Lista de plantillas d'o Club Deportivo Teruel

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Ista ye a lista de plantillas d'o Club Deportivo Teruel por anyadas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o CD Teruel.

Plantilla 2009/10[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg MEY Pérez Rubio

Plantilla 2010/11[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg POR Bodo
Flag of Aragon.svg POR Caballero
Flag of Castile-La Mancha.svg ESF Javi
Flag of Castilla y León.svg ESF Negral
Flag of Navarre.svg ESF Aimar
Flag of Catalonia.svg ESF Jaime
Flag of Aragon.svg ESF Jael
Flag of the Valencian Community (2x3).svg ESF Kiko Alarcón
Flag of Castilla y León.svg ESF Asier Arranz
Flag of Aragon.svg MEY Pérez Rubio
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Valleros
Num. Posición Chugador
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Valdivieso
Flag of Aragon.svg MEY Borja
Flag of Catalonia.svg MEY Cristian
Flag of Catalonia.svg MEY Enric Pi
Flag of Aragon.svg MEY Monforte
Flag of Argentina.svg MEY Bailó
Flag of Asturias.svg DEB Omar
Flag of Galicia.svg DEB Joselu
Flag of Andalucía.svg DEB Ador
Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Salva
Flag of Aragon.svg DEB David Pérez

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of the Land of Valencia (official).svg POR Óscar
Flag of Aragon.svg POR Bodo
Flag of Andalucía.svg ESF Ismael Barragán
Flag of Andalucía.svg ESF David Feito
Flag of Castilla y León.svg ESF Negral
Flag of Castile-La Mancha.svg ESF Pablo García
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Carlos Moreno
Flag of Navarre.svg ESF Aimar
Flag of the Canary Islands.svg ESF Bruno González
Flag of Aragon.svg ESF Raúl Muñoz
Num. Posición Chugador
Flag of Andalucía.svg MEY Víctor Salas
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Valleros
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Antonio López
Flag of Catalonia.svg MEY Cristian
Flag of Aragon.svg MEY Monforte
Flag of Asturias.svg DEB Gerardo Carrera
Flag of Castile-La Mancha.svg DEB César Díaz
Flag of Galicia.svg DEB Souto
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Chirri
Flag of Aragon.svg DEB Álex Sánchez

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg POR Pablo Catalán
Flag of Aragon.svg POR Bodo
Flag of Aragon.svg ESF Beltrán
Flag of Catalonia.svg ESF Marc Carrasco
Flag of Andalucía.svg ESF Durán
Flag of Aragon.svg ESF Nacho Gómez
Flag of Aragon.svg ESF Fonsi
Flag of Aragon.svg ESF Raúl Muñoz
Flag of Guinea.svg ESF Ousmane
Flag of Equatorial Guinea.svg ESF Sipo
Flag of Aragon.svg MEY Cristian
Num. Posición Chugador
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Berna
Flag of Aragon.svg MEY Ernesto
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Cristian García
Flag of Aragon.svg MEY Ángel
Flag of Aragon.svg MEY Llorens
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Richi
Flag of Aragon.svg MEY Monforte
Flag of Andalucía.svg MEY Parada
Flag of Aragon.svg DEB Quique Cameo
Flag of Equatorial Guinea.svg DEB Mitogo
Flag of the Balearic Islands.svg DEB Trujillo

Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Ta la plantilla d'ista temporata se veiga Club Deportivo Teruel (Sección Plantilla actual).

Referencias[editar | editar código]