Lista de plantillas d'o Club Deportivo Básico Balonmano Aragón

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Nuvola apps kcmsystem.png

Un u más biquipedistas son treballando actualment enamplando iste articlo.

Puede estar que, por ixo, bi haiga lagunas de contenito u deficiencias de formato. Por favor, antis de reyalizar correccions mayors u reescrituras, contacte con ells en a suya pachina d'usuario u a pachina de descusión de l'articlo ta poder coordinar-ne la redacción.

Ista ye a lista de plantillas d'o Club Deportivo Básico Balonmano Aragón por temporatas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre o Club Deportivo Básico Balonmano Aragón.

1930/1931 · 2003/2004 · 2004/2005 · 2005/2006 · 2006/2007 · 2007/2008 · 2008/2009 · 2009/2010 · 2010/2011 · 2011/2012


Plantilla 2003/2004[editar | editar código]

Plantilla 2004/2005[editar | editar código]

Plantilla 2005/2006[editar | editar código]

Chugador Altaria Naixito de Posición
2 Amadeo Sorli 1,78 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
3 Dalibor Doder 1,79 Flag of Sweden.svg Malmö Pivot
4 Juan Basmalis Gómez 1,92 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo dreito
5 Carl Johan Andersson 1,94 Flag of Sweden.svg Lund Pivot
6 Alberto Val Sancho 2,08 Flag of Aragon.svg Zaragoza Pivot
7 Alfredo Sorrentino Sala 1,95 Flag of the Land of Valencia (official).svg Sueca Lateral cucho
8 David Mendoza Gómez 1,98 Flag of Spain.svg Cuenca Pivot
9 Pierre Hammarstrand 1,90 Flag of Sweden.svg Lerum Extremo dreito
10 Ibai Cano 1,78 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo dreito
11 Gonzalo Navarro Martínez 1,95 Flag of Spain.svg Cartachena Lateral cucho
12 Xavier Pérez Puigdomenech 1,96 Flag of Catalonia.svg Granollers Portero
13 Antonio Sánchez Cedres 1,83 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
14 Borja Vidal Fernández 2,06 Flag of Spain.svg Pontigón Pivot
16 Pablo Hernández 1,92 Flag of Aragon.svg Zaragoza Portero
17 Sergio de la Salud 1,88 Flag of Catalonia.svg Barcelona Central
19 Mariano Ortega 1,90 Flag of Catalonia.svg Esparreguera Lateral dreito
20 David Rodríguez Fernández 1,91 Flag of the Basque Country.svg Sant Sabastián Central
21 Valero Rivera 1,89 Flag of Catalonia.svg Barcelona Extremo cucho
23 Zoran Roganovic 1,92 Flag of Montenegro.svg Cetinje Lateral dreito
24 Hussein Ali Zaky 1,92 Flag of Egypt.svg Echipto Lateral chuco
35 Borko Djordjevic 1,94 Flag of Serbia.svg Bor Lateral dreito

Plantilla 2006/2007[editar | editar código]

Plantilla 2007/2008[editar | editar código]

Plantilla 2008/2009[editar | editar código]

Chugador Posición Naixito de Altaria (cm)
Pablo Hernández Bermúdez Portero Flag of Aragon.svg Zaragoza 192
Yohann Ploquin Portero Flag of France.svg La Rochelle 190
Amadeo Sorli Lahuerta Estr. cucho Flag of Aragon.svg Zaragoza 178
Felipe Borges Dutra Ribeiro Estr. cucho Flag of Brazil.svg Sao bernardo 186
Antonio Cartón Estr. dreito Flag of Asturias.svg Xixón 181
Robert Arrhenius Pivot Flag of Sweden.svg Kirketorp 195
Carlos Rodríguez Prendes Pivot Flag of Asturias.svg Candás 197
Dalibor Doder Central Flag of Sweden.svg Malmö 179
Victor Álvarez Fernández Central Flag of Asturias.svg Xixón 188
Hussein Ali Zaky Central Flag of Egypt.svg O Caire 192
Ivan Stankovic Lat. dreito Flag of Serbia.svg Belgrado 194
Adrián Sifre Est. dreito Flag of the Land of Valencia (official).svg Castellón 180
Iago Muiña Lat. dreito Flag of Galicia.svg El Ferrol 191
Alfredo Sorrentino Sala Lat. cucho Flag of the Land of Valencia (official).svg Sueca 195
Stian Fredrik Vatne Lat. cucho Flag of Norway.svg Molde 199

Plantilla 2009/2010[editar | editar código]

Plantilla 2010/2011[editar | editar código]

Plantilla 2011/2012[editar | editar código]

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Chugador Edat Altaria Naixito de Posición
2 Amadeo Sorli 37 1,78 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
3 Edgar Penón 21 1,99 Flag of Aragon.svg Zaragoza Pivot
4 Jorge Munuera 24 1,89 Flag of Aragon.svg Uesca Central
5 Asier Antonio 34 2,04 Flag of Spain.svg Irún Pivot
9 Enrique Camas 21 1,82 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo dreito
10 Alex Dujshebaev 21 1,87 Flag of Spain.svg Santander Lateral dreito
11 Demetrio Lozano 38 1,95 Flag of Spain.svg Alcalá de Henares Lateral cucho
12 Daniel Arguillas 21 1,89 Flag of Spain.svg Caldes de Montbui Portero
14 Víctor Vigo 29 1,86 Flag of Spain.svg Camariñas Central
15 Sergio Ruiz Casanova 36 1,94 Flag of Spain.svg Valencia Central
16 Carlos Jiménez 22 1,85 Flag of Spain.svg Granada Portero
17 Álvaro Del Valle 19 1,92 Flag of Aragon.svg Zaragoza Lateral dreito
18 Carlos Molina 22 2,01 Flag of Spain.svg Barcelona Lateral cucho
20 Guillermo Ros 24 1,88 Flag of Aragon.svg Zaragoza Lateral cucho
21 Antonio Cartón 33 1,81 Flag of Spain.svg Xixón Extremo dreito
22 Javier García Rubio 23 1,95 Flag of Spain.svg Ciudad Real Pivot
23 Cristian Postigo 24 1,80 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
24 Javier Ariño 19 1,70 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho

Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Chugador Edat Altaria Naixito de Posición
1 Jorge Gómez 24 1,86 Flag of Aragon.svg Zaragoza Portero
2 Amadeo Sorli 37 1,78 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
4 Alejandro Egea 23 1,90 Flag of Aragon.svg Zaragoza Pivot
5 Asier Antonio 34 2,04 Flag of Spain.svg Irún Pivot
6 Alberto Val 27 2,08 Flag of Aragon.svg Zaragoza Pivot
7 José Manuel Rial 22 1,95 Flag of Spain.svg Vigo Lateral cucho
8 Ángel Pérez 27 1,84 Flag of Spain.svg Ciudat Reyal Central
9 Enrique Camas 21 1,85 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo dreito
11 Demetrio Lozano 38 1,95 Flag of Spain.svg Alcalá de Henares Lateral cucho
12 Antonio Ibáñez 19 1,91 Flag of Aragon.svg Zaragoza Portero
13 Juan Castro 20 1,84 Flag of Aragon.svg Zaragoza Central
16 Carlos Jiménez 22 1,75 Flag of Spain.svg Granada Portero
17 Álvaro Del Valle 19 1,90 Flag of Aragon.svg Zaragoza Lateral dreito
19 Juan Basmalis 27 1,92 Flag of Aragon.svg Zaragoza Lateral dreito
20 Sebastian Iorban -- -- -- Pivot
21 Antonio Cartón 33 1,81 Flag of Spain.svg Xixón Extremo dreito
22 Miguel Sánchez 18 2,00 Flag of Spain.svg Ciudat Reyal Lateral cucho
23 Cristian Postigo 24 1,80 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho
24 Javier Ariño 19 1,76 Flag of Aragon.svg Zaragoza Extremo cucho

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Plantilla 2015/16[editar | editar código]

Plantilla 2016/17[editar | editar código]

Plantilla 2017/18[editar | editar código]

Ta plantilla d'ista temporada se veiga Balonmano Aragón