Lista de municipios de Uesca/SLA

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de municípios d'a provincia de Uesca:

Mapa d'a provincia de Uesca

Nombre Pob.(2000) Pob.(2002) Pob. (2004) Pob.(2005)
Aviego 292 291 288 277
Avizanda 137 143 131 128
Adauesca 154 160 163 162
Agüero 172 173 162 165
L'Aínsa-Sobrarbe 1.595 1.667 1.766 1.826
Aísa 383 409 415 411
Albalat de Cinca 1.149 1.340 1.222 1.189
Albalatiello 258 251 253 265
Albelda 937 918 877 877
Albero Alto 101 107 114 122
Albero Baixo 109 109 93 96
Alberuela de Tubo 388 380 370 370
Alcalá de Gurrea 319 289 292 282
Alcalá d'o Bispe 356 362 363 364
Alcampell 911 890 849 846
Alcoleya de Cinca 1.214 1.251 1.245 1.252
Alcubierre 467 468 439 437
Alerre 195 218 227 228
Alfantega 117 113 113 120
Almudévar 2.324 2.302 2.377 2.395
L'Almunia de San Juan 682 683 660 650
Almunient 621 605 571 570
Alquezra 310 308 309 312
Altorricon 1.462 1.470 1.447 1.462
Angüés 435 440 423 417
Ansó 529 523 523 525
Antillón 164 158 163 163
Aragüés de lo Puerto 135 142 143 150
Arén de Noguera 384 386 364 353
Argavieso 129 126 127 135
Arguis 68 68 61 80
Las Pauls 290 288 277 282
As Cellas-Ponzano 164 166 157 166
Ayerbe 1.106 1.118 1.092 1.097
Açanui-Alins 193 183 179 180
Açara 216 213 200 197
Açlor 158 169 154 150
Baélls 153 142 134 128
Bailo 307 286 256 246
Val de Bardaxí 56 55 54 54
Vall de Lierp 59 54 49 49
Val d'Echo 992 993 984 973
Balbastro 14.671 15.032 15.592 15.778
Valdellou 144 132 129 130
Valfarta 96 101 91 100
Vallobar 1.062 1.019 1.012 1.008
Banastars 190 192 238 241
Barbués 122 117 108 109
Varbuñals 112 114 116 112
Barcabo 113 115 103 104
Belver d'a Cinca 1.368 1.362 1.375 1.386
Benavarri 1.139 1.129 1.112 1.114
Benás 1.496 1.725 2.025 2.088
Vencillón 465 464 446 435
Beranui 111 108 105 112
Berbegal 466 469 459 466
Viacamp i Lliterà 30 28 26 26
Biarche 223 237 246 244
Bielsa 474 466 463 499
Biescas 1.294 1.305 1.362 1.485
Vilanoba 140 131 133 122
Viliella d'a Cinca 479 453 441 456
Villanueva de Sixena 508 523 532 526
Villanuga 345 354 381 435
Vinazet 1.589 1.714 1.645 1.625
Binéfar 8.228 8.484 8.786 8.890
Bisagorri 216 237 248 248
Biscarrués 232 230 232 215
Vizién 125 123 115 113
Blecua y Torres 182 197 189 191
Boltaña 855 833 870 917
Bonansa 76 89 101 105
Borau 74 75 75 72
Broto 518 530 516 528
A Buerda 172 168 166 171
Cabosaso 173 166 160 157
Campo 342 315 295 291
Camporrélls 248 253 231 233
Canal de Verdún 434 423 401 414
Candarenas 259 244 270 252
Candasnos 538 514 470 459
Canfrán 531 531 564 611
Capella 393 387 387 399
Casbas de Uesca 304 305 296 294
Castiellazuelo 230 232 230 227
Castiello de Chaca 185 181 198 219
Castiflorit 148 141 128 131
Castigaleu 102 105 115 115
Castillon de Monegros 707 693 683 656
Castillon de Sos 572 660 731 755
Castillon d'o Puent 423 422 435 423
Castillonroyo 423 425 410 406
Colungo 124 133 135 135
Jaca 11.414 11.932 12.322 12.553
Jalamera 159 151 153 147
Jasa 127 117 128 124
Gía 113 111 112 118
Gimillas 186 223 279 304
Gistén 175 170 161 160
Esplús 756 747 733 750
A Espuña 274 275 271 276
Estada 206 190 192 212
Estadilla 913 857 856 877
Estopiñán d'o Castiello 181 222 217 210
Fago 39 29 33 37
Fanlo 176 185 172 171
Fiscal 254 226 282 272
Fonz 1.113 1.093 1.064 1.082
Foradada d'o Toscar 242 228 213 220
Fraga 12.000 12.565 13.035 13.284
A Fueva 615 613 599 614
Grañén 1.966 2.039 1.999 1.990
Lo Grau 566 535 511 517
Graus 3.199 3.185 3.356 3.424
Güerto 263 251 253 249
Gurrea de Galligo 1.834 1.793 1.744 1.761
Ibieca 101 122 117 114
Igriés 225 288 362 415
Ilche 279 279 261 263
Isavana 253 274 278 281
Lanacha 1.569 1.545 1.481 1.478
Lobarre 407 376 397 393
A Luenga 266 262 248 247
A Lueza 1.207 1.163 1.140 1.142
Lupiñén-Ortiella 359 345 346 343
Llascuarre 164 157 146 147
Monesma y Caxigar 102 100 104 109
Monflorit-Ascasas 201 213 217 229
Montanui 307 300 308 308
Monzon 14.665 14.993 15.457 15.806
Naval 295 308 296 302
Novals 184 184 191 191
Nueno 240 348 423 433
Olvena 56 48 79 67
Ontiñena 652 649 623 621
Oscorrals 120 116 113 114
Osso d'a Zinca 730 784 746 758
Oz de Tena 77 75 74 74
Oz y Costeán 224 220 230 233
Palo 27 43 35 37
Pandicosa 709 726 718 731
Peñalba 795 787 742 727
As Peñas de Riglos 279 253 282 297
Peralta d'Alcofea 725 700 670 667
Peralta/Calasanz/Gabasa 271 276 274 265
Peraltiella 169 176 181 177
Perarrúa 127 122 123 117
A Perdiguera 99 103 103 105
Pertusa 153 146 135 131
Piracés 100 108 103 106
Plan 322 316 314 319
Poliñino 260 251 256 246
Lo Porzano 519 515 520 528
Pozán d'o Bero 259 249 244 257
La Puebla de Castro 335 328 372 373
Puent de Montañana 127 116 102 99
Puen d'a Reina de Chaca 232 256 246 239
Puértolas 209 220 224 230
O Pueyo d'Araguás 160 150 151 160
Pueyo de Santa Cruz 340 349 330 334
Quizena 149 146 207 228
Robres 670 661 661 659
Saünc 289 263 241 233
Salas Altas 380 367 366 349
Salas Baixas 142 146 156 151
Saliellas 117 112 115 120
Sallent de Galligo 1.053 1.148 1.227 1.316
Samianigo 8.488 8.586 8.855 9.023
San Juan de Plan 152 145 147 149
San Isteban de Litera 604 585 562 541
San Miguel d'a Cinca 915 905 873 878
Sangarrén 279 289 274 263
Santa Cruz d'as Serors 139 149 161 151
Santa Liestra y San Quílez 95 104 102 114
Santa María de Dulzis 216 222 213 214
Santa Cilia de Jaca 170 200 199 189
Sariñena 4.021 3.996 4.026 4.021
Secastiella 162 157 147 142
Seira 209 209 179 173
Sena 562 567 556 552
Senés d'Alcubierre 61 58 50 50
Sesa 260 246 241 241
Sesué 119 138 130 124
Sietamo 366 445 491 551
Sopeira 113 107 100 98
A Sotonera 1.108 1.100 1.073 1.085
Tamarit de Litera 3.751 3.697 3.673 3.655
Tardienta 1.070 1.094 1.072 1.069
Tella-Sin 275 271 267 272
Tierz 180 179 243 403
Tolba 197 196 180 183
Torla 317 318 315 318
Torralba d'Aragón 126 120 115 122
Torlarribera 116 115 117 119
Torrent d'a Cinca 1.081 1.039 1.002 1.047
Torres d’Alcanadre 137 132 125 124
Torres de Barbués 363 355 335 321
Tramacet 106 97 108 107
Uesca 45.653 46.462 47.923 48.530
Yebra de Basa 166 157 166 160
Yesero 76 79 77 80
Zaidín 1.669 1.722 1.721 1.795
Total abitans 205.430 208.963 212.901 215.864