Lista de municipios de Teruel/SLA

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda
Logo SLA.png Iste articlo ye escrito con a grafia d'a SLA. Puet veyer-se a version escrita con as normas de l'Academia aquí.

Lista de municípios d'a província de Teruel:

Mapa d'os monecípios de Teruel
Nombre Población
Abechuela 47
Aguilar d'Alfambra 82
Alacon 445
Alba 271
Albalat de l'Arcebispe 2.221
Albarracin 1.028
Albentosa 281
Alcalá de la Selva 539
Alcanyiz 13.708
Alcorisa 3.318
Alfambra 642
Aliaga 403
Allepuz 139
Alloça 715
Allueva 15
Almofalla 29
Alobras 85
Alpenyés 28
Anadon 19
Andorra 7.868
Arcaine 72
Arcos de las Salinas 131
Arens de Ledon 233
Argent 252
Arinyo 872
Auguaviva 689
Aguaton 26
Badenas 20
Baguena 459
Banyon 171
Barrachina 164
Beya 38
Bello 373
Belmont de San Jusé 142
Berge 249
Bezas 68
Beceit 634
Billastar 339
Blancas 181
Blesa 142
Bordon 137
Bronchales 474
Buenya 92
Burbaguena 311
Cabra 161
Cabra de Mora 114
Canyada de Benatanduz 77
Calaceit 1.172
Calamocha 4.155
Calanda 3.496
Calomart 73
Camanyas 137
Camarena de la Sierra 173
Camariellas 106
Camin Reyal 781
Cantaviella 710
Canyada de Beric, La 105
Canyada Vellida 53
Canyizar de l'Olivar 120
Cascant 109
Castellon de Tornos 93
Castellar, Lo 90
Castellot 796
Castenló 107
Castelserás 838
Cedriellas 519
Celadas 414
Cella 2.864
Cerollera, La 128
Cingla 92
Codonyera, La 324
Corbalan 85
Corz d'Aragon 122
Cosa 93
Cretas 583
Crivillen 118
Cubla 51
Cucalon 72
Cuervo, Lo 114
Cuevas d'Almuden 101
Cuevas Labradas 148
Escorigüela 213
Escucha 1.094
Estercuel 319
Exarc de la Val 91
Exatiel 54
Exea d'Albarracin 448
Exulve 225
Exorcas 42
Fababux 88
Finollosa d'Exarc 184
Ferreruela de la Uerva 80
Formich Alto 204
Fornols 100
Fortanet 208
Foz Calanda 258
Foz de la Viella, La 118
Foz Espalda 340
Fraxneda, La 402
Fridas d'Albarracín 154
Fuent Ferrada 48
Fuent Frida 32
Fuens Caliens 124
Fuens Claras 613
Fuens de Rubielos 104
Güesa 130
Galv 144
Gargallo 127
Ginebrosa, La 244
Griegos 126
Guadalaviar 279
Gúdar 76
Güellos Negros 547
Iglesuela, La 493
Íxar 1.901
Jabaloyas 77
Josa 36
Lagueruela 64
Lanzuela 32
Ledon 204
Libros 156
Lidon 73
Linars de Mora 311
Loscos 196
Maicas 42
Manzanera 516
Martin del Rio 490
Mas de las Matas, lo 1.448
Mata de los Olmos, La 258
Maçalion 611
Mezquita d'Exarc 133
Mirambel 145
Miravet de la Sierra 47
Molins 307
Monterd d'Albarracin 60
Monfort 77
Mont Reyal 2.382
Mont Royo 340
Mont Alban 1.565
Mont Agut 67
Mora de Rubielos 1.370
Moscardon 55
Mosqueruela 721
Muniesa 697
Noguera d'Albarracin 166
Nogueras 18
Nogueruelas 212
Obon 67
Odon 260
Olba 228
Oliet 476
Origüela 645
Olmos 146
Orrios 188
Palomar 246
Pancrudo 156
Parras de Castellot, Las 78
Penyarroya de Tastavins 545
Peracens 101
Peralellos 86
Perals 291
Cuba, La 58
Pitarc 107
Plou 51
Pobo, Lo 131
Portellada, La 297
Poçondon 83
Poçuel 111
Puebla d'Íxar, La 1.074
Puebla de Valverde, La 504
Puerto Mingalvo 163
Ráfals 185
Riello 134
Rio Deva 203
Rodenas 85
Royuela 229
Rubiales 59
Ruvigüelos 58
Ruvielos de Mora 615
Salcediello 7
Saldon 35
Sant Per de Calanda 984
San Agostin 132
San Martin del Rio 275
Santa Cruz de Nogueras 25
Santa Olalia 1.178
Sarrion 1.018
Segura de los Banyos 48
Seno 48
Terrient 173
Teruel 31.506
Toril y Masegoso 29
Tormon 36
Tornos 243
Torralba de los Sisons 225
Torre la Carcel 282
Torre de Viliella, La 210
Torre d'Arcas 96
Torre de las Arcas 164
Torrelconte 185
Torre los Negros 99
Torremocha de Xiloca 165
Torres d'Albarracin 158
Torrociella d'Alcanyiz 447
Torreciella 180
Torrillas 68
Torrillo 550
Tramacastiel 110
Tramacastiella 130
Tronchon 96
Urreya de Gayen 588
Utriellas 3.217
Valacroch 20
Valbona 199
Val Chunquera 432
Val d'Algorfa 719
Val de Robres 1.945
Val de Linars 118
Val del Tormo, La 368
Val Longuiello, Lo 53
Val de Cuenca 43
Veguiellas de la Sierra 27
Vivel 89
Villafranca 381
Villanueva del Rebollar 50
Villafermosa 71
Villar Cremato 957
Villar del Cobo 231
Villar del Salz 95
Villar Luengo 207
Villarroya de los Pinars 196
Villel 343
Vinaceit 282
Visiedo 196
Zaila 172
Zoma, La 28

Se veiga tamién[editar | editar código]