 1998 DE36 25 de febrero, 1998 La Silla E. W. Elst
69587 - 1998 EZ1 2 de marzo, 1998 Caussols ODAS
69588 - 1998 EF4 2 de marzo, 1998 Kitt Peak Spacewatch
69589 - 1998 EM7 1 de marzo, 1998 Kitt Peak Spacewatch
69590 - 1998 EL8 3 de marzo, 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
69591 - 1998 EV13 1 de marzo, 1998 La Silla E. W. Elst
69592 - 1998 EO14 1 de marzo, 1998 La Silla E. W. Elst
69593 - 1998 EN21 11 de marzo, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69594 - 1998 FF11 24 de marzo, 1998 Drebach G. Lehmann
69595 - 1998 FK11 22 de marzo, 1998 Oizumi T. Kobayashi
69596 - 1998 FT14 26 de marzo, 1998 Caussols ODAS
69597 - 1998 FQ15 28 de marzo, 1998 Caussols ODAS
69598 - 1998 FT18 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
69599 - 1998 FH19 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
69600 - 1998 FC23 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...