Lista de plantillas d'a Sociedad Deportiva Huesca

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Ista ye a lista de plantillas d'a Sociedad Deportiva Huesca por anyadas. Ta veyer a plantilla actual se veiga l'articlo prencipal sobre a Sociedad Deportiva Huesca.

Plantilla 2005/06[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Navarre.svg POR Vera
Flag of Aragon.svg POR Pociello
Flag of the Community of Madrid.svg ESF Negredo
Flag of the Basque Country.svg ESF Velasco
Flag of Aragon.svg ESF Moya
Flag of the Basque Country.svg ESF Larrainzar
Flag of Aragon.svg ESF Castán
Flag of the Basque Country.svg ESF Azpilikueta
Flag of Catalonia.svg ESF Leo Bermejo
Flag of Asturias.svg MEY Lombán
Flag of the Basque Country.svg MEY Rodríguez
Flag of Aragon.svg MEY Bona
Flag of Aragon.svg MEY Seral
Num. Posición Chugador
Flag of Cantabria.svg MEY Pablo Ríos
Flag of Catalonia.svg MEY Dani Guerrero
Flag of Catalonia.svg MEY Larios
Flag of the Basque Country.svg MEY Eulate
Flag of Aragon.svg MEY Piedrafita
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Besalduch
Flag of the Basque Country.svg MEY Edu Roldán
Flag of the Basque Country.svg DEB Asier Eizaguirre
Flag of the Basque Country.svg DEB Carreño
Flag of Aragon.svg DEB Linares
Flag of Cantabria.svg DEB Quino
Flag of the Community of Madrid.svg DEB Sestelo

Equipe tecnico

Plantilla 2006/07[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg POR Rubén Falcón
Flag of Aragon.svg POR Larrosa
Flag of Castilla y León.svg ESF Robert
Flag of Aragon.svg ESF Carlos Castán
Flag of Asturias.svg ESF Borja Sánchez
Flag of Aragon.svg ESF Javi Suárez
Flag of the Balearic Islands.svg ESF Baltasar Rigo
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Diego Rangel
Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
Flag of Aragon.svg MEY Rodri
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Juan José Camacho
Num. Posición Chugador
Flag of the Basque Country.svg MEY Edu Roldán
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Álvaro Valdés
Flag of Andalucía.svg MEY Nacho Jara
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Tito Jiménez
Flag of Aragon.svg MEY Joaquín Ponsa
Flag of Aragon.svg MEY Koke Benedí
Flag of Aragon.svg MEY Raúl Seral
Flag of the Community of Madrid.svg DEB Roberto García
Flag of Andalucía.svg DEB Rudy Manso
Flag of the Balearic Islands.svg DEB José Luis Blazquez
Flag of Andalucía.svg DEB David Hernández

Equipe tecnico

Plantilla 2007/08[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Eduardo
2 Flag of Castilla y León.svg ESF Robert
3 Flag of Aragon.svg ESF Ripa
4 Flag of Andalucía.svg ESF Borrego
5 Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
6 Flag of Aragon.svg ESF Castán
7 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
8 Flag of the Basque Country.svg MEY Mikel Rico
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Roberto
10 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg DEB Ramón Pereira
11 Flag of the Balearic Islands.svg ESF Rigo
Num. Posición Chugador
12 Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg DEB Neny Bihombele
13 Flag of Aragon.svg POR Larrosa
14 Flag of Aragon.svg MEY David Pérez
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
16 Flag of the Basque Country.svg MEY Edu Roldán
17 Flag of Aragon.svg MEY Nacho Lafita
18 Flag of Aragon.svg MEY Lalo
19 Flag of Aragon.svg MEY Rodri
20 Flag of Andalucía.svg ESF Corona
21 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Tito

Equipe tecnico

Plantilla 2008/09[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Eduardo Navarro
2 Flag of Castilla y León.svg ESF Robert
3 Flag of Cantabria.svg MEY Luís Helguera
4 Flag of Andalucía.svg ESF Paco Borrego
5 Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
6 Flag of the Balearic Islands.svg ESF Rigo
7 Flag of Andalucía.svg DEB Ramón
8 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Vara
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Roberto
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
11 Flag of the Basque Country.svg DEB Jonan García
12 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY José Vegar
Num. Posición Chugador
13 Flag of Aragon.svg POR Larrosa
14 Flag of Aragon.svg ESF Ripa
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
16 Flag of the Basque Country.svg MEY Edu Roldán
17 Flag of the Canary Islands.svg DEB Rubén Castro
19 Flag of Aragon.svg MEY Rodri
20 Flag of Andalucía.svg ESF Corona
21 Flag of Catalonia.svg ESF Jaume
22 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
23 Flag of Navarre.svg DEB Jokin Esparza
24 Flag of Chile.svg DEB Nico Medina
25 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel

Equipe tecnico

Plantilla 2009/10[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Miguel
2 Flag of Castilla y León.svg ESF Robert
3 Flag of Cantabria.svg MEY Luís Helguera
4 Flag of Andalucía.svg ESF Paco Borrego
5 Flag of Andalucía.svg ESF Chechu Dorado
7 Flag of Aragon.svg MEY Vicente Pascual
8 Flag of the Canary Islands.svg ESF Juanma
9 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Rubiato
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
11 Flag of Andalucía.svg MEY Gallardo
12 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY José Vegar
13 Flag of Aragon.svg POR Larrosa
14 Flag of Brazil.svg MEY Gilvan Gomes
Num. Posición Chugador
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
16 Flag of Andalucía.svg DEB Moisés
17 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Victor Pérez
18 Flag of the Basque Country.svg MEY Mikel Rico
19 Flag of Brazil.svg DEB Rodrigo Silva
20 Flag of Andalucía.svg ESF Corona
21 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Carlos de la Vega
22 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
24 Flag of the Canary Islands.svg MEY Iriome
25 Flag of Cantabria.svg ESF Neru
26 Flag of Aragon.svg DEB Valentino
30 Flag of Andalucía.svg POR Toni Doblas

Plantilla 2010/11[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Cabrero
2 Flag of Castilla y León.svg ESF Robert
3 Flag of Cantabria.svg MEY Luís Helguera
4 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Alberto Marcos
5 Flag of Navarre.svg ESF Ochoa
7 Flag of Castile-La Mancha.svg ESF Molinero
8 Flag of Andalucía.svg MEY Gallardo
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Roberto
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
11 Flag of Navarre.svg DEB Galán
12 Flag of Serbia.svg ESF Marko Lukic
13 Flag of Aragon.svg POR Larrosa
Num. Posición Chugador
14 Flag of Brazil.svg MEY Gilvan Gomes
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
16 Flag of Aragon.svg DEB Valentino
17 Flag of Castile-La Mancha.svg MEY Victor Pérez
19 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY David Bauzá
20 Flag of Andalucía.svg ESF Corona
21 Flag of Navarre.svg DEB Vega
22 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
23 Flag of the Basque Country.svg ESF Jokin
24 Flag of Andalucía.svg MEY Marco Navas
25 Flag of the Region of Murcia.svg POR Andrés
26 Flag of Aragon.svg ESF Rubén Garcés

Plantilla 2011/12[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Aragon.svg POR Cabrero
2 Flag of the Balearic Islands.svg ESF Rafel
3 Flag of Cantabria.svg MEY Luis Helguera
4 Flag of Andalucía.svg ESF Mario Rosas
5 Flag of Andalucía.svg ESF Clavero
6 Flag of Andalucía.svg ESF Molina
7 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Núñez
8 Flag of the Community of Madrid.svg MEY David Vázquez
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Roberto
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
11 Flag of the Canary Islands.svg MEY Jorge Larena
13 Flag of Aragon.svg POR Larrosa
Num. Posición Chugador
14 Flag of the Canary Islands.svg MEY Omar Ramos
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
17 Flag of Navarre.svg ESF Josetxo
18 Flag of the United Arab Emirates.svg DEB Tariq
19 Flag of Castile and León.svg MEY Carlos Lázaro
20 Flag of Andalucía.svg ESF Corona
21 Flag of Navarre.svg DEB Vega
22 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
23 Flag of Catalonia.svg ESF Llamas
24 Flag of Navarre.svg MEY Jokin
26 Flag of Aragon.svg ESF Rubén Garcés

Plantilla 2012/13[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Nacho Zabal
2 Flag of Andalucía.svg ESF Rubén Párraga
3 Flag of Cantabria.svg MEY Luis Helguera
4 Flag of Castile and León.svg MEY Carlos Lázaro
5 Flag of Navarre.svg ESF Echaide
6 Flag of Catalonia.svg MEY David López
7 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Núñez
8 Flag of the Community of Madrid.svg MEY David
9 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Borja
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
11 Flag of the Canary Islands.svg MEY Jorge Larena
13 Flag of Castile-La Mancha.svg POR Luis García
15 Flag of Aragon.svg MEY Sorribas
Num. Posición Chugador
16 Flag of Andalucía.svg ESF Sergio Díaz
17 Flag of Galicia.svg DEB Nacho Novo
18 Flag of Uruguay.svg ESF Carlos Diogo
19 Flag of the United Arab Emirates.svg DEB Tariq
20 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Álex Pérez
21 Flag of the Canary Islands.svg DEB Annunziata
22 Flag of Andalucía.svg ESF Rivas
23 Flag of Catalonia.svg ESF Llamas
24 Flag of Navarre.svg DEB Jokin
26 Flag of Aragon.svg ESF Rubén Garcés
27 Flag of the Basque Country.svg POR Aitzol
31 Flag of Galicia.svg MEY Juan Carlos
34 Flag of Andalucía.svg MEY Migue

Plantilla 2013/14[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg POR Marqueta
Flag of Andalusia.svg POR Rubén
Flag of Aragon.svg POR Rubén Pérez
Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Nacho Zabal
Flag of Andalusia.svg ESF Atienza
Flag of Aragon.svg ESF Rubén Garcés
Flag of Andalusia.svg ESF Gaspar
Flag of Catalonia.svg ESF Llamas
Flag of Argentina.svg ESF Marcos Mauro
Flag of Italy.svg ESF Scardina
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Aicart
Num. Posición Chugador
Flag of Andalusia.svg MEY Álex Bernal
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Barber
Flag of Castile and León.svg MEY Borja Sánchez
Flag of Argentina.svg MEY Bruna
Flag of Andalusia.svg MEY Corrales
Flag of Catalonia.svg MEY Fito
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho
Flag of Catalonia.svg MEY Marc Martínez
Flag of the Balearic Islands.svg DEB Guillem
Flag of the Canary Islands.svg DEB Sesma
Flag of the United Arab Emirates.svg DEB Tariq

Plantilla 2014/15[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Andalucía.svg POR Dani Jiménez
Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
Flag of the Canary Islands.svg ESF Antonio
Flag of the Canary Islands.svg ESF Aythamy
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Carlos David
Flag of Aragon.svg ESF Mallada
Flag of the Region of Murcia.svg ESF Morillas
Flag of Andalucía.svg ESF Rojas
Flag of Italy.svg ESF Scardina
Flag of the Canary Islands.svg MEY Chus Sosa
Flag of Catalonia.svg MEY Fran Mérida
Num. Posición Chugador
Flag of The Gambia.svg MEY Gassama
Flag of Navarre.svg MEY Iñigo Ros
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Josan
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY José Gaspar
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Juanjo Camacho
Flag of Andalucía.svg MEY Manuel
Flag of Aragon.svg MEY Rausell
Flag of the Canary Islands.svg MEY Tyronne
Flag of Aragon.svg DEB David Mainz
Flag of the Community of Madrid.svg DEB Juan Esnaider
Flag of the Land of Valencia (official).svg DEB Pallarés

Plantilla 2015/16[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Aragon.svg POR Whalley
Flag of Argentina.svg POR Leo Franco
Flag of Aragon.svg POR Zaparaín
Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Íñigo López
Flag of the Canary Islands.svg ESF Aythamy
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Carlos David
Flag of Aragon.svg ESF Mallada
Flag of the Region of Murcia.svg ESF Morillas
Flag of Catalonia.svg ESF Óscar Ramírez
Flag of Cantabria.svg ESF Christian
Flag of Catalonia.svg MEY Fran Mérida
Num. Posición Chugador
Flag of Navarre.svg MEY Íñigo Ros
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY José Gaspar
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Juanjo Camacho
Flag of Andalucía.svg MEY Manuel
Flag of Aragon.svg MEY Rausell
Flag of France.svg MEY Bambock
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Samu Sáiz
Flag of the Canary Islands.svg DEB Tyronne
Flag of Aragon.svg DEB David Mainz
Flag of Venezuela.svg DEB Darwin Machís
Flag of the Canary Islands.svg DEB Héctor Figueroa

Plantilla 2016/17[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
Flag of Castilla y León.svg POR Herrera
Flag of Galicia.svg POR Queco Piña
Flag of La Rioja (with coat of arms).svg POR Javi Jiménez
Flag of Equatorial Guinea.svg ESF Akapo
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Carlos David
Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Íñigo López
Flag of Cape Verde.svg ESF Jair
Flag of the Region of Murcia.svg ESF Morillas
Flag of the Community of Madrid.svg ESF Nagore
Flag of the Land of Valencia (official).svg ESF César Soriano
Flag of the Canary Islands.svg ESF Valentín
Num. Posición Chugador
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Aguilera
Flag of Venezuela.svg MEY Alexander González
Flag of Cameroon.svg MEY Bambock
Flag of Galicia.svg MEY Ferreiro
Flag of Extremadura (with coat of arms).svg MEY José Gaspar
Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Juanjo Camacho
Flag of the Community of Madrid.svg MEY Samu Sáiz
Flag of the Community of Madrid.svg DEB Melero
Flag of the Community of Madrid.svg DEB Borja Lázaro
Flag of Montenegro.svg DEB Cmiljanić

Plantilla 2017/18[editar | editar código]

Num. Posición Chugador
1 Flag of Navarre.svg POR Remiro
3 Flag of Cape Verde.svg ESF Jair
4 Flag of Extremadura (with coat of arms).svg ESF Carlos David
5 Flag of the Community of Madrid.svg MEY Aguilera
6 Flag of Aragon.svg MEY Luso
7 Flag of Galicia.svg MEY Ferreiro
8 Flag of the Community of Madrid.svg DEB Melero
9 Flag of Colombia.svg DEB Cucho
10 Flag of the Land of Valencia (official).svg MEY Camacho (capitán)
11 Flag of Catalonia.svg MEY Gallar
12 Flag of Andalucía.svg ESF Rulo
14 Flag of Castile-La Mancha.svg ESF Pulido
Num. Posición Chugador
15 Flag of Equatorial Guinea.svg ESF Akapo
17 Flag of Andalucía.svg MEY Vadillo
16 Flag of Argentina.svg DEB Chimy Ávila
18 Flag of Catalonia.svg MEY Kilian
19 Flag of Venezuela.svg MEY Alexander
20 Flag of Serbia.svg ESF Brežančić
21 Flag of La Rioja (with coat of arms).svg ESF Íñigo López
22 Flag of the Balearic Islands.svg MEY Sastre
23 Flag of Argentina.svg DEB Rescaldani
24 Flag of the Community of Madrid.svg ESF Nagore
25 Flag of the Basque Country.svg POR Bardají
30 Flag of Andalucía.svg POR Valera

Equipe tecnico:

A lista encluye nomás a nacionalidat prencipal de cada chugador. Beluns d'os chugadors no europeus tienen doble nacionalidat de bell país d'a Unión Europea:

Plantilla 2018/19[editar | editar código]

Ta plantilla d'ista temporada se veiga SD Huesca