Lista d'asteroides/1601–1700

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nombre Desinnazión probisional Calendata d'o trobo Descubridor
1601 Patry 1942 KA 18 de marzo, 1942 L. Boyer
1602 Indiana 1950 GF 14 de marzo, 1950 Indiana University
1603 Neva 1926 VH 4 de noviembre, 1926 G. N. Neujmin
1604 Tombaugh 1931 FH 24 de marzo, 1931 C. O. Lampland
1605 Milankovitch 1936 GA 13 d'abril, 1936 P. Đjurković
1606 Jekhovsky 1950 RH 14 de setiembre, 1950 L. Boyer
1607 Mavis 1950 RA 3 de setiembre, 1950 E. L. Johnson
1608 Muñoz 1951 RZ 1 de setiembre, 1951 M. Itzigsohn
1609 Brenda 1951 NL 10 de chulio, 1951 E. L. Johnson
1610 Mirnaya 1928 RT 11 de setiembre, 1928 P. F. Shajn
1611 Veyer 1950 DJ 17 de febrero, 1950 K. Reinmuth
1612 Hirose 1950 BJ 23 de chinero, 1950 K. Reinmuth
1613 Smiley 1950 SD 16 de setiembre, 1950 S. J. Arend
1614 Goldschmidt 1952 HA 18 d'abril, 1952 A. Schmitt
1615 Bardwell 1950 BW 28 de chinero, 1950 Indiana University
1616 Filipoff 1950 EA 15 de marzo, 1950 L. Boyer
1617 Alschmitt 1952 FB 20 de marzo, 1952 L. Boyer
1618 Dawn 1948 NF 5 de chulio, 1948 E. L. Johnson
1619 Ueta 1953 TA 11 d'octubre, 1953 T. Mitani
1620 Geographos 1951 RA 14 de setiembre, 1951 A. G. Wilson, R. Minkowski
1621 Druzhba 1926 TM 1 d'octubre, 1926 S. Beljavskij
1622 Chacornac 1952 EA 15 de marzo, 1952 A. Schmitt
1623 Vivian 1948 PL 9 d'agosto, 1948 E. L. Johnson
1624 Rabe 1931 TT1 9 d'octubre, 1931 K. Reinmuth
1625 The NORC 1953 RB 1 de setiembre, 1953 S. J. Arend
1626 Sadeya 1927 AA 10 de chinero, 1927 J. Comas Solá
1627 Ivar 1929 SH 25 de setiembre, 1929 E. Hertzsprung
1628 Strobel 1923 OG 11 de setiembre, 1923 K. Reinmuth
1629 Pecker 1952 DB 28 de febrero, 1952 L. Boyer
1630 Milet 1952 DA 28 de febrero, 1952 L. Boyer
1631 Kopff 1936 UC 11 d'octubre, 1936 Y. Väisälä
1632 Sieböhme 1941 DF 26 de febrero, 1941 K. Reinmuth
1633 Chimay 1929 EC 3 de marzo, 1929 S. J. Arend
1634 Ndola 1935 QP 19 d'agosto, 1935 C. Jackson
1635 Bohrmann 1924 QW 7 de marzo, 1924 K. Reinmuth
1636 Porter 1950 BH 23 de chinero, 1950 K. Reinmuth
1637 Swings 1936 QO 28 d'agosto, 1936 J. Hunaerts
1638 Ruanda 1935 JF 3 de marzo, 1935 C. Jackson
1639 Bower 1951 RB 12 de setiembre, 1951 S. J. Arend
1640 Nemo 1951 QA 31 d'agosto, 1951 S. J. Arend
1641 Tana 1935 OJ 25 de chulio, 1935 C. Jackson
1642 Hill 1951 RU 4 de setiembre, 1951 K. Reinmuth
1643 Brown 1951 RQ 4 de setiembre, 1951 K. Reinmuth
1644 Rafita 1935 YA 16 d'aviento, 1935 R. Carrasco
1645 Waterfield 1933 OJ 24 de chulio, 1933 K. Reinmuth
1646 Rosseland 1939 BG 19 de chinero, 1939 Y. Väisälä
1647 Menelaus 1957 MK 23 de chunio, 1957 S. B. Nicholson
1648 Shajna 1935 RF 5 de setiembre, 1935 P. F. Shajn
1649 Fabre 1951 DE 27 de febrero, 1951 L. Boyer
1650 Heckmann 1937 TG 11 d'octubre, 1937 K. Reinmuth
1651 Behrens 1936 HD 23 d'abril, 1936 M. Laugier
1652 Hergé 1953 PA 9 d'agosto, 1953 S. J. Arend
1653 Yakhontovia 1937 RA 30 d'agosto, 1937 G. N. Neujmin
1654 Bojeva 1931 TL 8 d'octubre, 1931 P. F. Shajn
1655 Comas Solá 1929 WG 28 de noviembre, 1929 J. Comas Solá
1656 Suomi 1942 EC 11 de marzo, 1942 Y. Väisälä
1657 Roemera 1961 EA 6 de marzo, 1961 P. Wild
1658 Innes 1953 NA 13 de chulio, 1953 J. A. Bruwer
1659 Punkaharju 1940 YL 28 d'aviento, 1940 Y. Väisälä
1660 Wood 1953 GA 7 d'abril, 1953 J. A. Bruwer
1661 Granule A916 FA 31 de marzo, 1916 M. F. Wolf
1662 Hoffmann A923 RB 11 de setiembre, 1923 K. Reinmuth
1663 van den Bos 1926 PE 4 d'agosto, 1926 H. E. Wood
1664 Felix 1929 CD 4 de febrero, 1929 E. Delporte
1665 Gaby 1930 DQ 27 de febrero, 1930 K. Reinmuth
1666 van Gent 1930 OG 22 de chulio, 1930 H. van Gent
1667 Pels 1930 SY 16 de setiembre, 1930 H. van Gent
1668 Hanna 1933 OK 24 de chulio, 1933 K. Reinmuth
1669 Dagmar 1934 RS 7 de setiembre, 1934 K. Reinmuth
1670 Minnaert 1934 RZ 9 de setiembre, 1934 H. van Gent
1671 Chaika 1934 TD 3 d'octubre, 1934 G. N. Neujmin
1672 Gezelle 1935 BD 29 de chinero, 1935 E. Delporte
1673 van Houten 1937 TH 11 d'octubre, 1937 K. Reinmuth
1674 Groeneveld 1938 DS 7 de febrero, 1938 K. Reinmuth
1675 Simonida 1938 FB 20 de marzo, 1938 M. B. Protitch
1676 Kariba 1939 LC 15 de chunio, 1939 C. Jackson
1677 Tycho Brahe 1940 RO 6 de setiembre, 1940 Y. Väisälä
1678 Hveen 1940 YH 28 d'aviento, 1940 Y. Väisälä
1679 Nevanlinna 1941 FR 18 de marzo, 1941 L. Oterma
1680 Per Brahe 1942 CH 12 de febrero, 1942 L. Oterma
1681 Steinmetz 1948 WE 23 de noviembre, 1948 M. Laugier
1682 Karel 1949 PH 2 d'agosto, 1949 K. Reinmuth
1683 Castafiore 1950 SL 19 de setiembre, 1950 S. J. Arend
1684 Iguassú 1951 QE 23 d'agosto, 1951 M. Itzigsohn
1685 Toro 1948 OA 17 de chulio, 1948 C. A. Wirtanen
1686 De Sitter 1935 SR1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
1687 Glarona 1965 SC 19 de setiembre, 1965 P. Wild
1688 Wilkens 1951 EQ1 3 de marzo, 1951 M. Itzigsohn
1689 Floris-Jan 1930 SO 16 de setiembre, 1930 H. van Gent
1690 Mayrhofer 1948 VB 8 de noviembre, 1948 M. Laugier
1691 Oort 1956 RB 9 de setiembre, 1956 K. Reinmuth
1692 Subbotina 1936 QD 16 d'agosto, 1936 G. N. Neujmin
1693 Hertzsprung 1935 LA 5 de marzo, 1935 H. van Gent
1694 Kaiser 1934 SB 29 de setiembre, 1934 H. van Gent
1695 Walbeck 1941 UO 15 d'octubre, 1941 L. Oterma
1696 Nurmela 1939 FF 18 de marzo, 1939 Y. Väisälä
1697 Koskenniemi 1940 RM 8 de setiembre, 1940 H. Alikoski
1698 Christophe 1934 CS 10 de febrero, 1934 E. Delporte
1699 Honkasalo 1941 QD 26 d'agosto, 1941 Y. Väisälä
1700 Zvezdara 1940 QC 26 d'agosto, 1940 P. Đjurković
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...