Lista de municipios de Zaragoza/SLA

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de municípios d'a província de Zaragoça:

Mapa municipal
Monecípio Habitants
Avanto 172
Aceret 264
Agon 193
Aguaron 763
Aguilon 295
Ainçon 1.230
Aladren 78
Alagon 5.749
Alarba 152
Alberit de Sant Juan 97
Albeta 123
Alborge 139
Alcalá d'Ebro 294
Alcalá de Moncayo 134
Alconchel de Fariça 151
l'Aldeyuela de Tiestos 58
Alfajarin 1.591
Alfamen 1.439
Alforc 83
Alfama d'Aragon 1.187
Almochuel 51
l'Almolda 674
Almonecir de la Cuba 325
Almonecir de la Sierra 867
l'Almúnia de Donya Godina 6.115
Alpartil 617
Ambel 345
Anento 117
Aninyon 869
Anyon de Moncayo 295
Aranda de Moncayo 230
Arandiga 480
Ardisa 79
Artieda 111
Asin 105
Atea 214
Ateca 2.012
Açuara 674
Baduls 118
Bagüés 42
Barbols 318
Bardallur 280
Belgit 1.625
Belmont de Gracian 275
Berrueco 38
Bijuesca 128
Biel-Fuencalderas 244
Biota 1.202
Bisimbre 124
Boquinyeni 993
Bordalba 95
Borja 4.313
Botorrita 482
Brea d'Aragon 2.011
Bubierca 96
Burjaraloz 1.004
Bulbuent 256
Bureta 320
Burgo d'Ebro, Lo 1.682
Bust, Lo 105
Cabanyas d'Ebro 542
Cabrafuent 79
Cadret 1.664
Calatayú 18.531
Calatorau 2.926
Calcena 76
Calmarça 95
Campiello d'Aragon 183
Carenas 218
Carinyena 3.196
Casp 7.448
Castellon d'Alarba 106
Castellon de las Armas 115
Castellon de Val de Jasa 330
Castiliscar 395
Clarés de Ribota 107
Cervera de la Canyada 339
Cerveruela 25
Cetina 724
Cimballa 150
Cinco Olivas 127
Codo 259
Codos 281
Contamina 60
Cosuenda 416
Cuart de la Uerba 2.041
Cubel 233
Cuerlas, Las 95
Chiprana 370
Daroca 2.194
Embit de Fariça 63
Epila 4.048
Erla 456
Escatron 1.213
Exarc de Moncayo 566
Exaulin 284
Exeya d'os Cavallers 16.183
Exelsa 1.236
Favara 1.246
Fariça 1.336
Farlet 454
Fayon 388
Fayos, Los 174
Ferrera de los Navarros 610
Figueruelas 1.040
Forcallo 44
Fuent Buena 18
Frago, O 134
Fraixno, El 552
Frescano 227
Fuent de Xalon 820
Fuent de Todos 180
Fuents d'Ebro 3.993
Fuents de Xiloca 334
Fuset 369
Gallocanta 172
Gallur 2.965
Godollo 70
Gotor 402
Grisel 64
Grisen 492
Ibdes 540
Illueca 3.340
Isuerre 54
Jarava 326
Jodes 113
Joyosa, La 433
Lagata 132
Langa 183
Layana 137
Lecera 829
Lecina Corva 337
Lecinyena 1.302
Lechon 56
Letuix 473
Litago 183
Lituenigo 113
Lobera d'Onsella 56
Longars (Campo de Carinyena) 981
Longars (Cinco Villas) 52
Lucena de Xalon 244
Luceni 1.059
Luésia 427
Lueixma 20
Lumpiac 936
Luna 903
Maella 2.123
Magallon 1.186
Mainar 168
Malanquiella 138
Malexan 298
Malon 442
Maluenda 1.023
Mallen 3.283
Manjons 152
Mara 199
Maria de la Uerba 1.572
Marracos 121
Mediana d'Aragon 504
Mesons d'Isuela 356
Mequinença 2.430
Meçalocha 301
Mianos 43
Miedes d'Aragon 531
Monegriello 534
Moneva 138
Mont Reyal de Fariça 282
Monterd 234
Monton 132
Morata de Xalon 1.494
Morata de Xiloca 312
Morés 455
Morillo de Galligo 167
Moros 506
Moyuela 333
Moçota 105
Muel 1.147
Muela, La 1.889
Munebrega 461
Murero 149
Navardun 60
Nuella 112
Nombrevilla 64
Nonasp 1.029
Novallas 769
Noviellas 669
Nuévalos 367
Nuez d'Ebro 607
Olvés 154
Orera 125
Orés 116
Osella 51
Osera d'Ebro 374
Paniça 720
Paracuellos de Xiloca 503
Paracuellos de la Ribera 265
Pastriz 1.125
Pedrola 2.819
Pedrosas, As 107
Perdiguera 542
Piedratallada 157
Pina d'Ebro 2.312
Pin Sec 1.833
Pintanos, Os 93
Plaséncia de Xalon 371
Pleitas 54
Plenas 139
Pomer 32
Poçuel de Fariça 23
Poçuelo d'Aragon 324
Pradiella d'Ebro 628
Puebla d'Alborton 146
Puebla d'Alfinden 2.339
Puent de Luna 64
Purillosa 51
Quinto 2.108
Remolinos 1.225
Retascon 88
Ricla 2.518
Romanos 143
Rueda de Xalon 372
Ruesca 88
Savinyan 882
Sadava 1.730
Saliellas de Xalon 362
Salvatierra d'Esca 273
Sant Per de Lagata 137
Sant Martin de la Virgen de Moncayo 296
Sant Mateu de Galligo 2.195
Santa Cruz de Griu 230
Santa Cruz de Moncayo 115
Santolária de Galligo 133
Santet 77
Sastago 1.373
Sediles 105
Sestrica 465
Sierra de Luna 263
Sigüés 180
Sisamon 68
Sobradiel 718
Sos d'o Rei Catolico 754
Tagüenca 457
Talamantes 61
Taraçona 10.667
Taust 7.207
Terrer 601
Tierga 232
Tovet 259
Torralba de los Fraires 104
Torralba de Ribota 198
Torralbiella 78
Torrelapalla 42
Torrellas 304
Torrefermosa 112
Torres de Berrellen 1.402
Turrillo 367
Tosos 194
Trasmoz 59
Trasovars 206
Uncastiello 894
Undués de Lerda 53
Urreya de Xalon 339
Urriés 69
Utevo 12.100
Val Conchan 24
Val de Sant Martin 90
Val de Forna 55
Val Madriz 64
Val Palmas 182
Val Torres 92
Vera de Moncayo 462
Verdello 70
Vierlas 105
Viliella d'Ebro 241
Viliella de Xiloca 116
Villadolz 90
Villafelich 243
Villafranca d'Ebro 708
Villalba 118
Villaluenga 417
Villamayor de Galligo -
Villanueva de la Uerba 595
Villanueva de Galligo 3.441
Villanueva de Xiloca 106
Villar de los Navarros 157
Villarreyal de la Uerba 179
Villarroya 81
Villarroya de la Sierra 648
La Viluenya 111
Vistabella 39
Zaida, La 586
Zaragoça 620.419
Zuera 5.715