Lista de municipios de Leyón

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Mapa municipal de Leyón
Nom Pob. (2005)
Acebedo 273
Algadefe 323
Alija del Infantado 883
Almanza 642
La Antigua 547
Ardón 666
Arganza 853
Astorga 12.275
Balboa 393
La Bañeza 10.123
Barjas 343
Los Barrios de Luna 326
Bembibre 10.059
Benavides 2.921
Benuza 707
Bercianos del Páramo 783
Bercianos del Real Camino 215
Berlanga del Bierzo 409
Boca de Huérgano 566
Boñar 2.319
Borrenes 459
Brazuelo 356
El Burgo Ranero 900
Burón 379
Bustillo del Páramo 1.624
Cabañas Raras 1.255
Cabreros del Río 522
Cabrillanes 986
Cacabelos 5.215
Calzada del Coto 289
Campazas 166
Campo de Villavidel 280
Camponaraya 3.664
Candín 381
Cármenes 401
Carracedelo 3.548
Carrizo de la Ribera 2.695
Carrocera 580
Carucedo 644
Castilfalé 84
Castrillo de Cabrera 162
Castrillo de la Valduerna 205
Castrocalbón 1.227
Castrocontrigo 1.048
Castropodame 1.848
Castrotierra de Valmadrigal 132
Cea 646
Cebanico 220
Cebrones del Río 643
Cimanes de la Vega 599
Cimanes del Tejar 885
Cistierna 3.863
Congosto 1.743
Corbillos de los Oteros 281
Corullón 1.120
Crémenes 740
Cuadros 1.835
Cubillas de los Oteros 203
Cubillas de Rueda 564
Cubillos del Sil 1.462
Chozas de Abajo 2.114
Destriana 705
Encinedo 948
La Ercina 650
Escobar de Campos 71
Fabero 5.282
Folgoso de la Ribera 1.294
Fresno de la Vega 611
Fuentes de Carbajal 129
Garrafe de Torío 1.183
Gordaliza del Pino 321
Gordoncillo 560
Gradefes 1.166
Grajal de Campos 288
Gusendos de los Oteros 178
Hospital de Órbigo 1.051
Igüeña 1.636
Izagre 235
Joarilla de las Matas 393
Laguna Dalga 859
Laguna de Negrillos 1.335
Leyón 136.414
Lucillo 474
Luyego 848
Llamas de la Ribera 1.088
Magaz de Cepeda 457
Mansilla de las Mulas 1.888
Mansilla Mayor 383
Maraña 163
Matadeón de los Oteros 285
Matallana de Torío 1.491
Matanza 263
Molinaseca 762
Murias de Paredes 574
Noceda del Bierzo 834
Oencia 486
Las Omañas 359
Onzonilla 1.588
Oseja de Sajambre 300
Pajares de los Oteros 362
Palacios de la Valduerna 495
Palacios del Sil 1.339
Páramo del Sil 1.534
Peranzanes 316
Pobladura de Pelayo García 521
La Pola de Gordón 4.333
Ponferrada 65.984
Posada de Valdeón 536
Pozuelo del Páramo 540
Prado de la Guzpeña 136
Priaranza del Bierzo 903
Prioro 433
Puebla de Lillo 661
Puente de Domingo Flórez 1.869
Quintana del Castillo 1.006
Quintana del Marco 505
Quintana y Congosto 678
Regueras de Arriba 369
Reyero 137
Riaño 539
Riego de la Vega 1.006
Riello 821
Rioseco de Tapia 486
La Robla 4.723
Roperuelos del Páramo 749
Sabero 1.548
Sahagún 2.937
San Adrián del Valle 131
San Andrés del Rabanedo 27.850
San Cristóbal de la Polantera 953
San Emiliano 752
San Esteban de Nogales 334
San Justo de la Vega 2.113
San Millán de los Caballeros 174
San Pedro Bercianos 338
Sancedo 564
Santa Colomba de Curueño 633
Santa Colomba de Somoza 495
Santa Cristina de Valmadrigal 325
Santa Elena de Jamuz 1.350
Santa María de la Isla 640
Santa María de Ordás 368
Santa María del Monte de Cea 333
Santa María del Páramo 3.158
Santa Marina del Rey 2.295
Santas Martas 921
Santiago Millas 339
Santovenia de la Valdoncina 1.845
Sariegos 3.570
Sena de Luna 440
Sobrado 470
Soto de la Vega 1.942
Soto y Amío 1.011
Toral de los Guzmanes 675
Toreno 3.793
Torre del Bierzo 2.778
Trabadelo 523
Truchas 648
Turcia 1.223
Urdiales del Páramo 586
Val de San Lorenzo 672
Valdefresno 1.936
Valdefuentes del Páramo 380
Valdelugueros 460
Valdemora 95
Valdepiélago 421
Valdepolo 1.463
Valderas 2.079
Valderrey 564
Valderrueda 1.113
Valdesamario 222
Valdevimbre 1.156
Valencia de Don Juan 4.357
Valverde de la Virgen 5.034
Valverde-Enrique 212
Vallecillo 140
La Vecilla 439
Vega de Espinareda 2.704
Vega de Infanzones 884
Vega de Valcarce 766
Vegacervera 309
Vegaquemada 483
Vegas del Condado 1.335
Villablino 11.904
Villabraz 143
Villadangos del Páramo 1.024
Villadecanes 2.184
Villademor de la Vega 437
Villafranca del Bierzo 3.710
Villagatón 719
Villamandos 362
Villamanín 1.161
Villamañán 1.287
Villamartín de Don Sancho 161
Villamejil 889
Villamol 220
Villamontán de la Valduerna 991
Villamoratiel de las Matas 173
Villanueva de las Manzanas 553
Villaobispo de Otero 675
Villaornate y Castro 471
Villaquejida 1.058
Villaquilambre 12.797
Villarejo de Órbigo 3.239
Villares de Órbigo 852
Villasabariego 1.255
Villaselán 273
Villaturiel 1.791
Villazala 942
Villazanzo de Valderaduey 634
Zotes del Páramo 591
Total 495.902